search
top

Pientä serkkurakkautta 2.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 2.45 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Emmin ja Jannen tarina jatkuu... Antakaa palautetta...

10- vuotias Emmi oli muuttunut hieman. Hänelle oli kasvanut pienet rinnat ja hän harrasti jo säännöllisesti seksiä 15-vuotiaan serkkupojan kanssa.

Eräänä iltana, tuo tyttö hiipi jälleen, hiljaisuuden laskeuduttua taloon, Janne-serkun luo. Janne osasi odottaa serkkuaan, sillä he olivat rakastelleet keskenään kymmeniä kertoja. Kun Emmi astui pojan huoneeseen, istui alaston poika sänkynsä reunalla ja avasi sylinsä serkulleen, johon tuo kipitti. He kaulailivat ja suutelivat keskenään kiihkeästi, samalla Janne riisui pienen serkkunsa vaatteita, vetäen lopulta alastoman tytön itseään vasten. “Nussitaan kulta”, Janne kuiskasi Emmille, joka kiipesi serkkunsa syliin.

Tyttö ohjasi tottuneesti serkkunsa kalun pimppiinsä ja alkoi kiimaisena ratsastamisen. Emmi todellakin nautti seksistä. Hänen suustaan pakeni nautinnolliset voihkaisut. Janne työnsi lantiollaan vastaan, kun pieni serkku ratsasti hänellä. Pian he saivat orgasminsa peräjälkeen ja Emmi kierähti pojan vierelle.
Kielisuudelmat vaihtuiva kiihkeästi. Emmi tykkäsi hetkistä Jannen kanssa kovasti, mutta niin Jannekin Emmistä.

“Nussi mua Janne”,Emmi kuiskasi suudelmien välissä. Poika kierähtikin hänen päälleen ja työnsi kovan elimensä, tytön tiukkaan pilluun.
Janne alkoi kiihkeän nussimisen ja hänen urahtelunsa sekottui, Emman kiimaiseen voihkintaan. “Vielä. Vielä. Janne. Aah. Nussi. Vielä”, Emmi kitisi kiimaisena, hän alkoi voihkia kovempaa, samalla kun Janne nussi häntä eläimellisellä kiihkolla. “AAAHH!!” Emmi huusi lopulta kun orgasmi iski hänen kehonsa läpi.

Mutta nyt ei, niinkuin yleensä, Janne auttanut Emmille vaatteita. “Mä korkkaan sun pepun. Jotta se ois sulle mukavaa, sun pitää juoda tota spriteen sekotettua kossua”, Janne sanoi. Emmi olisi tahtonut mennä jo, mutta Janne juotti tytölle tahallaan alkoholia.

Kun Emmi oli tarpeeksi rentoutunut, veti Janne hänen peppunsa ja alkoi sormeilla ja liukastaa kakkosreikää. Valmistelujen jälkeen, hän alkoi työntyä 10-vuotiaan serkkunsa anaaliin. “Uuh! Oot ihanan tiukka”, Janne urahteli ja alkoi nussimaan Emmiä, joka oli hiprakassa. Tyttö alkoi pökkiä pepulla Jannea vasten ja voihki kun tuo nussi häntä. Pian hän kuitenkin sammui, saatuaan orgasmin ja Janne sai taas pukea ja kantaa tuon omaan huoneeseen.

“Helvetin nulkki. Mä oon aavistellut mitä täällä vintillä touhutaan yöt”, möreä mies ääni säikäytti, huoneeseensa hiipivän, Jannen. Poika yritti isälleen jotain selittää, mutta kaikki lauseet päättyivät ensimmäiseen sanaan. Lopulta Janne kysyi:”Miten mä voin sovittaa kaiken?” “Anna mulle yks yö”, Keijo sanoi pojalleen. Järkyttynyt poika katsoi isäänsä ja änkytti kysymyksen: “Meinaatsä että sä ja mä nussit.” Keijo katsoi poikaansa huvittuneena ja totesi: “En helvetissä. Emmiä mä tahdon nussia. Mä tuun huomenna sun tilalles.” Eikä Janne uskaltanut voimakasta isäänsä vastustaa, mutta siitä ensi kerralla.

20 kommenttia viestissä: “Pientä serkkurakkautta 2.”

 1. jokuotus says:

  tuleeko jatkoa tälle

 2. kihottavaa aah says:

  Jatkatko jo milloin? Meinaan siis tää on vitun hyvä ja kiihotuin iha helvetisti <3

 3. Aninaaah says:

  Ihan mahtava, en Sais lukee näit, mutkun ne kiihottaa ihan vietävästi, ja ihme etten saa lukea, 11 kun oon, ja jatkoa. Nopeasti!

 4. sex stoory says:

  Vitun hyvä tarina ois mutta ihan liian lyhyt. Emmi vois saada molemmista teistä;)

 5. odottaja says:

  millon tulee jatkoa?

 6. sarppu♥ says:

  Ihan kiva,mut pidempi:)♥ nopee jatkoo,jookos?

 7. Kakka masurboija says:

  Ihanaa jatka vaan

 8. Nazca says:

  Eka osa oli jees, mut tää tuntu et oli hirveessä kiireessä vaan kirjoitettu “pois alta”. Ykkösosan perusteella tarina lähti hyvin liikkeelle.

 9. Ihansemijeees says:

  Pidempi sais olla, ja sit vähä uutuutta tohon “meni huoneeseen ja he alkoivat panemaan -> orgasmi” jne..
  On nykyää harvinaista herkkua täällä nää tälläset tarinat, joten teeppäs jatkoa 🙂

 10. RedEyedAngel says:

  Ennen seuraavan novellin julkaisua kannattaa tarkistaa pilkkusäännöt. Tätä oli vähän katkonaista lukea, kun pilkkuja tuli vastaan odottamattomissa paikoissa tuon tuosta. Älä myöskään käytä “tuo”-pronominia kun viittaat henkilöön, esim. Emmiin tai Janneen.

 11. Tavallista mitä saa lukea aina. says:

  Huoh taas tälläinen tarina mikä alkaa mukavasti nuoresta pikkuserkusta. Ja sitten tulee isä kuvioihin mukaan ( Ennalta arvattavissa oli kyllä…)

 12. tuleeko says:

  Vähän pitempi, ja toi Ihana Emmi voisa saaha molempiin reikiin. Olis vielä kiihottavaa jos isä ja poika antaisi yhtä aikaa Emmille patukkaa.

 13. Luumu says:

  Jaahas… Ensimmäinen tarina oli ihan hyvä. Toinen olikin sitten juosten kustu klisee. Olisi voinut jäädä siihen yhteen.

 14. Wings of Clown says:

  Jotenki toi isän läsnäolo pilas kaiken, muuten ihan ok

 15. Nazca says:

  Tälle on kyl helppo antaa huono arvosana. Vähän kuin nopea huono pornoleffa.

 16. makke says:

  juu pituutta lisää kaivataan ja jatkoa, olisiko muita serkku tyttöjä`?

 17. Name says:

  Pisempi ja jatkoa nopeesti 🙂 kiinnostaa kuulla miten käy 😉

 18. herkkuserkku says:

  Joo pitempi tulossa, pahoittelen, että tuli pätkä, tein eri kirjoitusohjelmalla ja se ei näyttänyt oikealla tavalla pituutta.

  • joik2ww says:

   Kyllä pitäisi sen verran lukea kirjotuksiaan, että huomaa milloin se on ohi 2 minuutissa…. Terveisin arvostettu ja hyvin pettynyt moderaattorisi.

 19. joik2ww says:

  Ens kerralla sitte vähän pidempi jookos?

Kommentoi

top