search
top

Jihuu! 9. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (59 votes, average: 3.58 out of 5)
Loading...

Haluaisit siis riippua jostain liinasta kattoparrusta ja pyöriä kun rakastelemme? Kysyin.
– En välttämättä juuri sitä temppua, mutta jotain omaperäistä tapaa mitä toiset eivät ole keksineet.
– Eiköhän kaikki mahdolliset tavat olla yhdynnässä ole keksitty jo joissakin kansojen ”Kamasutrissa”, arvelin.
Äiti oli tullut aamupesultaan ja kuuli keskustelumme lopun ja huikkasi takkahuoneesta:
– Uskoisin, että mitään asiaa ei ole kehitetty niin loppuun asti, ettei jotain uuttakin voisi löytyä myös yhdyntätekniikoissa.
– Mikä sinusta on erikoisinta mitä olet kuullut? Kysyi Minttu.
– Kyllä tuo tiibetiläinen liinassa riippuminen ja pyöriminen oli erikoisimmasta päästä, mutta eräs jo vanha ranskalainen tapa on myös aika erikoinen.

– No kerro ihmeessä! Innostui Minttu ja istuimme sohvalle kuuntelemaan.
– No tapa on oikeastaan aika yksinkertainen. Se perustuu itsehillinnän viemiseen äärimmäisyyksiin. Sitä on myös sovellettu laajalti maailmalla myös Suomessa meidän tietämättämme. Periaatteena on se, että kun mies ja nainen haluavat nussia ei varsinaisella asennolla ole mitään väliä. Tärkeintä on se että ei liikuta.
– Mitä ihmettä sellainen on, eikö liikkuminen nussiessa ole ihan oleellista? Kysyi Minttu.
Hän oli ottanut kullini käteensä ja runkkasi hiljalleen.
– Näin tavallisesti onkin, muutta tässä koko juju perustuu siihen, että kiihottuminen tapahtuu molempien taistellessa vaistojaan vastaan liikuttaa kullia naisen vaginassa. Sitä pidetään vain hiljaa sisällä ja odotetaan. Taitavat parit voivat tehdä tätä julkisestikin vaikkapa täydessä bussissa tai junassa kun tyttö istuu pojan sylissä muka viattomasti kirjaa lukien.
– Mikä idea siinä sitten on? Tiedusteli Minttu.
– Sanotaan, että tilanne johtaa lopulta poikkeuksellisen voimakkaaseen orgasmiin molemmilla. Kun jompikumpi saa orgasmin siihen liittyy väkisin sykkimistä, joka laukaisee myös toisen orgasmin äärimmilleen kiihottuneessa tilassa.
– Ai kuinka jännää, kokeillaan tuota heti Ripa jooko? Innostui Minttuja tuli syliini istumaan astellen seisovan kullini pilluunsa.

– Äläpäs hätäile tyttökulta! Taisit unohtaa, että Ripa sai juuri äsken terassilla ja tämä tekniikka edellyttää, että ollaan jo valmiiksi puutteessa ja kumpikaan ei ole lauennut päiväkausiin.
– Tarkoitat siis että meidän olisi oltava selibaatissa esimerkiksi viikon ajan? Kysyi Minttu pettyneenä istuen kuitenkin hiljaa kullini sisällään.
– Juuri niin, sanoi äiti nyökkäillen viisaan näköisenä.
– Sellainen on itsekidutusta ja ihmisen rääkkäämistä. Eikö ole normaalia, että saa ainakin kerran päivässä?
– Yleensä näin on ainakin nuorilla mutta orgasmit eivät olekaan tasavertaisia.
– Tuo on totta, puutuin keskusteluun. Muistan, että olen joskus saanut unessa ihmeellisen orgasmin silloin kun en ollut vielä opetellut runkkaamaan. Laukesin unessani kun kuvittelin, että opettaja piteli kulliani kädessään ja se oli sellainen merkillinen erikoinen purkaus, aivan kuin olisin liukunut koulun voimistelusalin köyttä myöden alas ja kullissa värisi nopeassa rytmissä ihanasti. Kun heräsin olin laskenut vaatteisiini.
– Joo meillä opettaja lopetti tytöiltä koko köysikiipeilyn kun keksimme miten mukavasti se köysi värisytti klitoriksiamme. Sanoi Minttu liikuttaen vähän itseään sylissäni.
– Nuorilla pojilla voi käydä noin useinkin, sanoi äiti, ja joskus kokematon poika voi saada orgasmin pelkästään siten, että tyttö ottaa kullin käteensä ja saman tien pojalta tulee. Myös ensisuudelmassa voi käydä niin. Tilanne on vähän sama kuin miehillä aika yleinen ennenaikainen siemensyöksy, joka on vähän nolo tilanne.

– Onko mitään keinoa varmistaa hyvää orgasmia? Kysyi Minttu.
– Tärkein tekijä on aina parin keskinäinen tunnesuhde. Mikään tekniikka ei korvaa sitä. Tämä asia unohdetaan usein ja kuvitellaan, että paneminen on vain panemista ja nussimisessa ei ole eroja. Usein myös ulkoinen tilanne vaikuttaa orgasmin laatuun jos on olemassa vaikkapa kiinni jäämisen mahdollisuus.
– Tarkoitat varmaan nykyisin suosittua kymppikerhoa kun lentomatkustajat käyvät nussimassa koneen vessassa? Kysyi Minttu jatkaen lantionsa liikettä.
– Tuo on eräs sellainen tapa. Asian havainneet voivat jopa taputtaa punastelevan parin tullessa vessasta, vastasi äiti ja jatkoi. Eräs parhaita orgasmejani oli kun nussin salaa yhden kaverin kanssa teltassa eräällä leiritäalueella ja äiti ja isä juttelivat ulkopuolella ja oli vaara, että he olisivat tulleet telttaamme.
– Oliko hän joku hetken tuttu sinulle kuitenkin?
– Ei hän oli vakinainen poikakaverini, jonka kanssa seurustelimme ja hän oli sattumalta oman perheensä kanssa samalla leirintäalueella.
– Ja sinä oli nuori tyttö vai? Kysyi Minttu.
– Tuota, olin silloin viidentoista, sanoi äiti vähän noloissaan. Siihen aikaan oltiin aika tiukkoja näissä asioissa. Me oltiin ihan hipi hiljaa ja nussittiin varovaisesti ja en uskaltanut äännähtääkään kun minulta tuli ja tuntui kuin taju menisi. Onneksi emme jääneet kiinni.

– Tiedätkö muita hyviä kikkoja? Kyseli Minttu uteliaana.
– No vaikkapa sellaisen, että nussii vaikkapa julkisesti jollain yleisellä paikalla ihmisten katsellessa ja ei välitä siitä vaan jatkaa vaan. Silloin on oltava jokin pakosuunnitelma, koska poliisi voi ilmestyä paikalle ja saa hyvät sakot. Olen kuullut parista, joka on nussinut moottoritien sillalla ja oli vähällä aiheuttaa liikennekaaoksen. Jotkut saattavat valita paikan, missä juna tai metro kulkee hitaasti ohitse ja sisällä ihmiset näkevät hyvin nussivan parin, joka vilkuttaa heille seisten radan varrella housut kintuissa. Itse en ole tällaista harrastanut mutta olen kyllä nähnyt.

Minttu jatkoi hiljaista istumistaan kullini sisällään ja sanoi:
– Eikö ole kummallista, että telkkarissa saa näyttää lukemattomia tapoja tappaa toinen niin, että veri roiskuu, mutta kaunista rakastelua ei saa näyttää, että lapset eivät järkyty? Sellainen on huonoa moraalia muka. Ihmetteli Minttu.
– Tuo on totta ja johtuu yhteiskunnan normien uskonnollisesta alkuperästä. Jumalaa kiinnostaa eniten juuri ihmisten nussiminen ja sen tuomitseminen saastaisena toimintana. Me olemme synnissä siinneet, julistettiin vielä aivan äskettäin. Kuitenkin aikoinaan isäntä saattoi nussia karjapiikaa emännän silmien alla ja jos tyttöparka tuli raskaaksi hänet ajettiin maantielle ja huudettiin huoraksi. Naiset saivat aina syyt niskoilleen jos vaikka tulivat raiskatuiksi.
– Onneksi emme elä enää noita aikoja, huokaili Minttu liikutellen taas hieman lanteitaan.
– Seksuaalisuuteen liittyy vieläkin usein väkivaltaisuuden piirteitä ja jotkut nauttivat siitä. Minusta sellainen on ikävää, sanoi äiti.
– Sotilaat ovat aina raiskanneet siviilejä, sanoi Minttu.
– Kuoleman läheisyys ja pelko sekä halu hallita toista tekevät meistä usein hirviöitä.

– Epikurolaiset tekivät nautinnosta taidetta, sanoi äiti. Epikuroksen opetukset erosivat huomattavasti muiden suurten kreikkalaisten filosofikoulukuntien opetuksista. “Elä elämääsi niin, ettet vedä huomiota itseesi”, eli elämää, jossa ei tavoitella kunniaa, rahaa tai valtaa vaan anonymiteettiä, jossa nautitaan elämän pienistä asioista kuten ruoasta ja ystävien seurasta. Hyvä ja paha eivät ole muuta kuin mielihyvää ja mielipahaa. Ketään ei kuitenkaan saa vahingoittaa tai loukata. Moraalilla ei ole mitään yliluonnollista, jumalallista perustaa. Hän kehotti ihmisiä tavoittelemaan nautintoja ja hemmottelua tuntematta syyllisyyttä, ja piti sellaista käytöstä moraalisesti hyvänä. Hän ei kuitenkaan suosinut liioitteluja. Näin on myös sukupuolisten nautintojen suhteen. Liika on aina liika, tulee pyrkiä kohtuullisuuteen, jolloin siitä voi iloita eniten. Janoiselle onni on lasi raikasta vettä ja nälkäiselle vastaleivottu tuoksuva leipä. Nautinto on vain todellisen tarpeen tyydyttämistä. Opetti äiti meitä ja lopetti luentonsa sanoen:
– Kuulkaa lapset lähdetäänkö katsomaan olisiko tuolla metsässä vielä korvasieniä niin saataisiin maukas kastike, vai haluatteko jatkaa yhdyntänne ensin loppuun?
– Joo lähdetään vaan sanoi Minttu ja nousi sylistäni niin, että kullini lopsahti hänen pillustaan ja olin vähän pettynyt.

Puimme yllemme ja otimme sopivat kengät metsäretkelle.
Eräältä hiekkakankaalta oli kaadettu puita joku vuosi takaperin ja siellä oli paljon hakkuu- ja kuoritähteitä. Se oli ollut hyvä sienipaikka aikaisemminkin ja löysimme pian muovikasseihimme runsaan sienisaaliin. Meillä oli käsissämme puuvillakäsineet sienten myrkyllisyyden vuoksi. Istuimme lopulta kannoille istumaan ja lepäilemään.
Silloin Minttu tuli istumaan syliini hajareisin kasvot minuun päin ja veti sepalukseni vetoketjun auki. Huomasin, että hänellä ei ollut hameen alla mitään ja tunsin hänen pillunsa kosketuksen kullillani. Minttu alkoi hiljalleen keinuttaa lanteitaan sylissäni. Ja pyysi äidiltään savuketta, joka oli sytyttänyt omansa ja katseli meitä huvittuneena.
– Tauon paikka, sanoi Minttu, puhallellen savuja olkani ylitse.
Kullini oli alkanut seistä Mintun keinuttelussa ja hän asetteli sen toisella kädellään pilluunsa painautuen hitaasti liukuen minua vasten.
– Minä sitten tykkään luonnossa istuskelusta ja sen tarkkailusta, sanoi Minttu käsi olkapääni yli taivutettuna ja pää toisella olkapäälläni katsellen selkäpuolellani avautuvaa maisemaa samalla nussien minua liikutellen lantiotaan.
Pitelin Minttua lantioista ja hänen hiuksensa olivat poskeani vasten.
-Tuntuuko kivalta Ripa? Kysyi äiti, katsellen minua hymyillen.
– En oikein ole vielä tottunut näihin Mintun kaikkiin yllätyksiin, mutta tämä on ihan hyvän tuntuista, vaikka en voikaan itse liikkua.
– Nauti vaan poikakulta, tuo on miehille harvinaista herkkua sienireissulla.
Minttu pyysi äidin tumppaamaan tupakkansa jonkin ajan kuluttua, koska ”oli nyt varattuna” ja äiti otti sen hänen kädestään ja sammutti. Minttu jatkoi lanneliikettään ja alkoi hyräillä vanhaa merimieslaulua:
– ”Hoijaa ja kerran, vielä hoijaa ja kerran vielä, hoijaa ja kerran vielä kaikki yhtä aikaa…”
Mintun tahti kiihtyi ja hänen orgasminsa lähestyi kuten myös omanikin.
Äkkiä Minttu alkoi suudella minua rajusti ja supisteli kullini ympärillä ja samalla tulin itsekin. Huohotimme molemmat ja puristimme toisiamme pitkään.
– Ethän loukkaantunut kun lopetin kesken tuolla sisällä? Kysyi Minttu.
– Itse asiassa tilanne korjaantui juuri, vastasin.

– Eiköhän lähdetä siivoamaan näitä sieniä lapset, sanoi äiti nousten kannoltaan.
– Joo lähdetään vaan, sanoin asetellen kulliani housuihini.
Minttu poimi polun varrelta karhunsammalta ja pyyhki hameensa alta spermojani heittäen sammaltupon metsään. Minttu kulki äidin perässä ja ihailin häntä takaapäin. Mintun hame heilahteli ja baretti oli sievästi kutreilla. Kuljimme peräkanaa polkua pitkin mökille ja veimme sienipussit terassille. Kävimme vielä saunassa pesulla ja menimme auttamaan äitiä sienten siivoamisessa. Harjasimme roskat pois ja paloittelimme sienet kattilaan, jossa ne keitettiin parissa vesissä ennen paistamista. Kermalla höystetyssä kastikkeessa ne maistuivat ihanilta uusien perunoiden kanssa, joita oli jo tullut kauppaan. Syötyämme meitä alkoi ramaista ja menimme kaikki kolme meidän sänkyymme torkuille. Tällä kerralla naiset eivät alkaneet kopeloida minua, vaan laittoivat kätensä hellästi ylleni, antoivat suukon molemmille poskilleni ja nukahdimme pian yhteisen huovan alla.

Ennen uneen vaipumistani ajattelin, että mitähän tänään vielä tapahtuukaan?

Yksi kommentti viestissä: “Jihuu! 9. jakso”

  1. Wings of Clown says:

    Nää toistaa pitkälti itteään, oisko mitää et äiti ja minttu sais peppuun kyrpää mut muuten hyvin kirjoitettu

Kommentoi

top