search
top

Tukiopetusta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (95 votes, average: 3.52 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarinan henkilöt ovat oikeita, valitettavasti itse tarina ei....

Naputin jalkaani lattiaan. Koulupäivä oli melkein päättymässä. En keskittynyt lainkaan siihen, mistä tunnilla puhuttiin. Keskityin vain miesopettajaamme, hänen huuliinsa kun hän puhui, ja siihen kutkuttavaan tunteeseen, jonka havaitsin pikkareissani. Olin täyttänyt pari kuukautta sitten 15 vuotta, ja opettajamme oli lähestymässä neljääkymmentä. Silti hän oli todella hyvännäköinen, vaaleatukkainen ja lihaksikas. Hänen vasemmassa nimettömässään komeili sormus, mutta yritin unohtaa sen. Halusin häntä vain niin paljon.

Lopulta piinaavan tunnin jälkeen kello soi, ja oppilaat alkoivat kerätä tavaroitaan. Sanoin kavereilleni, että minun pitäisi jäädä kysymään opettajalta apua tehtävissäni. He eivät kyselleet mitään. Onneksi olin oikeasti huono matikassa, joten he eivät osanneet epäillä aikeitani. Kun luokka oli vihdoin tyhjentynyt, opettajamme Teemu kääntyi minuun päin pieni hymy kasvoillaan.
“Oliko sulla vielä jotakin kysyttävää?” hän kysyi yställisesti. Nyt oli tilaisuuteni ja aioin käyttää sen. En tiennyt ollenkaan mitä tulisi tapahtumaan, mutta olin kyllä huomannut opettajamme katseen välillä harhailevan minussa pidempään kuin muissa oppilaissa. Tiesin olevani hyvännäköinen, ja niin tiesivät myös miespuoliset henkilöt.
“Hmm, joo. Mä en oikein tajunnut tätä nelos tehtävää”, vastasin ja nojauduin hänen pöytäänsä vasten kyynerpäilläni niin, että väkisinkin paitani alta näkyi rintaliivini. Ilokseni huomasin, että hän vilkaisi paitani sisään ennen kuin alkoi selittää minulle tehtävän kulkua. Hänen lopetettuaan kasvoillani oli yhä hieman hämmentynyt ilme, vaikka sydämeni tykyttikin kiivaasti. Teemu katsoi minuun, mutta nyt hänen hymyssään oli jotain muutakin. En uskaltanut katsoa hänen etumukseensa, hymyilin vain nopeasti takaisin.
“No kyllä mä sen tosta opin, täytyy vaikka pyytää isoveljeltä apua”, sanoin hänelle ja käännyin lähteäkseni. Tönäisin kuitenkin ‘vahingossa’ paperipinon lattialle hänen pöydältään, ja voihkaisin harmista. Kävin polvilleni lattialle ja keräilin papereita, tahallani peppuani heruttaen.

Yritykseni oli epätoivoinen, mutta ilmeisesti Teemu tarttui siihen. Hän nousi ylös tuolistaan ja luulin, että hän tulisi auttamaan minua. Hän kuitenkin kyykistyi taakseni, ja tunsin selässäni hänen puolikovan peniksensä. Kavahdin tuntiessani tämän, koska en ollut todellakaan osannut odottaa myönteistä vastaanottoa. Hänen ylävartalonsa painautui selkääni vasten ja hän kuiskasi korvaani:
“Tiesitkö, että seksin harrastaminen ala-ikäisen kanssa on laitonta?”
Mahani pohjassa kouraisi ikävästi. Teemu oli noussut seisomaan, ja käännyin katsomaan häneen varovaisesti. Hänen kasvoillaan ei kuitenkaan ollutkaan vakava ilme, vaan ilkikurinen hymy. Hän ojensi minulle kätensä ja minä tartuin siihen.

Hän nosti minut ylös ja painoi itseään vasten. Mies hyväili käsillään selkääni, tunki sitten kätensä paitani alle ja avasi rintaliivini. Sydämeni jyskytti nyt kovemmin, ja kiihotuin entistä enemmän vaikka tiesin tämän olevan väärin. Hän ryhtyi hieromaan rintojani, etenkin nännejäni ja inisin, koska se tuntui niin hyvältä. Teemun kasvoilla oli yhä se sama ilkikurinen hymy.
“Taidat pitää tästä”, hän kuiskasi uudelleen. Minä nyökytin päätäni. Sanat eivät totelleet. Hän veti paidan sekä rintaliivit pois päältäni ja alkoi nuolemaan nännejäni. Hän imi niitä, pyöritteli kielellään kunnes ne olivat arat. Seisoin paikallani lamaantuneena ja alapääni lähes tulvi. En tuntenut pelkoa, jännitystä vain ja innostusta. Tätä olin halunnut, tätä olin odottanut.

Teemu tarttui yhtäkkiä käteeni ja painoi sen etumukselleen. Siellä pullotti hänen suuri ja kova elimensä. Katsahdin mieheen hieman varoen. Tämä katsoi takaisin hymyillen jälleen ja ohjasi käteni avaamaan hänen farkkujensa vetoketjun. Hän riisui farkut päältään. Jäljelle jäi mustat bokserit, jotka hän myös veti varmoin ottein lattialle. Siinä hän seisoi edessäni, iso kyrpä puoliksi pystyssä ja se sama ilkikurinen ilme kasvoillaan. Hän tarttui jälleen käteeni ja ohjasi sen ottamaan hänen peniksestään kiinni. Käteni vapisi hieman, ehkä jännityksestä ja odotuksesta, mutta tartuin silti innokkaasti hänen kaluunsa. Aloin runkkaamaan häntä hitain vedoin, ensin varovasti, sitten nopeammin. Teemu alkoi huohottamaan hiljaa ja hänen peniksensä koveni kosketukseni alla. Sitten hän irrotti otteeni ja painoi minut polvilleen hänen eteensä. Hän otti takaraivostani kiinni toisella kädellään, ja ohjasi toisella kyrpänsä sisälle jo valmiiksi avonaiseen suuhuni. Hän alkoi työntelemään sitä rauhalliseen tahtiin ja minä imin sitä parhaani mukaan. Sysäsin lopulta hänen kätensä pois, sillä halusin itse ohjaksiin. Teemu ei vastustellut. Hän kuitenkin tukisteli välillä hiuksiani kun nuolin hänen terskaansa. Hyväilin toisella kädellä hänen pallejaan, ja se viimeistään sai miehen murahtelemaan tyytyväisenä. Lopetin kuitenkin melko nopeasti, sillä olin itse niin kiihottunut, että halusin tuon kyrvän sisälleni ja heti.

Teemu katsoi minuun ensin hämmentyneenä, mutta tajusi aikeeni kun nousin seisomaan ja riisuin stringini pois hameeni alta. Hän katsoi minuun toinen kulma koholla, mutta hymyili sitten minulle.
“Oot kyllä niin haluttava, että en voi kieltäytyä”, hän sanoi ikään kuin varmuudeksi itselleen. Hän otti minua lantiolta kiinni ja nosti minut työpöytänsä päälle. Hän levitti reiteni lämpimillä käsillään ja veti hameeni pois tieltä. Sitten katsahti minuun ensimmäistä kertaa hieman vakavampana.
“Oletko sä nyt ihan varma tästä?” mies kysyi, mutta en kuunnellut häntä. Ajatukseni olivat sumentuneet halusta. Tartuin Teemun käteen ja painoin sen tykyttävälle pillulleni. Mies hämmästyi sen kosteudesta, katsoi sitten minuun hymyillen voitonriemuisesti ja alkoi sormettamaan minua. Hänen sormensa pyörittelivät klitoristani ja melkein huusin nautinnosta. Kun hän huomasi miten kiihottunut olin, hänen kasvoilleen nousi jälleen ilkikurinen ilme. Hän kumartui, ja suukotti sisäreisiäni. Hän oli lopettanut sormettamisen ja kiusasi minua nyt vain hipomalla ohimennen aristavaa klitoristani. Huokailin piinassani.
“Lopeta, lopeta…”, anelin häntä tekemään hommansa kunnolla. Teemu ei kuunnellut, jatkoi vain kiusaamistaan kunnes yhtäkkiä hän työnsi sormensa sisälleni. Huudahdin yllättyneenä. Hän vei myös kielensä takaisin klitorikselleni, nuoli ja pyöritteli, mutta ei enää kiusannut. Olin odottanut tätä hetkeä jo niin kauan, etten pystynyt hillitsemään itseäni mitenkään. Sain voimakkaan orgasmin, jonka seurauksena lennätin lisää hänen tavaroistaan lattialle. Kiemurtelin hetken nautinnon voimasta pöydällä, kunnes jäin paikalleni istumaan hengästyneenä. Teemu katsoi minuun puhdasta halua silmissään.
“Hmm, sä olet näköjään aika herkkä, pikku lutka”, hän sanoi hiljaa ja nousi seisomaan eteeni.

Hänen kalunsa seisoi nyt pystyssä koko komeudessaan ja pilluni värähti halusta. Liu’utin kättäni hänen paidallaan ja hetken mielijohteesta vetäisin sen pois. Alta paljastui timmit vatsalihakset, joita oli selvästi treenattu salilla. Teemu katseli minua hieman uteliaana, painoi sitten huulensa huulilleni ja suuteli minua kiihkeästi. Vastasin suudelmaan ja painauduin niin lähelle häntä kun pystyin. Hyväilin hänen ylävartaloaan ja hän minun. Rintani olivat juuri sopivan kokoiset hänen kämmenilleen. Sitten hän irrottautui melkein väkivaltaisesti suudelmastamme. Ilmeisesti hänkään ei kestänyt enää, sillä hän työnsi peniksensä valuvaan pilluuni ja aloitti työnnöt. Hän painoi minut selälleni pöytää vasten ja otti itse tukea pöydästä. En ollut ikinä kokenut mitään vastaavaa, voihkin ja pidin molemmin käsin pöydän reunoista kiinni. Teemun kyrpä tuntui ihanalta sisälläni ja vaikka reikäni olikin kokemattomuudesta tiukka, tunsin pelkkää nautintoa. Mies kovensi tahtiaan ja alkoi huohottamaan. Sydämeni tykytti kiivaammin kuin koskaan, enkä meinannut pysyä aloillani.

Olin jo orgasmin partaalla, kun Teemu vetäisi äkisti peniksensä pois. Hän jäi hetkeksi seisomaan hengästyneenä eteeni. Näytin varmasti hämmentyneeltä, koska mies naurahti vähän. Hän käveli hakemaan tuolin pöytänsä takaa ja veti sen eteeni. Teemu istui siihen. Hänen peniksensä seisoi yhä kivikovana pystyssä, mutta nyt se oli minun kiimanesteideni peitossa.
“Istuhan satulaan”, mies kehotti karskisti, eikä minua tarvinnut kahdesti käskeä. Nousin pöydältä ja kävelin miehen luokse. En jäänyt odottamaan, istuin vain suoraan hänen kalunsa päälle ja aloin ratsastamaan. Teemu tarttui pakaroihini molemmilla käsillään ja ohjaili työntöjeni voimakkuutta. Hän halusi minun ratsastavan hitaasti, ja aluksi tottelinkin häntä, kunnes halu vei jälleen voiton. Kiristin tahtia ja pilluni lotisi märkyyttään. Teemu siirsi kätensä pakaroiltani rinnoilleni, ja sai minut jälleen voihkimaan kovaa. Ensimmäistä kertaa mieleeni juolahti, että saattaisimme jäädä kiinni, mutta se vain kiihotti minua entistä enemmän. Teemukin äänteli nyt voimakkaasti. Lopulta hän ei kestänyt enää, vaan päästi lastinsa sisälleni. Lähes samantien minäkin sain uudelleen järisyttävän orgasmin ja lysähdin huohottaen Teemun syliin. Tämä silitteli hetken selkääni, kunnes käski minun nousta.

Olin yhä hengästynyt ja katselin kaihoten, kun opettajani puki vaatteita päälleen. Hän huomasi katseeni ja hänen huulilleen nousi se tuttu hymy.
“Älä huoli, mä en aio jättää tätä tähän.”
Tämä lupaus mielessäni lähdin kävelemään kotiin paikat hellinä ja mieli keveänä.

3 kommenttia viestissä: “Tukiopetusta”

 1. Neiti says:

  Kielioppi ei toiminut, ei aloin ratsastamaan vaan aloin ratsastaa. Muuten hyvä.

 2. Vompatti says:

  Ihan mukavaa luettavaa, vaikkakin hieman epäilyttävä.
  🙂

 3. RedEyedAngel says:

  Hyvä novelli! Kielioppi toimi, kuten myös lauseiden rytmitys ja muoto. Seksikohtaus kiihotti ainakin minua 🙂 Tapahtumien kehitys oli makuuni melko nopeaa, mutta toiset pitää pidemmistä ja toiset lyhyemmistä alustuksista.

  Omaa lukukokemustani ja immersiotani novellin maailmaan (noh, ok, se on eroottinen novelli itsetyydytyksen, mutta kuitenkin 😀 ) olisi vielä parantanut, jos vastapuolen kuvailua olisi ollut runsaamminkin siroteltuna tekstin sekaan. Kaikkia sellaisia pieniä juttuja, niin kuin vaikka kommentteja silmien väristä, sängestä, karvoituksesta, arvista, luomista, tuoksusta… you name it! Siitä saat erikoisplussan, että 1. persoonan novellin alussa ei ollut kertojan omaa ulkonäköä kuvailevaa, muusta tekstistä täysin irrallista kappaletta.

  Jatka kirjoittelua!

Kommentoi

top