search
top

Pientä serkkurakkauta 1.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 3.30 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: 14-vuotias Janne ja 9-vuotias Emmi. En ole aiemmin kirjoittanut mitään tämän tyylistä, mutta ajattelin kokeilla. Kaikki on minun pääni tuotosta. Kommentoiti on oikeastaan pakollista, jotta tietäisin miten kirjoittaa seuraava osa.

Emmi oli vasta 9-vuotias, kun hänen äitinsä kuoli. Rekkamiehenä toimiva isä, ei voinut kuitenkaan jäädä koti-isäksi, sillä tienesti oli tärkeää, jotta tyttö saisi tarvitsemansa. Isä ei kuitenkaan tahtonut tytölle ihan vierasta hoitajaa, joten hän päätti, että he muuttaisivat lähelle isän veljeä. Keijo-sedän vaimo Sirpa, lupasi isälle, että huolehtisi pääasiassa itse Emmistä, kun isä olisi tien päällä ja Emmi sai sedän talon yläkerrasta vierashuoneen omakseen.
Emmin huonetta vastapäätä, oli hänen 14-vuotiaan serkkunsa Jannen huone. Jannen huoneesta tuli tytölle, pitkäksi aikaa huone, johon paeta yön painajaisia ja jossa sai hellyyttä ja hyväilyä.

Eräänä iltana Sirpa-täti oli laittanut Emmin nukkumaan, mutta Emmi heräsi kummalliseen ääntelyyn. Kiivasta hengitystä, huokailuja ja pientä urahtelua, sekä epämääräistä mutinaa. Kun Emmi lopulta avasi silmänsä, hän näki Janne-serkun poistuvan huoneestaan. Emmi jatkoi uniaan. Seuraavana yönä kaikki toistui ja taas Emmi näki Janne-serkun poistuvan huoneeseensa.
Illan hämärtyessä, Sirpa-täti jätti Emmin taas nukkumaan, mutta tyttö huijasi sillä kertaa sekä Sirpa-tätiä, että nukkumattia. Hän ei oikeasti nukkunut, vaan odotti. Kun hiljaisuus laskeutui, nousi pieni tyttö sängystään ja hiipi hiljaa serkkupojan ovelle. Hän sai ovea raotettua hieman, jotta saattoi nähdä sisään. Jälleen Janne päästi kummallisia ääniä. ”O-ootko sä kipee”, Emmi kysyi hiljaa serkultaan. ”Mitä vittua sä mun huoneessa teet?” Janne kysyi ja yritti piilottaa seisovaa kaluaan, jota oli juuri runkkaamassa. ”Mä en saa unta”, tyttö mutisi jonkun selityksen. ”No tuu nyt sitten”, Janne sanoi lopulta.

Vasta nyt Emmi näki, että serkku katsoi telkkarista alastomia ihmisiä. ”Mitä noi tekee?” Emmi kysyi ihmeissään, kun näki kuvaruudusta miehen nuolemassa naisen pillua ja sormetti sitä. ”Se antaa nautintoa tolle naiselle”, Janne sanoi ja katsoi pienikokoista serkkuaan. ”Mäkin voisin hyväillä sua”, Janne sanoi käheästi. ”O-okei”, Emmi kuiskasi epävarmasti. ”Ota pikkarit pois”, Janne kehoitti ja tyttö teki niin kuin pyydettiin. Janne auttoi serkkunsa sänkyynsä makuulle. Pienen tytön katse kääntyi 13 centtiseen kaluun, joka oli erektiossa. ”Onks sun pippelis jotain vikaa?” tyttö kysyi hämmästyneenä. ”Ei, se voi tosi hyvin, just siks se on tommonen”, Janne vastasi ja laskeutui serkkunsa jalkopäätyyn ja levitti tytön jalkoja.

Emmiä jännitti. Jannen kädet olivat hellät ja pian serkun suu suukotteli, tytön pyhintä aluetta, saaden huokauksen karkaamaan suusta. Janne rohkaistui ja alkoi kielellään tehdä pitkiä vetoja, pitkin Emmin pimpsaa. Emmistä tuntui kauhean hyvältä ja hän yritti painautua serkkuaan vasten paremmin. ”Tuntuuko hyvältä”, Janne kysyi ja Emmi vastasi: ”Tosi ihanalta.” Hän ei ollut koskaan tuntenut, mitään yhtä ihanaa. Yhtäkkiä lämmin aalto pyyhkäisi tytön kehon läpi ja hän tunsi suurta mielihyvää. ”Älä kerro meidän leikistä kellekään”, Janne sanoi tytölle, joka unisena lupasi olla kertomatta. Siihen hän nukahti Jannen sängylle. Janne puki nukkuvan tytön ylle tuon pikkarit ja kantoi tytön takaisin omaan sänkyynsä. ”Seuraavalla kerralla on mun vuoro”, hän kuiskasi ja silitti Emmin poskea ja peiteltyään tytön lämpöisesti, hän poistui huoneesta.

Seuraava ilta koitti ja Emmi taas ”nukahti”. Kun hiljaisuus valtasi kaikkea, tyttö hiipi serkkunsa huoneen ovelle. ”Saanks mä tulla?” hän kysyi ihan hiljaa. ”Tuu vaan”, Janne vastasi ja niin pieni tyttö hiipi huoneeseen. Janne katsoi taas alastomia ihmisiä. ”Halutko sä taas nähä mun pippelin?” Janne kysyi. Tilanne oli jollain tavalla jännittävä ja Emmi piti siitä tunteesta. ”Joo”, hän hihkaisi ja Janne veti peiton päältään ja makasi alastomana serkkunsa vieressä. ”Tuu kosketteleen sitä”, Janne kuiskasi käheästi ja Emmi istui vuoteelle serkkunsa viereen. Varovasti hän tökkäsi sormellaan Jannen kalua, joka sojotti kohti kattoa. Emmi painoi sen varovasti alas ja se ponnahti takaisin ylös. Emmistä se oli huvittavaa ja hän hihitti. Janne taas kiihottui tuosta enemmän. ”Tartu siihen näin ja vetele ylös ja alas”, Janne sanoi ja näytti kädellään miten tehdä.

Emmi tarttui Jannen kaluun, hänen sormensa juuri ja juuri yltivät sen ympäri. Kalu tuntui samalla samettisen pehmeältä ja samalla kovalta. Tyttö veteli Jannen näyttämällä tavalla ylös ja alas. ”Hyvä tyttö, jatka vain”, Janne kuiskasi käheällä äänellä. Emmi jatkoi. ”Nopeemmin”, Janne kehoitti nuorta serkkuaan ja tyttö nopeutti kättään. Yhtäkkiä hän tunsi pientä värinää ja pysäytti. ”Nyt sun pitää ottaa se suuhus ja imeä kuin pilliä. Samalla runkkaat tosi nopeen”, Janne sanoi ja hämmästynyt tyttö otti kalun suuhunsa ja alkoi imeä, jatkaen tuota liikettä. Pian hän sai suihkauksen suuhun ja Janne kiemurteli vuoteessaan ja urahteli. Tyttö säikähti ja irroitti otteensa. ”Sa-satutinko mä sua?” tyttö kysyi, eikä ehtinyt kuin hämmästyä, kun loput spermat lensivät hänen poskelleen ja hiuksiin. ”Ei kulta. Sä annoit mulle elämäni suurimman nautinnon”, Janne kuiskasi. Janne otti pöydältään talouspaperia ja pyyhki spermansa tytön kasvoilta ja hiuksista, sitten hän kaatoi tytön vuoteeseensa ja veti pöksyt tuon jalasta pois. ”Muistatko sä eilisen, mä taas hyväilen sua”, Janne kuiskasi ja kumartui suukottelemaan ja nuolemaan 9-vuotiaan serkkunsa pimpsaa. ”Sä maistuit hassulta”, tyttö sanoi ja sai Jannen naurahtamaan. Muuta ei puhuttu, pian Emmi alkoi taas voihkia ja Janne työnsi sormensa tytön sisään ja alkoi sormettaa varovasti. Samalla hän imaisi tytön klitoriksen suuhunsa ja imi serkulleen orgasmin.

Emmi katsoi raukeana Jannea silmiin ja hymyili. ”Kiitos se oli ihanaa”, tyttö kuiskasi ja hänen silmänsä lupsivat. ”Oota puetaan sut ja mä vien sut sänkyys takas”, Janne kuiskasi ja auttoi pikkarit takaisin serkkunsa päälle ja otti tuon hellästi syliin, kantaen tuon omaan huoneeseensa. ”Kuule Emmi, hyväilläänhän me toisiamme joka ilta? Eikä kerrota kellekään”, Janne kysyi uniselta serkultaan. ”Mjoo. Joka ilta, eikä kerrota”, oli Emmin vastaus, jonka jälkeen hän tuhisi täyttä unta.

*****
Päivät kuluivat, isällä oli taas pitempi vapaa-aika ja Emmi sai viettää tuon kanssa laatuaikaa. Iltaisin hän kuitenkin kaipasi Jannea, sillä tuo sai hänen olonsa hyväksi. Tuona aikana Emmi oppi onanoinnin ja kotona ollessaan hän onanoikin itsensä uneen.
Emmi ja Janne kuitenkin näkivät toisiaan aamuisin, sillä he menivät samalla bussilla kouluun. Eräänä aamuna isä kertoi taas lähtevänsä keikalle ja että koulun jälkeen Emmi menisikin sedän luo. Sinä aamuna isä vei tytön rekalla kouluun ja antoi suukon tuon poskelle, luvaten tuoda reissulta jonkun kivan tuliaisen.

Koulun jälkeen Sirpa-täti auttoi läksyjen teossa, samalla kun laittoi ruokaa. Illalla taas iltasadun jälkeen laskeutui taloon hiljaisuus ja tyttö pujahti serkkunsa huoneeseen, jossa Janne taas hyväiliä kaluaan.

”Tuu vaan tänne sänkyyn”, Janne kuiskasi ja teki tilaa tytölle. ”Mä oon miettiny, että leikitään tänään vähän eri tavalla”, Janne kuiskasi ja sai Emmin silmiin jännittyneen ilmeen. ”Mitä me leikitään?” tyttö kysyi hiljaa, mutta äänessä oli pientä innostusta. ”Saat ratsastaa”, Janne sanoi, hymyillen leveästi. ”Ratsastaa? Ei täällä mahu konttaamaan kauheen hyvin”, Emmi sanoi hieman ihmeissään. ”Sä saat ratsastaa mun sylissä”, Janne sanoi ja pyyhkäisi tytön poskelta hiussuortuvan tuon korvan taa. ”Miten?” tyttö kysyi hieman jännittyneenä. ”Sun pitää eka riisuu kaikki vaatteet, niinku mäki”, Janne ohjeisti ja pian Emmin vaatteet olivat lattialla.
Janne hyväili pienen serkkunsa pimpsaa, kunnes tunsi sen kostuvan. ”Nyt tuu tohon mun pippelin päälle, mä asetan sen sun pimpin vakoon”, Janne sanoi ja pian Emmi oli serkkunsa päällä jalat tuon molemmilla puolilla. Hänen pimppinsä oli Jannen Kalua vasten, niin että terska sojotti pojan mahaan. Janne vei kätensä serkkunsa lantiolle ja alkoi liikuttaa tuota ratsastuksen tapaisesti.

Emmistä, Jannen pippeli tuntui hassulta pimpissä, mutta samalta jotenkin kivalta. Kun serkku ohjasti käsillään hänen liikettään, alkoi tyttö pienesti keinua ja hyppiä, serkkunsa pippelin päällä. Tyttö tunsi kuinka pimpissä tuntui tosi kivalta ja hän jatkoi sitä mielellään. Emmi hymyili leveästi ja jatkoi liikettään, hän ihmetteli, kuinka Jannen pippeli pystyi liikummaan sillä tavalla vaikka olikin muuten paikallaan.
Janne tunsi kalussaan hyvää tunnetta ja se alkoi kovettua enemmän. ”Jatka vaan Emmi”, Janne kuiskasi käheästi. Hän tunsi vatsanpohjassaan kutkuttavaa tunnetta ja hän kovensi käsillään Emmin keinumista. ”Tää on tosi kiva leikki”, Emmi kuiskasi kiimaisena. Yhtäkkiä Emmistä tuntui kuin pimpistä olisi jotain valunut. ”Pissasinko mä sun päälle?” hän kysyi kauhuissaan, mutta Janne rauhoitteli: ”Et, se on semmosta kiimanestettä. Susta vissiin tuntu hyvältä”, Janne sanoi huohottaen ja viimeisen sanan kohdalla hän urahti, sillä hänkin koki oman huippunsa.

Janne veti Emmin halaukseen ja kuiskasi tuon korvaan: ”Kiitos rakas, kulta-serkku.” ”Pussaillaan”, Janne sanoi yhtäkkiä ja alkoi suukotella tytön huulia. Emmi oli hämmästynyt ja ei oikein osannut vastata, mutta hetken kuluttua hän jo vähän osasikin vastata. Yhtäkkiä Janne työnsi kielensä tytön suuhun ja alkoi pyöritellä sitä siellä. Emmi oli hämmentynyt, mutta vastasi suudelmaan. ”Ei kerrota ikinä näistä meidän leikeistä kellekään. Eihän Emmi-rakas?” Janna kysyi suudelman jälkeen. ”Ei kerrota”, Emmi kuiskasi hymyillen ja asetti etusormensa huuliensa eteen. ”Se on salaisuus”, tyttö hihitteli jännittyneenä. ”Jep, vain meidän salaisuus”, Janne vastasi ja auttoi tyttöä pukeutumaan ja saattoi tuon sänkyyn. Ennen poistumistaan, Janne työnsi vielä kätensä tytön housuun ja sormetti tuolle orgasmin, johon tyttö nukahti raukeana.

Seuraavana iltana Janne ajatteli viedä suhteensa Emmiin hieman pitemmälle, hän katseli videolta rajua pornoa, missä mies nussi kiihkeästi nuorta naista. Pojan käsi vatkasi kiivaasti kalua, kun tuttu hahmo ilmestyi vuoteen viereen. ”Riisuudu”, Janne sanoi käheällä äänellä. Emmi riisui vaatteensa ja kysyi: ”Leikitäänkö samalla tavalla ku eilen? Se oli niin kivaa.” Janne nyökkäsi alkaen pusutella tytön kanssa, pian tyttö kapusi hänen päälleen, niin että jalat oli pojan kummallakin puolen.
Emmi ei ehtinyt mitenkään reagoida, kun hänen keinuessaan serkkunsa sylissä, Janne ohjasikin kalunsa tytön pimpsaan. ”Mi-tä nyt?” tyttö kysyi hieman hädissään. Janne hyssytteli ja rauhoitteli tyttöä sanoen: ”Jatka kulta vain. Mun pippeli kuuluu oikeesti sun pimppiin.” ”Ai”, Emmi sanoi hämmentyneenä. Janne vei kätensä serkkunsa lantiolle ja alkoi ohjata tuota jälleen liikkumaan. ”Emmi inahteli hieman, kun kalu sujahti keinuen aina vain syvemmälle hänen pimpsaansa.

Janne ei enää voinut hillitä haluaan vaan hän puristi tytön syliinsä ja kääntyi ympäri, niin että hän oli tytön päällä. Hän ohjasi kalunsa uudestaan Emmin pyhimpään ja alkoi työntyä sisään. Hän ei enää ajatellut tytön fiiliksiä, vaan aloitti rytmikkäät työnnöt serkkunsa sisälllä. Emmi säikähti serkkunsa urahtelua ja huokauksia, mutta vielä enemmän sitä, kun hän tyttö tunsi sisällään jonkun repeävän. Kyyneleet alkoivat valua tytön poskille, mutta Janne tyydytti itseään, huomaamatta sitä. Lopulta Janne päästi lastinsa 9-vuotiaan serkkunsa sisään. Silloin hän vastasi huomasi tuon kyyneleet ja vetäytyi pois. ”Anna anteeksi rakas. Sun söpöys ja ihanuus lumosi mut”, Janne kuiskasi ja suuteli kyyneleet pois. Sen jälkeen hänen huulensa hakeutuivat tytön huulille ja pian tuo 14-vuotias pojan naskali suuteli pienen serkkunsa kanssa.

”Nyt se ei enää satu. Mä lupaan sen”, Janne lupasi serkulleen ja työnsi jälleen kovettuneen kalunsa tuon sisään varovasti, alkaen jälleen rytmikkäät työnnöt tytön sisään. Emmi oli hämmentynyt, mutta kun serkku oli vähän aikaa työntynyt, hän huomasi, että Janne oli puhunut totta. Oikeastaan Emmi alkoi nauttia tuosta ja vaistomaisesti hänen lantionsa alkoi vastata pojan työntöihin. Janne lisäsi vauhtia huomatessaan Emmin vastaavan työntöihinsä. ”AA”, tyttö huokaisi yhtäkkiä ja Janne tunsi kalullaan, kuinka tuo ihanan piukka pillu supisteli, hänen vartensa ympärillä, niinpä hän vielä kovensi ja sai Emmin kiemurtelemaan orgasmin voimasta ja syöksi toistamiseen spermansa tytön sisään. Hän painoi huulensa tytön huulia vasten ja suuteli kiihkeästi tuon huulia. ”Nautitko sä ku mun pippeli oli sun sisällä?” Janne kysyi kuitenkin hiljaa. ”Joo, se oli tosi ihanan tuntunen. Mä tykkäsin siitä ihan tosi paljon”, Emmi vastasi ja hengitti vieläkin kiihkeästi, sillä orgasmi oli aivan ihana tytön mielestä. Janne hymyili leveästi ja jakoi vieläkin suudelmia tytölle. ”Lupaatko, että mun pippeli pääsee joka ilta sun pimppiin, ku sä oot täällä?” Janne kysyi ja Emmi ei epäröinyt hetkeäkään: ”Lupaan ihan varmasti lupaan.” ”Lupaatko, ettet kerro meidän leikeistä ikinä kellekään?” Janne kysyi ja Emmi lupasi olla kertomatta.

Janne auttoi serkulleen vaatteet päälle ja otti tuon syliinsä. Suudellen hän kantoi tytön jälleen tuon omaan vuoteeseen ja hyväili tuon pimppiä, kunnes Emmi nukahti.

11 kommenttia viestissä: “Pientä serkkurakkauta 1.”

 1. hmm says:

  Sairasta

 2. yuytyrewe says:

  Hieno novelli kiihotuin täysin

 3. yuytre says:

  Mun mielestä toi oli ihana novelli mutta olisi kiva tietää että oliko Emmillä karvaton pimppi

 4. joku:D says:

  Tosi hyvä novelli! 🙂

 5. Kömmönnöö says:

  Kieli ja kerronta töksähtelivät siellä ja täällä, mutta muuten melko sujuvaa luettavaa. Lisää vain harjoitusta, sillä sitä kehittyy.

  “… ja alkoi suukotella tytön huulia. Emmi oli hämmästynyt ja ei oikein osannut vastata, mutta hetken kuluttua hän jo vähän osasikin vastata. Yhtäkkiä Janne työnsi kielensä tytön suuhun…”

  …Emmi oli aluksi hämmentynyt eikä osannut vastata saamiinsa suukkoihin, mutta hetken jälkeen hän alkoi jo päästä jyvälle ja vastaili Jannen suudelmiin epävarmasti, näykkien huulia varovasti … etc. etc. mutta etsimällä ja kokeilemalla löytyy se oma tyyli. Synonyymit ovat monesti ystäviä jos näyttää että lause alkaa toistaa oudosti itseään.

  Mutta kuten sanoin, harjaantuminen vaatii kirjoittamista, kirjoittamista ja kirjoittamista, eikä pidä unohtaa myöskään ahkeraa lukemista. Siinä se kieli huomaamatta kehittyy ja löytää uusia tapoja ilmaista asioita.

  Oikotietä ei oikein ole.

 6. heppu says:

  Mainio novelli! Pidin siitä valtavasti, mutta esim. Tämä lause ei ole kovin hyvin “ajateltu”. Emmi oli hämmästynyt ja ei oikein osannut vastata, mutta hetken kuluttua hän jo vähän osasikin vastata. <—- ei osannut vastata ja hetken päästä osasikin vähän??? No pieni virhe vain ja siksi toivonkin jatkoa:) (toivon myös enemmän muutakin ei vaan "sitten tuli taas ilta ja he ryhtyivät hommiin")

 7. pikku-jorma says:

  Ehkä tuo fantasia/scifi-kategoria tarkoittaisi kuitenkin todellisesta maailmasta poikkeavia tarinoita, ei unelmia/fiktiivisiä kertomuksia.

 8. Mikkis says:

  Lisää kiitos. Anaaliin myös.

 9. idu says:

  Juu jatkas vaan , ainoo mikä häiritsi on ton pikku tytön ikä, mut juu hyvä oli kyl, jatka ihmeessä 🙂

 10. Random says:

  Hyvä! Jatkoo

 11. makke says:

  ihan hyvä,lisää saman kaltaista+ anaa

Kommentoi

top