search
top

Äitini, esikuvani – 1. luku

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (101 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Hei kaikki! Tämä on ensimmäinen novellini ja samalla jatkotarinan aloitusosa. Jos tahdotta lukea lisää Hennan kiimaisia seikkailuja, kertokaa ihmeessä kommenteissa. Rakentava kritiikki on tervetullutta.

Tomi katsoi kun hänen pikkusiskonsa käveli takaisin kotiin tanssiharjoituksista. Henna ei enää ollut alikehittynyt teini jollaisena Tomi muisti hänet ajalta ennen kuin oli lähtenyt rauhanturvaajaksi neljä vuotta sitten. Tomi oli huomannut Hennan kehityksen epäsäännöllisen säännöllisten vierailuidensa aikana, mutta nyt Hennasta oli vasta oli tullutkin kuuma pakkaus.

“Vau, en voi vieläkään uskoa olevani täällä. Ja katso itseäsikin, ennen niin pieni siskoni on nyt teinityttö. Missä äiti muuten on? Eikö hänen pitäisiolla jo kotona?”

“Hän on vielä töissä”, vastasi Henna. “Äiti tuli kotiin eilen aikaisin takiasi, mutta siitä lähtien kun isä jätti meidät äiti on painanut pitkää päivää.”

“Sehän selventääkin asioita. Näetkö isää enää nykyisin?” Tomi kysyi. “Käväisin hänen luonaan ennen Afganistaniin lähtöäni, mutta sen jälkeen emme ole tavanneet.”

“Äiti käski minun mennä sinne kesälomalla. Sanni oli juuri täyttänyt 26 vuotta. Melkein oksensin kun hän sanoi että voisimme olla ihan kuin sisarukset. Joka yö kuulen heidän sänkynsä hakkaamisen seinää vasten ja Sannin huudot kun isä panee häntä.”

“Tiedän mitä tarkoitat”, Tomi sanoi nyökkäillen. “Sanni on melkoinen pakkaus. Tiesitkö että hän flirttaili minulle?”

“Todellako?” Henna kysyi kohottaen kulmakarvojaan. “Panitko sinä häntä?”

“Jestas Henna, hän on äitipuoleni.”

“Sinä siis PANIT häntä, etkö pannutkin?”

Kyllä, ajatteli Tomi itsekseen, hän oli pannut Sannia jokaisella kuviteltavissa olevalla tavalla jolla mies voi panna naista ja myöhemmin kuunteli kuinka isä oli tehnyt samoin. Tomi lähti kolmen päivän päästä ja päätti olla palaamatta enää ikinä.

“Vaihdetaan puheenaihetta. Kuinka äidin kanssa sujuu? Ennen kuin palasin, äiti lähetti minulle sähköpostia ja valitteli sinun olleen melko ‘menevä’ viime aikoina. Mitä hittoa hän tarkoitti?”

“Ei mitään”, Henna vastasi päätään pudistellen. “Hänen mielestään käyn liiankin kuumana. Mitä sitten, vaikka pidänkin pojista? Sehän tekee minusta vain tavallisen tytön. Lyön vaikka vetoa etten ole tehnyt mitään, mitä hän ei olisi tehnyt minun iässäni.”

“Mitä oikein teit, että äidistä tuli niin ärtynyt?”

“En mitään ihmeellistä. Äiti tuli kotiin aikaisin ja sai minut kiinni rysän päältä makaamassa pojan kanssa. Me vain hulluttelimme vähän. Kuten sanoin, olen normaali 18-vuotias tyttö. Äiti vain ylireagoi.”

Henna päätti olla kertomatta, että äiti oli löytänyt hänet vessasta pojan muna suussa. Äiti oli haukkunut hänet lutkaksi.

“Olethan varovainen äidin lähettyvillä, sisko. Tiedät millainen hän osaa olla.”

“No minä itse ainakaan en usko että hän on sellainen sievistelijä kuin esittää olevansa. Osa hänelle heitetyistä kommenteista ei ole mitenkään vain vähän vihjailevia. Hänellä on taatusti joitain salattuja muistoja menneisyydestä.

Keskustelusta innostuneena Henna meni ullakolle etsimään lisää tietoa äitinsä seksielämän historiasta. Henna aikoi löytää sen totuuden ja heittää sen päin äitinsä naamaa. Hieman pengottuaan hän löysi arkun täynnä äitinsä vaatteita, mutta huomasi vaatteet läpi käytyään arkun valepohjan. Sen alla oli pienempi lukittu lipas.

“Hei, Tomi, sinun täytyy nähdä tämä”, Henna huusi alas. “Taisin osua kultasuoneen – täällä äiti pitää muistoja lutkaisesta menneisyydestään.”

“Enpä tiedä sisko”, Tomi vastasi kurkaten samalla ullakolle. “Ne ovat yksityisasioita. Jätä ne rauhaan. Sitä paitsi saisit vain luultavasti selville, että ihmeen kaupalla hän sai lapsia harrastamatta ikinä seksiä.”

“Hän penkoo aina minun huonettani eikä kerro minulle mitään. Hän varasti minun vibraattorinikin, tai ainakin uskon niin. Hänkin on varmasti hölmöillyt nuorena, ja aion ottaa siitä selvää.”

Vastalauseistaan huolimatta Tomi oli itsekin utelias. Hän meni ylös ja istui Hennan viereen vanhalle hetekkasängylle, jonka päällä oli ohut patja. Henna tiirikoi lippaan lukon auki helposti. Sisältä löytyi päiväkirja. Henna selasi sen nopeasti lävitse. Hänen äitinsä oli kirjoittanut sen lukioaikanaan. Henna katsahti veljeensä silmät suurina.

“Herranjestas, lue tämä.”

Rakas päiväkirjani,

En halunnut mennä juhliin. En sovi yhteen urheilijoiden ja tanssijoiden kanssa. Lopulta oli kuitenkin pakko mennä Jennin pakottamana. Jenni oli ihastunut Peteen, joka oli myös tulossa juhliin. Ei mennytkään kauaa kun Pete oli jo hänen kimpussaan. Jenni osaa olla todellinen lutka kun sellaiselle päälle sattuu. Lopulta he lähtivät ylös nussimaan ja jäin aivan yksin.

Olisi pitänyt käsittää aikaisemmin, että olin nyt vapaata riistaa. Olin juomassa vasta toista lasillista, kun Petri englanninkurssilta tuli juttelemaan minulle kuin parhaimmallekin kaverille. En edes tuntenut koko jätkää. Hän kuului jääkiekkojoukkueeseen ja oli ihan hyvän näköinen, joten en jaksanut pistää vastaankaan. Hän flirttaili minulle ja hihitin kuin pieni tyttö.

Sen jälkeen kaikki kävi niin nopeasti. Petri painoi minut voimalla seinää vasten ja suuteli minua rajusti. Hänen kielensä vaelteli suussani. Petrin voimakkaat kädet tarttuivat perseeseeni ja työnsivät minua kohti hänen kovaa etumustaan. Hän käytännössä raiskasi minut, mutta en vain halunnut taistella vastaan, vaan suutelin takaisin. En vain suudellut häntä. Hankasin hänen etumustaan.

Monia ihmisiä oli kerääntynyt ympärillemme hurraamaan Petrille, mutta se ei näyttänyt haittaavan. Aivan kuin olisin katsellut itseäni huoneen toiselta puolen nauttien esityksestä. Hänen kätensä vaelsivat puseroni ja sen jälkeen rintaliivieni alle, kunnes hänen ahnaat näppinsä kourivat paljaita tissejäni. Hän iski hampaansa niskaani. Huoahdin ja jatkoin hänen etumuksensa hankaamista.

Petri tarttui minusta kiinni ja nosti minut seinää vasten. Laitoin käteni hänen niskansa ympärille ja kiedoin jalat tuekseni vyötärölle. Hän oli jo kerennyt riisua toppini ja rintaliivini. Hän imi nänniäni kuin ei olisi ikinä ennen nainut. Se on heikkouteni, täytyy myöntää. Rakastan sitä kun rintojani käsitellään. Se saa minut aivan sekaisin. Huusin ja huohotin kun hän hoiteli rintojani huulin ja hampain.

En käsitä miten hän onnistui vetämään kyrpänsä esille niin yllättäen, mutta tunsin kovan ja lämpimän kalun pikkupöksyilläni juuri pilluni kohdalla. Hän aikoi siis panna minua tässä ja nyt, kaikkien silmien alla. Hän veti housuni sivuun. Kiljuin kuin pieni tyttö kun hänen iso kalunsa sukelsi syvyyksiini. Hän puski minua seinään voimalla, hieman jopa kipua aiheuttaen, mutta en antanut sen haitata.

Olen aina ollut hieman yliaktiivinen seksielämäni suhteen, mutta tämä meni jo hieman ylitse omaankin makuuni. En tiedä montako ihmistä meitä oli tuijottamassa, mutta huone oli hyvin täysi. Pystyin erottamaan monen kameran ja kännykän vilkkuvat salamavalot ympärillämme. En edes välittänyt siitä, mikä huoletti jo minua itseänikin. Halusin vain hänen isoa ja mahtavaa kaluaan sisääni. Rakastin sen täyttävää mahtia jokaisella kerralla kun se työntyi syvälle tiukkaan vittuuni.

“Herranjestas, Tomi”, Henna huudahti nostaen katseensa päiväkirjasta. “Äiti oli joku saatanan huora. Tiesin kyllä että hänellä olisi luurankoja kaapissaan, mutta helvetti soikoon, en minä mitään tällaista odottanut.”

“Miten… miten edes voit olla varma sen aitoudesta? Hän on voinut tehdä sen… tiedäthän, fantasiaksi.”

“Enpä usko”, Henna vastasi. “Miksi hän kirjoittaisi sen päiväkirjaan? Ei sillä että sillä olisi väliä. Hänen on täytynyt haluta sitä kun hän kerran kirjoitti sen.”

Henna jatkoi lukemista.

Muistan saaneeni vähintään kaksi orgasmia ennen kuin tunsin hänen laukeavan sisääni. Petri laski minut lattialle ja veti housut takaisin jalkaansa. Katsoin ylös ja näin uuden kovan kyrvän heilumassa kasvojeni edessä. Minua oli juuri naitu ja nyt minua pyydettiin imemään munaa huoneessa ihmisten vahdatessa vierestä. En edes tiennyt kenen kyrpää olin imemässä. Yritin katsoa kyrvän omistajaa mutta kaksi kättä tarrasivat päähäni. Hänen kova lihansa liukui suuhuni.

Rakastan kyrvän imemistä. Pidän siitä kun liha liukuu huulteni välissä ja koskettelee kieltäni. Pidän siitä kun saan kuolata koko kyrvän limaiseksi ja imeä sitä sitten kuin rietas lutka. Itse asiassa, kiihotun yleensä imuttelusta. Tämä kerta ei ollut poikkeus. Kurotin haaroväliini ja hankasin klittaani samalla kun ahnehdin suussani soutavaa kyrpää. Ei mennyt kauaakaan ennen kuin pilluni alkoi supistella ja ryöpsähteli kiimalimaa sormilleni.

Kundi jolle annoin suuhoitoa oli jo nyt laukeamispisteessä. Alle kahdessa minuutissa tunsin hänen laukeavan. Puristin huuleni tiukasti hänen terskansa ympärille. Hänen kyrpänsä sykki. Kuuma spermavirta suihkusi kitalakeeni ja putoili sieltä kielelleni. Hän työntyi syvemmälle suuhuni ja vapautti toisen spermaryöppynsä. Aina vain enemmän spermaa suihkusi suuhuni kunnes sitä alkoi jo valua suupielistäni.

Lopulta hän valutti vielä muutaman tipan terskansa päästä ja veti sitten kyrpänsä pois suustani. Katsoin häneen suu auki jotta tuo kundi voisi nähdä suuhuni laukaisemansa spermat. Näin edessäni Tommi Vaaran, jääkiekkojoukkeen keskushyökkääjän. Samalla kun hän tunki kyrpäänsä takaisin housuihinsa minä suljin suuni ja nielin kaiken.

Kaksi puolustajaa astuivat eteenpäin ja molemmat toivat jättimelansa kasvojeni eteen. Hamusin yhden nopeasti suuhuni ja kiedoin käteni toisen ympärille. Imin ensimmäistä munaa kunnes kuola valui pitkin poskiani. Otin vuorostaan toisen kyrvän suuhuni ja lutkutin sitä kuin nääntymäisillään oleva huora. Sain pian jälleen suun täydeltä spermaa.

Huuleni olivat edelleen tiukasti tuon jättikyrvän ympärillä kun se suihkusi spermaa suuhuni. Yhtäkkiä tunsin ohimollani jotakin lämmintä ja limaista kun toinen puolustajista laukesi pitkin kasvojani ja hiuksiani. Kävin vielä hänen kyrpänsä kimppuun ja imin sen puhtaaksi.

Useat kädet vetivät minut pois lattialta ja nostivat sohvalle. Nojasin sohvaa vasten imiessäni kahta kyrpää jotka heiluivat kasvojeni edessä kun tunsin että hamettani nostettiin ja kostuneet pikkupöksyni vedettiin polviin asti. Kova muna liukui pakaroideni välissä ja alkoi tehdä tietään pilluuni. Se täytti nopeasti tyhjänoloisen tussuni ja alkoi soutaa sisälläni.

Nielin spermalastin toisensa perään. Minua nainut jannu murahti ja päästi siementänsä pilluuni niin paljon että sitä valui pitkin jalkojani. Toinen kyrpä tuli välittömästi minua naineen tilalle ja saatoin kuulla äänekkään lotinan kun mela sousi jälkiliukkailla.

Taas yhden kierroksen kuluttua ja uusi spermalasti suussani ja pillussani minut käännettiin selälleni siten, että pääni oli käsinojan ylitse. Joku tuli päälleni ja rynkytti pilluani kuin mielipuoli. Toinen kyrpä liukui jälleen suuhuni. Käänsin päätäni entisestään taaksepäin ja tunsin kuinka kyrpä pääsi tunkeutumaan nieluuni. Minua naitiin suuhun kunnes nenäni ja hiukseni olivat molemmat kuolan peitossa. Lopuksi minua nainut mies ruiskutti lastinsa pitkin naamaani.

Minua nainut kundi vetäytyi ulos minusta ja ruiskutti spermansa rinnoilleni. Hän liu’utti munaansa tissieni välissä ja hinkkasi terskalla herkkiä nännejäni. Koska minusta oli tullut huora, työnsin käteni haaroväliini ja hankasin pilluani kunnes vapisin jälleen orgasmin kourissa.

Taas kaksi munaa tunkeutuivat onkaloihini ja ruiskuttivat spermalastinsa pilluuni ja suuhuni. Kaksi muuta tulivat päälleni ja ruiskuttivat lisää mälliä pitkin kehoani. Pystyin hädin tuskin enää avaamaan silmiäni koska kuola valui pitkin naamaani, mutta kykenin erottamaan edessäni neljä miestä jotka olivat laukeamaisillaan kasvoilleni ja rinnoilleni. Heidän jälkeensä uudet neljä miestä toistivat saman rituaalin.

Jälleen kerran laitoin käden haaroväliini ja sormetin klittaani samalla kun naamani ja rintani uivat spermassa. Luulen että olisin saattanut heidän antaa jatkaa koko yön, mutta Jenni tuli pelastamaan minut. Kuulin hänen haukkuvan ympärilläni seisovia kundeja ennen kuin hän veti minut sohvalta kylpyhuoneeseen turvaan.

Tahtoisin hävetä tapahtunutta, mutta kun vain ajattelenkin sitä pilluni kostuu. Olenko lutka? Taidan olla. Voi että, miten minä voin mennä kouluun maanantaina? Kerron sinulle miten se sujui, päiväkirjani.

Rakkaudella, Tiina

Kumpikaan heistä ei sanonut hetkeen sanaakaan. Kuva heidän viattomasta äidistään oli juuri pirstoutunut lattialle tippuvan posliinimaljan tavoin. Kiihottuneisuus tuntui ilmassa käsinkosketeltavana. Hennan kovettuneet nännit olivat räjähtämäisillään. Tomillakin pullotti housuissa kovemmin kuin koskaan.

“Vau, tuo oli melko rajua.”

“Herranjestas Henna, tuo on meidän äitimme. Se mitä hän teki noiden tyyppien kanssa – jos se siis on totta – eikö se huolestuta sinua?”

“Ei oikeastaan, mitä sitten? Niin, hän nai muutamaa tyyppiä lukioaikana, mutta eiväthän ne häntä raiskanneet.”

“Henna, mitä tarkoitat?”

“Olen todella vilkas seksielämältäni, ilmeisesti oli äitikin. Tuon lukeminen teki minusta niin vitun kiimaisen. Nännini ovat räjähdyspisteessä ja pikkupöksyni likomärät, haluan vain vitun jumalatonta munaa nyt.”

“Henna, nyt menet liian pitkälle. Älä puhu noin”, Tomi vastasi yrittäen kuulostaa vakavalta todella kiihottuneen todellisuuden sijasta. “En yhtään ihmettele miksi äiti on niin hermostunut sinulle.”

“Tarkoitatko lutkaäitiämme? Mitä vittua hänestä?” Henna sanoi siirtäen katseensa veljensä housujen kohoumalle. “Kaiken lisäksi, tuon teltan koon perusteella joku muukin taitaa olla melko kiimassa.”

Henna kumartui veljensä eteen ja alkoi hieroa kalua housujen päältä.

“Lopeta, Henna”, Tomi protestoi yrittäen siirtää ahnaita käsiä syrjään. “Ei tämä saa mennä näin, hitto soikoon! Olet siskoni!.”

Sanat olivat merkityksettömiä. Tomi ei vastustellut enää. Henna puristeli pulleaa etumusta sormillaan.

“Saattaa olla”, Henna kiusoitteli, “Mutta siskosi tarvitsee nyt isoa munaa ja satut olemaan ainoa lähettyvillä.”

Tomi istui hiljaa paikoillaan kun Henna avasi hänen housunsa. Hän halusi sitä yhtä paljon kun Hennakin. Henna sujautti kätensä farkkuihin ja veti sykkivän elimen ulos. Hän aloitti hitaan runkkaamisen jatkuvasti kasvava liha kädessään. Tomi pystyi vain tuijottamaan kun hänen rakas siskonsa otti sykkivän kalun syvälle suuhunsa.

“Ei, Henna…”, Tomi yritti heikosti vastustaa, vaikkei edes halunnut lopettaa tätä vääryttää. “Ei tämä ole oikein, ahh, lopeta…”

Hänen lävitseen virtaava nautinto oli liikaa. Tomi lakkasi tuntemasta syyllisyyttä. Välillä hän vilkaisi siskonsa nykivää päätä, mutta ei voinut kauaa pitää silmiään auki. Hennan käsi oli kietoutunut kyrvän juuren ympärille ja toinen käsi oli hänen omissa pikkupöksyissään.

Tomin viime kerrasta oli pitkä aika. Hänen kiveksensä pursusivat spermaa. Orgasmi teki tuloaan liiankin nopeasti. Hän alkoi naimaan Hennan suuta, sillä ei voinut enää istua paikallaan. Tomin hengitys kiihtyi ja koko huoneen täytti kiiman tuoksu. Hänen peniksensä oli räjähtämässä Hennan suuhun ja Tomi mumisi nopeasti varoituksen.

“Voi vittu, tulen kohta, en voi sille mitään.”

Henna tiukensi huuliaan kyrvän ympärillä juuri kun ensimmäinen ryöpsähdys purskahti terskan kärjestä. Spermaa tuli kuin paloletkusta ympäri Hennan kitalakea ja suuta. Toinen, kolmas, neljäs ja viides sykäys ampuivat kuumaa kermaa hänen suuhunsa kunnes sitä valui suupielistä ja tipahteli lattialle leualta. Henna kaatui selälleen matolle ja sormetti itseään todella nopeassa tahdissa.

“Voi vittu, vittu, ah, ei helvetti…”

Tomi oli päässyt irti orgasmin kourista ja katsoi vinkuvaa siskoaan lattialla. Hennan rinnat pomppivat kuin vesi-ilmapallot mällistä tahmean topin alla. Yhtäkkiä Hennan selkä taipui kaarelle, jalat jäykistyivät ja varpaat suoristuivat. Pillumehua valui lattialle ja hän lysähti maahan.

“Hyvä jumala”, Henna sanoi haukkoen henkeään. “Tuo oli ihanaa, en ole ikinä ennen lauennut noin rajusti.”

Tomi oli sanaton. Hän olisi halunnut soimata siskoaan, mutta ei voinut äskeisen jälkeen. Hän oli vielä kaiken lisäksi kiihottunut maailman parhaimman orgasmin tiimoilta. Henna katsoi Tomin vieläkin kovana seisovaa munaa. Pyyhittyään suupielensä hän repi pikkupöksyt pois ja istuutui Tomin syliin. Juuri kun Tomi oli päässyt Hennan sisään, etuovi kävi.

“Hei!”, heidän äitinsä huuto kantautui alakerrasta. “Kotona ollaan!”

Tomi puski Hennan nopeasti syrjään ja teammattuaan vaatteet päällensä kompuroi alas ullakolta. Hän käveli portaat alas moikatakseen äitiään, vaikka tiesikin vastassa olevan naisen, jota hän ei enää tunnistanut. Hän katsoi äitinsä huulia ja mietti, montako kyrpää noiden välissä oli käynyt. He syleilivät toisiaan tiukasti. Tomi mietti, tuntisiko äiti vielä hänen seisokkinsa.

8 kommenttia viestissä: “Äitini, esikuvani – 1. luku”

 1. Spermaa suun täydeltä says:

  AAAHHH!!!!!!!!!Ihanan lämmintä spermaa sitä ei voi vastustaa. Sain mieheltäni kahdesti tänään orgiot kitaani. Maistuipa hyvälle. Se oli maukasta hyvää lämmintä mehevän lämmintä spermaa. Mitä nyt vaan voi miehen siitimestä kitaansa saada oraaliseksin aikana. Kun ei voi perinteistä yhdyntää suorittaa. Kun on menossa noin kiimaajat = kuukautiset. Saimpa lämmintä spermaa nauttia ennen saunaa saunan jälkeen. Rakkaani halut tyydytin ensin ennen saunaa. Saunan jälkeen kesti kolme varttia ennenkö mieheni sai tyydytettyä minut spermaatuubin antimilla mansikalle maistuvalla spermalla. AH!! Saispa lisää. Seuraavaan ketaan.

 2. Trickster says:

  Tarinassa oli joitakin ihan hyviä elementtejä, kuten tarinan kertominen kahdella aikatasolla. Kerronta oli kuitenkin kömpelöhköä, mikä johtui osittain siitä, että et hallitse pilkkusääntöjä juuri lainkaan.

  Esim. “Tomi katsoi kun hänen pikkusiskonsa käveli takaisin kotiin tanssiharjoituksista”

  >> Tomi katsoi, kun hänen pikkusiskonsa käveli takaisin kotiin tanssiharjoituksista.

  Ja kyllä, sillä on oikeasti merkitystä, onko kyseisessä kohdassa pilkku, koska se tekee tekstistä heti luettavamman.

  Myös dialogissa oli kömpelyyttä ja vääränlaista lainausmerkkien käyttöä:

  Esim: “Hei!”, heidän äitinsä huuto kantautui alakerrasta. “Kotona ollaan!”

  >> “Hei! heidän äitinsä huuto kantautui alakerrasta. Kotona ollaan!”

  Tosin tällaisenaan tämä on vähän kömpelö, itse kirjoittaisin sen esimerkiksi näin:

  “Hei, kotona ollaan! äidin huuto kantautui alakerrasta”.

  Henkilöiden motivointi toimintaan oli myös hieman hakevaa, Henna vain sattui kesken keskustelun ullakolle ja palasi sieltä päiväkirja kädessään. Ideana hauska, mutta toteutus oli kömpelö.

  – Trickster (http://www.seksinovellit.fi/author/trickster

 3. Wings of Clown says:

  Oli kyl hyvä, jatkoa vaa

 4. Unski says:

  Hyvältä näyttää. Mutta vissiin sitä on niin järjissään, että Afganistanissa, kamerakännykässä ja äidin lukioajassa on jotain hyvin outoa. Ei se mitään.

 5. ei hennaa... says:

  Siis pelkästään…

 6. ei hennaa... says:

  Olisi kivempi, että henna lukisi noita päiväkirja juttui.

 7. sisar says:

  Kiva aloitus jatkoa ja Äiti mukaan !

 8. Hans says:

  Kun äiti on ollut lukioikäinen, niin silloin ei ole ollut mitään kännykän vilkkuvia salamavaloja…

Kommentoi

top