search
top

Jihuu! 8. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (75 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...

Fantasiat eivät ole vain jotain aivossa tapahtuvaa asioiden keksimistä ja kuvittelua. Ne elävät omassa maailmassaan omaa elämäänsä ja ainakaan minä en koe keksiväni näitä tarinoita. Kyse on vähän samasta asiasta kuin jotkut säveltäjät sanovat, että eivät he sävellä itse mitään, vaan kirjaavat ylös kiireesti nuottipaperille, mitä kuulevat jostain toisesta maailmasta. Myös moni kirjailija kokee olevansa vain kirjuri ja instrumentti kertoessaan romaaninsa tarinaa, joka etenee oman lainalaisuutensa mukaan. Minttu ja hänen äitinsä ovat olemassa jossain toisessa rinnakkaistodellisuudessa ja pääsen vierailemaan siellä jotenkin mystisesti.

Kun suljen silmäni ja menen nukkumaan he ilmestyvät eteeni kuin unesta ja tunnen heidän kosketuksensa ja kuulen heidän äänensä, jotka houkuttelevat minua seuraavaan seikkailuun heidän kanssaan. Yritän vain vajavaisilla taidoillani kertoa sen kaiken, mitä olen kokenut taas tällä kertaa. Seuraan vain perässä kun he tarttuvat käteeni ja vievät minut mukanaan…
————–

– Tule, sanoi Minttu, tule minuun, ja avasi reitensä.
Asetuin hänen päälleen niin kevyesti kuin osasin ja Mintun käsi etsi kullini ja asetteli sitä hellästi oikeaan paikkaansa.
– Minusta on ihanaa kun ohjaat minut sisällesi, ettei tarvitse itse etsiä tietään sinne aivan kuin se ei kiinnostaisi sinua.
– Tietenkin haluan ohjata sinua ja tavallaan kutsua sinut sisälleni näin ja samalla vetäessäni esinahkasi taakse, pääset heti tuntemaan minut herkimmillä osillasi, että olet tervetullut ja haluttu. Tämä on naisen normaalia kohteliaisuutta ja huomaavaisuutta miehelle, jonka kanssa rakastelee. Avataanhan odotetulle ja rakkaalle vieraallekin ovi iloisena ja suudellaan heti kun hän on pääsyt sisälle ja ohjataan kädestä pitäen peremmälle.

Painauduin Minttuun pienin edestakaisin työnnöin ja Minttu vastasi joka kerta lantioliikkeellään kuin sanoen, että tule vain syvemmälle ja syvemmälle aina pohjaan asti. Kun olin aivan perillä ja kiinni hän sai klitoriksellaan kosketuksen minuun ja huokaisi onnellisena, suuteli kauniisti, katsoi sitten silmiini kynttilöiden palaessa yhä pöydällä.
– Eikö ole ihanaa olla näin ja keinua yhdessä sylikkäin ja olla yhtä kuin sulautuisimme toisiimme?
– On todella, vastasin, ja minulla on tunne kuin sinun silmissäsi kaikki maailman naiset katsoisivat minua kauttasi. Saat minut kokemaan meidät alkuperäisiksi mieheksi ja naiseksi kuin ihmiskunta olisi meistä lähtöisin.
– Niin me olemmekin kultaseni. Niin kauan kuin ihmiskunta on ollut olemassa, mies ja nainen ovat syleilleet näin ja kokeneet tämän saman tunteen ja sulautuneet yhdeksi olennoksi. Me olemme tällä hetkellä, sinä ja minä, keskellä ikuista mysteerien merta ja keinumme sen lämpimillä aalloilla. Sanoi Minttu runolliseen tapaansa.

Rakastelumme jatkui rauhallisena pitkään ja suutelimme vähän väliä. Mintun kädet vaeltelivat selässäni ja lanteillani hyväilevinä ja hän kurottautui suutelemaan kaulaani ja tarttui siihen kevyesti hampaillaan. Minä imin puolestani hänen korvalehteään ja purin sitä hellästi. Minttu sanoi, että hengitykseni hänen korvassaan aikaansai erikoisia ihania värinöitä hänelle. Mintun hiukset tuoksuivat vielä saunan jälkeen ja hyväilin niitä, että näin hänen sileän ja kauniin vaalean otsansa. Nuo ihmeelliset tytön kasvot olivat kauneinta mitä tiesin.
– Tiedätkö Minttu, että kasvoillasi on aivan erikoinen ilme kun rakastelemme?
– Minkälainen, kerro? Kysyi Minttu haaveellisen ja onnellisen näköisenä.
– Sitä on vaikea selittää, mutta se on sellainen levollisen antautunut, aivan kuin kasvostasi voisi lukea, että olen juuri nyt sisälläsi ja sinulla on hyvä olla. Kasvoillasi on jotenkin tyttömäinen ilme, aivan kuin olisit nuorempi kuin oletkaan.
– Kun olet sisälläni koen olevani täydempi nainen kuin muutoin ja on ihanaa pitää sinusta kiinni ja tuntea kun liikut minussa. Olen hyvin onnellinen myös siksi, että minulla on paikka avata sinulle, joka saa myös sinut onnelliseksi ja tunnen halusi.
– Tiedätkö Minttu, että mies ei koskaan katsele mitään niin läheltä kuin rakastamansa naisen kasvoja? Sanoin vakavana.
– Tästä syytä nainen onkin mielellään miehen alla, koska painovoima tekee meistä miehen silmissä vieläkin kauniimman ja posket eivät roiku alaspäin kuten silloin jos olisimme hänen päällään.
– Eihän sinun poskesi voisikaan roikkua, sillä olet kiinteä kaikista paikoistasi.
– Ehkä ei tänään, mutta vuodet tekevät tehtävänsä myös naisen kauneudelle aikanaan.
– Minä en usko tuohon, sillä nainen on aina kaunis rakastavan miehen silmissä.
– Kaikki miehet eivät ajattele sinun tavallasi, lisäsi Minttu.
– Sinun kauneutesi salaisuus on sielussasi, se on vain sattumalta pakattu täydelliseen vartaloosi.
– Voisitko rakastaa jotain tyttöä, joka ei olisi vartaloltaan täydellinen ja olisi kasvoiltaan jotenkin arkisen näköinen? Kysyi Minttu hengittäen jo hieman raskaammin.
– Kyllä varmaan, jos hänen henkinen olemuksensa olisi kaunis, mutta tällä hetkellä en voi ajatella rakastavani ketään muuta kuin sinua. Joten älä kuvittele, että alkaisit etsiä minulle jotain tyttöystävää.
– En tietenkään Ripa! Sanoi Minttu kuin olevinaan pöyristynyt, aion nauttia sinusta itsekkäästi niin kauan kuin suinkin mahdollista, vakuutteli Minttu ja puristaen käsillään itseään vasten ja työntäen lanneliikettään voimakkaammin.

Minttu koukisti polviaan ja nosti reitensä ylemmäs päästäen minut syvemmälle itseensä ja hyväili oikealla kädellään pussejani ja piti toista lantioni päällä myötäillen yhdyntäliikettämme.
– Minun tarvitse enää koskaan masturboida ja olla puutteessa kun sinä tai äiti olette paikalla.
– Minusta olisi kiva katsella joskus hetken kun runkkaat ja tulla sitten pelastamaan sinut, sanoi Minttu tähän ja oli kasvavan kiihotuksen vallassa. Minulla oli jotenkin paha mieli kun silloin ennen kun emme olleet vielä tässä vaiheessa ja en voinut auttaa sinua. Miehen ja naisen täytyy auttaa toisiaan kun halu syttyy.
– Sinä olet kuin satukeiju Minttu!
– Sinä nussit ihanasti Ripa! Minulla alkaa pian tulla ja haluan, että sinäkin saat. Älä anna sen häiritä jos saan välillä orgasmeja, jatka vaan kunnes sinäkin saat, -lupaa!

Tahtimme kiihtyi ja Minttu alkoi huokailla ja äännellä nautinnosta. Mintun märästä pillusta kuuluin pientä litisevää rytmikästä ääntä
– Voi miten ihanaa Ripa! – Oooih! Nyt tulen! – OOH! Huusi Minttu.
Hän hieroi kullini juurta ja Mintun orgasmi sai myös minut laukeamaan.
– Ihanaa, – kullisi sykkii sisälläni!
Myös Mintun pillu supisteli pitkän orgasmin aikana kuin imien sperman minusta. Jatkoin vielä hidasten vähitellen työntelyäni ja jäimme vain hiljaa makaamaan kiinni toisissamme suudellen.
– Tunnetko? Kysyi Minttu kun hän puristeli vielä sisällä olevaa kuliani vatsanpohjalihaksillaan.
– Tunnen, miten ihmeessä osaat noin?
– Olen harjoitellut tätä aika paljon. Miestä voi hyväillä muutenkin kuin käsillään.

Olimme jo aika uupuneita ja lepäsimme kyljillämme kasvot kiinni toisissamme ja kädet toistemme ympärillä. Jalkamme olivat reisiemme välissä. Sammutin kädelläni molemmat kynttilät kostutettujen sormieni välissä ja vedin huovan yllemme. Olimme hetken päästä unessa molemmat. Viimeinen aistihavaintoni oli Mintun lämpimän maidon tuoksuinen hengitys suuhuni ja steariinin vieno käry, joka lähti sammuneista kynttilöistä. Minttu oli nukahtanut pitäen kulliani kädessään ja annoin olla niin. – Kaikki oli jotenkin kaunista.

Heräsin aamulla keittiöstä kuuluvaan hiljaiseen astioiden kolinaan. Minttu nukkui vieressäni vielä autuaana. Kesti hetken ennen kun tajusin, että olimme mökillä ja mitä kaikkea olikaan illalla tapahtunut. Suutelin varovaisesti Mintun poskea ja hän ynähti jotain ja veti minua kädellään lähemmäs itseään. Avaamatta silmiään hän alkoi suudella minua, mumisi jotain suuhuni ja heräilimme hiljalleen molemmat tähän uuteen aamuun. Minttu haukotteli pitkään ja sanoi viimein:
– Huomenta Ripa! Nukuitko hyvin?
– Oikein makeasti, entä sinä?
– Kiitos, oikein hyvin! Joko äiti on herännyt?
– On ja tekee kai jotain aamupalaa.
Äiti kai kuuli äänemme ja kurkkasi ovelta huoneeseemme.
– Huomenta murut! Maistuisiko jo aamukahvi?
– Huomenta äiti! Joo, me tullaan ihan heti. Vastasi Minttu.

– Voi hitsi katso Ripa!
Minttu oli noussut vuoteesta ja seisoi alastomana toinen jalka yöpöydälle nostettuna ja näytti miten hänestä valunut sperma oli yöllä kuivunut kuin liima reiden sisäpinnalle sinne valuttuaan.
– Meidän täytyy käydä aamupesulla sanoin.
– Äiti! Me käydään äkkiä aamupesulla saunalla ja tullaan sitten, huikkasin äidille.
– Tehkää se! Äiti vastasi.

Kipaisimme alastomina aurinkoiselle pihalle ja menimme saunaan, jossa oli vielä aavistus illan lämmöstä. Kokeilin saunapadassa olevaa vettä ja se oli vielä aivan sopivan lämmintä.
– Muistako mitä illalla lupasit Ripa?
– Mitähän se oli? Mietin, kerro!
Minttu kyykistyi lattiakaivon ylle ja katsoi minua kysyvästi pää kallellaan hymyillen. Aurinko paistoi saunan ikkunasta valaisten hänet vastavalossa ja tilanne oli jotenkin epätodellisen tuntuinen. Mintun hiukset hehkuivat kuin sädekehä.
– Ahaa, nyt muistan!
Kyykistyin hänen viereensä ja asetin käteni Mintun pillulle ja hän puolestaan piti kiinni kullistani ja antoi virtsansa tulla. Se valui lämpimänä sormieni lomitse ja kasteli käteni ja myös Mintun nivuset, reidet ja sääretkin roiskuessaan. Minttu oli pää kallistuneena taaksepäin silmät kiinni, suu hieman avoinna ja nautti selvästi. Kun toimitus oli ohitse ei omasta kusemisestani tullut mitään, koska kullini oli alkanut seistä, Mintun pideltyä sitä oman kiihottavan toimituksensa aikana.
– Se oli ihanaa Ripa!
– Niin oli, sanoin, nyt pesen sinut ja huuhdomme lattiakaivon kunnolla.
Saippuoin Mintun kevyesti sienellä ja huuhdoin haalealla vedellä ja kuivasin saunapyyhkeellä tuon alastoman tytön ihanan vartalon. Pesin myös itseni ja kuivattuani lähdimme mökille päin.
– Odota minunkin täytyy päästä kusilastistani.
Minttu seurasi minua sivummalle pihapiiristä ja halusi katsoa kun lorotin. Hän otti taas kaluni käteensä kun annoin tulla ja sanoin:
– Tästä alkaa tulla jo tapa meillä.
– Minusta tämä on ihanaa, sanoi Minttu kihertäen ja heilutti kulliani kun puristin viimeiset tipat.

Yllätyksekseni hän ei irrottanutkaan otettaan elimestäni, vaan kävelimme mökin ovelle Mintun taluttaessa minua kullista pitäen, joka alkoi jo seistä.
– Ei kai me näin voida mennä sisälle Minttu? Sanoin.
– Miksi ei? Ujosteletko omaa äitiäsi Ripa?
Tulimme takkahuoneeseen alastomina, minne äiti oli kattanut pöydälle aamiaista Mintun pidellessä seisovaa kulliani kädessään tomerasti.
– Hei äiti me tultiin aamupesulta! Huikkasi Minttu iloisesti hymyillen.
Äiti tuli keittiösyvennyksestä kahvipannu kädessään ja oli vähällä pudottaa sen hämmästyneenä.
– No teilläpä on varsinainen entrée! (sisääntulo) ja alkoi nauraa hersyvästi.
– Minusta miesten aamuseisokki on ihana, sanoi Minttu istuen pöydän ääreen sohvalle vetäen minut kullista vierelleen.
Äiti tuli toiselle puolelleni ja hänellä oli kuitenkin aamutakki yllään. Minttu irrotti otteensa minusta ja alkoi kaataa kahvia kaikille ja ryhtyi laittamaan voileipää ja juustoviipaletta sen päälle.
– Minttuko hankki sinulle tuollaisen hirmu seisokin pesumatkalla? Kysyi äiti ja koetteli kädellään kivikovaa kulliani puristellen sitä hellästi monesta kohtaa nostaen pussinikin pois reisien välistä.
– Juu, Minttu ei anna minulle edes kusirauhaa, vastasin virnistäen ja naiset nauroivat.

Aamupalaan keskittyminen oli minulla vähän vaikeaa kun kumpikin nainen kopeloi minua vähän väliä. Onneksi Minttu teki minulle voileipää ja antoi haukata sitä kädestään. Välillä hän suukotteli minua poskelle ja veteli esinahkaani muutaman kerran. Äitikin oli avannut aamutakkinsa ja pidin kättäni hänen reidellään pyrkien hyväilemään häpykumpua ja hän avasikin hieman reisiään hyväksyvästi. Toisella kädellä pitelin kahvikuppia, joten Minttu jäi vähemmälle. Aamupalan jälkeen menimme terassille ihailemaan aamua ja otimme myös Mintun kanssa aamutakkimme mukaan. Aurinko paistoi jo terassille, sillä olimme nukkuneet tavallista myöhempään. Naiset halusivat savukkeensa ja avasivat aamutakkinsa antaen auringon hyväillä rintojaan. Minttu haroi hiuksiaan savuke huuliensa välissä ja näytti upealta. Hän puhalsi pitkän valkoisen ketunhännän ja sanoi:
– Oli aivan ihana se viime yö.
– Niin oli, nukahdin melkein heti. Valvoitteko te vielä pitkään? Kysyi äiti.
– Ei kovin kauan, Ripan nukuttaminen vei kutenkin vielä hetken. Hän on niin kyltymätön, sanoi Minttu mukamas asiallisen näköisenä äidille.
– Mitenkähän päin se oikeastaan mahtaa ollakaan, sanoi äiti takaisin virnistäen.
Katselin naisten keskustellessa heidän molempien rintojaan ja seisokkini ei laskenut ollenkaan.
– Eikö tuon pojan ahdinkoa pitäisi jotenkin helpottaa? Sanoi äiti jonkin ajan kuluttua katsoen minua kuin säälien.
– Tee sinä se tällä kertaa äiti, minä olen jo ihan uupunut teeskenteli Minttu, muka väsyneellä äänellä.
– Tule tänne Ripa! Annetaan Mintulle vähän katseltavaa, sanoi äiti ja meni seisomaan kaiteen ääreen,
Hän otti pois aamutakkinsa ja riisui sen myös minulta seisten alastomana kaiteeseen nojaten ja runkkasi minua hiljalleen. Äidillä oli aikuisen naisen sopusuhtainen vartalo ja hän näytti houkuttelevalta siinä auringossa alastomana seistessään. Hyväilin hänen rintojaan. Laitoin käteni hänen häpyhuulilleen ja totesin yllätyksekseni, että hän oli jo ihan kostea. Äiti ohjasi minut sisälleen ja tartuin häntä lanteista ja aloitimme nussimisen. Minttu siirtyi vähän lähemmäs penkillä nähdäkseen paremmin.
– Näytätte upealta! Pitäisi olla kamera nyt, sanoi Minttu kun olin kokonaan sisällä ja nussimme äidin kanssa nautinnollisesti, suutelimme ja pidin käsiäni äidin ristiselällä myötäillen hänen lanteidensa liikkeitä. Välillä äiti katsoi Minttuun päin, joka oli alkanut sormettamaan itseään ja seurasi meitä reidet avoimina.
– Voi Minttu raukka, nyt sinunkin tekisi mieli. Haluatko tulla jatkamaan?
– Ei en halua! Jatkakaa vaan, minä nautin tästä katselemisesta ihan täysillä.
Äiti huokaili ja hengitti kiivaasti nauttien selvästi.
– Tämä poikahan on oikea luonnonlahjakkuus!
– Tiedän äiti, tiedän! Lisäsi Minttu innoissaan.
Jatkoimme äidin kanssa pystyssä naimistamme ja tunsin, että hän kuumeni koko ajan ja seisoi varpaillaan jalat harallaan. Hänen kasvoilleen tuli taas se tuttu villi ilmeensä, joka ennakoi orgasmin tuloa ja hän hengitti katkonaisesti hokien nimeäni.
– Oooiih! Pääsi häneltä ja pillu supisteli kullini ympäriltä ja myös minulla tuli ja työnsin lanteitani voimakkaasti äidin häpyä vasten. Samassa järveltä kuuluin joutsenten trumpettien äänekäs törähdyssarja kuin fanfaareina orgasmeillemme. Seisoimme vielä pitkään kiinni toisissamme huohottaen, ja lopuksi suutelimme toisiamme kiitollisina ja irtauduimme.
– Se oli mahtavan näköistä, sanoi Minttu, ja eikö ollut ihmeellistä kun nuo joutsenet yhtyivät huudollaan orgasmiinne, aivan kuin olisivat vaistonneet mitä täällä tapahtui. Minkä videon teistä olisikaan saanut!
Minttu oli lopettanut sormetuksensa ja puimme ammutakit yllemme ja menimme sisälle.
– Tule tänne sanoi Minttu ja menin hänen peräänsä keittiösyvennykseen. Hän pesi kullini hellästi lavuaarin päällä haalealla vedellä. Äiti puolestaan sanoi, että käy saunassa aamupesulla.
– Siellä on vielä lämmintä vettä! Huusi Minttu perään.

– Arvaa mitä olen miettinyt jo jonkin aikaa? Kysyi Minttu kuivaten kulliani hellästi.
– No mitä, kerro?
– Sitä liinassa pyörivää tyttöä, josta äiti kertoi. – Entäpä jos….

3 kommenttia viestissä: “Jihuu! 8. jakso”

  1. Kulakki says:

    Aivan paras sarja tähän mennessä… Nautinto on taattu joka osaa lukiessa…

  2. Pete says:

    Parasta settiä!!! Älä lopeta näiden kirjoittamista.

  3. jiihaa says:

    yleensä en tällaisia moniosaisia tarinoita jaksa, mutta tämä on niin hyvää tekstiä, että odotan aina seuraavaa osaa.

Kommentoi

top