search
top

Fantasioista totta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (71 votes, average: 2.25 out of 5)
Loading...

Olin tuolloin 20vuotias ja siskoni 17vuotias.
Oli kesäloma minä ja siskoni olimme päivät kotona kahdestaan, sillä vanhempamme olivat töissä.
Olin usein runkannut siskoani ajatellen. Ja joskus vienyt hänen likaisia alus vaatteita pyykki korista, haistellut niitä sekä runkannut niihin. Silloin tällöin olin myös hakenut hänen vaatekaapista hänen puhtaita alus housuja ja ruiskinut spermani niihin ja vienyt ne takaisin kaappiin siististi jotta siskoni voisi pukea ne päälleen.

Oli sunnuntai-ilta Koko perheemme oli kotona.
Oma tietokoneeni oli hajonnut jokin aika sitten. Meninkin siskoni huoneen oven taakse ja koputin oveen.

”Tule vaan sisään.” Siskoni sanoi.

Avasin oven ja astuin sisään siskoni huoneeseen. Siskoni makasi sängyllään ja katseli televisiota.

Kysyin siskolta. ”Voisinko lainata konettasi kun omani on nyt rikki?”

”Lainaa vaan.” Siskoni vastasi.

Niin menin siskoni koneelle. Kone oli jo päällä mutta mennyt näytön säästäjälle. Liikutin hiirtä jotta näytön säästäjä lähtisi pois. Siskollani olikin jo selain auki. En voinut olla huomaamatta että siskoni oli insestifantasioita koskevalla foorumilla. Olin hämmentynyt. Huomasin häneen olevan kirjautuneena foorumille ja kirjoittaneen sinne viestin jossa hän kertoi fantasioivan veljestään. Siskoni siis fantasioi myös minusta. Huomasin hänellä olevan myös toinen välilehti auki pornosivustolle. Avasin välilehden. Siskoni oli katsonut videon jossa kuvitteellisesti veli ja sisko harrastivat seksiä. Ajattelin että minun pitäisi lähteä nopeasti runkkaamaan tai en voisi pitää himojani kurissa vaan tarttuisin siskooni kiinni ja alkaisin nussimaan häntä niin että vanhempammekin olisivat kuulleet sen.

Kysyinkin siskolta. ”Jätänkö koneen auki vai sammutanko sen?”

”Etpä sinä kauaa sitten ollutkaan. Sammuta vaan.” Siskoni vastasi.

Sammutin koneen ja lähdin nopeasti huoneeseeni. Huoneeseeni päästyäni lukitsin varmuudenvuoksi oven.
Menin sängylleni selälleen ja vedin housuni alas salamana. Aloin runkkaamaan nopeasti eikä kestänytkään kauaa kun sperma lensi. Päätinkin käydä vielä suihkussa ja riisuinkin vaatteeni kokonaan ja puin kylpytakkini päälle ja lähdin suihkuun.
Suihkusta palattuani poistinkin sängyltäni päiväpeiton, riisuin kylpytakkini ja menin sänkyyni peitonalle.
Jonkin ajan kuluttua nukahdinkin.

Maanantai-aamuna heräsinkin klo10. Puin bokserit jalkaan. Lähdinkin keittiöön jossa siskoni jo olikin. Hän nojasi keittiönpöytään ja voiteli leipiä. Yllään hänellä oli vain mustat stringit ja rintsikat. Hänellä oli vielä hänen ihana perse niin kiihottavasti pystyssä että minulla alkoikin välittömästi seistä. Muistin myös hyvin mitä olin eilen illalla hänen koneella nähnyt. Meninkin hänen taakseen ja läpsäisin häntä hieman perseelle ja vedin nopeasti bokserini alas ja siirsin siskoni stringejä sen verran sivuun että sain työnnettyä kyrpäni siskon tiukkaan pilluun.

”Mitä oikein teet senkin sairas! Tämä on sitä paitsi laitonta!” Siskoni huusi.

Vastasin ”Olkoon laitonta, tiedän että haluat tätä. Sinulla oli eilen jäänyt insestifantasiafoorumi auki ja näin mitä olit kirjoittanut. Sinulla oli myös video auki toisessa välilehdessä. Kuinka kauan olenkaan sinua sisko rakas halunnut. En vain ole uskaltanut tehdä aloitetta, mutta kiitos eilisen nyt uskalsin.”

Aloin nussimaan siskoani takaapäin. Siskoni alkoi voihkia.
Otin kaluni ulos siskon vitusta ja käskin hänen mennä selälleen pöydälle. Siskoni totteli. Kyykistyin niin että sain kasvoni hänen haarojen väliin. Aloin nuolla siskon pillua joko oli aivan litimärkä.
Aikani nuoltua nousin ja asetin terskani siskon häpyhuulten väliin. Työnsin kyrpäni pohjaan asti. Aloin nussia häntä nopeaan tahtiin.

Sanoin ”Tulen pian.”

Siskoni sanoi. ”Ei älä laukea sisään. En käytä ehkäisyä. Laukea suuhuni.”

Tein vielä pari työntöä ja otin kaluni ulos siskon pillusta. Siskoni nousi pöydältä, kyykistyi ja otti kyrpäni suuhunsa. Hän ei ehtinyt ottaa kauaa suihin kun jo ammuin spermat hänen suuhun. Sisko otti kaluni suustaan ja nuoli vielä sen puhtaaksi.
”Tämähän ei jää viimeiseksi kerraksi.” Sanoin.

”Ei todellakaan.” Sisko vastasi.

6 kommenttia viestissä: “Fantasioista totta”

 1. fantasia says:

  Siskoni oli yötä samassa sängyssä. Me nussimme koko yön.

 2. Fantasia says:

  Fantasioissani nussin siskon pillua takaapäin.

 3. Asiantuntija says:

  Sammuttaa tietokoneen? Ei selvästikään ole ylivertainen Linux-käyttöjärjestelmä, jota ei sammutella koko aikaa.

  Voisi näitä kirjoittaa vähän erilaisemmalla tavalla, eikä matkia vanhoja ala-asteen ainekirjoituksia töksähtelevine lauseineen.

 4. pettynyt says:

  Novelli eteni liian nopeasti ja oli liian lyhyt. Jos vielä tulee jatkoa toivoisin että olisi pidempi ja kertoisit tarkemmin.

 5. MadClown says:

  Liian nopea kerronta ja kaiken lisäks viel epäaitokin.

 6. mkt says:

  hei
  sujuvaahan toi oli, mutta olipa hätänen tarinasi.
  jatka tarinaasi, mutta pidempään, kerro tarinaa myös siskosi ajatuksin, tuntemuksin
  tuleeko siskosi raskaaksi vai henkkii pillerit ja saat tykittää kunnolla sisään

Kommentoi

top