search
top

Vanhin siskoni -1-

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (80 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Se missä oikeasti tapahtuu jotain, ei ole muuta kuin mielikuvitustani.

Kiinnostus isosiskooni heräsi hieman yllättäen. Tai ei se kai yllättävää sinänsä ollut, oli minulla ollut teini-iästä lähtien vaikka mitä fantasioita hänenkin suhteensa. Teini-iässä sitä ehti fantasioimaan lukemattomilla runkkauskerroilla kaikesta moraalisesta ja moraalittomasta. Eikä kaunis minua reilusti vanhempi siskoni ollut näiden mielihalujen ulottumattomissa. Koskaan fantasioiden toteuttaminen hänen suhteensa ei kuitenkaan ollut totisena mielessä ollut. Ennen kuin olin hänen luonaan vierailulla todella pitkän ajan jälkeen. Hän asui melko kaukana.

Eräänä päivänä sovin treffit netissä tapaamani nuoren muijan kanssa. Yhteydet hänen luokseen olivat melkoisen matkan takana. Ja siskoni sattui asumaan paljon lähempänä kuin minä, joten treffireissun tukikohdaksi kysyin isosiskoltani majapaikkaa. Siskoni lupasi tietenkin katon pääni päälle, kunhan tulisin kyseisin kuun aikana, sillä hän oli sanonut vuokrasopimuksensa irti ja muutto oli edessä, vaikka uutta asuntoa ei vielä tiedossa ollutkaan.

Ensimmäisenä iltana siskon luona kaljaa ja saunomista, treffini olisivat vasta seuraavana iltana. Siskoni käyskenteli kuin kotonaan. Hän on pitkä. En ole pitkien naisten perään normaalisti. Mutta täytyy sanoa, että neljättä kymmentään lähestyvän pitkän hoikan siskoni muodot kiinnittivät huomioni nopeasti. Rennot housut jotka näyttivät pakaroiden muodon kauniisti. Rento ohut t-paita, jonka läpi nännit näkyivät. Rinnat eivät olleet suuret, mutta ryhdikkäät. Ja kun pääsin vielä näkemään noita muotoja niin, että niitä verhosi vain pikkuhousut t-paidan lisäksi, kävi mieleni kierroksilla. Siskoni on kaiken lisäksi vielä kovin suorapuheinen ja illan aikana puhuttiin kaiken maailman panoista sun muista. Millainen sen varattu vakihoito oli. Ja kuinka se tuli nopeasti kun sen päälle kävi ratsastamaan. Ja kuinka hemmetin hyvä se oli nuolemaan pillua. Minä en suitsinut kyllä yhtään näitä puheita, koska näistä asioista puhuminen kiihotti. Kiihotti kuulla siskoni puhumassa siitä miten hän nai jotakuta.

Illalla nukkumaan. Laskeuduin minulle varatulle patjalle polvi edellä ja sehän kopsahti suoraan lattiaan. Älähdin. Oli kyllä paska patja. Siskoni makuuhuoneesta kuului, että voisin kyllä tulla sänkyyn nukkumaan, on siellä tilaa. Kaikkea sitä pääni sisällä liikkui. Kulli puolijäykkänä vastasin, että todellakin tulen, tää patja on ihan perseestä. Menin makkariin ja kävin sänkyyn. Totesin vihjailevasti, että onneksi tää sänky on näin leveä, kun olen vähän levoton nukkuja. Enpä ainakaan unissani ylety nylkyttämään ku koira. Vähän vielä rivoja juttuja panoista ja unille. Peitto oli valunut lattialle kun aamulla heräsin. Tajusin pitäväni boksereiden verhomaa jäykkää kullia kädessäni, käsi oli alushousujen sisällä. Siskoni oli jo noussut. Mietin olikohan hän nähnyt. Toivoin että oli. Siskoni tuntien, moiset luonnolliset kehontoiminnot eivät paljoa säikäyttäneet ja ajatus siitä että hän tietäisi mitä minulla on jalkovälissäni tuntui hyvältä.

Menin keittiöön farkkuja kiskoen jalkaani. Siskoni oli keittämässä kahvia.
”Olis mulla tuolla varmasti sullekin sopivat, vähän rennommat housut.” Siskoni sanoi.
”No farkut on ehkä parempi painavampina, ni ei aamujäykkyys ole ihan niin ilmeinen.” Vastasin.

Siskoni vain vähän naureskeli ja totesi, että ihan niin ku haluut.

Sen vierailun aikana samanmoinen jatkui. Treffit oli turhat, en kiinnostunut siitä muijasta ja mietin siskoani lähinnä kuitenkin. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Myös seuraavana aamuna heräsin stondis esillä. Se ei ollut vahinko. No kuitenkin se meni siinä se vierailu.

Viikkoa myöhemmin siskoni ilmoitti, että muuton suunta oli varmistunut. Hän olisi muuttamassa takaisin kotikylälle. Emme olleet ikinä olleet läheisiä, mutta tiesin alkavani vierailemaan melko usein.

Ja niin aloinkin. Siskoni ei ollut nyt töissä ja eli säästöillään. Aina kun minulla oli seuraava päivä vapaata tms. painoin siskolleni saunomaan ja ottamaan kaljaa. Tai useimmiten ottamaan kaljaa ja masturboimaan hänen saunaansa. Usein jäin myös hänen sänkyynsä yöksi. Koskaan mitään haluamaani ei tietenkään tapahtunut. Eräällä kerralla kun siskoni kysyi minua saunomaan, olin ollut juuri lähdössä salille. Naamaani olin vetänyt erästä piristettä, jonka haittavaikutuksena oli usein lievä pahoinvointi. Ja niinhän siinä sitten kävi, että kun tuli vielä tavalliseen tapaan aika paljon niitä saunakaljoja juotua, niin loppuillasta halasin vessanpönttöä. Pian nukkumaan siskon viereen sen jälkeen. Havahduin jostain unen ja valveen rajamailta, kun siskoni sanoi minulle, ”Sen verran olisi ilmoitusluontoista asiaa, että se on sitten isosiskon selkä jota silittelet.

”Tä? Mitä? Oho !” sanoin ja vetäisin käteni nopeasti pois siskon rintaliivein sangan alta. ”Sori.” Ja käännyin toiselle kyljelle. Kyrpäni seisoi kivikovana ja ajattelin, että harmi kun se sänky on tosiaan niin leveä. Olisi ollut hyvä jos siskoni olisi tuntenut senkin itseään vasten. Nukahdin. Seuraavana aamuna asia ei juuri mielessä käynyt.

Samoihin aikoihin aloin myös pyörimään veljeni luona saunomassa ja siskolla vierailut loppuivat. Kului useampi kuukausi ja jossain kohtaa tajusin, että en ollut käynyt siskollani aikoihin. Ja muistin edellisen vierailuni. Oksentamisen ja kähmimisen. Itse en ollut asiaa ajatellut, mutta mielessä kävi ajatus siitä, miltä se siskoni näkökulmasta mahdollisesti näytti. Ehkä se luuli, että olin yrittänyt jotain ja nyt en häpeissäni uskaltanutkaan enää tulla käymään. Päätin pistää siskolleni viestiä. Kysyin onko tuo vielä vapailla ja kun oli, niin kysyin lämpenisikö sauna. Lämpenihän se.
Takaisin rakkaan siskon luo. Ihan vaan näyttääkseni, että en ollut poissa niistä syistä, joiden takia pelkäsin hänen ajattelevan minun olevan.

Kerroin käyväni salilla ja tulevani sitten saunomaan. Ilta eteni samaan tapaan kuin aina ennenkin. Juttelua ,vähän rivojaki, kuten aina. Kello oli jo taas pian 2.00 ja nukkumaan piti mennä. Taas kutsu jäädä yöksi. Tai no tällä kertaa sisko muotoili sen ”Jää tänne nukkumaan.”, enemmänkin pyyntö kuin kysymys. En siihen kiinnittänyt mitään huomiota. Olin illan aikana todennut, että onneksi ei ollut mitään outoa ”ilmassa”, viimeisen tapaamisen jäljiltä. Joten suht hyvin juoneena käytiin taas isosiskon sänkyyn. Asetuin kyljelleni siskoon päin. Välissä olisi reilusti tilaa, sänky kun ei ollut mihinkään kaventunut.

Siskoni tuli vuoteeseen hieman minun jälkeeni. Ja istuutui ensin sängyn laidalle selkä minuun päin. ”Toivottavasti ei häiritte, ku otan rintsikat pois.” Hän totesi ja alokoi hamuilemaan hakasia.
”Öö ei.” Sain sanotuksi.
Siskoni hamuili hakasta, mutta totesi hetken päästä että kuinka näissä uusissa liiveissä on hankalat hakaset, että voisinko auttaa sen verran että napsautan ne auki, kun olkapäähänkin sattuu noita kurkotellessa. Ojentauduin ylös kontilleni ja tulin polvilleni siskon selän taakse. Yllätys yllätys, bokseraissani ei paljoa ollut ylimääräistä tekstiiliä siinä kohtaa. Tajusin että siskoni näkisi seinässä olevan peilin kautta mitä selän takana on, joten laskeuduin nopeasti hieman matalampaan asentoon, jos vaikka se ei näyttäisi ihan niin ilmeiseltä. Hän ei onneksi vilkaissut peiliin päin ja liivit auki napsautettuani menin vauhdilla takaisin omalle puolelleni peiton alle. Käännyin kuitenkin kyljelleni niin, että olin kasvot siskoon päin. Hän nousu sängyltä ja otti liivinsä pois ja laittoi ne nojatuolin selkänojalle. Sitten hän kääntyi omaan arastelemattomaan tyyliinsä minuun päin ja minä tietysti erehdyin katsomaan rintoja turhan tarkasti. Siskoni käsi ojentui sängyn vieressä olevan lampun katkaisijalle.

”No oleksä kattonu jo tarpeeksi?” Siskoni kysyi.
”Hitto sori. Vissiin tullu nähtyä tissejä vähän liian vähän viimeaikoina.” Sanoin ja käänsin katseeni pois.
Siskoni naurahti, sammutti valot ja kömpi oman peittonsa alle, sängyn toisella laidalla.

”Kyl sä voit täällä käydä. Se mitä silloin kävi ei ollu mitää.” Siskoni sanat hieman yllättivät ja yllätykset jatkuivat. Siskoni kääntyi minuun päin nousten kyynärpään varaan. Peitto valui pois hänen kauniiden rintojensa päältä. Ikkunasta tuleva kuun ja katulamppujen valo riitti oikein hyvin. ”Seisooko sulla nyt?” En tiennyt miten reagoida.
”No… Kuten mä sanoin, ei ole vissiin tullu tarpeeksi tissejä nähtyä viimeaikoina, sori.”

Siskoni hivuttautui hieman lähemmäs. ”Kuinka iso sulla on?” Nyt en enää osannut vastata yhtään mitään. Ja siskoni jatkoi. ”Saanko mä nähdä sen?”. Hän ei odottanut vastaustani, vaan tuli vielä lähemmäs jättäen oman peittonsa taakseen ja tuli minun peittoni alle. Hän katsoi minua silmiin ja vei toisen kätensä jalkoväliini, josta hän ensin siirsi, jostain syystä vehjettäni suojelemaan nouseen käteni pois. Sitten hän veti bokserini kullini päältä syrjään ja se pompsahti vapaaksi. Käsi siirtyi varrelle ja otti siitä hyvän otteen. Olin niin kiihottunut, että pelkäsin laukeavani. Kyrpäni sykki isosiskoni kädessä.

”Se on aika hyvän kokonen.” Siskoni totesi ja katsoi minua yhä suoraan silmiini. Nyt katse irtosi ja siskoni nosti hieman peittoa. Hänen päänsä katosi peiton alle ja samantien kullini oli hänen suussaan. Näin hyvää suihinottoa en muistanut koskaan saaneeni. Siskoni osasi todella imeä. Vaan olin toisaalta niin kiihottunut, että pelkkä mielikuvaharjoittelu minusta siskoni sisällä olisi lennättänyt lastit puolessa minuutissa. Eikä sitä suihinottoa kestänyt varmaan kuin kymmenen sekuntia, kun jo ähisin laukeavani. Siskoni vain kiihdytti tämän kuullessaan tahtia ja imi entistä kovemmin. Suihinotto jatkui kiivaana kun spermani alkoi ryöppyämään siskon suuhun. Siskoni nieleskeli yhä hurjasti imien. Kohta makasin huohottaen siskoni, makasi vieressäni pää minun vatsani päällä.

”Sori. Mä en ole varmaan ikinä ollut noin kiihottunut.” Pyytelin anteeksi pikaista laukeamistani.
”En mäkää ole ollu näin kiihottunu koskaan.” Siskoni vastasi. ”Käydään tupakalla. Vedät vähän henkeä ja tullaan takas sänkyyn.” Siskoni jatkoi.

Täytyy sanoa, että tunnelma oli vähän outo, kun siinä tupakalla parvekkeella oltiin… se oli jotenkin hassua vaivaantuneisuutta, vaikka molemmat tiesivät homman jatkuvan aivan kohta.

7 kommenttia viestissä: “Vanhin siskoni -1-”

 1. Koira says:

  Nii sillä tavalla epäaito.

  No se lienee lukijasta kiinni, miten tarkkoista kuvauksista pitää. Täyttääkö oma mieli aukot, omia kokemuksiaan käyttäen… tehden siitä “aidomman.”
  Luppuuko mielenkiinto tasan siihen, kun lukee hahmon olevan pitkätukkainen, kalju tai punatukkainen. Pitääkö siitä, että kuvataan nännienkin värisävy… Tai onko hän koulutukseltaan poliisi vai datanomi.

  Kuitenkin hieman uutta aitouden määritelmää siinä minulle tuli.

 2. Trickster says:

  Teksti oli periaatteessa virheetöntä, mutta se töksähteli aika lailla. Käytät paljon päälauseita, kun asian voisi kertoa sujuvammin pää- ja sivulauseella tai jopa kahdella sivulauseella. Epäaitous syntyi siitä, että molemmat henkilöhahmot olivat ohuita, eikä heidän elämästään tai olemuksestaan kerrottu juuri mitään. Asioiden kehittyminen aktiin ei myöskään tuntunut kovin luontevalta.

  Selkeä kielioppivirhe on lainausten käyttö. Esimerkiksi:

  ”En mäkää ole ollu näin kiihottunu koskaan.” Siskoni vastasi.

  Kirjoitetaan:

  “En mäkään ole ollut näin kiihottunut koskaan”, siskoni vastasi.

  – Trickster (http://www.seksinovellit.fi/author/trickster/)

 3. jon says:

  Tykkäsin paljon tästä, toivottavasti jatkat!

 4. Koira says:

  Tai niin, toki onhan se loppu epäaito, kun se osuus ei tapahtunut. Ei tullut edes yökyläilyä sillä visiitillä oikeasti -.-

 5. Koira says:

  Epäaito on hassukommentti, kun tuli kirjoitettua niin aito teksti, kuin mahollista. Tosin tietenkin loppu on fantasiaa.

 6. kati says:

  pitkä “alkusoitto”,mut voisit jatkaa !

 7. BloodDrunk says:

  Jotenki epäaito, ei sytytä

Kommentoi

top