search
top

Yllätyksellinen loma, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...

Istuin laiturinreunalla ja heittelin uistinta. Oli lämmin elokuinen iltapäivä, elohopea näytti kahtakymmentäviittä astetta ja auringonpaisteessa oli vieläkin kuumempi. Olin harkinnut lähteä veneellä paremmille kala-apajille, mutta soutaminen paahtavassa kuumuudessa ei houkutellut. Vietin viimeisiä lomapäiviä vanhempieni mökillä. Heidän lomansa oli loppunut eilen, joten sain olla omissa oloissa ja rentoutua.

Toisinaan minua harmitti se, että elelin sinkkuna, mökillä olisi ollut mukavalle mimmille käyttöä, mutta ei voinut mitään. Kuulin huhuilua rannalta, selkäni takaa. Minua lähestyi kaksi simpsakkaa tyttöä. “No onhan täällä takamailla sentään muitakin kuin me“, vaaleahiuksinen, iloisesti hymyilevä tyttö totesi. “Joo ajattelin viettää muutaman päivän vanhempieni mökillä, kun he lähtivät työelämään”, totesin rennosti. “No, me ollaan mun enon mökillä, tuossa naapurimökissä”, blondi totesi hymyillen, niin, että hänen kaunis, valkoinen hammasrivi näyttäytyi.

“Ai niin, mä olen muuten Veijo”, esittelin itseni tytöille. “Mä olen Laura”, sanoi vaaleahiuksinen tyttö, joka oli pukeutunut lyhyeen toppiin ja farkkushortseihin. Hänen ihonsa oli kauniisti ruskettunut. Hänen hymyilevät kasvot olivat kauniit, c-kupin rinnat, hoikka vartalo ja kauniisti kaareutuva takapuoli tekivät minuun vaikutuksen kertaheitolla. “Mä olen Inka”, Lauran kaveri esittäytyi. Inka oli lyhyempi kuin Laura. Hänen b-kupin rintoja peitti tumma toppi. Inkalla oli jalassa mustista farkuista tehdyt shortsit. Hieman ihmettelin tytön housuvalintaa, mustissa shortseissa täytyi olla hiostavan kuuma. Inkalla oli ruskeat, luonnonkiharat hiukset, hänen peppunsa oli myös varsin edustava vaikka ensihuomioni olikin kiinnittynyt Lauraan.

Huomasin sivusilmällä kuinka Laura tutki treenattua vartaloani ja näytti pitävän näkemästään. Tytöt kertoivat, että heillä oli muutama päivä aikaa varattuna lomanviettoon. Ensiviikolla alkaisi ammattikorkeakoulu ja opintojen kanssa puurtaminen. Pyyhin hikeä otsaltani ja heitin uistinta veteen. Juttelimme hetken niitä näitä, kunnes Laura sanoi, että he aikoivat pitää piknikin rannalla ja olisin tervetullut kahville. Tytöt lähtivät valmisteleman piknikiä. Heitin vielä muutaman kerran uistinta ja laitoin sen pois. Kävin nopeasti uimassa viilentääkseni itseäni. Otin jääkaapista kokispullon ja pakastimessa jäätelötuutit meille kaikille ja lähdin tyttöjen luokse piknikille.

Tytöt olivat levittäneet rannalle huovan. Heillä oli molemmilla yllään uimapuku. Eväskorissa oli termospullo, jossa oli kahvia, tytöt olivat valmistaneet herkullisia voileipiä ja hankkineet hedelmiä. Istuin heidän seuraansa ja nautin kahvista ja voileivistä hyvällä ruokahalulla, ne maistuivat taivaallisilta. Jälkiruoaksi söimme tuomani jäätelöt. Laura tutki selkääni ja totesi, että se punottaa melkoisesti ja kaipaisi aurinkovoidetta. “Laitoin aamulla, mutta en varmaan saanut laitettua tarpeeksi hyvin selkääni”, vastasin hänelle. Laura siirsi eväskorin pois huovalta ja komensi minut vatsalleni.

Laura istui oikealle puolelleni ja Inka vasemmalle. Laura puristi purkista voidetta selälleni ja tytöt alkoivat levittää sitä sormillaan. Kun rasvaa oli riittävästi he hieroivat sitä ihooni. Suljin silmäni ja nautin tyttöjen sormien työskentelystä selässäni. Kun voide oli hierottu sisään, niin Laura hieroi lopuksi niskaani ja hartioitani, se tuntui miellyttävältä ja tytöllä oli yllättävän hyvät käsivoimat. Nautin täysin siemauksin hänen hieronnasta. Kun selkäni oli rasvattu, niin Laura totesi, että reidet ja sääret pitää rasvata myös. Tytöt levittivät voidetta takareisille ja pohkeille. He levittivät voiteen hellästi ja hieroivat sitten hieman voimakkaammin pohkeitani ja takareisiäni. Tyttöjen levittäessä voidetta reisieni sisäpinnoille huomasin, että kaluni alkoi osoittaa elonmerkkejä.

“Valmista tuli”, Laura totesi tyytyväisenä. “Käänny ympäri”, hän sanoi. Olin kuin en olisi kuullut hänen kehotusta. Kaluni seisoi enkä kehdannut kääntyä. Yritin rauhoitella itseäni ja ajatella muita asioita. “No vauhtia nyt, ei meillä ole koko päivää aikaa odottaa”, Laura hoputti. En voinut tehdä muuta kuin totella ja kääntyä. Laura katsoi minua ilkikurisesti. “Ai, sulla on teltta mukana”, hän totesi. Punastuin häpeästä. Laura ja Inka levittivät voidetta säärilleni ja reisilleni. He hieroivat voiteen sisään hellästi ja kiihottavasti. Kaluni oli pystyssä. Kuin huomaamatta ohimennen Laura hipaisi seisovaa kaluani housujeni läpi. Tunsin kuin sähköisku olisi kiertänyt vartalossani.

Tytöt levittivät voidetta rinnalle ja vatsalleni ja hieroivat sen sisään. Nautin käsittelystä silmät suljettuna. Yhtäkkiä tunsin kuinka Lauran huulet painuivat huuliani vasten. Hän suuteli minua kiihkeästi. Ilmassa oli voimakas eroottinen lataus. Suudelman jälkeen Laura hipaisi uudelleen seisovaa kaluani. Inka vuorostaan painoi huulensa huuliani vasten. Tunsin kuinka Laura veti uimahousujani alaspäin ja tarttui tiukasti kaluni tyveen puristaen sitä. Lauran huulet upposivat terskalleni. Hän imi ja nuoli kaluni päätä samalla, kun runkkasi sormillaan kaluni tyveä. Tunne oli taivaallinen.

Inka lopetti suutelemisen ja seurasi Lauran imutusta ja runkkaamistani. Laura vetäytyi minusta ja Inka upotti vuorostaan huulensa kalulleni. Hän imi ja nuoli huomattavasti syvemmältä kuin Laura oli tehnyt. Laura vuorostaan suuteli minua ja hiveli nännejäni sormillaan. Olin seitsemännessä taivaassa ja lähellä laukeamista. Inka vetäytyi kalultani ja Laura alkoi runkata sitä voimakkaasti. Suljin silmäni ja nautin. Tiesin, että laukeaminen oli lähellä. Lauran kosteat sormet ja minun mielikuvat saivat minut laukeamaan voimakkaasti huohottaen tytön sormille.

Laura kävi huuhtelemassa tahmaiset sormet järvessä. Hänen palattuaan nautimme kokista. “Teidän vuoro”, Laura totesi. “Minä olen kuningatar ja te minun orjia”, hän totesi määrätietoisesti. Vilkaisin Inkaa, joka oli juonessa mukana. “Nuolkaa minun varpaita orjat”, Laura komensi. Minua hymyilytti, mutta tottelin kuitenkin. Pyyhin hiekat pois tytön varpaista ja imin niitä määrätietoisesti. Inka teki saman toisen jalan varpaille. Laura huokaili nautinnosta. Hetken mielijohdosta lipaisin Lauran jalkapohjaa. Hän kirkaisi: “Ei saa kutittaa.” Otin tiukan otteen Lauran nilkasta ja jatkoin jalkapohjan nuolemista. Laura kirkui: “Kutittaa, ei saa. Lopeta heti!” En ollut kuulevinaankaan, vaan jatkoin jalkapohjan nuolemista. Inka teki samoin. Laura kiemurteli ja voihki. Häntä nauratti ja hän yritti potkia itsensä irti, mutta otteemme piti. Tyttö sai kärsiä komentelustaan.

Laura huusi ja anoi armoa, mutta turhaan. “Voi vittu, kuului hänen suusta. Saatana, mä kusin housuun teidän takia”, hän kiukutteli. Katsoin kiimaisena Lauran kosteaa etumusta. Virtsaa oli valunut huovalle. Lauraa hävetti. Mietin, uskaltaisinko toteuttaa mielihaluni ja lopulta upotin kasvoni Lauran lämpimälle, pissaiselle etumukselle. Hieroin kasvojani housuihin ja nuuhkin taivaallista tuoksua. Lopulta lipaisin kosteita housuja. Laura voihki ja huusi: “Saatanan pervo!” Huudosta huolimatta jatkoin pissaisten housujen nuolemista samalla kiihottaen Lauraa entistä enemmän. Kun olin maistellut nektariinia riittävästi, totesin Inkalle: “Sinun vuoro.”

Inka katsoi minua kasvot punottaen ja upotti kielensä Lauran kosteille bikineille. Laura voihki, häntä hävetti, mutta toisaalta hän oli myös kiihottunut. “Mitä tuollaiselle pissapöksylle pitäisi tehdä?” Kysyin Inkalta. “En mä vaan tiedä”, Inka sanoi vinkaten silmää. “Eikös ennen vanhaan housuihin pissaavat tytöt saaneet piiskaa?” Kysyin Inkalta, joka punastui ja myönsi asian. Laura katsoi minua kauhuissaan. “Hae sä vitsat, niin minä pidän tytön aloilla”, sanoin Inkalle, joka kipaisi metsikköön ja toi mukanaan kolme ohutta koivunvitsaa. Laura anoi armoa. “Mä en halua piiskaa, please.” “Pissapöksytyttö täytyy piiskata, ei se muuten opi pysymään kuivana”, Inka totesi ilkikurisesti pitäen koivuvitsoja kädessään.

Käänsin Lauran ympäri ja vedin hänen uimapukunsa alaosan alas. Tytön vaaleat, kimmoisat pakarat näyttivät kiihottavilta ja kohta niihin saataisiin kaunis puna, mietin itsekseni. Inka ojensi minulle vitsat. Puristin ne yhteen ja aloin piiskata Lauran pakaroita ohuilla koivunvitsoilla. Inka seurasi kiihottuneena, kun ripsin vitsaksilla Lauran pakaroita ja reisiä. Laura voihki ja kiemurteli, kun kirvelevät vitsakset muuttivat pakaroiden värin punaiseksi. En lyönyt lujaa, halusin kiihottaa Lauraa ja onnistuin siinä hyvin. Lauran pillu oli kostunut. Hän anoi ensin armoa ja lopulta vaati minua naimaan itseään.

Lauran pakaroiden piiskaaminen oli saanut minut kiihottumaan. Kaluni seisoi täydessä terässä. Heitin vitsakset pois ja työnnyin Lauran kosteaan pilluun takaapäin. Nain häntä ensin varovasti, vähitellen lisäsin vauhtia samalla hieroen Lauran kovettuneita nännejä. Laura pyöritti persettä kiimaisena ja minä työnsin kalua hänen pilluunsa. Kun minusta tuntui, että laukeamiseni oli lähellä. Upotin sormeni Lauran klitorikseen ja hieroin sitä voimakkaasti samalla rytmikkäästi naiden. Lauran selkä taittui kaarelle. Hän huusi suoraa huutoa, hänen lauetessa kaluni ja sormieni käsittelyssä. Oma laukeamiseni oli myös lähtenyt liikkeelle. Viime hetkessä muistin, että emme olleet keskustelleet ehkäisystä ja vedin kaluni ulos laueten tytön selkään.

Makasin Lauran päällä voipuneena ja tyydytettynä, kun Inka herätti huomioni. “Kato miten minulle kävi. Pissat tuli housuun ihan vahingossa”, tyttö kertoi kasvot punottaen. Huokaisin syvään. Olin lauennut jo kahdesti enkä tiennyt, pystyisinkö seuraavaa kertaa toteuttamaan, ainakaan kovin nopeasti. Katsoin Inkaa silmiin ja sanoin: “Hae vitsat itsellesi”. Inka lähti nöyränä tyttönä hakemaan koivunoksia. Hän palasi kolmen vitsan kanssa. Katsoin niitä ja totesin: “Ei riitä, pissaamisesi ei ollut vahinko, niin kuin Lauralla oli. Hae saman verran lisää.” Inka katsoi minua hämmästyneenä, mutta totteli käskyäni.

Inkan palattua, komensin hänet riisumaan housut pois ja käymään vatsalleen huovalle. Laura oli siirtynyt suosiolla sivuun. Hän kävi järvessä huuhtelemassa pillunsa ja piiskatut pakarat. Otin kolme koivunvitsaa ja painoin ne yhteen. Tartuin Inkan selästä kiinni ja aloin piiskata niillä tuhman, housuun pissaaja tytön pakaroita järjestelmällisesti. Inka makasi hiljaa paikoillaan. Hän nautti siitä, kun vitsan sivallukset kirvelivät hänen vaaleilla pakaroilla. Kun vitsat oli käytetty loppuun, Inka huohotti kiimaisena. Komensin hänet tylysti järveen pesemään pissaisen pillun ja perseen. Näin sain itselleni lisäaikaa, koska en ollut tottunut naimaan tai laukeamaan tähän tahtiin.

Inkan palattua järvestä, komensin hänet kontilleen huovalle. Inka huokasi syvään. Hän tiesi, että tässä asennossa piiskansivallukset sattuisivat enemmän ja varsinkin nyt, kun pakarat olivat märät. Katsoin tytön punottavia pakaroita hänen pyllistellessä edessäni. Inkan pillunhuulet näkyivät selvästi, samoin hänen pieni ruskea peppuaukko, hänen levittäessään jalkojaan. Laura kumartui Inkan viereen. Hän kuiskutteli ja rohkaisi tyttöä kestämään selkäsaunan. Otin toisen vitsakimpun käteeni ja sivaltelin sillä tottelemattoman, kiimaisen tytön pakaroita. Inka voihki ja pyöritti takamusta piiskansivallusten tahdissa. Hän oli peittänyt kasvonsa käsillä. Hän puri hammasta ja yritti kestää urhoollisesti kirvelevät vitsanlyönnit. Märkä takapuoli voimisti sivallusten aiheuttamaa kipua.

Kun Inkan pylly oli sopivasti viiruilla, niin heitin vitsat pois ja hieroin sormillani kauniiksi piiskattuja pakaroita. Työnsin toisen kädet sormet hänen pillulle. Se oli märkä. Työnsin kaksi sormea sisään ja tutkin niillä tytön aukkoa. Inka vikisi mielihyvästä. Hetken mielijohteesta aloin hieroa sormella hänen pientä, ruskeaa peräaukkoa. Inka värähti. Mieleni olisi tehnyt upottaa kasvoni tuolle himoittavalle aukolle ja nuolla sitä. En kuitenkaan tohtinut tehdä sitä vaan tyydyin hieromaan sormella. Laura oli riisunut uikkarit jalastaan. Hän istui Inkan eteen ja levitti reitensä auki. Hiuksista kiinni pitäen hän ohjasi Inkan huulet ja kielet kostealle aukolleen, jota Inka alkoi kuuliaisesti nuolla.

Hieroin sormillani klitorista ja peräaukkoa. Inkan pylly pyöri somasti liikkeitteni tahdissa. “Nai mua”, hän huusi minulle ja jatkoi Lauran pillun nuolemista. Riisuin uimahousut jalasta ja runkkasin kaluani saadakseni sen riittävän kovaksi ja työnnyin varovasti Inkan kosteaan riemurasiaan. Nain häntä verkkaisin vedoin samalla leipoen hänen rintoja ja puristellen nännejä. Inkan pylly pyöri somasti naimisen tahdissa. Vähitellen kiihdytin vauhtia. Inka alkoi huokailla ja laukesikin varsin nopeasti. Minä en ollut vielä lähelläkään laukeamista johtuen kahdesta aikaisemmasta orgasmista.

Vedin kaluni ulos Inkan pillusta. Tyttö kierähti sivuun ja Laura levitti reitensä kutsuvasti minulle. Upotin kaluni vuorostaan hänen kuumaan, kosteaan onkaloon. Laura risti jalkansa selkäni ylle. Nain häntä rauhalliseen tahtiin, meillä ei ollut mihinkään kiire. Suutelimme ja hellimme toisiamme samalla kun nain häntä. Kun alkoi näyttää siltä, että laukeamisemme oli lähellä, niin Laura kuiskasi minulle, ”voit laskea sisään, mä syön pillereitä.” Lauettuamme lepäsimme sylikkäin. Inka oli kiinni kyljessämme. Suutelimme ja hellimme toisiamme.

Kun olimme toipuneet seksisessiostamme, niin menimme uimaan ja viilensimme auringon paahtamia vartaloitamme. Tyttöjen takapuolet olivat täynnä punaisia viiruja. Ne näyttivät kauniilta ja muistuttivat tyttöjä jonkin aikaa saamastaan selkäsaunasta. “Menen lämmittämään saunan”, sanoin tytöille. He lähtivät hakemaan saunavarusteet omalta mökiltään. Iltapäivä oli ollut täydellinen, toivottavasti ilta jatkuu suotuisissa merkeissä, tuumin itsekseni sytyttäessäni saunanpesää.

Istuin terassilla ja nautin kylmää olutta, kun tytöt tulivat luokseni. Uimapuvut olivat vaihtuneet farkkushortseihin ja toppeihin. Tarjosin tytöille siiderit ja kävin lisäämässä saunanpesään puita ja laitoin samalla kiuasmakkarat lämpiämään folioon peitettynä. Kun sauna oli riittävän lämmin, niin menimme kolmistaan lauteille. Minä istuin tyttöjen välissä. Juttelimme ja koskettelimme hellästi toisiamme, meillä oli kaikilla hyvä fiilis. Jokainen meistä oli myös lauennut vähintään kerran, joten seksi ei ollut päällimmäisenä mielessä, ainakaan minulla, kun olin lauennut kolmasti iltapäivänaikana.

Aikamme löylyteltyä menimme uimaan, tällä kertaa olimme kaikki alasti. Ihailin naisten punaviiruisia pyllyjä. Näky oli kaunis ja kiihottava, jos vain kaluni ei olisi ollut niin arka. Nautimme terassilla juomaa ja vilvoittelimme, tunnelma oli rento. Voisi kuvitella, että olisimme tunteneet toisemme jo pitkään. Saunottuamme vielä kertaalleen menimme pesulle. Inka pesi Lauran perusteellisesti saaden tytön kiihottumaan. Laura vuorostaan pesi Inkan yhtä hellästi ja eroottisesti. Tytöt suutelivat keskenään intohimoisesti. Minä istuin penkillä ja odotin pesuvuoroa.

Tytöt päättivät pestä minut yhdessä. Hellästi he saippuoivat minut kaikkialta ja huuhtelivat minut perusteellisesti. Laura polvistui eteeni ja otti kaluni käteensä. Hän runkkasi sitä hellästi antaen aina välillä kostean suudelman, kunnes hän upotti kaluni kokonaan suuhunsa. Hän imi ja nuoli terskaani, hänen sormensa puristivat kaluni tyveä ja arkuudesta huolimatta kaluni seisoi. Inka polvistui taakseni. Hän levitti pakaroitani ja upotti kielensä minun peräaukolle. Luulin saaneeni sähköiskun, kun Inka ensimmäisen kerran lipaisi peppuani, niin nautinnolliselta se tuntui. Kaluni ponkaisi nopeasti täyteen seisokkiin, Inkan peräaukollani seilaavan kielen ansiosta.

“Tykkäätkö?” Inka kysyi ja vastasin myöntävästi. “Pepun hyväily on ihaninta, mitä tiedän”, Inka jatkoi, “mutta Laura on niin ennakkoluuloinen, että suostuu siihen vain harvoin.” Mietin mielessäni Inkan paljastusta. Tytöillä taisi olla enemmänkin keskinäistä kuhinaa. Inka jatkoi: “Sinähän voisit nuolla Lauran saunapuhdasta peppua, jos se vaikka pitäisi siitä.” Laura punastui ja yritti estellä. Olin kuitenkin Inkan kanssa samassa juonessa ja komensin Lauran nojaamaan seinää vasten siten, että pylly oli hyvin esillä. Laura esteli, mutta totteli kuitenkin käskyäni.

Mietin itsekseni, että jumalat olivat tänään puolellani. Päivä oli ollut mahtava ja saisin vielä toteuttaa suurimman haaveeni, päästä nuolemaan kauniin tytön puhdasta peppuaukkoa. Kaluni seisoi täydessä seisokissa. Polvistuin Lauran taakse. Levitin hänen pakaroita erilleen ja nuuhkaisin peppuaukkoa. Se oli pesty puhtaaksi, Inka oli pitänyt siitä huolen. Lipaisin kielelläni kokeeksi tuota kiihottavaa, pientä aukkoa. Laura värähti. Hän ei ollut tottunut peppunsa hyväilyyn. Nuolin pitkin lipaisuin Lauran peräaukkoa, aina välilihalta kaaren loppuun saakka. Laura jännitti lihaksiaan.

Inka runkkasi kaluani, minun lipoessa Lauran peräaukkoa. Olin valmis naimaan heti, kun käsky kävisi. Inka komensi minut pesuhuoneen lattialle selälle. Laura istahti seisovan kaluni päälle ja upotti kostean, kiimaisen pillun kalulleni. Inka kysyi: “Tykkäsitkö nuolla Lauran peppua?” Vastasin myöntävästi ja Inka hymyili minulle. Hän tuli päälleni ja istui röyhkeästi kasvoilleni. Hänen ryppyinen peräaukko oli nenälläni. Nuuhkin sitä innoissani Lauran ratsastaessa kalullani.

Inka leipoi Lauran rintoja. Tytöt suutelivat toisiaan. Lauran kostea pillu souti kalullani. “Nuole peppua”, Inka sanoi huohottaen ja minä tottelin. Inka nautti täysin siemauksin työstäni. Hänen pyllynsä pyöri suutani vasten ja minä nuolin. Tilanne oli äärimmäisen kiihottava. Lauran kuuma, kostea pillu kalullani ja Inkan kaunis peppuaukko kasvoillani saivat minut laukeamaan nopeasti. Tytöt jatkoivat rakastelua keskenään kuusysi asennossa. Seurasin heidän työskentelyä voipuneena ja tyydytettynä. Ilta oli ollut todella upea.

Seuraavat pari päivää vietimme vielä yhdessä, kunnes tyttöjen täytyi lähteä kouluun. Toivuin loppuviikon koettelemuksista, joista minulle oli jäänyt hyvä mieli. Vaihdoimme Lauran kanssa yhteystietoja, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Lupasimme pitää toisiimme yhteyttä ja tavata sopivan hetken tullen.

Muistelin kaihoisasti Lauran ja Inkan kanssa kokemani seksihetket kaikkine kiihottavine lisämausteineen. Runkatessani muistelin usein meidän sessioita, kuinka olin upottanut kasvoni Lauran pissaisille farkuille, nuollut ja nuuhkinut ihanaa aromikasta tuoksua. Tai kuinka olin upottanut kieleni Lauran saunapuhtaalle, pienelle peppureiälle ja nuollut sitä kiihkeästi tai kuinka Inka vastaavasti oli upottanut kostean kielensä minun peräaukolleni ja liponut sitä kiihottavasti. Tällaiset hetket eivät hevillä unohdu, kuten ei myöskään näkymä tyttöjen punaviiruisista pyllyistä piiskattuani heitä koivunvitsoilla.

Syyskuussa sain Lauralta sähköpostiviestin. Hän kirjoitti seuraavasti:

Rakas Veijo!

Olemme muistelleet sinua kaihoisasti. Sinä annoit meille upeita seksihetkiä ja myös uusia kokemuksia, joita emme ehkä olisi kokeilleet ilman sinun määrätietoisuuttasi. Tässä vaiheessa täytyy todeta, että Inka on 95 prosenttisesti lesbo ja vain todella harvoin kukaan mies pääsee Inkaa hyväilemään, puhumattakaan siitä, että pääsisi naimaan häntä. Sinä onnistuit siinä ja myös Inka on kaiholla muistellut yhteisiä hetkiä ja toivonut, että voisimme tavata toistekin.

Inka innostui valtavasti pissaleikeistä ja minustakin oli yllättävän kiihottavaa pissata housuun vaikka se siellä rannalla olikin pelkkä vahinko. Olemme nyt muutaman kerran pissailleet Inkan kanssa housuihimme kylpyhuoneessa ja molemmat olemme kiihottuneet ja saaneet aivan mielettömät orgasmit tuhmista leikeistämme.

Inka kertoi pitävänsä myös piiskansaannista, tosin minusta ei taida olla piiskaajaksi, kun en haluaisi satuttaa ketään. Kevyt piiskaus tuntui minustakin hyvältä, varsinkin piiskauksen jälkeinen polte ja jäljet iholla saivat minut kiihottumaan aivan valtavasti.

Hyvää syksyn jatkoa sinulle ja terveisiä Inkalta.

Laura

Luettuani viestin kaluni seisoi täydessä terässä ja minun oli pakko käydä runkkaamassa paineet pois. Viestiä oli kiihottava lukea ja kaipuuni yhteisiin seksihetkiin kasvoi kertaheitolla.

Lokakuussa Laura kirjoitti seuraavasti:

Rakas Veijo!

Minun on ikävä sinua. Olemme Inkan kanssa kokeilleet sitomisleikkejä ja ne tuntuvat aivan mielettömän kiihottavilta. Yleensä sidon Inkan tiukasti kiinni sänkyyn ja kiusoittelen häntä pitkään, kiihotan hänet lähelle huippua, jonka jälkeen jätän hänet rauhoittumaan ja hetken päästä aloitan alusta. Toisinaan minusta on mukava peittää hänen silmänsä, jolloin kosketuksen tunne saa aivan uudenlaisen luonteen. Myös minä pidän sidottuna olemisesta, jopa enemmän kuin sitojana. On uskomattoman kiihottavaa odottaa, kun toinen hyväilee hellästi ja vie lähes äärirajoille. Se turhautumisen tunne, kun leikki lopetetaan kesken ja aloitetaan hetken kuluttua alusta. Se on niin piinaavan kiihottavaa.

Viime viikonloppuna piiskasin Inkan pakarat hiusharjalla, kun hän oli käyttäytynyt huonosti. Vaikka piiskaaminen oli varsin kevyttä, niin Inkan pakarat punoittivat mukavasti selkäsaunan jälkeen ja Inka oli märkä ja kiihottunut. Loppuillasta vaihdoimme osia ja Inka piiskasi minun pyllyäni. Vaikka hiusharja sattui kipeästi, niin siitä huolimatta kostuin ja sain valtavan orgasmin Inkan dildottaessa pilluani.

Toivoimme, että olisit ollut luonamme, sitonut ja piiskannut meidät kummatkin, jonka jälkeen olisimme voineet kiihkeästi rakastella ja laueta yhdessä. Molemmat meistä mieluimmin alistuisivat kuin määräilisivät. Toivottavasti tapaamisemme onnistuu jossain vaiheessa ja hetkestä tulee ikimuistoinen.

Laura

Yksi kommentti viestissä: “Yllätyksellinen loma, osa 1”

  1. Lauraaaoleenn says:

    Oi haluaisin että joku nuolisi mun pilluani ja kutittaisi

Kommentoi

top