search
top

Vapun taikaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (63 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarinaa tai totuutta, kuitenkin mukavaa luettavaa kuopion keväästä

Avasin silmäni ryppyisillä lakanoilla. Otsa oli lievästi kylmän hien peitossa ja takaraivoa tuntui muokkaavan kolme tai neljä kupariseppää. Nousin kalsareisillani sängystä ylös ja suuntasin kohti pelastavaa enkeliä, valkoista kaksi ovista electroluxia. Avasin jääkaapin oven, tottuneesti silmät puoliummessa ojensin käteni ovihyllyä kohti ja tartuin… Tai siis en tarttunut siihen Sandelssin pitkään olueen joka siinä ovessa piti olla minua tähän aamuun opastamassa. Vappurieha eilen oli mennyt aika pitkäksi ja loppuillan muistikuvat sekoittuvat yöllä näkemiini uniin. Taisi taas Oskarilla olla tarjolla absinttiä.

Katselin asuntoani, eilisen jäljet olivat selvästi näkyvillä. Kaapista mehupurkki ei niin kauniiseen duunarin kouraan ja parvekkeelle tupakille. Särkiniemi levittäytyi silmieni eteen, linnut lauloivat ärsyttävän tekopirteästi ja lenkkeilijöitä paineli pitkin rantaväyliä. Kaapissa mehupurkin lisäksi oleva valo ei mouruavaa vatsaani kauaa ravitsisi, joten hetken arpomisen lopputuloksena päätin lähteä keskustaan syömään ja käymään kaupassa. Tuosta nesteen quick shopilta ei kummoista purtavaa saisi ja tänään ei todellakaan ole roiskeläppäpäivä, anteeksi vain saarioinen.

Nelonen kulki normaalia aikatauluaan ja saavuin keskustaan juuri kun aamupäivä oli taittumassa kohti iltapäivää. Liiankin kuuma auringonpaiste lämmitti ruskeaa nahkatakkiani ja tuntui kuin vaaleat rennot farkkuni muuttaisivat jalkani epäröiväksi makarooniksi kun näin torin kylpevän aivan liian kirkkaassa valossa. Aurinkolasit kevätpaisteiden tummiksi paahtamille kasvoille, selkä suoraksi ja kohti uusia pettymyksiä.

– Onhan se päivä vielä huomennakin. Totesin kuin itselleni.

Rosso kutsui minua kuin huutaen haukkaamaan quattro stagionin ja kylmän sandelssin. Päätös oli tehty ja arpa heitetty. Alea jacta est. Olo piristyi kummasti kauniin ja tumman tarjoilijattaren paljon ymmärtävästä hymystä. Oloni nähtävästi näkyi päällepäin ja varmasti myöskin se kuinka paljon pitsa ja olut sitä parantivat, koska hymy leveni huomattavasti laskua tuodessa kun nikkasin silmääkin hänelle. Hetken vielä pöydässä aikaa vietettyäni päätin tallustella torin toiselle puolelle ostoksille ja sitten kotiin, verhojen taakse, parantelemaan oloani.

Anttilan k-marketissa salaattihyllyt oli nopeasti ohitettu, lihatiski kiinnosti huomattavasti enemmän. Niin siis se kahdella jalalla liikkuva naiskatras joka edessäni käveli kuin tuorelihatiskinkin antimet. Krapulapanetus on vain jotain hirveää silloin kun sitä ei saa purkaa oikealla tavalla. Jo pari kiinteää takamusta edessäni sai minut paisumaan löysähköissä farkuissa kuin pullataikina ja täytyi laittaa toinen käsi taskuun peittääkseni ison elimeni näkymästä farkkujen läpi.

Maitohyllyn kohdilla, miettiessäni kuinka vasikka meinasin lähipäivinä maidon juonnin suhteen olla, kuulin takaani hunajaisen naisäänen sanovan “Hei Make, et sitten soitellut niin kuin eilen lupasit.” Päässäni heitti tyhjää, kuka oli tuo siro, kaunis vartaloinen nainen oikein on. 165- Senttiä korkeakorkoisissa kengissä, siistissä topissa ja tiukissa mustissa farkuissa hän näytti kuin punapäiseltä enkeliltä laskeutuneena maanpäälle.

– Tässä vasta heräilen ja korjailen hieman olotilaani, mutta olisin soittanut täältä päästäyni kotiin. Koetin korjata, edelleen hämilläni niin hänen kauneudestaan kuin siitä etten muka muistaisi häntä.

Nainen huomasi hämmentyneen ilmeeni, en tiedä varmaksi kumman takia enemmän. Kauniin ulkomuodon vai muistamattomuuden. Hän kuitenkin tuli halaamaan minua ja tunsin kuinka hänen kiinteät rintansa painuivat minua vasten ja lantio työntyi eteen, kuin tutkaillen minun housuissani tapahtuvaa reaktiota. Veri kirjaimellisesti pakeni päästäni pakkautuakseen johonkin muualle.

– Olisi ollut kiva jäädä sun luo, mutta kun serkku tarvi viedä mun kämpille nukkuun, niin en sitten voinu. Oskarin bileistä siis kun tultiin jatkaan sun luo. Sä taisit kyllä olla aika kännissä silloin, mutta en muista kuka olis suudellu mua yhtä hyvin ja intohimosesti kun sää. Harmi ettei päästy sen pidemmälle. Nainen sanoi hiljaa korvaani samalla kun halasi minua ja tuntui kuin olisi purrut huultaan.

– Harmi todellakin, olisi ollut ihana herätä sun vierestä… Jätin pienen kysymyksen ilmaan roikkumaan jos vaikka saisin hiukan paremmin kuvaa eilisen tapahtumista.

– Ai niin me ei taidettu eilen esittäytyä, oon Oskarin tyttöystävän kavereita, mun nimi on Emppu. Tultiin sinne bileisiin aika myöhään, mutta iskin suhun heti silmäni siellä. Emppu sanoi ja nyt jo minua silmiin katsoen. Hänen katseensa huumasi minut kuin siihen voisi hukkua.

– Joo tuota, niinhän se olikin… Tota, mitä sä teet tänää? mulla olis tässä tulossa kohta kämpillä sellanen duunarin kevyt välipala MM-peliä odotellessa. Avauskierros alkaa tänää. Seuraaksä lätkää? yritin nopeasti viedä huomion muistamattomuudestani johonkin kauaksi, turvallisemmalle keskustelualueelle.

– Ai säki seuraat lätkää? Mun on ihan pakko aina päästä kattoo MM pelit ja käyn kalpankin peleissä kausikortilla. Mulla ei oo tänää mitään kummosta, mut sen pelin meinaan kattoo kans. Mitäs sanosit jos pyytäisin sua pari tuntii ennen pelii tuleen mun luo? saan varmaan serkun pihalle kämpästä siihen mennessä. Mulla on viiskakkonen töllö ja maksukortilla Mertarannan selostukset peliin. Emppu sanoi, vierelläni kävellen kohti kassan vasemmalla puolella olevaa olut hyllyä ja samalla puristi kevyesti pakaraani kädellään. Kosketus tuntui ihanan kiusoittelevalta.

– Joo kyl se sopis, tuonko jotain mukanani? ja mihinkäspäin mä tuun?

– Mä asun tossa Hiihtäjäntiellä, varmaan tiiät siinä puijon tornin lähellä. Tuu sinne ja soita mulle sitten kun oot siinä lähellä niin tuun hakeen sut. Vitos bussilla pääset melkein viereen.

Vaihdettiin siinä kaupassa vielä jokunen sana, pari kuin vahingossa tapahtunutta kosketusta jotka saivat intohimon kipinät syttymään kummankin silmissä, niin minun syvän sinisissä kuin hänen harmaanvihreissä. Taisi tämän illan pelin tulos olla selvä. Ostin kotiin muutaman oluen ja kun näin Empun ostavan santun 24-packin mukaansa, päädyin samaan lopputulokseen. Tiemme erosivat bussien lähtöpaikalla, kun Emppu lähti omalleen ja omani lähti jo. En vain voinut itselleni mitään että varmaan koko kauppa oli nähnyt minulla seisovan ja kuinka katseeni viipyili Empun keinuvassa takamuksessa.

Kotona en oikein saanut mitään aikaiseksi, ajatukset olivat vain jossain aivan muualla kuin siinä hetkessä. Jo kolmea tuntia ennen pelin alkua päätin lähteä kohti Puijoa, kävellen, täältä kun ei suoraa bussia oikein siihen suuntaan mene. Ennen uloslähtöä tarkastin itseni peilistä. Ihan ok näköinen raksakundi siisteissä vaatteissa ja komea lyhyt tukka hyvin ruskettuneitten kasvojen yläpuolella. Nahkatakin lieve suoraan ja kohti odotuksia täynnä olevaa iltaa. Varmistin onneni hakemalla vielä viiden kappaleen paketin ohuita kortonkeja matkalla.

Soitin Empulle Puijon ostarin kohdilta ja varmistin samalla jos hän vielä tarvisi jotain kaupasta. Itselläni oli hieman kisaevästä repussa mukana, mutta toivoin että niiden napostelu jäisi vähemmälle tässä matsissa. Emppu sanoi että tekisi mieli kyllä pari somersbytä, mutta ei mitenkään pakko, kunhan vien itseni sinne… ja pian.

Kiipesin kolmanteen kerrokseen ja löysin oven missä Empun sukunimi koreili. Koputin kolmesti ja jännityksen kasvaessa odotin oven aukaisua. Ovi aukaistiinkin, mutta Oskarin toimesta.

– Morjesta Osku, mitäs mies?

– Mitäs tässä, toin vain Empun takin, kun jäi teiltä eilen meidän kämpille. Tässä peliä spekuloidaan ja kahvia juodaan, tuu peremmälle vaan vaikka emännän se varmaan toivottaa pitäis.

Astuin sisään tilavan oloiseen kaksioon. Kalustus oli yksinkertainen ja toimiva. Ruokapyötä, jonka vieressä Emppu istui kahvikuppinsa kanssa oli tukevan näköinen ja ensimmäinen mielikuva siitä tietenkin oli Emppu selällään siinä ja minä nuolemassa häntä niin että hän vain pitää kiinni pöydän reunoista ja tärisee orgasmiaan niin että koko pöytä tärisee hänen mukanaan. En vain voinut sille mitään kun taas alkoi seisomaan.

– Hei Make! Ota kahvia, Oskulta tais jäädä viä pannun pohjallinen.

– Kiitos vain, kyllähän tuo maistuisi. Vaikka sitten vain Oskun jämätkin. Ajattelin samalla että toivottavasti illan tarjonnassa ei muuta Oskun jälkeistä ole.

Oskari joi kahvinsa tyhjäksi ja lähti viimein, jättäen meidät kahden. Emppu ei kauaa arkaillut, vaan istuessani keittiön tuolilla, hän tuli suoraa syliini istumaan hajareisin, otti minua niskasta kiinni ja suuteli pitkään. Samalla hän hieman kiehnasi lantiotaan liikuttaen päälläni, varmasti tuntien kuinka kovana olenkaan.

– Taidat haluta aivan samaa kuin minäkin… Siellä kaupassa jo kun näin kuinka sinulla alkoi jöpöttämään kun halasin sinua, aloin haluamaan sinua. Luulin ettei tuo Oskari lähtisi koskaan, olisi sen takin kerinnyt myöhemminkin tuomaan.

Meidän tiemme vei divaanisohvalle ripeään tahtiin ja kahvini jäi jähtymään kuppiin vain pari siemausta maisteltuna. Emppu veti toppinsa pois jo matkalla olohuoneeseen ja näin ettei hänellä ollut rintaliivejä alla lainkaan, vaan rinnat olivat luonnostaan harvinaisen terhakat ja pyöreät. Nännit nöpöttivät kuin suklaanapit joita haluaisin koskettaa ja maistaa… heti..

Kaadoin Empun selälleen sohvalle, siirsin toisen jalkani hänen haaroväliinsä ja hän kietoi toisen jalkansa ympärilleni. suutelimme intohimoisesti, kuin ajan ja paikan unohtaen. Kummankin kädet hyväilivät ja riisuivat toista ja tunsin farkkujenkin läpi kuinka Emppu oli vuotanut haluasta itsensä kosteammaksi kuin kukaan koskaan aikaisemmin kokemani.

Asiat menivät nopeasti eteenpäin. Tuntui kuin sekunnissa Emppu olisi riisunut itsensä ja minut, selättänyt vuorostaan minut ja vartaloani pitkin huulillaan hyväellen ottanut paisuneen ja suonikkaan elimeni suuhunsa. Leikittyään ensin terskalla tikkaria, nuoltuaan vartta pitkin samalla huohottaen kuumaa ilmaa, näykittyään kiveksiä ja kuolasta kosteaa kaluani kädellään pitkin kuljettaen hän otti sen kurkkuunsa tyveä myöten ja kuinka ihanalta se tuntuikaan. Emppu heilutti päätään edestakaisin ja välillä otti happea, kassejani hyväellen antoi minulle niin nautinnollisen suihinoton että meinasin jo laueta hänen nieluunsa.

Kun Emppu nosti päätään hieman, nostin hänet ylös lattialta, sipaisin hiukset pois kasvojensa edestä ja suudellen saattelin takaisin sohvalle niin että hänen lantionsa lepäsi sohvan reunalla. Kuin viivytellen ja hidastellen etenin hänen huuliltaan kohti korvaa jatkuvasti pieniä pusuja antaen. Korvaa näykin pehmeästi huulillani ja hengitin raskaasti kuumaa ilmaa hänen iholleen. Ääneni oli kuin himosta paksua ja kieli tuntui takertuvan kurkkuun. Kuljin pehmeillä huulillani pitkin hänen niskaansa ja kaulaansa, kuuman suudelman antaen kummallekkin solisluun kohoumalle. Jatkoin matkaani alas rintakehälle, kumpaakin rintaa käsilläni hyväellen ja spiraalinmuotoisen kostean vanan kielelläni tehden. Keskityin hetken hänen nänniinsa, ensin vasempaan sitten oikeaan kevyesti imien ja näykkian ja tunsin kun Emppu jännitti selkäänsä ja hänen huuliensa välistä karkasi pieni voihkaisu.

Hyväellessäni hänen rintojaan olivat käteni edenneet jo kiinteille pakaroille ja lantiolle ja sormillani tunsin kuinka hän oli valunut reisilleen asti, kastellen koko ihanan mättään jalkojensa välissä. suutelin hänen vatsaansa, tein kylmiä ja kuumia aaltoja hengityksen ja kevyen puhaltamisen välillä. Kun viimein suudelmani saavuttivat hänen vaginansa, en suoraa keskittynyt siihen vaan kiusasin ja viipyilin hänen sisäreisillään, nivusissaan ja alavatsallaan. Vasta kun hän otti päästäni kaksin käsin kiinni, annoin hänelle pitkän ja pehmeän nuolaisun melkein peppureiältä klitorikselle asti. Hänen klitoriksensa oli iso ja esiin asti kiihottunut, joten kielen pehmeästi sen ympäri vieminen ja stimuloiminen oli helppoa ja pian Emppu jo tärisikin käsivarsillani pitkää orgasmia.

Ennenkuin itse mielestäni olin saanut nuolla riittävästi, veti Emppu minut suutelemaan itseään ja kääntyi sohvalla siten että sai minut jalkojensa väliin. Hän veti jaloillaan minua selästä kohti itseään ja tunsin kuinka kovaksi, melkein niin kovaksi että sattuu, paisunut elimeni kosketti hänen kosteaa, lämmintä ja pehmeää vaginaansa. pienellä lantioliikkeella hän otti terskan sisäänsä ja rauhallisin, varmoin mutta ihanan hitain liikkein painauduin häneen syvemmälle ja syvemmälle.

Empun selkä jännittyi kaarelle nopeasti ja hän voihki niin että televisiossa päällä oleva voicen music channel jäi sen peittoon. Anteeksi naapurit. Emppu tuli kerran ja toisenkin nopeassa tahdissa peräkkäin ja hänen orkkunsa melkein pumppasi minustakin mehut ulos. Se tuntui ihanalta. Emppu halusi siirtyä päälle ja pian hän jo uskomattoman notkeasti teki lantiollaan kasin muotoista liikettä, mahtavan tuntuista tanssia. Selkä suorana, rinnat ulospäin työntyneenä hän ratsasti minulla villisti. Ennenkuin hän sai orgasmia loppui häneltä voimat ja otin hänen sirosta rintakehästään kiinni ja autoin hänet loppuun. Jälleen oli hilkulla etten olisi jo purkautunut hänen sisäänsä mutta en halunnut sen loppuvan niin nopeasti.

Emppu pysäytti liikkeen nopeasti kuin seinään ja nousi päältäni ylös. Hän vinkkasi minua kohti parvekkeen ovea ja käveli lantio keinuen alasti ulos. Seurasin perässä edelleen kovana ja himokkaana. Emppu nojasi peppu pitkällä kaiteeseen ja sanoi haluavansa nähdä keväisen aurinkoisen päivän samalla kun hän tulisi ja haluaisi minun tulevan samalla kun saa itsekkin. Tein työtä käskettyä. Laitoin elimeni sisään Empun ihanan tiukkaan pilluun ja rupesin kiihkeällä tahdilla ottamaan häntä takaapäin, toisella kädellä ihania rintoja hyväellen ja toisella kädellä klitorista hieroen. Emppu taivutti selkänsä niin pitkälle että näki minun silmäni ja minä hänen kun hän sai valtavan orgasmin ja huusi sen niin lujaa että alhaalla olleet ihmiset varmasti kuulivat. Orgasmin jatkuessa ja jatkuessa en minäkään enään voinut mitään itselleni ja tulin hänen sisäänsä valtavasti sykkien ja huohottaen.

Jäimme parvekkeelle edelleen sisäkkäin kumpikin huohottaen. Emppu nousi kumartuneesta asennostaan suoraksi, minä edelleen hänen sisällään, taivutti niskansa ja suuteli minua pitkään ja hellästi.

– Poltetaan muru tupakit vielä, sitten alkaa peli. Ja erätauko taisi juuri saada uuden merkityksen……

3 kommenttia viestissä: “Vapun taikaa”

  1. Jabaa says:

    Ööö:lle tiedoksi mtv ilmaiskanavilla ei kuulu mm pelien selostuksena legendaarista Mertarantaa toisin kuin mtv 3 max sport 1 kanavan lähettämä lähetys josta kyseinen selostus kuuluu. Jonka saa kuten tarinakin valoitti maksukortilla, jonka muuten itsekin omistan ja tämän vuoden kisatkin katson! Mutta hyvä tarinakin oli! 🙂

  2. sdfg says:

    söpö tarina. <3

  3. Ööö says:

    Mertarannan selostukset? Mitä vittua?

Kommentoi

top