search
top

Minun tarinani

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 2.67 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tässä on ns. kaksi kokemusta. Joista ensimmäinen on vain muistelma muotoinen. Ja kaikkihan tässä on vain kuumaa fantasiaa.

Kuuntelin omassa alkovissani, kun sinulla oli sängyssä taas joku hoito. Olin mustasukkainen, sillä ajattelin, että minun kuuluisi olla naisen tilalla ja saada nauttia sinun kalusi liikkeistä. Jälleen muistoni heräsivät, muistin ensimmäisen kertani.
*****
Se oli kamalaa. Sinulla oli tuonakin iltana ollut nainen vuoteessasi, kuuntelin kun rakastelitte ja itkin vuoteessani. Minusta jo silloin tuntui, että minun olisi kuulunut olla syleilyssäsi ja saada tuntea otteesi. Olin onneton. Vaikka olitkin veljeni, tahdoin silti tuntea alastoman kehosi omaani vasten ja tuntea vahvojen käsiesi hyväilyt ja huuliesi lempeys, mutten saanut tuntea niitä.

Kun naisesi lähti, silloin vasta kuulit, että itkin vuoteessani. Tulit viereeni kylpytakissa ja vedit minut syliisi. Kysyit oliko isäpuoli taas lyönyt minua, tai muuten ollut ilkeä. Pudistin päätäni, saaden sinut vain enemmän kyselemään mikä minun oli. ”Minäkin tahdon tuntea ne”, kuiskasin sinulle itkuisena. ”Mitkä ne?” kysyi ihmeissäsi. ”Kaikki ne otteet ja hellyydet, joita annat naisille sängyssäsi”, mutisin ja katsoin silmiisi. Näin silmissäsi hämmennystä, kun tartuit poskiini. ”Se on kiellettyä, tiedät sen”, sanoit minulle. Tiesin sen. Sitä sanottiin insestiksi ja muutenkin, olin sakkolihaa. ”Mutta minä niin haluan. Ota se pois hellyydellä, ennen kuin menetän sen pakotettuna”, anelin sinulta. Tiesin, että voisin menettää sen inhottavalle isäpuolelleni, sillä hän oli yrittänyt minua jo monta kertaa ja melkein jopa onnistunutkin. ”Pyydän sinulta, ota se minulta hellyydellä”, kuiskasin jälleen ja katsoin anovasti silmiisi.

Irrottauduit minusta sanoen: ”En voi.” Lähdit huoneeseesi. Melkein heti nousin perääsi ja kun kokeilin ovesi kahvaa, olit lukinnut ovesi. Et ollut koskaan ennen sitä tehnyt, sillä tarvitsin suojelustasi. Isäpuoli oli ilkeä ja hän löi minua, siksi sinä et voinut kotoa muuttaa pois, vaikka olit jo 23-vuotias, halusit suojella minua. Nyt sinä olit liian hämmentynyt, joten lukitsit ovesi minulta, ensimmäisen ja viimeisen kerran.
Lysähdin ovesi eteen ja itkin onnettomana. ”Päästä minut luoksesi”, pyysin itkien ja paukutin nyrkilläni oveasi, tahdoin vain syliisi, mutta et avannut ovea, et edes vastannut minulle.

Isäpuoli tuli kellaritilaan, jossa huoneemme olivat, pelästyin häntä, niin kuin aina. Hän oli vihainen ja hänen kätensä olivat pusertuneet nyrkkiin. Hän riuhtaisi otteen hiuksistani ja käski minun olla hiljaa. Säikähdin niin etten saanut ääntä kurkustani. Hän lähti vetämään minua kohti huonettani, mutta sinä et kuullut hätääni, se oli jäänyt kurkkuuni kiinni. Isäpuoli lukitsi huoneeni oven ja aina kun yritin ovelle, hän paiskasi minut sängylleni, riisuen samalla vaatteitaan, kun hän oli lopulta alasti, alkoi hän repiä minultakin vaatteita. Hän haisi alkoholille ja hänen silmänsä kiiluivat halua ja himoa. Hän yritti suudella minua, mutta puraisin häntä kieleen, hän raivostui ja löi minua. Nyyhkin hiljaa ja olin voimaton, hän oli liian voimakas minulle. Hän levitti jalkani ja asetti kalunsa hävylleni ja survaisi sen kerralla pohjaan nauraen ivallisesti. Hän alkoi työntyä sisääni, minuun sattui, hän repi minua sisältä riekaleiksi ja tunsin kuinka koko kehoni oli tulessa. ”Auta minua! Auta minua!” huusin sinulle, yritit murtaa oven, muttet saanut, isäpuoli vain nauroi, kun hän vei minun aarrettani, jonka tahdoin sinulle antaa. Kuulin oven takaa kiivasta keskustelua. Itkin hysteerisenä, isäpuolen pannessa minua eläimen raivolla. Lopulta ovi murrettiin auki ja sinä pääsit ystäväsi kanssa sisään, revitte isäpuolen kimpustani. En nähnyt mitään, mutta kuulin kuinka hän sai teiltä selkäsaunan. Ystäväsi lähti raahaamaan häntä ulos ja sinä vedit minut syliisi.
Pyysit anteeksi, että estit pääsyni luoksesi. Pidit itseäsi syyllisenä, kun isäpuoli raiskasi. Sylisi oli turvallinen ja itkin sylissäsi. Sinäkin itkit. Sinähän et koskaan itkenyt, sinä olit niin rohkea ja vahva, mutta nyt sinä itkin ja keinutit minua sylissäsi.

Äidin vuoksi asiaa emme vieneet oikeuteen, äiti rakasti tuota petoa liikaa. Siksi järjestitte äidin kanssa asiat niin, että minä ja sinä muutimme pois heidän luotaan. En ikävöinyt takaisin, en ikävöinyt edes äitiä, hän ei ollut laisinkaan turvallinen. Minulle oli tärkeintä, että sinä olit lähelläni, sinä olit turvani. Koulussa minua kiusattiin ja saatoin tulla luoksesi itkemään, mutta kestin kiusauksen, se ei ollut niin kamalaa kuin entisessä kodissa.
*****
Kuuntelin alkovissani kun naisesi huusi kiimaista nautinnon huutoaan. Tahdoin niin olla tuon tilalla, en enää kestänyt vaan nousin vuoteestani ja huusin vihaisena naisellesi: ”Taas tyhmä huora täällä.” Nainen oli selvästi vihainen ja sinä katsoit minua pahoillasi. ”Sun täytyy nyt lähtee”, sanoit naisellesi. Nainen sanoi: ”Tuon kakaran pitäisi tässä olla se joka lähtee, mä en saanut vielä.” Kyyneleet valuivat silmistäni, minä olin se joka tarvitsi sinun syliäsi enemmän. ”Pue vaattees ja häivy”, sanoit viileästi naiselle. Joka tuhahdellen puki vaatteensa ja ohittaessaan minut hän työnsi minut kovakouraisesti seinään. Ulko-ovi pamahti kiinni. Katsoin sinua silmiin itkuisena. Sinun katseesi oli pahoitteleva, mutta avasit minulle alastoman sylisi, johon juoksin heti. Painauduin sinua vasten ja annoin kyynelten valua rintaasi. Kätesi silitteli hiuksiani ja puristit minua hellästi.

”Etkö sinä voisi vain ottaa minua. Se muisto ei pysy poissa hetkeäkään”, kuiskasin anovasti sinulle. ”Tiedät sen itsekin”, vastasit hiljaa. ”Tiedän, mutta lupaan etten kerro kenellekään”, kuiskasin sinulle. Katsoin sinua anovasti silmiin ja laitoin käteni poskillesi. ”Ole kiltti, ota minut omaksesi. Karkota se muisto sisältäni. Ota minut”, pyysin itkien sinulta.

Kätesi silitti selkääni ja lopulta sinä teit ratkaisusi. Vedit topin päältäni ja painoit huulesi b-kupin rinnoilleni ja aloit hyväillä niitä suudelmin. Nautin otteestasi, kaadoit minut sängyllesi ja vedit hipsterit jaloistani. Annoit kätesi hyväillä pimpsaani ja hellä kosketuksesi sai alapääni kostumaan. Toit huulesi omiani vasten ja suutelit minua hellästi, samalla kun työnnyit varovasti sisääni. Kalusi oli iso ja tunsin sen täyttävän minut kokonaan, mutta minuun ei sattunut, sillä teit sen niin hitaasti ja rauhallisesti. Lopulta aloit työntymään hitaasti sisääni ja yritin vastata työntöihisi. Huuleni söivät sinua ja vastasit suudelmaani. Miten hyvältä kalusi tuntuikaan sisälläni, tiesin että siinä oli minun paikkani. Minun kuuluikin olla siinä, sinun sylissäsi, se oli minun omani. Aloin voihkia ja sinä lisäsit vauhtia saaden suustani nautinnon uikutuksia. Tunsin kuinka elämäni ensimmäinen orgasmi oli iskemässä kehoni läpi ja sinäkin tunsit sen, sillä lisäsit vauhtia.

Liikutit itseäsi sisälläni vain kovempaa. Uikutin nautinnollisesti, sillä orgasmi, joka kehoani lävisti, tuntui niin voimakkaalta. ”Vielä, vielä. Aah. Älä lopeta”, uikutin sylissäsi ja lisäsit vain vauhtia. Se ei jäänyt vain yhteen orgasmiin, vaan sain toisen ja kolmannen, kunnes kalusi syöksi lastisi sisääni voimakkaasti.
Huohotimme vierekkäin vuoteellasi ja katsoimme toisiamme silmiin. Käännyit kyljellesi ja vedit minut itseäsi vasten. ”Se oli ihanaa”, kuiskasin sinulle hiljaa ja painoit huulesi omiani vasten ja suutelit hellästi. ”Lupaa, että otat minut aina kun tahdon”, kuiskasin sinulle ja katsoin silmiisi. ”Minä lupaan. Kukaan muu ei enää pääse tähän vuoteeseen. Vain sinä”, lupasit minulle ja painoin huuleni huuliasi vasten.

Kun olin rauhoittunut, käänsit minut vatsalleni ja vedit lantiostani takapuoleni pystyyn. Kumarruit suutelemaan pilluani ja nuolit sitä lempeästi, kunnes asetit ison kalusi hävylleni ja aloit hitaasti työntää sitä sisääni. Se tuntui sisälläni oudolta, mutta kun aloit liikkeen, totuin siihen pian. Sormesi olivat löytäneet klitorikseni ja ne hyväilivät herkimpiä kohtiani samalla kun sinä urahdellen nussit minua takaapäin. Yritin työntää itseäni sinua vasten ja aloin pian uikuttamaan jälleen nautinnosta, sormesi ja kalusi tekivät niin taivaallista yhteistyötä, että tähdet vain vilistivät silmissäni.
Kovensit työntöjä. Kuului vain pieni läiske aina kun peppuni kosketti uumaasi. ”Ihanaa. Nussi mua”, kuiskailin kiimaisena, tuntui että iso orgasmi piti minua vallassaan, sillä sormesi olivat niin nopeat herkimmilläni ja kalusi jyysti vain nopeammin sisälläni. ”Aaah”, voihkin hiljaa. Annoit minulle taivaallisen orgasmin, ennen kuin täytit minut itselläsi jälleen.

Lopulta vedit minut syliisi ja puristit minut hellästi itseäsi vasten. Silittelit minua ja minun oli niin hyvä olla, kätesi siirtyi pimpsalleni ja annoit sormillasi minulle vielä yhden orgasmin ja siihen hyvään tunteeseen nukahdin syliisi. Aamulla heräsin ja sinä katsoit minua lempeillä silmilläsi. Hymyilit minulle. Huulesi löysivät omani ja kielet leikkivät vuoroin toistemme suussa. Kätesi hyväili pimpsaani ja kierähdit kokonaan päälleni, levitit jalkojani ja asetit kalusi hävylleni. Katsoit minua kysyvästi ja nyökkäsin sinulle hymyillen, kunnes työnnyit sisääni. Sänky natisi allamme kun panit minua kaikella kiihkeydelläsi, me emme tehneet mitään väärää. Me olimme toisiamme varten ja meidän kuului tyydyttää toistemme halut.

Nautin kalusi liikkeestä sisälläni, se vain kasvatti nautinnon tunteita ja niinä hetkinä joina huulemme eivät olleet yhdessä, voihkinta karkasi suustani. Kiemurtelin jo pienen orgasmin voimasta, ääneni ja kehoni saivat sinut vain nopeuttamaan työntöjä ja kasvattamaan minun ääntäni, joka taas sai sinut nopeuttamaan työntöjäsi. ”Oot niin ihana. Sua ihanampaa ei oo maailmassa”, kuiskasit minulle ja lisäsit vauhtia. Panit minua kuin ompelukone, kalusi vain liikkui eestaas sisälläni niin nopeasti, että orgasmit vain iskivät sisälläni. Tärisin nautinnosta ja uikutin sinulle: ”Ihanaa, vielä vaan. Nussi mua.” Ja sinä teit niin kuin pyysin. Kunnes lopulta täytit minut jälleen. Makasit päälläni vähän aikaa, suudellen minua hellästi ja tunsin lopulta kalusi kutistuvan hieman ja luiskahtavan sisältäni pois. Käperryin syliisi ja siinä sylissä minun oli hyvä olla.

Olimme koko päivän siinä, välillä yhdyimme kauniisti, välillä vain supattelimme toisillemme hellyyden sanoja, kun taas oli aika yhtyä. Opetit minua nauttimaan monin eri tavoin, opin senkin, kuinka suihin otetaan ja täytyy sanoa, että rakastin heti jo sitäkin, kun sain sillä tavalla sinut nauttimaan. Jopa makusi oli ihana ja rakastin sitä kun laukesit sisääni urahdellen matalalla äänelläsi.
Rakastin kaikkea sinussa.

2 kommenttia viestissä: “Minun tarinani”

  1. Wow says:

    todella hyvä, onko minkäänlaista jatkoa tulossa?

  2. Mahtavaa says:

    todella hyvä, jatkuuko?

Kommentoi

top