search
top

Lapsuudesta heräämistä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (70 votes, average: 3.34 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Arvostelkaa! Jos tulee positiivista palautetta niin jatkoa seuraa. Nauttikaa ja kiihottukaa kuka tykkää!

Leo seurasi Nean kehitystä ja toivoi salaa mielessään että tämä 12 vuotias suloisen ihana naisen alku kasvaisi mahdollisimman nopeasti nuoreksi naiseksi. Jo nyt hieman levinneet lantiot, ja selvästi kasvaneet pikku tissit sai Leo enossa kiihkeitä tunteita aikaan. Mielikuvissaan Leo halusi Nean kanssa “leikkiä” muutakin kuin piilosta ja hippasta. Monet kerrat Leo hyväili salaa housussa pullottavaa kulliaan. Oli jännää ja kiihottavaa Nean kanssa touhutessa puristella seisovaa patukkaa housujen läpi. Kerran hän otti Nean kiinni ja painoi hänet syliinsä ja antoi tämän huomaamattaan hyppiä seisovan kullinsa päällä. Nea ei ymmärtänyt miten hyvää hän samalla teki Leo enolle, kun haarat levällään hankasi pikku pilluaan vasten housujen läpi pullottavaa kovana seisovaa kyrpää.

Leosta tuntui kiihottavalta antaa Nean hangata hänen kullia. Se tuntui todella niin hyvälle, ettei hän antanut Nean lopettaa sitä, vaan otti hänen lantioista kiinni ja painoi tämän peppua ja pientä pillua yhä kovemmin nyt jo kivikovana seisovaa kyrpäänsä vasten. Leo huohotti Nean alla ja hänen kiimansa saavutti pian huippunsa. Leo piteli ihanaa Neaa pakaroista ja kääntyi selälleen olohuoneen sohvalla. Nyt pikku pillu painautui entistä paremmin kovaa kyrpää vasten. Leo kuvitteli että Nea ratsastaa oikeasti hänen kullilla.

Se näytti todellakin siltä kuin he olisivat naineet oikeasti. Leo nosti alta lantioitaan ylöspäin ja samalla painoi ja keinutti Nean peppua kyrpäänsä vasten. Kohta Leosta tuntui niin hyvälle, että hän antoi huohottaen tulla koko lastin housuihinsa. Nea katsoi ihmetellen enoa kun tämä pyöritti päätään edestakaisin ja samalla huohotti raskaasti ja kouristeli hänen alla. Leo kietoi kätensä nuoren naisenalun ympärille ja rutisti hellästi hänet itseään vasten. “Ihana kulta, kaikki on hyvin”, Leo kuiskasi, kun Nea vähän hätääntyneenä kysyi, “eno, mikä sinulle tuli”?

Neasta tuntui hyvältä olla siinä enon päällä hajareisin ja samalla silittää tämän karvaista rintaa. Hän tunsi miten enon sydän hakkasi kiivaasti, kun hän painoi päänsä tämän rintaa vasten. Enon seisokki jatkui äskeisestä laukeamisesta huolimatta.Hän ei tiennyt tämän hennon naisenalun jo leikkivän aikuisen naisen omia leikkejään.

Enon housussa pullottava kulli tuntui hyvältä myös Nean pientä pimppiä vasten. Hän myös halusi jatkaa sen hinkkaamista enon kullia vasten. Nea tunsi miten hänen pikkarit kostuivat sitä enemmän, mitä pitenpään hän keinui Leon päällä. Myös Leo tunsi omien housujensa olevan kosteat, mutta hän tiesi sen johtuvan äsken saamansa orgasmin aiheuttamasta siemensyöksystä jolloin kaikki nesteet lensi hänen housuunsa.

Leosta tuntui ihanalta kun suloinen Nea ei halunnut nousta pois, vaan jatkoi hyppimistä hänen päällä. Nea tosiaan nautti tästä uudesta ratsastus leikistä. Leo otti taas kiinni Nean lantiosta ja ohjasi tätä hinkkaamaan pimppiään taas kovenevaa kulliaan vasten. Pian eno huomasi, kun Nea alkoi hengittää entistä raskaammin ja kuinka tämä silmät kiinni painoi ja hankasi alapäätään edestakaisin pidemmillä liikkeillä. Vaistomaisesti Nea levitti enemmän reisiään kun enon sormet hakeutuivat hänen mekonhelman alle.Se tuntui hyvälle, eikä hän vastustellut yhtään kun hän tunsi enon sormien työntyvän pikkupöksyjen lahkeesta sisään ja hyväilevän paljasta ihoa pöksyjen sisältä.

Leo jatkoi varovasti ja erittäin hellästi tämän suloisen olennon kesyttämistä. Hän varoi satuttamasta Neaa. Leo huomasi miten Nea nautti ja levitti vielä enemmän reisiään ja antoi vastustelematta hänen sormien hyväillä suoraan pientä pillua. Kuuman pimpin sopukoista valui lämmin neste, ja pian Leon sormet olivat kokonaan liukkaan kiimanesteen kostuttamat. “Tuntuuko hyvälle”, Leo kuiskasi Nealle. “Tuntuu ihanalta”, Nea vastasi.

Kun Nea tunsi enon sormien painautuvan sen parhaalta tuntuvan kohdan päälle, niin silloin häneltä pääsi voihkaisu. Leo otti sormensa pois kun luuli satuttavansa pientä suloista naistaan. Kun Nea otti Leon kädestä kiinni ja ohjasi sen takaisin reisien väliin, tiesi hän että nyt oli löytänyt makeimman paikan naisestaan. Nea pyysi vielä jatkamaan silittämistä siitä kohtaa. Nean pikkarit olivat jo aivan märät kun Leo alkoi hivuttaa niitä pois sievän pepun päältä. Vaistomaisesti Nea nousi ylemmäs ja näin auttoi enoa riisumaan pikkarit kokonaan pois jalastaan.

Kiinteät pakarat ja jäntevät hoikat reidet tuntuivat paljaina ihanan kiihottavilta enon voimakkaita kämmeniä vasten, kun tämä hyväili siskon kiimaista tyttöä. Neasta tuntui kiihottavalta kun enon toinen käsi kietoutui takakautta reisien väliin ja levitti niitä hellän vaativasti. Vaistomaisesti Nea veti polvia koukkuun ja antoi Leon sormien painautua yhä syvemmälle häpyhuuliensa väliin.

Suurena Leon housussa pullottava kyrpä halusi myös päästä paljaaksi ja pois tiukkojen huosujen puristuksesta. Leo otti kiinni Nean kädestä ja ohjasi sen paisuneen kyrpänsä päälle. Nean käsi painui kivikovaa kohoutumaa vasten, jota tuntui jännältä puristella kankaan läpi. Enon kyrpä näytti aivan järkyttävän suurelta Nean pienessä kädessä kun Leo työnsi Nean käden housujensa sisään ja auttoi tätä vetämään kullin paljaaksi. Pienet ja hennot sormet eivät yltäneet läheskään paksun varren ympäri, kun Nea piteli ensikertaa kädessään aikuisen miehen paljasta, seisovaa kyrpää. Kyrpää joka oli äsken lauennut housuun ja nyt oli tahmean limainen.

Esan valtasi ennenkokematon kiimainen tunne kun hän antoi tytön pidellä ja puristella paksuksi paisunutta elintään. “Tee näin”, Leo neuvoi ja otti itse kyrvästään kiinni ja alkoi hitaasti hyväillä itseään. Leosta tuntui erittäin kiihottavalta runkata Nean nähden. Nyt kun Nea oli Leon vieressä ja katsoi enon touhua, tuntui kuin kyrpä olisi kasvanut vieläkin suuremmaksi ja kovemmaksi. “Jatka sinä nyt runkkaamista”, Leo kähisi hengästyneenä. Pienen käden hennot sormet kiertyivät hellästi paksun suonikkaan varren pintaan, kun Nea puristi sitä. “Ota reilusti vaan kiinni ja vatkaa kovasti, ei se mene rikki”, eno opasti hentoa naistaan.

Leo käänsi Nean päälleen siten että tämän reidet olivat levällään ja paljas sievä pillu painui suoraan hänen suuta vasten. Neasta tuntui ihanalta kun eno alkoi suukotella ja nuolla hänen paljaita reisiä. Samalla Nea otti molemmilla käsillään kiinni mahtikyrvästä. Oli jännä tunne pitää miehen elintä kädessä. Ihmeellinen kapistus tuntui kovalta, mutta sen pinta oli samettisen pehmeä, ja sen päällä oleva nahka liukui pintaa pitkin erikoisella tavalla. Vaikka hän puristi sitä kovemmin, niin silti nahka kullin päällä antoi periksi. Leosta tuntui sitä kiihottavammalta, mitä kovemmin Nea puristi varresta ja mitä nopeammin tämä vatkasi sitä.

Leo suukotteli Nean reisiä ja pimppiä jokapuolelta, ja sitten keskittyi nuolemaan ja imemään hellästi ihanan tytön sievien häpyhuulien yläreunassa nöpöttävää klitorista. Nea värähteli ja äänteli kiimaisia voihkaisuja kun Leon lämmin ja pehmeä kieli nuoli ja pyöritteli hellästi joka sopukasta yhä enemmän kostuvaa pikku pillua. Välillä Nean piti keskeyttää kullin vatkaaminen, kun enon kieli hänen pimpissä tuntui niin hyvältä.

“Maista ja suukottele sinäkin sitä”, Leo kehotti naistaan tekemään. Vähän arkaillen Nea käänsi siittimen kasvojaan kohti ja painoi paksun varren huulilleen. Pehmeät ihot kohtasivat toisensa kun Nea suukotteli kuumana hehkuvaa kullin vartta. Leosta tuntui taivaalliselta antaa tytön suukotella ja maistella kulliaan. Suloisen kuumat huulet hamuilivat pitkin kyrvän vartta, ja lämmin huohottava hengitys hyväili sen herkkää pintaa, kun nuori naisen alku kiimaisena opetteli ensimmäistä kertaa seksin saloja.

Leolla alkoi olla huipun lähestyminen lähellä. Hän keskittyi nuolemaan ja hyväilemään Nean herkintä kohtaa pillussa. Hän painoi kosteat huulensa kiimaisen siskon tyttären klitoriksen päälle. Nea tunsi miten enon kieli pyöri ja nuoli häpykielen ympärillä. Se tuntui niin hyvältä, että hän levitti reitensä niin levälleen kuin mahdollista ja painoi kiimaista ja märkää pimppiään entistä kovemmin enon kasvoja ja suuta vasten.

“Ota kulta sen pää suuhun ja imuta sitä”, Leo huohotti Nean reisien välistä. Nea oli tullut rohkeammaksi ja niinpä hän otti reilusti kullista kiinni ja painoi sen herkkutatin pään huuliensa väliin. Hän tunsi miten hänen suloisien huulien välissä oleva suuri ja kova elin alkoi sykkiä yhä kovemmin ja nopeammin. Kun Leo tunsi Nean huulet herkän terskan päässä, silloin hänen vatsanpohjasta ja lantion seudulta levisi valtava hyvänolon tunne koko vartaloon. Nean suussa oleva kyrpä paisui vieläkin suuremmaksi.

Leo eno ei voinut enää pidätellä eikä pitkittää laukeamistaan. Kookas terska Nean suussa alkoi nytkähdellä voimakkaasti, ja samassa se alkoi sylkeä ja ruiskuttaa nesteitään ihanan ja suloisen tytön suuhun. Ensimmäinen ruiskaus osui voimakkaana Nean kitalakeen. Toinen nopea suihkaus upposi suoraan hänen kurkkuperään. Nopeasti Nea vapautti kyrvän huuliensa puristuksesta, jolloin seuraavat laukaukset osuivat hänen kasvoille ja hiuksille ja kaulalle. Vaistomaisesti hän puristi kyrpää koko ajan molemmilla käsillään ja runkkasi sitä.

Enon kieli nuoli ja lirputti nopeammin tuota niin sievää ruusun nuppua. Nea alkoi kiemurrella ja keinuttaa lantioitaan, ja hänen spermaisesta suusta pääsi voimakas huohotusten sekoittama huuto, kun hän pääsi huipulle ja sai myös vavisuttavan orgasmin. Leo nuoli koko ajan kiimaisen Nean vuotavaa pillua. Nea kouristeli ja vatkasi hurjaa vauhtia alapäätään, kun hän ratsasti enon suuta vasten. Leon piti pitää lujasti kiinni Nean lantiosta, mikäli hän halusi pitää kasvonsa tämän reisien välissä ja kielen pillussa. Nea sai useita orgasmeja peräkkäin. Hänestä tuntui kuin ne jatkuisivat loputtomiin.Pitkän voimakkaan sarjaorgasmin jälkeen Nea painautui enon vartaloa vasten, mutta piti koko ajan tämän kyrpää käsissään.

Leon kiima jatkui, eikä hänen kyrpä osoittanut laskemisen merkkejä, vaan se pysyi jatkuvasti kovana. Kiimaisena Leo käänsi Nean päälleen ja alkoi suudella tätä intihimoisesti. Hän painoi huulensa Nean spermaisille kirsikkahuulille. Kun enon kieli painui Nean suuhun ja etsi hellästi ihanan tytön viatonta kieltä, vastasi tämä luonnollisesti enon suudelmaan. Pitkän kiihottavan suudelman jälkeen Leo alkoi suukottelemaan suloisen tytön sieviä kasvoja. Kiiman hurmiossa eno nuoli Nean kasvot puhtaaksi spermasta. Neasta tuntui ihanalta, antaa enon silittää hänen tuuheita hiuksia ja helliä ja suukotella häntä jokapuolelle.

Hellästi Leo puristi suloisen Nean hentoa vartaloa itseään vasten. Nean ollessa päällä, hän tunsi miten mahtavassa seisokissa oleva kyrpä painautui Nean reisiä vasten. Olisi helppo ohjata se tuonne pienen pillun huulien väliin ja painaa se sisälle, mutta jokin voima sai Leon pidättäytymään tuosta. Hän vielä toistaiseksi sai pidettyä himonsa kurissa. Oli vain ajan kysymys, milloin hän ottaisi tuon ihanan naisenalun ja veisi tämän neitsyyden.

18 kommenttia viestissä: “Lapsuudesta heräämistä”

 1. Nalle says:

  Koska tälle tulisi jatkoa? Tämä on hyvä…

 2. Roope says:

  Säästäähän tämä juttu kyllä on

 3. fedja says:

  Tämä on sairasta

 4. DarkAngelFIN says:

  Kaluhan tässä kovettui ihan kunnolla

 5. markus_1970 says:

  Mahtava tarina.

 6. Jaahas says:

  Aika kauhea tarina,koska ei lapsi kestäisi aikuisen panemista että siinä on se tyhmä juttu! Mutta ei se lapsi voi innostua liikaa.

 7. heidi says:

  Upea tarina, tulin todella kovaa, jatkoa!!

 8. albino says:

  Esakin käväisi paikalla ihan pikapikaa 🙂

 9. nimim says:

  Tosi kiihottava tarina 🙂

 10. tyttövain says:

  Nauroin vedet silmissä kun luin nimen Esa yhtäkkiä Leojen joukossa… En varmaan ollut oikealla tuulella kun ei kiihottanut… Ihan kiva tarina silti

 11. Jukkis says:

  Kiihottava “tarina” !
  Alaikäiseen yhtyminen tietenkin rangaistavaa,mutta jo kertomasi kiihoittaminen olisi minunkin toiveeni-vain pieni suloinen tyttö puuttuu…

 12. luuska says:

  Mahtavaa !!!!. Lisää tälläisiä tarinoita

 13. tibialis says:

  sandruska! sinä pitäisit varmasti
  novellistani
  mutta ikävikseni huomasin ettei täällä
  sitä hyväksyttäisi, olisi liian
  hyvä….

 14. Sanomaton says:

  Eikö ole aika ilmeistä, mikä tällaisessa tarinassa kiihottaa vanhemmista, isällisistä miehistä pitävää naista?

  Tarinoita lukiessa on niin helppoa samaistua henkilöihin. Kun ei voi enää itse olla nuori tyttö…

 15. encephalon says:

  sandruska: mikä sinua kiihoittaa nuorissa
  siis NUORISSA…alle8 jos itse pidät vanhoista???

 16. JoAnt says:

  Ihan hyvä tarina, jatka tästä..

 17. sandruska says:

  yks nimi kämmi, ei niin vakavaa..
  pidän näistä nuorityttö ja aikuinen mies asetelmista. Syytä en tiedä, itse olen aikuinen nainen joka tykkää vanhemmista miehistä, isällisistä :)…
  no kuiten tässä tarinassa oisin kaivannut kuvauksia siitä kuinka esimerkikksi suloinen posliini pimppa, pienet kasvussa olevat rinnat..ymym… tiesi tarinan kerronnasta että kertoja tuskin koskaan onneksi viatonta käyttänyt hyväkseen. Laukesin kuiten, sitä hainki. Ihmeellisillä fantasioilla sitä itseään huipulle saattaakin. 3/6 pojoa antasin jos saisin

Kommentoi

top