search
top

Kaikki meni solmuun, kunnes eräs tuli ne avaamaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (24 votes, average: 2.71 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Äiti ei voinut hyväksyä, mutta hän järjesti minulle ratkaisun.

Äiti oli muutamaa viikkoa aiemmin yllättänyt minut ja isän rakastelemasta. Siinä ilta meni vakuuttaessa, ettei isä ollut minua pakottanut ja äiti lupasi, että saisimme isän kanssa jatkaa touhuamme ja että hän vielä hyväksyisi sen.
Kuitenkin huomasin viikkojen aikana, että äiti rakasteli useammin isän kanssa, enkä itse saanut isää vuoteeseeni kuin parina iltana, se jos mikä oli minusta pirun väärin. Eräänä iltana kun sormetin heidän ovensa takana, kuulin kuinka äiti, saatuaan tyydytyksen, sanoi isälle: ”Minä lähden ja vien Tiinankin pois, jos vielä rakastelette. Minä en vaan pysty hyväksymään sitä. Järjestän sinut vaikeuksiin, jos vielä panet hänen kanssaan.” Ryntäsin huoneeseen itkien: ”Et voi tehdä sitä, sinä lupasit!” ”Päätökseni on pysyvä”, äiti vastasi kylmän rauhallisesti. ”Anna edes viimeinen kerta meille”, itkin ja ryömin äidin puolelle sängyn viereen ja polvistuin.

Huoneessa oli kiusallinen hiljaisuus, katsoin anovasti äitiä. Isän ilme oli hieman surullinen, kun hän katsoi minua. ”Yksi yö vain”, isä kuiskasi äidille. ”Vain yksi ja tässä sängyssä, Tiinan sänkyyn on päivällä vaihdettu lakanat”, äiti sanoi, nousi vuoteestaan ja poistui huoneesta, sulkien oven. Isä nousi istumaan ja avasi sylinsä minulle, johon ryömin itkemään. ”Äiti on oikeassa”, isä kuiskasi ja silitteli lainehtivaa tukkaani. ”Miksi me ei saada, ei siitä kellekään ois haittaa”, mutisin itkuisena. ”Se vaan on laissa kiellettyä. Ei se oo äidillekään helppoa, kun kuitenkin lupasin aikoinani sille, että se on ainoa nainen, jonka kanssa jaan sänkyni”, isä sanoi lopulta. Katsoin isää silmiin ja näin hänenkin silmistään kyyneleet. ”Kadutko sä sitten, kun me ollaan pantu?” kysyin lopulta. Isä mietti vastausta, ennen kuin sitten sanoi: ”Siinä asiassa on kaks puolta. Jos ajatellaan sitä laillista puolta, niin en kadu. Mutta jos taas katson asiaa siltä puolelta, että olen pettänyt Saria, niin kadun.” Isä huomasi katseestani, etten ymmärtänyt hänen sekavaa puhettaan, joten hän selkeytti: ”Jos äitiä ei olisi, minä en katuisi mitään.”

Isä pyyhki sormellaan kyyneleet poskistani ja painoi lopulta huulilleni hellän suudelman. Hänen kätensä ujuttautui pyjamanhousujeni ja alushousujeni sisään. Isän sormet alkoivat hyväillä herkimpiä alueita ja tunsin kostuvani. ”Tehdään tästä viimeisestä yöstä muistelemisen arvoinen”, isä kuiskasi. Hänen avullaan riisuin kokonaan pyjamani ja alushousuni pois. Kävin selälleni makaamaan äidin paikalle ja levitin jalkojani isälle, joka asetti kalunsa hävylleni ja alkoi työntyä sisääni. Olimme vain hetken saaneet olla rauhassa kun, äiti ryntäsi huoneeseen itkien ja sanoi: ”Minä en voi antaa edes yhtä yötä. Se tuntuu liian vaikealta.”
Isä nousi järkyttyneenä päältäni. ”Tiina, minä en voi. En äidin takia”, isä sanoi lopulta ja siirtyi omalle puolelleen peiton alle.

Parahdin hysteeriseen itkuun, silloin minusta tuntui ensi kertaa, etteivät he välittäneet minusta ja tunteistani mitään tai ettei äiti välittänyt. Poimin vaatteeni lattialta ja juoksin alakertaan huoneeseeni ja lukittauduin sinne, moneksi päiväksi. Laitoin jopa pesäpallomailan ovenkahvan alle, niin ettei kahvaa saanut painettua alas. Itkin huoneessani päiväkausia, enkä suostunut tulemaan ulos. Kävin vain vessassa ja livahdin takaisin huoneeseeni. En syönyt mitään, vettäkin join vain vessan hanasta. Isä ja äiti yrittivät maanitella minua ulos huoneestani, mutta turhaan. Jos isä olisi ollut yksin, olisin voinut avata, mutta aina äiti oli isän mukana. Äiti oli mielestäni se suurempi petturi, hän lupasi vielä yhden yön, mutta petti senkin lupauksen. Jos olisin saanut sen yhden yön isän kanssa, olisin ehkä voinut antaa ymmärrystä äidille, mutta en saanut sitä, joten hänkään ei saanut minulta mitään.

Kun katsoin peiliin, peilistä tuijotti takaisin zombie. Yhtäkkiä jostain sisältä kumpusi kiukkuinen viha ja iskin käsilläni täysillä peilin pintaa ja rikoin sen. Käsistäni alkoi vuotaa verta ja otin yhden peilinpalasen ja aloin pimeästi viiltää itseäni. Kuulin kuinka ikkunaan koputettiin ja avasin verhon, katsoin järkyttyneitä vanhempiani silmiin ja asetin peilinpalan kädelleni ja tein pitkän useamman viillon käteeni, katsoen vanhempiani silmiin kylmän rauhallisesti. Äitini otti puhelimen käteensä ja isä alkoi puukon ja vasaran avulla irrottaa pokia ikkunasta.
Kauaa ei kulunut, kun lasit olivat ikkunastani otettu pois ja ambulanssi kaartoi pihalle. Isä aikoi tulla ikkunasta huoneeseeni, mutta asetin peilin sirun kaulalleni ja uhkasin viiltää kurkkuni auki, jos vanhempani yrittäisivät tulla yhtään lähemmäs minua.

”Tiina- kulta, tule isän syliin”, isä yritti maanitella. ”Sinä petit minut, minä en luota sinuun enää”, sanoin itkuisella äänellä ja sain isän silmiin kyyneleet. Kun äiti yritti puhua, en antanut hänelle puheenvuoroa vaan sanoin kalsealla halveksivalla äänellä: ”Vielä vähemmän sinuun.” Sylkäisinpä vielä lattialle halveksinnan merkiksi. Ambulanssi miehet tulivat nyt vanhempieni vierelle ja kylmän rauhallisesti tein pari uutta viiltoa käteeni. Aivan kuin verta ei olisi ollut tarpeeksi. Puristin peilinpalaa kädessäni ja sormeni, jotka sitä pitivät, olivat veriset ja minuun koski. Lopulta kaikki pimeni.

Heräsin sairaalassa, minä olin tippaletkussa ja käteni ja sormeni olivat sideharsoissa. Kun avasin silmäni, huolestuneet vanhempani istuivat vuoteeni vieressä. Aloin huutaa kurkkusuorana ja käskin heidän painua helvettiin luotani. Hoitaja ja lääkäri tulivat huoneeseen huutoni saattelemina. Itkin ja huusin. Käskin vanhempieni kadota ikuisiksi ajoiksi luotani, mutta urhoollisesti he jaksoivat minun vihanpitoni ja kävivät minua katsomassa sairaalassa. Ja näin jälkeenpäin ajateltuna, olisin murtunut varmasti, jos he eivät olisi käyneet luonani.

Kun lopulta pääsin pois sairaalasta, tuli vanhempani minua hakemaan. En luottanut heihin, enkä halunnut asua heidän kanssaan. Minusta oli väärin, että äiti sai olla isän kanssa vuoteessa, mutta minä en. Minäkin tahdoin vain hellyyttä ja että joku tyydyttäisi minunkin tarpeeni.
Olin vaitonainen koko kotimatkan, vanhempani lupailivat kaikenlaista, mutta käskin heidän haistaa pitkät paskat. En halunnut heiltä lupauksia. Kotiin päästyäni menin omaan huoneeseen. Siellä oli melkein kaikki niin kuin ennen. Mutta kaikki, millä olisin voinut itseäni vahingoittaa, oli viety pois.

Eräänä päivänä, äiti kertoi, että meille olisi tulossa illalla vieras. Minulle se oli ihan sama. Ajattelin, että tuskin kukaan, minua kiinnostava. ”Laittaudu nätiksi, hän tulee varsinaisesti sinua tapaamaan”, äiti sanoi illan lähestyessä. ”Miksi laittautuisin. Farkut ja huppari riittää”, mutisin hiljaa. Äiti taisi hieman pettyä. Istuin olohuoneen sohvalla ja katsoin isää, joka istui nojatuolissa sanomalehden kanssa. Lopulta ovikello soi ja äiti meni sirkuttamaan vieraalle tervetulotoivotukset. ”Käydäänkö heti pöytään. Tulkaas tekin isä ja Tiina sieltä pöytään”, äiti sirkutti ja isä nousi, tuli eteeni ja ojensi kätensä minulle hymyillen. Tartuin käteen ja seurasin isää keittiöön.

Silmäni olivat pudota päästä, kun näin sen miehen, jonka äiti oli kutsunut minua tapaamaan. Hän oli pitkä ja leveäharteinen. Hänen silmänsä olivat kuin suklaata. ”Moi, oon Sami”, mies esitteli itsensä. ”Tiina”, mutisin nimeni punastellen. Pidin hänen kasvoistaan, ne olivat iloiset ja lempeät, vähän kuin isän kasvot. Hänen tukkansa oli lyhyt, siili, eikä hänellä ollut partaa, niin kuin isällä. Iäksi arvioin ehkä 25 tai jotain sinne päin.

En meinannut millään saada ruokaa alas, sillä aloin haluamaan häntä. Pidin katseeni lautasella ja mietin, olinko minä niin pahasti vinksahtanut seksiin, että olin valmis, jopa ventovierasta panemaan, että saisin haluni tyydytettyä. Kyyneleet alkoivat valua silmistäni, kun nousin pöydästä sanaakaan sanomatta ja juoksin alakertaan. Suljin huoneeni oven, mutten laittanut sitä lukkoon. Kävin sängylleni itkemään, sillä ajattelin olevani huora, kun olisin valmis panemaan tyypin kanssa, jonka olin hetkeä aiemmin tavannut ensimmäisen kerran ja tiesin hänestä vain etunimen, en mitään muuta.

Havahduin siihen, että oveeni koputettiin vaimeasti, kuulin oven aukeavan, mutten kääntynyt katsomaan kuka se oli, päinvastoin, käänsin kasvoni seinään päin. ”Etkö sä pidä musta?” Sami kysyi ihan korvan juuresta ja silitteli mun ruskeita hiuksia. ”E-en mä siksi itke”, mutisin hiljaa. ”No miksi sä itket?” Sami kysyi hiljaa ja jatkoi silittelyä. ”Kun mä tunnen olevani halpa huora, ku haluan sua jo nyt, vaikken ees tiiä ku sun etunimen”, mutisin hiljaa. ”Meillä on vaikka kuinka paljon aikaa tutustua toisiimme”, Sami kuiskasi hiljaa.
Käännyin katsomaan hänen kasvojaan, joiden katse oli lempeä. ”Etkä sä oo mikään huora”, Sami kuiskasi vielä ja hänen kätensä silitteli poskeani. ”Mutta kertoiko äiti mitään mun menneisyydestä?” kuiskasin kysymyksen ja lisäsin: ”Jos sä tietäsit mitä hirveetä mä tein ja että mä oikeesti nautinkin siitä, ni sä et huolis mua.” ”Ei äitis kertonut, mutta isäs kerto”, Sami kuiskasi. ”Se kerto, että me on oltu?” kuiskasin hiljaa kysymyksen. ”Kertoi. Isäs kertoi senkin, että oot hyvä ottamaan suihin ja oot kuulemma sängyssäkin tosi hyvä. Siksi mä päätinkin tulla kokeilemaan onneani, että jos saisin susta vaikka kunnon panokaverin oikein pitkäksi aikaa”, Sami kuiskasi ja hymyili lempeästi. ”Meinaatsä ihan seurustelua?” kysyin punastellen. ”Niin mä vähän ajattelin, jos sulle kelpaa tämmönen 27-vuotias uros”, Sami kuiskasi.

Enempää ei sanoja tarvittu vaan suutelin häntä kiihkeästi. Kätemme alkoivat riisua toistemme vaatteita, jotka pian lojuivat lattialla. Huokaisin ihastuksesta, kun häin hänen kalunsa. Terska oli kutsuvan punainen ja kooltaan kalu oli isompi kuin isälläni, n. 19cm ja sormeni ylsivät sen ympäri juuri ja juuri. Mitään sanomatta kyykistyin Samin eteen ja tartuin sen kutsuvan suureen kaluun ja aloin nuolla sitä kiusoittelevan hitaasti, leikkien ja suukotellen pallejakin. Suukottelin kalua ja terskaa ja lopulta otin sen suuhuni, alkaen kunnon imemisen ja runkkauksen. ”Isäs oli oikeessa, oot aivan mahtava”, Sami kuiskasi ja tunsin hänen kalussaan värähtelyä. Pian sain ensimmäisen ryöppäyksen suuhuni ja nielin sen suurella halulla.
Sami tarttui harteisiini ja veti minut ylös. Hän kaatoi minut vuoteelle ja suuteli kiihkeästi minua. Hänen huulensa laskeutuivat kaulalleni ja siitä alaspäin. Sami suuteli rintojani ja antoi kielensä leikkiä nänneilläni. Hieman hän näykkikin ja sai ne punaisiksi ja koviksi. Samin huulet laskeutuivat vatsalleni ja siitä aina häpykummulleni ja reisille, joita hän suuteli antaumuksella.

Levitin jalkojani hänelle, tiesin olevani jo melko kostea, sillä nähtyäni Samin kalun, se vain sai minut tahtomaan sitä sisääni. Samin huulet suukottelivat kosteaa häpyäni ja hänen kielensä alkoi tehdä taivaallisen ihanaa liikettä, pitkin vedoin hävylläni. ”Ihanaa”, huokaisin ja pian tunsin, kuinka hän työnsi kaksi sormea sisääni ja alkoi liikuttaa niitä kiivasti vasten g-pistettäni. Kitisin ja voihkin, kun hän yhtäkkiä imaisi klitorikseni suuhun ja antoi minulle ihanan orgasmin. Hänen huulensa alkoivat jälleen nousta kehoani pitkin kohti huulia ja pian kielemme leikkivät kiihkeästi toistemme suussa. Vatsanpohjassani muljahteli useita voltteja Samin seurassa.

Hän alkoi kiusoitellen hieromaan terskaansa hävylläni pitkin vedoin ja inahdin hieman kiukkuisesti, kunnes hän lopulta alkoi työntyä sisääni. Nautinto kasvoi koko ajan, nautin kuinka tuo kalu tunkeutui sisääni niin hitaasti, mutta varmasti. Pian Sami alkoi hitaat työnnöt, mutta nopeutti tahtia varsin pian. Kitisin ja voihkin nautinnonsekaisesta kiimasta. Miten hyvältä se tuntuikaan kun Samin iso kalu liikkui sisälläni aina vain nopeampaa. Huoneeni oli täynnä kiimaista huutoani, kun Sami nussi minua kiihkeästi. ”Vielä! Vielä!” huusin ja pyysin häntä koventamaan vauhtia. ”Anna kyrpää mulle”, kuiskasin kiimaisena ja kiersin jalkani hänen uumansa ympäri ja vedin häntä enemmän itseäni vasten ja sain hänet siten hieman syvemmälle. Tunsin orgasmien iskevän kehoni lävitse, kun Sami antoi minulle haluamaani kyrpää.
Pilluni supisteli hänen kalunsa ympärillä ja hän lisäsi vielä hetkeksi vauhtia kunnes, hänen spermansa syöksyi sisääni kuumana tulvana. Edes isä ei ollut antanut minulle sellaista kyytiä ja tunsin olevani niin tyydytetty ja onnellinen. Tärisin kuin pieni lehti tuulessa ja suutelin raukeana Samin huulia.

Hän kierähti vierelleni ja veti minut suureen syliinsä ja suuteli huuliani hellästi. ”Isäs aliarvioi sua. Sä oot sängyssä loistava kissapeto”, Sami sanoi suukkojen välissä. Niin hyvältä minusta ei ollut koskaan aiemmin tuntunut. Olin vasta täyttänyt 15 ja vielä kasiluokalla, kun tuo 27-vuotias uros astui minut, eikä mikään tuntunut sillä hetkellä yhtä oikealta kuin se, että saimme tyydyttää toisemme halut.

Yksi kommentti viestissä: “Kaikki meni solmuun, kunnes eräs tuli ne avaamaan”

  1. kiimatiina says:

    Mistähän pirusta tuo veljensisko, nimimerkki hyppäs mun tekstiin??? 😮

Kommentoi

top