search
top

Jihuu! 7. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (71 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...

– Hienoa että sinulla on ideoita, voit kohta kertoa niistä, sanoi äiti.
Peiton alla molemmat naiset hyväilivät nivusiani verkkaisesti jättämällä kuitenkin kullini rauhaan, vaikka se jökötti naisten hyväileviä käsiä välillä hipaisten.
Äiti jatkoi vielä puhumista, sillä naiset nauttivat tilanteesta eivätkä pitäneet mitään kiirettä, vaikka käteni hamuili heidän pillujaan malttamattomasti.
-Tässä on vähän eräänlainen haaremitilanne ja yhdelle miehelle on kova urakka hoidella kahta naista tyytyväiseksi, sanoi äiti.
– Ripalla on kyllä valtavasti potentiaalia ja kyllä hän pystyy siihen, vakuutteli Minttu.
– Tiibetissä on sellainen tapa, että veljekset voivat ottaa yhteisen vaimon ja tämä on kaikille hyvä tilanne ja nainen hoitelee helposti kahta miestä, vaikka yhtä aikaa ja kaksi miestä kykenee elättämään perhettä paremmin kuin yksi, luennoi äiti.
– Se on kätevää kun voi komennella kahta miestä ja pääsee itse vähemmällä ja jaksaa keskittyä enemmän seksiin, sanoi Minttu hyväksyvästi.
– Näin kerran elokuvan, jatkoi äiti, missä tiibetiläinen tyttö nussi erästä sikäläistä munkkinoviisia. Hän kiersi pitkän liinan katto-orren ympäri ja väänsi sen monelle kierrokselle tiukasti. Siten hän laittoi miehen kullin pillunsa huulille ja roikkui siitä liinasta ja sen liinan kierrokset alkoivat purkautua. Se tyttö piteli jalkojaan suorana eteen ojennettuina jalat levitettyinä ja pyöri liinasta molemmin käsin pidellen sen miehen yllä, laskeutuen vähitellen sen kulliin syvemmälle ja samalla pyöri miehenkalu sen likan pillussa. Se mies oli ihan hulluna onnesta kun katseli sen tytön pyörimistä kullinsa ympärillä, joka oli kuin rasvattu akseli sen likan vitussa.
– Ei ole totta! Varmaan oli aika akrobaatti se tyttö, oliko se kaunis?
– Oikein kaunis kuten joskus mongolityyppiset naiset voivat olla parhaimmillaan ihan eurooppalaisenkin silmissä.
Naiset voivat olla aika uskomattomia eri kulttuureissa eroottisissa edesottamuksissaan, sanoi äiti.

– Minä taas luin siitä kapteeni Cookista, kertoi puolestaan Minttu, kun sen laiva tuli Tahitille tekemään jotain tähtitieteellisiä tutkimuksia ja miehillä oli aikaa ja tilaisuus tutustua paikallisiin tyttöihin. Ne likat ihmettelivät, miksi ne merimiehet halusivat raahata tyttönsä jonnekin pusikkoon nussimaan, koska he mieluusti olivat yhdynnässä ihan rantahietikolla kaikkien näkyvillä, eivätkä osanneet hävetä mitään kuten nämä kristityt miehet. Miehillä oli tapana antaa tytöille jotain lahjoja kuten lasihelmiä tai sellaisia. Ei ne niistä välitäneet, koska niillä oli aitoja helmiä omasta laguunistaan. Eniten he pitivät rautaesineistä kuten rautanauloista, koska niistä sai tehtyä ongenkoukkuja, eikä tahitilaiset tunteneet raudan valmistusta. Rautanauloja katosikin laivalta niin paljon, että laivan puuseppä valitti kapteenille ja tämä kielsi jyrkästi naulojen viemisen alkuasukkaille. Jotkut olivat repineet nauloja jo laivan rakenteistakin. Jokunen mies vissiin ruoskittiinkin tästä syystä.
– Polynesialaisten kohtalo oli kurja. Suurin osa ihmisistä kuoli kuppaan ja muihin tauteihin mitä merimiehet toivat mukanaan noille paratiisisaarille, sano äiti runkaten kuitenkin minua hiljalleen kuin ajatuksissaan.

– Tuota noin, olen aika kiihottuneessa tilassa naiset, yritin sanoa jotain luentojen väliin.
– Niin, sinulla oli jotain ideoita Minttu, kertoisitko? Sanoi äiti irrottaen otteensa kullistani.
– Joo ajattelin, että meidän pitää käyttää erikoisstrategiaa, ettei kukaan jäisi jotenkin vajaaksi kun meitä on kuitenkin kolme ja tavanomainen nussiminen ei oikein onnistu siten kaikkia tyydyttävästi. Ripakaan ei saisi laueta heti ensi kättelyssä ja meidän olisi hyvä pitkittää tilannetta, vaikka Ripa on varmaan eri mieltä jo.
– Juu niin olen, heitin väliin
– No kerro Minttu mitä tehdään?
– Ensinnäkin tarvitsemme vähän valoa,vaikka kynttilöitä, että nähdään kaikki mitä tapahtuu, kaavaili Minttu.
– Minä käyn hakemassa kun olen tässä reunimmaisena, sanoi äiti,
– Ota samalla se minun pieni dildoni kassistani, Minttu sanoi vielä.
– Minulla on oma melkein samanlainen otanko senkin?
– Joo, ota vaan, hyvä juttu! Ilahtui Minttu.
Minttu lopetti hyväilemiseni ja alkoi asetella minua uuteen asentoon sängyssä. Olin pettynyt kun hyväilevät kädet lähtivät nivusistani ja kiimatipoista märkä kullini ei pitänyt siitä ollenkaan. Mitähän naiset nyt keksivät ja touhuavat ihan turhaan ajattelin?
Äiti tuli pyydettyjen tavaroiden kanssa ja sytytti kaksi paksua punaista kynttilää vuoteen vierelle siirretylle yöpöydälle. Minttu asetteli minua alemmas sängyssä. Laittoi takapuoleni alle tyynyn ja pari niskani taakse. Onneksi mökki oli lämmennyt ja peite ei ollut välttämätön.
– Pidä reitesi avoimina, että mahdut sänkyyn. Tarvitsemme vähän enemmän tilaa pituussuunnassa nyt, selitti Minttu.
Äiti ojensi Mintulle vibrat ja Minttu kävi toisin päin vuoteelle siten, että hänen päänsä oli lähellä kulliani. Äiti seurasi hänen esimerkkiään ja nyt naisten pillut olivat molemmin puolin minua heidän ollessaan kyljiltään. Toinen jalka oli heillä koukussa ja reidet avoimina ja minulla hyvät näkymät molempien naisten pyhiin paikkoihin. Kumpikin asettui jo hieman lerpahtaneen kullini äärelle nojaten päätään kyynärpäihinsä ja katsellen toisiaan ja kulliani välissään.
– Ota sinä Ripa nämä vibrat, voit tarvita niitä pian, sanoi Minttu.
– Olen ihan ulkona, mitä te aiotte nyt? Kysyin saamatta vastausta.
Minttu otti kiinni kullistani ja alkoi hiljalleen vedellä esinahkaa ja selitti äidille ideaansa:
-Nyt Ripa voi kädellään hoidella meitä kumpaakin samaan aikaan, kun me annetaan hänelle vuorotellen suuhoitoa. On ihan tuuripeliä, kumman suuhun hän lopulta laukeaa mutta katsotaan, miten tämä sujuu ja kuinka Ripa hoitaa oman osuutensa. Sinulla on varmaan homma hallussa siellä päässä alusta Ripa vai mitä?
– Kaikki on ok, asia ymmärretty! Mitähän Minttu tarkoittikaan ”aluksella”?

– Sitten laivan kone käynnistetään! Sanoi Minttu tarttuen kulliini kuin vanhojen höyrylaivojen komentosillalla olevaan telegraafin kahvaan, vääntäen sitä reippaasti edes takaisin kuin aidossa tilanteessa, jolloin kuuluu kilinääkin.
– Eteenpäin! Kling, kling! ”slow forward” – Huhuu! Laivapilli viheltää!
Samalla hän nappasi kullini suuhunsa ja imaisi muutaman kerran voimakkaasti ja kullini oli jo aivan kovana.
– Perämies ohjatkaa alus ulos satamasta! Hän lisäsi ojentaen kullini vuorostaan äidille.
Äiti oli heti leikissä mukana ja vastasi iloisesti:
– Ai ai captain mam! Ja otti kullini vuorostaan imutukseensa.
– Piiip! Kuuleeko konehuone? Onko meillä paineet kunnossa? Minttu puhui käteensä kuin puhetorveen, johon oli muka viheltänyt.
– Täällä konehuone, kaikki kunnossa! Tarkistan vielä boilereiden luukuista, ovatko tulet kuumina, vastasin yhtyen leikkiin, ymmärtäen mistä oli kysymys, samalla hieroen sormillani kummankin naisen klitorista.
– Hienoa konemestari, jatkakaa samaan tyyliin (huoh)! Tohisi Minttu yrittäen pitää äänensä asiallisena hyväillen samalla pallejani kun äiti imutti vieressä kulliani.
Naiset vaihtoivat tehtäviään vuorotellen imien vain hetken kulliani, ettei matka päättyisi liian nopeasti. Tätä jatkui melkoisen tovin.
– Huomio konehuone kuuluuko? Huuteli Minttu taas käsitorveensa.
– Hyvin kuuluu kapteeni!
– Pääsemme pian avomerelle lisätkää painetta koneisiin! Hän käänteli taas kulliani kädessään ja veteli esinahkaa samalla ylös ja alas.
– Klig kling! – Half speed forward!
– Half speed forward ok, captain mam! Vastasin komentoon.
– Ottakaa ruori tukevasti haltuunne perämies, saamme pian vauhtia! Sanoi Minttu ja ojensi kullini taas äidin imutukseen, ottaen vuorollaan paikkansa palleillani.
Työnsin molempien naisten pilluun kaksi sormeani molemmista käsistäni ja aloin pyöritellä niitä etsien kummankin g-pisteitä jatkaen samalla peukaloilla klitoristen hierontaa, jotka olivat jo molemmilla kovettuneet. Tämä vaati jo taitoa ja sorminäppäryyttä. Naiset olivat kuumina ja heidän oli vaikea yrittää pysyä rooliensa mukaisessa asiallisuudessa ”komentosillalla”. Sieltä kuuluikin ylimääräistä ääntelyä ja ähinää, sillä he nauttivat ilmeisesti ihan kunnolla käsittelystäni ja liikuttelivat lanteitaan kuin nussisivat. Tätä jatkui minuuttitolkulla.
– Perämies, (huh) näyttää siltä, että jokin epämääräinen alus yrittää tavoittaa meitä. Voisiko se o-olla o- olla merirossfoh-a-lus? Takelteli Minttu.
Äiti työnsi kullini Mintulle ja vastasi:
– On ne varmaan uuh, niitä rosfoja, pitäisikö lisätä vauhtiah?
Minttu runkkasi kulliani ja huuteli:
-Klin kling! Full speed forward perkele! Rosvohah ahterissa-sissa! Huusi Minttu sekoillen sanoissaan.
Irrotin otteeni naisten pilluista ja käynnistin molemmat vibrat, nuolaisin ne märiksi ja työnsin ne kummankin takapuolen aukkoihin värisemään ja vein käteni takaisin jatkaen pillujen käsittelyä entiseen tapaan. Molempien lanteet tekivät voimakkaita yhdyntäliikkeitä ja heidän kätensä puristivat lanteitani voimakkaasti toisen käden hyväillessä milloin pussiani tai kullin juurta niiden alla. Ensin äidin pillu alkoi supistella ja sitten heti Mintun perään kun he saivat orgasmejaan.
– Konehuoneessa pannu räjähtää ihan kohta! Huusin.
Naiset eivät enää kyenneet vastaamaan, vaan vaihtelivat kulliani suussaan vähän väliä vain mumisten jotain ja imien kumpikin voimakkaasti. Tunsin kuinka orgasmini lähti liikkeelle räjähtävällä voimalla ja nostin lanteitani kullin ollessa silloin juuri äidin suussa. Hän sai ensimmäiset ruiskaukset suuhunsa ja supistuksien välillä hän työnsi kullini äkkiä Mintun suuhun ilman, että yhtään pisaraa meni hukkaan ja Minttu imutti orgasmini sykäykset loppuun asti, niellen kaiken kuten äitikin.

Otin sormeni pois naisten rauhoituttua viimein ja suljin vibrat ottaen ne irti peräaukoista.

– Tämä oli mahtavaa Minttu! Sinä olet oikea taikuri! En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa, sanoi äiti huohottaen.
– Kaikki on Ripan ansiota, hönkäili Minttukin, hän toimi upeasti konemestarina, vaikka räjäyttikin lopulta ”pannun” suihimme, sanoi Minttu ja alkoi nauraa hersyvästi, mihin äitikin yhtyi.
– Huomasin, että ehdin heittää lopussa Ripan kullin sinullekin, sillä häneltä tuli taas mahtava laaki.
– Jos joku kirjoittaisi tästä tarinan, siitä tulisi varmaan oikea urbaani legenda ja samanlainen kuin se sinun tiibetiläisjuttusi siitä pyörivästä tytöstä.
– Niinpä, mutta eihän tällaisia juttuja missään julkaistaisikaan. Vai mitä arvelet Minttu?
– Ei sitä oikeastaan tiedä? Vastasi Minttu hyväillen ajatuksissaan jo laskevaa kulliani antaen sille vielä suukon kuin kiitoksena.

– Minä haluan nyt yhden lonkeron, suutani kuivaa, sanoin.
– Mennään terassille katsomaan yötä vähäksi aikaa, sanoi äiti.
Otimme aamutakkien lisäksi mukaamme parivuoteen ison huovan yökylmää vastaan. Äiti otti meille kaikille lonkerot ja hipsimme terassille tohvelit jaloissa. Jouduin taas naisten keskelle ja he kiersivät huovan ympärillemme. Äiti kaivoi taskustaan savukkeensa ja sytytti tarjoten Mintulle ja otti itsekin. Nautimme lonkeroitamme ja kuuntelimme kun joku yölintu piti kehräävää ääntä.
– Onkohan tuo yökehrääjä? Sanoin.
– Paljon mahdollista, vastasi äiti.
Yö oli kirkas ja pohjoisen suunnalla viipyili jonkinlainen kajastus. Aurinko ei enää laskenut kovin paljon horisontin alapuolelle yölläkään. Taivaalla näkyi kuitenkin kesäkolmion tähdet.
– Ne ovat Lyyran Vega, Joutsenen Deneb ja Kotkan Altair, valisti äiti.
– Sinähän olet kuin joku elävä Wikipedia, sanoi Minttu puhallellen savuja tähtiin päin. Näet joutsenia taivaallakin.
Järvi oli rasvatyyni ja tumma, eikä sen joutsenia erottanut tummalla vastarannalla, vaikka taivaalla sellainen sitten olikin. Onneksi ei ollut hyttysiäkään.
– Kaikki kunnialliset ihmiset nukkuvat tähän aikaan kun on jo aamuyö, sanoin.
– Sinulle ei kunnian kukko laula, jos et pidä meitä kunniallisina, sanoi Minttu.
– Enhän minä sitä tarkoita! Sehän on vain sellainen sanonta. Pitääkö olla tuollainen pilkunnussija?
– En minä ole mikään pilkunnussija, kai huomasit äskeisestä? Kihersi Minttu ja tönäisi minua kylkeen.
– Sinulla on valtava mielikuvituksen lahja Minttu ja kyky tempaista muut mukaan fantasioihisi. Mitähän sinusta vielä tuleekaan kun kasvat isoksi.
– En usko, että kasvan enää pituutta juurikaan. Ripa varmaan kasvaa, sillä olemme nyt melkein saman mittaisia. Kasvaakohan muuten Ripan kullikin vielä?
– No ihan varmasti, mutta etkö ole jo tuohon tyytyväinen?
– Olen tietenkin, mutta pelottaa jos siitä tulee joku yli parikymmensenttinen ja liian iso kulli ei ole kiva.
– Tuo on totta! Ei se ole koosta kiinni, vaan taidosta käyttää sitä.
– Tuo Ripa voi venähtää pituutta vielä vaikka kymmenen senttiä. Oletko mitannut miten pitkä olet Ripa? Kysyi Minttu
– Siis kulliniko? Kysyin.
– Ei kun pituuttasi höpsö?
– Viimeksi 175 senttiä, vastasin.
– Minä olen 169 totesi, Minttu, jos Ripa olisi pidempi meidän olisi vaikeampi nussia seisaallaan, pitäisi laittaa koroke.
– Sinulla on pitkät ja upeat sääret ja se vaikutta asiaan, sanoi äiti.
Minttu taivutti päätään ja puhalsi savua ylöspäin, ettei se häiritsisi minua. Samalla hän kuitenkin hyväili kulliani pitäen siten kätensä lämpimänä.
– Anna minunkin lämmittää kättäni, sanoi äiti ja vei sen samoille seuduille Mintun käden kanssa.
– Missähän minä voisin nyt lämmittää kulliani kun teillä on viileät kädet? Kyselin.
– Nyt ei oikein pääse konehuoneeseenkaan, sanoi Minttu ja kihersi työntäen kättään tarmokkaasti reisieni väliin kohden pussejani.
Äiti oli sammuttanut savukkeensa ja kumarsi päänsä syliini ja veti huovan sen yli. Tunsin miten hän otti kullini lämpimään suuhunsa ja imi sitä hiljalleen.
– Join lonkeroani ja sanoin, että nyt on selvästi parempi.
Epistä, nyt minulle jäi vähemmän tilaa! Protestoi Minttu imaisten kiivaasti savukettaan puhaltaen viimeiset henkoset suustaan ja tumppasi muka äkäisesti ja hymyili kuitenkin minulle.
Kullini osoitti taas elonmerkkejä äidin suussa ja jonkin ajan kuluttua Minttu alkoi ehdotella sisälle menemistä, sillä häntä kai harmitti kun äiti oli keksinyt ensin tuon kullinlämmityksen, josta nautin silmät puoliummessa.

Kun olimme sisällä, äiti sanoi, että meneekin nyt omaan sänkyynsä ja toivotteli hyvää yötä meille. Toivotimme samaa hänelle. Laitoimme sekaisin menneen vuoteemme kuntoon ja sanoin Mintulle:
– Minun täytyy vielä käydä kusella.
– Minä tulen myös, mennään yhdessä.
Menimme aamutakeissamme ja tohveleissamme pihalle vähän kauemmas ja äkisti Minttu kyykistyi eteeni ja alkoi lorottaa nurmikolle niin että suhisi.
– Luulin että menet huussiin kuten tavallisesti. Sanoin ihmeissäni.
– En minä sinua enää häpeile, miksi niin tekisin?
– Otin vehkeeni esiin ja aloin myös kusta. Minttu tuli viereeni uteliaana ja pyysi:
– Anna minä pidän siitä kiinni kun kuset, haluan katsella ja tuntea.
– Annoin kullini Mintun käteen ja hän piteli sitä hellästi samalla kun kusin ja heilutti vähän edes takaisin katsellen kusivanan kiemurtelua.
– Ai kuinka jännän tuntuista! Hän sanoi.
– Olen joskus ajatellut miltä tuntuisi jos saisin kusta sinun sormiesi lomitse. Pitäisit kättäsi vitullani kun kusen. Pilluni ja kätesi olisivat lämpimästä kusestani märkinä.
– Olisit sanonut äsken, niin se olisi tapahtunut.
– No ensi kerralla sitten lupaatko?
– Lupaan!
Olet ihana, sanoi Minttu ja suuteli minua hellästi.

Pesaisimme vielä kätemme ja hampaamme keittosyvennyksessä. Minä valutin hieman lämmintä vettä ja huuhdon kullini lavuaarissa ja menimme takaisin vuoteeseemme ja kietouduimme suudelmiin pitkäsi aikaa.
– Oliko sinulla hyvä olla tuon viimeisimmän juttumme aikana? Kysyin
– Oli tosi mahtavaa ja keksin koko laivaidean ihan siinä samassa kun aloitimme. Eikö ollut kiva kun äitikin oli heti juonessa mukana.
– Oli ja sinä hämmästytät minua jatkuvasti kekseliäisyydelläsi. Olisinpa minä yhtä luova kuin sinä näissä asioissa.
– Mutta sinähän olet rakas Ripa. Älä luulekaan, että olet yhtään huonompi minua rakas ”konemestarimme”. Etkö käsitä mitä se merkitsi minulle, kun aloit hyräillä terassilla ja aloimme tanssia. Minä luulin, ettet osaa tanssia ollenkaan.
– Olen vähän opetellut salaa juuri valssia ja jotain muuta tavallista. Naiset pitävät siitä, että mies osaa tanssia edes auttavasti.
– Mutta sinähän tanssit kuin vanha tekijä!
– Se oli vaistomaista ja johtui yksin sinusta. Meillä on kuin jokin telepaattinen yhteys.
– Niin onkin kultaseni. – Minttu suuteli minua taas intohimoisesti ja hyväili toisella kädellään kulliani, joka alkoi taas kovettua.

– Jaksaisitko nussia minua vielä vähän Ripa rakas?
– Aivan varmasti Minttu joutsenprinsessani…

4 kommenttia viestissä: “Jihuu! 7. jakso”

 1. kati says:

  nyt rupee toistamaan,eikö Äiti löydä ketään,onko naapuri mökin porukat hävinneet,eikös tytär tullut mökille,Äiti huomas..

 2. uuh says:

  Ihanaa lisää!

 3. vierailija says:

  Samaa mieltä ed. kanssa. Tosiaan kuten 6. jakson kommenteissa sanotaan niin isoäiti vkl. ajaksi mökille… 🙂

 4. tisu says:

  Aah kuinka ihana älä lopeta koskaan!

Kommentoi

top