search
top

synttärilahja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (86 votes, average: 3.28 out of 5)
Loading...

Heräsin aamulla kello oli 8. Tajusin, että en ollut omassa huoneessa omassa sängyssä. Lisäksi minun aamustondis tuntui erilaiselta. Liian erilaista, se tuntui paljon isommalta kuin tavallisesti.

Suljin viellä silmäni. Muistelin, että olin siskoni vierashuoneessa. Tänään oli syntymäpäiväni, kahdeksantoistavuotis syntymäpäiväni. Siskoni oli vakuuttunut minut jäämään yöksi, luvaten, että tämä olisi paras syntymäpäivä ikinä. Ja minun aamustondis tuntui erilaiselta. Liian erilaista, se tuntui paljon suuremmalta kuin tavallisesti. Lisäksi se tuntui lämpimältä ja kostealta.

Joku tarttui varovasti minun kyrpääni. Hitaasti avasin silmäni. Hän katsoi minua hymyillen silmiin kyrpäni suussa. Hän nuoli varovasti terskaani. Sitten, hitaasti erittäin kaunis siskoni Saara vei erittäin ison sekä kovan kaluni takaisin suuhunsa. Jumalauta se tuntui niin hyvältä!

Tämä oli ollut unelmani niin kauan kuin voin muistaa. En voinut laskea kuinka monta kertaa ennen kuin hän oli muuttanut omaan asuntoonsa, olin katsellut häntä ovien raosta. Olin katsellut kun hän pukeutuu ja riisuutuu. Olin katsellut häntä suihkussa ja olin katsellut kun hän kuivaa itseään.

Hän oli, ja on edelleen, kaunein nainen jonka olen koskaan nähnyt sekä alasti että vaatteet päällä. Hänellä oli lyhyet vaaleat hiukset sekä erittäin kauniit kasvot kasvot. Hän oli hieman minua lyhyempi, tissit olivat pienet pyöreät sekä kiinteät. Hänen vartalo oli sporttinen. Hänen perse oli uskomaton, pieni ja kiinteä. Hänellä oli täydellinen pillu.
Ja nyt hän hitaasti ja varovasti imi kyrpääni. Se tuntui niin hyvältä!

“Hyvää syntymäpäivää, Teemu.” Siskoni sanoi ja jatkoi suihinottoa. Laitoin silmäni kiinni taas ja ammuin spermani hänen suuhun. Hän nielaisi spermat. Silmäni avautuivat uudelleen ja minä katselin kun hän nuolaisi loputkin spermat terskaltani.

Siskoni oli täysin alaston. Hänen tissit ovlivat vieläkin täydellisemmät miltä ne olivat oven raosta näyttäneet. Pillukin oli vieläkin kauniimpi. Hän asettui kyrpäni päälle ja alkoi laskeutua hitaasti kaluni päälle. Niin upposin siskon sisään. Hän keinutti lanttaan kevyesti. Kestin vaan muutaman minuutin ennen kuin tulin taas. Ruiskin spermat hänen sisään mitään sanomatta.

Sisko nousi päältäni ja sanoi käyvänsä pesemässä spermat pillusta jotta voisimme jatkaa. Niin sisko lähti suihkuun.

Siskoni palasi luokseni ja tuli pälleni niin että hänen pillunsa oli vain parin sentin päässä kasvoiltani.
“Pidätkö pillustani Teemu? Oletko koskaan ajatellut haluavasi nähdä sitä näin läheltä?” Siskoni sanoi. Hänen ihonsa oli pehmeä ja sileä, pillu oli ajeltu täysin posliiniksi. “Luulitko etten tiedä että olit aina katsomassa? Luulitko jättäneeni ovet raolleen vahingossa? Tiesin että olit katsomassa pikkuveli. Halusin sinun katselevan. Tiesitkö minäkin katselin sinua? Tiesitkö että katselin aamuisin kun runkkasit kunnes laukesit? Tiedätkö kuinka usein tunsin kiusausta tulla huoneeseen ja imeä tuota isoa ja kovaa kalua niin kuin tein tänä aamuna? Mutta päätin odottaa ja halusin kahdeksastoistavuotis syntymäpäivä on sellainen jota et koskaan unohda.” Siskoni sanoi.

“Tiedätkö mitä seuraavaksi tapahtuu pikkuveli? Saat nuolla pilluani kunnes tulen koko naamallesi.” Siskoni sanoi. Hän tuli aivan kasvojeni päälle. Työnsin kieleni hänen pillulle. “Hyvä Teemu!” Hän keikkui minua ja työnsi pilluaan tiukemin vasten suutani. Työnsin kieleni syvemmälle hänen pilluun. En ollut koskaan kuvitellut, että pillu voi maistua niin hyvältä.

Ja sitten hän tuli. Imi hänen nesteet suuhuni ja se maistui niin hyvältä.

“Miten pidät synttärilahjat tähän mennessä pikkuveli?”Sisko meni takaisin kyrvälleni ja ohjasi minun kovaa penistäni hitaasti hänen pilluunsa.

“Tuntuu niin hyvältä!” Sanoin

“Eikö niin?” Siskoni sanoi ja alkoi liikkua hitaasti ylös ja alas. “Sinulla on suuri kyrpä” Siskoni sanoi. Hetken kuluttua tulin taas. täytin siskoni pillun spermallani. Siskoni pillu lypsi minut tyhjäksi.

Minun kyrpä oli vielä syvällä hänen vitussa. “Mitä luulette, tytöt? Olinko oikeassa?” Siskoni sanoi.

“Voi paska! Tytöt? Mitä tytöt?” Totesin.

Hän katseli järkyttyneitä kasvojani, nauroi ja sanoi. “Et tiennyt että meillä oli yleisöä?” Hän osoitti vasemmalle. “Teemu haluaisin sinun tapaavan Tiinan.” Käänsin päätä vasemmalle. Tiina oli noin siskoni mittainen, sekä kaunis rintainen. Hänen rintansa olivat kiinteät ja hänen nännit olivat isot ja valmiina imeskeltäväksi. Tiina oli hieman lihavampi kuin siskoni ja niin oli hänen persekin, eniten huomiota kiinitti kuitenkin hänen pillu. hänen häpyhuulet olivat turvonneet ja märät, ja kerjääsivät oikein nuolemista. Hän näytti tajuavan mitä tuijotin. Tiina nauroi ja liukui sormiaan hitaasti hänen pillullaan.

“Hei Teemu. Pidätkö tästä?” Tiina sanoi.
“Pidän. Tosin enemmän pidän siskoni.” Vastasin.

Siskoni nauroi taas ja sanoi. “Ja tämä”, hän viittoi oikealle, “on Noora.”
Noora oli hieman lyhyempi kuin Siskoni kanssa. Hänellä oli lyhyet punaiset hiukset. Sisareni ja Tiina olivat ajaneet heidän pillunsa posliineiksi, Noora oli lähtenyt pienen siististi leikattun kolmion pillunsa yläpuolelle.

“Hei Teemu.” Noora sanoi. Hänellä oli pehmeä ääni

“Enkö kertonut sinulle?” Siskoni sanoi ja asetti taas häpyhuulensa kullilleni ja laskeutui päälleni.

“Olit oikeassa, Saara. En malta odottaa että saan tuota kyrpää pilluuni!” Tiina snoi siskolleni edelleen sormettaen itseään.

“Ota sinä vaan kyrpä Tiina. Haluan hänen kielensä. Näitkö kuinka kovaa Saara tuli hänen suuhun?” Noora sanoi hieroen nännejään.

Saara nousi päältäni. “Kuulitko, pikkuveli? Sinulla on kaksi pillua jotka tulee tyydyttää. Oletko valmis siihen?” Siskoni sanoi.

Ennen kuin ehdin vastata, Noora laittoi jo pilluaan suutani vasten ja vain sekuntia myöhemmin tunsin Tiinan asettavan kyrpääni pillulleen. Kyrpäni upposi juurtamyöten Tiinan pilluun. Hän aloitti ratsastamaan kyrvälläni. Samalla kiusoittelin Nooran pillua kielenkärjellä. Tuntui ihanalta ikuisuudelta ennen kuin tunsin tulevani. Ammuin täyden lastin Tiinan pilluun. Tiina ja Noora molemmat tulivat samaan aikaan.

Tunsin Nooran nesteet koko naamallani. Noora siirtyy sivuun. Tiina istui vielä kyrpäni hänen pillussa.

“Täyttikö hän pillusi spermalla?” Siskoni sanoi ja katseli Tiinaa joka oli vielä kyrpäni pillussaan.

“Joo” Tiina vastasi.

Siskoni virnisti ja sanoi. “Hyvä!” Siskoni ja katoi Tiinan sängylle ja alkoi nuolemaan Tiinan pillua.

“Oi Saara! Tuntuu niin hyvältä. En tiedä mitä haluan eniten, kieltä tai veljesi kyrpää” Tiina sanoi

Noora alkoi hitaasti silittää kyrpääni kädellään ja sanoen. “Et tiennyt siskosi oli bi Teemu? Miksi luulet että hän muutti pois vanhempiensa luota? Mitä he ajattelevat, jos he saisivat hänet kiinni sängyssä kanssamme?”

“Oletko saanut hänet taas valmiiksi?” Tiina kysyi.

“Hmm, luulen niin.” Noora sanoi ja tuli ylleni ja hitaasti laskeutui kyrpäni päälle. “Minun vuoroni Teemu. Täytä minun pillu spermalla. Haluan siskosi nuolevan sen pois minusta nyt!” Hän alkoi liikkua hitaasti ylös ja alas. Tiina muutti paikka jotta voin nuolla häntä. Työnsi kieleni Tiinan pilluun. Näin siskoni suutelevan häntä ja puristavan hänen rintoja. Laukesin jälleen.

“Oh my god Saara. Hänellä on uskomaton kieli.” Tiina sanoi.

“Niinkö? Parempi kuin minun?” Siskoni vastasi.

“Hmm, ainakin yhtä hyvä.” Tiina vastasi.

“OK, voin elää sen kanssa. Nyt voin nuolla pillumehua hänen kasvoista. Noora pysyt siinä! Pidä hänen kyrvän sisällä kunnes olen valmis nuolla hänen spermat sinusta”

Joitain minuutteja myöhemmin, seurasin kun siskoni nuoli spermaani Nooran pikku pillusta.

“Minun täytyy kertoa sisko että tämä on paras syntymäpäivä mitä minulla on koskaan ollut!” Sanoin siskolle.

“Tiedätkö mitä haluan?” Tiina kysyi.

“Mitä?” Noora kysyi vielä siskoni kasvojen päällä.

“Haluan nuolla Saaran pillua kun hänen veljensä nussi minua. Haluan että veli ja sisko sekä laukeavat samaan aikaan.” Tiina sanoi.

Tiina meni haarat levälleen sängylle ja sanoi. “Laita se iso kova kalu minuun Teemu! Ja sinä Saara tuo pillusi kasvoilleni.”

Teinme siskoni kanssa mitä pyydettiin. Työnsin kaluni Tiinan pilluun siskoni laittoi pillunsa kiinni Tiinan suuhun. Siskoni nojasi hieman taaksepäin ja otin hänen tissit käsissäni ja aloin hieroa niitä samalla kuin työntelin kyrpääni sisään ja ulos Tiinan pilluun. Jonkin ajan päästä tunsin tulevani. Tulinme siskonikanssa yhtä aikaa. Siskoni päästi nesteensä Tiinan suuhun ja minä spermat hänen pilluun. Tiinakin kiemurteli orgasmeista.
Lepäsimme tovin. Levättyämme Noora otti paikkansa keskeltä sänkyä. Siskoni tai minun ei tarvinnut arvata meidän paikkoja. Työnsin kovaa kaluani Nooran pilluun. Olin päättänyt ottaa nyt niin hitaasti kuin pystyin. Nooralla ei näyttänyt olevan mitään halua hitaaseen toimintaan, vaan työnsi kielensä syvälle siskoni vittuun ja työnsi pilluaan kovaa ja nopeasti minua vasten niin räjähdin hänen sisään. Vain hetken myöhemmin Saara jäykistyi ja ruiski hänen eritteensä Nooran suuhun.

Olin yllättynyt. Olin ollut hereillä vasta pari tuntia ja olin lauennut ties kuinka monta kertaa.

Oma hengitys oli tasautunut lähes ennalleen kun Saara kaartui ja suuteli minua ja sanoi. “Hei pikkuveli, voisitko jälleen laitta kyrpäsi isosiskoosi? Olet täyttänyt muiden pillut, mutta et hetkiin minun. Mielestäni se on nyt minun vuoroni saada.

Siskoni menee selälleen ja levittää jalkansa. En tarvitse ohjeita. Työnän minun kovan kullini syvälle hänen märkää pillua. Aloitin tasainen rytmin, liikutin kyrpääni hitaasti sisään ja ulos. Seurasin samalla kun Tiina ja Noora menivät kuusysi asentoon ja he alkoivat nuolla toistensa pilluja. Siskoni sanoi minulle yllättäen ”Tiina ja Noora ovat muuten kaksoset.” Laukesinkin pian siskoni sisään.
Tiina nousi hänen sisarensa päältä. Noora veti syvään henkeä ja ilmoitti, että se on lounasaika. Suuntasimme kaikki alastomina keittiöön nauttimaan voileipiä ja appelsiinimehua.

“Syö hyvin että saat energiaa Teemu, mutta älä liikaa. Meillä on vielä koko päivä edessä.” Saara Sanoi.

Se tosiaan oli paras syntymäpäivä.

7 kommenttia viestissä: “synttärilahja”

 1. fantasia says:

  Nussin siskoa ja hänen ystäväänsä. Molemmat pillut
  olivat kiimassa.

 2. Hei says:

  Hyvä

 3. Jee says:

  Se oli erittäin kiihottavaa!

 4. Upm says:

  K-virheitä paljon muuten hyvä

 5. Panintätiäni says:

  Vaikka tarina onkin fiktiivinen, et silti voi laueta noin montaa kertaa lyhyessä ajassa!

 6. Tsuel says:

  paljon kirjoitusvirheitä. Ja mies laukesi kahdeksan kertaa parissa tunnissa… Huhhuh

 7. hmm says:

  liian lyhyt. Ja oli vähän sekavaa ja virheitä. Mutta muuten oli ihan hyvä

Kommentoi

top