search
top

Jihuu! 6. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (109 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...

Hyvä on, jatketaan sitten koska vaaditte… 🙂

Lähdimme saunomaan aamutakit yllämme, äiti, Minttu ja minä. Sauna olikin jo sopivan lämmin ja naiset ottivat kaikille pefletit mukaan lauteille. Jostain syystä he jättivät minulle paikan keskelleen ja tulin sinne juuri valmistamiemme saunavihtojen kanssa, jotka olin ottanut mukaan eteisestä. Annoin toisen Mintulle ja sanoin äidille:
– Tuoksutapa miten ihanalta alkukesän koivuvihta tuoksuu.
– Tosiaan on vaikea kuvitella parempaa saunaan kuuluvaa tuoksua.
Minttu heitti kauhalla hieman löylyä ja vihdoin hellästi äidin selkää, jolloin sen tuoksu alkoi levitä kaikkialle saunan ilmaan. Minttu huiteli samalla minun selkääni aivan kuin välittäisi hutkimisellaan viestin, että hei Ripa, olenhan minäkin täällä, hittojako vain äitiä hoitelet! Annoin oman vihtani äidille ja sanoin Mintulle:
– Mitä sinä oikein hutkit, anna tänne se vihta! Siitähän lähtee lehdet tuollaisella läiskimisellä, se on herkkä kesän ensimmäinen vaaleanvihreä neitseellinen luonnontuote, jota pitää käsitellä rakkaudella.
Minttu luovutti vihdan ja aloin puolestani läpsytellä Minttua hellästi ja kaikella taidollani.
– Nyt etupuolelta, sanoin.
Minttu nojautui lauteilla selkä seinää vasten ja hänen nuoret pystyrintansa tulivat näkösälle saunan hämärässä valaistuksessa. Läpsyttelin vihdalla ensin vatsaa. Kastoin sen välillä vadissa olevaan haaleaan veteen ja jatkoin varovaisesti rintojen hyväilevää taputtelua vihdan pehmeydellä. Minttu työnsi rintojaan eteenpäin nautinnollisesti ja sanoi:
– Ai kuinka ihanaa kun joku kylvettää saunan lämpimässä ja voi vaan olla ja nauttia.
Hän levitti myös reisiään ja katsoi minua merkitsevästi ja arvasin hänen tarkoituksensa ja aloin läpsytellä myös hänen häpykumpunsa seutua, jota hän innokkaasti nosteli enemmän esille.
– Jatka, jatka! Hän vaati.
– Eihän sitä vaan yhtä paikkaa, sanoin ja huitelin myös reisiä palaten kuitenkin takaisin välillä.
Minttu keksi nostaa jalkansa koukkuun lauteille, levitti reitensä ja sanoi:
– No nyt voit vihtoa molempia paikkoja.
Kun reidet olivat levitetyt, hänen pillunsakin oli aivan avoinna ja minua arvelutti miten sitä voisi edes varovaisesti vihtoa. Kastoin vihtani veteen ja läpsyttelin hänen häpyään varovaisesti läps, läps. Minttu taivutti päänsä taaksepäin ja huokaisi:
Wauuu! Tämä on ihanaa, voisitko Ripa jatkaa kunnes tulen?
Äitiä alkoi naurattaa minun ja Mintun touhut ja hän seurasi miten juttu edistyy.
– Heittäkää muksut välillä löylyä! Eihän täällä pääse hikeen kunnolla muuten kuin seksin avulla, hän sanoi.
– Voi rähmä sinua äiti! Aina pilaamassa toisten fiiliksiä, sanoi Minttu, mutta kuitenkin huumorimielellä, ja heitti kunnon annoksen kohahtavalle kiukaalle.
Saunan täytti pehmeän lämmin löylyn tuulahdus, joka tasaantui nopeasti sopivaksi ja hiostavaksi lämmöksi. Vihdoin vielä äitiä aina jalkapohjia myöden ja Minttu jatkoi minun selkäni läiskimistä niin, että joistakin oksista lehdet lähtivät niiden kärjistä ja valitin Mintulle:
– Lopeta jo, tuo alkaa tuntua kuin saisin piiskaa!
– Tämä onkin sadomasokismia Ripa, kikatti Minttu ja ei lopettanut ennen kuin otin kidutusvälineen häneltä pois.

Silloin hän kavahti kaulaani ja alkoi yllättäen suudella kaikella intohimollaan ja pakotti minut lauteille makaamaan niin, että pääni jäi äidin syliin ja tuli päälleni. Näin yläpuolella äitini kasvot kun hän katseli meitä huvittuneena. Mintun märät rinnat hankasivat omaani ihanasti ja tunsin, että hän asetteli minua jalkojensa väliin lanteiden ja häpykummun asettuessa omaani vasten hieroen niitä.
– Anna minulle kyrpää Ripa! Hän sanoi suorasukaisesti tajuten, että pääni oli äidin sylissä. Se olikin mitä mukavin tyyny tässä tilanteessa.
Tilanne oli äärettömän kiihottava jo sen vuoksi mitä näin Minttua vihtoessani ja kullini alkoi herätä. Minttu piteli toista kättään niskani takana tavoitellen äidin pillua ja kopeloi toisella kulliani altaan, kohottautui hieman ja aloitti runkkaamisen, että se kovettui täysin. Hän katsoi allemme ja asetteli kullini kohdalleen, joka olikin jo liukas vihtomisesta ja muutenkin, painautui minua vasten upottaen kaluni sisälleen. Sitten hän aloitti armottoman naimisen ja suuteli minua samalla parhaalla taidollaan. Äiti silitti meidän molempien kosteita hiuksia ja sanoi:
– Voi miten kauniita te olettekaan lapset!
Luulen, että Minttu pystyi jotenkin hyväilemään äidin pillua samalla kun naimme, mutta en ollut aivan varma. Äiti kuitenkin levitti hieman reisiään.
Yritin vastailla Mintun liikkeisiin parhaani mukaan, mutta hän oli aktiivisempi ja sai pian orgasminsa läähättäen voimakkaasti saunan lämmössä. Itse en vielä tullut, sillä olinhan juuri lauennut rajusti mökillä äitiini.
– Waude, se oli ihanaa Ripa! Sanoi Minttu.

Nousimme istumaan ja äiti ehdotti:
– Kuka uskaltaa lähteä uimaan tai ainakin kastautumaan?
– Mennään vaan, sanoi Minttu.
– Tohtineeko tuota, vesi on vielä viileää, arvelin.
– Et kai sinä nyt naisille häviä? Kysyi Minttu, näytä hurja luontosi Ripa!
Kipaisimme laiturille ja naiset laskeutuivat portaita myöden veteen heittäytyen uimaan rintauintia kääntyen hetken päästä minuun päin.
– Rohkeasti vaan Ripa! Minttu huusi vedestä uiden paikallaan. Ei tämä ole kylmää!
Tiesin, että laiturin päässä oli riittävän syvää ja suoritin täydellisen sukelluksen solahtaen veteen kuin sukkula veden paljonkaan loiskahtamatta. Vesi oli melko kirkasta ja näin veden alla Mintun jalkojen liikkuvan ja potkivan vettä lähellä. Uin veden alla varovasti hänen taakseen, otin Mintun lanteista kiinni ja puraisin kevyesti häntä toiseen pakaraan. Kuulin veden allekin hänen kiljaisunsa. Nousin pintaan naisten väliin, pärskähdin ja aloin hokea erästä laulua, ”Tappaja hauki, tappaja hauki, suu on sillä auki, auki”…
– Senkin roisto! Huusi Minttu ja roiski kädellään vettä kasvoilleni. Ei hän kuitenkaan ollut suuttunut, vaan hymyili.
– Mitä se teki? Kysyi äiti
– Puri minua perseeseen mokoma!
– Ei kai sentään kovaa? Kysyi äiti.
– No ei, mutta säikähdin kun en nähnyt missä se oli veden alla ja mikä kankkuuni oikein kävi.
– Olette te aikamoisia! Naureskeli äiti.
Nousimme viileästä vedestä ja kiirehdimme saunaan lämmittelemään kipin kapin.

Saunassa Minttu yritti kurkkia takamustaan ja kysyi äidiltä, jäikö hänen kankkuunsa hampaanjäljet? Ei sinne mitään jälkeä jäänyt, Ripa puraisi varmaan ihan hellästi. Sitten Minttu keksi osoittaa kulliani ja sanoi:
-Katso äiti miten pieneksi Ripan kulli kutistui vedessä!
– Se on ihan luonnollista, mutta se palautuu pian entiselleen, et saa kiusoitella Ripaa sen takia.
Minua nolotti kutistunut kullini, mutta minkä sille mahdoin ja yritin suojata sitä kädelläni.
– Älä nyt Ripa loukkaannu, en minä millään pahalla, hyvitteli Minttu, tule lauteille ja jatketaan saunomista ja suuteli minua lepyttelevästi.
Laitoimme vihdat vateihin kuumaan veteen likoamaan, sillä niistä sain ihanaa koivunlehtivettä hiusten pesua varten. Istuimme hautovassa löylyssä vielä kauan kunnes oli aika peseytyä. Menimme ensin kuistille istumaan ja vilvoittelemaan. Jonkin matkan päässä kukki tuomi ja sen tuoksu kantautui terävöityneisiin aisteihimme siinä istuessamme. Käki kukkui jatkuvasti kuin henkensä hädässä. Se ei kai vielä ollut löytänyt puolisoaan tai kuulutti vaan muuten reviiriään. Tyynellä järvellä souteli kaksi laulujoutsenta rauhallisesti ja äiti kertoi niistä:

– Tiesittekö että joutsenet ovat pariuskollisia koko elämänsä ja pesivät aina saman puolisonsa kanssa joka vuosi. Nuo ovat vallanneet tämän järven lahdenpoukaman ja ajavat toiset pois jos jotkut muut joutsenet yrittävät tulla tänne. Eivätkö ne olekin kauniita? En voi käsittää, että jotkut voivat ampua ja syödä joutsenen. Toinen voi jäädä yksinäiseksi lopuksi elämäänsä, jos sen puoliso kuolee.
– Kauheaa! Ampuvatko ihmiset tosiaan joutsenia? Kysyi Minttu.
– On metsästäjiä, jotka ampuvat kaikkea mikä liikkuu vaikka ihan huvikseen. Ihminen on sellainen ja voisin kertoa sellaisia kauhutarinoita metsästäjistä, että alkaisitte oksentaa.
– Pliis, älä kerro ja pilaa tätä iltaa! Rukoili Minttu.
– No en tietenkään Minttu rakas.

Menimme takaisin saunaan ja aloimme pestä toisiamme perusteellisesti. Käytin itseeni tervashampoota, koska rakastin sen tuoksua. Siinä oli jotain miehekästä mielestäni. Eivät naisetkaan valittaneet, että se olisi ollut jotenkin epämiellyttävä. Saunassa oli myös maadoitettu sähköpistoke pesuhuoneen puolella ja Mintulla oli koneensa mukana. Ajelin sillä molempien naisten kainalokarvat ja he tekivät saman minulle. Otin harjan ja rikkalapion ja keräsin karvat lattialta ja viskasin ne ulos kauas kuistilta. Kun tulin takaisin molemmilla naisilla oli vaahtoavat sienet käsissään ja olivat tarmokkaan näköisiä.
– Nyt me pestään sinut Ripa! He sanoivat yhteen ääneen, muka uhkaavan näköisinä.
Äiti meni taakseni ja Minttu etupuolelle ja alkoivat hangata sienillään joka paikasta. Äiti pesi pyllyvakoa ja pussejani ja Minttu kullia kädellään todella huolellisesti. Sitten he vaihtoivat puolta ja toistivat operaation kumpikin omalla puolellaan.
– Hei minulta kullin ja pussien iho kuivuu ihan koppuraksi moisesta saippuoinnista, protestoin kullini seistessä taas jo komeasti äidin käsittelyssä.
– Älä huoli, meillä on mökillä kosteusvoidetta, jota niihin levitetään kun pääsemme sisälle, selitti Minttu selkäni takana pallit kädessään.
Lopulta olimme huuhdelleet itsemme myös koivunlehtivedellä, siistineet saunan ja lähdimme aamutakit yllämme saunavehkeet mukana takaisin mökille. Olo oli mitä mahtavin kaikilla ja käki kukkui.

Sisällä naiset ottivat siiderit ja minä oluen ja menimme hetkesi terassille ihailemaan kesäiltaa, joka ei meinannut lainkaan hämärtyä, vaikka kello oli jotain kymmenen nurkilla. Naiset polttivat savukkeitaan valkoiset pyyhkeet kietaistuina turbaaneiksi päähänsä ja minä tarkkailin joutsenia kiikarilla, joka oli meillä varusteena mökillä.
– Noilla joutsenilla taitaa olla pesä tuolla mättään päällä lähellä rantaa olevalla luodolla, sanoin. Toinen tuo sinne jotain heinää ja toinen istuu pesässä ja siirtelee toisen tuomia tarvikkeita tärkeän näköisenä. Hautookohan se jo?
– Luultavasti niillä on pari munaa siellä, sanoi äiti.
– Vähän niin kuin Ripan pusseissa, kihersi Minttu.
– Äläs nyt Minttu, ne ovat ihan erilaisia kuin Ripan munat. Tiesittekö, että lintujen munat ovat oikeastaan jättiläismäisiä yksittäisiä soluja.
– Älä nyt, ovatko kananmunatkin vain yksiä soluja? Kyseli Minttu.
– Ovat ja tiettävästi strutsin muna on maailman suurin solu ja voi painaa jopa puolitoista kiloa ja vastaa 25 kananmuna valisti äiti. Yksi strutsiemo voi munia 20-40 munaa vuodessa.
– Mistä sinä tiedät kaikkea tuollaista äiti? Kysyi Minttu.
– Kirjoista ja netistä löytää kaikenlaista, jos ei käytä aikaansa vaan bailaamiseen, vastasi äiti katsellen ovelasti tytärtään.
– Miten nuo linnut oikeastaan nai? Kysäisin vuorostani.
– Se käy yleensä aika äkkiä. Uros asettaa sukuelimensä naaraan kloaakkiin ja ruiskaisee siittiönsä sinne nopeasti. Pääskyset tekevät sen jopa ilmassa lentäessään.
– Eikö kloaakki ole jokin viemäri, kysyi Minttu.
– On se sitäkin ja onhan se ihmisilläkin vähän sama paikka mistä virtsataan myös.
– No ne ei paljon nautiskele sitten nussimisestaan, ihmetteli Minttu.
– Kyllä linnuillakin on oma romantiikkansa, sillä ne nauttivat luultavasti valtavasti soidinmenoistaan. Äskettäin tuli telkkarista paratiisilintujen soidinmenoista tehty dokumentti ja otin sen videolle. Katsotaan se joskus yhdessä. Nyt minulle tulee vähän vilu, mennäänkö sisälle?
– Katson vielä vähän noita lintuja tulen kohta, sanoin.

Minttukin jäi seurakseni ja nojasi kaiteeseen vierelläni.
– Sinulta jäi äsken kesken saunassa, hän sanoi, korjataanko virhe tässä ja nyt lintubongari? Hän kysyi ovelasti.
Laitoin kiikarin pöydälle ja samassa Minttu otti pyyhkeen päästään ja heilautti sen lantioni ympäri ja piti sitä molemmin käsin kuin ohjaksia vetkutellen lanteitani sivuttain jäljitellen liikkeitäni omalla kehollaan.
– Tämä on uusi soidintanssi kesäyössä, hän valisti ovela katse kasvoillaan.
Huomasin, että äiti oli tullut ikkunan ääreen katsomaan, mitä ihmettä touhusimme terassilla. Minttu veti pyyhkeellään minut itseään vasten ja alkoi suudella kiihkeästi. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja vastasin halukkaasti. Älykäs ja kaukaa viisas äitimme tuli terassille ja hänellä oli käsivoidepurkki kädessään ja ojensi sen Mintun käteen ja poistui saman tien. Minttu tajusi fiksun idean ja pursotti käteensä voidetta ja rasvasi kullini saman tien ihanan liukkaaksi ja levitti sitä sormellaan saunapuhtaaseen pillunsakin hieman. Kullini oli jo täydessä seisokissa ja solahti helposti Mintun vaginaan hänen sinne ohjaamanaan. Minttu nojasi kaiteeseen ja keinuimme yhdessä ammutakit yllämme avoimena illan viileyttä vastaan. Äiti katseli meitä ikkunan takaa käsi poskella ja Minttu vilkutti hänelle iloisesti työnnellen samalla lanteitaan minua vasten. Meneillään oli oikea ”Kesäyön unelma”, vaikka sen käsikirjoitusta William Shakespeare ei ollutkaan kirjoittanut. Tai kenties tämä olikin Pjotr Tšaikovskin säveltämän baletin pois leikattu kohtaus alkuperäisestä Joutsenlammesta. Taustallahan oli joutsenlampi ja meillä oma soidintanssimme.

Äkkiä päässäni alkoi soida se kuuluisa valssi juuri tuosta baletista ja aloin keinuttaa Minttua irrottaen hänet kaiteesta ja aloin hyräillä tuota kappaletta Mintun korvaan. Minttu rakasti kevyttä klassista musiikkia kuten minäkin ja yhtyi hyräilyyni tuon ihanan valssin säveliin, sillä muistimme molemmat sen hyvin. Ilman mitään sopimusta pudotimme aamutakkimme ja keskeytimme rakastelumme, otimme toisistamme tanssiotteen ja aloimme tanssia alastomina tuon valssin rytmissä pyörähdelleen. Lauloimme sitä yhdessä voimakkaasti ilman sanoja ja pyörimme valssin sävelissä terassillamme kuin jossain kauniin oopperan lavalla ja sen kulisseissa. Minttu katsoi syvälle silmiini ja olimme kuin lumotussa unessa. Hän oli joutsenprinsessa ja minä hänen prinssinsä. Todellisuus katosi ympäriltämme ja olimme oikeasti kuin jossain sadussa. Musiikki hurmasi meidät ja askeleemme osuivat kohdalleen kuin olisimme aina tanssineet yhdessä. Varmaan jotenkin vaistosimme toistemme liikkeet ollessamme kiinni toisissamme. Minttu tanssi varpaillaan kevyesti kuin keijukainen ja minä kannattelin häntä lanteilta voimakkaasti. Välillä irtauduimme ja Minttu pyörähti käteni alla pitäen siitä kiinni ja painautuen taas minua vasten ja jatkoimme sulavaa pyörähtelyä. Minä kuulin mielessäni oikeasti oopperan orkesterin meitä säestämässä. Minttu luotti, että jaksan pidellä hänen notkeaa kevyttä vartaloaan, kun hän taivutti itseään taaksepäin ja laski päätään alemmas jälleen kohottautuen kuin oikea ballerina. Irtauduimme kauas erillemme kädet ojentautuneina pitäen kuitenkin toistemme käsistä kiinni ja Minttu pyörähti lopuksi kuin piruettina syliini selkä minua vasten ja käänsi kasvonsa antautuneena syleilyssäni pitkään loppusuudelmaan.

Kun viimein tulimme sisälle pukien aamutakkejamme, äiti oli sohvalla ja itki vuolaasti. Mikä sinulla on? Kysyi Minttu huolestuneena ja laittoi kätensä äidin olkapäälle.
– Ei mikään, ei mikään! Olen vain niin onnellinen! Tuo teidän tanssinne oli kauneinta, mitä olen elämässäni ikinä nähnyt! Kuulin laulunne ja tajusin tanssinne merkityksen. Se oli niin ihanaa katseltavaa, että en kyennyt enää muuta kuin itkemään. Se oli kaunein ja eroottisin tanssi, mitä olen koskaan nähnyt edes missään baletissa. Eikä kulissitkaan olisi voineet olla upeammat. Sanoi äiti nyyhkäisten ja vähitellen rauhoittuen.
– Meidät valtasi jokin taianomainen tunnelma. Varmaan noiden joutsenten takia ja sitten kun Ripa alkoi hyräillä ja se oli menoa sen jälkeen. Minä olin kuin hypnoosissa koko ajan, sanoi Minttu.
– Niin minäkin, säestin Minttua. En ollenkaan käsitä miten osasimme tanssia noin.
– Se oli täydellinen esitys, aivan upea! Sanoi äiti vielä nyyhkäisten ja pyyhkien punoittavia silmiään paperiin.

Äiti oli tehnyt lettutaikinan ja paistoi meille lettuja. Minttu vatkasi kermavaahtoa ja minä katoin pöytää takkapöydälle laittaen sille myös puolukkahilloa. Kun oli suoriutunut tästä, menin päästämään äidin paistohommista ja sanoin, että mene istumaan Mintun seuraksi, minä hoidan paistamiset sillä aikaa.
– Voi kiitos kulta, sinä osaatkin tehdä ihanimmat ja rapeimmat letut, kehui äiti.
Tiesin vallan hyvin, miten parhaat letut tehdään. Taikinaa ei saa laittaa liikaa pannulle ja se pitää tehdä rasvattomaan maitoon. Suolaa sopivasti ja sitten levitettävä lettutaikina pannulle käännellen ja valuttaen tasaisesti ja ohuelti. Voi tirisee paistuvan letun reunoilla ja kun se on hyytynyt keskeltä, tönäistään pannun kahvaa niin, että lettu irtoaa pohjasta.
– Hei katsokaa! Huusin keittiösyvennyksestä ja tulin näkyville heilutellen pannua ja irtonaista lettua siinä. Naiset katsoivat kun taitavalla ranneliikkeellä heilautin letun ilmaan ja se kääntyi ja laskeutui siististi pannulle takaisin. Sitten sen saattoi paistaa toiseltakin puolelta kauniin väriseksi.
– Bravoo! Huusivat naiset ja taputtivat käsiään onnistuneelle esitykselleni.
– No eihän tämä mitään, tokaisin muka vaatimattomasti, vaikka olin pelännyt epäonnistumista ja olin harjoitellut paljonkin tätä temppua omissa oloissani. Vähitellen sain paistettua kasan lettuja ja taikinan loppuun. Kannoin vadin pöytään ja naiset kävivät siihen käsiksi innolla. Kermavaahtoa ja puolukkahilloa levitettiin ja Minttukin ahmi lettuja niin innolla, että kermavaahtoa pursui hänen suupielestään.
– Näbä obat ihamia! Hän sanoi suu täynnä lettua.
Kun olimme syöneet letut, korjasin astiat ja jäin tiskaamaan niitä.
– Tämä ei ole oikein se on meidän vuoro! Huuteli Minttu takkahuoneesta.
– Laittakaan lisää puita takkaan tämä on hujauksessa ohitse, tulen ihan heti.

Naiset olivat täyttäneet viinilasinsa ja loikoilivat tyytyväisinä sohvalla savukkeet käsissään.
– Tuosta Ripasta saa joku tyttö aivan ihanan aviomiehen joskus, puheli äiti Minttua katsoen.
– Olen samaa mieltä ja olenkin suunnitellut jäädä vanhaksi piiaksi ja pitää hänet itselläni, sanoi Minttu mukamas vakavalla naamalla ja purskahti kuitenkin nauruun, johon äitikin yhtyi.
– Ajattelen vähän Minttu, jos totut Ripan ritarillisen käytökseen niin vaatimustasosi nousee ja sinulle ei kelpaa enää kukaan.
– Kuule olen tavannut niin paljon pölvästejä miehiä, että vaatimustasoni on jo nyt hyvin korkea. Ei tule kuuloonkaan, että huolisin ketään, joka ei jotenkin ylitä Ripaa ja alan vähitellen ihmetellä, onkohan sellaista ollenkaan tällä planeetalla.
Otin myös lasillisen viiniä naisten seuraksi ja äiti ihmetteli vielä pitkään tanssiamme mökin terassilla. Tunsin miten viini hienoisesti kohosi päähäni. Meillä kaikilla oli hyvä olo. Takkatuli alkoi hiipua hehkuvaksi hiillokseksi ja pöydällä paloi kynttilä tunnelmaa tuoden kun syvä kesäyön hämäryys valtasi luonnon.

Alkoi olla jo puoliyö ja suunnittelimme yöpuulle menoa ja sammutin kynttilän ja katsoin, että takan hiillos on turvallisesti, eikä vaaraa ole. Pellin jätin tietenkin auki. Äiti oli suunnitellut ottaa toisen makuuhuoneista ja me toisen.
– Tule äiti ainakin joksikin aikaa meidän kanssamme samaan sänkyyn, me mahdumme hyvin parven alaparisänkyyn.
– Sopiko se sinulle Ripa? Äiti kysyi
– Tietenkin tottahan toki.
Minttu meni seinän viereen ja minä keskelle. Äiti jäi reunapaikalle ja vedimme peiton yllemme. Olimme kaikki alastomia ja tunsin molemmat naiset ihoani vasten. He laittoivat kätensä päälleni ja suutelivat poskiani kummaltakin puolelta. Minulla oli jonkinlainen sheikin olo ja asetin käteni kummankin naisen häpykummulle ja heidän kätensä liukuivat yhdessä kullini seudulle, joka havahtui kuvitellen päässeensä paratiisiin.

– Sinä olet joutunut keskeyttämään yhdyntäsi jo kahdesti tänä iltana, sanoi äiti, mitähän sille pitäisi tehdä?
– Minulla on muutama idea! Sanoi Minttu…

9 kommenttia viestissä: “Jihuu! 6. jakso”

 1. Erotic says:

  ÄLÄ VAAN LOPETA! 🙂

 2. pieni says:

  pyyntö,Äiti ja naapurin Sanna,kahdestaan..

 3. kiimainen says:

  Edellinen kommentoija oli väärässä et missään nimessä saa lopettaa näin huikeaa tarinaa nyt vain 7 alkuun teet huikeita tarinoita ja kaikki lukemani ovat olleet mainioita!!

 4. jiihaa says:

  loistava jälleen kerran. odotan jo seuraavaa osaa; mitä lie minttu keksinyt.

 5. vierailija says:

  Kivaa luettavaa, tosin ilmaisut “Äiti kulta” ja “Minttu rakas” voisi jättää pois, ei jotenkin tunnu sopivan tähän tarinaan ja juoneen. Jos ei tulossa olevassa 7. osassa ole niin “avarakatseinen” isoäitihän voisi tulla vkl. ajaksi mökille… Minttu 17 v. + äiti lapsen saadessaan 19 v. = äiti nyt 36, isoäiti vielä alle 60, ehkäpä 55 v.
  Tuskin maltan odottaa…

 6. Kullervo says:

  Olen pahoillani kirjoitusvirheistä! Niitä livahti mukaan aivan liian monta. Tarkistin tekstin silmäni kipeiksi, mutta en kuitenkaan huomannut niitä, kuin vasta kun se oli julkaistu. – Harmittaa kovasti! Olen varmaan jotenkin sanasokea, tai eläydyin itse tarinaan niin voimakkaasti,että en nähnyt ilmiselviä möhläyksiä tekstissäni. Sanat ovat joskus kuin symbolimerkkejä ja niitä ei näe kirjain kerrallaan, vaan yleisilmeen kautta.

 7. Erotik says:

  Hyvä tarina 5/5 tähän on hyvä lopettaa!!

 8. ammutakki says:

  Ylitit taas odotukseni, vaikka ekaa kertaa kommentoinkin. Tekstisi oli miltei virheetön. Odotan jatkoa.

Kommentoi

top