search
top

Jihuu! 5. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (104 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...

Prologi:

Meillä kaikilla on unelmamme rakkaudesta, erotiikasta ja seksistä. Seksi ilman rakkautta ei ainakaan minulle merkitse mitään. Nämä tarinat kuuluvat untemme maailmaan kuten Minttu minun yksinäisen seksittömän elämäni unelmiin. Yksinäiset lienevät maailman suurin yksittäinen ihmisryhmä. Joskus he saattavat löytää toisensa, mutta koskaan heidän määränsä ei vähene. Unelma Mintusta voi olla lohtu, kun ihminen ei voi toteuttaa luonnollisia tarpeitaan. Sanotaan, että seksuaalisuus on jokaisen perusoikeus, mutta se ei ole kenenkään velvollisuus toista kohtaan.
– Tämä on eräs elämän paradokseja.

Mintun ei välttämättä tarvitsisi olla sukulainen kuten näissä tarinoissani, vaan ihan tavallinen kuka tahansa tyttö toisenlaisessakin tarinassa. Insestinen asetelma antaa tälle visiolle oman jännitteensä, mikä voi tuntua joistakin ikävältä, mutta yleensä tiukkapipot tuskin näitä juttuja lukevatkaan ja muut ymmärtävät fantasioiden olevan vain fantasioita. Tosin monet uskovaiset, jotka tuomitsevat kaikki tällaiset seksuaalisuuteen liittyvät ajatuksetkin, ovat usein itse pahimpia insestin ja holtittoman seksin harjoittajia todellisuudessa, kuten saamme uutisista usein lukea.

Minttu on elävä tyttö unissani. Siinä maailmassa, jonka olen yrittänyt luoda näkyväksi näissä novelleissani. Lopetan sarjan tähän jaksoon, jos ette välttämättä halua lukea lisää tämän tarinan jälkeen.

Pyydän anteeksi joitakin asiavirheitä, jotka ovat livahtaneet mukaan tietämättömyydestäni, sekä kieliopillisia virheitä ja joidenkin välimerkkien puuttumista. Vaikka yrittääkin hioa tekstiään, tulee sen suhteen jotenkin sokeaksi monen lukukerran jälkeen ja aina jotain bugeja pääsee livahtamaan mukaan. Tämä on ensimmäinen kerta kuin yritän kirjoittaa jotain julkaistavaa tekstiä, vaikka vain tällä areenalla. Aikanaan kouluni jäivät kesken ja äidinkielen numerokin oli kuutonen ja vihasin ainekirjoituksia.

—————————————————-

Olimme pakanneet äidin auton ja lähdimme ajelemaan mökillemme. Istuin Mintun kanssa takapenkillä ja äiti laittoi radion soimaan. Sieltä tuli rytmikästä musiikkia ja hytkyimme takapenkillä Mintun kanssa. – Daa daa daa-da daa-da, Kiitää alla autostrada,… Matka jatkui ja olimme iloisella ja odottavalla mielellä. Viime yö oli ollut ihmeellinen. Minttu oli aluksi antanut minulle täydellisen suuhoidon ja tein hänelle saman. Juteltiin vielä sylikkäin sängyssä ja rakastelimme kerran ennen kuin nukahdimme toistemme syliin.

Vähän myöhemmin kyselin Mintulta ja äidiltä, kokevatko naiset miehen kalun suuhun ottamisen nöyryyttäväksi?
– Se vähän riippuu tilanteesta, vastasi äiti. Jos on olemassa voimakas tunnesuhde se ei tunnu ollenkaan pahalta. Pinnallisissa suhteissa se on vain jonkinlainen palvelus, joka on tehtävä omalla vuorollaan. Sperman nielemisessä sama juttu. Syljen sen useimmiten pois ja huuhdon suuni. Usein näkee pornovideoissa, että kullia imevällä tytöllä ei ole ollenkaan hauskaa ja jotkut miehet nauttivat naisen alistamisesta ja nöyryyttämisestä ja painavat naisen päätä syvemmälle, vaikka toinen jo kakoo. Monen tytön mielestä runkkaaminenkin näyttää olevan tavattoman pitkästyttävää ja tylsää puuhaa. Käsi väsyy siinä loputtomassa vetkutuksessa, kun kaverilta ei tule, eikä erektiokaan tahdo pysyä. Nussimisasennot ovat aina samoja ja vain kuvaamista varten tehtyä. Hiton tylsiä, mielikuvituksettomia ja lahjattomien ihmisten tekemiä videoita kaikki.
– Tuo on totta ja lisäksi niissä ei ole mitään romanttista jännitettä. Pelkkää mekaanista toimintaa, säesti Minttu. Minusta Ripan sperman nieleminen oli ihanaa ja ei lainkaan vastenmielistä, kihersi Minttu.

Juttelimme vapautuneesti aiheesta pitkin matkaa. Äidin ja Mintun keskustelun kuunteleminen alkoi kiihottaa minua. Minttukin huomasi sen ja alkoi sivellä housujeni etumusta.
– Eihän sinua haittaa äiti jos vähän hoitelen Ripaa tässä matkan aikana?
-Ei lainkaan, tehkää mitä teette, mutta älkää sotkeko penkin päällisiä, niitä on hankala putsata. Hän heitti meille talouspaperirullan hansikaslokerosta varmuuden vuoksi. Olin jännittyneen odotuksen vallassa, mitä nyt tulee tapahtumaan? Minttu asetti minut poikittain penkille ja tuli jalkojeni väliin avaten sepalukseni. Penkillä oli hieman ahdasta, mutta pääsimme kuitenkin alkuun. Hän aloitti mukavan runkkauksen ja jutteli äidin kanssa samaan aikaan.
– Autossa naiminen on aina vähän hankalaa jos ei saa penkkejä makuuasentoon. Pitäisi olla sellainen farmari- tai van-tyyppinen auto, jonka voisi sisustaa oikein lemmenpesäksi.
– Totta, mutta kenelläpä olisi varaa sellaiseen. Matkailuautot ovat myös upeita näihin hommiin, vastasi äiti vilkaisten hymyillen peilistä Mintun touhuavaa olemusta takapenkillä.
Hetken päästä Minttu hävisi peilin näköpiiristä, kun alkoi antaa minulle suuhoitoa. Äiti varman arvasi, mitä oli menossa kun välillä kuului voimakkaita imemisen moiskahduksia.
– Kun pian pääset autokouluun ja saat kortin, niin me vaihdetaan kyllä paikkaa ja tapellaan vuoroista istua takapenkillä Ripan kanssa, sanoi äiti huvittuneena.
– Sehä nähhää, mumisi Minttu ottamatta kulliani kokonaan suustaan jatkaen imutustaan vedellen esinahkaa samalla.
– Tulisitko päälleni? Sanoin, sillä halusin laueta hänen sisälleen.

Minttu otti pikkarinsa pois ja tuli istumaan päälleni selkä minuun päin. Alakautta hän asetteli kullini pillulleen ja hieroi jo märkää terskaani hetken häpyhuulillaan ennen kuin painautui rauhallisesti alas. Hänellä oli vaalea beigen värinen vekattu minimekko, jonka kokoilin ylös nähdäkseni Mintun ihanan vaalean takapuolen liikkeitä auringon välillä paistaessa siihen ikkunasta. Aktin ihanuutta lisäsi auton normaali töyssähtely tiellä ja myös erikoinen tilanne äidin ajaessa samalla autoa. Ohitimme erään rekan ja arvelin, että kuski näki ylhäältä, että autossamme tapahtui jotain kummalista.
– Outo rekkakuski, oli vähällä ajaa ojaan, sanoi äiti katsottuaan sivupeilistä ohituksen onnistumista arvaamatta, että syynä saatoimme olla me Mintun kanssa takapenkillä.

Minttu hytkyi päälläni ja hyväilin hänen takamustaan, kun en muualle yltänytkään.
– Saanko minä seuraavan vuoron kun tullaan mökille? Kysyi äiti hymyillen nähdessään Mintun takaikkunasta pomppimassa päälläni.
– Se on vähän epistä, kun tämä autossa nussiminen ei ole kaikkein parhainta olosuhteiden kannalta, mutta olkoon nyt, – saat seuraavan vuoron! Lupaili Minttu kasvot hyppien äidin takapeilissä ylös ja alas hänen puhuessaan. Mintun kutreilla oli vaaleanharmaa samettinen baretti, jossa oli punaisella ja kullalla kirjailtu otsanauha. Minusta se oli äärettömän seksikäs ja antoi hänelle aavistuksen militanttia lookia.
– Kiitos kovasti jo etukäteen, vastasi äiti ja hänen oli selvästi vaikea pidätellä nauruaan.
– Hei, en kai minä ole joku hyväksi käytetty lelu teille naiset, josta heitätte arpaa kenen vuoro milloinkin on? Huutelin Mintun alta yrittäen viljellä jotain huumoria.
– Vielä mitä, vastasi Minttu. Sinä olet meidän palkintosonnimme ja saat koko ajan sitä mistä miehet olisivat valmiit myymään taivasosuutensakin ja antaisivat lisäksi vuosia elämästään – Onko valittamista, – mitäh?
– Ei tosiaankaan, vastasin ja yritin työnnellä Mintun takapuolta vastaan nautinnon kourissa. Lastini alkoi kertyä ja sanoin Mintulle:
– Ota se paperi minulta tulee ihan kohta.
– Älä luulekaan, että otan kesken pois! Laske rauhassa sisälle vaan, minä hoidan, ettei sotkuja tule.
Minttu jatkoi tottuneen taitavasti ja supisteli samalla vatsanpohjansa lihaksilla antaen järisyttävän lähdön spermoilleni. UUH! Pääsi suustani ja työnsin Minttua voimakkaasti ylöspäin lanteillani, että hänen päänsä hipaisi auton kattoa ja barettikin meni ihan hassusti vinksalleen. Minttu hihkaisi kovaa – Jihuu! Kuten hänellä oli usein tapana huippuhetkillä.
– No sielläpä taidetaan olla oikein ” I’m sitting on top of the world” fiiliksissä! Huudahti äiti, koska radiosta tulin juuri sen niminen kappale Dean Martinin laulamana. Äiti piti tuon kaverin ääntä seksikkäänä.

Nousimme istuman ja Minttu pyyhki pillustaan valuvaa spermaa ja laittoi vielä pikkareihinsa ison tupon paperia, ettei se valuisi myöhemmin housuihinkaan.
– Laittaisitko tämän paperin sinne edessä olevaan roskikseen äiti? Kysyi Minttu ojentaen paperituppoa äidilleen.
– Joo anna tänne vaan, hän vastasi. Oliko hyvä? Hän vielä kysyi.
– Ihan kiva näissä oloissa, vastasi Minttu hengitystään tasaillen. Minun tekisi mieli polttaa nyt yksi rööki, jatkoi Minttu.
– Ota tuosta sanoi äiti ja sytytä minullekin, ja ojensi askin ja sytkärin.
– Otatko sinä Ripa? Kysyi Minttu savuke huuliensa välissä.
– En mä välitä, vastasin, poltelkaa te vaan. En ollut opetellut moista taitoa ja Minttukin poltti hyvin harvoin, mutta näytti seksikkäältä imaistessa savukettaan ja vetäessään kunnon henkoset siitä annettuaan äidilleen toisen. Hänen ylähuulellaan kimalteli aavistuksenomainen kosteus kuin aamuinen kaste. Ajattelin, että tuo nainen ei ole tästä maailmasta, vaan joku samanlainen kuin ne taivaasta pudonneet enkelit siinä yhdessä miesten deodoranttimainoksessa.
– Naiset availivat sivuikkunoita ja savu kiemurteli niistä ulos enempää häiritsemättä.

Auto kulki pientä poukkoilevaa sivutietä mökillemme ja aloimme purkaa tavaroitamme takakontista. Äiti kävi edellä tarkistamassa, että kaikki oli kunnossa mökissä talven jäljiltä.
– Kaikki hyvin! Ei ole käynyt kutsumattomia ja paikat ovat kunnossa, hän huikkasi ovelta.
Kannoimme tavarat sisälle ja äiti laittoi takkaan puita sytyttäen aluksi vain vaatimattoman tulen, että hormi lämpenisi. Kun olin kantamassa viimeistä kassia sisälle havaitsin sen painavaksi ja se kilisi hieman. Äiti oli ilmeisesti käynyt pitkäripaisessa ja varustanut mukaan jotain juotavaakin. Ajattelin, että naiset haluavat varmaankin jossain vaiheessa saunaan ja ehdotin:
– Voisin mennä laittamaan saunan kuntoon, pumpun letkun järveen ja sellaista jos sopii.
– Se on hyvä ajatus! Sanoi äiti, -huutele meille jos tarvitset apua, me järjestellään täällä paikkoja sillä välin.

En minä naisten apua näissä hommissa kaipaa, ajattelin sillä olin ennekin saanut saunan kylpykuntoon omin päin. Pumppu on aina syksyisin tyhjennettävä, sillä muuten se halkeaa talvella. Laitoin imuletkun siihen pikaliittimellä kiinni ja vedin letkun laituria pitkin syvemmälle veteen. Letkun päässä oli paino ja pieni koho, että se otti vettä järvestä noin puoli metriä pohjan yläpuolelta. Ei ole kiva jos saunaveteen tulee pohjamutaa. Siivilä putken päässä esti kaloja tai muita ötököitä tukkimasta letkua ja pumppua. Käynnistin pumpun ja hetken perästä se alkoi poistoletkusta työntää vettä. Laskin sitä ensin lattiakaivoon, mutta koska se oli kirkasta, aloin täyttää saunapataa. Myös kylmävesisaavi täyttyi joutuisasti ja suljin pumpun. Tältä osin homma oli hallussa. Latasin vielä puut kiukaan ja saunapadan alle ja menin sisälle katsomaan, mitä naiset puuhailivat. Mökkimme on rauhallisessa paikassa suhteellisen pienen ja syrjäisen järven rannalla ja tämän tien varrella ei ole muita mökkejä. Saamme olla aivan omissa oloissamme, mikä on aika harvinaista nykyaikana. Isän veli omistaa nämä maat ja ei ole halunnut lohkoa mökkitontteja tietäen sellaisen tekevän seudusta levottoman.

Äiti ja Minttu istuivat takan ääressä mukavassa sohvassa ja molemmilla oli punaviinilasi kädessään. He olivat hyvällä tuulella ja kysyivät ottaisinko minäkin?
– Voisin ottaa siiderin tai kaljan jos olisi.
– Katso jääkapista mitä haluat, vaikka juomat eivät varmaan ole vielä viilenneet kunnolla, vastasi äiti.
Otin siiderin ja istuin naisten väliin sohvalle ja sanoin:
– Sauna on nyt kunnossa ja voin laittaa sen lämpiämään kun haluatte kylpeä.
– Hienoa Ripa! Kiitteli äiti, istutaan kuitenkin vähän aikaa ja asetutaan. Ei tässä ole hoppu mihinkään nyt kun täällä ollaan.

Mökkimme oli sellainen pyöröhirsistä tehty ja ei kovin iso. Takkahuone, terassi ja keittiösyvennys, missä oli kaasuhella ja jääkaappi, tiskipöytä ja ruokakaappi. Kaksi makuusoppea, joissa kummassakin oli kerrossängyt. Alempi sänky oli leveämpi vähän kuin kaksoisvuode, yöpöytä ja vaatekomero kummassakin. Pihalla oli kaivo, josta vesi tuli pumpulla sisälle boilerin kautta. Talvella oli ollut sähköpattereilla peruslämpö päällä, joten kodikkuus ja lämpö levisi pian takkatulesta koko mökkiin.

– Kuulin, että käki kukkui ulkona jossain, sanoin.
Molemmat naiset nojautuivat minua vasten ja heidän hengityksensä tuoksui viinille.
– Etkö sinä äiti tiedä, että on laitonta antaa Mintulle viiniä, sillä hän on vielä alaikäinen? Yritin olla huvittava.
Molemmat naiset räjähtivät nauramaan, vaikka viini ei vielä ollut noussut heidän päähänsä. Ensimmäinen lasillinen oli vasta menossa ja melkein täysinäinen pullo pöydällä. He olivat laittanet vuoteet kuntoon ja tavarat oli purettu. Tuttu mökki oli taas kesäkäytössä ja se oli näkevä aivan uudenlaiset vieraat tänä vuonna ensi kerran. Rupattelimme kaikenlaista hetken kunnes sanoin:
– Haluatteko, että teen teille saunavihdat, sillä koivuissa on jo melkein täysi lehti?
– Joo se olisi ihanaa, minä voin tulla mukaan, sanoi Minttu.
– Laittakaa vaan se sauna lämpiämään. Minä alan rakentamaan meille jotain iltapalaa sillä välin, sanoi äiti.

Lähdimme Mintun kanssa saunalle ja laitoin vähän tuohta ja pieniä lastuja sytyttäen tulet molempiin pesiin ja suljin luukut kun tuli alkoi kohista. Otin saunan eteisestä puukon matkaan ja menimme Mintun kanssa läheiseen rantakoivikkoon, missä oli pieniä rauduskoivuja. Karsin riittävästi tuuheimpia oksia ja annoin ne Mintun syliin ja palasimme saunalle. Hän kulki edellä ja katselin häntä takaapäin. Seurasin Mintun liikkeitä ja lanteiden keinuntaa tarkkaavaisesti. Hänellä oli jalassaan luonnossa kulkemiseen sopivat nauhallisen lyhytvartiset nahkajalkineet, polvisukat ja se minihame, jonkinlainen lyhyt urheilullinen jakkupusero ja päässä baretti seksikkäästi kallellaan. Otin Minttua lanteilta kiinni ja suutelin häntä niskaan vetäen vaaleat kutrit sivuun. Hän pysähtyi ja oli hetken ihmeissään.
– Minä tunnen hirmuista halua sinua kohtaa! Sanoin hänen korvaansa hiljaa. Sinä olet niin älyttömän hyvän näköinen.
Hän pudotti koivunoksat käsistään, otti minua kaulasta ja suuteli pitkään ja hartaasti.
– Se tuntuu hyvältä kun sanot noin. On ihanaa olla haluttu nainen, jota ihaillaan. Sinäkään et ole mikään pikkuveli enää, vaan minun mieheni tästä ties miten kauas eteenpäin, sanoi Minttu tunteikkaalla äänellä ja suudellen lisää.
Kuulimme kuinka käki kukahteli jossain ja se innosti toista samanlaista kauempana järven takana kilpalaulantaan. Keräsimme pudonnet oksat ja menimme saunan kuistille istumaan ja kokoamaan vihtoja. Olin opetellut kiertämään koivunoksasta vitsaksen ja pian meillä olikin kaksi varsin siistiä hyvin sidottua saunavihtaa. Laiton ne naulaan saunan eteiseen ja menimme löylyhuoneeseen katsomaan, miten se lämpenee.

Lämpö oli alkanut jo nousta ja tuntui mukavalta viilenevän ulkoilman vastapainoksi. Lisäin jonkun halon molempiin pesiin. Koivuhalosta levisi oma jäljittelemätön tuoksunsa hämärään saunaan ja myös tyyneen alkavaan iltaan ulkosalla.
– Haluan sinua nyt ihan kamalasti, sanoi Minttu.
– Täällä saunassako? Kysyin.
– Niin, en malta odottaa, vaikka lupasin äidille seuraavan vuoron, aion varastaa sen katalasti ja katsoi minua anovan kiihkeästi silmiin.
– Ei me saada unohtaa äitiäkään, sanoin.
– Ei tietenkään, sanoi Minttu.
– Sano kun olet tulossa niin lopetetaan silloin. Oikeaa rikosta ei oikeastaan tapahdu ja äiti saa sinut täydessä vedossa kuten pitääkin. Jooko, saanhan pliis? Aneli Minttu laittaen kädet olalleni.
– No tehdään niin sitten, vastasin tuntien haluni kasvavan ja aaltoilevan nivusissani ihanasti ja polveni vapisivat. Mintulle ei voinut sanoa vastaan ainakaan tuollaisille ehdotuksille. Minttu otti pikkarinsa pois, mutta jätti kaiken muun päälleen ja minäkin laskin vain housuni alas. Hän nojasi lauteisiin, otti kullini, joka oli jo täydessä seisokissa, Mintun puheiden innostamana ja alkoi runkata sitä hiljalleen. Vei sen sitten pillulleen ja alkoi pyöritellä häpyhuulillaan. Liukkaus lisääntyi nopeasti ja hän veti kulliani sisäänsä ja seurasin painautuen häneen. Mintun pää oli olkaani vasten ja hän puhui hiljaa pitäen kiinni minusta.
– Voi Ripa miten rakastankaan sinua, olet niin ihana ja tuntuu kuin sielumme sulautuisivat yhteen.
– Sinä olet äärettömän kiihottava ihan vaan katsellessakin Minttu, rakastan sinua ihan hulluna! Vastasin jotenkin kömpelösti.
Mintun lantio liikkui rytmikkäästi omaani vasten ja nautinnon aallot löivät kehoni lävitse. En halunnut ajatella, että tästä tulisi keskeytetty yhdyntä, vaan antauduin täysillä Mintun kanssa rakasteluun.
– Ethän vaan laukea Ripa! Sanoi Minttu, koska vaistosi minulla olevan todella hyvä olla.
– Yritän ettei se lähde, mutta saanko nuolla sinulle orgasmin tämän jälkeen?
– Saat kulta saat! Vastasi Minttu kiihkeänä.
Ei kestänyt kauaakaan tuota ihanaa syleilyä ja rakastelua kun sopersin:
– Pakko lopettaa Minttu!
Minttu vetäytyi samassa minusta kun kaikki oli melkein täydellistä. Vedin housut jalkaani ja pakottauduin rauhoittamaan kiihkoani antaen kullilleni napakan luunapin. Kuin loukkaantuneena se alkoi laskeutua masentuneena. Autoin Mintun istumaan ylälauteelle ja kävin hänen eteensä alalauteelle polvilleni, nostin hameen pois tieltä ja levitin hänen reitensä. Minttu kävi vielä ihan kuumana rakastelumme jäljiltä ja painoin pääni hänen avoinna odottavalle ihanalle tuoksuvalle kukkaselleen. Hän silitteli päätäni kun löysin klitoriksen ja aloin nuolla ja imeä sitä hellästi. Tukahtunut huuto purkautui hänen huuliltaan ja hän sopotti:
– Voi taivas kuinka ihanaa! Jatka Ripa jatka!
Työnsin sormeni hänen sisälleen ja etsin G-pistettä. Kullinikin yritti toivorikkaana nostaa päätään uudelleen housuissani.
Mintun kengät olivat olkapäilläni ja reidet aivan avoinna. Hän hakkasi molemmilla kämmenillään lauteita vuorotellen ja huusi ihan hurjana:
– Voi perkeleen persesuti, mä delaan!
Tajusin Mintun olevan rajun orgasmin vallassa ja annoin hänen kokea nautintonsa huipun, antaen kaikkeni mitä osasin. Tätä kesti pitkän tovin, ennen kuin hän tasaantui.

– Voi helvetti, mihin minä pyyhin kaikki nämä pillunnesteet, sitä on valunut lauteillekin? Huolehti Minttu kun tilanne oli ohi.
– Ei tässä ole mitään hätää. Ota yksi noista pyyhkeitä minä käytän sitä ja pannaan se sivuun. Huuhtele itsesi padassa olevalla vedellä se on varmaan jo haaleaa. Minttu tekikin neuvoni mukaan. Huuhtelin lauteet vedellä ja häivytin siten Mintun eritteiden jäljet. Kun tulimme ulos, katsoin Minttua ja sanoin:
– Voi hurja miten poskesi punottavatkaan!
– Älä viitsi! Sitten me kärähdetään kun tullaan sisälle.
– Kyllä me selvitään, kerrotaan äidille reilusti mitä tapahtui, varmasti hän ymmärtää eikä loukkaannu.
– Uskotko niin?
– No ihan varmasti.
Tulimme sisälle ja äiti touhusi jotain keittosyvennyksessä. Menimme istumaan sohvalle ja Minttu otti pöydälle jääneestä lasistaan pitkän huikan ja sytytti savukkeen. Hän oli kai hieman hermostunut ja hänen savuketta pitelevä kätensä vapisi hieman. Minä join siideritölkistäni, joka myös oli jäänyt pöydälle. Äiti tuli keittiöstä pyyhkien käsiään ja katsoi meitä. Hyvänen aika miksi olet noin punakka Minttu? Mitä on tapahtunut? Oletteko riidelleet tai jotain?
– Ei kun meidät yllätti himo ja minä vähän lämmittelin Ripaa ja hän antoi minulle sellaisen vuosisadan suuhoidon, selitti Minttu noloissaan.
– Mutta minä en lauennut, koska halusimme säästää sinulle seuraavan vuoron kuten Minttu autossa lupasi, jatkoin selittelyä ja tunsin itseni naurettavaksi.
Äiti oli hetken kuin ymmällään selityksestämme ja räjähti sitten nauramaan, pani kätensä suunsa eteen, kääntyi pois ja nauroi aivan katketakseen. Kääntyi taas meihin päin ja katsoi meihin silmät pyöreinä, jotka seurasimme häntä hölmistyneinä ja nauroi taas aivan kyyneleet silmissään.
– Te, te – siis naitte salaa ja hih hih hii, pelkäsitte, hih hih, että suutun, koska veitte minun vuoroni hih hih! – Ja, – ja lopetitte touhunne kesken kaiken Hih hih hiii!
– Oikeastaan Ripa lopetti kesken, mutta hoiti minut loppuun hienosti. Selitti Minttu.
– Kaatakaa minulle lisää viiniä lapset, sanoi äiti läkähtyneenä ja istui viereemme.
– Voi kuinka liikuttavia olettekaan, hän sanoi hieman rauhoituttuaan. Olisitte vaan vieneet juttunne loppuu asti, enhän minä nyt siitä olisi hermostunut. Ehtiihän näiden asioiden kanssa. Te olette nuoria ja teidän on vaikea hillitä halujanne. Antakaa mennä vaan aina kun siltä tuntuu! Sanoi äiti ja otti lasistaan kunnon kulauksen, köhien hieman naurunsa jälkeen.
– Me haluttiin olla solidaarisia sinua kohtaan äiti, sanoi Minttu.
– Se oli kauniisti ajateltu, tyttökulta, sanoi äiti ja silitti Mintun päätä ja vieläkin punakoita poskia.
– Tuntuiko ihanalta? Hän vielä jatkoi katsoen hellästi hieman noloa tytärtään.
– Arvaa vaan, olin ihan räjähtää sinne lauteille. Siinä hetkessä oli jotain maagista.
– Ehkä siinä oli vähän sitä kielletyn hedelmän makua myös, sanoi äiti viisaasti.
– Niin kai siten, sanoi Minttu ja hymyili ja puhalsi savua suupielestään ja tumppasi savukkeensa tuhkikseen.

– Ripa rassukka, äiti sanoi, sopisiko sinulle, että äiti hoitaisi loppuun nyt sen kesken jääneen rakastelusi Mintun kanssa?
– Sopii tietenkin äiti, vastasin.
– Ota sitten vaatteet pois niin mennään sen jälkeen siten kaikki saunaan. Voisitko käväistä katsomassa miten saunassa on tilanne Minttu?
– Joo, menen laittamaan puita pesään ja katson koska voidaan mennä.
Minttu häipyi ja aloimme molemmat riisuutua äidin kanssa. Hän kävi istumaan alastomana sohvalle ja menin hänen viereensä. Äidin lämmin keho tuntui omaani vasten ja otin hänen rintansa käteeni ja suutelimme. Äiti silitti reittäni ja heräävä kullini eksyi hänen käteensä.
– Tämähän on vielä ihan Mintun jäljiltä sanoi äiti korvaani.
– Haluatko, että käyn pesemässä sen? Kysyin
– Höpsis, ei se mitään haittaa. Annetaan sen luulla, että on päässyt takaisin Mintun pilluun ja huijataan sitä jooko? Sanoi äiti ja runkkasi jo täydessä seisokissa olevaa kulliani hymyillen
Vein käteni äidin häpykummulle ja hän avasi reisiään, että löysin sinne paremmin ja otti paremman asennon hyväilyilleni. Painoin äidin sohvalle pitkäkseen, menin hänen päälleen ja otin toisen rinnan suuhuni imien sitä ja etsien tietäni hänen jalkojensa väliin. Minttu tuli silloin sisälle nähden, että olimme jo aloittaneet ja kysyi voisiko saada olla mukana?
– Ole vaan jos haluat, sanoi äiti katsoen Minttua ja etsiessään samalla kädellään kulliani saadakseen sen oikeaan paikkaansa, minun imiessä hänen rintaansa.
– Työnnä nyt Ripa, se on hollilla.
– Mmm, pääsi minulta kun painoin kullini äidin sisälle ja näin kuinka Minttu seurasi sohvan vieressä polvillaan katsellen meitä.
– Onko sinulla hyvä olla äiti? Kysyi Minttu.
– On oikein ihanaa, sanoi hän silmät kiinni ja työnteli lanteillaan vastaan, kun nussimme keinuvassa tahdissa.
Hän haparoi toisella kädellään Mintun suuntaan ja sanoi:
– Anna kätesi Minttu, haluan pitää siitä kiinni, kun me nussitaan Ripan kanssa.
Minttu tarttui äitinsä käteen ja eli mukana äitinsä nautinnon hetkiä.
– Eihän sinusta tunnu pahalta, kun näet Ripan rakastelevan kanssani?
– Ei äiti rakas, ei ollenkaan, en haluaisi varmaan jakaa Ripaa muiden naisten kanssa, mutta sinä olet eri juttu.
– Se on hyvä, sillä en haluasi tätä, jos sinusta tuntuisi pahalta.
Minttu meni äitinsä luo ja suuteli tätä ja hyväili toista rintaa ja nänniä samaan aikaan kun kohottauduin ja äiti nosti jalkansa ylemmäs, että pääsin häneen syvemmälle.
– Hiero Minttu Ripan pusseja ja sitä kohtaa, jota neuvoin. Annetaan hänelle oikein upea orgasmi yhdessä.
Minttu siirtyi taakseni ja työnsi kätensä reisieni väliin tavoittaakseen pussejani alkaen hyväillä niitä.
– Minulta tulee liian pian, sillä lastia on kertynyt jo kauan ja Minttu on palleillani, sanoin.
– Ei sinulta tule liian pian kultaseni, vaan ihan sopivasti. Anna tulla vaan kun siltä tuntuu, minä osaan nauttia myös nopeasta yhdynnästä.
Minttu hieroi kullini juurta ja minulla lenteli tähtiä silmissä. Äiti työnteli voimakkaasti lanteitaan ja purkaukseni alkoi pitkällä ruiskauksen tunteella. Pelkäsin, että en kai kuse äidin pilluun, koska se kesti niin kauan ja jatkui uusina kouristuksina, jotka kestivät kummallisen kauan ja niitä tuli aina vain lisää.
– Apua! Huusi Minttu, te valutte yli täällä!
Äiti jatkoi loppuun asti ja rojahdin hänen, syleilyynsä.

Vähän ajan kuluttua nousin ylös ja äiti piteli kättään pillullaan ja pyysi Minttua tuomaan paperia. Spermaa valui jo hänen sormiensakin lomitse. Sitä oli sohvallakin melkoinen lätäkkö. Minttu repi äidille talouspaperia isot palat ja alkoi pyyhkiä sohvaa. Onneksi sen päällinen oli jotain nahkaa, eikä se imeytynyt kuten kankaaseen. Märkiä paperituppoja oli iso kasa pöydällä kohta.
– Sinullapa olikin melkoinen lasti varattuna, sanoi äiti. Se varmaan johtui siitä, että keskeytitte Mintun kanssa ja ruiskit nyt tuplalastin spermaa ja kiimanestettä. Tuolla määrällä olisi voinut hedelmöittää, vaikka puolet maailman lisääntymiskykyisistä naisista jos kaikki sukusolusi olisi pantu töihin oikeaan aikaan ja paikkaan.
– Meidän Ripa on oikea orhi! Kohta se alkaa hirnua, kun sitä kehutaan, ylisti Minttu.
Itse olin jotenkin pöllämystynyt tästä kaikesta mitä tapahtui.

– Mennään saunaan, sanoi äiti, me tarvitsemme sitä nyt kaikki.

16 kommenttia viestissä: “Jihuu! 5. jakso”

 1. juhis109 says:

  Joo,älä missään nimessä lopeta nää on olleet todella kiihoittavia sekä muuten hienosti kirjoitettuja tarinoita.Jatka ehdottomasti.

 2. ronsu says:

  Et saa lopettaa nää on liian hyviä

 3. Anonymous says:

  uuh ihanan kiihottavaa!
  jatka ihmeessä;)

 4. juuhhhh says:

  Siis älä todellakaan lopeta näitä nää on parhaita!!

 5. wappu says:

  mahtavaa!! lisää 🙂

 6. julle says:

  todella hyviä tarinoita. lisää todellakin!!

 7. jiihaa says:

  toivoisin hieman enemmän äidin kuvailua ja hänen imevän Ripaa ottaen lastit suuhunsa. Ja äiti ja tytär voisivat yhdessä hoitaa ripaa ja toisiaan kun tuo perhesuhde noin syvällä on.

 8. cocos85 says:

  Hyviä tarinoita. Vielä ku pääsankari astuis siskonsa lopuks paksuks niin avot 😀

 9. zeizet says:

  Tämä viimeisin tarinasi oli kyllä paras näistä, todella upeasti kerrottu ja kuvailtu. Äidin kanssa rakastelu jäi vaan harmillisen lyhyeksi. Olen kyllä hieman pettynyt jos tämä jäi viimeiseksi. Kiitos! 4/5 annan tälle tarina sarjalle.

 10. jeajes says:

  Loistava novelli kuten edeltävätkin. Älä missään nimessä lopeta tähän.

 11. Yyy says:

  Lisää kiitos!

 12. sormitus says:

  Uhh, ihan sormittaa piti, niin kiihkeä…

 13. Asd says:

  Toivoisin vielä lisää jalsoja. Pidin.

 14. KatSuu says:

  Aivan ihania ja kiihottavia nämä Jihuu-sarjasi tarinat! Lisää vain tulemaan äläkä välitä pill… Siis pilkkujen puutunnasta tai mistään, kyllä tuota lukee ilman turhaakin hienostelua. 😉

 15. Poppa says:

  tälläsiä lisää aivan mahtavaa 5/5

 16. Fäpper says:

  Älä missään nimessä lopeta!
  Näitä on aivan mahtava lukea!
  Tarina jo itsessään on hyvä+ sitten kaikki erottinen= täydellisyys !

Kommentoi

top