search
top

Tyttöni mun

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (155 votes, average: 3.49 out of 5)
Loading...

”Marikan puhelimessa Sanna” kuului hento ääni luurin toisesta päästä.
”…ööh, siis… öö, missä Marika on?” häkellyin täysin kun tyttäreni ei vastannutkaan puhelimeensa vaan hänen paras ystävänsä. Teini-iän kynnyksellä oleva tyttöni oli jo miltei tunnin myöhässä sovitusta kotiintuloajasta eikä se ollut lainkaan hänen tapaistaan, joten aloin huolestua.
”No tuota… sanotaanko, et Marika ei nyt pääse puhelimeen. Oot sä kotona jos me tuodaan Marika kotiin?” Sanna selitti arastellen.
Suljin luurin ja vajosin mietteisiini. Sanna ja Marika olivat ilmeisesti jonkun Pasin kyydissä ja olivat tulossa meille. Sanna ei puhelimessa suostunut kertomaan mitään sen tarkemmin, mutta aloin aavistella pahinta. Olimme vaimoni kanssa eronneet vuosi aiemmin. Eroprosessi oli ollut kohtalaisen vaikea ja huomioni oli kiinnittynyt aika pitkälti eroasioihin ja huoltajuuskiistaan. Nyt jo 14-vuotias tyttäremme Marika oli jäänyt vähemmälle huomiolle ja olin viime aikoina huomannut hänen vetäytyvän syrjään. Juuri kun olin saanut hänen yksinhuoltajuuden ja kaikki viralliset asiat selväksi, nyt minulla olisi aikaa hänelle, mutta juuri tällä hetkellä pelkäsin, että hänelle oli sattunut jotain.
Samalla hetkellä sininen Opel Kadett kääntyi pihaamme. Astelin ulos ja näin kuinka autosta nousi kuljettajan paikalta finninaamainen teinipoika Karhu-lippis päässään. Vänkärin paikalta nousi Sanna, joka katsoi minua pelokkaana kun astelin autolle.
”No mitä on sattunut?” aloin tivaamaan Sannalta.
”Me oltiin yksis kotibileis…” Sanna aloitti ”…ja Marika tais juoda liikaa. Se katos jonneki ja sit me Pasin kans löydettiin se sammuneena yläkerrasta. Ja sit me oltiin tuomassa sitä kotiin ku sä soitit…”
Mielessäni myllersi ja silmäilin arvioiden Sannaa. Tyttö ei ollut selvästikään humalassa. ”Ootko sä sit juonu ja mistä tuo Marika on saanu juomia..?” kysyin.
”En oo juonu ja mä luulen, et yheltä Pertulta, jonka kans Marika on hengannu. Sen kans se häviski illan aikana jonneki…” Sanna selitti.
”Okei, hyvä ku toitte Marikan kotiin. Alahan säkin mennä jo kotiin. Äitiski on varmaan huolissaan ku kelloki on jo yli kymmenen” huikkasin Sannalle, samalla kun nostin velttona rötköttävän teinitytön harteilleni auton takapenkiltä. ”Kiitti vielä!” huusin kun lähdin kävelemään sisälle.
Kannoin kevyen teinitytön rappusia yläkertaan ja avasin huoneen oven. Huoneessa tuoksui mansikkainen hajuvesi, vaaleanpunaiset tapetit ja lukuisat pehmolelut olivat muisto vain tyttäreni lapsuusajoista kun kaadoin viinalle haisevan tytön sängylle. Katselin hetken lapsukaistani ja mietin mielessäni mitä vuosien varrella oli tapahtunut. Ei siitä niin pitkä aika ollut kun olin vielä antanut hänelle vauhtia keinussa tai toiminut pienen tytön hevosena kontaten pitkin pihamaata Marikan istuessa selässäni. Nyt edessäni makasi sammuneena nuori nainen. Vaatteet oli selvästi vaihdettu kotoa lähdön jälkeen. Tytöllä oli päällään lyhyt. korkeintaan puoleen reiteen ulottuva keltainen hame sekä oranssi pitkähelmainen paita, joka peitti miltei koko hameen. Meikkiäkin oli lisätty reilusti ja hiuksia laitettu. Huomioni kiinnittyi myös Marikan pyöreään poveen, joka pullotti paidan läpi tavallista isompana.
”Niin se iskän pikkutyttö on vain kasvanut ”aikuiseksi”” mietin hiljaa mielessäni kun istahdin sängylle. Marika tuhisi rauhallisesti, mutta hengitys oli selvästi tavallista raskaampaa. Silittelin tyttäreni pitkiä hiuksia ja höpisin ääneen ”mitä sä menitkään tekemään.. mitä menit… iskä on hyvin hyvin pettynyt suhun.” Kurottauduin lattiaa kohti ja riisuin vaaleanvihreät sukat tyttäreni jaloista. Puristelin kylmiä jalkateriä käsieni välissä ja yritin lämmittää niitä. Nostin tytön syliini ja vedin paidan hänen päältään. Samassa tyttö retkahti takaisin sängylle selälleen. Avasin kangasvyön ja napitin hameen auki. Vedin hameen hänen päältään ja aloin taiteilemaan päiväpeitettä auki, jotta saisin peiteltyä Marikan nukkumaan.
Seisoin sängyn vierellä ja katselin sirorakenteista teinityttöä, kapeita sääriä, kevyesti pyöristynyttä lantiota, litteää vatsaa, pyöristynyttä povea, vaaleaa ja siroa kaulaa… Katseeni tarkentui hänen rintaliiveihinsä, keltaisiin Niiskuneiti-kuvioisiin, jotka olin ostanut hänelle muutamaa kuukautta aiemmin keväällä yhteisellä kauppareissullamme. Pikkarit, tai oikeastaan hipsterit, olivat samaa sarjaa. Olin hyvillään, että sentään alusvaatteet viestivät tyttöni olevan lapsi edelleen.
Tuohon ajatukseen päättyi isällisyyteni… en vieläkään osaa sanoa mikä minuun meni, mutta jostain syystä laskeuduin uudelleen sängylle ja nostin tytön syliini. Siro, pieni vartalo vasten omaani sai aikaan hyvänolontunteita. Tyttö ynisi hiljaa jotain olkapäätäni vasten. En edes muista milloin olisin kokenut samanlaista läheisyyttä. Kuin noiduttuna käteni siirtyivät Marikan selän taakse, sormeni hakeutuivat rintsikoiden hakasille ja avasin rintaliivit. Samalla kun laskin tytön takaisin vuoteelle, pujotin rintsikat hänen päältään. Edessäni avautuva näkymä oli yksi kauneimmista. Näin jotain mitä en ollut koskaan aiemmin nähnyt. Viimeisen vuoden aikana tyttärelleni oli kehittynyt kauniit, pyöreät nuoren naisen rinnat. Kokoa niillä alkoi olla jo lähempänä b-kuppia ja vaaleanpunaisen nännipihan keskellä loisti sievät, kevyesti nöpöttävät nännit.
Vähitellen pulssini kiihtyi ja sydämeni hakkasi lujempaa kuin koskaan aiemmin. Riisuessani vaatteitani tiesin jossain sisimmässäni tekevän jotain todella väärää, mutta lattialle kolahtava vyönsolkeni vaiensi tehokkaasti omantuntoni äänen. Alastomana laskeuduin sängylle ja vedin pienen kehon vasten omaani. Tytön iho oli hieman kalsea, mutta se tuntui taivaalliselta kiihkeän polttavaa vartaloani vasten. Hiljalleen kuljetin kättäni lantionkaarella, pitkin sileää ihoa kohti kiinteitä rintoja. Viimein kookas käteni tavoitti toisen rinnan ja puristui pehmeän lihan ympärille. Rinta peittyi kourani alle kokonaan ja aloin hiljaa hyväilemään sitä.
Hiljainen ääni purkautui tyttäreni huulilta. En tiedä oliko se huokaus, ynähdys vai jotain muuta, mutta se sai pulssini nousemaan. Veri kohisi päässäni ja sydämeni takoi niin lujaa, että tuntui kuin se yrittäisi läpi rintakehästäni. Ajatukseni sumenivat entisestään. Kohottauduin ylemmäksi ja aloin varovasti suukotella pehmeää ihoa. Suukottelin kylkeä, edeten hiljalleen kohti rintaa. Hetken kuluttua herkullisesti punoittava nänni kosketti huuliani ja imaisin sen suuhuni. Kieleni pyöri nännin ympärillä ja huulillani imin kevyesti nöpöttävää nisää. Välillä Marika ynähteli, mutta ei millään tavalla osoittanut heräämisen merkkejä.
Kohottauduin tyttäreni päälle ja katselin hänen suloisia vaaleita kasvojaan. Ruskeat hiukset verhoilivat hänen kasvojaan ja vastaleikattu otsatukka sai hänet näyttämään erittäin nuorelta, jopa lapsenomaiselta. Laskeuduin alemmaksi. Marikan hengityksestä pystyin haistamaan salmiakin ja päättelin hänen juoneen salmiakkikossua. Se selittäisi, miksi kevytrakenteinen tyttö oli niin voimakkaasti päihtynyt. Laskeuduin vieläkin alemmaksi ja painoin huuleni vaativasti vasten hänen kutsuvasti kiilteleviä huuliaan. Maistoin kirsikkahuulikiilteen huulillani kun aloin suutelemaan. Marika ei juurikaan vastannut suudelmaan, joten lopetin sen ja kohottauduin ylemmäksi.
Kuljetin kättäni litteää vatsaa pitkin pikkarien kuminauhalle ja hyväilin pehmeää ihoa hellästi. Tarkkailin Marikan ilmeitä samalla kun käteni seikkaili pikkuhousujen verhoamalla häpykummulla. Tasainen tuhina jatkui eikä ilmekään värähtänyt kun käteni painui pieneen vakoon. Tunsin pehmeän puuvillan tärisevien sormieni alla kun silittelin tyttäreni häpykumpua. Nostin kättäni ja pujotin sen kuminauhan alle. Käteni suorastaan vapisi sormieni koskettaessa ensimmäistä kertaa pehmeää häpykarvoitusta. Syvä huokaus purkautui huuliltani ja tunsin kuinka pala nousi kurkkuuni. Epäröin hetken, mutta en kyennyt enää lopettamaan vaan hetken kuluttua käteni jatkoi vaellusta alaspäin. Sormenpääni osui kevyesti nöpöttävään klitorikseen ennen kuin se painui häpyhuulen muodostamaan vakoon. Ilokseni ja suureksi hämmästyksekseni vako oli kostea. Hetken aikaa tunnustelin liukkautta sormillani kunnes kauhistuin. Pomppasin pystyyn ja riuhtaisin pikkuhousut tyttäreni jalasta. Katselin kauhuissani pikkarien haarakiilaa, jossa oli selvästi spermaa.
En tiennyt mitä mielessäni liikkui… pelkoa, vihaa, hämmennystä… Minusta tuntui, että olisin voinut tappaa sen Pertun, joka oli käyttänyt tyttäreni hädänalaista tilaa hyväkseen ja pannut sammunutta. Sisälläni kuohui… mutta se näkyi kummallisesti kehossani. Ympärileikattu ja kohtalaisen kookas kaluni nimittäin nytkähteli täydessä tanassa ja näin kuinka terskastani tipahti kirkasta kiimanestettä lattialle. Marikan jalat olivat kevyesti harallaan ja katseeni nauliutui hänen jalkoväliinsä. Häpykumpua peitti ohut vaaleanruskea karvoitus, mutta sen alla oli maailman kaunein ja irstain näky. Se oli kuin ruusu, joka avautui auringon ensisäteille. Sisemmät häpyhuulet olivat selkeästi avoinna ja kehystivät kauniisti tuota kaikkein pyhintä. Näin silmieni edessä, oman tyttäreni, vaaleanpunaisen, kutsuvana hohtavan emättimen. Kokonaisuus oli hieman sotkuinen ja sperman tahrima.
Kiiman sokaisemana laskeuduin polvilleni ja kiedoin käteni tyttäreni reisien ympärille. Haistoin nenässäni sperman ummehtuneen tuoksun sekä pimpsan ihanan kirpeän ja kiimaisen tuoksun. En malttanut enää mieltäni vaan painoin suuni tuota ihanuutta vasten ja nuolaisin märkää vakoa koko matkalta aina välilihalta klitorikselle saakka. Samassa Marika ynähti vaimeasti ja hänen lantionsa liikahti kevyesti käsissäni. En ollut enää varma oliko tilanne jännittävä vai pelottava… Mielessäni pyöri kauhukuvat siitä, että tyttö heräisi ja näkisi minut nuolemassa pimpsaansa. Kiimaisen teinipojan sperman ja tyttäreni pimpsan maku suussa sai kuitenkin nuo ajatukset hälvenemään. Sain uskoteltua itselleni, että tyttäreni ei heräisi ja vaikka heräisikin, niin hän ei muistaisi seuraavana aamuna mitään.
Katselin avautunutta ja punertavaa häpyä. Se oli pieni ja soma, kuin suoraan likaisimmista fantasioistani. Pienten häpyhuulten yhtymäkohdassa oli pieni nykerö, joka sykki kutsuvasti. Toinen käteni oli samalla kulkeutunut Marikan pepun alle. Varovasti aloin painamaan peukaloani tiukkaan emättimeen. Sperman liukastama emätin suorastaan imaisi sormeni sisäänsä ja kiristyi välittömästi tiukasti sen ympärille. Lantio nytkähti ja tytön huulilta purkautui pieni huokaus. Tuosta innostuneena aloitin kevyen pumppausliikkeen sormellani samalla kun nuolin vaon yläosaa ja klitorista. Emätin sykki rytmikkäästi sormeani vasten, minkä ansiosta maltoin hetken nuolla kiimaisen suolaista vakoa. Tyttäreni huokaili hiljaa eikä hengityskään ollut enää niin tasainen. En kuitenkaan enää kyennyt ajattelemaan järkevästi, vaan otin klitoriksen huulteni väliin ja aloin imemään sitä hellästi. Emätin alkoi sykkiä voimakkaammin kunnes lopulta kiristyi sormeni ympärille niin tiukasti, etten kyennyt enää liikuttamaan kättäni. Lipaisin vielä pari kertaa vakoa ja vetäisin limaisen sormeni emättimestä ja kohottauduin ylemmäksi.
Vedin tyttäreni jalkovälin sängyn reunalle ja levitin jalkoja. Kaluni nytkähteli lähes räjähtämispisteessä ja kiimanestettä oli valunut runsaasti lattialle. Vein etusormeni virtsaputken suulle ja aloin hitain pyörivin liikkein levittämään liukkautta terskalleni. Nautinto oli sanoinkuvaamaton ja meinasin laueta jo pelkästään tuosta hetkellisestä kosketuksesta. Suljin silmäni ja kokosin ajatukseni. Halusin jotain paljon parempaa enkä voinut enää perääntyä.
Tartuin kaluni suonikkaaseen varteen ja ohjasin terskani tyttäreni emättimen suulle. Lämmin ja kostea kosketus terskallani sai minut vajoamaan ajatuksiin. Elämäni, tai oikeastaan tyttäreni elämä, vilisi silmissäni. Näin hänet vauvana sylissäni jokellellen, pienenä tyttönä jalkakiikussani kikattelemassa ja hieman vanhempana juoksemassa pitkin pihamaata hiukset valtoimenaan hulmuten… ja samassa nuo ajatukset sumenivat jälleen. Nojauduin eteenpäin ja tunsin kuinka terskani alkoi venyttämään tuota nuorta ja liukasta emätintä. Tunsin kuinka millimilliltä paksu kaluni painui tyttäreni sisälle kunnes hänen äänensä rikkoi hiljaisuuden…
”..ynh…ei…ei Perttu enää…älä…”
Lamaannuin kauhusta ja jäykistyin paikoilleni. Sai varmuuden epäilyksiini eli Marika ja tuo Perttu, jota en ollut ikinä edes tavannut, olivat rakastelleet aiemmin. Se oli ollut Pertun spermaa, joka oli valunut tyttäreni sisältä ja jonka olin maistanut suussani aiemmin. Ajatukset risteilivät päässäni ja tunsin kuinka kaluni paisui. Yritin hengittää rauhallisesta, mutta en kyennyt estämään sitä. Kivespussini kuroutuivat ylemmäksi, kaluni nytkähti ja tunsin kuinka siemennesteeni syöksyi virtsaputkeeni ja eteni kohti terskaani. Suihkaus spermaa purkautui tyttäreni sisälle. Onnistuin kuitenkin kokoamaan ajatukseni ja estämään lopullisen laukeamisen.
Olin vielä hetken liikkumattomana ja tasasin hengitystäni. Marika vääntelehti allani hiljaa. Varovasti aloin työntymään syvemmälle tiukkaan emättimeen. Tunsin kuinka lihaksikkaan teinipimpsan jokainen poimu hyväili äärettömän herkkää terskaani. Kaluni aurautui syvemmälle emättimeen ja viimein tunsin kohdunkaulan terskaani vasten. Pysähdyin jälleen ja tasailin hengitystäni. Tyttäreni kasvot eivät olleet enää niin ilmeettömät kuin aiemmin ja hänen hengityksensä oli selvästi kiihtynyt.
Viimein olin valmis aloittamaan varovaiset työnnöt tuossa ihanuudessa. Tartuin tyttäreni reisiin ja levitin kevyesti niitä. Aloin vetäytymään lämpimän ja kostean pimpsan syleilystä. Vedin kaluni lähes kokonaan ulos niin, että ainoastaan häpyhuulet koskettivat enää tulipunaista terskaani ja työnnyin uudelleen tyttäreni sisälle. Aloitin hitaan panemisen ja kuuntelin hullaantuneena tytön hiljaista huokailua. Otteeni reisistä kiristyi. Tiesin, etten kestäisi kauaa tätä syntistä ihanuutta, joten hiljalleen nopeutin tahtia. Nostin Marikan jalat ylös vasten vasenta olkapäätäni ja jatkoin varovaista pumppausta.
Nyt pimpsa tuntui entistä tiukemmalta ja pystyin työntymään syvemmälle. Kiihkossani työnnyin voimakkaammin hänen sisälleen ja aina terskani painaessa kohdunkaulaa Marika ynähti voimakkaammin. Laskin jalat alas ja vedin kaluni kokonaan ulos tytön sisältä. Katselin avautunutta häpyä, sen lohenpunaista väriä, sykkivää klitorista, sanoin kuvailematonta kauneutta… Painoin kaluni vielä viimeisen kerran tuohon ihanuuteen. Nautin jokaisen poimun hyväilystä terskallani. Juuri kun kaluni painui emättimen pohjalle ja pysähdyin, tunsin kuinka kivespussini kuroutuivat ylös, kaluni alkoi nytkähdellä, selkäni taipui väkisin kaarelle… Runnoin kaluni syvemmälle kuin aiemmin ja samassa tunsin kuinka ensimmäinen pitkä suihkaus kuumaa spermaa purkautui syvälle tyttäreni suojaamattomaan emättimeen. Tuota ensimmäistä suihkausta seurasi monta hieman pienempää purkausta. Raukeana avasin silmäni ja katselin tytärtäni syvänsinisiin silmiin…
”…yymmmh..iskä, mitä sä teet?”
Vasta tuolloin tajusin, että Marika oli herännyt ja katselin todella häntä silmiin. Silmistäni pystyi takuulla näkemään kauhun, joka mieleni valtasi. Onnistuin kuitenkin rauhoittamaan itseni ja pysymään liikkumatta. Vein käteni tytön hiuksille ja silittelin niitä hiljaa. Katsoin tytärtäni syvälle silmiin ja kuiskasin hiljaa
”nuku vaan kultapieni, ei oo mitään hätää.. jutellaan aamulla.”
Samassa Marika sulki silmänsä ja jatkoi rauhallista tuhinaansa. Pysyttelin hetken liikkumatta ja katselin kuinka hänen kasvojensa ilmeet rauhoittuivat. Vetäydyin hänen sisältään ja katselin harmaanvalkoista spermavanaa, joka valui hänen sisältään. Nostin lattialta pikkarit, puin ne ja rintsikat Marikan ylle, peittelin hänet sänkyyn. Katselin vielä hetken rauhallisesti nukkuvaa tyttöä, painoin hellän suudelman hänen otsalleen ja kävelin sänkyyni nukkumaan.

5 kommenttia viestissä: “Tyttöni mun”

 1. kipru says:

  älyttömän hyvä, jatkoa joohan!
  tai sitten uus juttu kokonaan, mutta tosi hyvin kirjoitat.
  5

 2. Jatkoa! says:

  Kiihottaa tällaiset toisten tekeminä. Toivottavasti ei ole tosi?!

 3. Sh says:

  Mahtava! 5!

 4. lilli says:

  tykkäsin,ihana jatkoa 5

Kommentoi

top