search
top

Tullivirkailijat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 2.87 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina jatkuu jos se teitä arvon lukijat kiihotti ;) Ps elämäni ensimmäinen julkinen novelli.

Alkoi jo kuudestoista päivä putkeen Bogotan kansainvälisellä lentokentällä tuumi Rodriguez ja loma viikonloppu vasta viikon päästä ja tuttuun tapaan häntä panetti jo pelkkä ajatus töihin tulosta, kun sai katsella hävyttömästi kiimaisia Eurooppalaisia huoria, kuten hän ja työkaverinsa Pedro sanailivat keskenään ja arvostelivat ohi käveleviä ja matkalaukkujaan raahaavia turisteja.

Ei jumalauta, että housuissa sykkii ja panettaa niin vietävästi. Eiköhän tänään pitkästä aikaa oteta sisäiseen tutkintaan, joku Eurooppalainen kiimaperse blondi ja kiristi kravattiaan kuntoon samalla.
EI saatana tuohan on huippu idea ja arvaas kenen puntissa suoni sykähti kunnolla.

Muistatko viime kerran, kun se belgialainen nappisilmä huora oikein tärisi, kuin palmu El Nino tuulessa. Se oli melkein heti valmis mihin tahansa, kun hieman peloteltiin kymmenen vuoden vankila reissulla. Minä, kun tutkin sen käsikopelolla voi sitä kroppaa niin pieni ja hento, mutta oli se hyvässä ja tiukassa lihassa ja sen perse, mulla meinasi jo siinä vaiheessa housuun laueta, kun sen persettä puristelin.

Ja kyllä se kiltisti riisu ne vaatteet ja se siinä meidän edessä seisoi alasti terhakkaat tissit pystyssä ja Pedro, kun sanoit, että kädet pois edestä, että mitä siellä oikein peitellään ja silloin sillä huoralla alkoi kyyneleet valua ja että me sille ämmälle naurettiin, että nyt olet pahemmassa, kuin kusessa.

Se ämmä kielsi, mutta Pedro sanoit loistavasti, että ei hätää, että voidaan tämä hoitaa toisellakin tapaa ja sen ilme oli näkemisen arvoinen ja kun se nyyhkyttäen kysyi miten, niin sä kaivoit ison kalusi esiin ja sanoit, että ime tätä.

Ei se meinannut tajuta, mutta kun karjaisit sille, että polvillesi siitä lehmä ja sehän suorastaan tipahti ja sulla oli jo meisseli puolessa tanassa ja ei se meinannut totella niin nappasit sitä ämmää letistä kiinni ja huusit, että ime saatanan rikas huora kunnon kalua.

sitten mä nostin sen ylös ja kokeilin onko sillä vittu märkänä ja sillä oli edelleen sun kyrpä sen suussa ja sanoin, että saatanan huora sullahan on ihan kuiva, mutta ei väliä pikkuisen kostutin syljellä ja tuuppasin kivikovan kalun pohjaan asti ja se oli saatanan tiukka ja vittu se akka alko vikisee ja mumisee, mutta sähän taoit kalulla sen nieluun oikein kunnolla ja sehän kakokin siinä, mutta ei se menoa haitannut.

Se lutka sai samaan aikaan nieluun ja tiukkaan vittuun oikein kunnolla ja sanoin sulle, että tämä on tiukkaa tavaraa ja oikein imee munaa sisäänsä tämä kiima pillu.

Melkein oltiin jo naitu taju siltä nartulta ja sitten mitään varottamatta iskin kyrvällä oikein kunnolla sen tiukkaakin tiukempaan perseeseen ja se lutka oikein nytkähti ja päästi sellaisen äänen, kuin sikaa olisi tapettu. Sen anaali oli niin tiukka, että sitä vittua naidessa jo meinasi lentää lastit, mutta ei siinä montaa työntöä tarvinnut, kun laukesin sen suoleen ja voi sitä ihanuutta, miltä se tuntu laueta sinne sen perseeseen.

Mä sitä sun perseeseen vetoa ja naintia muutenkin katselin ja lähes samaan aikaan nain sitä nieluun niin mullakin irtosi siittiöt liikeenteeseen niin, että meinasi taju lähteä, oli se sen verta hyvä ottaa suihin ja vitut se koitti koko ajan kielellä estää ja sekös teki saatanan hyvää.

Ei saatana Pedro meidän pitää lähteä tuonne portille meinasi jo mennä koko päivä unelmoidessa ja eiköhän lähdetä katsomaan onko siellä pantavia Eurooppalaisia huoria.

Perkele on hiljainen päivä ei ole kuin tuollaisia vanhoja ämmiä, jotka on jo jotkut aasit naineet parhaat päivät. Hei katos tuota akkaa, otetaanko se sisäiseen tutkimukseen? Ei tuollaista katso nyt sen hehtaari persettä, mä tiedän kokemuksesta sun suunnistus taidot Rodrigues, että menee ensi viikkoon, että sä löydät perseen reiän tuosta ahterista.

Ei saatana kato tuota mahtimeijeriä, tuo me otetaan, kun parempaakaan ei ole saatavilla.
Ei vittu katso sillä on mukana tytärkin ai saatana tuollainen mahtimeijeri huora ja sen kiimainen huora tytär, me ei olla muuten vielä koskaan otettu tutkimuksiimme äitiä ja tytärtä. Nyt otetaan ja katsotaan millainen on äidin rakkaus tyttäreen.

5 kommenttia viestissä: “Tullivirkailijat”

 1. runkku says:

  Jatkoo

 2. Letkuspede says:

  Edellämainittujen kielioppijuttujen lisäksi itselläni tökki myös kerrontatyyli. 2/5

 3. Lennu says:

  Alku hyvä, tekstiä voisi hieman selkeyttää, jotta on helpompi lukea, muuten hyvä 🙂

 4. Arvaamaton says:

  Huono luettava. Pisteet, heittomerkit ja pilkut oikeille paikoilleen niin ei tule päänsärkyä lukemisesta. Kiihottava idea kyllä että jatkoa voisi tulla, mutta jos kuitenkin vähän kirjoitusasua parantaisit.

 5. lisää says:

  Lissää tarinaa
  Hyvä alaku

Kommentoi

top