search
top

Teiniäidille aikuista kyrpää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: 16-vuotias teiniäiti Piki harjoittaa syntisiä toimia, jo 31-vuotiaan Tonin kanssa sairaalassa ja kahlitsee Tonin kotona sänkyyn kidutusta varten.

Kenties maailman ihanin tyttölapsi oli vihdoin putkahtanut massustani. Olisi ehkä kuvitellut, että koko sairaalassa olo ajan, olisin ikkunan takana tuijottanut lastani, mutta tuli sitä tehtyä muutakin.
Samassa huoneessa oli kaksi muuta äitiä, joista toinen oli ehkä Tonin ikäinen ja toinen vähän vanhempi. Varsinkin tuo vanhempi nainen katsoi Tonia välillä jotenkin murhaavasti.
Toni kävi normaaliin tapaan töissä ja tuli aina töiden jälkeen minua ja pikkutypyä katsomaan. Eräänä päivänä heräsin päiväunilta kun vanhempi huonetoverini pauhasi nuoremmalle äidille, miten joku teinityttö voi olla niin tyhmä, että on antautunut aikuisen miehen huoraksi. Verho oli välissämme, joten hän ei nähnyt että olin hereillä. ”Olisi ihan oikein, jos sosiaaliviranomaiset ottaisivat vauvan heiltä huostaan, ties minkälaisen kuvan sekin saa, jos elää huoran lapsena”, nainen pauhasi. Nuorempi nainen vain sanoi: ”Että jos lapsi saa rakkautta ja tarvitsemaansa huolenpitoa, ei sulla ole siihen puututtavaa.” ”Se pikkuhuora varmaan välitä koko lapsesta, huoraa vain ajattelematta lapsen tarpeita”, nainen jatkoi puheluaan. Silloin minulla pimahti ja avasin verhoni. ”Minun lastani ei kukaan vie. Hauku minua miksi haluat, mutta kyllä minä oman lapseni hoidan ja annan sille kaiken minkä pystyn”, sanoin ääni väristen. ”Niin varmasti annat, huoran esimerkin. Se viedään sinulta, ihan varmasti. Kun kerron hoitajille, että se on saanut alkunsa jo sakkoaikana”, nainen naureskeli.
Pelko siitä, että kaikki se voisi tapahtua vain typerän naisen puheiden perusteella, sai minut nousemaan vuoteelta ja juoksemaan pikavauhtia sen oman pienen luo. Tuijotin keskoskaapin vieressä olevaa lastani ja kyyneleet valuivat silmistäni. Sairaanhoitaja joka oli hoitamassa erästä toista lasta, tuli homman hoidettuaan vierelleni ja kysyi mikä minun oli, kun kerroin, mitä se toinen nainen vieressäni oli uhkaillut, hoitaja rauhoitteli ja vakuutti, että se nainen oli vain kateellinen. Menin takaisin vuoteeseeni, jonka vierelle Tonikin tuli. Nainen vielä jaksoi paasata huoramaisuuttani, mutta lopetti äkkiä, kun Toni astui huoneeseen. Hän veti verhot takaisin vuoteeni ympärille ja otti tuolin ihan viereen. Kuiskailimme jälleen ihan hiljaa toisillemme ja vaihdoimme kuulumisia edellisestä illasta ja kuluneesta päivästä.

Tonin hellät sormet silittelivät poskiani ja ne alkoivat laskeutua rinnoilleni. Hän istuutui sänkyni laidalle, vetäen minut syliinsä. Hän riisui sairaalakaapuni hyväillen rintojani, joista tuli maitotipat näkyville. Pieni ilkikuri tuli hänen katseeseensa kun hänen kielensä kävi lipaisevan nänniäni. Hän naurahti pienesti ja sai minutkin hymyilemään. Tonin huulet painautuivat omiani vasten ja hänen kätensä silitteli vatsaani ja kutitteli tietä sen alapuolelle. Tonin sormet ujuttautuivat housunsaumasta sisään ja hyväilemään häpyäni joka alkoi kostua. ”Yhäkö vain?” hän kysyi hiljaa. ”Minähän sanoin, että aina”, vastasin ihan yhtä hiljaa ja puristauduin Tonia vasten suudellen, hänen ihania huuliaan. Toni veti kätensä häpyäni hyväilemästä ja hän kiersi kätensä ympärilleni ja veti itseään vasten tiukasti. Silittelin hänen niskaansa ja vedin hänen kasvojaan lähemmäs, mikäli se nyt edes oli enää mahdollista. Huuleni söivät hänen huuliaan ja haluni kasvoi kasvamistaan.
Siirsin toisen käteni hyväilemään hänen etumustaan, joka pullotti ja hyvinkin havaittavasti. Sormeilin hänen farkkunsa auki ja sain boksereiden alta vedettyä hänen paksun miehuutensa esiin, alkaen hellästi runkkaamaan sitä. Tonin sormet palasivat housujeni sisälle. Huulemme olivat liimautuneet ja kielemme tanssi vuoroin toistemme suussa, samalla kun kätemme olivat hyväilemässä toisen herkkiä kohtia. Hänen sormensa hyväilivät klittaani ja aloin liikuttaa lantiotani, saaden lopulta hänen sormensa sisääni. Tonin sormi tuntui sisälläni hyvältä ja hän työnsi toisen kaveriksi.
Minä puolestani annoin käteni hitaasti liikuttaa hänen esinahkaansa kalun varrella ja välillä sormeni hipaisi hänen terskansa herkkää päätä. Kuin yhteisestä päätöksestä kätemme alkoivat hyväillä nopeammin ja suudelmamme muuttui aina vain kiihkeämmiksi. Ajatuksissani ei ollut mitään muuta sillä hetkellä kuin halu tyydyttää Tonin himot, kun olimme aikamme masturboineet toisiamme, saimme palkintomme. Pöydälläni oli talouspaperia, jonka Toni oli siihen tuonut sitä varten, että siivoaisimme sotkumme. Kun olimme saaneet vaatteet yllemme, rauhoitumme hetken ja lähdimme katsomaan prinsessaamme.

Lopulta pääsimme pikkuisen kanssa kotiin, jonne olimme Tonin kanssa hyvissä ajoin hankkineet hoitopöydän ja pinnasängyn, sekä muita tarvittavia. Isä ja äiti olivat meillä käymässä, samoin Tonin äiti ja pikku prinsessa oli kaiken huomion keskipisteenä. Kun talo parin päivän päästä hiljeni vieraista, olin vain helpottunut, kun sain vihdoin vain olla kotona, enkä kiinnittänyt huomiotani mihinkään muuhun kuin pikkuiseen. Päivät pitkät katselin vain pikkuista ja suoritin pieniä kotihommia, mm. ruuanlaittoa ja sen sellaista, mutta suurimman osan ajan makoilin vain pikkuisen kanssa ja juttelin sille kaikenmaailman juttuja, jopa lauloin tuutulauluja, onneksi se pikkuotus nukkui paljon ja oli muutenkin hiljainen lajiaan, mikäli kaikki vain oli hyvin.
Eräänä iltana katselimme Tonin kanssa telkkaria, kun olimme käyneet koko perheenä iltalenkillä. Vatsani oli taasen lähes yhtä pieni kuin ennen raskautta, mutta niistä parista liikakilosta, en viitsinyt ottaa enää stressiä, pidin vain huolen, ettei paino lisääntynyt liikaa. Pikkuinen oli tuhissut yöuniaan jo reilun tunnin ja makoilimme sohvalla Tonin kanssa sylikkäin. Olin vähän aikaa tuntenut selkääni vasten hänen seisovan kalunsa, mutten kiusallanikaan ollut huomaavinaan sitä, lopulta Tonin kädet vaelsivat rauhattomina paitani alle. ”Kyllä sä oot huomannu sen jo”, Toni kuiskasi minulle ja hymähdin vain: ”Ei sitä voi olla huomaamatta.” ”No miksei me jo panna?” Toni kysyi kärsimättömänä ja sai vastauksen: ”Nyt on mun vuoro kiusata sua.” Nousin hänen sylistään ja kehoitin häntä riisumaan ja käymään vuoteelleen pitkäkseen. Löysin laatikosta tutut käsiraudat, joilla kiinnitin tuon ihanan alastoman miehen sänkyyn kiinni.
Katsoin pitkään Tonin treenattua vartaloa ja sivelin hänen vatsaansa ja piirtelin kuvioita hänen rintakehäänsä. Hänen kalunsa sojotti kohti kattoa ja terska oli kutsuvan punainen. Olisin tahtonut ottaa hänen kalunsa suuhuni ja hyväillä hänelle ihanan orgasmin, mutta nyt oli minun vuoroni, kerrankin, olla se piru, joka saisi kiusata.
Hyväilin sormillani hänen kehoaan ja kutittelin häntä hellästi ja painoin suukon hänen huulilleen. Annoin käteni vaellella hänen kehollaan ja kalunsa ympäri, mutta kiusallakin vain kiusoittelin hänen pallejaan, enkä koskenut hänen kaluunsa. Lopulta riisuin vaatteeni ja kävin hänen vatsansa päälle makoilemaan ja annoin häpyni välillä kiusoitella hänen kaluaan. Tunsin pilluni kostuvan ja Toni kuiskasi: ”Eikö me voitas jo.” ”Ei. Ei voida”, kuiskasin vastaukseni hänelle ja suutelin hänen huuliaan saaden halukkaan vastauksen.

Nousin hänen päältään ja siirryin lopulta hänen jalkojensa päälle ja aloin kiusoitellen nuolemaan Tonin kalua, en antanut huulieni koskeakaan kaluun. Palleja suutelin ja imin, mutta kalulla käytin vain kieleni päällä. Lipaisin parikertaa hänen punaista terskaansa, joka oli paljaana ja aloin lopulta kädelläni runkkaamaan hänen kaluaan. Kun tunsin, että kalu hieman värähti jätin sen. Kävin jälleen Tonin päälle ja peruutin hänen kasvoilleen. ”Tietääkö orja, mitä nyt pitäisi tehdä?” kysyin hiljaa, mitään sanomatta hän alkoi nuolemaan pilluani pitkin vedoin saaden minut huokailemaan nautinnollisesti. ”Työnnä kielesi syvemmälle”, kuiskasin ja pian hän liikutteli kieltään kiihottavasti sisälläni, lipaisten välillä klitoristani. Samalla minä kiusoitellen liikutin kättäni hänen esinahkallan ja lipaisin välillä terskanpäätä. Siirsin toisen käden sormet herkimmilleni ja aloin sormettamaan, samalla kun Toni nuoli pitkin vedoin. Lopulta sain orgasmin ja Toni kasvoilleen hieman kiimanesteitäni, jotka minä kiltisti menin nuolemaan hänen kasvoiltaan. Kävin jälleen hänen vatsansa päälle ja annoin pilluni hyväillä Tonin kalua. ”Mahtavaa”, Toni kuiskasi, lopulta ohjasin kädelläni Tonin miehuuden sisään, saaden hänen kurkustaan nautinnollisen urahduksen. Aloin hitaasti ratsastaa hänen miehuudellaan ja lisäsin pikkuhiljaa vauhtia.

Tuon kalun liike tuntui pillullani taivaallisen hyvältä, enkä olisi tahtonut ikinä lopettaa. Tonin kurkusta karkasi urahduksia ja lopulta painauduin suutelemaan häntä ja makoilin hänen vatsallaan, liikuttaen samalla pilluani hänen kalunsa varrella. ”Piki, kohta saat”, hän kuiskasi ja nousin ratsastamaan kovemmin. Vedin peiton reunan suuhuni, jotten kiimaisena olisi herättänyt metrin päässä nukkuvaa pienokaista. Nopeutin vauhtia vieläkin ja tunsin Tonin kalun värisevän sisälläni. Lopulta hän laukaisi kuuman spermalastin sisääni, saaden minultakin orgasmin liikkeelle ja uikutin peiton reuna suussani, lisäten vauhtia. Lopulta lysähdin rentona rakkaani päälle ja napsautin hänen käsirautansa auki. Toni hieroi hetken ranteitaan ja kierähti ylleni ja suuteli minua kiihkeästi. ”Kahlitse minut toistekin”, hän kuiskasi.
Käperryin hänen syliinsä ja hän puristi minut tiukasti itseään vasten ja veti peiton ylle. Nukahdin raukeana Tonin puristukseen ja heräsin jossain vaiheessa sydäntä särkevään itkuun. ”Mä vaihdan”, Toni mutisi unisena ja nousi vierestäni, pikkuinen jatkoi vielä itkemistä, kunnes Toni ojensi hänet syliini ja rinta vaiensi tuon itkun. Kieltämättä se tuntui jännittävältä, kun pieni lapsi imi nänniäni, kun pikkuinen sai vatsansa täyteen, Toni nosti sen takaisin vuoteeseen ja nukuimme aamuun asti.

5 kommenttia viestissä: “Teiniäidille aikuista kyrpää”

 1. joku kuuma says:

  Aika hyvää tarina olikin jatkakaas vaan

 2. joku says:

  Ihan mahtava 😀 oon myös seurannu näit piki tarinoita niin iha mjahtavii ♥
  Jatkoa?

 3. mä vaan says:

  Siis tarkoitin että jatka näitä tarinoita.;-)

 4. mä vaan says:

  Tee jatkoa;-)

 5. Riippuvainen says:

  Oon seurannu näitä sun tarinoitas alusta asti ja ne on parhaita mitä oon ikinä lukenu! Teini-tyttö+aikuinen mies jutut on vaan aivan parhaita ja viel raskaaksi tuleminen ja seksi raskauden aikana kiihottaa ihan mielettömästi! Innolla kyttään aina et milloin seuraava tarina ilmestyy, eli toivon todellakin jatkoa! 😉

Kommentoi

top