search
top

Seksiä exän kanssa vai social engineeringiä?

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...

Affirmidon henkilöstöravintola oli onneksi melko tyhjä. Janne kulki edelläni ja valitsi nurkasta suojaisan pöydän. Ei näitä asioita ole tapana puida henkilöstöravintolassa, mutta toisaalta se oli kaikkein neutraalein ja viattomin paikka keskustelulle. Ainakaan Jannen morsian ei saisi kuulla asiasta.

Seitsemän vuoden takainen ero seurustelusuhteesta oli aikanaan ollut myrskyinen eikä kumpikaan selvinnyt siitä helposti yli. Olin ollut huumaantunut Jannesta, mutta kun tajusin, että olin hänelle vain joku nainen, joka tarvittiin täyttämään avoinna oleva naisen paikka elämässä, itsetuntoni ei kestänyt pettymystä. Halusin olla erityinen, halusin olla arvostettu itsenäni.

Seitsemän vuotta sitten lähdin, enkä lähtiessäni halunnut keskustella mistään asiasta mitään. Kuitenkin suhteen parhaat puolet vainosivat minua päivästä toiseen: seksi Jannen kanssa oli ollut täydellistä. Hänen vartalonsa oli treenattu, lihaksikas ja komea. Koko mies hehkui voimakkuutta, miehekkyyttä, alkukantaista urosmaisuutta. Mies, jonka kanssa saattoi keskustella mistä tahansa asiasta ja joka seuraavassa hetkessä kantoi naisensa sänkyyn ja otti tämän kerran, toisen, kolmannen ja neljännen kerran, oli kuin itse täydellisyys. Kunpa vain naisia ei olisi ollut niin monta.

Suhteen törmääminen seinään oli jättänyt kummallekin mietittävää. Kun kaksi kuukautta sitten kirjoitin Jannelle sähköpostia ja avasin vanhan solmun, hän yllätyksekseni oli halukas keskustelemaan menneestä suhteestamme, siitäkin huolimatta, että hän oli menossa naimisiin syksyllä.

Sähköpostit alkoivat etäisen kohteliaina, sitten ne muuttuivat syytteleviksi, mutta kun sain todettua, että kaipasin joka päivä seksiä Jannen kanssa, vanha kipinä leimahti. Sähköposti kävi liian etäiseksi keskusteluvälineeksi. Koska Jannen morsian ja tämän ystäväpiiri liikkuivat kaupungin kahviloissa usein, päätimme tavata Jannen työpaikalla. Siellä kukaan ei kiinnittäisi huomiota lounaskeskusteluun.

Ensimmäinen tapaaminen jännitti. Eniten pelkäsin lumouksen murtumista. Entä jos unelmieni rakastaja olisikin nyt eltaantunut pösilö? Jos aika onkin kullannut muistot? Mutta kun näin Jannen Affirmidon infotiskin takana pitkänä, jäntevänä ja komeana, tajusin, että kuvitelmasta ei suinkaan ollut kyse. Työpaikoilla ei juurikaan halata, siellä kätellään. Kädenpuristus oli kuin sähköisku. Halusin enemmän. Mutta nyt piti pitää jäitä hatussa, sillä ei nyt oltu palaamassa yhteen, vain keskustelemassa asioista, jotka olisi pitänyt puhua halki vuosia sitten.

Lounas oli kuitenkin karmiva. Janne oli ylimielinen, vihainen, katkera. Hän teki hyvin tiettäväksi, että olin säälittävä ja epätoivoisesti vonkaava nainen menneisyydestä. Sähköpostien kiusoitteleva sävy oli tiessään. En ollut tajunnut, että hän näki minut niin huonossa valossa. Koin ansainneeni sen, sillä päätin suhteen rumasti. Odotin vain hetkeä, jolloin voisin lähteä takaisin pihalle. Tunnin lounas työpaikalla on kyllin pitkä, ja tunti on aivan liian pitkä aika katkeroituneeseen keskusteluun. Kun Jannen esimies tuli pöytäämme istumaan, oli sopiva hetki lähteä. Janne saattoi minut vahtimestarin luo. Kättelimme erotessamme.

Lumous ei täysin murtunut, mutta oli aika jatkaa eteenpäin. Hyvää seksiä saisi muualtakin, ehkä. Jonkun toisenkin kanssa olisi pakko joskus natsata.

Sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä olin saanut sähköpostia Jannelta. Hän pyysi anteeksi kylmää käytöstään lounaalla. ”Kun näin sinut, himo ja halu räjähtivät sisälläni. Olisin halunnut ottaa sinut heti aulassa. Olisin halunnut maistaa sinua, tunkeutua sinuun, kokea saman kihelmöinnin kuin kauan sitten. Olin vihainen sinulle, kun lähdit ja nyt olin vihainen, kun tulit sotkemaan ajatukseni. Elämäni on järjestyksessä, olen menossa naimisiin ja arki sujuu hyvin. En halunnut riskeerata mitään, mitä minulla on nyt. Kun katsoin sinua, tajusin, että elämässäni on vain yksi riski: en koe enää koskaan samaa tunnetta. Ei meistä tule enää mitään, mutta olisi kiva lopettaa tällä kertaa positiivisiin tunnelmiin. Uusittaisiinko lounas, sama aika, sama paikka, ensi pe?”

Olin pilvissä. Olin hyväksynyt katkeruuden ja ollut vähän pettynyt siitä, miten unelmat muuttuivat raadolliseksi todellisuudeksi. Yksi viesti käänsi pettymyksen riemuksi. Ehkä en kuitenkaan ollut ollut vain kuka tahansa nainen. Ehkä en ollut vain säälittävä menneisyydessä eläjä, vaan ehkä meillä oli kummankin mielestä ollut jotakin poikkeuksellista. Ainakin poikkeuksellisen hyvää ja sytyttävää seksiä.

Maanantaiaamusta perjantaiaamupäivään oli pitkä aika. Päätin olla lähettämättä viestejä. Iltaisin istuin myöhään tietokoneen äärellä ja kirjoitin viestejä, tuhosin ne, ja kirjoitin uudestaan.

Kun perjantaina kello 10.45 esitin henkilötodistuksen Affirmidon vahtimestarille, olin tuntevinani katseen selässäni. Kun käänsin pääni, näin Jannen hymyilevän kulkuportin toisella puolella. Poissa oli viimekertainen pidättyneisyys. Olisin halunnut juosta, mutta pakotin itseni käyttäytymään rauhallisesti ja hillitysti. Henkilöstöravintolassa puolet pöydistä oli merkitty varattu-kyltein, joten jouduimme istumaan muiden kanssa samassa pöydässä. Ei siis ollut puhettakaan parisuhdetta käsittelevistä keskusteluista. ”Tässä on Heli Finamedicasta, hän on tutustumassa meidän uusiin ohjelmistotuotteisiimme”, Janne esitteli minut esimiehelleen ja muutamalle muulle pöydässä jo istuvalle miehelle. Onneksi työskentelin firmassa, joka oikeasti teki yhteistyötä Affirmidon kanssa, ja kykenin keskustelemaan työporukan kanssa työtä liippaavista asioista. Valitettavasti tärkeämpää keskustelua oli nyt mahdotonta käydä. Kun miesporukka poistui pöydästä, Janne totesi tyynesti: ”Ei tämä puhumalla muutu. Mä haluaisin vielä kerran naida sun kanssa.” Pöydän alla jalka kosketti jalkaani. Kiihottumisen aalto pyyhkäisi päästä varpaisiin, ja tuijotin Jannen silmiin. Nyökkäsin kerran.

Veimme tarjottimet keräilylinjastoon ja kävelimme peräjälkeen hissiin. Seitsemänteen kerrokseen. Käytävää oikealle, vasemmalle, aulatilan läpi, portaat ylös. Iso, kattokerroksen kokoustila oli tyhjä. Kokoustilan takaosassa oli sohvia ja takka ja peiliseinä. Himo räjähti. Suutelimme, hyväilimme, revimme vaatteita toisiltamme. ”Mä olen seitsemän vuotta unelmoinut tästä.” Janne nosti minut pöydän reunalle ja työnsi kalunsa kosteutta tihkuvaan pilluuni. Raju työntyminen tuntui taivaalliselta. Kielet tutkivat toisiaan vaativasti. Kun kaareuduin ottamaan tukea pöydästä, Janne tuijotti edessään pomppivia pyöreitä tissejäni. Kieli lipaisi toista nänniäni. Janne imaisi nännin suuhunsa, puraisi sitä kevyesti, venytti huulillaan nänniä, kunnes se pongahti suusta. Tätä olin kaivannut. Olin seota himosta. Iso kalu hakkasi pilluani pohjaan asti. Rajut työnnöt alkoivat voimistua ja kaikki energia keskittyi laukeamishetkeen. Pidin kiinni pöydänreunasta ja lantioni vatkasi Jannen lantiota vasten. Pilluni puristeli rajusti Jannen kyrvän ympärillä, kun orgasmi lähti liikkeelle. Huumaavan pökerryksen keskellä silmiini osui peilikuva kahdesta täydellisestä vartalosta.

Pökerryksen jälkeen sanottiin unohtumattomia asioita. Kävimme peseytymässä ja puimme päälle. Kun huomasin Jannen tuijottavan minua edelleen kiiman lasittamin silmien, aloin uudestaan riisuutua hitaasti hänen edessään. Riisuin silkkisen mustan puseron, sen alla olevan kireän topin ja lyhyen hameeni. Jätin nahkasaappaat, sukat, sukkanauhat ja rintaliivit ylleni. Aloin hyväillä itseäni peilin edessä. ”Joka päivä mietin sinua. Joka kerta harrastaessani seksiä mietin sinua. Kun joku muu mies painautuu sisääni, ajattelen sen olevan sinä. Jokainen muu mies vain on ollut surkea kokemus.” Työnsin sormen sisääni, otin sen ulos ja nuolin sperman ja pillun makua sormestani. ”Sä sait mut silloin ja edelleen tuntemaan oloni haluttavaksi, pantavaksi laatuhuoraksi.”

Polvistuin Jannen eteen ja avasin hänen housunsa. Kalu pomppasi ulos. Silitin kalua ensin käsilläni. ”Sä olet ihan uskomaton mies. Ja sun kyrpäsi, tää on täydellinen mun pillulleni.” Katsoin Jannea alhaalta ja otin kalun pään suuhuni. Nautin kuunnellessani miehen voihkaisevia huokauksia. Hyväilin käsilläni kalun juurta, etsin sormillani herkkiä kohtia, joita painamalla huohotus kiihtyi. Isoa kalua oli työläs imeä, mutta se oli niin upea, jopa hyvän makuinenkin, että olisin imenyt ja nuollut sitä ikuisuuden. Pian kuitenkin huohotus kiihtyi, Janne tarttui kiinni päähäni ja alkoi ojata rytmiä.

Suihinotto ja Jannen nautinnon seuraaminen oli saanut minutkin hekuman rajoille. Hieroin pilluani ja vain muutaman edestakaisen liikkeen jälkeen alkoi orgasmi, jonka alkaessa tunsin Jannen kalun alkavan sykähdellä kurkussani. Lämmin sperma suihkusi suuhuni ja nieleskelin sitä oman nautintoni järistysten keskellä.

Janne silitti hiuksiani. ”Sä olet uskomattoman ihana ja kiimainen nainen.”

Elin pari päivää huuman ja morkkiksen välillä ajelevassa vuoristoradassa. Halusin lisää, mutta ei siitä seuraisi mitään hyvää. Jannella oli oma elämä, eikä suhde ollut toiminut ihmissuhteena. Sovimme kuitenkin vielä uuden tapaamisen.

Seuraavana perjantaina kaikki lähti menemään pieleen. Janne tuli myöhässä hakemaan minut aulasta pitkäksi venyneen kokouksen takia. Menimme jälleen ruokalaan, muka keskustellaksemme tilanteesta, mutta ensimmäistä kertaa kummaltakin sanat olivat hukassa. Lopulta aloitin itse. ”En mä tiedä, mitä tästä puhuttais. Ei meistä tullut mitään, mutta seksi sun kanssasi on ihan uskomatonta.” Janne virnisti ja siirsi kätensä pöydän alla jalalleni. Tuijotimme toisiamme, kun vierestä kuului yskähdys. ”Anteeksi, että häiritsen. Janne, Elmidasta soitettiin. Viimeisestä päivityksestä löytyi paha bugi, joka pitää korjata sunnuntai-iltaan mennessä. Koponen on tänään sairaana, joten sun pitäis panna porukka töihin ja hoitaa Elmidaan viestintä korjauspäivityksestä ja sen aikataulusta. Lupasin puolen tunnin sisään lisätietoa, joten parempi panna töpinäksi.” ”Hei, no mä lähdenkin tästä sitten. Oli kiva tavata”, totesin sekä Jannelle että tämän esimiehelle. ”Etkös sä ollut sieltä Finamedicasta? Heli? Kun viime viikolla tavattiin ohimennen, sanoit, että olit tutustumassa meidän uuteen ohjelmistoon. Kun nyt olet täällä, saisinko hetken viedä aikaasi ja näyttää meidän toimintatapoja? Mä voisin vähän näyttää meidän tilojakin ensin, jos sulla ei ole kova kiire.”

Janne lähti puolijuoksua hisseille. Markus Sirla, Jannen esimies, pyöritti tilannetta. Esimiesaseman olisi arvannut miehen käytöksestäkin: se oli määrätietoinen, sellainen, jolle ei tulisi mieleenkään panna vastaan. ”Lähdetääs ensin tonne yläkertaan.” Markus johdatteli minut hisseille ja kertoili yleistietoa Affirmidosta. Poistuimme hissistä hiljaisen oloiseen kerrokseen.

Käytävää kävellessämme Markuksen äänensävy muuttui. ”Mun on pakko sanoa, että tänä aamuna, kun näin sut täällä kolmatta kertaa, soitin Finamedicaan ja kysyin, onko yhteyshenkilö vaihtunut. Siellä ei tiedetty mitään sun vierailustasi. Mulla oli jo aiemmin herännyt epäilys, että sä olet hankkimassa täältä tietoja, social engineerigiä. Pyysin vartioinnin poikia vähän katsomaan sun perään jo viime viikolla.” Pala alkoi nousta kurkkuuni. Yrityssalaisuuksien vakoiluepäily on raskas syyte. Työpaikkani olisi vaarassa. Valahdin kalpeaksi tajutessani, mitä kaikkea tästä voisi seurata.

Markuksen puhuessa olimme kävelleet kohti hänen työhuonettaan. Markus avasi huoneensa oven ja samalla kun hän ohjasi minua sisään, käsi nousi vyötärölleni. Ovi naksahti kiinni perässäni. Äänensävy, joka oli alussa ollut poliisimaisen tiukka, alkoi muuttua hymyilevän ivalliseksi ja paksummaksi. ”Teillä on varmaan sama tilanne Finamedicassa, että joka paikka on vartioitu ja kamerat seuraavat melkein joka paikassa, mitä tapahtuu.” Markus seisoi takanani, painautui minuun kiinni niin, että tunsin kovan kalun takapuoltani vasten. Määrätietoinen käsi nousi reittäni pitkin hameeni alle. ”Lupasin soittaa tänään pomollesi ja kertoa, onko sun vierailuillesi joku selitys.” Markus kähisi korvaani, näykkäsi korvanlehteäni, nuuhki niskaani. ”Kallea varmaan kiinnostaisi nähdä valvontavideolta, miten kiimainen narttu hänellä on töissä.” Markuksen kokeili sormellaan pilluani ja työnsi rajusti sormen sisääni. ”Nngh! Eih!” parahdin, mutta äkisti noussutta kiimaa en pystynyt peittämään. ”Tai sitten me keksitään yhdessä joku parempi selitys sille, miksi sä olet käynyt täällä”, Markus sanoi työnnellessään sormeaan sykkivässä, märässä pillussani.

2 kommenttia viestissä: “Seksiä exän kanssa vai social engineeringiä?”

  1. Veeti says:

    Mä käyn naimassa seksikästä jakkupuku eXääni. Ei tiedä töissä esimiehet eikä aviomies kotona, kuka sitä kiimaista narttua hoitaa 😉

  2. mmeij says:

    ihan uskomattoman kiihottava novelli. 5/5. ei mitään valitettavaa. lisää tätä (;

Kommentoi

top