search
top

Omistat minut (jatkoa novelliin Kesäyössä)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 3.74 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: VIhdoin valmistunut jatko talvella julkaisemaani novelliin.

Aamu oli jo pitkällä kun heräsin. En jaksanut vielä avata silmiäni, mutta tunsin kuinka auringon säteet tunkeutuivat makuuhuoneeseen verhojen välistä. Aivan liian kirkasta, mietin ja käänsin selkäni ikkunaan päin. Potkaisin peittoa. Huoneessa oli aina kesäisin kuuma eikä tämä aamu ollut poikkeus. Peitto oli puoliksi lattialla ja vain pieni kulma valkoisesta lakanasta peitti alastonta vartaloani. Sikäli kun sitä peittämiseksi voi kutsua. Hapuilin kädelläni puolellesi, mutta et ollut siinä. Et kai ollut halunnut herättää minua. Torkahdin hetkeksi ja heräsin siihen, että istuit sängyn reunalla silittäen pitkiä vaaleita hiuksiani. Mutisin jotain josta et todennäköisesti saanut selvää, en edes tiedä mitä yritin sanoa. Kumarruit ja suutelit paljasta selkääni. “Huomenta, yö oli ihana”, kuiskasit hellästi korvaani ja annoit vielä toisen suukon poskelleni. Kehotit minua nukkumaan vielä hetken, tänään ei ollut kiire mihinkään, kerrankin vapaa viikonloppu. Hymyilin tyytyväisenä ja nousit sängyltä. Viime yö oli tosiaan ollut ihana. Olin yllättynyt käytöksestäsi, mutta se oli kiihottanut minua. Haluan, että mies näyttää omistavansa minut ja sen olit tehnyt, paremmin kuin hyvin. Minua nauratti kun muistin kuinka hölmistyneinä miehet olivat jääneet seisomaan ulos kun talutit minut taloon. Toivottavasti eivät ajaneet ojaan, raukat. En jaksanut enää muistaa mihin vaatteeni ja käsiraudat olivat päätyneet, mutta kai olit tuonut ne sisään.

Taisin taas nukahtaa hetkeksi, koska havahduin siihen että kävelit huoneessa. Makasin edelleen kyljelläni sängyllä kun pyysit minua kääntymään. Äänesi oli pehmeä, mutta siinä oli jotain outoa. Käännyin selälleni ja kuulin kun huokasit. Peittoa ei ollut päälläni enää nimeksikään. Raotin silmiäni ja näin sinut seisomassa t-paidassa ja boksereissa edessäni. Olit jo ruskettunut, alkukesän aurinko oli selvästi tehnyt tehtävänsä. Rusketus vain korosti käsiesi lihaksia ja kasvojesi piirteitä. Ja nuo silmät, joilla katselit minua. Ei miehelle voi sanoa niin, mutta ne olivat ihanat. Sellaiset, joita unohtuu katsomaan. Vähän vallattomat, sellaiset jotka hymyilevät silloinkin kun et muuten hymyile. Pidin siitä miten katsoit minua nyt. Olin nähnyt tuon katseen ennenkin, viimeksi viime yönä.

“Mitä ihmettä sä teet?” huudahdin kun näin mitä sinulla oli kädessäsi. Yhtäkkiä olin täysin hereillä. “Kuvasin sua vähän”, sanoit ilkikurinen hymy huulillasi ja heilutit kameraa. Ilmoitit ettet suinkaan aikonut lopettaa, vaikka olinkin herännyt. Olin kuulemma kauneimmillani nyt, näytin yhtä raukealta kuin orgasmin jälkeen. Naurahdin valon olevan kai hyvä tähän aikaan päivästä ja vinkkasin sinulle silmää. Sen kun kuvaisit, eilisen nautinnon jälkeen saisit tehdä minulle ihan mitä haluaisit. Omistit minut. Otit kuvan paljaista sääristäni ja sain suukon punaisille varpaankynsilleni. “Oot uskomaton”, sanoit ja liikutit kameraa ylöspäin vartaloani pitkin. Ikuistit lantioni jokaisen kaarteen ja siirsit sitten käteni vatsani päälle, jotta sait pari kuvaa punaisista kynsistä ihollani. Vedin lakanan kulman peittämään rintojani ja otit kuvan ylävartalostani. Hymyilin sinulle hiljaa. Kuinka nautinkaan siitä miten katselit minua. Raotin huuliani ja kumarruit suutelemaan minua. Huulesi painuivat vaativasti vasten omiani, olit tainnut kiusata itseäsi pidempään kuin olin tajunnut.

Siirsit kätesi hyväilemään kaulaani ja tunsin rintaani vasten kuinka sydämesi hakkasi lujempaa. Nousit takaisin istumaan ja otit pari kuvaa kosteista huulistani. Lipaisin niitä hitaasti ja näin kuinka silmissäsi välähti. Pyysit minua siirtämään peiton pois rintojeni edestä, halusit nähdä minut kokonaan. Liu’utin lakanan sivuun ja nousin istumaan sängyn laidalle. “Tässä olen, anna mennä”, sanoin ja näin kuinka pidätit hengitystäsi. Rajasit kuvaa hetken, halusit rintani ja huuleni samaan ruutuun. Sen jälkeen pari kuvaa sivulta. Ilmoitit laittavasi jonkun niistä kännykkäsi taustakuvaksi. Kielsin sinua, vaikka tiesin sen olevan turhaa. Jos olit kerran päättänyt, en saisi päätäsi käännettyä. En rehellisesti sanoen voinut olla pahoillani siitä, että halusit katsella minua pitkin päivää. “Lopeta hetkeksi”, pyysin, “otan paremman asennon.” Laskit kamerasi alas ja suustasi pääsi hämmästynyt huudahdus kun katselit kuinka levitin jalkani ja nostin vasemman jalkani sängyn reunalle. Eteesi avautuva näkymä sai sinut huohottamaan. Sinulla oli täysi työ pysyä metrin päässä minusta. Näin silmistäsi että olisit halunnut minut heti, unohtaa kameran ja ottaa minut sillä sekunnilla. Olin iloinen että onnistuit hillitsemään itseäsi vielä, ei meillä ollut kiire.

Hetken hengähdettyäsi jatkoit kuvaamista samalla kun asetin käteni rinnoilleni ja hyväilin niitä. Olet aina pitänyt rinnoistani, ne ovat kauniin pyöreät ja täydellisen kokoiset käsiisi. Nipistelin ja venytin varovasti nännejäni, ne kovettuivat nopeasti tuntuen vielä helliltä yön jälkeen. Annoin toisen käteni vaeltaa alas vartaloani pitkin, kohti kuvauksesi kohdetta. Sormeni saavuttivat häpyni nopeasti. Levitin ulompia häpyhuuliani ja aloin liikuttamaan kättäni edestakaisin klitorikseni yli. Voihkaisin hiljaa, olit antanut minulle yöllä sellaisen käsittelyn, että pelkkä hipaisu olisi nyt saanut minut värähtämään.

Kostuin nopeasti ja kai huomasit sen kuvatessasi koska laskit hetkeksi kameran alas. Sanoit haluavasi maistaa minut. Siirsin sormiani alaspäin ja työnsin etusormeni syvälle sisääni. Voihkaisin taas, nyt kuuluvammin. Olin vielä märempi kuin olin tajunnut. Ojensin käteni sinulle ja imaisit sormeni suuhusi. Kielesi pyöri sormeni ympärillä, kuin et olisi saanut maustani tarpeeksesi. Katselimme huohottaen toisiamme, halusit minua yhtä paljon kuin minä sinua.

Nousin ylös sängyltä ja pyysin sinua odottamaan hetken. Katosin kylpyhuoneeseen ja palasin pian uuden sinisen dildoni kanssa. “Et haluaisi kuvata tätäkin vähän?” kysyin ja hymy levisi huulillesi. Sinua ei tarvinnut kahta kertaa kehottaa. Poimit nopeasti kameran käteesi ja asetuin taas eteesi istumaan. Lelussani oli kaksi päätä, toinen perinteinen ja toinen kuin pieniä sinisiä helmiä. Nostin taas jalkani sängyn reunalle ja asetuin makaamaan sängylle. Olit edessäni polvillasi ja kamera tallensi kuinka helmet hyväilivät klitoristani samalla kun voihkintani lisääntyi. “Vittu että haluan sua”, ähkäisit ja tulit lähemmäs minua. Käänsin dildon ympäri ja annoin toisen pään upota syvälle sisääni. Kuinka helposti se liukuikaan pohjaan! “Haluatko tän tilalle?” kysyin kiusoitellen vaikka tiesin hyvin mikä vastauksesi olisi. Laskit kameran viereeni sängylle ja otit kiinni kädestäni vetäen dildon pois sisältäni. Suutelit klitoristani ja nuolaisit kerran ennen kuin nousit seisomaan. Riisuit nopeasti vaatteesi ja heitit ne sängylle. Katselin sinua ihaillen. Näytit uskomattoman hyvältä juuri tuollaisena. Kiihottuneena ja himoiten minua.

Kumarruit päälleni ja paisunut sykkivä kalusi hipaisi jalkaani. Miten minulle olikin jo ehtinyt tulla ikävä sinua? Ohjasit kalusi jalkojeni väliin ja hieroit itseäsi pari kertaa häpyäni vasten. Kiersin sormeni ympärillesi ja liikuttelin esinahkaa hitaasti edestakaisin. Välillä terskasi hipaisi hellästi kämmentäni. Tiedäthän kuinka kämmenteni iho herkistyy kun kiihotun. Silmistäsi loisti himo, pelkäsin että olisit räjähtänyt siihen paikkaan. Ehkä olin kiusannut sinua jo tarpeeksi. Levitin jalkojani ja ohjasin sinut lämpimään syliini. Työnnyit vähän matkaa sisääni kiduttavan hitaasti. Suutelit minua suulle, josta kielesi jatkoi matkaa kaulalleni. “Nai mua”, huokasin, ja nautin kun siirsit kätesi rinnoilleni. Puristit lujaa, niin kovaa että se sattui työntyen samalla rajusti sisääni. Täytit minut kokonaan ja tuntui että repeän sinusta. “Tänä viikonloppuna teen sulle mitä haluan, omistan sut”, sanoit käheällä äänellä ja nyökkäsin. Saisit tehdä mitä tahdot, kunhan nait nyt minua! Supistin lantionpohjan lihaksiani ja jatkoit kiihtyvällä tahdilla. Voi kuinka hyvältä tunnuitkaan! Nousit polviesi varaan ja otit voimakkaasti kiinni nilkoistani. Nostit molemmat jalkani kohti kattoa ja asetit nilkkani lepäämään oikean hartiasi päälle. Suljit silmäsi kun vaginani puristui ympärillesi tiukkaan otteeseen.

Voihkimme kilpaa joka kerran kun osuit pohjaan asti. Tunsin miten nautit minusta. Otit taas kiinni nilkoistani ja työnsit niitä kohti kasvojani. Käänsit katseesi kaluusi, joka upposi kerta kerran jälkeen syvälle sisääni. Silmissäsi välähti. Näky oli varmasti rietas, harmi etten itse nähnyt sitä. Taisit lukea ajatukseni, koska kurkotit sivulle ja poimit kameran sängyltä. En tiedä miten sait asetukset vaihdettua niin nopeasti, mutta tajusin pian ettet ottanutkaan enää pelkkiä kuvia vaan videota. Hidastit hetkeksi tahtiasi, kai ikuistaakseni mahdollisimman tarkkaan jokaisen työntösi. Levitin haarojani ja ohjasin dildon suoraan klitorikselle. Kirosit ja voihkit kun helmet liikkuivat edes takaisin silmiesi edessä. Suljin silmäni ja tunsin kuinka aloin täristä. Yritin purra hampaani yhteen, mutta huutoni karkasivat turvonneiden punaisten huulteni välistä. Lantionpohjani supisteli voimakkaasti kalusi ympärillä kun lämmin orgasmin aalto pyyhkäisi ylitseni. Kamera putosi kädestäsi sängylle ja kätesi puristivat pakaroitani yhteen. Karjaisit kovaa ja laukesit sisääni sellaisella voimalla, että säikähdin.

Vaginani supisteli edelleen ja odotit kalusi pehmentyvän ennen kuin vedit sen pois sisältäni. Makasimme hetken vierekkäin sängyllä huohottaen. Vaginastani valui nesteitämme valkoisille lakanoille, mutten jaksanut kiinnittää siihen huomiota. Silitin rintakehääsi ja katselin kuinka hikikarpalot leikkivät ihollasi. Käänsit katseesi minuun ja hymyilit. “Tätä voisi kutsua alkupalaksi”, naurahdit ja näit kysyvän katseeni. Et välittänyt siitä vaan nousit sängyltä ja otit kädestäni kiinni. “Tule, mennään suihkuun”, sanoit ja johdatit minut kylpyhuoneeseen. Olitpa keksinyt varalleni mitä tahansa, enköhän saisi sen selville ennemmin tai myöhemmin.

Viimekertaisesta yhteisestä suihkusta oli jo aikaa, ehkä siksi tänä aamuna se tuntui erityisen ihanalta. Käänsit suihkua lämpimämmälle ja astuit lähemmäs minua. Katselit kun lämmin vesi valui pitkin hoikkaa vartaloani ja märät hiukseni laskeutuivat rinnoilleni. Latvani ylettyivät juuri ja juuri rintojeni yli ja tiputtivat vesipisaroita vatsalleni. Otit saippuaa käsiisi ja tartuit voimakkaasti kiinni vyötärööni. Rakastan sitä, miten kosket minua. kuin vartaloni olisi olemassa vain sinua varten. Liukkaat kätesi vaelsivat tottuneesti alaspäin pitkin alastonta ihoani. Hipaisit kevyesti paljasta häpykumpuani ja jatkoit matkaasi pakaroilleni puristaen niitä kevyesti. Suljin silmäni ja nojasin vartaloni vasten kylmää kaakelia. Huulesi painuivat lantiotani vasten samalla kun kätesi siirtyivät reisiltäni polvitaipeisiin. Värähdin. Suutelit sisäreiteni herkkää ihoa ja katsahdit minua. Voi kun siirtyisit vähän ylemmäs, sylini sykki taas sinulle.

Kiduttavan hitaasti suudelmasi liikkuivat pitkin vartaloani. Vesi kutitteli vatsaani ja tunsin liian selvästi pisarat, jotka valuivat jalkojeni väliin. Saavutit vihdoin häpyni ja saippuasta liukas kätesi eksyi kuin vahingossa häpyhuulteni väliin. Hymyilit. “Sä oot taas märkä”, sanoit. Oma vikasihan se oli, mitäs koskettelit minua niin. Suutelit vatsaani ja pian huulesi löysivät kovettuneet nännini. Vesi valui kasvoillesi ja sekottui suudelmiisi, muttet välittänyt. Toinen kätesi liikkui edelleen jalkovälissäni samalla kun toisella puristelit rintojani. Huohotin jo. Nuolit nännipihaani ja imaisit pian rinnan suuhusi. Hampaasi asettuivat herkistyneen nännini ympärille ja vedit hellästi. Voihkaisin kuuluvasti. Tiedät niin hyvin mistä pidän! Toistit käsittelyn toiselle rinnalle hieman kovempaa ja minusta tuntui että sekoan. Toinen kätesi pyöri klitorikseni ympärillä vaikka rukoilin että hellittäisit hetkeksi. En saanut enää kunnolla henkeä.

Kiihotit minut orgasmin partaalle ja nautit voihkintani kiihtyessä. Vaihdoit kätesi asentoa ja enää yksi sormi jäi pyörittämään klitoriksen päätä. Otin käsilläni tukea kaakelista, minun oli suljettava silmäni, en nähnyt enää mitään. Tajusin hämärästi, että päästit irti rinnoistani ja vedit minut rajusti itseäsi vasten. Pidit minusta tiukasti sylissäsi kun kiemurtelin orgasmin voimasta. Kiljahdin ja valahdin käsiesi varaan. Päässäni pyöri. Saat minut sekaisin.

Seisoimme kauan kiinni toisissamme veden valuessa saippuoituja vartaloitamme pitkin. Suutelit minua pitkään ennen kuin poimit pyyhkeen naulasta ja kuivasit itsesi. Katselin sinua ja tunsin itseni todella onnelliseksi. Rakastan vartaloasi, sylissäsi tunnen aina olevani turvassa. Vaikka siitä on kauan, muistan kun halasimme ensimmäisen kerran, en olisi halunnut päästää irti koskaan. “Miksi sä hymyilet mulle noin?” kysyit keskeyttäen ajatukseni. “Mietin vaan miten onnellinen olen ja miten pienestä oli kiinni, että tavattiin. Elämä on ihan hirveän kummallista”, vastasin ja nyökkäsit hymyillen. Kehotit minua jäämään vielä suihkuun, menisit laittamaan aamiaista. “Oot uskomaton!” huikkasin perääsi ennen kuin suljit kylpyhuoneen oven.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin käänsin viimein suihkun hanan pois päältä. Kuivasin vartaloni nopeasti ja vilkaisin itseäni peilistä. Märät hiukseni valuivat vettä ja pisarat seikkailivat vartaloani pitkin kohti varpaita. Alkukesän aurinko oli tuonut omaankin ihooni väriä, bikinien rajat erottuivat jo hennosti ihollani. Kietaisin pyyhkeen ympärilleni ja astuin makuuhuoneeseen. Avasin lipaston ja poimin täydestä alusvaatelaatikosta käteeni valkoiset pitsiset stringit. Naurahdin itsekseni. Olit joskus ihmetellyt kuinka monet stringit yksi nainen voi tarvita. Olin yrittänyt perustella asiaa, mutta todennut vain lopulta etten voinut sille mitään. Alusvaatteet ja kengät ovat heikkouteni. Makuuhuoneessa oli edelleen hirveän kuuma, keittiössä olisi todennäköisesti vielä kuumempi. Puin stringit jalkaani ja päätin ilahduttaa sinua syömällä aamiaista tässä asussa. Kesällä on mukavia sivuvaikutuksia.

Avasin makuuhuoneen oven ja kahvin tuoksu syöksyi sisään. Keittiöstä kuului jo astioiden kilinää. Minulla oli nälkä. Puristelin pyyhkeellä vielä viimeisiä vesipisaroita hiusteni latvoista kävellessäni käytävää pitkin keittiöön. Naulaannuin kynnykselle suu auki. Selvisin onneksi nopeasti järkytyksestä ja vetäisin pyyhkeen vartaloni peitoksi. Kirosin ja sain vastaukseksi naurua. Istuit Mikon kanssa keittiön pöydän ääressä ja vinkkasit minulle silmää. “En odottanut, että tulet noin aamiaiselle, Mikko soitti ovikelloa just hetki sitten, kutsuin sen aamulla kahville”, sanoit naureskellen. Mikko näytti melkein yhtä hölmistyneeltä kuin minä, mutta onnistui jotenkuten kakistamaan hyvät huomenet suustaan. Tunsin kuinka vahva puna nousi kasvoilleni. Että pitikin sattua! Päivänvalossa en ollut valmistautunut tapaamaan Mikkoa näin, edellinen yö oli täysin eri asia.

“Turhaan sä siitä pyyhkeestä pidät kiinni, onhan Mikko nähnyt jo kaiken muutenkin”, tokaisit ja loin sinuun kiukkuisen katseen. Nousit ylös ja kävelit luokseni. “Oot ihana, älä peitä sitä”, kuiskasit ja suutelit minua. Yritin olla vastaamatta suudelmaasi, mutta en voinut itselleni mitään. Olet liian hyvä lepyttelemään minua. Puristin edelleen pyyhettä vartaloani vasten kun kiedoit kätesi ympärilleni. Tuoksuit huumaavan hyvälle ja huulesi tuntuivat pehmeiltä ihollani. Sylissäsi oli liian hyvä olla, rentouduin nopeasti ja kiedoin käteni kaulaasi. Pyyhe pysyi ympärilläni enää vaivoin. Näykin varovasti huuliasi ja tunsin reittäni vasten kuinka kalusi alkoi taas heräämään. Otit kiinni pyyhkeen reunasta ja pudotit sen lattialle. Kuulin Mikon ähkäisevän. “Olet ihana”, toistit taas ja suutelit minua vielä kerran. “Nyt aamiaiselle, Mikkoa ei varmaan haittaa vapaamuotoinen pukeutuminen tänä aamuna”, sanoit ja katsahdit Mikkoa kysyvästi. “Sä oot ihan sekaisin”, kuiskasin korvaasi ja Mikko takelteli ettei häntä haitannut yhtään, meidän kotimmehan tämä oli.

Tämä aamiainen oli takuulla omituisimmasta päästä. Istutit minut pöydän ääreen itsesi viereen, Mikkoa vastapäätä ja jatkoit kesken jäänyttä juttuasi Mikon kanssa kuin antaaksesi minulle aikaa kerätä ajatukseni. Ainakin nälkäni oli tiessään. Yritin vakuutella itselleni, että näin varmaan unta. Eihän tällaista tapahdu! Ei muiden kuin sinun kanssasi. Olet aina nauttinut siitä, että pääset yllättämään minut, mutta tämä oli jo yllätys potenssiin kymmenen.

Kaadoit mehua lasiini ja työsit tuoreen croisantin eteeni, kuin tilanteessa ei olisi mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Tässä me kuitenkin istuimme, kolmisin pöydän ympärillä ja molemmat miehet vilkuilivat vartaloani vähän väliä. Juttelimme ensin säästä, seuraavan viikon suunnitelmista ja sitten edellisen illan juhlista varoen kuitenkin puhumasta kotimatkasta mitään. Kiersimme aihetta kuin kissa kuumaa puuroa, vaikka saimme ajatuksemme vaivoin pidettyä muualla. Tilanne oli vähintäänkin kummallinen. Olisi kai kaksi vaihtoehtoa, paeta nyt tai heittäytyä. Katseestasi näki kilometrin päähän kumpaa halusit minun tekevän. Et antaisi minun paeta, sinä hallitsit minua nyt.

Rohkaisin lopulta itseni kysymällä Mikolta pääsivätkö miehet yöllä hyvin kotiin. Mikko virnisti. Oli kuulemma ollut muuten hiljainen ajomatka, mutta Jania piti ohjeistaa joka kadunkulmassa kun tuntui unohtaneen täysin mihin oli menossa. Kommentti sai aikaan vapautunutta naurua meissä kaikissa. Mikko totesi, että herätessään aamulla oli luullut nähneensä todella hyvää unta. “Ei se meillekään ihan jokapäiväistä toimintaa ollut”, vastasin ja katsahdin sinua. Näin silmistäsi, että mietit kuumeisesti jotain mutta tyydyit vain hymyilemään minulle. Mikko rohkaistui keskustelustamme selvästi ja kysyi varovasti saisiko nähdä punaiset käsirautamme, oli kuulemma ajatellut hankkia itsekin, muttei tiennyt minkälaiset. Olit jo nousemassa ylös, mutta istuitkin takaisin pöydän ääreen ja loit ilkikurisen katseen minuun. “Niinpä niin, silmänruokaa teille molemmille, jos mä haen ne”, sanoin ja sain vastaukseksi pari naurahdusta. Kävelin pois keittiöstä ja tunsin kuinka molempien katseet porautuivat vartalooni. En voinut olla hymyilemättä. Nauttikoon nyt näystä, harvoin nainen saa tällaista huomiota monelta mieheltä yhtä aikaa. Huusit vielä perääni, että olit laittanut käsiraudat yöllä takaisin normaalille paikalleen.

Avasin makuuhuoneen vaatekaapin ja kaivoin laatikon esille. Hetken mielijohteesta otin toiseen käteeni vanhemmat mustat, toiseen edellisen illan punaiset raudat ja kävelin niitä molempia heilutellen takaisin keittiöön. Näky tuntui miellyttävän sekä sinua että Mikkoa. Katselit käsirautoja ja kätesi kävi nopeasti jalkojesi välissä. Hengitykseni kiihtyi, olisin halunnut koskettaa sinua. Mikon silmät olivat nauliutuneet rintoihini ja näin jo metrin päästä kuinka hänen housunsa kiristivät. Jännite keittiössä alkoi olla liikaa meille kaikille. Laskin molemmat raudat pöydälle ja selostin nopeasti Mikolle, että vanhemmissa oli turvalukko avaimen hukkumisen varalta, uudet olivat selvästi jämerämmät.

Nousit ylös ja kuiskasit jotain Mikolle, joka nyökkäsi hiljaa tuijottaen minua kerrankin suoraan silmiin. “Me tehdään nyt näin”, aloitit ja käheä äänesi sai minut värähtämään. Kuullostit seksikkäältä, vaativalta. Tässä sitä mennään, ajattelin ja tunsin punastuvani taas. “Sä olet luvannut tehdä tänä viikonloppuna mitä haluan ja ajattelin että Mikko jäisi nyt pitämään meille seuraa”, jatkoit. Poimit mustat raudat pöydältä ja kävelit luokseni. Kehotit minua nousemaan ylös. “Autas mua vähän, annetaan Mikon kokeilla näitä rautoja”, sanoit ja kiersimme Mikon molemmille puolille. Kiinnitimme nopeasti Mikon kädet tämän selän taakse, Mikko oli noussut seisomaan ja oli selvästi kiihottunut. “Tätä turvalukkoa ei sitten ole tarkoitus käyttää, mä otan nämä avaimet taskuuni”, ilmoitit ja kehotit minua kävelemään keittiön kaappien luo. Napsautit punaisten rautojen toisen pään vasemman ranteeni ympärille ja toisen kaapin kahvaan pujottaen avaimen taskuusi.

Katseltuasi minua hetken käännyit Mikon puoleen. “Tää nainen kuuluu mulle, siksi sidottiin sun kädet. Sä et saa koskea sitä käsilläs, muuten tee mitä tahdot”, tokaisit ja Mikko haukkoi henkeään. “Ja sä, helpota nyt ton miehen oloa, sehän on ollut ihan sekaisin viime yöstä asti. Mä katselen. Kunhan et irrota sen rautoja, jatkoit hymyillen.” Tulit luokseni ja kuiskasit vielä kerran omistavasi minut. “Kuulut mulle, teet mitä mä haluan ja nyt haluan että nautit kunnes tää viikonloppu on ohi.” Painauduit kiinni ihooni ja tunsin kuinka sykit minua vasten. Hyväilit paljaita pakaroitani ja voihkaisin. “Ootko nyt ihan varma tästä, en tiedä pystynkö”, aloitin ja hengitit raskaasti korvaani. “Olen, ihan varma, sä teet just niinkun mä sanon nyt”, sanoit käskevästi. Puristit pari kertaa paljaita rintojani ja katselit ihaillen kun nännini kovettuivat entisestään. Suutelit minua ahnaasti ja kielesi kietoutui omaani. Polveni meinasivat pettää. Purit alahuultani ja nipistelit rintojani vielä hetken. Irrottauduit minusta ja istuit takaisin keittiön pöydän ääreen. Huoneeseen laskeutui hiljaisuus ja tajusin tuijottavani Mikkoa suoraan jalkojen väliin. Olisin voinut vannoa, että näin selvästi kovettuneen kalun liikahtavan collegehousujen sisällä.

En tiedä kuinka kauan aikaa kului, ehkä minuutti, ehkä vain sekunteja, mutta lopulta Mikko huokaisi syvään kuin kerätäkseen rohkeutta ja otti askeleen kohti minua. Vilkaisin sinua ja huomasin, että ilkikurinen hymy karehti huulillasi. Harkitsin hetken olisiko vielä mahdollista suuttua sinulle ja lopettaa leikki tähän. En halunnut. Halusin vain miellyttää sinua. En edes olisi nyt osannut sanoa sinulle ei. Olit taatusti tiennyt saavani minut tällä koukkuun, nautit selvästi siitä että sait hallita minua. Ärsytti myöntää, mutta nautin tilanteesta itsekin. Mikko katsoi minua kysyvästi ja nyökkäsin. Tule vaan, en minä pure. Katselin huohottavaa miestä edessäni. Ei ollenkaan hassumman näköinen, ei niin komea kuin sinä, mutta mielelläänhän tuollaista miestä katselee. Vihreät palavat silmät ja vaaleat hiukset. Aika harteikas ruumiinrakenne, vähän lyhyempi kuin sinä, mutta kuitenkin minua päätä pidempi. Aavistus sänkeä edellisen illan jäljiltä ja voimakkaan näköinen vartalo. Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä.

Mikko oli nyt niin lähellä minua, että tunsin miehen hengityksen paljaalla ihollani. Kosketin oikealla kädelläni t-paitaan verhoiltua kylkeä ja tunsin kuinka koko vartalo värähti. “Rentoudu, ajatellaan vaikka että ollaan unessa”, kuiskasin ja annoin käteni vaeltaa Mikon selkää pitkin. Mies nosti katseensa paljailta rinnoiltani ja katsoi suoraan syvälle silmiini. Katse, jossa ehkä hetki sitten oli ollut vielä pelkoa ja epävarmuutta oli nyt täynnä himoa. Mikko kumartui lähemmäs ja laski huulensa huulilleni. Kiivas suudelma tuoksui ja maistui kahville. Vieraan miehen kieli leikki suussani ja vartalo värähteli omaani vasten. Lopulta minun oli käännettävä pääni sivuun, olisin tukehtunut muuten. Suljin silmäni ja Mikko suuteli poskeani, korvaani ja paljasta vaaleaa kaulaani.

En olisi uskonut, että tämä tuntuisi näin luonnolliselta. Huokaisin ja kuulin kun nousit ylös. Avasin silmäni ja katsahdin sinua. Nojasit vasten keittiön pöytää katseesi nauliintuneena siihen mitä edessäsi tapahtui. Kätesi oli housujesi vyötärönauhalla ja sinulla seisoi selvästi. Muodostit äänettömästi huulillasi sanan ‘jatka’ ja nyökkäsit. Hyvä on, jos niin haluat. Käänsin pääni takaisin Mikkoa kohti ja suutelimme uudelleen. Käteni vaelsi vartalon etupuolelle ja vein sormeni housujen vyötärölle. Pari kiskaisua ja housut putosivat paljastaen mustat bokserit, jotka näyttivät tällä hetkellä kiristävän aivan liikaa. Mikko ähkäisi ja näykkäisi alahuultani vaativasti. Hymyilin ja laskeuduin polvilleni kovalle kivilattialle. Vasempaan käteeni kiinnitetty ketju riitti melko pitkälle, mutta käteni jäi silti vähän pystyyn, tosin juuri sopivalle korkeudelle, jotta sain sormeni ujutettua t-paidan alle. Vatsan iho kohoili kämmentäni vasten tuntuen lämpimältä. Iho oli navan ympäriltä hieman karvainen, mutta olin pitänyt sitä aina seksikkäänä ominaisuutena miehillä. Sormenpääni sivelivät vatsalihaksia kevyesti varoen kuitenkin kutittamasta samalla kun oikea käteni tutki lihaksikkaita reisiä ja liikkui hitaasti lähemmäs kohti taivasta pyrkivää elintä. Etusormeni eteni tekemään ympyrää boksereiden päällä, kohouman ympärillä. Varoin koskemasta kovettunutta elintä kankaan läpi. Piirsin sen ääriviivoja sormellani ja katselin ihaillen kuinka se nytkähteli kankaan alla. Painoin huuleni suoraan kalun päälle ja hengitin lämmintä ilmaa kankaan läpi saaden Mikon huokaisemaan. Suutelin pari kertaa samaa kohtaa ja puhalsin uudelleen. Kohotin katseeni ja näin Mikon silmissä epätoivoa. Ne suorastaan anoivat minua menemään pidemmälle, mies oli tulossa hulluksi.

Oikea käteni tarttui mustaan kankaaseen ja vedin, kiduttavan hitaasti. Vähä vähältä ihoa paljastui boksereiden alta ja lopulta kovettunut elin pongahti vapauteensa. Sen kärki kiilteli edessäni turvonneena ja punaisena. Ei ollenkaan niin upea kalu kuin sinulla, vähän pienempi mutta samalla paljon paksumpi. Verisuonet erottuivat selvästi kalun vaaleaa ihoa vasten ja tuntuivat pullistuvan enemmän joka kerran kun mies hengitti sisään. Kiersin käteni kalun ympärille ja hitaasti liikuttaen sormiani edestakaisin tutkin sitä katseellani. Mikko oli sulkenut silmänsä ja näytti purevan huultaan. Näin epätodellisessa tilanteessa ei kai kukaan meistä ollut ollut aikaisemmin. Ellei nyt edellistä iltaa laskettaisi mukaan. Suutelin varovasti kalun juurta ja näin sivusilmällä kuinka sinä riisuit vaatteesi tuolille. Voi, miten sinulla seisoi. Suusi oli hieman raollaan ja katselit polvillaan olevaa vartaloani kiihottuneena. Ei ollut epäselvää, että halusit minun jatkavan edelleen.

Suutelin varovasti Mikon kalun vartta edeten kohti kiiltelevää terskan päätä, joka tempoili edessäni. Kieleni kiersi kerran terskan ympäri ja imaisin sen sitten huulieni väliin. Vain vähän matkaa, niin että sain Mikon huokaisemaan. Pari suolaista tippaa valui alas kurkkuuni. Ihan erilainen maku kuin sinussa. Mietin hetken huvittuneena tietävätkö miehet maistuvansa niin erilaisilta. Toiset enemmän suolaisilta, kirpeämmiltä, toiset vähän makeilta. Onneksi kohdalleni ei ollut vielä osunut sellaista miestä, jonka mausta en olisi pitänyt.

Nuolin uutta tuttavuuttani huolellisesti pitkin vedoin juuresta terskaan asti, kunnes otin oikealla kädelläni voimakkaasti kiinni Mikon pakaroista ja upotin koko kalun suuhuni. Takeltelin vähän, kalu tosiaan oli paksumpi kuin sinulla. Puristin huuleni tiukasti juuren ympärille ja liikutin suutani renkaana alhaalta ylös ja takaisin. Mikko yritti riuhtoa käsiään vapaaksi selkänsä takaa ja työnsi lantiotaan voimakkaasti kasvojani vasten. Takeltelin taas. Vapautin huohottaen kalun huulteni syleilystä ja siirsin sormeni kalun ympärille. Mikon silmät olivat kiinni ja huokaisut pakenivat hänen huultensa välistä. Hymähdin tyytyväisenä siitä, että sain miehen nauttimaan. Edellisen yön jäljiltä minulla oli vähän huono omatunto siitä, miten olimme Mikkoa ja Jania kiusanneet.

Kätesi laskeutui olalleni ja värähdin. Otit kiinni hiuksistani ja taivutit kasvoni ylös niin että näin silmäsi suoraan yläpuolellani. Tuollaista kiihkoa en ollut nähnyt sinussa ennen. Hetkeksi säikähdin olitko vihainen, mutta ei, kiihottunut sinä olit. Kiihottuneempi kuin koskaan ennen. Polvistuit taakseni ja kiersit kätesi vaativasti ympärilleni. Mikko havahtui kun nykäisin voimakkaasti toisesta kiveksestä. “Nyt on sun vuorosi, nyt jäät kahden miehen väliin”, sanoit minulle käheästi. “Tottele sitä, se on tosissaan”, Mikko nyökkäsi ja horjahti vähän työntäessään lantionsa takaisin eteeni. Mikko pyysi käsiään vapaaksi, mutta kielsit tiukasti. Sen sijaan työnsit minua lähemmän miehen vartaloa puristaen pakaroitani käsissäsi. Sormesi leikkivät stringieni naruilla hetken, ennen kuin tartuit niihin ja pujotit stringit polviini. Painoit voimakkaan suudelman molemmille pakaroilleni saaden minut huokaisemaan syvään.

Nuolaisin Mikon kalua pari kertaa sinun pitäessäsi minua edelleen otteessasi. Kuulin sinun kuiskaavan jotain ja huomasin Mikon nyökkäävän. Otit kiinni vyötäröstäni ja riuhtaisit minut ympäri. Vingahdin horjahtaessani kylmällä lattialla. Edelleen kaapin ovesta roikkuva käsirauta hiersi kipeästi vasenta rannettani ja käteni jäi epämukavaan asentoon pääni päälle. Kipu unohtui kuitenkin pian, vedit minut vartaloasi vasten ja upotit kielesi vaativasti suuhuni. Imaisit kieleni huultesi väliin ottaen samalla molemmilla käsillä kiinni kasvoistani, niin etten päässyt pakenemaan sinua. Yritin haukkoa ilmaa, mutta teit sen melkein mahdottomaksi. Et aikonut päästää minua tästä.

Jo ennen kun tunsin Mikon polvistuvan takanani, tiesin mitä halusit. Puraisit varovasti kaulaani ja laskeuduit eteeni makaamaan, jalkasi polvieni molemmin puolin. Vedit vapaasta kädestäni vartaloni kontalleen päällesi niin, että tunsin Mikon lantion vasten omaani. Kalusi seisoi kovana vain muutaman sentin päässä huulistani, kuin kutsuen minua. Tunnistaisin sen vaikka silmät kiinni, se on täydellinen minulle. Lipaisin huuleni kosteiksi ja suutelin kalusi päätä hellästi. Silmäsi sulkeutuivat hetkeksi ja samalla tunsin kuinka Mikon terska hipaisi paljaita häpyhuuliani. Katsahdin sinuun kysyvästi. “Anna mennä, haluun nähdä kun nautit”, sanoit käskevästi vieden vapaan käteni jalkojeni väliin. Tartuin kädelläni Mikon kaluun ja autoin sen kostealle aukolle. “Nyt”, voihkaisin ja Mikko survaisi kalunsa sisääni. Kiljaisin, minua sattui. Tässä asennossa täydellisesti kovettunut elin tuntui todella paksulta, se repi vaginan seinämiä niin, että pari sekuntia tunsin vain viiltävää kipua. Mikko pysäytti työnnön hetkeksi ja sinä tartuit kädelläsi niskaani vetäen huuleni takaisin kalullesi. “Sä pystyt, rentoudu, pidät tästä”, kuiskasit.

Upotin terskasi suuhuni ja yritin rentoutua. Mikko jatkoi työntöä varovasti mutta varmasti, pidemmälle ja pidemmälle. Osuttuaan pohjaan mies veti kalunsa lähes kokonaan ulos ja survaisi sen uudelleen sisään, tällä kertaa varomatta. Vingahdin taas, mutta nyt kipua oli vähemmän. Aloin jo nauttia tästä. Se tuntui sopivan myös sinulle, otteeni kalustasi tulivat varmemmiksi ja pystyin keskittymään paremmin siihen, miten saisin sinut huokailemaan. Nostit lantiotasi minkä pystyit, ja upotin sinut syvälle kurkkuuni. Ihaillen katselin vatsasi lihaksia kun ne kohoilivat kiihtyvän hengityksesi tahdissa. Olet täydellinen. Voihkit silmät kiinni välillä vetäen minua hiuksistani lähemmäs. Mikko nopeutti tahtiaan saaden minut taivuttamaan selkääni kaarelle ja työntämään lantiotani taaksepäin. Syvällä sisälläni liikkuva kalu hieroi toistuvasti vaginani etuseinämää, juuri siitä missä g-pisteen paikka on.

En kestäisi tätä kauaa. Jokaisen työnnön jälkeen minun oli vaikeampi pitää huulet tiukasti ympärilläsi, voihkintani vei liikaa aikaa. Mikko ei tainnut olla paljon minua jäljessä. Huomasit sen kai pian ja katsahdit minua. Vinkkasit Mikolle silmää ja horjahdellen mies irrottautui minusta. Mietin hetken, miten paljon olitte ehtineet sopia etukäteen, kun nousit polvilleni eteeni ja pyöräytit minut lattialla takaisin Mikkoa vasten. Mikko kampesi vaivalloisesti itsensä pystyyn. Liike näytti tuottavan ongelmia miehen käsien ollessa edelleen selän takana. Omat kätesi liikkuivat kuin tunnustellen pitkin vartaloni ääriviivoja. Mikon vihreissä silmissä loisti kiihko, kiihko jota ei ollut vielä tyydytetty. Tämä ei tosiaan loppuisi nyt.

Tuntui epätodelliselta olla polvillaan kivilattialla kahden miehen välissä. Kahleissa olevaa kättäni särki, mutta hädin tuskin huomasin sitä enää. Mikon turvonnut kalu vaati päästä takaisin suuhuni samalla kun sinun kätesi kävivät vaativammiksi ihollani. Tartuit molemmista nänneistäni kahdella sormella ja vedit niin että kiljaisin. Oikea kätesi vaelsi etupuolelta jalkojeni väliin ja yhdellä liikkeellä upotit kaksi sormea sisääni. “Vittu, sähän olet ihan kiimassa”, ähkäisit. Ihan kuin tieto olisi sinut oikeasti yllättänyt. Sormesi painui vaginan seinämää vasten ja voihkin samalla kun omat sormeni liikkuivat Mikon ympärillä. Otit voimakkaasti kiinni lantiostani estäen kiemurteluni sinua vasten. Minun oli otettava tukea Mikon lantiosta, sekoaisin tähän paikkaan. Mikko pakotti kalunsa takaisin huulteni väliin ja tunsin sinut kovana alaselkääni vasten. Korjasit asentoa ja samalla kun Mikon kalu upposi suuhuni, sinä ohjasit itsesi sisääni. Huuliltani purkautui pitkä nautinnollinen huokaus, joka sai Mikon värähtämään ja sinut työntämään uudelleen, syvemmälle. Ei tämä ole totta, minua naidaan molempiin päihin!

Kesti hetken, että oikea tahti löytyi. Mikko työnsi kaluaan syvemmälle kurkkuuni aina kun työnnyit uudestaan sisääni. Toinen kätesi oli edelleen rinnoillani, annoit Mikon katsella kun venytit ja nipistelit nännejäni. Välillä olin kai mielestäsi liian hiljaa, koska kiskaisit niin että kiljahdin. Se sai Mikon kiroamaan ja sinut kiihdyttämään tahtiasi. Kosteuteni oli levinnyt sisäreidelleni ja valui ihoani pitkin alemmas, kuumana vanana kohti polviani ja pitsisiä stringejä. Polttavana, kiihottavana, riettaana. Juuri sellaiseksi tunsin itsenikin nyt. Muistan miettineeni hetken, että olisin halunnut tämän videolle. Nyt ei kuitenkaan olisi aikaa hakea kameraa, en lähtisi tästä. En haluaisi enkä edes pääsisi tiukasta otteestasi irti. Kuiskailit korvaani kuinka hallitsit minua ja suutelit paljaita olkapäitäni ja niskaani. Välillä käytit sormeasi klitoriksellani ja levitit kosteuttani sormellasi vatsaani ja kylkiini.

Mikko kirosi nyt taukoamatta ja vatsan lihakset jännittyivät kahlehdittua kättäni vasten. Hellitit hetkeksi tahtiasi, jotta päästäisin Mikon piinastaan. Imaisin vielä pari kertaa voimakkaasti samalla nykäisten kiveksistä kunnes Mikko karjaisi ja vetäisi kalunsa suustani. Spermaa valui huulilleni ja kaulalleni sotkien samalla hiusteni latvat, jotka edelleen olivat vähän märät suihkun jäljiltä. Nuolin huuleni puhtaiksi ja mies huohotti ja horjahti vähän, ennen kun sai tukea tiskipöydästä. Mikko tuijotti silmiäni ja huuliani kun painoit selkääni alaspäin, niin että sain oikealla kädelläni tukea lattiasta. Tartuit molemmin käsin kiinni lantiostani ja kiihdytit taas liikkeitäsi niin, että sait minut voihkimaan äänekkäästi. Huusin laukeavani pian, joka sai sinut siirtämään oikean kätesi takaisin klitorikselleni. “Nauti, laukea mulle”, kuiskasit käheästi samalla kun sormesi pyöri klitoriksen pään ympärillä. Vartaloni alkoi nytkähdellä lantiotasi vasten ja vaginani suu puristui tiukaksi renkaaksi kalusi ympärille. Orgasmi sai minut värisemään kauttaaltaan ja lantioni kiemurtelemaan, mikä taisi viimein olla sinulle liikaa. Lämmin sperma syösyi sisääni ja nojasit voimakkaan vartalosi selkääni vasten. Kalusi jatkoi vielä hetken leikkiään vaginani kanssa, ennen kun se pehmeni ja vedit sen ulos.

Huohotimme pitkään kiinni toisissamme kunnes hengityksemme tasaantuivat. “Oot ihana”, kuiskasit ja suutelit korvaani. Käänsin päätäni sinua kohti ja katsoin sinua silmiin. Huulesi tavoittivat omani ja annoit minulle pehmeän suukon. Omistajastani ei ollut mitään epäselvyyttä. Hymyilin ja nousimme varovasti pystyyn. Pudotin stringit nilkkoihin ja jätin ne lojumaan viereeni lattialle. Mikko tuijotti meitä lautasenkokoisilla silmillä ja huohotti edelleen. “Vittu mikä lauantai, ei tällaisia ole”, Mikko ähkäisi ja naurahdin. “Nyt näköjään on”, sanoin ja vinkkasin silmää itsekin vähän epäuskoisena siitä mitä oli juuri tapahtunut. “Taisi kyllä tulla uusi reissu suihkuun”, jatkoin samalla kun kävelit pöydän ääreen ja kaivoit käsirautojen avaimet taskustasi.
Mikko sai ensin kätensä vapaaksi ja katsahti sinua kysyvästi. Nyökkäsit ja ojensit punaisten rautojen avaimen Mikolle. Tämä käveli luokseni, suuteli minua kerran ja kaappasi sitten minut pitkään halaukseen. Kiersin vapaan käteni miehen ympärille ja tämä kuiskasi kiitoksen korvaani. Annoin hellän suukon sängen verhoamalle poskelle ja huokaisten Mikko irroitti otteensa minusta. Hymyilin ja Mikko avasi kahleeni suudellen vielä rannettani, jota koristi nyt hiertymästä aiheutunut punainen jälki.

“Voit käyttää tota toista suihkua, siellä on pyyhkeitä kaapissa”, ohjeistit Mikolle. “Ei tällaista ole, ei vittu mikä päivä”, Mikko keräsi housunsa lattialta pyöritellen samalla päätään. “Olut tekisi nyt hyvää”, Mikko tokaisi. Olit samaa mieltä ja sovimme suuntaavamme kolmisin terassille. Mikko kääntyi vielä kylpyhuoneen ovelta ja hymyili. “Helvetti, te ootte kyllä ihan uskomattomia”, Mikko sanoi, hymyili ja veti kylpyhuoneen oven kiinni perässään.

Tulit luokseni ja nostit minut syliisi. “Mä vien sut nyt toiseen suihkuun, se on vaan meille kahdelle”, sanoit ja suutelit minua. “Miten mun pyyhe”, kysyin, mutta totesit ettemme tarvitse kahta. Omasi riittäisi meille hyvin. Kuiskasit vielä, että olisin sinun aina. Kiedoin käteni kaulaasi ja painoin pääni olkapäätäsi vasten. Millainen mies minulla onkaan.

4 kommenttia viestissä: “Omistat minut (jatkoa novelliin Kesäyössä)”

 1. lara says:

  Kiitos, kiva saada positiivista palautetta 🙂

 2. Loistavaa says:

  Aivan loistavaa kamaa, loistavasti kirjoitettu. Loistavasti virheetön ja loistavasti sain muutaman orkun ja loistavasta tekstistä voin vaan sanoa. Loistavaa tekstiä lisää.

 3. lara says:

  Kiitos 🙂 Kolmosa on suunnitteilla, katsotaan milloin ehdin.. 🙂

 4. noitapilli says:

  Huh, herrajumala!!! Ihan HIRVEEN hyvin kirjoitettu!! Tarina on uskottava, siihen eläytyy ja kiihottuminen alkaa jo ennen kuin edes huomaa. Siinä aamiaispöytävaiheessa huomasin huohottavani lukiessani ja siinä kohdassa kun päästään siihen että Mikko tunkeutuu kirjoittajan sisään niin minä melkein laukesin. Li-säää!!!!!!!

Kommentoi

top