search
top

Nuorta poikaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.58 out of 5)
Loading...

Nuorta poikaa

Muistan aina sen kun sain ensimmäisen kerran nuorta poikaa. Meitä oli koko joukko ihmisiä kokoontunut erään sukulaisen omakotitalolle viettämään kesäiltaa. Grillattiin, saunottiin ja nautittiin jonkin verran alkoholia. Talossa oli uima-allas ja varsinkin nuori väki melskasi siinä koko illan. Veljenpojallani oli kaveri joka oli saanut luvan jäädä yökylään. Tämä kaveri jonka nimi oli Joona kiinnitti heti huomioini sillä hän oli tavattoman kaunis ja suloinen. Hänessä oli jotain samanlaista viehkeyttä kuin nuoressa tytössä joka on huomannut oman viehätysvoimansa. Tarkkailin häntä kun pojat touhusivat märissä uimahousuissaan ja ilmeisesti hän huomasi mielenkiintoni sillä katseemme kohtasivat silloin tällöin. Kun satuimme saunaan yhtä aikaa minun piti katsella muualle ettei olisi mennyt tuijottamiseksi. Hänellä oli hyvinkehittynyt ruumiinrakenne ja kuvittelin kuinka pehmeä ja sileä hänen ihonsa olisi. Ja se pyllyn kaari… Pojat olivat molemmat silloin vähän toisella kymmenellä.

Lähempänä puoltayöta laittuiduttiin yöpuulle. Talossa oli yläkerta ja minulle osoitettiin nukkumapaikaksi eräs pikkuhuone. Pojille oli varattu samassa kerroksessa olevasta isosta huoneesta parisänky. Kerroksessa oli myös pieni WC Kävin vessassa iltatoimillani ja kun avasin oven sen takana seisoi Joona hammasharja kourassaan. Hänellä oli vain pikkuhousut jalassaan. Sydämeni heitti volttia ja tein äkkipäätöksen. Näytin sormellani oman huoneeni ovea ja kuiskasin hänen korvaansa että hän tulisi luokseni kun Jari olisi nukahtanut. Joona katsoi minua totisena suoraan silmiin, nyökkäsi sitten, meni vessaan ja sulki oven perässään.

Minä menin omaan huoneeseeni. Hämmästelin hieman päähänpistoani ja rohkeuttani. Olin silloin hieman yli kaksikymppinen ja olin jo homostellut monien miesten kanssa. Minut oli otettu jo aika nuorena ja viime aikona olin alkanut haaveilla nuorista pojista. Kun menin sänkyyn, jätin pienen pöytälampun palamaan ja jätin huoneeni oven hieman raolleen. Ajattelin että tuskin hän tulisi, se nyökkäys oli tapahtunut vain siksi että hän halusi päästä minusta eroon.

Olin ilmeisesti vaipunut jonkinlaiseen unenkaltaiseen horrokseen kun havahdin hereille. Huoneeni ovi oli rapsahtanut kiinni. Avasin silmäni ja siinä Joona seisoi pikkuhousuissaa vuoteeni vierellä. Nostin peitettäni, tein tilaa ja Joona livahti muitta mutkitta kainalooni. Sammutin pöytälampun ja huoneessa oli vain kesäyön hämärä. Halasimme toisiamme ja sitten suutelimme. Kielet löysivät toisensa, se oli huumaavaa. Hänen suunsa tuoksui raikkaalta ja hänen ihonsa.. niin, se tuoksui nuorelta pojalta.

Halaamisesta ja pussaamisesta ei tahtonut tulla loppua. Joonan käsivarret olivat tiiviisti kaulani ympärillä. Hän oli ilmeisen hellyydenkipeä. Siinä vaiheessa kyrpäni seisoi jo ihan kivenä. Päätin siirtyä hänen intiimialueilleen ja koskettelin varovasti hänen nänniään kieleni kärjellä. Pojan nännin kovettuminen ja paisuminen on aina lumoavaa. Tässä vaiheessa hellyys muuttuu eroottiseksi kokemukseksi ja kiihoittumiseksi.

Ajattelin että nyt meillä on kaiken maailman aika ja ottaa tästä kokemuksesta kaiken irti. Imin nännejä pitkään ja hartaasti ennenkuin siirryin seuraavaan vaiheeseen. Hän antoi riisua housunsa ja nosti lantiotaan kun vedin ne pois. Muistan että housut olivat mustat ja ne oli valmistettu jostain pehmeästä kankaasta. Muistan myös hänen pehmeän ihonsa johon oli noussut pieniä karkeita vilunäppylöitä sillä peittomme oli solahtanut jo lattialle. Hän oli laittanut riisumisen jälkeen kätensä kalleuksiensa päälle ja hän hengitti nopeasti suu puoliavoimena ja silmät kiinni. Seisoin vuoteen vieressä ja katselin tuota ihanuutta. Samalla riisuin omat housuni pois.

Suukottelin hänen käsiään. Joona vastusteli laimeasti kun siirsin kädet sivuun. Pippeli seisoi terhakkaasti pystyssä. Hivelin kalleuksia hellästi, poika värähti kun vedin esinahkan taakse ja avasi silmänsä. Hän lausuin nimeni, kumarruin alas ja suukottelin. Joona kiersi käsivartensa kaulani ympärille, veti minut lähelleen ja kuiskasi hyvin hiljaa korvaani että muistaisin olla kiltti hänelle. Lupasin ja kuiskin hänelle hellyttelysanoja. Sitten käännyin taas hänen kalleuksiensa puoleen. Puristelin varovasti kiveksiä, ne olivat kovat ja hieman soikeat. Terska oli samentinpehmeä, koskettelin sitä kieleni kärjellä ja otin sitten suihin. Poika äänteli hiljaa ja kiemurteli kun imin hänen pippeliään. Hetken kuluttua havaitsin että hän oli alkanut vuotaa ja lopetin imemisen. En halunnut että hän laukeaisi vielä. Käänsin hänet vatsalleen ja siirryin tutkimaan hänen aarrettaan. Hänen pyllynsä oli todella muodokas ja herkullisen näköinen. Hivelin vakoa ja levin hieman sääriä, sitten tartuin pakaroihin ja aloin tutkimusretken kielelläni. Pylly oli herkkä ja eläväinen, se torjui kieleni tunkeutumisyritykset tiukasti. Nuolin pyllyä pitkään ja runkkasin samalla pippeliä hitaasti. Joonan ääntely oli muuttunut hiljaiseksi yninäksi ja hän keinutti lantiotaan kiimaisesti. Olin löytänyt illalla vessasta purkin pehmeätä Niveaa ja varannut sen vuoteen alle. Otin nyt täyden sormellisen sitä ja levitin sen aukolle. Sitten työnsin etusormeni hitaasti sisälle. Hänen porttinsa vastusti hieman mutta antoi sitten periksi ja puristui tiukasti sormeni ympärille. Poika jäykistyi liikkumattomaksi ja huohotti. En liikuttanut sormeani ja sulkijalihas löystyi hiljaa. Kun yritin vetää sormeni pois hänen aarteensa kiristyi välittömästi. Ajattelin että pojan täytyy olla koskematon.

Olin päättänyt jo että otan hänet edestäpäin. Vedin sormeni pois ja käänsin hänen selälleen. Kun taivutin nuo ihanat reidet ylös hän takertui taas kaulaani, veti minut lähelleen ja kuiskasi korvaani hyvin, hyvin hiljaa että hänkin haluaisi ottaa suihin. Hämmästyin, oliko joku sittenkin jo turmellut hänet? Nämä nykyajan pojat tietävät ja ovat nähneet kaikenlaista kiitos internetin. Ehkä hän pelkäsi panemista ja suunnitteli laukaisevansa minut suihinotolla.

Olin luvannut olla hänelle kiltti ajattelin että saamasi pitää. Levitin peitteen lattialle, jäin seisomaan sen päälle. Joona laskeutui viehkeään tapaansa sängyltä ja polvistui eteeni. Minulla on aika suuri kyrpä ja ilmeisesti hän hämmästyi sen kokoa. Hän kosketteli sitä aluksi varovasti, tuntui tavattoman suloiselta kun pieni pojankäsi joka juuri ja juuri ylsi kyrvän ympäri puristi ja yritti runkata. Joona taivutteli kyrpääni ja varmaan ihmetteli sen jäykkyyttä. Luultavasti hän teki ensimmäistä kertaa tuttavuutta seisovan miehenkyrvän kanssa. Toisella kädellään hän tunnusteli kiveksiäni ja kosketteli sitten kielensä kärjellä terskaa. Minua nauratti mielessäni kun huomasin että hän teki juuri samat temput mitä itse olin tehnyt hänelle. Sitten hän taivutti kyrvän alas, otti sen suuhunsa ja alkoi imeä. Laskin käteni hänen hartioilleen ja puristelin niitä lujasti. Joona lopetti äkkiä imemisen ja otti kyrvän pois suustaan. Tajusin että olin alkanut vuotaa.

Olimme nyt molemmat täysin kiihoittuneet. Kaasin pojan selälleen lattialle ja levitin hänen reitensä uudelleen. Kyrpäni etsi hetken pyllyn vaossa, löysi sitten kohteensa ja hetken yrittämisen jälkeen pääsin sisälle. Poika vikisi ja valitti hieman kun avasin hänen porttinsa. Yhdellä työnnöllä puolet kyrvästäni oli jo hänen sisällään. Joona huohotti ja niin huohotin minäkin. Näin että hän puristi kouristuksenomaisesti peittoa käsillään. Hillitsin himoni hetkeksi ja pysähdyin liikkumattomaksi. Suukottelin häntä ja kysyin että sattuuko se. Hän vastasi ettei satu, enää… En voinut pidätellä enää itseäni vaan aloitin nainnin. Se oli varmasti elämäni paras pano, nuori kaunis poika allani. Ihana tiukka pylly. En voinut hillitä itseäni ja kiltteyslupaukseni petti. Nain brutaalista ja annoin mennä niin syvälle kuin pääsin. Joona voihki allani. Vähän ennen laukeamistani lopetin nainnin ja puristin pojan lujasti itseäni vasten. Tunsin kuinka hän vavahteli äkkiä rajusti, hänen aarteensa supisteli ja hän en lantionsa kiemurteli. Pippeli hypähteli vatsaani vasten tunsin kuinka jotakin viilleää valui iholleni. Sitten minullakin tuli. Annoin koko lastin mennä hänen sisälleen.

Joona kiersi käsivartensa kaulani ympärille ja jalkansa ristiin reisieni päälle. Tunsin sperman hajun, se oli Joonan spermaa joka oli alkanut sulaa hänen vatsansa päällä. Kyrpäni seisoi vielä kovana hänen sisällään. Yritin vetäytyä hänestä mutta hän kiristi jalkojaan ja käsiään ympärilläni ja kuiskasi sitten että antaisen sen olla vielä siellä. Suukottelimme ja kuiskimme toisillemme kaikenlaista. Joona siveli kasvojani sormillaan. Ulkoa oli alkanut kuulua lintujen laulua ja valo voimistui pikkuhiljaa. Katsoin kelloa, se oli kolme. Meillä olisi vielä aikaa.
Viimein kyrpäni lakkasi seisomasta ja erkanimme. Hellyydenosoituksena nostin Joonan syliini laskin hänet sängylle. Sitten levitin peiton ja menin hänen viereensä. Makasimme sylikkäin kädet toistemme kaulalla. Joona itki hiukan ja valitti että hänen pyllynsä on aivan turtana. Sitten hän nukahti, katselin pitkään hänen kauniita kasvojaan.
En saanut unta, kävin vessassa hieman pesemässä paikkojani. Suunnittelin että panisin Joonaa ennen aamua vielä yhden varvin doggie-asennossa. Kävin samalla katsomassa Jaria. Hän nukkui sikeästi parivuoteessa. Siirsin peittoa ja tein tilaa siltä varalta että joutuisin kantamaan Joonan hänen viereensä.

Menin Joonan viereen ja yritin herätellä häntä hyväilemällä. Mutta poika nukkui niin sikeästi ettei häntä saanut millään hereille. Katsoin parhaaksi kantaa hänet Jarin viereen. Peittelin pojat jotka nukkuivat tyytyväisinä. Huomasin samalla että Jarilla oli unierektio päällä. Menin sänkyyn ja nukahdin pian.

Heräsin aamuun ja aurinko paistoin suoraan huoneeseen. Alhaalta kuului jo hälyä. Kävin vessassa aamutoimilla ja puin päälleni. Ennenkuin menin alakertaan kurkistin poikien sänkyyn. He nukkuivat vielä, sylikkäin ja hengittivät toistensa suuhun. Muistin äkkiä Joonan housut jotka olivat vielä huoneessani. Löysin ne peitteen poimuista ja työnsin ne varovasti poikien peitteen alle.

4 kommenttia viestissä: “Nuorta poikaa”

 1. vanhus says:

  Hyva. Tuli oma nuoruus mieleen

 2. w.n.a.l says:

  Erittäin hyvä tarina!Näitä lisää!

 3. pk says:

  oli hyvä toivoitavasti tuule vielä jatkoa nämä poika jutut ovat hyviä

 4. Nazca says:

  Asiat tapahtui nopeammin kuin pornoleffassa.

  “Tajusin että olin alkanut vuotaa.” kohta veti sit jo hiljaiseksi…

Kommentoi

top