search
top

Jihuu 4. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (80 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...

Kuivattelimme itseämme saunan pukuhuoneessa kun olimme huuhtoneet ja siistineet pesuhuoneen ja varmistaneet, että löylyhuoneessakin oli kaikki kunnossa seuraavia saunojia varten. Aikaa oli vielä jonkin verran ja äiti sanoi, että mennään kotiin juomaan saunajuomat, ettei törmätä turhaan seuraaviin saunojiin.

Kapusimme asuntoomme ja istuimme keittiön pöydän ääreen ja äiti korkkasi meille siiderit. Minttu aloitti keskustelun sanomalla äidille:
– En voinut olla saunassa huomaamatta, että alapääsi karvoitus on päässyt vähän rehottamaan. Antaisitko minun siistiä sitä hieman, niin olisit jonkin aikaa bikinikunnossa kun mennään mökillekin?
– On totta, että tuota karvoitusta onkin vähän hankala itse hoitaa ja ei ole oikein tullut mieleenkään kun ei ole ollut taas vähään aika ketään. Jos viitsisit niin olisi kiva jos voisit ajella sen, sanoi äiti.
– Selvä, tämä hoidetaan! Vastasi Minttu reippaasti.
Joimme siiderit ja Minttu sanoi minulle, että hakisitko yöpöytäni ylälaatikosta sen koneen, sakset ja kamman, sekä hiusharjan myös, niin pääsen hommiin?
– Asia selvä! Sanoin kuin sotamies Minttua matkien, sillä noudatin hänen ohjeitaan, kuten kaikessa viime päivinä ja en olisi muuten mennytkään kurkkimaan hänen laatikoitaan. Sellaiset asiat ovat naisille pyhiä juttuja ja jos liikuttaa vaikka hiuspinniä, he huomaavat sen heti ja siitä alkaisi meteli. Löysin Mintun mainitsemat tavarat ja sitten näin, että hänellä oli myös pieni vibraattori samassa laatikossa. Ajattelin ottaa riskin, sillä ei koskaan tiedä mitä tapahtuu tällaisen parturoinnin yhteydessä ja laitoin sen aamutakkini taskuun kokeiltuani, että paristossa oli virtaa.

Keittiössä Minttu oli asettanut äidin seisomaan tiskipöytää vasten ja oli juuri riisunut hänen pikkarinsa, jotka olivat aamutakin alla vielä saunan jäljiltä. Muuten hänellä ei ollut takin alla muuta. Minttu istui jakkaralla hänen edessään ja asetin pyydetyt tavarat takana olevalle keittiön pöydälle.
– Okei, aloitti Minttu katsoen äitinsä tussua, joka oli tosiaan päässyt aika tuuheaksi ja kysyi, millaista muotoilua hän halusi alapäähänsä?
– Lyhemmäksi tietenkin ja aika reippaasti rajaten, että voisin tosiaan pitää bikineitä.
– Tangoja vai tavallisia? Tiedusteli Minttu vinosti hymyillen.
– No ihan tavallisia tietenkin senkin…
Minttu pyysin minua ojentamaan kamman ja harjan ja annoin ne hänelle.
– Pitääkö Ripan olla seuraamassa tätä toimitusta välttämättä? Äiti tiedusteli.
– Tarvitsen ilman muuta avustajan ja työn tuloksen arvioijan, sillä näissä asioissa on myös miehen mielipiteillä merkitystä, – eikö vain?
– Niin kai sitten, myöntyi äitikin.
Minttu kampasi ja harjasi alapään karvat järjestyksen kiirehtimättä ja sanoi, että lyhennän ne ensin ennen rajausta. Huomasin, että tämä kampaus ja harjaus sai äidin kasvoille jotenkin oudon ja levottoman ilmeen, ja arvelin sen tuntuvan hyvältä ja aiheuttavan jonkinlaista kiihottumista kun minäkin vielä tarkkailin toimitusta. Minttu näytti käsillään eleen, että tarvitsi saksia ja ojensi harjan pois. Läpsäisin Mintun kätevät parturinsakset hänen odottavaan käteensä, kädensija edellä tietenkin, kuin joku kirurgin assistentti ja hän alkoi kamman avustuksella lyhentää karvoitusta reippaalla kädellä ja ilmeisen osaavasti kuin ammattilainen ainakin.

Homma eteni joutuisasti ja oli rajauksen vuoro. Mintun koneessa oli parturointiosa ja viimeistelyä varten saman tapainen pää kuin miesten sähköparranajokoneessa. Hän tunnusteli ja silitteli häpykumpua käännellen päätään kuin suunnitellen lopullista muotoa rajaukselle. Näin äidin puristavan käsillään tiskipöydän reunusta aika tiukasti ja kurkkivan mitä Minttu oli saanut tähän mennessä aikaiseksi.
– Minusta tämä pituus on nyt hyvä se ei ole liian lyhyt, että pistelisi ja kuitenkin siistin mittainen hän puheli.

– Kokeile Ripa miltä se tuntuu miehen kädessä. Tottelin tietenkin mukisematta ja silittelin häpykumpua ja olin tuntevinani hienoista kosteutta häpyhuulten välissä. Tuntui kuin klitoris olisi aivan kosketeltavissa ja keskisormeni viipyili sen vaiheilla.
– Minusta tuo on ihan sopivan tuntuinen eikä liian sänkinen, vastasin kopeloituani vaginan aluetta turhankin pitkään.
– Hyvä, – sitten rajataan, sanoi Minttu ja pyysi konettaan. Laitoin johdon kiinni tiskipöydän seinäpistokkeeseen ja ojensin sen jakkaralla istuvalle perheparturillemme.
Hienoisen surinan saattelemana Minttu ajeli äitinsä karvoja rajaten niitä aika reippaasti muotoillen oikein siistin pienen kolmion häpykummulle.
– Avaa reisiäsi enemmän, että saan nivusista myös kaikki ihokarvat ajettua. Ulkoisilla häpyhuulilla ja nivusissa niitä ei tarvita. Toisitko vielä sen fikkarisi Ripa, että näen paremmin tänne.

Kipaisin tuomaan kaivattua valoa, sillä en halunnut menettää mitään. Tunsin myös alkavan seisokin housuissani. Tilanne kiihotti minuakin. Palasin fikkarin kanssa ja Minttu sanoi, että tule lähemmäs ja näytä sitä valoa. Olimme hänen kanssaan päät vierekkäin tutkien työn edistymistä. Minttu työnteli toisella kädellään tilaa koneelleen ja ilmassa leijui mieto naisen tuoksu, hieman erilainen kuin Mintun pillun vaiheilla, johon olin jo hyvin ihastunut. Minttu puri alahuultaan ja näytti minulle, miten hänen sormiinsa oli tullut jo runsaasti kosteutta äidin pillusta. Äiti ei enää katsonut meihin päin ja hänen rintansa kohoilivat kiihtyneen hengityksen tahdissa. Reisissä näkyi pientä vapinaa kun Minttu surruutteli koneensa kanssa hänen jalkovälissään. Kone värisytti tietenkin herkkiä alueita kiihottavasti. Lopuksi hän ajoi parturointipään jättämän lyhyen sängen pois ajetuilta alueilta ja sanoi minulle.
– Kokeile nyt onko se sileä ja hyvän tuntuinen, niin kuin ei itse olisi sitä tietänyt.
Vein käteni tunnustelemaan koko häpykummun aluetta ja myös itse häpyhuulia. Tunsin sisempien häpyhuulten kosteuden ja silloin äiti jo voihkaisi ja tunsin miten märkä hän oli. Olin vetämässä kättäni pois kun Minttu esti sen kädellään, katsoi minua vakavasti ja antoi ymmärtää, että jatkaisin hyväilevää kosketteluani. Tunsin klitoriksen kovettuneen ja aloin hyväillä sitä piittaamatta varsinaisesta tehtävästäni koetella sileyttä. Minttu oli pannut välineensä pöydälle ja puristi kulliani hellästi havaiten minulla olevan täyden seisokin. Hän näytti peukalollaan ja etusormellaan ymmärtävän merkin muodostaen niillä O-kirjaimen ja iski minulle silmää suu virneessä.

Nousimme ylös ja Minttu riisui kiihottuneelta äidiltään aamutakin, joka oli ollut vielä hänen harteillaan. Itse en irrottanut kättäni hänen pillultaan, vaan jatkoin hyväilyjäni. Minttu sanoi määrätietoisella äänellä, että Ripa jatkaakin nyt tästä.
– Mitä? Kysyi äiti jotenkin kuin poissa tästä maailmasta.
– Kyllä sinä tiedät mitä tarkoitan, vastasi Minttu katsoen häntä hellästi silmiin ja hyväillen samalla äitinsä rintoja. Vinkaten minulle hän antoi merkin, että riisuutuisin. Tein jälleen kaiken mitä Minttu halusi ja myös omasta halustani. Vibran jätin kouraani piiloon. Minttu ohjasi tilannetta kuin orkesteria. Hän on tosiaan uskomaton nainen ja organisaattori. Hän tuntui vaistoavan joka tilanteessa miten on toimittava.
– Nyt on sinun vuorosi äitikulta olet jo kärsinyt tarpeeksi!
Minttu tarttui kulliini ja veteli hetken esinahkaani varmistaen, että olin teräkunnossa ja ohjasi sen kädellään äitinsä selvästi odottavalle pillulle. Vetäen esinahan taakse hän hieroi hetken terskaani jo liukkailla häpyhuulilla ja painoi sen sitten emättimen aukkoon painaen minua toisella kädellään takapuolesta, niin että tunsin olevani oikealla asialla. (!)
– Olen toivonut tätä jo jonkin aikaa, sanoi äiti hieman paksulla äänellä ja tarttui minua pakaroista ja veti itseensä päin niin, että upposin häneen syvemmälle. Tuntui kuin olisi sukeltanut kokonaan tuohon uuteen lämpimään nautinnon onkaloon. Ajan ja paikan tajuntani hämärtyivät hetkeksi. Olin ottanut taskustani Mintun vibran ja ojensin sen hänelle kädestäni selkäni taakse.
– Hyvä poika, sinä alat oppia, kuiskasi Minttu iloisesti taputtaen minua olalle kiittäen kuin hyvää orhia ja käynnisti vibran. Ei kuitenkaan itseään varten, vaan siirtyen sivullemme.

Nussiessani äitiäni kehotti Minttu tätä taivuttamaan itseään hieman eteenpäin.
Tuntui uskomattomalta, että naidessani ryhtyi Minttu käsittelemään hänen peräaukkoaan vibrallaan saaden äidin huudahtelemaan jatkuvasti estottomasti yllättävästä nautinnosta. Hänen pillussa supisteli ja arvasin tämän naisen saavan jo ensimmäistä orgasmiaan jatkaessani reipastahtista työntelyä. Hyväilin hänen molempia rintojaan ja nöpöttäviä nännejään. Hänen kasvoillaan oli villi ilme ja suutelimme himokkaasti. Hän oli aivan kuin eri ihminen, jonka olin tuntenut. Hän oli kuin kiimainen narttu, jonkinlainen naisen alkukantainen protyyppi, joka otti ja sai mitä halusi, eikä tuntenut mitään estoja. En kokenut häntä enää äitinäni vaan naisena. Tätä jatkui ja jatkui ja tunsin kullissani, miten hän sai toistuvia orgasmeja pillun puristellessa sitä. Olin jo itsekin laukeamaisillani kun hän huohottaen sanoi:
– Nyt riittää, – jo riittää!
Vetäydyin luiskauttamalla kullini märästä pillusta, josta lähti vaimea ääni ja jäin seuraamaan tilannetta pukien aamutakin ylleni. Minttukin oli lopettanut vibraamisensa ja syleili vuorostaan äitiään ja suuteli myös suulle.
– Ethän ole vihainen, vaikka ensin vähän kiusoittelimme sinua, hän lopulta kysyi anteeksipyytävästi.
– En toki, hän sanoi ja silitteli tyttärensä hiuksia, täysin raukean oloisena yrittäen tasata hengitystään.
– Voit tulla öisin meidän sänkyymme ja voimme jakaa yhteistä iloamme kuten nytkin. Tulet vaan ujostelematta jos siltä tuntuu, vai mitä Ripa? Sanoi Minttu katsellen minuun kysyvästi.
– Tietenkin, totta kai, vastasin, on ilo olla teille molemmille hyvä, niin kuin olette olleet minullekin.
– Kiitos, olette ihania sanoi hän ja alkoi pukea aamutakkiaan.
– Sinä et äsken saanut Ripa, haluatko että annan sinulle suuhoitoa tai jotain? Kysyi äiti.
– Ei kannata, kyllä minä hoidan Ripan tänä iltana, puuttui Minttu peliin. Hän ehtii laueta sinuunkin vielä monet kerrat tänä kesänä. Pääasia, että sinulta saatiin paineet purettua. – Onko nyt rento olo?
– On oikein hyvä ja levollinen. Taidankin mennä pehkuihin. Älkää valvoko koko yötä, huomenna ajetaan mökille, sanoi hän väsyneesti.
Jep jep, sanoi Minttu ja toivotimme kauniita unia.
– Samoin, sanoi äiti ja virnisti merkitsevästi tietäen, ettemme nukkuisi vielä pitkään aikaan. Kävin kylppärissä pesemässä vehkeeni ja keräilin parturointitarpeet pöydältä. Minttu tarttui käteeni, talutti makkariin ja sulki oven.

– Jumalauta Ripa se oli hieno temppu! Mistä keksin ottaa sen vibran mukaan?
– Aavistelin, että se olisi mahdollisesti tarpeen, mutta oli hyvä pitää kuitenkin alkuun piilossa.
– Se oli täysosuma ja älykäs oivallus! Siinä tilanteessa sen puuttuminen olisi jättänyt koko jutun vajaaksi, eikä sitä olisi voinut rynnätä kesken kaiken hakemaan. Tuollaiset hetket ovat hyvin herkkiä häiriintymään. Nyt kaikki meni nappiin! Hienosti aavistit ajatukseni ilman sanojakin. Huomasitko, että äiti sai orkkuja kuin helminauhassa? Sinä suoriudun todella kympin arvoisesti ja hän on varmaan tyytyväinen oloonsa. On luultavasti ollut jo kauan puutteessa ressukka.
– Kyllä ja ihmettelin loppuvatko ne orkut ollenkaan. Eikö tuollainen rasita kamalasti?
– Totta kai ja se oli ihme, että hän jaksoi kävellä omin jaloin sänkyynsä. Oli ihan ventti kun seisoi vielä koko ajan. Harmi vaan, että et itse ehtinyt saada.
– Uusi tilanne varmaan vähän hämäsi, vastasin

– No se hoidetaan kuntoon kohta. Onko sinulla ehdotuksia tai toiveita täksi illaksi? Sinut pitää palkita jotenkin äskeisestä, sanoi Minttu. Hän avasi aamutakkini ja otti kullini kätensä ja hymyili suu vähän vinosti avoimena vihjailevasti, katsoen minua sinisillä silmillään odottavasti silmäluomet viettelevästi raollaan, hiukset vielä pesun jälkeen hieman kosteina ja villisti sekaisin tuoksuen saunanraikkaalta.

– Voi miten kaunis oletkaan Minttu!

3 kommenttia viestissä: “Jihuu 4. jakso”

  1. kati says:

    Äiti ja Minttu yhdessä ilman Ripaa.Äidillä eikä Mintulla ennen kokemusta naisista,onhan tosin mökkinaapurin rouva mökillään…

  2. Nazca says:

    Jaa, äiti-hahmo muuttui sit yhtäkkiä ihan erilaiseks? Kolmososan lopussa vielä kauhisteli tapahtumia, nyt on täysillä mukana..

  3. Haaveilija says:

    Hyvä, mutta edellisiin verrattuna hieman laimeahko. Lisää toivotaan kuitenkin. Kannattaa jatkaa.

Kommentoi

top