search
top

Jäin kiinni, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...

Istuin sohvalle lepäämään. Olin siivonnut tyttöjen asunnon perusteellisesti. Olin tehnyt työn huolella vaikka se oli ollut vaikeaa, kun käteni oli kahlittu käsiraudoilla lyhyen ketjun avulla kaulapantaan. Onneksi olin riittävän pitkä, jotta pölyjen pyyhkiminen hyllyjen päältä onnistui kahleistani huolimatta. Selkääni särki johtuen siitä, että olin joutunut moppaamaan lattiat etukumarassa. Halusin suorittaa rangaistukseksi saadun työn hyvin ja toivoin, että saisin tytöiltä anteeksiannon tekemääni töppäykseen.

Kello oli hieman yli kolme perjantai-iltapäivänä, kun ulko-ovi aukesi. Jenni ja Kati tulivat koulusta kotiin. Pia ei ollut heidän mukanaan. Katilla oli toisessa kädessä kimppu pajunoksia ja toisessa kädessä perhepizza. Pizzan tuoksu sai minut tuntemaan itseni nälkäiseksi, enhän ollut syönyt mitään aamupalan jälkeen. Jenni kantoi kauppakassia, jossa oli runsaasti juotavaa perjantai-illan ratoksi.

Kati laittoi pizzan pöydälle ja asetteli pajunoksat maljakkoon. Jenni laittoi juotavat jääkaappiin. “Kata pöytä”, Kati komensi minua. “Minä tarkistan siivoustyön jäljen.” Katoin pöydän ohjeiden mukaisesti. Seurasin Katin toimintaa itsekseni hymyillen. Kati tutki sormillaan, olisiko hyllyjen päällä pölyä. Hän nosti mattoja ja tarkasteli lattiaa niiden alta. Olin kuitenkin tehnyt työn huolellisesti, joten valittamista ei pitäisi olla. Kati oli samaa mieltä. “Näyttää siltä, että olet tehnyt työsi hyvin”, hän totesi ja avasi parvekkeen oven. “Ahaa“, hän totesi, “arvasin, että olet fuskannut. Parveke on siivottomassa kunnossa.” Katsoin häntä hämmästyneenä. “Ei meillä ollut puhetta parvekkeen siivoamisesta”, sanoin hänelle. “Parveke kuuluu asuntoon”, Kati sanoi määrätietoisesti. “Niin, mutta enhän minä sitä voinut alastomana siivota”, vastasin. “Ja miksi et?” Hän kysyi.

Katsoin häntä anovasti. “Parveke on siivoamatta, olet laiminlyönyt työsi, joten saat siitä rangaistuksen”, Kati totesi pirullisesti hymyillen. “Mene siivoamaan se välittömästi”, hän sanoi. “Mutta, kun minulla ei ole vaatteita.” “Et tarvitse niitä, siivoa kontillasi”, Kati totesi tylysti. En voinut tehdä muuta kuin nöyrtyä. Harjasin ja pesin parvekkeen lattian kontillani. Betonilattia tuntui kylmältä jalkojeni alla. Tähän aikaan keväästä esiintyi vielä yöpakkasia. Kati nautti minun nöyryyttämisestä. Vittumainen ämmä se on, mietin itsekseni samalla kun harjasin parvekkeen lattiaa.

Kun sain parvekkeen siivottua ja välineet puhdistettua, niin Pia saapui asunnolle muovikassin kera. “Hyvä, nyt voidaan syödä”, Jenni totesi. Tunsin itseni nälkäiseksi, toivottavasti saisin ruokaa, mietin itsekseni. Jenni jakoi pizzan neljään osaan. Pia irrotti ketjun käsirautojen ja kaulapannan väliltä, näin pystyin syömään helpommin. Jenni ja Pia joivat lonkeroa. Kati otti itselleen siiderin, “juhlan kunniaksi”, hän totesi. Minä sain juotavaksi vettä. Se sopi minulle, en yleensäkään nauttinut alkoholia. Pizza maistui herkulliselta. Jenni ja Pia keskustelivat keskenään, Kati ja minä keskityimme ruokailuun.

Syötyämme pizzan siivosin pöydän ja laitoin astiat likoamaan. Kati totesi, että on aika rangaista pojua siivoustyön laiminlyönnistä. Pia sanoi hänelle: “Hoida sinä se rangaistus, meillä on Jennin kanssa juttu kesken.” Kati oli tyytyväinen, hän halusi jostain syystä rangaista minua. Kati sitoi kolme pajunoksaa kimpuksi ja komensi minut kumartumaan sohvan selkänojaa vasten. Tottelin kiltisti. Kati tuli taakseni pajuvitsojen kanssa ja alkoi piiskata paljaita pakaroita vitsaksilla. Purin hammasta ja suljin silmäni. Yritin urhoollisesti kestää kirvelevän selkäsaunan. Se olisi onnistunutkin ellei Kati olisi keksinyt piiskata myös takareisiäni. Vitsakset kirvelivät mielettömästi aroilla reisillä ja minä kiemurtelin ja anoin armoa. Kati ei siitä välittänyt vaan piiskasi pakarat ja reidet perusteellisesti. Kun hän lopetti niin kyyneleet valuivat silmistäni ja pakaroita ja reisiä kuumotti. Minut oli nöyryytetty perusteellisesti.

Kati komensi minut tiskaamaan astiat. Huomasin kuinka Jenni ja Pia tutkivat katseillaan piiskattuja, punertavia pakaroitani. He nauttivat lonkeroa Katin juodessa siideriä. Minua hävetti seistä alastomana, paljas piiskattu pylly esillä. Koin että minua kohdeltiin epäoikeudenmukaisesti. Olin mielestäni kärsinyt jo riittävän rangaistuksen. Tiskattuani astiat, Jenni komensi minut luokseen. Pia irrotti käsiraudat ja kiinnitti ne uudelleen selkäni taakse. Jenni komensi minua kumartumaan pöytää vasten. Katsoin häntä pelokkaasti. Jenni lohdutti minua: “Höpsö, emme satuta sinua, mutta pakarasi pitää rasvata”, hän totesi. Huokaisin helpottuneena ja kumarruin pöytää vasten. Jenni ja Pia levittivät paksunkerroksen voidetta pakaroille ja reisille. Voide tuntui viileältä kuumottavilla pakaroilla. Tytöt levittivät rasvaa kaikkialle. Minä nautin heidän sormien hellästä hieronnasta piestyillä pakaroillani.

Vähitellen rentouduin, kun totesin, että tytöt eivät tuottaneet minulle kipua, päinvastoin heidän sormensa tuottivat nautintoa. Kaluni alkoi osoittaa elonmerkkejä tyttöjen käsittelyn johdosta. Pia lisäsi käsiinsä rasvaa ja alkoi hieroa kevyesti herkkiä pallejani. Huokailin mielihyvästä. Jenni levitti rasvaa peräaukolleni ja hieroi sitä kevyesti. Kaluni seisoi täydessä terässä. Pia komensi minut nousemaan ylös. Seisoin hänen edessään kalu pystyssä, minua hävetti kiihottuneisuuteni. Pia levitti voidetta kalulleni ja runkkasi sitä hellästi. Suljin silmäni ja nautin. Pia puristi tiukasti kaluni tyveä, hän veti esinahkaa edestakaisin. Tilanne oli mielettömän kiihottava.

Yhtäkkiä tunsin terävän luunapin terskallani. Kalu valahti alas kertanäpäytyksestä. Avasin silmäni pettyneenä. Jenni seisoi Pian vieressä jokin kapistus kädessään. “Metallinen siveysvyö varmistaa sen, että et runkkaa enää kenenkään pikkuhousuille ainakaan ilman lupaa.” Jenni totesi vakavana. Seurasin tilannetta epätoivoisesti, kun Jenni asetti siveysvyön kalulleni ja lukitsi sen lukolla kiinni. “Runkkari saa hillitä paineitaan toistaiseksi”, Jenni totesi tyytyväisenä. Hän komensi minut kumartumaan pöytää vasten ja työnsi anustapin rasvattuun peräaukkooni. Kaluni yritti nousta uudelleen pystyyn, mutta metallisen siveysvyön kiinnittimet pureutuivat kaluni varteen aiheuttaen kipua. “Pidät siveysvyötä niin kauan, kunnes olemme vakuuttuneet siitä, että et varastele pikkuhousuja ja runkkaa niihin”, Jenni totesi jäätävästi ja komensi minut huoneen nurkkaan häpeämään.

Seisoin nurkassa ja häpesin. Punaiseksi piiskattu pyllyni oli tyttöjen nähtävissä. Siveysvyö esti kaluani nousemasta. Yritin hillitä tunteitani, mutta se oli vaikeaa. Tytöt kohtelivat minua aivan liian julmasti. Kuuntelin Jennin ja Pian keskustelua. Kati tuijotti piiskattuja pakaroitani vaitonaisena. Tilanne oli kannaltani varsin epäedullinen. Minua pelotti, en tiennyt kuinka kauan joutuisin pitämään siveysvyötäni. Toivoin, että tytöt ottaisivat sen pian pois tai viimeistään sunnuntaina. Jenni ja Pia alkoivat humaltua ja muuttuivat sen myötä estottomiksi, Kati tuijotti minua vaitonaisena. Olin huolissani tilanteen kehittymisestä.

Yhtäkkiä tunsin lämpimät kädet pakaroillani. Vilkaisin olkani yli ja huomasin, että ne kuuluivat Jennille. Hänen kätensä hieroivat kevyesti arkoja pakaroita ja reisiä. Suljin silmäni ja nautin hänen hellästä kosketuksesta. Kaluni reagoi kosketukseen nostamalla päätään, mutta metallinen siveysvyö esti yrityksen tehokkaasti. Jenni painautui tiukasti minua vasten. Hänen sormensa sivelivät rintaani, hänen huulensa hyväilivät niskaani, kaulaani ja poskeani. Tunsin Jennin lämmön hänen painautuessa tiivisti selkääni ja pakaroitani vasten. Jennin huulet vaelsivat niskassani löytäen lopulta korvani. Tyttö näykkäsi kevyesti korvan lehteä ja työnsi lopulta kielensä korvaani ja nuoli sitä kiihottavasti. Värisin mielihyvästä ja tunsin kipua kalullani, kun siveysvyön metallipidikkeet painautuivat tiukasti kaluuni kiinni sen yrittäessä nousta pystyyn.

Jennin huulet vaihtoivat puolta. Hän suuteli vasenta poskeani työntäen lopulta kielensä korvaani. Hyväily tuntui sekä nautittavalta että piinaavalta. Jennin sormet puristelivat herkkiä nännejäni. Tunsin hänen hengityksestään viinan tuoksun. Jenni irtaantui minusta ja komensi minua kääntymään. Tottelin hieman epävarmana. Jenni tutki katsellaan minua ikään kuin arvioidakseen sietokykyäni. Hän laittoi kätensä puseronsa helmalle ja riisui sen yltään. Hänellä ei ollut puseron alla muita vaatteita. Tuijotin hänen kookkaita rintoja hämmentyneenä. Ne olivat kauniin symmetriset. Alapäässäni oli vaikeaa. Jenni leipoi rintojaan estottomasti, hän oli päättänyt kiusata minua. Jennin sormet puristelivat hänen omia nännejä saaden ne kovettumaan entisestään. Näky oli lumoava ja kiihottava.

“Haluatko maistaa niitä?” Hän kysyi viekoittelevasti ja odottamatta vastausta hän tuli eteeni ja tarjosi nänniään minulle nuoltavaksi. Vedin syvään henkeä ja suutelin kevyesti hänen kovettunutta nänniä. “Kovempaa”, Jenni komensi. Otin nännin kokonaan suuhuni ja imin sitä voimakkaasti. “Näyki sitä!” Jenni komensi ja varovasti käytin hampaita hänen nännillään varoen visusti satuttamasta häntä. Jenni vaihtoi puolta ja tarjosi toista nänniä suudeltavaksi. Tottelin vaikka siveysvyössäni olikin jo melkoinen paine. Jenni levitti rintojaan erilleen ja painautui minuun kiinni. ”Nuole tissien välistä!” Hän komensi ja upotin huuleni sinne ja nuolin kosteaa uomaa perusteellisesti. “Olisiko mukava naida minua tissien väliin?” Hän kysyi kiihkeästi.

Nyökkäsin hänelle vastaukseksi. “Harmi, kun sinulla on tuo siveysvyö, niin en voi toteuttaa toivettasi”, hän sanoi pahoitellen, painautuen minua vasten tiiviimmin ja suudellen minua suoraan suulle. Vastasin hänen suudelmaan kömpelösti, en ollut tottunut naisten hyväilyihin. Jenni huomasi kokemattomuuteni. “Siveysvyö auttaa sinua säilyttämään viattomuutesi”, hän kuiskasi hieroen samalla lantiotaan omaani vasten. Minulla oli tukala olo ja Jenni kiusasi minua parhaan taitonsa mukaan.

Pia ilmestyi Jennin taakse. Hän alkoi leipoa tytön rintoja ja puristella nännejä saaden Jennin huokailemaan mielihyvästä. “Polvistu”, Jenni komensi ja en voinut tehdä muuta kuin totella ja polvistua tytön eteen. Hän tarttui hiuksistani kiinni ja ohjasi kasvonsa vatsalleen. ”Suutele mun vatsaa“, hän sanoi ja ohjasi minua hiuksista oikeaan paikkaan. Suutelin ja nuolin hänen vatsaa kaikkialta, nuolin hänen napansa perusteellisesti, Pian leipoessa hänen rintoja ja suudellen hänen kaulaa. Jenni ohjasi liikkeitäni määrätietoisesti. Siirryin vähitellen paljaalta vatsalta alemmaksi farkkujen peittämälle etumukselle. Jenni painoi kasvoni tiukasti kiinni housujensa etumukseen, se oli kostea ja tunsin nenässäni kiiman tuoksun. Siveysvyössäni oli ahdasta ja metalliset kiinnittimet porautuivat syvälle kaluuni aiheuttaen epämiellyttävää kipua.

Pia avasi Jennin farkkujen napin ja veti vetoketjun alas. Hitaasti hän riisui Jennin farkut. Jennin ylle jäi pelkästään stringit ja nekin olivat märät ja tuoksuivat kiimalle. Pian käskystä aloin nuolla Jennin sisäreisiä polvesta ylöspäin. Pia suuteli Jenniä kiihottavasti ja tyttö voihki mielihyvästä käsittelyssämme. Nuolin sisäreidet perusteellisesti aivan nivustaipeeseen asti. En koskenut hänen kosteaan stringien peittämään pilluun vaikka mieleni olisi tehnyt. En halunnut hankkia itselleni lisärangaistuksia. Viimein Pia komensi minut nuolemaan Jennin stingien peittämää pillua. Haistelin, huumaavaa, voimakasta tuoksua hetken ennen kuin upotin kieleni kosteille housuille ja aloin lipoa niitä kaikkialta.

Jenni levitti jalkoja ja liuútin kieltäni hänen vakonsa kohdalla saaden housun kankaan uppoamaan sisään. Pia suuteli Jenniä, hän leipoi nännejä ja oli painautunut tiiviisti kiinni Jennin takapuoleen. Jenni pyöritti lantiota ja uikutti mielihyvästä kieleni työskennellessä hänen raollaan. Stringit suorastaan tihkuivat kosteutta. Pia komensi Jennin kääntymään ympäri. Hän laski tytön stringit alas ja työnsi hänen pilluun värisevän hieromasauvan. Jenni ulvahti, kun sauva työntyi syvälle sisään. Jennin valkoiset, muodokkaat pakarat olivat silmieni edessä. Suutelin ja nuolin niitä tuntien suurta kiihkoa.

Pia levitti sormillaan Jennin pakaroita ja painoi hänen pakaravälinsä kasvojani vasten. Nuuhkin tytön pientä, ruskeaa ryppyreikää. Se ei tuoksunut pahalta, mieto pyllyntuoksu kiihotti minua entisestään ja kaluni meinasi tulla siveysvyöstä läpi. “Nuole peppua!” Pia komensi ja minä aloin lipoa tuota pientä ruskeaa reikää, Jenni huohotti kiimasta, hänen pyllynsä painautui kieltäni vasten. Pia oli ottanut sormet avuksi. Hän hieroi sormilla Jennin klitorista samalla kun liikutti hieromasauvaa tytön pillussa. Jenni uikutti ja pyöritti lantiota, hänen hengityksensä kiihtyi ja hän laukesi voimakkaasti ulvahtaen Pian sormityön ansiosta.

Jenni erkaantui minusta, Pia poisti sauvan hänen pillusta ja tarjosi sitä nuoltavakseni. Sauva oli kostea ja maistui kiimalta. Nuolin sauvan perusteellisesti. Pia vaikutti tyytyväiseltä. Jenni istui tuolille ja nautti lonkeroa. Kati istui hiljaa paikoillaan ja tuijotti meitä. Pia poimi käteensä Jennin läpimärät stringit, hän käänsi ne nurin päin ja komensi minua nuolemaan ne puhtaaksi. Kaluuni sattui mielettömästi sen yrittäessä erektiota metallisessa siveysvyössä.

Jalkani alkoivat puutua ja polviini sattui pitkään jatkunut kontillaan olo. Pia huomasi tuskani ja antoi minulle luvan istua. Istuin paljaalle lattialle ja irvistin. Piiskattu peppuni oli yllättävän arka ja kovalle, paljaalle lattialle istuminen voimisti tunnetta. Pia riisui farkut. Hän käveli eteeni yllään vain paita ja mustat stringit. Haistoin jo matkan päästä hänen kiiman tuoksun. Tuoksu oli voimakkaampi kuin Jennin tuoksu. Pia seisoi kasvojeni edessä. “Nuuhki pikkuhousuja”, hän komensi. Upotin nenäni kiinni hänen kosteisiin, kiimalta tuoksuviin stringeihin ja nuuhkin niitä innokkaasti. “Nuole niitä”, Pia komensi ja tarttui hiuksistani kiinni painaen päätäni tiiviimmin hänen housujen etumusta vasten.

Pia hieroi paljailla varpaillaan kaluni tyveä saaden sen nousemaan hieman. Ähkäisin, kun tunsin kuinka siveysvyön metalliset kiinnittimet porautuivat iholleni. Se teki kipeää. Nuolin kuuliaisesti Pian kosteita stringeja, painoin niitä kielelläni saaden housut uppoamaan pillunvakoon. Pia nautti työskentelystäni, hän oli kiihottunut illan tapahtumista. Jenni tuli vuorostaan Pian taakse. Hän rullasi tytön puseron ylös ja alkoi leipoa hänen pieniä terhakkaita rintoja saaden nänninpäät kovettumaan entisestään.

Jenni suuteli ja imi Pian niskaa ja kaulaa. Hän suuteli tyttöä himokkaasti suoraan suulle yritin pitää itseni viileänä ja nuolin hänen stringien peittämää etumusta. Pia huokaili ja voihki kunnes Jenni komensi hänet kääntymään ympäri. Hän riisui Pian kosteat pöksyt pois. Tiesin jo odottaa, mitä tapahtuisi seuraavaksi. Katsoin Pian pientä, luisevaa peppua ja odotin, että se painautuisi kasvojani vasten. Jenni asetti hieromasauvan Pian pillulle. Hetken leikiteltyään sillä hän upotti sen syvälle Pian kosteaan pilluun. Pia voihki mielihyvästä sauvan väristessä hänen pyhimmässään. Jenni tarttui tyttöä pakaroista kiinni, levitti niitä erilleen ja työnsi Pian pienen, ruskean ryppyreiän nenälleni.

Nyrpistin nenääni. Pian pylly ei ollut puhdas, haistoin vahvan, hikisen takamuksen tuoksun. Yritin helpottaa tilannetta hengittämällä suunkautta. Pian kuului Jennin komento: “Nuole persettä.” Emmin hetken, ennen kuin tottelin tällä kertaa varsin vastemielistä käskyä. Vedin syvään henkeä ja lipaisin kielelläni tuota haisevaa aukkoa. Maistoin suussani karvaan maun. Yritin ajatella muita asioita ja aloin nuolla määrätietoisesti tytön peppuaukkoa puhtaaksi. Pia kiemurteli ja huohotti. Jenni puristeli hänen nännejä ja jakoi suudelmia.

Makuaistini oli turtunut ja nuolin voimakkain vedoin Pian peppua. Jenni alkoi liikutella sauvaa nopeammin tytön pillussa ja työnsi lopulta kaksi sormea sisään hieroen niillä Pian klitorista. Toivoin, että Jenni saisi Pian laukeamaan nopeasti ja minä pääsisin pois epämiellyttävästä tilanteesta. Rukoukseni kuultiin, ei kulunut pitkään, kun Pia alkoi ensin huohottaa, sitten voihkia ja laukesi lopulta ulvoen Jennin sormien avustuksella.

Jenni talutti horjahtelevan Pian tuolille istumaan ja tarjosi hänelle juotavaa. Minä istuin lattialla ja maistoin suussani Pian perseen makua. “Sinun vuorosi”, Jenni sanoi Katille ilkikurisesti hymyillen. “Mä en halua”, Kati totesi määrätietoisesti. “Sitä mä vähän arvelinkin”, Jenni totesi ivallisena ja nautti lonkeroa yhdessä Pian kanssa. Minä odotin pelokkaana tyttöjen seuraavaa siirtoa. Hartain toiveeni oli, että pääsisin eroon siveysvyöstä, joka oli piinannut kaluani koko illan.

Pia haki huoneestaan vaatteeni. Hän irrotti käsirautani ja komensi minut pukeutumaan. “Enkö saisi ottaa tappia pois?” Kysyin häneltä hämilläni. “Kotona vasta”, Pia totesi tylysti. Puin vaatteet ylleni. Farkkujen kangas hiersi inhottavasti piiskatuilla pakaroillani, anustappi tuntui inhottavalta, puhumattakaan metallisesta siveysvyöstä.

“Saat poistua”, Jenni sanoi minulle. “Seuraava tapaaminen on ensi tiistaina kello kuusi. Sinulla on oltava ylläsi kaulapanta , anustappi ja tietenkin myös siveysvyö. Kaulapannan ja anustapin saat poistaa kotona.” Joudunko pitämään siveysvyötä tiistaihin asti, kysyin epätoivoisena.” “Sinä pidät sitä paljon pidempään, pidät niin kauan, että saat meidät vakuutetuksi, ettet enää runkkaa naisten pöksyihin”, Jenni sanoi tuntematta armoa. Huokasin pettymyksestä, en oikeasti uskonut, että tytöt jättäisivät siveysvyön ylleni. Joutuisin menemään kouluunkin sen kanssa. Ajatus ei houkuttanut minua lainkaan.

“Pidä puhelimesi päällä”, Jenni sanoi yllättäen. “Jos tarvitsemme apuasi ennen tiistaita, niin lähetämme sinulle tekstarin. Tekstarin tulosta sinulla on 15 minuuttia aikaa ilmoittautua ja silloin ylläsi on niin ikään kaulapanta ja anustappi.” Katsoin Jenniä kauhuissani. “Mutta, mutta, minulla on koulua ja ja”, takeltelin. “Emme tietenkään häiritse sinua koulupäivänaikana, mutta iltaisin olet valmiudessa. Se on osa rangaistustasi”, Jenni totesi. “Mutta, jos mä olen vaikka lenkillä, niin.” Yritin sanoa. “Juokse lähempänä kotia”, Jenni sanoi tomerasti ja kehotti minua poistumaan asunnosta.

Itkukurkussa kävelin kotiin. En olisi uskonut, että tytöt voisivat olla näin julmia minua kohtaan. Kotiin päästyäni riisuin farkut, poistin anustapin ja kaulapannan. Katsoin peilistä kauhuissani punaisia juovia täynnä olevaa takapuoltani ja reisiäni. En voisi mennä uimahalliin moneen päivään. Tosin en myöskään muusta syystä. Metallinen siveysvyö kahlitsi kaluani tehokkaasti. Minut oli nöyryytetty perusteellisesti enkä edes tiennyt kuinka pitkään nöyryyttämiseni jatkuisi.

Illan aikana huomasin kuinka paljon elämääni oli rajoitettu. En voinut istua piiskatuilla pakaroillani. Vatsalla makaaminen ei onnistunut, kun siveysvyö painoi inhottavasti kaluani. Yritin lukea tenttiin, mutta ajatukseni harhailivat illan tapahtumissa ja ennen kaikkea Jennin ihanassa, vaaleassa pepussa, jota olin suudellut ja nuollut. Ajatukseni olivat sekaisin. En uskaltanut lähteä edes lenkille, jos tytöt laittaisivat viestin, että tarvitsevat apuani.

Kuulin askelia rappukäytävästä, menin katsomaan ikkunasta ja näin humaltuneiden Jennin ja Pian kävelevän kohti baaria kovaäänisesti keskustellen. Minulla oli kurja olo.

6 kommenttia viestissä: “Jäin kiinni, osa 2”

 1. armasaallontie says:

  Työn alla on osa 3.
  Lopetin aikoinaan pidemmäksi tarinaksi suunnitellun novellin kirjoittamisen, kun kukaan ei kommentoinut mitään. Ajattelin, että seuraavaa osaa ei tarvita. Nyt sitä on kuitenkin toivottu ja valmistuu ihan lähiaikoina.

 2. jörrkka says:

  miksei tähän tullu ikinä jatkoa 🙁

 3. Kiihotti says:

  En kestä enää pitkään kirjota jo uus ;(

 4. jepjep says:

  Jatka pliis… ET voi jättää kundia tohon tilaan.. Todella hyvä.. Eli JATKA!

 5. hyvä says:

  todella hyvää tekstiä milloin jatjoa ?

 6. hmm says:

  Tahtoo lukea lisää, sillä kirjoitat tosi hyvin

Kommentoi

top