search
top

Ensimmäinen kokemus miehen kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 3.30 out of 5)
Loading...

Ensimmäinen kokemukseni miehen kanssa
Se mistä nyt aion kertoa tapahtui, kun vielä asuin kotona vanhempieni luona. Olin silloin vasta 15-vuotias.
Yhdellä hiljattain tapahtuneella luokkamatkalla olin kuitenkin päässyt poikuudestani erään rinnakkaisluokalla olevan tytön kanssa. Kaksi kertaa harrastimme seksiä sen matkan aikana. Se oli ensimmäinen kerta myös sille tytöllekin. Olin sen jälkeen jatkuvassa kiimassa ja runkkasin lähes päivittäin. Fantasioin niistä kahdesta naintikerrastani joka kerta kun onanoin. Se oli valtavan kiihottavaa aikaa.

Minulla oli aika kasa Kalle-lehtiä, missä oli jo silloin myös Gay-sivut. Aloinkin niitä kuvia katsellessani usein fantasioimaan siitä, että miltä se tuntuisi saada runkata toista poikaa, tai tulla runkatuksi. Tänä kesänä saisin kokea sen ja paljon muuta!

Pidin kovasti uimisesta nuorena ja pyöräilinkin lähes päivittäin parin kilometrin päässä olevalle uimarannalle. Se oli ihan tavallinen uimaranta, missä oli vielä suhteellisen hyvin säilyneet vanhat puiset pukukopit miehille ja naisille. Miesten kopin seinille oli kyllä töherretty vaikka minkälaista pillun ja kullin kuvaa. Eräänä päivänä kuulin seinän takaa tyttöjen ja naisten iloista puheensorinaa ja naurua. Sitten huomasin kopin nurkassa oudon pienen reiän ja… Aivan oikein, joku oli porannut seinään pienen reiän, mistä pystyi tiiraamaan tyttöjen puolelle. Hiivin varovasti seinän luo ja odotukseni olivat suuret!

Huokasin syvään, kun aivan reiän edessä joku kypsynyt nainen riisuutui ihan silmieni edessä!! Jo kypsyneeseen ikään ehtinyt rouva veti juuri siinä edessäni pikkuhousunsa alas. Se oli ensimmäinen kerta, kun sain nähdä aikuisen naisen karvaisen pillun ihan livenä. Kullini uikkareissani jysähti pystyyn ja aloin hieromaan sitä siitä päältä. Innoissani en ollut huomannut, että koppiin oli tullut joku mies, joka ihan häpeilemättä runkkasi itseään minua katsoessaan. Olin aika hämmentynyt siitä, mutta seisokki ei laskenut. Mies tuli ihan viereeni ja hyväili seisovaa kulliani uikkarien päältä. Olin niin hämmästynyt ja kiimassa, että en osannut edes laittaa vastaan. (en kai halunnutkaan ihan oikeasti).
Mies veti vielä muutaman vetäisyn ja ruiskutti sitten spermansa uimakopin seinälle. sitten hän kuiskasi minulle:

-Jos haluat jatkaa, niin voisimme mennä minun luokseni. Asun tässä lähellä? Minä en vastannut. Nyökkäsin vain jännittyneenä. Vedimme nopeasti vaatteet yllemme ja pyöräilimme jonkun matkan päässä olevalle omakotialueelle, mikä ei ollut kovin kaukana talostamme. Talo oli sellainen vanha, rintamiesmallinen, mitä aikoinaan rakennettiin aika monta rakkaaseen suomen maahan. Jännittyneenä astuin hänen perässään sisään. Ovesta vasemmalle oli keittiö ja oikealla VC, sekä raput yläkertaan. Suoraan edessä eteisestä avautui ovi olohuoneeseen, minkä sohvalle uusi ystäväni pyysi minua istuutumaan.

Hän toi minulle lasillisen limonadia ja kysyi sitten, että halusinko ehkä kylpeä, sillä hän oli laittanut ennen rantaan menoaan saunan päälle. Yritin vähän estellä, ettei minun takiani sellaista, kun emme oikein tuntenetkaan toisiamme, ajattelin mielessäni.

-Mulla kun ei ole edes puhtaina vaatteitakaan, yritin vielä jatkaa. Mies (Erkki) sanoi kuitenkin ettei se mitään haitannut.
-Käväisen vaan alakerrassa katsomassa ja etsin meille pyyhkeet, hän sanoi ja meni eteisestä alas kellariin. Katselin uteliaana ympärilleni ja huomasin, että sohvapöydän alatasossa oli useita seksilehtiä, myös Kalle-lehtiä, joita itsekin ahkerasti katselin. Sisimpääni kihelmöi. Mies tykkäsi mitä ilmeisemmin samoista asioista. En olisi osannut kuvitellakaan, mistään tällaisesta, kun aikaisemmin samana päivänä uimareissulle lähdin.
Erkki tuli pian takaisin ja sanoi kaiken olevan valmiina. Sanoin kuitenkin ensin haluavani käydä VC:ssä. Kun menin vessaan, hämmästyin hiukan, kun poikittain olevilla pyykinkuivausnaruilla roikkui useita kauniita naisten alusasuja… Aloin myös aavistella miksi ne naisten alusasut olivat siellä kuivumassa.

Koettelin niitä hiukan sormen päilläni ja tunsin samanlaista mielihyvää, kuin olin kotona tuntenut hipelöidessäni joskus äidin kauniita nailonunelmia. Minulla meinasi alkaa seisomaan, mutta tein tarpeeni ja seurasin Erkkiä alas saunaosastolle. Vähän häpeillen riisuuduin hänen edessään, mutta ja puolittain livahdin lauteelle. Erkki nousi heti kohta perässäni viereeni. Hän oli laittanut löylyveden valmiiksi ja laudeliinat lauteelle ja pian löylyvesi sihisikin kiuaskivillä

Tunsin itseni erikoisen kiimaiseksi ja vilkuilin välillä Erkin etumusta. Hän oli kolmenkymmenen viiden ikäinen, eronnut vuosi aikaisemmin ja sanoi usein kaivanneen ystävää yhteisiin hetkiin. Sitten hän alkoi kyselemään minusta ja siinä jutellessamme, ilmenikin, että hän ja isäni tunsivat toisensa. Olivat nimittäin samassa firmassa töissä. Minä lehahdin punaiseksi, mutta hän tyynnytteli minua sanomalla, että nämä ovat ihan meidän keskeisiä asioita, eikä isän tarvitsisi tietää mitään siitä, että kävin hänen työkaverinsa luona kylässä.

Erkki löi lisää löylyä, mutta ei liikaa, sillä hän halusi nauttia löylystä, kuten minäkin. Sitten hän alkoi kyselemään jokapäiväisistä harrastuksistani ja kerroin hänelle suurin piirtein kaiken. Myös sen, että minulla ei ollut niin paljon kavereita ja olin mielissäni, kun hän oli pyytänyt minua kylään…

– No mites on, joko sinulla on vakituista tyttökaveria ja oletko ollut koskaan tytön kanssa silleen?
– Ei ja joo, tai siis, ei ole kaveria, mutta olen saanut maistaa, sanoin ja kerroin aikaisemmasta kokemuksestani. – No mutta sehän on hyvä, Erkki
sanoihymyillen.
-Runkkaatko usein, nyt kun olet jo saanut maistaa oikeaa pilluakin? Tunsin itseni vähän vaivautuneeksi, mutta sitten kerroin hänelle, että oikeastaan olen ihan himorunkkari.
– Se on ihan hyvä harrastus meillä miehillä, Erkki nauroi. Minäkin runkkaan melkein joka päivä! Sitten hän jatkoi tenttaamistani.
-Oletko koskaan runkannut kenenkään kaverisi kanssa, tai onko sinulta kukaan toinen koskaan runkannut? – No joo joskus kaksitoistavuotiaana vedeltiin yhdessä kaverin mökillä, mutta ei toisiltamme.
Näin kuinka hänen silmänsä vilkuilivat välillä kulliani ja minulla alkoi seisomaan, kuten myös Erkillä. Tilanne ylälauteella oli kuuma muustakin kuin löylystä. Hän otti kullinsa käteen ja veti esinahan alas. Terskan sinipunainen kiiltävä pinta näkyi kiihottavana hänen kämmenensä välistä ja aloin itsekin hapuilemaan kyrpääni.

Katselin Erkin erittäin hidasta runkkaamista. Oli selvää, että hän halusi viedä nautintonsa pitkälle ja nauttia siitä kauan. Itse aloin myös rohkaistuna hänen esimerkistään runkkaamaan ja koetin jäljitellä häntä. Toisella kädelläni hyväilin rintaani ja puristelin pieninä nännin päitäni. Olin todella kovassa kiimassa!

-Eikö se tunnukin hyvältä, Erkki sanoi hiukan käheällä äänellä, lähes kuiskaten. En vastannut. Nyökkäsin vaan. Sitten tunsin hänen kätensä kun hän otti kädestäni kiinni ja vei sen omalle kyrvälleen… Hätkähdin ensin hänen kosketuksestaan, sillä minua ei ollut kukaan toinen mies aikaisemmin koskenut intiimisti, enkä itse ollut koskettanut kenenkään toisen kalua. Tämä tuntui suorastaan ihanalta!

Puristin sormeni hänen kyrpänsä ympärille ja aloin vetelemään sitä hitaasti edestakaisin. Erkki sulki silmänsä ja nautti aivan selvästi syvästi huokaillen siitä. -Niin, on tämä, mutta en oikein osaa, vastasin kuitenkin vähän epävarmana. Vetelin kuitenkin hänen kivikovaa kyrpäänsä edestakaisin, mutta sitten hän sanoi että varrotaan vähän ja käydään pesulla.

Menimme yhdessä suihkuun, mikä oli siinä löylypuolella sekin, kun sauna oli hyvin vanha ja rakentamisen aikaan ei harrastettu erillisiä suihkuhuoneita. Erkki pesi selkäni ja myös munani – kuinkas muuten!
Suihkun jälkeen istuimme pukuhuoneessa ja jatkoimme jutustelua seksiaiheista. Hän kertoi yhteiselostaan vaimonsa kanssa ja myös aika intiimejäkin juttuja, jopa sellaisia, missä heitä oli ollut useampi mies vaimon kanssa rakastelemassa. Vaimosta oli kehittynyt oikea nymfomaani, mutta hän oli ollut erikoisen kiihottunut siitä tosiasiasta, että Erkki oli Bi-seksuaalinen. Hän oli rakastanut valtavasti saadessaan seurata Erkin rakastelua jonkun miehen kanssa. Lopulta vaimo oli kuitenkin löytänyt isokaluisen ja kestävän rakastajan, jonka mukaan hän oli lähtenyt. Hyvinä ystävinä he olivay kuitenkin eronneet. Minulla kulli seisoi kovana koko ajan kuunnellessani hänen tarinoitaan.

Lopulta nousimme takaisin yläkertaan ja hän antoi lisää juotavaa ottaen itse pari kossupaukkua. Sitten hän alkoi kyselemään tarkempaan minun intiimeistä mieltymyksistäni. Tytöistä ja pojista. Hän kaivoi esille pari Kallea päytätasolta ja avasi upeita Gay-kuvia. Toisessa Kallessa oli kuvasarja todella kauniista She-male miehistä. Minusta he olivat jopa kauniimpia, kun monet oikeat naiset…Hän availi niitä upeita sivuja ja pyysi minua katsomaan lähempää… -Oletko nähnyt koskaan tällaisia ’tyttöjä’, hän kysyi. – No en, en ikinä. Ovat tosi kiihottavan näköisiä noissa seksikkäissä alusasuissaan.
– Niin, olen ollut aina kateellinen naisille heidän kauniista vaatteistaan. Entä sinä. Oletko koskaan salaa koettanut tyttöjen vaatteita? Minä koetin kiemurrella ja venyttää vastausta, mutta lopulta myönsin… – Joo, joskus kun vanhemmat eivät ole kotona, niin olen kokeillut äidin alusasuja, sanoin ääni värähdellen kiihkosta. Erkki kyseli tarkkaan millaisia asuja olin lainannut ja miltä se oli tuntunut. Vastailin hänelle ja kerroin, että erikoisesti rakastin sukkanauhaliivejä, nailonsukkia ja kaikkea mitä niihin kuuluin. Olin aika kuumana. Sitten hän kysyi:
– Haluaisitko kokeilla nyt? Minulla on paljon seksikkäitä naisten vaatteita, kuten varmasti vessassa näit… Tule, mennään yläkertaan, niin näytän. Pyyheliina vyötäisilläni tökötti teltan tavoin, kun nousin hänen perässään ylös ja astuimme makuuhuoneeseen.
Huone oli todella erilainen, verrattuna talon muuhun tyyliin. Seinät oli tapetoitu tummanpunaisella, suurikuvioisella tapetilla ja suuri parivuode, sekin punaisella päiväpeitteellä peitetty, hallitsi koko huonetta. Toisella seinällä oli kaappirivistö, joiden ovet olivat peiliovia, näin hänellä oli lähes seinän kokoinen peili. Vuoteen päädyssä oli myös koko vuoteen levyinen peili, hiukan vinossa alaspäin. Pian tajuaisin miksi.

Huoneen toisessa päässä oli suurikokoinen meikkipöytä täynnä erilaisia voiteita ja purkkeja. Sivupöydällä oli telineissään useampi peruukki. Olin hämmästyksestä sanaton… Sitten hän avasi kaappeja ja alkoi asettamaan erilaisia asuja vuoteelle. Minulle valkoiset ja itselleen syvän siniset, lähes mustat. Kaikki oli huolella valittu, niin, että asut muodostivat täydelliset setit.

Istuimme vuoteen laidalle ja autoimme toisiamme rintaliivien hakasten kanssa. Minun korsetissani oli kuusi sukkanauhaa ja Erkki kiinnitti niistä takimmaiset. Kun ylläni oli kaikki, paitsi pikkuhousut ja kun vedin ne lopuksi jalkaani, minusta tuntui, että spermani lentäisivät siihen paikkaan. Erkki täytti vielä rintaliivien kupit vedellä täytetyillä kaksinkertaisilla kondomeilla ja näin sain ihan oikean painoisetkin rinnat. Puristelin niitä ihastuksissani ja ujoutenikin oli täysin pois karistettu. Erkki halasi minua ja vei minut meikkipöytänsä eteen. Tottuneesti hän laittoi minulle kauniin meikin ja lopuksi vielä peruukki päähän ja edessäni peilistä katsoi minua ihana nuori naurava nainen!

Asut jotka ylläni oli, olivat kuuluneet hänen ex.vaimolleen. Kokoa 38. Erkin omat naiselliset ihanuudet olivat 44-46, siis vähän suurempia, kuin minulla. Keimailin suuren peilin edessä ja olin todella ihastunut itseeni. Erkki laittoi hidasta musiikkia soimaan ja tanssimme sen tahdissa toisiimme kietoutuneina hetken aikaa. Tunsin hänen käsiensä vaeltelevan kehollani hänen kuiskutellessa ihania sanoja korviini. Sitten muistin erään asian. Minun piti olla kotona jo aikaa sitten!! Sanoin sitä Erkille ja otin välittömästi puhelimen käteeni ja soitin kotiin. Äiti oli helpottunut kuullessaan, että olin kunnossa. Keksin jutun, että olin lähtenyt kaverin kanssa heidän mökilleen ja tulisin vasta myöhään takaisin. Äiti uskoi tarinan ja jatkoimme Erkin kanssa tanssia.

Sitten hän suuteli kaulaani, otsaani ja vähän joka paikkaa. Oli ihan katsoa peilistä itseämme ja lopulta hän taivutti minut vuoteelle selin. Hänen kätensä liukuivat nailonieni päällä ja pian tunsin niiden saavuttavan sukan leveän resorin. Hän näpläsi hiukan sukkanauhojen kanssa ja tunsin, kuinka hän alkoi hieromaan kovaa kyrpääni pitsisten pikkuhousujen päältä.

Lopulta hän nosti minut keskemmälle ja asettui itse viereeni vuoteelle sellaiseen asentoon, että pääsisi käsiksi kyrpääni. Hän hivutti pikkuhousujani alaspäin niin, että sai kyrpäni käteensä. Erkki veti esinahkaa alaspäin niin pitkälle kuin se meni. Sen jälkeen tunsin kevyen lipaisun terskan päässä ja tajusin hänen alkavan nuolemaan sitä. Hän pyöritteli kielellään terskaa ja lopulta koko kulliani, kunnes se hautautui syvälle Erkin kurkkuun!! Hän alkoi imemääni ihmeellisen lutkuttavalla tavalla, tavalla, minkä hän opetti minullekin. Minusta tuntui välillä, että koko kalu, peräsuoli ja kaikki imeytyisi hänen nieluunsa. Tunsin kuinka hän puristeli kiveksiäni hellästi ja aloitti myös hieromaan anustani. Olin nähnyt sellaista kuvissa ja nyt sain tuntea sen itse!!

Mikä ihana tunne. Hän sylkäisi sormeensa ja tunsin sen työntyvän hitaasti pyllynreikääni. Kuvittelin olevani tyttö joka sai kullia pilluunsa! Lopulta en voinut enää pidätellä, vaan aloin nostelemaan takamuksiani hänen imunsa tahdissa ja sormi pyllyssä liikkui samaa vauhtia!! Hän pyöritti sitä suolessani tavalla, mikä sai minut puolittain tajuttomaksi kiimasta…

Sitten tunsin sen! Värinä alapäässäni, kullin juuressa. Oikeastaan koko kehossani alkoi heittelemään nuorta tyttöpoikaa ja huusin hänelle saavani heti, mutta hän puristi minua vain tiukempaan itseään vasten ja siinä samassa spermalasti ryöpsähti hänen suuhunsa. Hän imi ja imi. Lutkutti kuin lypsäen kyrpäni tyhjäksi ja puhtaaksi spermasta. Huokaisin pitkään ja olin syvästi otettu. Sitten hän kääntyi toisin päin ja antoi minulle syvän suudelman. Kielemme kohtasivat kun hän pyöritti sitä suussani. Maistoin oman spermani hänen suustaan, eikä maku ollut lainkaan epämiellyttävä. Siinä hetkessä tiesin aina rakastavani sen makua!

Nyt oli tullut minun vuoroni… Erkki kurottautui yöpöydän laatikolle ja otti sieltä esiin tekokyrvän. Puristi sen päähän voidetta tuubista ja veti pikkuhousunsa alas. Hän ojensi kyrvän käteeni ja tiesin, mitä sillä pitäisi tehdä. Olin vähän arka, mutta asetuin hänen viereensä. Hamusin ihan hänen kyrpänsä suuhuni. Mikä mahtava tunne! Paksu kulli suussani ensimmäistä kertaa elämässäni! Tekokulli kädessä aloin imemään häntä. Ensin kieleni kanssa liputellen, kuten hänkin oli tehnyt, sitten syvemmälle ja taas vain terskan päästä kuin kiusaten. Silloin huomasin miksi se peili vuoteen päässä oli siinä Näin kaiken helposti itse ja tuntui tosi ihmeelliseltä nähdä itsensä (nuoren tytön) imemässä naiseksi pukeutuneen miehen kyrpää.!!

Hän levitti jalkojaan vähän enemmän ja pyysi minua työntämään sauvan takapuoleensa. Hän ohjasi itse sen reiälle, mutta pyysi minua sitten työntämään sen sisään. Aloin tekemään naimaliikkeitä tekokyrvällä ja jatkoin imemistä. Erkki oli myös niin kiimassa, vaikka vain muutama tunti aikaisemmin oli laskenut spermansa uimakopin seinälle, niin minusta tuntui, että hän oli pian saamassa. Päätin mielessäni myös ottaa kaikki suuhuni, kun hän saisi orgasminsa. Hän ähki ja huokaili, nosteli takapuoltaan naimisen tahdissa, kunnes hän huokaisi syvään. Jäykistyi paikalleen hetkeksi ja nosti sitten takapuoltaan ylös painaen samalla päätäni tiukempaan kyrpänsä päälle. Silloin tunsin sen laukeavan sysäyksittäin. Spermalasti napsahti nieluuni niin, että tunsin sen. Sitä tuli niin paljon, että osa valui suupielistäni ulos. Ajattelin siinä jossain vaiheessa, että tämä oli paljon järisyttävämpi kokemus, kuin se minkä olin kokenut koulukaverini kanssa.

Makasimme siinä vierekkäin kuin ”täti ja nuori tyttö”. Tiesin siitä hetkestä alkaen, että tulisin rakastamaan tyttöilyä yhdessä hänen kanssaan. Hän kertoi minun olleen kaikkein nuorin mies, jonka kanssa hän oli koskaan ollut, paitsi poikasena kavereitten kanssa koetut hetket. Hän oli aloittanut naisten vaatteiden käytön sisarensa alusasuilla, sitten äitinsä ja tätinsä, joilla oli ollut seksikkäämpiä vaatteita. Sisar oli saanut hänet kiinni siitä ja alkanut opettamaan hänelle kaikki naisellisuuksien salat. Sisaren kanssa hän oli myös onanoinut yhdessä usein jo alle 15-vuotiaana. Siskotytöstä oli ajan kanssa kasvanut todellinen seksipeto, jota monet hänen kaverinsa olivat saaneet nussia mielin määrin, ja rehellisyyden nimissä, hän kertoi, että siihen väliin oli itsekin muutaman kerran päässyt.

Aloimme pikkuhiljaa riisua naisten vaatteet pois ja kerroin hänelle olevani tosi kiitollinen illasta ja lupasin tulla aina uudestaan, kun vain se olisi mahdollista. (Niin tenkin. Meistä tuli ystävät pitkäksi aikaa).
Niin pyöräilin tyydytettynä myöhään kotiin ja painuin vuoteeseen välittömästi. Aamulla herättyäni menin keittiöön ja äiti katsoi kummissaan minua ja kysyi:

– Hei, mitä sulle on tapahtunut? Miksi sinulla on meikkiä kasvoilla? halusin vajota maan rakoon. Olin unohtanut pestä meikit pois.
– Ääh, tuota… Kaverin sisko rupes pelaamaan eilen mökillä ja halusi meikata kaikki miehet. No me annnettiin sen touhuta.
– Sehän on ihan hyvin tehty, äiti sanoi. Olet meikissä melkein kuin tyttö! Minusta hänen kommenttinsa tuntuivat ihanalta, varsinkin kun hän puristi pinua itseään vasten ja sanoi, että tyttöä hän oli toivonut silloin, kun odotti minua. -Ääh, lopeta nyt äiti, sanoin, mutta mielessäni toivoin, että olisin ollutkin tyttö.

Jatkoi edelleen äidin alusasujen lainailemista entistä useammin. Pari kertaa unohdin pikkarit tyynyn alle, kun lähdin kouluun aamulla. Sitten oli nimipäiväni. Äiti oli aina tehnyt kakun, kuten nytkin. Kakku koristi pöytää, kun tulin koulusta kotiin. Isä oli matkoilla ja olimme kahden äidin kanssa. Joimme kakkukahvia ja äiti oli jotenkin erikoisen iloisella tuulella. Hän sanoikin kohta kahvin jälkeen:

-Minulla on sinulle pari pientä lahjaakin. Ne ovat huoneessasi. Nousin ylös ja halasin häntä ja kiiruhdin nopeasti omaan huoneeseeni. Äiti tuli välittömästi perässäni. Suuni avautui hämmästyksestä. Vuoteella oli äidin alusasuja aikamoinen määrä kauniisti taitettuna ja upea meikkilaukku. Menin sanattomaksi. Katsoin häntä ja hän vastasi uteliaaseen katseeseeni hymyillen sanomalla:
-Niin, muistatko kun tulit meikissä kotiin silloin? Olin laittanut merkille jo paljon ennen sitä, että olit lainannut vaatteitani. Olen jutellut asiasta erään ystävättäreni kanssa ja hän kehotti minua tekemään näin. Ethän pahastu, sillä tiedän, että pidät niistä ja olet käyttänyt niitä jo useamman vuoden ajan.

– Ääh, tuota, äiti, en oikein tiedä, mitä sanoisin. Tietääkö isä?.
– Ei, hän ei tiedä. En ole kertonut hänelle mitään. Huokaisn helpotuksesta ja istuin vuoteeni laidalle hypistellen asuja epävarmasti.
– Kulta pieni. Nyt saat aivan vapaasti käyttää asuja ja olla tyttönä ihan milloin vain haluat. Kuten sanoin kerran. Halusinkin niin kovasti tyttöä. -Kiitos äiti, kiitos ihan hirveesti, sain lopulta sanottua ja kapsahdin hänen kaulaansa. –Nyt voisit aloittaa ja näyttää minulle pukeutumalla ihan miten haluat, äiti vastasi ja sanoi menevänsä keittiöön siksi aikaa.
Minä valitsin rakkaimmat asut, joita olin usein salaa käyttänyt ja alusasujen ylle lopuksi valkoinen pusero, minkä läpi rintaliivit selvästi kuulsivat. Musta hame ja matalakorkoiset kengät. Hiukan arkaillen astuin keittiöön…

-Ihanaa kulta. Voi kuinka olet kaunis! äiti huudahti ihastuksesta. Nyt olin onnellinen ja tiesin, että äitiin voi luottaa ja hänelle voin kertoa kaiken. Erkistä en kuitenkaan tohtinut hänelle puhua, mutta haluistani ja ajatuksistani ja näin sain äidistäni liittolaisen tyttöilyyni moniksi vuosiksi. Isäni ollessa matkoilla, olin lähes aina tyttönä. Kasvatin pitkät hiukset, mitkä äiti laittoi kauniisti tyttömäiseen muotoon. Sain nauttia kaikesta sydämeni pohjasta. Joskus ehkä lisää tästä….

Yksi kommentti viestissä: “Ensimmäinen kokemus miehen kanssa”

  1. fani says:

    hyvä, mutta liikaa virheitä

Kommentoi

top