search
top

Saunassa ja sairaalassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (60 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa "Naapurin syli"- ja "Unohdus"- tarinoille. 3 kuukautta Pikin 16-vuotissynttäreiden jälkeen, 30-vuotias Toni sai antaa kyrpää. Uuden elämän ensihengitys ja sairaalapano.

Raskaus sai seksuaaliset haluni vain kovemmiksi, vaikka yritin minä niitä hillitä vaikeudesta huolimatta.
Joka tapauksessa, aamulla kun herättiin, rakasteltiin, illalla ennen kuin nukahdettiin rakasteltiin. Joskus haluni oli jo päivällä niin kovaa, että kärsimättömänä odotin Tonia töistä ja kun hän lopulta tuli, vedin hänet kiihkeästi suudelleen makuuhuoneeseen. Missään vaiheessa hän ei estellyt minua, toisinaan jopa nauroi sille, että halusin panna hänen kanssaan melkein koko ajan, mutta hän sanoi olevansa vain tyytyväinen, kun sai jyystää tiukkaa pilluani. Syntymäpäiväni marraskuun loppupuolella taisi olla ainoa päivä, jona emme tyydyttäneet haluani aamulla, mutta illalla senkin edestä.

Muistan vieläkin sen keskiviikko päivän 3 kuukautta synttäreideni jälkeen, jona Toni tuli tunnin myöhemmin kotiin kuin tavallisesti. Katsoin varsin kärsimättömänä kelloa ja yritin keskittyä seiskan juoruihin, mutta se oli tosi vaikeaa. Vatsani oli jo aika iso, verrattuna muuten pieneen kokooni ja jalkojani särki, se jos mikä lisäsi kärsimättömyyttäni. Siirryin lopulta makuuhuoneeseen ja asetin tyynyn selkäni alle, sillä sekin alkoi osoittaa kiukkumieltään.
Aloin tympääntyä siihen, että lapsikin alkoi kaiken säryn lisäksi nyrkkeilemään mahaani. Yritin kyllä rauhoitella pienokaista, sillä eihän mahani mikään nyrkkeilysäkki ollut, se vaan ei asettunut.

Päätin siirtyä kylppäriin ja laittaa saunan lämpenemään, sillä tunsin todellakin kaipaavaan rentoutumista. Kylppärissä ollessani, en kuullut lainkaan Tonin tulevan vaan otin kuivia vaatteita naruilta pois. Olin kiivennyt pienelle jakkaralle, vaikka Toni oli kieltänyt, hän kun ei tahtonut, että lentäisin pikkuisen kanssa alas. Suorastaan säikähdin, kun hän yhtäkkiä oli takanani ja kaappasi minut syliinsä ja sanoi ilkikurisesti: ”Enks mä oo sulle apina sanonut, ettet saa kiipeillä?” ”No mitä mun sit pitäs tehä, makoilla sohvalla ja kärvistellä tuskaisena, ku panettaa pirusti”, mutisin närkästyneellä äänellä takaisin. Toni ei selvästikään kyennyt enää pitämään pokkaansa, vaan purskahti nauruun ja kysyi: ”Vai kyrpää se pikku- Piki tahtookin?” En kuitenkaan mitään ehtinyt vastaamaan kun hän painoi pehmeät huulensa omiani vasten ja kantoi minut makuuhuoneeseen.

Toni laski minut hellästi sängylle istumaan ja alkoi riisua vaatteita päältään, minä tein samoin, vaikka minulta se kävi hitaammin, kun siellä täällä oli pienoista lihasjäykkyyttä. ”Kumpaa sä eka tahtoisit, kyrpää vai hierontaa?” Toni kysyi ja suukotteli kasvojani, silitellen samalla hellästi vatsaani. ”No ehkä nautin ekasta sitten paremmin jos saisin jälkimmäistä ensin. ”No tehdäänpä sitten niin päin”, Toni sanoi ja antoi hierontaa.
Kun hän oli hyvän aikaa hieronut, hän tuli päälleni ja veti minut ylös. ”Mennään saunaan, hieron siellä sua paremmin”, hän sanoi ja seurasin häntä saunaan.

Saunassa löylyt olivat lempeät ja tunsin oloni nautittavan hyväksi, käännyin kyljelleni, kun Toni kaatoi käsilleen koivun tuoksuista öljyä ja lämmitti sitä käsissään, alkaen sitten hieroa minua hellästi, mutta varmasti, ristiselästä, jossa kipu oli kovimmillaan. Tonin vahvat sormet hyväilivät peppuani ja hänen huulensa kävivät välillä niskassani. Kun kipu hellitti selässäni, käänyin selälleni ja hän alkoi hieroa jalkojani. Hitaasti hänen kätensä painelivat kipukohtia auki ja hänen vahvat sormensa alkoivat levittää jalkojani auki. Huomasin, että Tonin iso miehuus sojotti kohti kattoa kovana ja minusta tuntui ajatus siitä, että tuo 30-vuotias miehen körilläs, oli pannut paksuksi minut, 16-vuotiaan teinilikan. Levitin jalkojani enemmän auki ja Toni kumartui suutelemaan häpyäni ja antoi kielensä tehdä ihania liikkeitä sisälläni. Huokaisin niin rentoutuneena, tuosta nautinnon tunteesta, jonka hänen kielensä sai sisälläni aikaan.

Käteni puristeli hellästi Tonin sysimustia hiuksia ja hänen toinen kätensä silitteli hellästi vatsaani, jossa hieronnan aikana oli vihdoinkin rauhoituttu. Tunsin kuinka Toni työnsi kaksi sormeaan pilluuni ja alkoi taivaallisen sormettamisen. ”Sä oot ihanan märkä ja herkullinen”, Toni kuiskasi jalkojeni välistä ja hänen kielensä lipoi pilluninesteitä kuin koira vettä. ”Toni, anna mulle nyt sitä kyrpää”, kuiskasin hiljaa ja hän naurahti hieman ja nousi lopulta päälleni. Hän ohjasi ison kalunsa hävylleni ja alkoi työntää sitä varoen sisällen, hän ei työntynyt ihan pohjaan asti vaan pani nopeasti, ollen vain vähän sisälläni. Hän ei tahtonut työntyä sisääni, sillä tiesi, että olin raskausajalla kipuherkkä, jos hän työntyi pohjaan. Toni tahtoi vain tyydyttää kalullaan haluni. Kun tunsin orgasmini tulevan, Toni, joka osasi lukea kehoani, alkoi panna nopeammin minua. Sauna täyttyi vain kiimaisesta huudostani, kun Toni antoi minulle, taas kerran täydellisen tyydytyksen. Kun rauhotuin, hän tuli sisältäni, vaikkei ollut itse lauennut.

”Tuu rakas tänne”, kuiskasin hänelle ja hän tuli kasvojeni vierelle ja suuteli minua kiihkeästi samalla kun aloin runkata hänen kovaa kaluaan. Kädelläni liikutin esinahkaa eestaas ja sain hänen suustaan urahduksia. Pyysin miestä lähemmäs, jotta sain kunnolla hänen kalunsa suuhuni ja aloin kielelläni nuolemaan hänen kalunsa varta. Kieleni nousi ja laski hänen kalun varttaan ja välillä nuolin ja imin hänen pallejaan, palaten kuitenkin hänen kalunsa kimppuun. Terska oli kutsuvan punainen ja iso, nuolin sitä ja otin lopulta suuhuni alkaen imeä. Samalla kun annoin hänelle suullani nautintoa, alkoi alapääni jälleen kostua, tunsin hänen kalunsa värähtelevän ja pian tunsin pienen tipan kielelläni. Lopetin. ”Nussitaan, nussi mua rakas”, kuiskasin käheällä äänellä ja hän suuteli minua samalla kun tuli ylleni ja ohjasi kalunsa sisääni. Hän alkoi huokaillen panna minua hitaasti ja tunsin nautinnon aaltojen kasvavan. ”Pane mua rakas. Täytä mut jälleen”, kuiskasin Tonille ja hän alkoi nussia minua kovemmin, yhtä työntymättä liian syvälle. Aloin kitistä ja voihkia enemmän: ”Nussi mua! Anna kyrpää Pikille!” huusin, tajuamatta sitä itsekään, kiimaisena. Ja Toni nussi ja nussi minua. Hän antoi minulle kyrpää, kun sitä vaadin. Kun hän täytti minut orgasmillaan, se sai omani liikkeelle ja kitisin ja kiemurtelin hänen allaan. Toni nousi päältäni ja otti minut syliinsä, kantaen suihkuun, olin niin tyydytetty, etten saanut sanaakaan suustani, hän antoi viileän veden valua päälleni ja täytti viileällä vedellä sinisen saunakauhan. Hän juotti minua hiljalleen, kun nojasin tyydytettynä ja väsyneenä häntä vasten. Lopulta hän pesi minut hellästi ja kantoi minut vuoteeseen lepäämään ja palasi itse vielä löylyihin.
Illan aikana oloni oli aika levoton, enkä oikein tiennyt miksi.

En ollut tarkemmin ajatellut synnytystäni, kun siihen piti vielä olla pari kuukautta aikaa, mutta se pikkuolento vatsassani, oli saunaillan päätteeksi päättänyt toisin. Astelin levottomana makuuhuoneessa, kun Toni katsoi jotain urheilua telkkarista. Lopulta menin itkien hänen luokseen, sillä olin niin hermostunut ja levoton. Toni hätisti Sanin sohvalta ja kävin istumaan hänen vierelleen, mutta levoton oloni ei loppunut. Kello ei ollut kuin jotain 8pm, kun supistelut alkoivat ja minäkin aloin sitten kyynelihtiä, sillä en voinut kuvitella, että supistelu voisi niinkin kovasti sattua.
Aloin jälleen astella levottomasti ja astelin ympäri asuntoa, Toni perässäni. Lopulta lapsivesi meni, katsoin Tonia järkyttyneenä, vaikka olinkin odottanut lapsen tuloa, minut järkytti ennemminkin se, että se päätti niin yhtäkkiä lopulta ilmestyä.

Jouduin taas kerran ambulanssiin ja sairaalaan, tosin nyt oli kyse elämästä, ei kuolemasta. Toni oli koko ajan vierelläni ja yritti lohduttaa minua, kun minä vain itkin. Helliä sanoja ja suukkoja, mutta silti minun oloni oli kammottava. Kun minut lopulta vietiin synnytyssaliin, tuntui ikuisuudelta. Olin niin pirun väsynyt, että minusta tuntui, että kuolisin. Olin tajuttomuuden rajamailla, kun kuulin kätilön sanovan, että jotain olisi vialla ja aloin taas itkeä.
Lopulta minut nukutettiin, sillä olin niin hysteerinen.
Herättyäni Toni istui vierelläni ja piti kättäni omassaan. ”Sun porukat tulee jonku ajan päästä”, Toni sanoi, yritin hänen ilmeestään selvittää, oliko tämäkin pikkuinen kuollut. ”E-entä se?” kysyin hiljaa. ”Keskoskaapissa nukkumassa. Voidaan vaikka kohta mennä kattomaan sitä”, Toni sanoi hymyillen. ”Kumpi se on?” yritin udella, mutta Toni vakuutti, että peitonväri paljastakoon sen.

Kun hoitaja tuli, minut istutettiin pyörätuoliin. Katsoin tuolia aluksi hämmästyneenä ja mutisin: ”Emmä tommosella kehtaa liikkua.” ”Ei sen väliä, liikutpa kuitenkin”, Toni virnisti ja lähti lykkimään minua sinne päin missä ”se” oli. ”Sillä oli napanuora vähän vinkkelisvonkkelis, mutta se on kuulemma muuten ihan terve, vaikka onkin keskonen. Se joutuu olemaan kaapissa ainakin kuukauden, että oppii vauvaksi”, Toni sanoi. Ovi avattiin meille ja Toni lykki minut sen kaapin eteen jossa tuhisi pinkin peiton alla, kenties maailman suloisen vauveli. Kyllä siitä heti näki, että se oli Tonin lapsi, sillä oli sysimusta otsatukka ja samanlainen nenä. ”Se on sun näkönen”, kuiskasin hiljaa. ”No silläpä on kuitenkin samanlainen suu kuin sulla, sillon ku sä parut”, Toni virnisti ja puristi hellästi harteitani. Ehkä elämäni onnellisin hetki taitaa olla, kun sain koskettaa pikkuiseni sormia ja varpaita. Se oli vain niin ihmeellistä.
Sairaalassa oli muuten ihan ok, mutta olisin vain tahtonut pitää sitä pikkuistani sylissä koko ajan. Toisinaan lepäsin vuoteella, Toni istui vierelläni. Huoneessa oli lisäkseni kaksi muuta äitiä, jotka saivat pitää pienokaisiaan useammin itsellään, senpä vuoksi tahdoin, että verhot olivat ympärilläni, kun en saanut omaani keskoskaapista syliini.

Kuiskailimme Tonin kanssa hiiren hiljaa juttujamme, kun tunsin kuinka Tonin sormet siirtyivät peiton alle ja sieltä reidelleni. Reideltä sormet ujuttivat housuihin ja sieltä aina eteenpäin hävylleni. ”Mä oon ihan kovana, ku sä oot niin ihana”, Toni kuiskasi. Hän avasi housunsa ja otti ison kalunsa esiin, hyväillen samalla toisen käden sormilla kosteaa vakoani. Riisuin housut pois ja siirryin sängynlaidalle ja hiivin hiljaa Tonin syliin, hän ohjasi kalunsa hävylleni ja aloin varoen ratsastaa hänen kalullaan. ”Vittu, miten sä voit vieläkin olla tiukka?” Toni kuiskasi hämmästyneenä korvaani, en vastannut vaan suutelin häntä kiihkeästi ja huulemme miltei söivät toisiamme. Toni siirsi kätensä pepulleni ja alkoi käsillään voimistaa ratsastustani. Suutelimme koko ajan, ettei rakastelumme äänet olisi kuuluneet. Käteni olivat hänen kaulansa ympärillä ja olin painautuneena häntä vasten, kun käsillään voimisti ratsastustani. ”Toni”, kuiskasin ihan hiljaa. ”Mä saan”, lisäsin ja suutelin häntä kiihkeästi, samalla kun hänen kätensä voimistivat ratsastustani kovemmaksi. Kurkustani karkasi varmaan kovia ääniä, jotka olivat mutinaa suudelman vuoksi, onneksi. Lopulta tunsin kuinka rentoutuminen täytti minut ja heti sen perään Tonin orgasmi.
Istuimme pitkän aikaa sylikkäin ja suutelimme hellästi toisiamme, kunnes Toni nosti minut takaisin vuoteelleni ja auttoi housuni jalkaan ja peitteli minut. Oloni oli törkeän syntinen ja ihana.

6 kommenttia viestissä: “Saunassa ja sairaalassa”

 1. 5377 says:

  Ei edes muutaman päivän jälkeen todellakaan.. Kyllä sektion jälkeen on tosi pitkään kipeänä ja alapää kans sellanen ettei mitään seksiä harrasteta varmaan kuukauteen. 😀

 2. Black horse says:

  Tosi hyvä mutta montako vuotta oli se tyttö joka synnytti sen vaavin

 3. miniboob says:

  sssssss/ siinä olikin muutama päivä välissä. Anteeksi se ettei tullut ilmaistua tarkemmin.

 4. matti says:

  ihan ok tarina, mutta kirjoitusvirheet, pilkutukset jne. häiritsivät aika paljon. Ja niitä on paljon tässä tarinassa.
  Kirjallisuus ei edes tällä sivustolla voi olla pelkkää “muna meni pilluun ah ah”-tasoa.

 5. fani says:

  tää on mun lemppari sarja! jatkoa!!

 6. sssssss says:

  Loppu oli täysin, täysin epäuskottava. Ei sektion jälkeen tosta vain olla ratsastamassa kalun päällä, huhhuh.. 😀

Kommentoi

top