search
top

Onnellinen perhe

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (65 votes, average: 3.58 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina ei ole itse kirjoittamani vaan se on vanha nimimerkin merenpoika kirjoittama tarina.

Ne Luumäet -bändiä lainatakseni, sitä se oli, onnellinen perhe. Mutta mistä kaikki alkoi…

Kun näin Jonnan ensimmäistä kertaa astuvan Linnanmäen laitteeseen ja käyvän viereeni istumaan, olin niin sanotusti myyty, heti kättelyssä. Persoonallisen viehättävät kasvot, pikkuisen hipahtava, siisti mutta rento staili ja piiiiitkät, yli puoleen selkään ulottuvat paksut, vaaleat hiukset. “Huih, mua jännittää!” kuulin kauniin ääneen sanovan itsekseen vieressäni hiljaa. Enkä ihmetellyt…sillä niin jännitti muakin…sillä mä olin ihastunut, ja ‘ensi silmäyksellä’!

Siitä se lähti silloin joskus, onko siitä jo todella kaksi vuotta aikaa? Niin se aika vaan kulkee siivillä…varsinkin kun on kivaa! Jonnan kanssa elin tähän asti hauskimmat ja värikkäimmät vuoteni…nyt erottuamme niitä kokemuksia voi vaan hymyssä suin muistella. Jonnan perhe oli mun mittakaavassa todellinen suurperhe, tosin isä vain puuttui, mutta lapsia riitti vähintään omiksi tarpeiksi; Jonna oli pesueen vanhin, Lotta oli häntä pari vuotta nuorempi eli 18 ja Julia saman verran Lottaa nuorempi, eli 16. Mutta kyllä joukon suosikki minun mielestä oli ehdottomasti kuopus Teemu, ihan ässä 10-vuotiaaksi pikkukundiksi! Mutta perhe ei ollut ihan ‘normi’ -perhe, sen huomasin ensimmäisellä käynnillä heidän aivan uskomattoman kivassa kodissaan, vanhassa puu-Vallilassa. Talo oli reilu sata vuotta vanha ja justiinsa sellainen, mistä mä tykkään tosi paljon, tyyliä, historiaa ja ajan patinaa kaikki tyynni. Sisustuksessa näkyi heti kynnyksen yli astuttua äidin ja koko perheen arvomaailma, se värikäs hippihenkisyys kaikessa komeudessaan. Wau!

Marja, Jonnan äiti toivotti mut heti tervetulleeksi “perheeseen” kun astuimme Jonnan kanssa sisälle ja halasi lämpimästi päälle. “On kiva kun Jonna viimein löysi itselleen kunnon miehen…” sanoi Marja ja asteli takaisin keittiöön suorastaan silmiinpistävän ohut mekko yllään. Mitä ihm…ajattelin itsekseni, näkyykö tuosta todella läpi? Mieleeni muistui melko kirkkaasti keskustelu Jonnan kanssa aiemmin samalla viikolla, jolloin hän vähän valotti missä hänen perheessään oikein mennään. “älä sitten säikähdä, me emme ehkä näytä ihan tavallisilta virtasilta normaalina päivänämme…emmekä varmaan kuulosta myöskään. Että älä sitten säikähdä!” varoitteli Jonna silloin. Kun ihmettelin, että miten niin, mitä hän tarkoitti, niin Jonna jatkoi: “No esimerkiksi mutsi. Se saattaa painella pitkin asuntoa alasti keskellä päivää, puuhaten omiaan. Ei nyt siis jos jotain ihan ventovieraita on käymässä, mutta muuten. Ei se meille muillekaan mikään juttu oo…kenellekään meistä. Mutsi ja faija, silloin kun faija siis eli, kasvatti meidät aika vapaaseen meininkiin, ymmärrätsä? Kunnon perinteistä hippimeininkiä se niiden staili oli, ja mutsilla sitä se on vieläkin. Ja systereillä oikeestaan kans, enemmän kuin mulla. Kyllä sä huomaat sitten…ja arvaa vaan saiko siitä kuulla koulussa ja muualla, jos joku kaveri oli ollut käymässä tms!”

Ja kyllähän mä olin jo silloin Jonnan tyyliin huomannut, enkä puhu pelkästään pukeutumisesta. Jonna oli aika ennakkoluuloton seksinkin suhteen, kun teki mieli, niinkuin sillä usein teki, ei katsottu liikaa paikkaa tai aikaa kun rakasteltiin. Oikeestaan hyvä esimerkki oli puolityhjällä rannalla meidän tokilla treffeillä tosi aikaisin aamulla. Ihmisiä oli jonkin verran ympärillä, ei paljoa, mutta kuitenkin. Me halailtiin, pussailtiin niinkuin kaikki tuoreet parit tekee ihan avoimesti siinä viltillä maatessamme. Mutta kun mä istuin siinä viltillä ja Jonna istui mun päällä, niin Jonna veti kaikessa rauhassa kukkamekkoaan enemmän mun lantion päälle, kaivoi pokkana mun peniksen esiin shortseista ja hyväili sitä hiljaa hameensa suojissa, mua samalla rakastuneesti silmiin katsoen. Sellainen se vaan oli se Jonna, mun tulinen ja kipeä ensirakkaus.

No, nieleskelin pikkuisen aavistuksen Marjan pakaroista hameen läpi nähtyäni, mutta kävimme peremmälle tästä “alkushokista” huolimatta loppu perhettä tapaamaan. Ja sieltähän se sitten jo vilisti vastaan; Teemuhan se siinä, kikkelit vilkkuen ja valkoiset hampaat nauravassa suussa välkkyen, hän juoksi suoraan Jonnan syliin lujaan ääneen isosiskoaan nimeltä huutaen. Jos tästä kundista ei tuu kunnon vapaamielistä nudistia tähän muuten niin turhan ahdasmieliseen maailmaan, niin sitten ei kenestäkään, ajattelin heti ensi sekunneista alkaen, ja se oli vaan hyvä se. Julia ja Laura tulivat veljensä perässä alakertaan huudot kuultuaan. Laurassa pisti ensimmäisenä silmiin todella vahva yhdennäköisyys Jonnan kanssa, pitkät vahvat hiukset, suloiset silmät ja jotenkin vahva ja jäntevä vartalo. Julia oli taas Teemun kaltainen pikku-hippi, punaiseksi värjätty tukka korvien takana, tumman ruskeat ystävälliset silmät ja paksut, maalaamattomat huulet hymyyn taipuneina. Siinä se oli, minun uusi perheeni tulevien parin vuoden ajan, jonka kanssa vietin kiinteämmin aikaa kuin mitä olisin ikinä voinut uskoa.

Oli kulunut pari kuukautta tuosta hetkestä, aika meni kuin siivillä Jonnan kanssa seurustellessa. Kokemuksia karttui melkoisesti kahdelle kokemattomalle nuorelle lyhyessä ajassa, ja tutkimme Jonnan kanssa melkoisen värikästä tietämme yhteiseen seksin maailmaan. Jonna oli pyytänyt, että oltaisiin heillä viikonloppu taasen, kuten oltiin tavattu jo niin monena viikonloppuna aiemminkin olla. Ja se oli helppoa, ei tarvinnut ravata kahden kämpän väliä, Jonnan äiti laittoi ruoat eikä varmasti ollut hetkeäkään tylsää, jos koko remmi oli kotona, sen verran ääntä ja elämää tästä perheestä tarvittaessa lähti. Perjantai 13. päivä näköjään…jep jep…ja näköjään saimme viettää alkuiltaa ihan vain kahden, Marja oli Teemun kanssa teatterissa ja Julia jääkaapin oveen jätetyn lapun mukaan kavereidensa kanssa ulkona. Lapun tekstiä siinä ääneen tavatessani, tuli Jonna taakseni ja kietoi käteni ympärilleni. “Ihanaa olla hetki ihan vain kahdestaan…” sanoi Jonna hiljaa ja antoi käsiensä kulkea pitkin vartaloani. Hymyilin vastaukseksi ja annoin pusun Jonnalle olkani yli, Jonnan jatkaessa hyväilemistään…laskien toisen kätensä farkkujeni etumuksen päälle. Jonnan teki mieli, se ei jäänyt epäselväksi, sen verran määrätietoisesti hänen sormensa puristivat heräilevää kaluani samaan aikaan kun kostea kieli kutitteli korvanlehteäni. “Jaksatko?” kysyi Jonna naurahtaen, eikä kyllä ihan syyttä, olihan viime intiimistä hetkestä jo “peräti” neljä tuntia…

Jonna käänsi minut ympäri ja painoi jääkaapin ovea vasten. Varmistaakseen jaksamiseni hän kumartui eteeni ja loi minuun himokkaimman “makuuhuone” -katseen kuin minkä hän vain osasi. Vikkelät sormet avasivat nopeasti farkkujen napit ja kuumat huulet painuivat boxerieni päälle hamuillen kankaan alla kohoilevaa penistäni. Ei Jonna jaksanut kauaa minua kiusata kankaan läpi, ja pian katselin kuinka hän jo piteli ylväästi seisovaa kaluani kädessään, siinä punaiset boxerit reisilleni vedettyinä. Painoin pääni taaksepäin vasten jääkaappia, huokaisin syvään…ja kuumat, pehmeät huulet ottivat terskan käsittelyynsä, imivät varovasti…ja upottivat kaluni pian kokonaan syleilyynsä. Vielä vähän…hieman lujempaa…-ehdin ajatella itsekseni, kun minut palautti maan pinnalle “vieras” ääni; “Anteeksi että häiritsen, mutta mulla on nälkä…sori, väistätkö?” sanoi Laura ja työnsi minut sivuun jääkaapin ovelta. Voi jumalauta! -kuulin omatuntoni huutavan häpeästä sisälläni…Mistä Laura siihen ilmestyi, eikös hänen…voi perk…! Eihän me oltu Lauraa ajateltu ollenkaan, varmaan se oli ollut kotona koko ajan. Laura otti jääkaapista limun ja kysyi AIVAN pokkana Jonnaa katsoen, että mitäs meinataan tänään tehdä…ja samassa; “ihan kaunis” kuului nopea kommentti Lauran huulilta, kun hän vilkaisi Jonnan suusta vapautunutta kaluani, jota yrittelin siinä pikapikaa peitellä. En enää tiennyt mitä ajatella, päässä pyöri kuin mehiläispesässä…ja nämä kaksi juttelivat siinä kahdestaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan! Taikka ainakin niin, että se olisi sama kuin olisimme siinä aamupalaa yhdessä Jonnan kanssa nauttineet…Huh huh.

Laura lähti huoneeseensa ja vedin saman tien Jonnan sivuun olohuoneeseen; “Hei, mitä toi oli? Miten te voitte jutella tollasia…mitä Laura ajatteli…arvaa hävettikö…” aloin pulputtaa hädissäni hymyilevälle Jonnalle. “Ei ole mitään syytä hävetä, kyllä me ollaan Lauran kanssa aina puhuttu kaikesta…ei se tosta mitään kummallista ajatellut…eihän se nähnyt kun sun kalun!” vakuutteli Jonna ihan kuin todellakaan mitään kummallista ei olisi tapahtunut. No ehkä se sitten oli niin, ehkä mä olen kasvanut jossain tynnyrissä…antaa olla.

Seuraavana iltana olimme menneet jo Jonnan kanssa nukkumaan katsottuamme melkein kahteen asti telkkaria. Jostain syystä mä pyörin kuin väkkärä sängyllä ja ajattelin mennä alakertaan juomaan vaikka jotain. Laitoin jääkaapin kiinni ja nostin limupullon huulilleni. Juoma meinasi mennä väärään kurkkuun ja yritin pidätellä purskauttamasta limuja samantien pihalle katsottuani olohuoneeseen…Julia oli tullut näköjään kotiin…ja rötkötti t-paidassa ja pikkareissa nojatuolissa varsin rennon näköisessä asennossa. Tämä ei varmaankaan olisi saanut limuja väärään kurkkuun, vaan Julian levottomat sormet…

Laskin pullon hiljaa takaisin pöydälle ja nojauduin taaksepäin vasten tiskiallasta. Voi luoja miltä näytät, senkin suloinen pikku-hippi -ajattelin itsekseni ja ihailin kuinka sormet vaeltelivat nuorella, kiinteällä iholla. Pikkuhousujen reuna oli vedetty hieman syrjään, ja näin keittiöön asti häpyhuulien törröttävän kauniin kiiltävinä pikkareiden vierestä. Julia tuijotti intensiivisesti tv:n suuntaan, mutta en nähnyt mitä sieltä oikein tuli. Ilmeisesti jotain hyvin hyvin inspiroivaa – ja ohuet sormet laskeutuivat taas alemmas…Eih älä tee sitä, ehdin jo ajatella, en kestä sitä! Mutta ei auttanut ajatukseni, sormenpää pyöritteli jo klitorista hitaasti, tunnusteli välillä häpyhuulia koko matkaltaan ja painui taas hieman huulien kosteaan syleilyyn. Kuin unessa, lähes vaistomaisesti, painoin kädelläni alushousujani alaspäin ja vapautin jo täysin jäykistyneen kaluni kokonaan. Hyväilin sen vartta samaan aikaan hiljaa edestakaisin, kun katsoin tähän asti kiihottavinta showta, jonka nuorimies kuvitella saattaa.

Uuuh…se tuntui niin hyvältä…kunnes onnistuin kyynärpäälläni kaatamaan lasin tiskipöydällä nurin! Katseemme löysivät nopeasti toisensa, molempien säikähtäessä silminnähden. “Tota…” aloitin rykien ja housut nopeasti ylös vetäen “mitäs sieltä tulee? Tulin juomaan vaan…”. Julia ei puhunut mitään alkuun, katsoi vaan kun kävelin vaikeana kohti olohuonetta, kuin en olisi nähnyt tai tehnyt mitään tavallisesta poikkeavaa. Kävin nopeasti sohvalle istumaan ja katsoin tv:n suuntaan naama varmasti kirkuvan punaisena loistaen.

Julia virnisti leveästi ja tunsin hänen katseensa minussa…taikka tarkemmin pullottavissa housuissani, en pystynyt sitä hyvistä yrityksistä huolimatta näin nopeasti peittämään. “Ei täältä mitään erityistä tule…” sanoi Julia hiljaa hymyillen. “Olit juomassa? – Maistuiko hyvälle, tykkäsitkö?” kysyi Julia hiljaa korjaten asentoaan tuolissa melkoisen keimailevasti. “Tuota noin…joo. Tykkäsin kovasti…se oli tosi hyvää…olisi tehnyt mieli lisääkin…” vastasin jo pikkuisen rennompana tavoitellen jotain kumman kaksimielisyyttä. “Ok…mene sitten ja jatka juomistasi…mä jatkan tv:n katselua…” jatkoi Julia virnistäen. Hetken ihmettelin, että mitäs…mutta nousin teltta housuissani ja kävelin hakemaan lasia keittiöstä. Otin huikan ja käännyin olohuoneen suuntaan. Julia kääntyi tuolissaan minua kohti ja levitti jalkojaan hitaasti…ja aloin ymmärtää pikkuhiljaa mistä oli kysymys.

Julia nyökkäsi päällään ja loi kysyvän katseen housuissa seisovaan kaluuni. Ymmärsin yskän – ja laskin housuja varovasti alaspäin. Tämä oli se mitä Julia oli halunnutkin…ja hän huokaisi syvään – ja painoi voimakkaammin kätensä pikkuhousujensa päälle. Taas pieni pään nyökkäys suuntaani, merkiksi että “pelin” oli tarkoitus näköjään jatkua. Selvä, olin mukana…täysin. Puristin käteni peniksen ympärille ja vedin hitaasti esinahkaa taaksepäin…ja takaisin. Hyväilin kaluani hiljaa tätä nuorta kaunotarta katsoen – ja pian sain odotetun vastahyökkäyksen. Pieni peppu nousi hetkeksi ylös nojatuolista ja pikkuhousut lensivät kaaressa lattialle. Uusi, entistä mukavampi asento tuolissa ja Julia oli valmis panemaan pelin kaiken kauneutensa.

Upea, kaunis ja niin hennon oloinen häpy avautui pienten sormien hyväillessä kosteita huulia. Mistä tämä tyttö on kaiken oppinut -ajattelin, kun etusormi nousi hänen huulilleen kostuakseen hieman ja painui vikkelästi takaisin vaginan suulle. Ja ohimoissani tykytti kun ohut sormi painui milli milliltä syvälle pieneen, vaaleanpunaiseen kukkaan. Jatkoimme näin hetken, ihailimme toisiamme, hyväilimme itseämme, välillä hitaasti kiusoitellen, välillä rajummin, omia haluja tyydyttäen. Julian pää painui syvälle taakse vasten nojatuolia, silmät painuivat kiinni, huokaukset voimistuivat…ja Julia vapisi orgasminsa kourissa. Vain hetki ja tämä tyttönen ponnahti pystyyn kuin vieteri, nappasi pikkarinsa olohuoneen sohvalta ja lentosuukon suuntaani lähetettyään, kipitti ylös huoneeseensa.

Olin nähnyt Jonnan kanssa viettämieni kuukausien aikana enemmän alastomuutta kuin koko elämäni aikana yhteensä, mutta tämä oli ensimmäinen kokemukseni tässä perheessä kun alastomuuteen liittyi jotain seksuaalista. Ja lisää oli luvassa…

—————————————–

Auto käy jo! -huusi Marja alakerrasta, alkakaa tulla jo. Olimme lähdössä mahdottoman tavaramäärän kanssa käymään viikonloppuna Marjan isällä Tampereella lähes koko perheen voimin, vain Julia jäi talonvahdiksi. Auto oli tavaraa täynnä myös sisältä ja pohdimme hetken miten kaikki edes sisään mahtuisimme. Jonna sai luvan ajaa, Laura istui pelkääjän paikalle, takapenkin keskelle ladoimme kasseja ja Teemu sai vielä luvan pitää sylissään paria lisäkapsäkkiä. Minä istuin toiselle puolelle ja jouduin ottamaan Marjan syliini hävittyäni 6-0 tytöille huutokilvan istumapaikoista. Oli melko kuuma päivä, joten matkasta tulisi varmasti melko tuskainen.

Tajusin vasta Marjan vääntäydyttyä syliini, millaiseen tilanteeseen olin itseni saattanut. Silloin aiemmin läpikuultavassa hameessa näkemäni kaunis pylly laskeutui shortsieni päälle ja haki siinä hetken paikkaansa. Olo tuntui housuissa heti tukalalta ja yritin ajatella jotain ihan muuta…ja onnistuinkin siinä ihan hyvin. Ainakin jonkin aikaa. Jonkun kymmenen kilometrin jälkeen alkoi paikat puutumaan itse kullakin, ja Maria taas korjaili asentoaan päälläni melko kiusallisen tuntuisin liikkein. Penikseni heräsi heti hieman ja tunsin miten se painoi jo hieman Marjan toista pakaraa. Yritin ajatella muuta, yritin…yritin ja yritin…mutta turhaan. Ajatukset olivat Marjan vartalossa, sylissäni olevan naisen kauniin täyteläisissä pakaroissa…ja olin mennyttä! Marja oli puhumassa jotain etupenkkiläisille, kun hän vähän alkoi takellella sanoissaan ja kysyi kohta, että mitä hän olikaan sanomassa?

Marjan juttu unohtui ja tytöt jatkoivat jutustelua keskenään. Marja liikkui taas hieman sylissäni, ikäänkuin varmistaen, että hän tunsi itseään vasten sen minkä luuli ilmeisesti tuntevansa. Häpesin…häpesin niin – mutta ne voinut sanoa mitään, taikka tehdä mitään. Marja ei kuitenkaan vilkaissutkaan minuun, vaan istui hiljaa katse eteenpäin, ainakin hetken. Kun luulin jo tilanteen menneen ohi, liikahti Marja taas…ja toisen kerran…ja kolmannen. Ja penikseni heräsi uudelleen ja se puski taas koko voimallaan lahkeestani vasten Marjan takapuolta. Silmät suurina tuijotin Marjan selkää ja pyllyä, kun Marja taas hivuttautui hieman ylöspäin ja hakeutui hieman vasemmalle sylissäni, niin että ponnisteleva penikseni tuli suoraan hänen jalkojensa väliin. Nyt ei tarvinnut enää miettiä oliko Marja huomannut yli-innokkaan “reaktioni” vaiko eikö. Marja nojautui hieman eteenpäin, enemmän vasten etupenkkiä ja liikutteli hiljaa ja pienin liikkein lantiotaan – ja tunsin miten kaluni hankasi suoraan Marjan häpyä vasten.

Olin hurjan kiihoittunut, tuntui että kaluni räjähtää housuihini. Mietin tekikö Marja tätä vain kiusatakseen, antaakseen ikäänkuin vain lisäpotkua nuoren miehen tuskaan, vaiko kiihoittiko tämä myös häntä? Marja avasi hieman reisiään ja katse edelleen kuin naulittuna eteen hän sanoi tytöille eteen; “ajetaanko vielä vähän matkaa ja pysähdytään vähän myöhemmin vaikka limulle?”. Samassa Marja nosti hieman toista pakaraansa ja laittoi varovasti huomaamatta kätensä takapuolensa alle ja etsi käsiinsä housuista pullottavan kaluni. Suustani pääsi vahingossa äänekäs huokaus, kun Marja puristi penikseni kämmenensä sisään. Se äännähdys kuitenkin hukkui auton meluun ja tyttöjen puheensorinaan…onneksi. Marja puristeli kaluani pari kertaa kämmenessään, päästi sen ‘vapaaksi’ ja istuutui jälleen kokonaan sen päälle.

Marja laittoi toisen kätensä haarojensa välistä kesämekon syövereihin ja otti uudelleen peniksestäni kiinni. Samalla kun hän painoi kaluani häpyä vasten kädellään, alkoi Marja liikuttaa lantiotaan sitä vasten. Se tuntui taivaalliselta, olisin halunnut saman tien riisua housut ja…kunnes haaveiluni keskeytti Marjan ääni: “Hei, pysähdytään tuonne. Jos Teemu hakee kaikille limut autoon, niin voimme jatkaa matkaa suoraan eteenpäin”. Auto pysähtyi ja huomasin pian murehtineeni turhaan, onko tämä täysin yksipuolista vai ei; Marja nosti pyllynsä irti pikkuisen matkaa minusta, jutteli jotain samaan aikaan tytöille ja vasemmalla kädellään hamuili shortsieni vetoketjua takanaan. Se löytyi ja paisunut penikseni oli todella nopeasti kaivettu esiin housujen kätköistä. Marja päästi siitä irti ja nosti hamettaan samalla sen takaosasta ja laskeutui takaisin istumaan päälleni…Eikö tämä nainen käytä alushousuja!!! Se oli ensimmäinen ajatukseni, kun tunsin kuuman ihon suoraan vasten kaluani. Olisihan se pitänyt arvata…Yritin kurkkia onko ‘se’ vasten Marjan reittä vai missä se oli…hmm…Kunnes Marjan liikkeet päälläni saivat minut tuntemaan kosteat, pehmeät häpyhuulet terskaani vasten.

Teemu hyppäsi autoon kassipinon toiselle puolelle syli täynnä limupulloja. Jonna pani vilkun päälle ja auto kaarsi takaisin tielle. Marja ei todellakaan aikaillut – pieni nojaus eteenpäin, joku lausahdus tytöille eteen, selkä niin kaarelle kuin se tässä asennossa vain suinkin taipui, pyllyä hieman ylöspäin ja varmoin sormin penikseni ohjattiin suoraan sisään Marjan lämpimään ja todella kosteaan kukkaan. Katsoin kuinka pakarat hameenhelman alla laskeutuivat lähemmäs reisiäni…mutta en nähnyt vieläkään tätä varmasti kiihottavaa häpyä livenä hameen vuoksi.

Ja niin valtatie vilisi ikkunasta ja minä istuin kalu Marjan vaginan puristuksessa täpötäydessä autossa! Marja ei liikkunut aluksia liikoja, ettei herättäisi huomiota tämän enempää. Mutta aina tyttöjen jotain jutellessa, Marjan “oli pakko” nojautua eteenpäin kuullakseen mitä he puhuvat…ja niin pienin, varovaisin liikkein naimme, jos sitä siksi voi sanoa, auton kiitäessä kohti määränpäätään. En halunnut jäädä täysin toimettomaksi sijoillani ja sain täysin rauhassa Marjan alla ja kassien ympäröimänä siirtää käteni Marjan takapuolen lähettyville. Pidin kädelläni Marjan pakaroita paikallaan, ja pääsin näin itsekin liikkumaan hänessä omin voimin, pikkuisen lantiotani häntä vasten keinuttaen. Mutta tahdoin nähdä lisää…edes vilauksen…

Ja painauduin penkissäni aivan selkänojaan kiinni, niin syvälle istuimeen kuin vain suinkin vain pääsin ja hivutin Marjan hametta sentti sentiltä ylöspäin. Marja tajusi kyllä aikeeni, nojautui kunnolla eteen selkäänsä taas notkistaen. Hmmm…näky oli huumaava, muutama sentti oli penistänikin näkyvillä, Marjan paljaiden häpyhuulien peittäessä loput. Ne ympäröivät sileän ja paisuneen varteni kuin vaaleanpunaiset terälehdet, paisuneina ja kiiltelevinä ne puristivat kaluani sisäänsä. Marja nytkytteli itseään varovaisesti, ottaen penistäni melko nopein, mutta niin tuskallisen pienin liikkein sisäänsä siinä aivan silmieni edessä…se näytti taivaalliselta! Näin miten kosteutta valui Marjan sisältä kaluni vartta pitkin lantiolleni…se oli todellista kiimaa, jota ei ainakaan helpottanut tämä jännittävä ja erikoinen tilanne.

“Hei, pitikö meidän kääntyä jo tuosta?!” huudahti Jonna yhtäkkiä. Kyllä, nopea jarrutus ja auto kaarsi liittymästä sivuun. Loppumatka oli mennyt kuin siivillä, liiankin nopeasti. Marja nosti itsensä nopeasti ylöspäin, ohjasi kaluni pois sisältään ja piti itsensä sen verran sivussa, että sain sujautettua kaluni takaisin shortseihini…perkele suoraan sanoen, että olisi tehnyt mieli laueta tämän naisen sisään…myöhästyin. Ja jo 5 minuutin kuluttua kurvasimme vanhan maatilan pihapiiriin ja Jonna parkkeerasi ladon viereen automme.

Iltapäivä sujui kivasti, lähinnä Teemun kanssa fudista pihalla pelaten. Hiki päässä juoksimme pitkin nurmikkoa, välillä järvessä käyden. Jonna kävi välillä meitä moikkaamassa ja huomasin hänen “utuisista” silmistään himon, liekö inspiroitunut puolittain paljaasta, veden ja hien kostuttamasta kropastani? Mutta Jonna ei ollut ainoa, joka meidän peliämme silmäili…Marjakin tuntui viihtyvän melko pitkään aina pihakeinussa…ja ikkunassa…Taisi jäädä jotain häneltäkin ilmeisesti kesken. Niinpä kai…ja melkein arvasin mitä oli luvassa, kun Marja asteli pihalle lompakko kädessään: “käypä vedessä pulahtamassa, saat lähteä kuskiksi, käydään kaupassa hakemassa saunalimut, ne unohtui täysin…”

Kävin nopeasti uimassa Teemun kanssa ja juoksin takaisin autolle. Asettelin pyyhkeen penkin suojaksi märältä keholtani ja pian hiekka ropisi jo auton pyörien alla. Ehdin hädin tuskin kääntää auton pihasta, kun Marja suorastaan syöksyi läpimärkien shortsieni nauhojen kimppuun. Jotain epämääräistä mumisten hän avasi ne nopeasti ja veti shortsien vyötäröä niin alas, kuin se vain onnistui. Lämpimät ja hellät suudelmat herättivät nopeasti järviveden viilentävän kaluni ja nopeasti se sykkien kohoili kohti yläilmoja. Yritin samaan aikaa tähtäillä tien suuntaan kun olisin mieluummin katsonut punattujen huulien seikkailua penikseni varrella.

“Mmmm…ihana…sileä…maistuu niin hyvälle…aja vähän pidemmälle…näet kohta yleisen uimarannan parkkipaikan, käänny sinne…” mumisi Marja ottaessan kaluani suuhunsa yhä kiihkeämmin. Uh, onneksi tienhaara tuli nopeasti vastaan…sinne siis…ja vain yksi auto parkkipaikalla. Maaseudulla ei näköjään uimarannalla ehditä aikaa viettää…mutta sitä en ehtinyt kauaa pohtia. Sain juuri ja juuri auton pysähtymään, kun Marja nykäisi housuni kokonaan polviini, kaatoi penkkini täysin alas ja kävi omalle penkilleen polvilleen…”no niin…” kuului Marjan huulilta kun hän painautui antaumuksella takaisin jalkoväliini. Voi luoja, tämä nainen tiesi miten se tehdään…tuskallisen pitkiä, mutta esteettisesti niiiin kauniita nuolaisuja pitkin terskaa, kuumia suudelmia paljaille pusseilleni…

Marja nousi ja tuli polvieni korkeudelle hajareisin. Hitaasti hän nosti hamettaan ylöspäin, paljastaen ruskettuneet reitensä…ja lopulta kauniin, siististi parturoidun kukkansa. Pieni ja ohut karvaviiva lähti häpyhuulien yläpuolelta, muuten suloisesti ulkonevat häpyhuulet näyttäytyivät kutsuvina paljaaksi ajellun ihon keskeltä. Suoranainen kiima myllersi päässäni…se oli kaunein häpy minkä olin nähnyt…ja kahmaisin Marjan pakaroista ylemmäs, kasvojeni ulottuville. Mmmm, siinä se oli, suloinen, halulle tuoksuva, kaunis ja kostea. Pienin, kiusoittelevin lipaisuin etenin Marjan reisiä pitkin ylöspäin, välillä huuleni kokonaan hänen ihanaan ihoonsa upottaen. Mutta eihän sitä nuorimies kauaa pystynyt itseään hillitsemään…ja pienellä kielenkärjen lipaisulla maistoin edessäni sykkivää häpyä ja sen paisunutta klitorista. Kosteus mastui niin ihanalta huulillani ja nautiskelin Marjan vaginasta piiiiitkään ja hartaasti.

Marja vetäytyi lopulta kasvojeni päältä syvään huokaisten ja kalustani lujaa puristaen laskeutui sen päälle ohjaten terskani saman tien sisään läpimärkään vaginaan. Marja otti kaluani sisäänsä alkuun niin hitaasti, että olisin voinut huutaa, niin paljon minun teki mieli naida…lujaa, kiihkeästi…ottaa tämä nainen siinä paikassa rajusti, nopeasti, loppuun asti. Marja varmasti huomasi tämän ja ehkäpä juuri sen takia teki kaiken kuin hidastetussa filmissä, otti välillä kaluni kokonaan pois sisältään, hyväili sillä häpyhuuliaan, hieroi sillä klitoristaan ja ohjasi taas sen hitaasti sisäänsä… Ja kun viimein minulle annettiin tilaisuus ottaa ohjat käsiini, en jättänyt sitä käyttämättä…

Marja nousi päältäni ja kävi takapenkille polvilleen, käänsi takapuolensa suuntaani niin kiihottavasti kuin vain suinkin osasi. Hyvä on nainen -ajattelin, nyt saisit samalla mitalla takaisin. En mennyt heti hänen “kimppuunsa”, vaan nautiskelin tästä näystä hetken vain Marjaa katsellen. Marja pyöritteli pyllyään edessäni, mumisi jotain hiljaa kuin anellen penistäni sisäänsä. Katselin hänen häpyhuuliaan, niitä hyväileviä, jopa halusta hieman vapisevia sormia ja hyväilin itseäni näyn innoittamana. Marja katseli minua olkansa yli, tai paremminkin paisunutta kaluani kädessäni, voihki ja sanoi sen vihdoin ääneen: “mmm…pane se sisään…kulta pieni…nai minua…”. Käskystä…ja ohjasin kaluni häpyhuulille…painoin kaluni sisään…ja painoin sen rajusti pohjaan Marjan voimakkaasti voimakkaasti, antaen samalla lantiollaan periksi. Ei…et pakene työntöjeni voimasta, arvon leidi! -hoin mielessäni ja tartuin Marjan lanteisiin käsilläni. Ja vedin kaluni ulos Marjan paisuneiden häpyhuulien välistä…uudelleen sisään…voimalla…pohjaan saakka. Aloitimme kiihkeän, äänekkään ja todella kiimaisen nainnin…Marja valitti, huokaili ja kiroili jopa välillä ääneen. Nautin Marjan reaktioista yhtä paljon kuin hänen loistavan tuntuisesta vaginastakin…ja annoin parastani. “Mmmmm…nai…minua…uuuuuhhh…” pääsi lopulta Marjan huulilta, kun hän muutaman kerran painoi pyllyään vasten työntöjäni ja sai pitkän ja äänekkään orgasmin.

Hyvä…vain minä olin saamatta, mutta ‘finaaliin’ ei ollut pitkä matka…Mutta Marja oli päättänyt toisin, hän halusi näyttää että homma oli hänen käsissään. Ja niin se olikin täysin; Marja siirtyi edestäni pois ja odotin, että vaihtaisimme vain asentoa, mutta Marja nousikin takaovesta ulos, korjaili hamettaan hetken ja huikkasi sisälle, että “eiköhän jatketa matkaa…”. Jaahas, tälläinen peli…selvä, minulla on vielä aikaa…ja matka jatkui.

——————————-

Yö oli sysimusta ja aloimme miettiä tuvassa nukkumaan menoa. Minun, Jonnan ja Julian oli tarkoitus nukkua yläparvella siskonpedissä, Marjan ja Teemun vierashuoneessa ja Lotan olohuoneen sohvalla. Uni ei meinannut millään tulla, päivän kokemusten vain pyöriessä päässä, mutta lopulta väsymys voitti ja nukahdin. Yöllä heräsin horroksestani ilmeisesti Jonnan kömpiessä takaisin ylös parvelle, ilmeisesti käynyt vessassa tai jotain. Jonna siirsi minua hieman keskemmälle ja painautui itse seinän viereen…ja jo hetken päästä syvä ja rytmikäs tuhina kuului vällyjen välistä. Se oli sen lempipaikka…Jonnan kanssa ei voinut nukkua, jos häntä ei päästetty seinän viereen. Herätyksen jälkeen oli taas vaikea nukahtaa, kun päiväiset tapahtumat pyrkivät ajatuksiin. Ihmettelin siinä selälläni maaten kokemustani hiljaa hymyillen…mmm…se oli ihana päivä. Huomaamatta hyväilin hiljaa kaluani alushousujen päältä Marjan häpy silmissäni kummitellen. Vilkaisin ympärilleni..ei hätää, Jonna nukkui sikeästi ja Julia näytti olevan myös täysin unten mailla siinä mahallaan maaten.

Työnsin käteni peiton alle uudelleen ja vetäisin alushousuja vähän alaspäin, saaden kalun näin paremmin esiin. äsh, ei siitä mitään tullut, yrittäessäni vähän hyväillä penistäni, pelkäsin tyttöjen heräävän peiton kahinaan…pakko siirtyä kyljelleen. Hymyilin itsekseni…takanani makasi tyttöystäväni, edessäni hänen pikkusiskonsa, ajatuksissani pyöri heidän suloinen äitinsä…mutta kaluni sai tällä kertaa nauttia vain ‘omasta avusta’. Nostin peittoa pois penikseni päältä, painoin silmäni kiinni ja nautiskelin, kuvittelin, haaveilin…ja onanoin hiljaa. Mutta oma pervo unimaailmastani tultiin nopeasti maan pinnalle; säpsähdin ja avasin silmät…Julia kääntyi mahaltaan kyljelleen ja oli jo ihan liki…perhana, nyt piti lopettaa, ehdin ajatella, kunnes Julia jo työnsi takapuoltaan vielä lähemmäs…

Julian minun suuntaani työntyvä takapuoli pilkisti jo peitonkin alta. Katsoin paniikissa seisovaa kaluani, ja Julian takapuolta, joka oli jo melkein siinä kiinni…En ehtinyt kauhistella näkyä kauaa, enkä vetäytyä mihinkään, kun tajusin, että Julia taisi olla jo hereillä; Mitenkään muuten huomiota minun suuntaan osoittaen, Julian käsi tuli hänen peittonsa alta, hamuili jotain…ja lopulta puristui kaluni ympärille! Olin mitä todennäköisimmin herättänyt Julian jo ajat sitten, ja tässä sitä oltiin, ja kaikki kävi tästä eteenpäin niin nopeasti… Julia päästi kalustani irti, siirsi samalla kädellä peittoa syrjään päältään. Sormillaan Julia tarttui pikkuhousuihinsa reunaan ja veti niitä syrjään, päällimmäistä jalkaansa hieman nostaen ja hamuili käteensä taas suoraan häntä kohti osoittavan penikseni. Ja hetken päästä, pienen lantion liikkeen jälkeen terskani tunsi Julian pehmeät häpyhuulet. Julia liikkui varovasti minua kohti, ja paineli kädellään terskaani sisäänsä rytmikkäästi…vain muutamia senttejä kerrallaan, totuttaen ilmeisesti vaginaansa kaluani varten. Jo tämä tuntui todella ahtaalta, mutta Julia jatkoi nopeasti ottaen koko ajan enemmän penistäni sisäänsä.

Välillä se teki jopa kipeää, mutta muutaman minuutin kuluttua lämpimät, kiinteät pakarat painautuivat lantiotani vasten ja olin niin syvällä Julian sisällä kuin tässä asennossa pääsin. En nähnyt tässä pimeydessä kunnolla, mutta huomasin, miten pieneltä Julia tuntui…pylly oli pieni ja niin kiinteä…ja kaarelle taipunut vartalonsa näytti niin…hmmm…nuorelta? Vilkuilin välillä taakseni Jonnan suuntaan, mutta äänekäs tuhina kertoi hänen nukkuvan sikeästi, edelleen. Tätä tuskin Julia kuuli, eikä hän näyttänyt edes välittävän…sillä yhä voimakkaammin, yhä laajemmin liikkein hän tutustui kaluun sisällään.

Uteliaisuus kävi ilmeisen kokemattomalle tytölle liian suureksi ja pian kaluni liukui ulos tiukasta vaginasta. Sulavasti ja pehmeästi, kuin kissa tässä pimeydessä Julia nousi kyljeltään ja kääntyi polvilleen minun päin. Hän otti hiljaa pikkuhousunsa pois ja näin hetken hänen kauniit silmänsä ja valkeat hampaansa leveään hymyyn kääntyneessä suussa, kun ne katosivat kohti keskivartaloani – huulien antaessa kohta hellän ja märän suudelman terskani päähän. Ensimmäistä kertaa myös Julia kurkkasi ylitseni Jonnan suuntaan ja jatkoi tämän jälkeen hymyillen touhuaan. Julia asetteli minut eteensä kuin himoitsemansa makupalan, nostellen lantiotani, taitellen peittoa alleni paremmin…ja kun hänen makupalansa oli halutussa asennossa, hän perehtyi siihen huolellisesti, antaumuksella. Sirot sormet alkoivat runkata esinahkaani edestakaisin, huulten painuessa terskani ympärille lujasti. Katselin Julian vartaloa, joka taipui kuin notkea oksa, aaltoili ja eli sen mukaan, kun hän antoi huultensa vaellella alapäässäni.

Työnsin käteni hänen suuntaasa ja laskin käteni hänen alaselälleen…hyväillen tätä ylös ja alas kulkevaa lantiota, laskeutuen pakaroille. Annoin käteni kulkea pitkin sileää, kiinteää ihoa ja Julia näytti taas mitä hän haluaa; käteni hyväillessä pakaroita, liikutti Julia pyllyään niin, että käteni kulkeutui automaattisesti hänen hävylleen. Koskettelin sitä niin varovasti kuin osasin, tunnustelin joka puolelta…se oli täysin paljas! Julia oli niin ihanan kiihoittunut ja levittelin kosteilta häpyhuulilta liukkaita nesteitä pitkin hänen sileää ihoaan, pakaroille, pitkin pyllyvakoa… Ja Julia oli heti mukana. Hän teki oikealla kädellään samoin, hyväili hieman kosteaa vaginaansa ja kuljetteli kosteita sormiaan anuksensa ympärillä hetken, tarttui sen jälkeen käteeni ja vei sen anuksen päälle. Tunnustelin sitä varovasti, hieroin hieman, mutta ilmeisesti liiankin varovaisesti; Julia painoi kätensä käteni päälle ja painoi etusormeni pään omallaan sisäänsä omilla nesteillään ‘voideltuun’ anukseen.

Se oli minun ensimmäinen kertani, kun tunnustelin kenenkään pyllyä tällä tavoin. Mutta ei se pahalta tuntunut, ei ollenkaan, ja aloin olla aivan hurmoksessa…Julia otti yhä nopeammin penistäni suuhunsa ja painelin samaan tahtiin etusormeani hänen anukseensa. Ja sitten…nostelin lantiotani ja painoin kaluani yhä syvemmälle Julian suuhun…Julia huomasi että olen tulossa ja puristeli voimalla penikseni vartta, runkkasi sitä aivan koko matkalta hyväillen pussejani toisella kädellä…ja pian nesteeni lensivät kaaressa ilmoille Julian ihastelevien silmien edessä. Julia katseli vielä hetken “saavutustaan”, painoi huulensa kalulleni ja sanoi sille “hyvää yötä!” ja kaivautui takaisin paikallaan peiton alle. Mystisiä nämä tämän perheen naiset, täytyy sanoa, muuta en enää voi kommentoida, eikä mikään tule yllätyksenä…ainakin niin luulin.

———————————————

Aamulla heräsin viimeisenä, kuten tavallista oli. Kävelin yläkerran parvekkeelle katsomaan minkälainen päivä oli valjennut. Se oli kaunis, ja lämmin. Pihalla Jonna ja Julia ottivat jo aurinkoa ja Teemu juoksi pallon perässä. Nojailin kyynärpäideni varassa parvekkeen lautakaiteeseen ja tunnustelin hieman velttoa aamuseisokkiani boxereideni läpi kaiteen näkösuojissa tytöille huomenet samalla huutaen. He näyttivät niin hyviltä lepolasseissaan siinä auringon ruskettamina, että teki mieli vähän purkaa paineita heti aamusta, eikä pusseissa tuntunut yölliset leikit ollenkaan, miltei päinvastoin. Huusin tytöille, että käyn suihkussa ja tulen sitten ulos. Koppasin pyyhkeen olalleni ja tassuttelin suihkua kohti, ja juuri sulkiessani ovea takanani, Marja tuli perässäni nopeasti ja laittoi oven perässään kiinni.

“Olen vähän ajatellut…kun meillä jäi eilen kesken…tule, käy tuohon” sanoi Marja ja painoi minut kylpyammeen reunaa vasten nojaamaan. “Riisu boxerisi” pyysi Marja ja kaivoi samalla jotain kaapista. Hän otti sieltä ilmeisesti isänsä partakoneen ja vaahtopurkin ja oli liikkeissään kuin sähköiskun saanut. Pieni käsien kastelu hanan alla ja niin Marja hieroi kosteudet alapään karvoitukselleni, minun katsellessa aivan ihmeissäni silmät selällään tätä naista. “Sain eilen ajatuksen…ole vain paikallasi” sanoi Marja levittäessään vaahtoa rutkasti häpykarvoilleni. Ja vikkelästi alkoi höylä kulkea pitkin ihoani, pusseillani, penikseni yläpuolella, sisäreisilläni – ja tottakai penikseni alkoi paisua, ja vavahdellen nousta ylöspäin. Ja Marjan ainoa reaktio oli vilkaisu silmiini ja hymy päälle. “Noin…ja sitten….” Marja päätti pikaisen ajelunsa ja nappasi suihkun seinältä. Marja suihkutteli vaahdot ja karvat pois, ja kuivasi nopeasti paikkani nähdäkseen kunnolla lopputuloksen. “Hmmm…oikein kaunis…ja sileä” kuului kommentti ja hän antoi suudelman pusseilleni ja poistui ovelle: “nähdään myöhemmin, täytyy mennä, etteivät ihmettele!”. Kävin laittamassa oven lukkoon ja painuin suihkuun – huh, miltä kaluni näytti!

Ilta oli tosi nätti, aurinko laski järven toiselle puolelle heittäen koko taivaanrannan punaiseksi. Istuin saunan kuistilla yksikseni ja odottelin kiukaan lämpiämistä. Teemu ja hänen pappansa vene näkyi vielä horisontissa, lähtivät kalaan läheisille vesille ja aikoivat ilmeisesti yöpyä teltassa. Tämä oli Teemulle kuin paratiisi kaupunkiin verrattuna, niin paljon tekemistä, mutta aina niin vähän aikaa. Jonna kävi kysymyssä, olisiko huono ajatus, jos menisin yksin saunaan, hän menisi sitten muiden naisten kanssa. Kyllähän se sopi, ehkä saisin vähän ajatuksia koottua löylyjen lämmössä. Nautiskelin pitkät tovit lauteilla ja menin veteen vilvoittelemaan. Vedin ihan kuntomielessä ehkä noin parinsadan metrin lenkin rantaa myöden, ja hymyilin itsekseni kuinka oudolle viileä järvivesi paljaalla ihollani tuntui.
Takaisin kuistille ja äkkiä saunaan…nyt oli jo kylmä! Kiskaisin löylyhuoneen oven auki…nam, mikä näky! Jonna oli ilmeisesti päättänytkin tulla kanssani löylyihin ja vaahdotti lauteiden edessä tukkaansa. “Odota vielä hetki siinä, väistyn ihan kohta…laitan vain shampoot hiuksiini” hän sanoi. En puhunut mitään, jäin vain ihailemaan hänen kaunista, alastonta vartaloaan takaapäin – en muistanutkaan miten kauniilta se vedestä kiiltelevänä näytti. Jonna kumartui eteenpäin kastellakseen hiuksiaan lauteilla lepäävässä paljussa ja ah, minkä näyn hän minulle näin tarjosikaan! Häpyhuulet tervehtivät minua kauniina, paljaina ja kutsuvina, todella houkuttelevien pakaroiden välistä. Kiusaus oli liian suuri ja kävelin aivan Jonnan taakse, otin saippuaa käteeni ja aloin sivellä sitä hänen iholleen. Jonna jähmettyi aivan paikoilleen ja ihmettelinkin hetken, kun hän ei vastannut millään lailla hyväilyihini, oliko siitä edellisestä kerrasta jo liian kauan aikaa?

No, minä olin taas innoissani ja kaluni nousi nopeasti täyteen mittaansa. Jonna ei vastannut oikeastaan millään lailla, mutta päättelin sen olevan hänenlaistaan ‘peliä’, kiusoittelua minua kohtaan ja jatkoin halujeni herätessä hyväilyjäni entistä kiihkeämmin. Hieroin saippuaa käteeni ja annoin sen kulkeutua Jonnan pakaroille…ja lopulta hävylle. Se tuntui paljaana niin hyvältä…paljaana? Viimeksi se ei ollut enää paljas, ehdin ajatella ja tunsin tyytyväisyyttä – hän oli ilmeisesti ajellut sen minua varten, odotahan kun tunnet minun yllätykseni! Hyväilin häpyä sormin, painoin Jonnan selkää enemmän kaarelle ja painoin kaluni liukkaille häpyhuulille. Nyt kuulin ensimmäisen kerran pienen huokauksen partneriltani ja liu’utin kaluni hitaasti sisään. Jonna nosti polvensa lauteelle ja pääsin näin paremmin hänen sisäänsä – ja painoin lantioni kiinni hänen pakaroilleen. Ja Jonna huomasi nopeasti mitä halusinkin näyttää, eli paljaat paikkani eivät voineet olla tuntumatta hänen pakaroillaan ja omilla, paljailla häpyhuulillaan. Jonna toi kätensä väliimme, tunnusteli kaluani, pussejani, ihoani niiden ympäriltä – ja naimme, yhä kiihkeämmin, yhä nopeammin – ja pian Jonna tuli, voimakkaasti huokaillen hänen liikkeensä pikkuhiljaa rauhoittuivat edessäni. Hän heitti märät hiukset taakseen, kääntyi minuun päin….MITä!? LOTTA!!??

“Näinkö sä teet kaikille tytöille, jotka yllätät saunasta?” kysyi Lotta hymyillen. “Mä luulin sua Jonnaksi, sen piti tulla saunaan mun kanssa, me luultiin että sä oot jo mennyt pois…” jatkoi Lotta. “Mä luulin sua Jonnaksi, ihan oikeesti, en tiennyt…siis…oikeesti…” nieleskelin jotain vastaukseksi. “älä viitti! älä yritä! – kaunis kalu muuten, oot ajellut sen sitten viime kerran?” Jonna sanoi ja jatkoi: “pitäisköhän jomman kumman lähteä…mitähän muut ajattelis?”. Pidemmittä puheitta menin pukuhuoneen puolelle, pää aivan sekaisin…jos olisin vain tiennyt mitä äsken olin tekemässä!

Kävelin sisään ja jo ulkona vastaan tulivat Julia ja Marja, jotka kertoivat Jonnan jääneen sisälle minulle iltapalaa laittamaan – ystävällistä! “Moi…oliko kivaa?” kysyi Jonna keittiön pöydälle leipiä laittaessaan, pelkkään pyyhkeeseen pukeutuneena. Vastasin myöntävästi, tuntien miten vieläkin puna kohosi poskilleni. “Mmm…kulta…meillä ei ole ollut tarpeeksi aikaa olla yhdessä…” sanoi Jonna, tuli halaamaan ja painoi suudelman huulilleni. “Miksi olet noin vaisu? Oletko tehnyt jotain tuhmaa saunassa yksiksesi?” naurahti Jonna silmää iskien ja painoi kätensä housuihini. “Huih! Vai niin! Nyt ymmärrän…” Jonna huudahti hänen kätensä tavoittaessa paljaat paikkani. Jonna vilkaisi ikkunasta nopeasti, varmistaen että Marja ja Juliakin olivat kadonneet jo saunalle ja vetäisi saman tien housuni nilkkoihin. “Näytähän!” hän huudahti, ja sen jälkeen veltto kaluni upposikin jo Jonnan huulien väliin. Jonna nuoli välillä pallejani, otti heräilevää terskaa suuhunsa, imi ihoa kaluni yläpuolelta – kunnes kaluni seisoi ylväästi kattoa kohti. Vain hymyillen, mitään sanomatta, Jonna nousi ja käveli vikkelästi jääkaapille, otti sieltä ruokaöljypullon ja kaatoi siitä lorauksen kämmenelleen.

Näin Jonnan utuisista silmistä hänen halunsa, kun hän pudotti pyyhkeensä lattialle ja hieroi öljyä rintoihinsa, kaatoi sitten lisää kämmenelleen ja hieroi sen pakaroilleen kääntäen selkänsä minulle. Vielä tilkkanen öljyä ja kävi pöytää vasten koko ylävartalollaan nojaamaan, ja liukkaat sormet upposivat hänen häpyynsä, öljyn valuessa miltei norona koko pyllyvakoa pitkin kaikkialla. “Tule…nai kulta minua…paljaalla kalullasi…kunnolla!” Jonna vaikersi. Ja syöksyin hänen kimppuunsa suorastaan – ja naimme rajummin kuin koskaan aikaisemmin vasten natisevaa keittön pirttipöytää. Minun puristellessa rajusti Jonnan pakaroita käsilläni, penikseni jyskyttyessä Jonnan öljyiseen ja liukkaaseen kukkaan, työnteli Jonna keskisormeaan syvälle anukseensa. Jonna laukesi hampaita purren ja voihkien melkein heti, ja kävi jo mielessä, että jäänkö TAAS ilman orgasmia? Ei kai sentään… Jonnan toivuttua hetken, varmat sormet ottivat kaluni käsittelyynsä ja ohjasivat sen anuksen päälle – ja hitaasti sisään. Pohjaan saakka päästyäni, tarjosi Jonna jo seuraavalla työnnöllä takapuoltaan voimalla, lantiotaan minua vasten painaen. Ja todella nopeasti, kaksi sormea Jonnan hävyssä matkaten, laukesin erittäin nautinnollisesti, runsaasti ja pitkään hänen anukseensa. Jonnan häipyessä muun joukon mukaan saunaan, minulla oli aikaa miettiä yksin sohvalla tapahtuneita – Kaikki mahdollinen jo koettu?

————————————————————-

Seuraava, viimeinen jo valmiiksi venytetyn lomamme päivä maalla. Marja oli luvannut ‘palata asiaan’, kuten hän asian ajeluni jälkeen totesi, ja jotain hän oli ilmeisesti jo keksinyt. Kauppaan oli lähdettävä ja Marjalla oli kuulemma minua varten työtä tarjolla, ja puoli väkisin hän lähetti muun pesueen kylille. Minua jopa jännitti, että mitä tämä nainen on varalleni keksinyt. Pölykään ei ollut ehtinyt laskeutua tiellä, kun Marja tuli olohuoneeseen, jonka sohvalla makoilin pientä purtavaa pöydän vihanneskorista napostellen. “Moikka!” oli Marjan ainoa sana, kun hän bikineissään kumartui ylleni ja veti shortsini samantien pois, ja jatkoi: “sain idean, eilen illalla oli öljyä ruokapöydällä…viimeistelläänpä työni, laitetaanpa tämä pyyhe allesi!”. Hmmm, ruokaöljypurkki näytti varsin tutulta Marjan kädessä, enkä viitsinyt kertoa tietojani, mistä öljy oli pöydälle jäänyt. Marja siveli öljyä alastomalle keholleni, ja kuten tyttärenkin, myös äidin silmistä näki heti kun hän kiihottui.

Mikään sopukka ei jäänyt öljyämättä ja mikäs siinä, Marjan kädet tuntuivat erittäin tervetulleilta ihollani. “Noin, alkaa olla valmista…nyt on sinun vuorosi saada jotain” sanoi Marja yrittäen näyttää tarkkaavaiselta työn jälkiä tutkivalta aikuiselta naiselta, mutta kiimaiset silmät kertoivat aivan muuta. Marja nousi ylös, riisui silmiini katsoen itsensä bikineistään. Kohta edessäni seisoi aikuinen nainen, alasti. Pyöreät rinnat sojottivat minua kohden, nännit kovettuneina ne odottivat mitä tuleman piti. Kiinteä vatsa kohoili kiihtyneen hengityksen tahdissa ja…ja katseeni siirtyessä yhä alemmas, myös itseäni alkoi suorastaan huimata. Marjan täysin posliini häpy näytti huikaisevan kauniilta, sen kauniit häpyhuulet olivat seksikkäimmät, jotka olin ikinä nähnyt missään milloinkaan koskaan.

Ohjasin Marjan viereeni ja palkitsin hänet samaisella öljyisellä hieronnalla, jossa en säästellyt sen paremmin öljyä kuin hyväilyjäkään. Marja hengitti raskaasti käsieni alla, liikutteli lantioataan ja koko kehoaan lisää anellen. Okei, annetaan vähän enemmän, ajattelin ja painoin öljyiset käteni kosteutta tihkuville häpyhuulille. Marja puri huultaan ja liikutti lantiotaan yhä voimakkaammin kättäni vasten. Sivelin huulia ylhäältä alas…yhä uudelleen. Marjan takapuoli nousi yhä korkeammalle sohvalta ja ymmärsin siirtää kättäni myös sinne alemmas… Marja katsoi minua kiimaisena kuin ei voisi pidätellä itseään sekuntiakaan enää ja suorastaan puhisi ääneen, kun painoin yhtäaikaa keskisormeni hänen anukseensa ja peukaloni niin syvälle häpyyn kuin se vain upposi. Ja lantio painui alemmas, ja ylemmäs…ja takaisin…Marja nai suorastaan sormiani, minun ihaillessa tämän halun pauloissa kiemurtelevan vartalon liikkeitä, milloin rinnoille, vatsalle taikka klitorikselle suudelmia ja näykkäyksiä jaellen.

Marja veti minut lähemmäs ja suutelimme kiihkeästi ja pitkään…kielemme leikittelivät toistemme huulilla, kauloilla – ja hivuttauduin hitaasti hänen jalkojensa väliin koko vartalollani. Tunne, kun posliinit, genitaalialuiden ihot kohtaavat, on loistava! Tämä ajatus mielessäni naimme hiljaa, niin hiljaa kuin vain osasin – leikittelin kalullani, hyväilin sitä välillä vain omin käsin katsellen Marjan vartaloa, avonaisen kutsuvia häpyhuulia, välillä sen päällä Marjan klitorista hieroen. Marja tapitti vartaloani, hyväili käsin selkääni, lisää välillä öljyä pullosta käsiinsä ottaen. Hän puristi kätensä pakaroilleni, veti niistä minua syvemmälle itseensä, määräten näin tahdin. öljyiset sormet alkoivat hamuilla myös yhä syvemmälle pyllyvakooni, alkuun vain pussejani takakautta hyväillen Marja hyväili myös anustani. Tätä minulle ei ollut ikinä tehty ja alkuun yritin estellä varovasti Marjan innokkaita sormia.

Se oli turhaa…Marja painoi silmänsä kiinni ja upotti sormensa pyllyyni…sekin neitsyys oli vain historiaa sitten osaltani! Eikä se alun jälkeen enää pahalta tuntunut ja annoin Marjan jatkaa. Sain vihdoin myös itse määrätä tahdin, ja naidessani Marjaa, hänen sormensa kulkivat välillä palleillani, välillä syvällä anuksessani yhä nopeammin. Se alkoi tuntua liian hurjalta ja vetäydyin hetkeksi kokonaan pois Marjan sisältä, laskeuduin alemmas ja upotin kieleni hänen pehmeään kukkaansa. Marja nosti molemmat jalkansa ylös ja taivutti polvensa melkein olkapäihinsä kiinni, antaen koko kauniin alapäänsä eteeni näin kuin tarjottimella. Pyörittelin välillä kielelläni myös Marjan anusta, ja hänen omien käsien levittäessä pakaroita hieman, sain työnnettyä kieleni kärjen sisään saakka.

Hetken mielijohteesta nappasin pöydältä porkkanan ja jatkoi sillä hyväilyjäni Marjan mitenkään estelemättä, päinvastoin itseasiassa; Marja ohjasi itse sen pään suoraan anukseensa, minun kiusatessa sillä hänen häpyään! Jaksoin hetken tätä leikkiä, kunnes halut kävivät liian suuriksi. Nousin ylös ja laitoin ‘apuvälineet’ syrjään, asetin kaluni häpyhuulille ja tulin Marjan sisään tässä asennossa, melkein suoraan ylhäältä päin. Naimme hetken äänekkäästi, Marjan pyytäessä lujaan ääneen rivosti naimaan itseään, työntämään sormea sisäänsä – ja pian hän kiljahti ja vapisten laukesi orgasmiin allani. Mutta tällä kertaa en aikonut päästää häntä karkuun. Laskin Marjan jalat alas ja käänsi hänet toisinpäin. Polvet lattialle ja ylävartalo vasten sohvaa tulin täysin kiimani vallassa hänen pyllyynsä voimalla. Marja inahti, mutta heti perään naurahti tyytyväisyyttään, kun aloin naimaan vauhdilla hänen tiukkaan anukseensa. Ihomme läiskähtivät vain muutaman kerran äänekkäästi yhteen kun vedin kaluni ulos, ja päästin nesteeni Marjan öljyisille pakaroille.

————————————————

Kuukaudet vierivät, kokemuksia karttui ja kesä vilisti ohi niin nopeasti…

6 kommenttia viestissä: “Onnellinen perhe”

 1. yökukkuja says:

  Niin Joo, multakin meni jo henkilöt sekaisin, siis Julia jäi Helsinkiin, ei Jonna

 2. yökukkuja says:

  Teksti hyvää, mutta tosiaan tarkista seuraavan kerran, että henkilöiden nimet eivät muutu tarinan keskellä (Lotta= Laura) ja että henkilö on tullut paikalle (Jonna jäi talonvahdiksi Helsinkiin).

 3. Katriina says:

  Aivan ihana, ainoa miinuspuoli tarinassa on, että Teemu-parka ei päässyt osallistumaan mihinkään kivaan…

 4. Luumu says:

  En ole vielä koko tarinaa lukenut, mutta tähän mennessä erittäin hyvää tekstiä.

  Pari huomautusta kuitenkin: Lotta muuttuu ilmeisesti välillä Lauraksi ja sitten taas takaisin Lotaksi. Ja kun perhe lähti Tampereelle, niin Julia jäi Helsinkiin talonvahdiksi, mutta yöhön mennessä hän olikin mukana Tampereella.

 5. says:

  Aivan uskomattoman hyvä tarina! Jatko-osaa odotellessa… ;DDD

 6. maria says:

  Tosi ihana ja hienosti kirjotettu! Yleensä mua ei kiihota novellit,mut tää oli kirjotettu niin kuvailevasti ja taitavasti, ei liikaa erotiiklaa ja myös oli muutakin.. oikea tarina 🙂 tarina aina alkaa jostain ja päättyy johonkin, se sisältää seksi kohtauksia 🙂 amazing <3

Kommentoi

top