search
top

Kielletty kiihko – Osa III

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa edellisille...

Oli kulunut viisi päivää Teron ja Sofian kohtaamisesta. Sofia oli alkanut melkein heti lähtiessään pommittaa Teroa tekstiviesteillä joissa hän vannoi ikuista rakkautta, ja joissa hän toisteli kerta toisensa jälkeen kuinka hän haluaisi olla koko ajan, aina ja ikuisesti Teron kanssa. Sofian voimakas reaktio oli yllättänyt Teron täysin. Hänelle itselleen asiassa oli kyse enemmänkin taas kertaluonteisesta yhden illan jutusta ja halujen tyydyttämisestä. Tästä tytöstä hän ei pääsisikään niin helposti eroon. Hän tunsi olevansa syvästi ongelmissa. Hän vastaili Sofian viesteihin, mutta pyrki tekosyin välttämään jälleennäkemistä, ja varoi samalla suututtamasta tai loukkaamasta tätä jopa vähän pelottavaa teinituttavuuttaan. Sofia oli laittanut Facebookiin kaveripyynnön, mutta Tero ei uskaltanut hyväksyä tätä kaveriksi vaan pyysi tekstiviestillä, ettei Sofia juttelisi Facebookissa asiasta missään muodossa.

Töihin keskittyminen oli tuottanut Terolle suuria vaikeuksia viimeisten päivien aikana. Sijoitusneuvojana hän oli jatkuvasti kasvotusten asiakkaiden kanssa ja tässä elämäntilanteessa se oli hänestä hyvin uuvuttavaa. Parta oli ajamatta ja kauluspaita ryppyinen. Jonna oli käynyt kaksi päivää aiemmin hakemassa kaikki tavaransa – ja vähän enemmänkin – jonkun perkeleen Esan ja tämän ison pakettiauton avustuksella. Teron ja Jonnan entinen yhteinen koti vaikutti nyt autiolta ja karulta. Jonna oli suurimman osan heidän viimeisen kohtaamisensa ajasta huutanut naama punaisena, mutta Tero oli enimmäkseen vaiti. Hän ei muutenkaan ymmärtänyt äänen korottamista riitelyn aikana vaan luotti enemmänkin loogisen argumentaation ja neuvottelun voimaan. Kun Jonna oli kahminut myös Terolle kuuluvia tavaroita, oli Tero jo niin väsynyt ettei jaksanut alkaa riitelemään muutasta hassusta Ikean lipastosta.

Ainoa positiivinen asia Teron elämässä tuntui tällä hetkellä olevan isoäidiltä kahdeksan kuukautta aiemmin jäänyt perintö – 75 000 euroa. Lähes koko summa oli edelleen jäljellä säästötilillä. Hän päätti työpäivän päätteeksi käydä ostamassa huonekaluja ja kodinkoneita Jonnan mukanaan viemien tilalle.

Työntäyteinen päivä oli venynyt jo neljätoistatuntiseksi, kun hän viimein pääsi rojahtamaan sohvalle. Menisi hetki totutella uuteen sisustukseen, sekä nappuloita ja pseudoälyä täynnä olevan mikroaaltouunin kaksisataasivuisen manuaalin läpikahlaamiseen, mutta muutos tuntui kaikenkaikkiaan piristävältä. Kylmä lonkero maistui hyvältä ja se alkoi mukavasti lämmittää ja rauhoittaa hänen myrskyäviä aivojaan.
Ajatukset alkoivat pyöriä Sofiassa. Taas kerran. Tuo tyttö oli kuin voimakasta huumetta; siitä halusi päästä eroon, mutta se oli liian makoisaa, liian kiihdyttävää, liian koukuttavaa. Tero huomasi kaipaavansa tätä salaperäistä nuorta tyttöä. Hänen ei tarvitsisi todennäköisesti kuin vihjata asiasta ja Sofia kipittelisi välittömästi hänen syliinsä kiehnäämään pienen pyllynsä kanssa. Teron kasvoja alkoi kihelmöimään.

Kello oli noin kahdeksan illalla ja Tero kaipasi luotettavaa ja rentoa juttuseuraa. Hän päätti kutsua parhaan ystävänsä Maken kylään. Make oli 23-vuotias kovan luokan nörtti. Silloin kun hän ei ideoinut ja koodannut työkseen logistiikka-alan asiakkaalleen rfid- ja kulunvalvontasoftaa, hän käänsi kotonaan kustomoitua Linux-kerneliä ja kirjoitti omia laiteajureita. Mikään stereotyyppisen nörtin näköinen hän ei kuitenkaan ollut – ihan komea ja ryhdikäs nuori mies – mutta naisten kanssa hänellä oli jostain syystä ollut aina vaikeuksia. Makella oli tapana heittää hauskaa ja härskiä läppää ja usein hän puolileikillä voivotteli kun pillunsaanti on niin vaikeaa. Tero ja Make olivat tunteneet toisensa jo melkein kymmenen vuotta.

”Joo, mikä ettei.”,tuli Makelta vastaus Facebookin chat-ikkunaan. Puoli tuntia myöhemmin ovikello jo soikin.
”Terve, mitäs äijä, otin pari bissee mukaan, haluutko yhen?”
”Ei kiitos, huomenna on duunia ja join jo pari pitkää lonkkua.”

He keskustelivat elämästä ja naisista samalla kun pelasivat Gran Turismoa Teron pleikkarilla jaetulla ruudulla.
”Kyllähän sulle noita misuja maailmassa riittää.”, Make lohdutteli kun puhe kääntyi Jonnaan.
”Eikä kaikki muijat oo varmastikaan yhtä kovia nalkuttamaan”, hän virnuili ja iski silmää Terolle. Make ei ollut koskaan pitänyt Jonnasta tämän temperamenttisen luonteen vuoksi, mutta nyt hän koki voivansa arvostella tätä vapaasti ensimmäistä kertaa.
Tero oli vaiti. Hänen teki mieli kertoa Sofiasta ja hakea tukea ja ymmärrystä Makelta, mutta hänestä tuntui ettei voisi kertoa asiasta edes parhaalle ystävälleen. Hän tunsi olevansa totaalisen yksin asian kanssa.

Hetkeä myöhemmin ovikello soi. Tero hätkähti. Kuka siellä on? Poliisi? Ei kai Sofia? Make katsoi Teroa vähän kummastuneena tämän reaktiosta ovikellon soimiseen. Ensimmäistä kertaa elämässään Tero toivoi että oven takana olisi Jehovan todistajia.

”No meinasitko mennä avaamaan?”, Make uteli kun Tero edelleen vain tuijotti eteensä hieman hätääntyneen näköisenä. Ovikello soi uudestaan. Tero asteli hitaasti ulko-ovelle ja kurkisti ovisilmästä. Hänen sydämensä hyppäsi kurkkuun ovisilmästä paljastuvan näyn johdosta.

Oven takana oli Sofia. Se mikä Terosta oli vielä epämiellyttävämpi yllätys, oli se ettei Sofia ollut yksin. Hänen seurassaan oli joku. Kuka? Tero yritti zoomailla paremmin ovisilmästä nähdäkseen kuka toinen henkilö oli. Sofia huomasi ovisilmästä tulevan valon välkehdinnästä Teron katselevan heitä, ja hän huiskutti innokkaasti leveästi hymyillen. Nyt Teron oli pakko avata ovi.

”Moi! Voidaaks me tulla kylään?”, kysyi Sofia innostuneesti Teron avatessa oven. Tero pälyili hätääntyneenä taakseen. Make oli olkkarissa eikä nähnyt ovelle, mutta kuuli varmasti joka sanan mitä ovella puhutaan.
”Tota, emmä oikein tiedä kun mun kaveri on täällä kylässä ja..”
”Ei mun takia tartte ketään lähettää tiehensä!”, Make huusi olkkarista.
Sofian seurassa oli suunnilleen samanikäinen tummahiuksinen tyttö. Hän katseli vihreillä meikatuilla silmillään Teroa kuin radikaalimuslimi suurta imaamia. Ihaillen ja kunnioittaen, silmät kiiluen. Kuka tyttö oli? Mitä Sofia oli hänelle kertonut, Tero mietti hädissään. Hän siirtyi pois oviaukon edestä ja päästi heidät sisään, mutta ei osannut sanoa mitään.

”Tässä on mun frendi, Hanna”, Sofia sanoi ja osoitti kädellään tummahiuksista tytön tylleröä.
”Moi”, Tero sanoi kiusaantuneena ja suki samalla tukkaansa hermostuneesti.
”Moi”, vastasi Hanna ujosti hymyillen ja punastui.

Kun kolmikko asteli olohuoneeseen, Make tervehti heitä, mutta nähdessään tytöt paremmin, hän katseli kysyvästi vuorotellen tyttöjä, sitten Teroa. Ei ollut kovin yleistä että kolmeakymmentä ikävuotta lähentelevän miehen kotona käy kylässä teini-ikäisiä pikkulissuja.

”Tota.. Öö.. tässä on mun yks tuttu, Sofia ja sen kaveri Hanna”, Tero sanoi yrittäen kuulostaa rennolta ja luontevalta.

”Okei…”, Make sanoi ja katseli tyttöjä ylhäältä alas, yrittäen selvästi arvioida heidän ikäänsä.

He istuskelivat neljästään olohuoneessa ja tunnelma oli hieman jäinen. Teroa kylmäsi. Koko homma tuntui riistäytyvän käsistä. Vaivihkaa hän viittoili Sofian toiseen huoneeseen. Sofia tajusi eleen ja seurasi perässä. Make yritti puhua small talkia Hannalle ja vaikutti olevan ihan mielissään, että pääsi pitkästä aikaa juttelemaan jonkun tytön kanssa, vaikka vaikuttikin jännittyneeltä.

”Mikset soittanut ensin? Ja miks toit sun kaverin tänne? Mehän sovittiin ettei puhuta meistä kellekään”, Tero sähisi kuiskaten Sofialle.
”Hanna on mun paras kaveri”, Sofia vastasi hieman säikähtäneen näköisenä ja käänsi katseensa lattiaan.
”Me puhutaan ihan kaikesta ja kyllä se osaa pitää salaisuuden”, hän jatkoi ja katsoi Teroa hieman loukkaantuneen näköisenä.
”Oot siis.. kertonut sille.. kaiken meistä?”, Tero kysyi ja pelkäsi pahinta.
”Joo…”, Sofia sanoi varovasti ja räpsytteli silmiään anteeksipyytävästi. Hän ei selvästikään ymmärtänyt toimineensa heidän keskinäisen sopimuksensa mukaisesti.

Tero sulki silmänsä. Tilanne ei ollut enää hänen hallinnassaan. Ei mene varmasti kauan kun koko pitäjä tietää heidän touhuistaan ja joku tekee lopulta asiasta rikosilmoituksen ja sitten ollaan kusessa, hän ajatteli. Tapahtuneen piti pysyä salassa, mutta jo seuraavana hetkenä hänen asunnossaan oli molempien parhaat ystävät. Köysi kiristyi.

”Ota nyt ihan rennosti, muru”, Sofia heitti ja läppäisi Teroa hellästi tämän rintaan huomatessaan Teron ahdingon. Tero rauhoittui hieman ja meinasi suudella Sofiaa. Sen sijaan he halasivat toisiaan lujasti puristaen ja menivät takaisin olohuoneeseen. Make huomasi Terosta ettei kaikki ollut kunnossa ja hänellä oli jotenkin velmumainen ilme. Kuin hän olisi arvannut mistä oli kyse.

Tytöt katselivat vähän aikaa kun Tero ja Make jatkoivat kisailua Gran Turismossa. Pitäisi varmaan laittaa telkkari päälle, Tero mietiskeli. Tytöt hipsivät kahdestaan keittiöön. Supatus ja kikatus kantautui Teron korviin. Taitaa olla tytöillä tuhmuudet mielessä, hän arveli.

Make tuli lähemmäksi Teroa ja kysyi hiljaa:
”Ketä nää pikkupimut oikein on? Minkä ikäisiä ne on?”
”Ne on kuustoista”, Tero valehteli ilman että hänen tarvitsi edes miettiä vastausta ja ajoi samalla GTI Golfinsa virtuaaliseen betoniseinään.
”Just just. Musta ne näyttää vähän nuoremmilta. Tosi nättejä likkoja kyllä, ei siinä.”
Hanna olisi mennyt ainakin Terolle helposti kuusitoistakesäisestä. Hieman liioiteltu, seksikäs meikki, tekoripset ja kookkaat rinnat tekivät hänestä itseään vanhemman näköisen. Käsilaukku ja pitkävartiset mokkanahkaiset korolliset saappaat kruunasivat naisellisen kokonaisuuden. Sofian luonnonkauniista kasvoista puolestaan paistoi vielä lapsekas sulokkuus.

Hetken päästä tytöt astelivat takaisin olohuoneeseen.
”Tota, haluisittekste olla pullonpyöritystä?” rohkeampi Sofia kysyi. Hanna hymyili punastuneena hänen vieressään. Tero häpesi kysymystä tyttöjen puolesta, se kuulosti niin lapselliselta. Hän oli itse ollut pullonpyöritystä viimeksi 12-vuotiaana, jolloin sai myös ensisuudelmansa silloiselta ihastukseltaan.
Teron otsa rypistyi ja hän kääntyi Maken puoleen. Make katsoi takaisin Teroon ja virnisti omituisesti.

Lyhyen hiljaisuuden jälkeen Make rykäisi kurkkunsa selväksi.
”Kyllä mun puolesta”, hän sai sanotuksi ja raapi niskaansa yrittäen hymyillä.
Tero katsahti Makeen vähän yllättyneenä. Mahtoiko Make arvata mihin oli näiden pikku paholaisten kanssa ryhtymässä? Teroa kadutti jo valmiiksi että oli valehdellut tyttöjen iän, mutta ei voinut tässä tilanteessa asiaa enää korjata. Hän ei olisi halunnut leikkiin ryhtyä, mutta ei halunnut olla porukan ilonpilaaja.
”Ookoo”, Tero kuittasi hänen vastaustaan odottaville tyttösille ja sammutti pelikonsolin. Hakiessaan tyhjää pulloa keittiöstä, hän huomasi hieman vapisevansa. Koko homma tuntui saavan koko ajan yhä absurdimpeja käänteitä. Jollain sairaalla tavalla tämäkin kuitenkin samalla kiihotti häntä. Hän huomasi salaa toivovansa että saisi johdateltua Maken yhtä vittumaiseen tilanteeseen kuin missä Tero itse oli tällä hetkellä. Voisi ainakin puhua jonkun kanssa asiasta, hän ajatteli itsekkäästi.

He asettuivat olohuoneen lattialle ja pelkästään lattialla istuminen tuntui Teron mielestä jotenkin typerältä. Hän katseli Hannaa ja Sofiaa ja he vaikuttivat olevan innoissaan. Hanna tosin vähän ujosteli yhä. Hän oli myös se joka sai pyöräyttää pulloa ensimmäisenä. Pullo pysähtyi osoittamaan Sofiaa.
”Totuus vai tehtävä?”
Sofia katseli viettelevästi Teroa ja puri huultaan.
”Totuus.”, hän vastasi hetken kuluttua.
”Ootko koskaan… leikkiny omalla pimpallas?”, Hanna kysyi ja molemmat tytöt tirskahtelivat. Tero katsahti Makeen ja huomasi tämänkin punastuvan.
”Oon.”, Sofia vastasi lähes ylpeän kuuloisena ja pyöräytti vuorostaan pulloa.

Pullon pyörittely jatkui ja kaikki valitsivat koko ajan totuuksia. Alun ujostelu tuntui jäävän taakse kun nelikko oppi toisistaan lisää. Intiimit kysymykset mursivat jään heidän välillään ja he alkoivat luottamaan toisiinsa enemmän.

”Totuus vai tehtävä?”, kysyi Sofia Hannalta.
”Tehtävä.”, vastasi Hanna, eikä enää ujostellut. Hetken oli hiljaista, kun Sofia mietti sopivaa tehtävää.
”Työnnä käsi Maken housuihin.”

Make näytti yllättyneeltä ja katsoi Teroon kuin lupaa kysyen. Tero nyökkäsi ja iski silmää. Hanna hymyili ja konttasi olohuoneen pehmeällä matolla kissamaisesti ja hitaasti kohti Makea. Make epäröi hetken mutta löysäsi sitten reisitaskuhousujensa vyötä ja nojasi taaksepäin käsiensä varaan. Hanna ei epäröinyt sekuntiakaan vaan ujutti pienen kätösensä Maken housunkauluksista sisään varoen raapimasta pitkillä tekokynsillään. Make nieleskeli jännittyneenä ja kumpare muodostui hänen housujen etumukseen muutamassa sekunnissa.

Tero oli lähes varma ettei Maken penistä ollut aiemmin kukaan hyväillyt. Koskaan hän ei ollut iljennyt kysyä Maken kokemuksista naisten kanssa, koska ei halunnut saattaa tätä kiusalliseen tilanteeseen. Kokemattomuus 23-vuotiaalle miehelle on varmasti kova paikka, hän oli ajatellut. Nyt Make näytti nauttivan tilanteesta täysin rinnoin. Hanna ei vetänyt kättään heti pois Maken housuista vaan näytti tekevän hidasta, runkkaavaa liikettä. Make katsahti Teroon hurmoksellinen ilme kasvoillaan ja katsoi sitten tätä pientä enkeliä, joka juuri hieroi hänen kaluaan. Näky kiihotti myös Teroa. Hän tunsi tehneensä palveluksen parhaalle kaverilleen ja huomasi kuinka hänen julunsa alkoi kasvaa housujen sisällä. Tällä kertaa hänellä oli löysät college-housut jalassaan ja hänen kyrvällään oli enemmän tilaa kasvaa, koska alushousujakaan ei ollut. Tero ei nähnyt tarpeelliseksi millään tavalla peitellä paisuvaa rakkauden työkaluaan ja pian hänellä olikin komea teltta pystyssä. Tyttöset huomasivat tämän ja hymyilivät.

Seuraavaksi pullo osoitti Teroon.
”Tehtävä”, hän vastasi määrätietoisesti.
”Ota housut pois”, Hanna käski empimättä.
Tero nousi seisomaan ja laski college-housunsa alas sen enempää miettimättä. Hänen peniksensä ponnahti vyötärönauhan alta esiin kuin jousi.
Hanna laittoi käden suunsa peitoksi ja tirskui. Tämä ei häirinnyt Teroa, enemmänkin kiihotti. Make käänsi katseensa muualle mutta hymyili. Parhaat kaveruksetkaan harvemmin näkevät toistensa erektiossa olevia kullejaan.

Tero nautti tilanteesta ja alkoi hieroa kaluaan katsellen samalla vuorotellen Hanna ja Sofiaa. Hän ei hävennyt esitellä kookasta mulkkuaan. Tytöt katselivat touhua selvästi kiihottuneen näköisinä, Hannan kasvoille levisi puna, mutta hän ei enää kikatellut. Sitten Tero istahti alas hänen mulkkunsa osoittaessa yhä kattoon. Huoneeseen laskeutui hiljaisuus.

Pelin kulusta poiketen Sofia kumartui kohti Teron kalua ja nappasi sen suuhunsa. Tero ei tehnyt vastarintaa ja Make ja Hanna katselivat touhua hieman epäuskoisina. Samalla kun Sofia alkoi tosissaan lutkuttamaan Teron kyrpää, Hanna kääntyi Maken puoleen ja alkoi riisua tältä housuja. Huvittavaa kyllä, Hannaa lähes kymmenen vuotta vanhempi Make tuntui arastelevan tilannetta enemmän kuin tämä pikkutyttö, mutta joka tapauksessa housut lähtivät nopeasti pois jalasta.

Make ei tuntunut tietävän mitä hänen pitäisi tehdä seuraavaksi, joten Hanna alkoi riisua itseltään paitaa pois päältä. Make katseli suoritusta muna kädessään. Hanna ei tuntunut pitävän rintaliiviensä puristavasta otteesta vaan otti nekin pois. Tero ja Make molemmat katselivat tissiliivien alta paljastuvia pyöreitä teinitissejä samalla kun Sofia jatkoi Teron kyrvän imemistä. Hannalla oli uhkeammat rinnat kuin Sofialla, ja hänen nänninsä olivat tummat ja pienikokoiset, jotka kiihotuksesta törröttivät kivikovina.

Hanna otti Sofiasta mallia ja lupaa kysymättä haukkasi reippaasti Maken kullin suuhunsa. Make ja Tero katselivat toisiaan tyytyväisinä, hurmoksesta humaltuneena, samalla kun kaksi alaikäistä pientä kiimapillua imivät ahnaasti heidän elimiään. Make oli onnensa kukkuloilla ja kaikki Teron huoletkin olivat tipotiessään. Olo oli auvoisa. Ryhmän tuoma tuki teki tilanteesta hyväksyttävän ja salli nauttia siitä ilman huonoa omatuntoa. Tytöt olivat ehkä lain ja vanhojen feministiakkojen silmissä vasta lapsia, mutta miten seksuaalisia ja kiihottavia lapsosia he olivatkaan, Tero ajatteli mielessään.

Hanna ei ollut yhtä tottunut kullin imemiseen kuin Sofia ja Sofia huomasi tämän.
”Ei noin, näin kato”, hän virkkoi Hannalle ja varmisti Teron kyrvän imemiselle paremmat näkymät. Sofia otti Teron vehkeen syvälle suuhunsa ja hänen poskensa painuivat lommolle kun hän imi sitä. Samalla hän otti oikealla kädellään kalun varresta kiinni ja runkkasi samaan tahtiin kuin liikutti päätään ylös ja alas. Tero painoi silmänsä kiinni ja nautiskeli tilanteesta. Sofia imi kuin kone. Hanna katseli uteliaana samalla hieroen Maken siitintä. Pikakurssin käytyään oli Hannan vuoro yrittää ja nyt se sujuikin paljon paremmin. Sitten hän otti Maken vahingossa liian syvälle suuhunsa ja meinasi oksentaa. Hänen ripsivärinsä hieman levisi kun hänen silmänsä kyynelehtivät. Hän pyysi Makelta anteeksi häiriötä ja jatkoi kuin kunnon tyttö.

Tero nousi seisomaan ja runkkasi itseään samalla kun Sofia oli polvillaan hänen edessään, suu auki tietäen mitä tulee pian tapahtumaan. Hän katseli Teroa silmiin odottavaisena ja spermanjanoisena. Tero viittoili Makea tekemään samoin kun huomasi tämän ilmeestä että hänkin oli purkautumassa tuohon ahnaaseen pikku imusuuhun. Siinä he olivat, aikuiset kaverukset vieri vieressä, keskenkasvuiset teinilissut heidän edessään polvillaan suut ammollaan, ja molemmat herrasmiehet aikoivat laueta yhtä aikaa tyttöjen päälle.

Make laukesi ensimmäisenä. Siemenneste pulppusi paineella hänen elimestään Hannan kasvoille, osa meni silmään, osa avonaiseen suuhun, osa hiuksiin, loput valuivat Hannan leukaa pitkin hänen teinitytön tisseilleen. Spermatippa jäi roikkumaan hänen kovettuneesta nännistään. Make huokaili ja hieroi loputkin tipat kullistaan tämän pienen nymfon kasvoille.

Näky sai Teron laukeamaan. Hän omaan tuttuun tyyliinsä mylvähteli kovaäänisesti kun hän saavutti hekuman huipun. Pian Sofialla oli jälleen suu täynnä Teron mälliä, ja osa tuosta mahlasta kimalteli hänen lapsekkailla kasvoillaan. Terosta tuntui ettei millään ole mitään väliä, kaikki on hyvin, kaikki on täydellistä.

Tero halusi olla huomaavainen ja kävi hakemassa keittiöstä rullan talouspaperia kun oli tointunut voimakkaasta orgasmistaan. Hän ja Make katselivat kun tytöt pyyhkivät suurimman osan spermasta kasvoiltaan ja rinnoiltaan.

Puettuaan vaatteet päälle he juttelivat vielä keskenään, Make jutteli Hannan kanssa ja silitteli tämän päätä, supatteli tämän korvaan. Tero kyseli enemmän Sofiasta ja tämän elämästä. Hän tajusi ettei edelleenkään ole kunnolla tutustunut koko tyttöön. Selvisi että Sofialla on myös 9-vuotias pikkusisko, isä oli kuollut vuosia sitten ja hänen isäpuolensa Pena oli väkivaltainen alkoholisti. Tero suuteli Sofiaa pitkään ja tunsi rakastavansa tätä tyttöä. Oliko tunne todellinen, sitä Tero ei tiennyt.

Terolla oli aamulla aikainen herätys ja tyttöjenkin olisi herättävä kouluun aamulla. Oli jo yö. Tytöt lähtivät ensin, Sofia suuteli hyvästiksi Teroa ja Hanna suikkasi pusun Maken huulille ennen poistumistaan.

Tero ja Make jäivät kahdestaan vähäksi aikaa.

”Tero, oon sulle ikuisesti kiitollinen tästä.” Ihan mahtava mimmi toi Hanna.
”Oli mukava olla avuksi”, Tero sanoi.
”Mut tota, mun pitäis ehkä kertoo sulle yks juttu”, hän jatkoi.
”Noh?”
”Noi tytöt ei oo vielä kuuttatoista. Ne on molemmat vissiin neljätoista.”, Tero sanoi ja pelkäsi Maken reaktiota. Maken pupillit laajenivat.
”Ei hitto, mikset sä kertonu aiemmin, mehän ollaan nyt rikollisia!”, hän huudahti.
”No hei, ei tässä mitään, ei tästä mitään seuraa, ota ihan iisisti”, Tero rauhoitteli uskomatta oikeastaan itsekään siihen mitä sanoi.
”Annetaan vaikka toisillemme alibit tai jotain jos on tarvis”, hän jatkoi nauraen ja pamautti toverillisesti Makea käsivarteen.

4 kommenttia viestissä: “Kielletty kiihko – Osa III”

 1. kielipoliisi says:

  Loistavaa settiä, lisää vain!!

 2. candyman says:

  Kiitos kommenteista. En ole oikeastaan koulun jälkeen kirjoittanut yhtikäs mitään (ja silloinkin aiheet oli ennalta määritettyjä ja tylsiä) ja näitä stooreja kirjoittaessani löysin itsestäni uusia puolia.

 3. Newsbox says:

  Jatko osaa! 5/5

 4. Slavemaster says:

  Hieno tarina. Mukava asetelma, että kiimaiset teinitytöt ja ujot, epävarmat nörttipojat päätyvät onnelliseen loppuun(?). Myös mukavan kielioppivirheettömästi ja selkeästi kirjoitettu. Itse pidän myös siitä, ettei seksikohtauksella ‘mässäilty’ liikaa.
  Eli todella mukavaa luettavaa.

Kommentoi

top