search
top

Kielletty kiihko – Osa II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Mielikuvituksen tuote, mikä ei satuta ketään. Ei ole pakko lukea. Kieltämättä itseänikin puistatti välillä.

Teron silmät rävähtivät auki kun aamuauringon pistävät säteet tunkeutuivat verhojen raosta hänen kasvoilleen. Hänellä oli krapula, mutta se ei ollut nyt hänen päähuolenaiheensa. Hän toivoi että oli nähnyt vain unta ja käänsi varovasti päätään toivoen että olisi yksin. Voi luoja, mitä tulikaan tehtyä, Tero ajatteli huomatessaan että Sofia nukkui alasti hänen vieressään. Tytön nenästä kuului vaimeaa tuhinaa. Tero kuvitteli mielessään kuinka poliisin iskujoukko rynnäköi asuntoon sisään ja kärventää etälamauttimella hänen pallinsa. Lynkkausmielialainen kansa hurraisi vieressä vaahto suussa.

Tero ei koskaan aiemmin ollut maannut alle 16-vuotiaan tytön kanssa ja yleensä seurusteli itseään vanhempien naisten kanssa. Jonnakin oli jo 27-vuotias eli kaksi vuotta Teroa vanhempi. Tilanne josta hän nyt itsensä löysi – alastomana 14-vuotiaan tytön vieressä, tytön jonka oli laittanut imemään kyrpää – korvensi hänen mieltään. Hän tunsi syyllisyyttä, pelkoa ja häpeää. Samalla hän tajusi etteivät he olleet käyttäneet mitään ehkäisyä. Entä jos Sofia tulisi raskaaksi? Tero huokaisi syvään.

Aivan kuin Sofia olisi aistinut Teron katseen, hänen silmänsä avautuivat ja hän katsoi hiljaa Teroon. Hänen kasvoilleen levisi lämmin hymy ja se rauhoitti Teroa. Jestas miten kaunis tyttö, hän ajatteli ja katsoi syvälle Sofian silmiin.

”Huomenta.”, Sofia sanoi hieman unen pöpperössä ja kuulosti onnelliselta. Hänen vaalean kellertävät hiukset oli yhtä takkumyttyä ja kasvoissa oli tyynyliinasta jääneitä painautumia. Silti hän näytti kauniilta. Meikkiä ei noihin kasvoihin vaadittu. Tero ei meinannut saada katsettaan irti Sofian sinisistä silmistä. Niistä paistoi viattomuus, uteliaisuus, toiveikkuus. Kuinka Sofia saattoi olla niin viattoman oloinen nuori tyttö, mutta sellainen villipeto sängyssä?

”Huomenta.”, Tero vastasi hieman varautuneena takaisin, eikä tiennyt miten olisi jatkanut. Koko tilanne oli hänestä sekava ja epätodellinen.

”Ei kai sua kaduta eilinen?”, Sofia kysyi ja silitti Teron tukkaa.

Tero oli hetken hiljaa, tuijotti kattoon ja sanoi sitten:
”Musta tuntuu että oon ihan ihmishirviö, koska sä oot niin nuori eikä sellaset jutut kuulu vielä sun ikäisten tyttöjen elämään mitä me eilen tehtiin. Mut mä olin kännissä ja yksinäinen ja tosi puutteessa ja sä oot niin kaunis tyttö etten pystynyt vastustamaan sua. Mun liha on heikko. Mut varmaan tapetaan jos joku saa tietää tästä.”

”No älä nyt, oon mä tarpeeks vanha siihen ja tiiän kyllä mitä seksi on ja se tuntuu musta hyvältä. Ei kukaan ulkopuolinen voi määritellä montako päivää vanha pitää olla että saa harrastaa seksiä. Ja etkä sä pakottanut mua mihinkään, sä teit mulle tosi ihania asioita. Musta tuntuu että rakastan sua, Tero”.

Viimeinen lausahdus vähän säikäytti Teroa. No niin, tässä sitä ollaan.
”Et sä mua voi rakastaa, ethän sä ees tunne mua.”

”No ihastunut sitten”, Sofia sanoi ja pussasi Teroa poskelle.
”Ja emmä kerro kellekään et me ollaan yhdessä.”, hän jatkoi.

Yhdessä, Tero pyöritteli sanaa mielessään. Hänellä ei ollut aikomustakaan ryhtyä mihinkään romanssiin keskenkasvuisen nulikan kanssa. Nyt hänestä tuntui että hän oli umpikujassa. Mitä Sofia tekisi jos Tero antaisi hänelle pakit tai lähettäisi tiehensä? Menisi suutuspäissään kertomaan isäpuolelleen tai poliisille, että tuhma setä teki pahaa ja koski tänne ja tuonne? Ei kristuksen perkele, Tero ajatteli.

Teron kännykkä piippasi. Hän nappasi Lumia 900 -puhelimen käteensä. Jonna oli laittanut tekstiviestin:
”Meidän juttu on ohi, en pysty enää jatkamaan sun kanssas, koska ei siitä kuitenkaan tuu enää mitään. Oot jotenkin muuttunut. Haen loput kamani ens viikolla sieltä.”

Tero oli osannut odottaa, etteivät he enää palaisi yhteen Jonnan kanssa, eikä hän itsekään sitä oikeastaan halunnut, mutta silti viesti tuntui jotenkin musertavalta. Hän laski puhelimen takaisin yöpöydälle.

”Onks kaikki hyvin kultsi?”, Sofia kysyi.

”Joo, ei tässä mitään.” Nyt Sofian läsnäolo tuntui Terosta yhtäkkiä paljon paremmalta. Mitä sitten mitä muut ajattelee, ja selviän varmasti sakoilla vaikka jäisinkin kiinni, ja on se tarpeeks vanha jo. Menee jo riparille kohta, ja sieltähän saa naimaluvan, hän tuumaili.

”Musta tuntuu hyvältä kun oot siinä mun vieressä”, Tero sanoi kuiskaten Sofialle. Sofia hymyili aurinkoisesti ja suuteli Teroa. Hänen notkea, punainen kielensä luikerteli Teron suuhun ja se tuntui kiihottavalta. Tero vastasi suudelmaan antaumuksella.

”Mennääks yhdessä suihkuun, oon ihan likainen”, Sofia kysyi varovasti.

Tero mietti hetken. Pitäisikö hänen kieltäytyä? Loukkantuisiko Sofia jos hän ei menisi? Ajatus Sofian alastomasta vartalosta kiihotti Teroa. Jos kerran oon jo pannut sitä niin onko siitä mitään lisähaittaa jos vielä vähän… hän ajatteli.

”Okei, mennään vaan.”

”Voisinko mennä eka yksin kun mua pissattaa?”, Sofia kysyi ujosti.

”Tottakai, söpöliini”, Tero sanoi samalla naurahtaen Sofian lapsekkaalle ilmaisulle.

Sofia nousi peiton alta alastomana, hieman ujostellen ja köpötteli söpösti vessaan. Tero katseli hänen piukkaa, keikkuvaa takapuoltaan ja häntä alkoi jotenkin heikottaa. Sofian lantio oli jo hyvin kehittynyt, eikä häntä takaapäin olisi helposti erottanut 18-vuotiaasta. Sofia oli 155-senttinen ja painoi nelisenkymmentä kiloa. Hän oli hyvin siro ja suloinen nuori tyttö.

Tero kuuli kuinka Sofian pissa lirisi wc-pönttöön. Sekin kuulosti jotenkin tavattoman söpöltä.

”Okei, voi tulla”, kuului heleä huudahdus pesuhuoneesta. Tero nousi sängystä – myös alastomana – ja hieraisi puolijäykkää kaluaan voimakkaasti. Hän tunsi kuinka veri pakkautui siihen. Astuessaan kylpyhuoneen ovesta sisään, Sofia livahti juuri suihkukoppiin lämpimän vesisuihkun alle. Onneksi on tilava suihkukoppi, Tero ajatteli. Ennenkuin hän oli edes nähnyt alastonta Sofiaa suihkun alla, hänellä oli jo hyvää vauhtia kovettuva kulli jalkojensa välissä.

Näky oli lumoava. Sofia kasteli jo hiuksiaan ja vesipisarat helmeilivät hänen rintojensa päällä. Hän oli silmät kiinni joten Tero sai rauhassa katsella häntä päästä varpaisiin. Jotain niin kaunista, hän ajatteli ja meni Sofian iholle kiinni. Hänen nyt jo 45 asteen kulmassa sojottava mulkku sohi Sofian sievää napaa ja Sofia kikatti.

Tero otti hyllystä saippuaa ja alkoi hieromaan sitä Sofian vartaloon. Sofian iho oli pehmeä ja kimmoisa. Tero hieroi saippuaa Sofian rintoihin ja puristeli niitä varovasti. Kuin täyteen puhalletut pikku ilmapallot, kimmoisat ja samettisen pehmeät pienet rinnat. Sofia nosti kätensä päänsä yläpuolelle hieroessaan shampoota hiuksiinsa ja hänen teinitissinsä nousivat yhä törrömmälle. Tero katseli Sofiaa ja runkkasi samalla. Välillä Sofia kurkisti vesisuihkun alta ja virnuili Terolle leikkisästi. Sofia kääntyi selin Teroon päin ja hieroi kiusoitellen pientä teinipersettään vasten Teron sykkivää kyrpää. Hän tunsi sykkeensä nousevan ja hänen silmissään sumeni. Ei voi olla totta, hän ajatteli ja huohotti.

Tero kurottui kohti vessan kaappia ja nappasi sieltä putelin liukuvoidetta. Sofia katsoi vähän kummeksuen, mutta ei kysynyt mitään. Samalla kun Tero yritti saada liukuvoidepurkin korkkia auki, Sofia runkkasi häntä ja hihitteli tyttömäisesti.

Tero hieroi reilusti liukuvoidetta elimeensä ja käänsi Sofian kasvot seinään päin ja asetti hänet kumaraan asentoon. Kuuma vesi suihkusi Sofian selkää vasten. Niskoittelematta Sofia nosti pienen pyllynsä pystyyn ja jäi odottamaan mitä tuleman pitää. Tero laittoi liukuvoidetta sormeensa ja työnsi sen varovasti Sofian pyllyreikään.
”Hei mitä sä nyt, emmä tiiä..”, Sofia hätkähti, mutta Tero ei reagoinut siihen mitenkään muuten kuin työntämällä Sofian pään alas. Hetken kuluttua Sofia tottui tunteeseen pepussaan ja alkoi silminnähden jopa nauttia siitä. Tero tunsi kun Sofian kireä pieni peppureikä alkoi antamaan vähän periksi ja venyi enemmän.

Tero otti sormensa pois nuoren tytön peräsuolesta ja astui askeleen taaksepäin. Hän halusi katsella hetken Sofian auki levitettyä takapuolta. Molemmat reiät näyttivät sangen houkuttelevilta mutta Tero halusi testata Sofian puhtaan ja kauniin näköistä anaalia. Tero otti kyrvästään tiukan otteen ja alkoi pusertamaan moloaan hitaasti Sofian perseeseen. Sofia kiljahti ja hänen pyllyreikänsä supistui jännityksestä.
”Ota ihan rennosti”, Tero kehotti.
”Ei se satu..”

Tero yritti uudelleen ujuttaa kookasta vehjettään tytön peräaukkoon. Se vaikutti ensin mahdottomalta tehtävältä. Se ei voisi ikinä mahtua noin piskuiseen reikään. Tero otti lisää liukuvoidetta ja levitteli sitä estottomasti Sofian pyllyyn. Sitkeä yrittäminen tuotti tulosta, Tero sai tungettua terskansa Sofian pieneen peräaukkoon. Hän pysähtyi hetkeksi ja antoi Sofian totutella tilanteeseen. Tero olisi halunnut nähdä Sofian ilmeen. Ei ole tainnut saada aiemmin kankea perseeseen, hän ajatteli. Sofia otti tilanteen hyvin ja Tero jatkoi hitaasti mulkkunsa ujuttamista syvemmälle tuohon kireään teiniperseeseen. Lopulta hän oli kasseja myöten suolessa.
”Auuh, nyt vähän sattuu”, Sofia sanoi vaimeasti.
Tero vetäytyi vähän matkaa ulos ja työntyi sitten uudestaan sisälle. Tunne oli hänestä uskomattoman mahtava kun Sofian kireä peppureikä puristi Teron kyrvän vartta.

Hän alkoi vähitellen nussimaan nopeammin, eikä aikaakaan kun hän ryskytti pientä teinipersettä kuin kahden euron arvoista vanhaa katuhuoraa.
”Ihanaa!”, Tero huusi ääneen.
”Aaah, aa, mmm!”, vastasi Sofia Teron reikäpäisen ruhtinaan nuohotessa hänen suolenmutkaansa.

Tero alkoi olla lähellä kliimaksia, mutta hän ei halunnut laueta vielä. Hän halusi säästellä tätä ainutlaatuista hetkeä. Hän oli varma ettei tulisi enää koskaan kokemaan mitään vastaavaa.
Hitaasti hän veti mulkkunsa ulos Sofian perseestä, ja Sofian pyllyreikä jäi ammottamaan hieman avonaisena.

Tero pesi kulliaan vesisuihkun alla ja otti sitten suihkujakkaran kopin ulkopuolelta. Sofia katseli lasittunein silmin Teron touhuja. Tero ei osannut Sofian ilmeestä päätellä oliko tämä järkyttynyt vai vain kiihottunut, eikä se tässä tilanteessa juurikaan Teron päätä vaivannut. Hän istutti Sofian suihkujakkaralle istumaan ja asettui hänen kasvojensa eteen.
”Saanko laueta sun suuhun?”, Tero kysyi liioitellun varovaisesti.
”En tiiä, maistuukse pahalle?”, Sofia uteli silmät pyöreinä.
”Ei”, kuului Teron vastaus. Tosiasiassa hänellä ei ollut aavistustakaan miltä sperma maistui.

Tero runkkaili kaluaan ja hieroi terskaansa Sofian kasvoja ja huulia vasten. Sitten hän otti molemmin käsin kiinni sofian päästä ja työnsi suuren elimensä tämän suuhun. Sofia katseli Teroa silmiin samalla kun imi ja hieroi voimakkaasti Teron kullia. Tero työnsi mulkkunsa niin syvälle että Sofia alkoi kakoa. Tero pakitti ja jatkoi varovaisemmin. Välillä Sofia halusi ottaa kullin pois suustaan ja lipsutella terskan vakoa ja kokeilipa hän imeskellä kiveksiäkin. Sitten hän otti kyrvän taas voimakkaaseen imuun ja hierontaan. Tässä tytössä on ainesta, Tero ehti ajatella kiihkoltaan.
”Mä laukeen ihan just”, Tero varoitti
”Mmmm” kuului tukahtunut vastaus. Myöntyvältä se kuulosti.
Tero tunsi kuinka sperma alkoi Sofian imun voimasta nousta kasseista kyrvän vartta pitkin. Sitten hän purkautui voimakkaasti Sofian suuhun pitäen tämän päästä kiinni, varmistaen ettei tyttö lopeta imemistä ennenkuin kassit on tyhjät. Tero ärjyi ja vääntelehti ja horjahteli voimakkaan orgasmin johdosta. Tuntui kuin hänen tietoisuutensa olisi matkannut halki avaruuden. Se oli jumalallinen tunne. Hän oli lähellä kaatua suihkun lattialle.

Sofia ei sylkenyt vaan urheasti nieli lähes lasillisen rakkauden nektariinia.

Suihkun jälkeen he makoilivat vielä hetken sängyssä.
”Mun pitäis lähtee kotiin.”, Sofia sanoi haikeasti.
”Okei.”

He vaihtoivat numeroita, halasivat ja sitten Sofia olikin jo tiessään. Tero jäi istumaan hölmistyneenä sängyn laidalle ja kelaili kuluneen vuorokauden tapahtumia. Häntä pelotti, mutta hän oli samalla seesteinen ja onnellinen.

Mitähän tuleman pitää?, hän pohti.

Kommentoi

top