search
top

Jihuu! 3. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (94 votes, average: 3.53 out of 5)
Loading...

Olimme viettäneet kuuman eroottistäytteisen yön Mintun kanssa ja rakastelleet useamman kerran. Emme välittäneet enää peitellä tapahtunutta, vaan päätimme nukkua loppuyön sylikkäin Mintun vuoteessa. Kun äiti tuli herättämään meitä aamulla löysi hän meidät sisarukset yhteen kietoutuneita ja alastomina nukkumasta samassa vuoteessa peitto vain puoliksi päällämme. Hän töni meitä hereille ja sanoi, että nouskaa ja menkää pesulle. Täällä tuoksuukin kuin ilotalossa. Hän avasi ikkunan ja veti verhot syrjään.

Heräsimme ja hymyilimme toisillemme.
– Kiitos ihanasta yöstä Minttu, se oli parempaa mitä olisin voinut kuvitella, sanoin.
– Olen samaa mieltä kanssasi Ripa, mutta seksistä ei ole tarvis kiittää. Me annettiin ja saatiin molemmat.
– Mitähän nyt tapahtuu kun äiti tietää meistä?
– Älä siitä huolehdi kaikki menee hyvin, olen jo miettinyt taktiikan miten tästä eteenpäin. Seuraat vain minua ja myötäilet, niin kaikki menee hyvin. Me ollaan vahvoilla, vaikka siltä ei heti näytä.

Siskon sanat rauhoittivat mieltäni ja lähdimme pesulle. Äiti vain vilkaisi meihin kun hipsimme aamutakeissamme yhdessä kylppäriin. Minttu istui ensin pissalle ja minä lorotin pönttöön hänen jälkeensä ja vedin yhteiset tuotteemme alas. Sillä välin Minttu oli laittanut lämpimän suihkun valumaan ja menin sen alle hänen seurakseen. Kietouduimme toisiimme ja Minttu kiersi kätensä ympärilleni ja suutelimme pitkään valuvan veden alla.
– Ole ihan levollinen ei ole mitään hätää, hän sanoi ja ojensi minulle sienen ja kaatoi siihen suihkusampoota.
Hän käänsi selkänsä ja pesin sen samalla kun Minttu saippuoi hiuksensa. Jatkoin alemmas pakaroille ja jalkoihin asti. Kädelläni pesin hänen pyllyvakonsakin. Minttu pyllisti pakaroitaan paremmin esille pestäväksi. Lopulta hän kääntyi minuun päin hieroen yhä vaahtoa hiuksissaan silmät ummessa. Laitoin sieneen lisää pesuainetta ja aloin pestä siskoni etupuolta kaulata aina jalkoihin. Laiton sienen telineeseen, valutin saippuaa käsiini ja aloin hyväillä hänen ihania rintojaan. Mintun terhakkaat juuri käsiini sopivat rinnat tuntuivat kiinteiltä ja liukkailta saippuaisten käsieni alla. Minttu sai saippuan huuhdottua tukastaan ja avasi silmänsä ja hymyili veden valuessa hänen kasvojaan pitkin.
– Jatka vaan vielä vähän aikaa niin emme pääse lainkaan suihkusta pois, hän sanoi ja otti sellaisen reippaan haara-asennon ja laittoi kädet lanteilleen ja selvästi nautti kun pesin ja hyväilin hänen rintojaan.
-Sieltä kanssa! Hän lisäsi osoittaen katseensa alapäänsä suuntaan muuttaen asentoaan nojaten kaakeliseinään ja työntäen lantionsa häpeilemättä eteenpäin. Tein työtä käskettyä ja pesin hänen pillunsa vakoa myöden huolellisesti ja kiirehtimättä. Irrotin suihkun telineestään ja huutelin Mintun pillun saippuajäämistä.
– Hih hih se kutittaa, kikatti tämä ihmeellinen kaunotar. Laitoin suihkun paikoilleen ja Minttu pesi minut antaen saman palveluksen kuin minäkin hänelle. Erityisen käsittelyn hän antoi peräaukkoni pesulle ja takakautta pussien saippuoimiselle samalla kertaa. Sitten tunsin, miten hän työnsi päänsä reisieni välistä väkisin tunkien ja käänsi päätään jollakin akrobaattitempullaan katsomaan minua haarojeni väistä ja huikkasi -Huhuu! nähden ällistyneen ilmeeni. Seuraavaksi hän otti kullistani kiinni ja samassa se oli hänen suussaan. Minttu oli käynyt istumaan lattialle harallaan olevien jalkojeni väliin, imi kulliani ja hyväili toisella kädellä pussejani. Koukistin polviani, että hän ylettyi hyvin tähän operaatioon. Sain tietenkin heti seisokin, vaikka kullini oli vielä hellänä viimeöisen nussimisen jälkeen.
-Halusin vain pestä sen seisokissa, hän sanoi kohottauduttuaan ja saippuoi elimeni vetäen esinahan taakse ja pudistaen hellin käsin myös terskan vaon.
Olin pettynyt, että kyse olikin vain pesuoperaation valmistelusta, vaikka aika erikoisella tavalla tosin. Minttu arvasi ilmeisesti, että kullinikin kaipaa palautumista yön jälkeen. Lopuksi hän sulki veden tulon.

Olimme nyt suihkunraikkaita ja Minttu ojensi pyyhkeeni. Kuivattelimme aikamme ja menimme aamutakeissamme keittiöön, missä äiti odotteli aamiaisen kanssa. Hän kattoi meille pari paistettua munaa kummallekin pekoniviipaleiden kanssa, leipää ja tuotemehua ja istui siten meitä vastapäätä. Tavallisuudesta poiketen olimme nyt Mintun kanssa pöydässä vierekkäin kuin aviopari konsanaan.

– Teillä oli sitten oikea lemmenyö arvaan, aloitti äiti keskustelun.
– Oli, oli ja oikein ihana olikin, vastasi Minttu häpeilemättä mitenkään ja työntäen haarukalla munaa suuhunsa ja katsoen äitiään silmiin. Päätin itse jäädä kuuntelemaan vaitonaisena näiden naisten keskustelua.
– Tätä minä olen kyllä pelännytkin jo pidemmän aikaan kun olen tiennyt teidän yhteisharrastuksistanne öiseen aikaan.
– Olisi pitänyt olla kummallekin oma huoneensa niin näin ei olisi käynyt.
-Mitään vahinkoa ei ole tapahtunut äiti. Tiesithän että minulla on kierukka.
– En minä sitä ole pelännyt, vaan mihin tämä kaikki johtaa. Teidän touhunnehan on laitontakin.
– Pakkoko sitä on maailmalle kuuluttaa? Sinä olet itse samassa juonessa mukana kun osallistuit Ripan runkkaukseen, joten moralisointi on turhaa. Me olemme päättäneet vastaisuudessakin nauttia toisistamme ja heittää turhat estot pois. Haluan kasvattaa Ripasta hyvän rakastajan ja hankin hänelle vielä todella upean tyttöystävänkin sitten aikanaan joskus tulevaisuudessa.
– Hankkisit sen vaan mahdollisimman pian, sanoi äiti tähän. En uskalla kuvitella mitä tästä nyt seuraakaan.
– Ainakin se, että ajelen tänään Ripalta munakarvat. Ne ovat epähygieeniset, tirskui Minttu.

Äiti ei voinut olla naurahtamatta Mintun kommentille ja vakava keskustelu sai tavallaan helpottuneen lopun. Olin tavattoman yllättynyt miten Mintun päättäväisyys teki hänestä tilanteen herran ja tyytyväisenä hän tökkäsi minua kylkeen hymyillen ja mussuttaen leipää samalla ja huuhtoen annoksen tuoremehulla.

Oli perjantai ja viimeinen koulupäivä ennen kesälomaa. Hajaannuimme kukin suunnallemme ja kuljin kuin unessa koko päivän osin vähän nukutun yön jälkeen ja kaikkea sitä sulatellen mitä oli tapahtunut. Minttu dominoi tilannetta ja minusta oli hyvä niin. Häntä oli helppo seurata ja antauduin mielelläni hänen johdatettavakseen. Päästyäni taas kotiin heitin kevättodistukseni pöydälle ja kaadun sänkyyni ja olin saman tien unessa.

– Herää lurjus! Sisko ravisteli minua unesta, tarvitsen apuasi!
– Mitä nyt onko jotakin hullusti?
– Ei mitään sellaista, haluan apuasi, että voimme siirtää nämä sängyt yhteen, että saamme niistä parisängyn ja enemmän tilaa.
Siirsimme minun sänkyni Mintun vuoteen viereen ja mietimme miten laitamme yöpöydät ja tuolit. Voimme myös asetella omat työpöytäämme toisella tavoin kuin nyt.
– Mitähän äiti tästä sanoo? Tuumin kuin vanhasta tottumuksesta. Jos tulee vieraita tai jotain.
– Tämä on meidän aluettamme ja saamme olla täällä miten huvittaa. Pidetään ovi lukossa jos vieraita tulee. Ei tänne tarvitse päästää ketään nuuskimaan. Eikä sellainen ketään kiinnostakaan.
– Tuo on totta, myönsin. Meidän on laitettava jotain tuohon vuoteiden väliin jäävään rakoon, se on häiritsevä. Tehdään tuosta viltistä sellainen käärö ja tungetaan se siihen, niin on kuin yhtenäinen patja.

Kun huone oli uudelleen kalustettu, riisuimme kuin yhteisestä päätöksestä vaatteemme ja laitoimme ne samalle tuolille siististi ja menimme yhteisen peiton alle.
– Nuo meidän vaatteemme ovat nyt kuin me tiukasti yhdessä läjässä, sanoin huvittuneena.
– Niinpä, sanoi Minttu ja ei kiinnittänyt sanoihini paljon huomiota, vaan katsoi minua himosta lasittunein silmin vakavana.
Kietouduimme yhteen ja aloimme suudella toisiamme pitkään ja hartaasti kuin vastarakastuneet ainakin.
– Rakastan sinua Ripa!
– Minäkin rakastan sinua Minttu.
– Ethän petä minua koskaan levittelemällä tätä meidän juttua, se murtaisi minut henkisesti, sanoi Minttu.
– En tietenkään enkä halua menettää sinua koskaan.
– Me varmaan avioidutaan joskus jonkun kanssa mutta siihen voi mennä vielä aikaa. Ollaan yhdessä näin siihen asti jooko?
– Ihan varmasti Minttu.

Tämä kaunis hetki jatkui toistemme hyväilemisellä ja suutelemisella. Minttu tarjosi minulle rintansa imettäviksi hyväillen kulliani samalla.
– Kuule Ripa ajetaan ne sinun karvasi nyt samalla.
– Joo tehdään se.
Minttu haki oman koneensa ja pyysi minua nousemaan lattialle, ettei vuoteeseen tule karvoja. Minttu oli polvillaan ja minä alastomana hänen edessään hajareisin kun hän parturoi alapäätäni. Kuulimme kun ulko-ovi kävi ja arvasimme äidin tulleen kotiin.
Minttu katsoi minua ja sanoi:
– Ota ihan iisisti ei tässä mitään.

Hetken päästä äiti koputti oveen ja tuli katsomaan mitä huoneessamme tapahtui ja näki Mintun edessäni parturoimassa minua ja huoneen uudelleen järjestetyksi. Minttu piti seisovaa kulliani kädessään ja ajeli karvoja sen ympäriltä.
– Voi hyvä jysäys teitä lapset! Tätäkö se nyt on jatkossa.
– No mitä tässä nyt on kummallista, kysyi Minttu kuin ihmeissään.
– Siskokset viettävät kuherruskuukautta ja isosisko ajelee veljensä kullikarvoja keskellä lattiaa.
– Olisitko kiltti ja toisit meille pölynimurin niin saan nämä karvat lattialta. Sanoi Minttu aivan kuin jättämällä äitinsä kommentin omaan arvoonsa.
– Onhan se hyvä, että siivoatte sotkunne kuitenkin, sanoi äiti.
Kun äiti tuli imurin kanssa oli Minttu jo lopettanut karvojeni ajelut ja ottanut kullini suuhunsa ja imi sitä hellästi runkaten samalla toisella kädellään ja pidelle palleja toisella katsoen minua silmiin samalla.
Äiti tuijotti meitä ihmeissään imuri kädessään ja sanoi.
– Sinulla näyttää olevan jo toisenlainen imu päällä likka.
Itse seisoin Mintun edessä hajareisin naama punaisena hulluna nautinnosta Mintun käsittelystä ja ajattelin jotain Lutherin kommenttia: ”Tässä seison enkä muuta voi”. Se sopi jotenkin niin minuun kuin kulliinikin ja miksei äitiinkin. Vain Minttu oli povillaan edessäni ja eikä välittänyt tuon taivallista mistään muusta. Hän ei vienyt imutustaan loppuun asti, vaan nousi ja otti imurin ja putsasi lattian. Hän ei välittänyt laittaa aamutakkiaan päälleen kun vei sen takaisin siivouskomeroon ja käveli alastomana reippaasti keittiössä äidin ohi.
– Meillä on tuolla vähän hmm juttuja, joten ei kannata häiritä, tokaisi Minttu mennessään.
– Illalla olisi kyllä saunavuoro, sanoi äiti.
– Tule kolistelemaan kun on aika, vastasi Minttu olkansa yli.

Olimme taas vuoteessa tämän ylimääräisen ohjelmanumeron jälkeen ja syventyneinä toistemme hyväilemiseen. Imin taas Mintun rintoja ja hän hyväili kulliani hellästi.
– Tehdäänkö kuusysi? Kysyi Minttu
– Tehdään vaan, sanoin, sillä tiesin mistä oli kysymys.
Minttu asettui hieman poikittain uudelle parivuodesysteemillemme, sillä tilaa tarvittiin enemmän. Varsin nopeasti hänellä oli jo kullini suussaan ja kädellään hän työnteli toista reittäni, että pitäisin sitä koukussa ja pois strategisten alueitten tieltä. Itse hivuttauduin hänen pillunsa ääreen ja Minttu olikin jo nostanut jalkansa pois tieltä ja pääsin hänen pillunsa kimppuun kielelläni. Olin jo nuollut Minttua viime yönä kun hän oli istunut sängyn laidalla ja näyttänyt valoa fikkarilla. Nyt oli kuitenkin toinen meininki. Suihkunpuhdas pillu oli raikas, mutta tunsin kuitenkin sen kiihottavan ominaistuoksun. Löysin klitoriksen nopeasti ja Minttu värähti kun aloin kielenkärjellä hyväillä sitä. Levitin käsilläni häpyhuulia ja Minttu levitti jalkojaan kääntyen osittain päälleni. Nenäni oli pillunreiän kohdalla ja nuolin klitorista ja tunsin Mintun eritteiden huumaavan tuoksun. Kullini oli melkein kokonaan Mintun suussa ja tunsin hänen voimakkaan imunsa siinä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun sain kunnolla suihin ottoa ja Minttu teki parhaansa kuten minäkin pillun kanssa. Työnsin keskisormeni varovasti pilluun ja etsin sen etureunan takaa sitä kuuluisaa G-pistettä. Minttu äänteli mielihyvästä kullin ollessa hänen suussaan ja tunsin hänen äänensä värähtelyt kullissani. Se tuntui mahtavalta. Minttu kääntyi kokonaan päälleni mutta laittoi jalkansa siten, ettei maannut painollaan naamani päällä ja minulla jäi työskentelytilaa. Minttu lypsi kulliani suullaan päännyökkäyksin. Otti suunsa hetkesi kullistani ja sanoi, että tulen kohta jos jatkat tuota sormellasi ja kysyi vielä:
– Haluatko tulla suuhuni vai jatketaanko nussimalla?
– Jatketaan nussimalla, vastasin, vaikka mieleni tekikin laskea hänen suuhunsa.

– Näytän sinulle mielenkiintoisen asennon, josta saatat tykätä, sanoi Minttu ja jatkoi. Tule tähän polvillesi ja anna minun laittaa oikea jalkani reisiesi väliin – noin. Nyt tavallaan istut oikean reiteni päällä kevyesti noin ja minä laitan sinut sisälle kädelläni tästä näin.
Minttu painautui minuun merkillisellä saksiasennolla asetti kädellään kullini pillunsa huulille työntäen sen samalla sisälle jotenkin tavattomaan syvälle. Tämä oli kummallinen saksiasento mutta tuntui mahtavalta. Sitten Minttu selitti mitä tapahtuu.
– Sinä et voi nyt tehdä oikeastaan mitään muuta kuin olla passiivinen ja minä teen varsinaisen työn lantiollani näin huomaatko?
Olin tosiaan sellaisessa asennossa, että en voinutkaan liikkua, mutta Minttu liikkui sitäkin näppärämmin työntäen pilluaan ja häpykumpuaan minua vasten todella taitavasti. Tässä asennossa näkymät tapahtumien keskipisteeseen olivat molemmilla hyvät. Minua kiihotti valtavasti nähdä miten Mintun lantio ja vatsalihakset työskentelivät onneni eteen ja pallini koskettivat hänen pakaroitaan joka työnnöllä. Minttu katsoi minua hymyillen silmiin ja kysyi.
– Miltäs näyttää ja tuntuu Ripa?
– Tämä on upeaa ja tuntuu, että olen todella syvällä sinussa.
– Syvä penetraatio muistathan, Minttu jatkoi iloisena?
Otin häntä käsillä lanteilta kiinni sillä halusin tuntea Mintun liikkeet myös niillä.
– Enkä voi tehdä mitään omalta osaltani? Kysyin.
– Et, tämä toimii vain näin mutta saan tässä itse paljon kun näkymä on hyvä ja klitoris saa kivasti kyytiä tuolla uumenissa. Tämä on oikein hyvä, vaikka joudut nyt olemaan vain hiljaa aloillasi ja nauttimaan kun nussin sinua.
Minttu pumppasi minua lantiollaan ja huohotti ja oli selvästi kohta tulossa ja silloin hän keksi miten kiihottaa minua lisää. Hän alkoi laulaa siinä tilanteessa sepittämäänsä rivoa laulua vienolla äänellä nussimisen tahdissa.

– Annapa tytölle ihanaa kyrpää,
siitä se tyttösi kovasti tykkää,
paina se syvälle pohjaan asti,
laskepa pilluun kaivattu lasti,
mulkkua pillunen innolla lypsää
kohta on orgasmi varmasti kypsää.

Laulu loppui lyhyeen, sillä lastini lähti ja Minttu huusi: Hip hurraa! Myös hänen vittunsa supisteli ihanasti.
– Sieltä tullaan! Hän sanoi ääni väristen ja pusersi kaikin voimin itseään minua vasten. Minusta tuntui, että kaikki entiset ja nykyiset jumalat ja enkelit katsoivat meitä ja taputtivat käsiään. Vaivuin Mintun päälle ja upposimme suudelmaan huohottaen ja kiepsahtaen kyljillemme.
– Levätään vähän, sanoin jonkin ajan kuluttua
– Levätään vaan, vastasi Minttu mutta pyyhitään kuitenkin välineet ensin.

Olimme kai nukahtaneet hetkesi äidin koputtaessa oveen ja tullessa huoneeseemme.
– On aika lähteä saunaan lapset.
Hän oli pakannut saunavehkeet valmiiksi ja Minttu laittoi päälleen yöpaidan ja aamutakin, minä bokserit aamutakin alle. Sauna oli alakerrassa ja menimme sinne ensi kertaa yhdessä. Aikaisemmin Minttu ja äiti olivat saunoneet ensin.

Lauteilla istuimme nyt kaikki kolme rinnakkain miedossa löylyssä ja katselin äitiäni, joka oli hyvänmuotoinen nainen ja vielä reilusti alle neljänkymmenen. Hän oli saanut Mintun jo yhdeksäntoista vanhana. Kahden upean naisen välissä istuminen aiheutti minulle vähitellen nousevan seisokin. Olin jo rohkaistunut uudesta eroottisesta ilmapiiristä perheessämme ja aloin varovasti runkata kulliani häpeämättömästi. Äiti huomasi tämä ja sanoi:
– Pitääkö sitä nyt saunassakin ruveta touhuamaan?
Minttu tuli heti tuekseni ja tarttui kulliini jatkaen sen hyväilyä, katsoi äitiin päin ja sanoi:
– Sanotaanhan sitä Raamatussakin, että kirottu on se nainen, joka ei kiimaista miestä auta.
– Ei se kyllä niin mennyt. Siinä kohtaa luki, että kirottu se mies, joka ei kiimaista naista auta, korjasi äiti, joka oli myös kirjansa lukenut noista erikoisista kohdista, missä puhutaan seksistä ja erotiikasta.
– Tule jo tälle vuosisadalle äiti! Sukupuolten on oltava tasa-arvoisia, eikä miehiä saa syrjiä näissä hengellisissäkään asioissa, kommentoi Minttu jatkaen harrasta runkkaamistaan nostaen leukansa uhmakkaasti pystynpään.
Äiti katsoi tytärtään silmät pyöreinä ja sanoi:
– On siinä minulla varsinainen naispappi saarnaamassa saunanlauteilla alasti veljensä kulli kädessään!
Minusta tämä keskustelu oli todella huvittavaa ja ihailin Mintun älykkäitä sutkauksia, vaikka nauru ei meinannut irrota Mintun vedellessä esinahkaani ja kopeloidessa pallejani ”saarnansa” aikana.
– Helvettiin pääsette vielä molemmat, sanoi äiti huvittunut hymy naamallaan, sillä hän ei voinut muuta tyttärensä fiksun sanailun takia. Hän kai päätti antaa tulevasta hieman esimakua ja heitti reilusti löylyä kiukaalle.
– Älä nyt helvetissä paista meitä tänne saunaan! Huusi Minttu närkästyneenä.
Äiti oli kaksinkerroin suojautuen kovimmilta löylyn puuskilta ja hihitti vahingoniloisesti tempulleen, meidän paetessa löylyhuoneesta.
– Se on vaan kateellinen! Heitti Minttu kun menimme saunan ovesta pesuhuoneeseen.
Minttu avasi suihkuun äidin jäädessä vielä hetkeksi saunaan ja suutelimme kiihkeästi. Minttu jatkoi jo vähän lerpahtaneen kullini käsittelyä ja kuiskasi:
– Me näytetään sille vielä odotapas.

Minttu kävi vatsalleen saunanpenkille ja aloin saippuoida häntä ja pestä vaahtoavalla sienellä jo totutulla tavalla. Selkäpuoli oli jo valmis kun äiti tuli löylystä punakkana ja hikisenä. Minttu makasi selällään ja pesin hänen vatsapuoltaan kullini sojottaessa upeasta näystä johtuen.
– Onko tuolla Ripalla jatkuva seisokki kun se kulli on aina pystyssä kun näen sen?
– Kai se on levossa ainakin kun on koulussa, vastasi Minttu, minä ainakin tykkään siitä kun miehellä seisoo minun takiani vaikka jatkuvasti. Se on jotenkin imartelevaa kun oma olemus saa sellaista aikaiseksi. Kaikilla naisilla ei ole yhtä hyvä onni.
– Älä nyt viitsi, kyllä minäkin vielä naisesta käyn ja olen seisottanut enemmän kulleja kuin voit edes kuvitella tyttö pieni.
– En minä ole mikään pieni tyttö, vaan täysi-ikäinen jo ensi kuussa muista se! Sanoi Minttu, joka ei ilmeisesti pitänyt äidin tytöttelystä.
– Ihanaa, jatkoi Minttu kun pesin hänen pillunvakoaan sienellä hangaten
Äiti lopetti suihkuttamisen ja istui vastapäiselle penkille katsomaan touhujamme. Hieroin vielä Mintuin saippuaisia rintoja molemmin käsin ja hänen tarttui kiitollisena kulliini vedelleen sitä liukkaalla saippuaisella kädellään yhä komeampaan seisokkiin. Hänen nänninsä nöpöttivät ja olen varma että, äiti hieman kateellisena katseli hänen nuoria kiinteitä pystyrintojaan. Eiväthän äidinkään rinnat olleet pahan näköiset mutta ne olivat isommat, eikä lyijykynä olisi taatusti pudonnut niiden alta kuten varmaan Mintun rintojen alle asetettuina olisi käynyt.
– Pestään äiti seuraavaksi, sanoi Minttu.
– Minä en suostu teidän riettaaseen käsittelyynne olen sentään sivistynyt siveä nainen. Sanoi äiti, vaikka oikeasti hymyili.
– Sinäpä nyt vitsin murjaisit, totesi Minttu.
Luulen, että äiti oikeasti toivoi meidän kiinnittävän myös häneen huomiota naisena.

Minttu kävi suihkussa ja pakotin äidin hellästi omalle penkilleen vatsalleen ja aloitimme hänen pesemisensä. Otin vatiin lämmintä vettä ja molemmille pesusienet, jotka olivat pian vahvassa vaahdossa. Etenimme jaloista ylöspäin kumpikin omalla puolellamme penkkiä ja seurasin sienelläni Mintun pesemistä tehden vastaavat liikkeet. Pyllynvako pestiin huolella ja äiti mumisi, että ei sieltä, vaikka ei vastustellutkaan sen enempää. Sitten kun homma oli valmis, käskimme äidin kääntyä ja aloitimme saman operaation etupuolelta. Reisien sisäpintoja hangatessamme äiti sanoi, että lopettakaa jo ihmeessä, mutta eihän me toteltu ja hymyiltiin vaan toisillemme. Hän yritti suojella alapäätään mutta nostimme hänen kätensä määrätietoisesti pois ja pitelimme niistä kiinni kun pesimme pillun karvoineen kunnolla. Sama juttu rintojen kohdalla ja seisova kullini heilui äidin silmien edessä, jota hän tuijotti. Koettelimme rintoja myös paljain käsin ja tunsimme, että hänen nänninsä olivat kovettuneet käsittelymme takia. Minttu hymyili minulle ja iski silmää ilkikurisesti.

Pesuhomma eteni myös minun kohdallani Mintun taitavien käsien alla ja kun olimme huuhtoneet saippuat, meni Minttu nojaamaan kaakeliseinää vasten ja sanoi minulle:
-Ripa tule tänne, hoidetaan tämä äidin keskeyttämä juttu loppuun asti.
– En tiennyt mitä Minttu aikoo ja tottelin kiinnostuneena ja menin hänen eteensä. Minttu tarttui kulliini ja runkkasi hetken varmistaen sen erektion ja levitti sitten jalkansa ohjaten minut hujauksessa sisälleen. Hän otti tutun asentonsa, laittoi kädet lanteilleen ja haara-asennossa seinään nojaten työnsi lantionsa eteenpäin.
-Nyt nussitaan se äskeinen lastisi pois. Aloin työnnellä ja Minttu vastasi lantiollaan hyräillen vanhaa työlaulua, toistellen säettä.

-Hei hoo junttali poo,
juntta se nouse ja laskevi joo…

Äiti istui aivan hiljaa uskomatta silmiään ja korviaan tämän esityksen aikana.
– Voi Jumalan pyssyt ja taivaan talikynttilät! Kaikkea sitä näkee ennen kuin silmät putoo! Siunaili äiti, vaikka ei mikään uskovainen ollutkaan. Hänen oli kuitenkin pakko seurata esitystämme aina siihen asti kun minulta tuli ja ilmeisesti Minttukin osasi jotenkin ajoittaa omaa orgasmiaan. Kun homma oli selvä, hän piteli minua kiinni itsessään ja antoi pillunsa supistella vielä tovin kullini ympärillä kunnes erektio alkoi laskea.

– Huuhtokaa hitossa tuo lattia, etteivät seuraavat saunojat liukastu spermaan! Komensi äiti

5 kommenttia viestissä: “Jihuu! 3. jakso”

 1. jippijaijee says:

  Hyvä linja tämän novellisarjan suhteen jatkuu! Joitain pieniä välimerkkivirheitä olin tuolla havaitsevinani, mutta ne oli niin mitättömiä et ei ne menoa haitanneet. Jatkoa vaan! 🙂

 2. Haaveilija says:

  Erittäin hyvä. Saisi olla hieman pitempi ja milloinkas äiti pääsee iloon mukaan?

 3. zeizet says:

  Upea tarina, todella mukavaa luettavaa. Jatkoa ehdottomasti!

 4. ihailia says:

  Nää Ripasta ja Mintusta kertovat jutut on ihan älyttömän hyviä!! Lisää näitä! 4. novellia odotellessa…

 5. Letkuspede says:

  Tämä on itseasiassa todella viihdyttävä sarja. Kepeä, lämmin ja tunnelmallinen. Kirjoituskin on pääosin kohdallaan, mitään häiritseviä virheitä ei ole. 4/5

Kommentoi

top