search
top

Ihanat naapurit 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 2.64 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on jatkoa Ihanat naapurit 3 osa. Jatkoa on tulossa

Liisan kertomus
-Niin se vaan on. Koulut alkavat taas ja lapset aloittavat uuden lukukauden. Suvi… ei uskoisi olevan jo 13v ja tyttö menee yläasteelle.. Tänään taidan mennä käymään Jaanan luona. Hän lupasi esitellä minulle uusia vaatteita, joita hän osti ulkomaan matkoilla kesällä.
”Avaa sinä Jukka ovi! Siellä on varmaan Liisa.”
”Moi Liisa! Kiva kun tulit, Jaana jo odotteli sinua.”
”Ai jaa! Niin hän lupasi näyttä jotain vaatteita, kun olitte matkoilla.” ”Hei Liisa ihana nähdä sinut” –Jaana halasi minua ja antoi yllättäen suukon. Tunsin miten Jaanan rinnat painautuivat omaani vasten. Sitten menimme makuuhuoneeseen sovittelemaan leninkiä. Jaana avusti riisumalla ensin omani pois, huomasin kuinka hän katsoi isoja rintojani. Oikeastaan meillä on yhtä isot rinnat. Sitten hän puki minulle leningin päälle.
”Tuo näyttää hienolta, olet todella kaunis.” -Kiittelin Jaanaa, katselin vielä itseäni peilistä miltä näytän,kun yllättäen Jaana tuli taakseni ja laittoi kädet olkapäilleni, tunsin hänen kevyen hengityksensä. Sitten hän siirsi kädet rinnoilleni ja hieroi niitä. Olin hieman hämillään, mutta en välittänyt. Jaana alkoi riisua leninkiä pois ja sitten olinkin vain alusasu päällä. Seisoin yhä peilin edessä kun Jaana laittoi kätensä pillun kohdalle. Sormet hakeutuivat iholle, tunsin kuinka sormet hakeutuivat pilluni sisään. Havahduin ja se tuntui minusta hyvältä. Jaana vei minut sängylle makaamaan, siinä hän riisui loputkin pois ja samalla itsensä. Olimme alastomina ja suutelimme toisiamme. Jaana alkoi nuolemaan pilluani. Jaana osasi tuon taidon, hänen kielensä liikkui pillussani, aloin kostua. ”Nuole minun vittua Liisa, mä pidän siitä kun toinen nainen nuolee vittuani. –Nyt oli minun vuoro, aloin nuolemaa Jaanan vittua. Siinä touhusimme hetken, kunnes yllättäen Suvi ja Jenna ilmestyivät, tytöt tulivat koulusta ihmeen aikaisin, ehkä oli lyhyt päivä. He näkivät meidät ja me katsoimme pitkään heitä ja nyt saamme ehkä kuulla kunniamme, mutta ei. ”Ahaa! Äidit pitävät hauskaa, no jatkaa vain..heippa!” –Sen Suvi sanoi ja tytöt lähtivät, me jatkoimme rakastelua ilman miestä tällä kertaa.
Suvin kertomus
”Olipa näky äitimme muhivat keskenään. Suvi sanoi.”
-Menimme alakertaan, jossa sauna on. Jukka siellä remontoi saunaa ja menimme sinne katsomaan mitä mies siellä saa aikaan. Jukka oli siellä vain boxerit päällä, kuuma kun oli urakoida. ”Kas tytöt, mitä teille kuuluu?” ”Ihan hyvää, tultiin koulusta, äidit sovittelivat vaatteita ja me tultiin tänne. Jenna sanoi.” -Jukka seisoi siinä hetken, huomasin, että sen kulli alkoi seistä, etumuksessa oli jo melkoinen teltta. Sekös meitä nauratti. Emme kertoneet äitimme seksi kohtauksista. Saunassa oli tosi kuuma olo vaikka kiuas ei ollut päällä. Riisuimme joitakin vaatteita pois, päälle jäi rintaliivit ja housut. Istuimme ja nautimme virvokkeita. Yllättäen Jukka laittoi kätensä reidelleni. Pikku hiljaa Jukan käsi hakeutui kohti alapäätäni, en kiinnittänyt huomiota, vaan juttelimme. Jukan käsi löysi pilluni, sormet eksyivät pillun sisään. Jenna huomasi tilanteen, hän alkoi hieroa rintojaan. Jukka nousi ylös, miehen kalu osoitti suoraan kasvoille, aloin hieroa miehen etumusta, kullinpää näkyi jo selvästi boxerien reunasta ja miten iso Jukan kulli on. Pudotin miehen boxerit alas, kulli pomppasi suoraan suuni eteen. Annoin suukon terskanpäähän. Riisuin rintsikat pois, otin kalun käteeni ja taputtelin kullinpäätä rinnoilleni, nännit jo kovenivat tuosta. Nussin miehen kullia rintojen väliin, Jukan kulli pyrki aina suuhuni, se kun on niin iso. Jenna tuli viereeni. Otin kullin suuhuni ja aloin imemään. Kulli tuntui entisestään kasvavan. Annoin välillä Jennan ottaa suihin. Sitten nousin seisomaan, suutelimme ahnaasti, olin jo tosi kiimassa, pian on saatava kullia vittuun, muu ei tässä vaiheessa kiinnostanut. Jukka pudotti housuni pois. Hän alkoi nuolemaan vittuani. Aloin kostua, tunsin kuinka ihanalta se tuntui, miehen partainen leuka koskettaa ihoani. Jukan kieli tunkeutui vittuni sisään. Se tuntui taivaallisen ihanalta. Siirrymme jollekin patjalle makaaman. Jukka on keskellä ja me vieressä. Vuorotellen imemme miehen kullia. Iso kulli ei meinaa mahtua kokonaan suuhuni. Nuolen kullin vartta pitkin vedoin. Sitten Jenna menee Jukan päälle ratsastamaan, kulli menee ääriä myöten Jennan vittuun. Olen Jennan takana nuolemassa tytön perä aukkoa ja Jukan kullin vartta. Otan kullin pois vitusta ja alan imemään. Tuntuu hyvältä imeä kullia, joka ollut tytön vitussa. Laitan kullin takaisin. Hetken Jenna nussii siinä, sitten on minun vuoro. Menen samaan asentoon mutta olen selin miestä vasten. Vihdoin tuo mahtava kyrpä menee sisään. Jukka nussii kuin härkä. Vittuni puristaa kullia tiukasti. Jenna ottaa kullin ulos vitusta ja alkaa imemään ahnaasti. Koko kyrpä on tytön suussa. Jenna sylkäisee kulliin ja laittaa sen, se menee sisään kokonaan. Taas nussimme kuin pedot, hiki virtaa olo on kuin pätsissä. Saan orgasmin ja alan tuntea Jukan lähestyvän, kun mies karjuu tuolla tavoin. Ensimmäinen sperma ruiskaus vittuuni ja sitten valtava ruiskaus lisää spermaa. Jukan kulli päästää kakki lastin sisääni. Kullin ollessa yhä vitussa osa spermoista valuu pois, Jenna ottaa ne suuhunsa ja samalla kullin pois vitustani ja imee Jukan spermaisen kullin. Sitten Jenna antaa suustansa osan spermasta minulle ja lopulta nielemme kaiken. Hikisinä emme huomanneet kun äitimme katsoivat meitä tyttöjä ja miestä, olimme nussineet heidän katsellessa . ”No niin täällä sitä saatiin aikaa jotain remonttia, kahta teini narttua nussittiin kunnolla, mitäs sanot Liisa tähän.” ”Oikein hyvä tytöt, remontoikaa tuota kullia kunnolla myös ensi kerralla ja kovemmin. Liisa sanoi.” -Nauroimme kaikki kolme, sillä se oli hauskasti sanottu. Ja eikä tämä jää tähän, Jukan kulli on parasta, tai oliko se Diegon, josta myöhemmin lisää.

-Pari päivää myöhemmin kotona äiti kertoi, että serkkumme Katri haluaisi tulla käymään meillä viikonlopuksi. Ja sehän se sopii. En ole nähnyt Katria moneen vuoteen, koska se perhe asuu aivan pohjoisessa. Katri on jotain 12v tummahiuksinen tyttö. Kahden päivän kuluttua perjantai iltapäivällä Katri saapui meille. Tyttö oli aika pitkä ikäänsä nähden, yhtä pitkä kuin Matias. Tervehdimme ja halasimme toisiamme. Myös Matias halasi serkkuaan, vaikka pojalla ei ole tapana tehdä niin. Kalu sillä sen sijaan taisi herätä, kun käsi kävi salaa etumuksella.
Äiti laittoi jotain syötävää, sillä välillä näytin taloamme. Asuimme kolmistaan, kun äiti ja isä erosivat juuri kun tämä talo oli ostettu. Minulla oli oma huone ja Matiaksella. Ruoka pöydässä kerroin niistä valokuvauksista. Katri oli hyvin kiinnostunut ja kysyi koska menen seuraavan kerran. ”Huomenna olisi tarkoitus mennä, mutta voin perua sen, nyt kun sinä olet täällä.” ”Ei..älä peru, mä haluan nähdä sen paikan. Mennään sinne. Katri sanoi.” ”Saahan Katri tulla sinne, äiti?” ”Tottakai kultaseni, näytä tytölle millaista siellä on ja ne Espanjalaiset komeat miehet, jotka ottavat kuvat.” –Näin selvästi kuinka äiti iski silmää sanomalla komeat miehet. Tiesin mitä siitä reissusta tulee. Diego ja Juan haluavat panna Katria. Mietin yhtä asiaa, onkohan Katri vielä neitsyt, vai onko jo nussinut jonkun pojan kanssa. Siitä pitää ottaa selvää yön aikana. Jos tyttöä ei ole pantu, sen homman saa hoitaa iso kaluinen Matias. Onneksi meillä on yksi vuode autotallissa, sen haimme Katrille. Yön tullessa juttelimme Katrin kanssa harrastuksestani ja muusta. Sitten kysyin Katrilta onko sillä poika kaveria ja onko ollut jonkun kanssa jo sillai eli tehnyt sitä. ”On minulla kavereita ja tapailut yhtä luokka kaveria, mutta enimmäkseen me ollaan tytöt keskenään. Niin sä tarkoitat, että oonko ollut sängyssä jonkun kanssa, en vielä ole.” ” No halutsä kokeila jo nussia jonkun pojan kanssa?” ”Olishan se jo kivaa kokeilla, mutta mä oon vasta 12v, liian nuori.”
”Älä välitä mä tein se jo sinun iässä. Et usko miten ihanaa se on, kun miehen kulli on pillussa. Mä voin järjestää sen nyt sinulle Katri. Matias saa panna sinua.” ”Ootsä hullu! Eihän sinun veli voi minua panna. Entä jos äitisi herää, ei hitto Suvi.” ”Tule mennään pojan huoneeseen, se kumminkin runkkaa siellä. Katsotaan ensin oven raosta. Näetkö mitä se touhuaa. Katso sen isoa kalua.” –Katri katsoi Matiaksen kalua, joka seisoi pojan runkatessa sitä. ”Ei voi olla totta, onko sillä noin iso kalu, Katri kysyi” ”Tule sisään.. Ahaa täällä sitä vaan runkataan” ”Mitä hittoa te täällä teette! Menkää pois.” –Matias yllättyi täysin ja yritti peitellä seisokkiaan peitolla nopeasti. Huitaisin peiton pois ja Matiaksen kalu tuli esiin, poika pomppasi ylös sängystä. Katri katsoi ihmeessä. ”Näetkö Katri millainen kulli tuo on. Matias nyt kuuntelet tarkkaan. Saat nussia Katria, koska tyttö on vielä neitsyt.” ”Sä oot ihan pimee muija. Pitääkö mun panna serkkua?”
”Joo sä teet sen vittu vie ja nyt. Ai..niin sä oot muuten nussinut naapurin Jaanaa kesällä.Jennan äitiä.” ”Täh! Onko se totta. Katri kysyi” ”On se,ja tytön isä nussinut minua, viimeksi tällä viikolla sitten minua ja Jennaa.” ”Kuka Jenna on?” ”Meidän naapuri, oikein mukavia ihmisiä. Jenna 13v on Jaanan tytär ja Anne 15v on Jukan tytär. Me ollaan kaikki harrastettu seksiä keskenään.” ” Hyvä on sitten mä suostun panemaan tyttöä, mutta äidille ette kerro tästä.”
-Ei kerrota. Haluatko Katri, että Matias vie neitsyytesi?” ”Joo mä haluan, sä saat opetta minua, Suvi.” –Matias meni sängylle makaamaan ja me tytöt aloimme riisua itsemme. Minä olin jo alastomana, mutta Katri hieman ujosteli, niinpä mä avustin tyttöä. Katrilla hyvin kehittyneet rinnat, eivät isot, mutta hieman pienemmät kuin minulla, pillulla pikkasen karvaa. Nyt Katri on alastomana. Matias katseli meitä kulli pystyssä. Menimme pojan viereen ja näytin miten kullia käsitellään. Otin pojan kullin käsiin ja aloin vetää esinahkaa taakse. Samalla nuolaisin terskanpäätä. Sitten annoin kullin mennä suuhun syvälle. Katri katsoi ihmeessä miten kalu menee suuhuni. Hitaasti vedin kullin pois suustani, nuolin vielä kullin vartta ja palleja. ”Nyt tee samoin kuin mä. Laita kätesi kullin ympärille ja vedä nahkaa taakse. Runkkaa kalua samalla. Sitten laitat terskanpään huulillesi ja nuolaise sitä. Hyvä noin sä alat heti oppia. Sitten annat kalun mennä suuhun.”
–Katri opetteli imemään kullia. Samalla kun tyttö imi kalua, mä menin tytön haarojen väliin ja aloin nuolemaan Katrin pillua. Tyttö oli ihmeessä hetken, mutta antoi minun jatkaa, kun kerroin että se kuuluu hommaan. Katrin vittu alkoi kostua, selvästi tyttö oli tulossa kiimaan ensimmäistä kertaan. Katri jatkoi kullin imemistä, runkkausta. Matias hengitti syvään ja oli jo melkein tulossa, onneksi tyttö hellitti hieman. Sitten oli aika nussia. Näytin ensin miten kulli menee vittuun. Matias makasi edelleen ja menin sen kullin päälle istumaan. Katri katsoi tarkkaan kun kulli upposi vittuni sisään. Aloin ratsastamaan. Litinä vaan kuului kun pojan kulli liikkui sisälläni. Pyysin tyttöä taakseni ja ottaisi kullin pois vitusta ja imisi sitä. Katri teki niin, kulli meni tytön suuhun vaikka Matiaksen kulli onkin iso. Katri jatkoi imemistä ja kullin varren nuolemista ja sitten laittoi kullin takaisin. Jatkoin hetken vielä nussimista. Sitten oli Katrin vuoro. Tyttö meni nelinkontin asentoon. Matias alkoi työntää takaapäin varovasti kullia tytön pilluun. Katri äänehti voimakkaasti, joten laitoin käden sen suulle, ettei äiti heräisi, toivottavasti. Hitaasti pojan kulli menee tytön sisään. Sitten Matias nussii tyttöä ja vetää hieman verisen kullin ulos. ”Katso Katri, nyt olet nainen, etkä neitsyt. Käydään pesulla ja jatketaan naimista.”
–Suihkun jälkeen jatkoimme panemista. Nyt Katri meni Matiaksen päälle ratsastamaan. Tyttö aloitti hurjan nussimisen. Hetken kuluttua näin ilmeestä miten Katri saisi ensimmäisen orgasmin. Matias karjaisi jotain, ilmeisesti poika oli tulossa. ”Nyt tulee spermat..Aagh!! Nyt tulee! Sperma lasti lähti Katrin pillun sisään. Tyttö säikähti hieman, mutta mä lohdutin tyttöä. ”Se on vain spermaa, sitä tuli sinun pilluusi. Katri nousi päältä, osa spermasta valui ulos ja mä nuolin Katrin pillun spermasta. ” Kysyin tytöltä, miltä tuntuu nyt?” ”Ihanalta.. kauhea hiki tuli siinä. Nyt mä haluan aina kullia, saanko mä lisää?” ”Ime vielä kullia, kyllä tuolta pojalta vielä tulee.” -Katri jatkoi vielä Matiaksen kullin runkkausta ja imemistä. Eikä mennyt pitkään kun pojalta taas tuli,tälläkertaa vähemmän, nyt Katri sai lastin suuhunsa. Tyttö yskäisi, mutta mä sanoin, että niele spermat. Katri nielaisi Matiaksen spermat kun yht’äkkiä äiti ilmestyi ovelle. Ja sanoi jotain. ”Mitä ihmettä teette? Oletteko jo opettanut Katria nussimaan? Mitä jos tytön vanhemmat saa tietää, etenkin kun ovat uskovaista perhettä.” ”Täh! mitä ihmettä. Suvi sanoi.” ”Se on totta. Me ollaan sitä porukkaa. Katri sanoi.” ”Mutta äiti, ei sitä tarvi kertoa pidetään se meidän tietona. Sitä paitsi se on tehty. Katri on nyt nussittu ja mä luulen, hän haluaa lisää.” ”Voi luoja teitä, no hyvä on. Haluatko tulla mun luo Katri, niin jutellaan hetki.” –Katri meni äidin luo ja minä jäin vielä veljeni kanssa jatkaa panemista, sillä mä jäin ilman, pillussani ei ole spermaa. Se miksi äiti halusi Katrin sinne, sitä ei tarvi selitellä, sillä äiti huolehtii tytöstä

14 kommenttia viestissä: “Ihanat naapurit 3”

 1. Iha kovana says:

  Jatkoa

 2. joo says:

  Mä kostuin ja sain montaki orgasmii, että jos multa kysytää nii tosi hyvä on.

 3. random says:

  Liian paljon kirjoitus virheitä

 4. mannermaanjäbä says:

  Uskomattoman tökerö tekele! Muutenkin typerää, alakoululaisen tekstiä!

 5. kalohm says:

  Ei tässä ketään syytetä. Vaan kun olin ensin kirjoittanuit ko.novelin wordilla, sen jälkeen siirsin novlelille ja aloin tarkistaa lukua ja korjailla, niin tietokoneeni hävitti tosta noin vaan osan riveistä jne.Sitä kun yrittää uudestaan, niin homma karkaa…se siitä.

 6. teppo says:

  Hyvä tarina , jatka vaan kirjoittamista.

  • joik2ww says:

   Josko vain lopetat moderaattoreiden syyttämisen siitä, ettet osaa kirjoittaa asiallisesti…. Poistetut kommenttisi ovat tyyliin “sairasta… ihan paskaa yms.” tai muuten vain epäsoveliaita tai aiheettomia.

 7. kalohm says:

  Tässä kävi niin, että kun aloin tarkistaa ja korjaila txt:ä. Koko kirjoitus jostain kummasta katosi novelin sivustolta. Joten homma meni uusiksi. Sorry!

 8. lukija1234 says:

  Kieliopillisesti hirvittävä, mikä tekee lukemisestakin hankalaa. Kannattaa kiittää todella paljon huomiota ns. “helppoihin pilkkuihin” ja miten puhetta lainataan tekstiin. Ideana OK.

 9. matti says:

  mitä ihmettä? En ymmärrä alkuunkaan mitä tässä tapahtuu. tarina on kuin sienipäisen nistin kertomaa

 10. Jaajaa says:

  Aikamoinen… sekava.

 11. jp says:

  aika sekainen ja muutenkin eiköhän hieman kannattaisi tarkistaa tuota ikäpuolta tarinoissa

 12. Joppe says:

  Liikaa yhdys sana virheitä. Muuten hyvä.

 13. kaikkea läpi pääsee says:

  Ei voi lukee, ei. Liian pitkät kappaleet. Välillä kerronta mennyttä ja yhtäkkiä nykystä kun taas mennyttä.
  Ei tosta edes kostunut, kun niin surkea kerronta tyyli, joka olisi ennemminkin niskalaukauksen ansainnut. Sry.

Kommentoi

top