search
top

Jihuu! Huusi sisko täysillä 2. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 3.52 out of 5)
Loading...

Kutsu minua Ripaksi.

Oikeastaan nimeni on Risto mutta kotioloissa nimet tavallisesti väännettään joksikin muuksi. Sisareni on Minna, mutta minustakin Minttu on kiva kutsumanimi, jota hän itsekin käyttää. Hanna äitiämme sanotaan aina Hannaksi. Viimeksi en maininnut näitä nimiä, koska niillä ei silloin ollut mitään merkitystä. Kuten mainitsin, olen viidentoista ja sisareni kaksi vuotta minua vanhempi. Meillä oli äskettäin merkillinen perhetapaus, joka päättyi siihen, että molemmat naiset hoitivat minulle käsillään mahtiorgasmin ja se lähensi mitä henkisesti valtavasti. Olihan meillä nyt yhteinen salaisuus, joka myös jäisi perhepiiriin. Meidän seksuaalielämämme muuttui hyvin radikaalisti vapautuneemmaksi tuon tapauksen myötä ja syyllisyys tästä luonnollisen tarpeen tyydyttämisestä katosi. Se ei käynyt hetkessä eikä yhden kerran jälkeen, mutta se oli alkulaukaus kehitykselle, josta aion kertoa hieman enemmän.

Tabujen rikkominen on aina vapauttavaa, sillä se mikä on sopivaa ja sopimatonta on syöpynyt kulttuuriimme syvälle alitajuntaamme ja ihmisyyteemme. On totta, että biologisesti on tarkoituksenmukaista, ettemme lisäänny lähisukulaistemme kanssa, mutta kuka puhuu lisääntymisestä? Minä puhun seksuaalisuudesta ja ne ovat hieman eri asioita. Varsinaisina moottoreina jatkotapahtumien kehittymisessä olimme sisareni kanssa etulinjassa, mutta äitimme Hanna seurasi mukanamme aikanaan yrittäen toppuutella siinä kuitenkaan onnistumatta.

Pari päivää edellisen tapahtuman jälkeen asiat alkoivat kehittyä uuteen vaiheeseen, sillä Minttu palasi kotiin oltuaan isäänsä tapaamassa toisessa kaupungissa. Vanhempamme olivat eronneet jo vuosia takaperin. Päivärutiinien päätyttyä katselimme yhdessä televisiota mutta ohjelmatarjonta oli tavanomaisen huonoa. Kymmenen uutisten jälkeen kävimme iltapesulla ja vetäydyimme kaikki vuoteisiimme. Mitään keskustelua edellisestä tapauksesta ei syntynyt, vaikka varmasti jokainen mietti sitä paljon mielessään. Olimmehan rikkoneet yhdessä niin monta yhteiskunnallista normia ja jopa lakia. Hyväksikäytöstä on kuitenkin vaikea puhua sillä tavallaan minä olin se, joka sain varsinaista seksuaalista käsittelyä perheeni naisilta. He halusivat tuottaa minulle iloa ja siinä kaikki.

Valo keittiöstä siivilöityi ohuen yöpaidan läpi Mintun tullessaan makkariin ja hänen vartalonsa varjo oli hurmaava. Hän on muutenkin lähes sietämättömän kaunis nuori nainen ilman meikkiäkin. Vähän saman näköinen kuin Abban Agneta nuoruutensa kukoistuksessa, pitkäsäärinen ja hoikka, todellinen namupala. Vaaleat kutrit olkapäille asti villisti liehuen aina ulkona tuulessa. Olen aina ihaillut häntä ja Minttu tietää sen hyvin ja hymyilee minulle hyväksyvästi kun huomaa katseeni nauliintuneena häneen. Hän saattaa joskus vieläpä keimailla virnistäen ja antaa lantiolleen ylimääräisen vihjailevan liikkeen kun muut eivät ole näkemässä.

Olin jo vuoteessani kun Minttu tuli iltapesultaan ja sammutti kaikki valot sulkien makuuhuoneemme oven. Aloitin keskustelun miltei heti Mintun kanssa, kun hän oli päässyt omaan sänkyynsä.
-Kuule Minttu, haluaisin jutella kanssasi yhdestä asiasta.
– Jutellaan vaan mutta odota kunnes äiti nukkuu, ettei synny mitään odottamatonta. Hän varmaan käy jossain vaiheessa ovemme takana kuuntelemassa tapansa mukaan, että täällä on hiljaista, sanoi Minttu.
Olimme pitkään puhumatta mitään ja olin jossain vaiheessa kuulevinani äidin askeleet keittiössä makuuhuoneemme puolelta, vaikka oven alta ei näkynyt mitään valoa. Kului luultavasti tunti kun kuiskasin Mintulle.
-Nukutko jo?
– En, hiivi tänne minun sänkyyni mutta varo kolistelemasta tuota jakkaraa, hän kuiskutti.
Hiippailin niin hiljaa kuin pystyin Mintun sängyn luo pimeässä. Hän oli vetänyt peiton sivuun ja opasti minut kädellään viereensä siirtyen lähemmäs seinää, että sovimme kapeaan vuoteeseen molemmat. Jouduimme olemaan aivan kiinni toisissamme yhteisen peiton alla ja tunsin Mintun lämpimän kehon itseäni vasten hänen ohuen yöpaitansa läpi. Minttu oli kääntyneenä minuun päin ja tunsin hänen hengityksensä kasvoillani.
– Sinä tuoksut hyvältä Minttu, kuiskasin miltei hänen suuhunsa.
– Se johtuu hammastahnasta, jossa on minttua, kuiskasi hän takaisin ja kiersi kätensä ympärilleni kainaloni ali.
Olimme hiljaa melko kauan, mutta mitään ääniä ei kuulunut muualta huoneistosta.
– Tiedätkö Minttu, että en ole vielä koskaan suudellut ketään tyttöä?
-Älä viitsi ei voi olla totta, kuiskasi Minttu takaisin.
– Totta se on ja ajattelin kysyä voisitko opettaa minua, etten joutuisi noloon tilanteeseen jonkun tytön kanssa.
– Tietenkin voin, Minttu kuiskasi ja jatkoi, laita kätesi minun olkapääni yli niin, että voin olla kainalossasi.
Noudatin Siskoni ohjetta ja niin olimme aivan kiinni toisissamme ja tunsin Mintun täydellisten rintojen painautuvan minua vasten. Hän nosti vielä toisen jalkansa päälleni ja oma jalkani oli hänen haarojensa välissä. Nyt myös lantiomme olivat kiinni toisissaan ja Minttu tunsi kovan seisokkini häpykumpuaan vasten.
-Sinulla tuntuu olevan kulli kovana jo, hän kuiskasi ja painoi hellästi täyteläiset kosteat huulensa omiani vasten. Minut valtasi voimakas mielihyvän tunne kokiessani ensi kerran tytön huulet suudelmassa. Yritin seurata Mintun huulten liikkeitä ja se alkoikin sujua aivan luonnostaan. Eihän tämä ollutkaan niin vaikeaa kuin kuvittelin.
– Tiedätkö mikä kielari on? Hän kysyi hetken kuluttua.
-Olen kuullut mutta en osaa oikein sanoa, vastasin.
-Tässä tulee, sipisi Minttu.
Hän painoi huulensa tiukasti omiani vasten ja äkkiä tunsin, miten hänen kielensä tunkeutui huulieni välistä suuhuni ja alkoi hyväillä omaa kieltäni. Noudatin esimerkkiä ja kielemme alkoivat hyväillä toisiaan suussamme. Minttu käänteli hieman kasvojaan ja suudelmamme muuttui todella intohimoiseksi. Tämä ei ollut enää mitään pussaamista, vaan jonkinlaista suuseksiä ajattelin. Seisokkini koveni entisestään ja Minttu painoi häpykumpuaan kulliani vasten voimakkaammin.
-Laita kullisi jalkojeni väliin niin on helpompi, kuiskasi Minttu.
Vedin varovaisesti bokserini alemmas ja Minttu auttoi jalallaan työntämään ne pois tietä nilkkoihini. Otin kiinni Mintun yöpaidasta ja vedin sen helmaa ylemmäs. Hän kohottautui ja sain sen niin ylös, että tunsimme toistemme vatsojen ihot vastakkain.
-Tämä on hankala, sanoi Minttu ja kiskoi yöpaidan päänsä yli ja heitti sen lattialle. Nyt olimme molemmat alasti ja painauduimme tiiviisti toisiamme vasten. Kullini oli Mintun jalkojen välissä ja hän keinutti hienoisesti lantiotaan omaani vasten.
-Tuntuuko hyvältä? Hän kuiski korvaani.
-Ihanalta, vastasin ja otin Mintun toisen rinnan käteeni hyväiltäväksi kun jatkoimme intohimoista suuteluamme. Hänen rintansa sopi hyvin kouraani eikä olleet liian isot ja painavat. En ole koskaan ymmärtänyt amerikkalaisten miesten makua ylisuurien rintojen suhteen. Minttu otti toisella kädellään kalustani kiinni ja sopotti irrottamatta suutaan kokonaan omastani.
-Työnnä vähän, että saan sen sisääni.
-Entä jos minulta tulee?
Ei se mitään, minulla on kierukka, hän jatkoi edelleen suutani vasten.
Tunsin kuinka Mintun pillun kosteus liukasti kulliani kun se työntyi vähän matkaa sisälle Mintun käden avustamana.
-Annetaan sen olla siellä hiljalleen, sillä tämä asento ei ole paras nussimiseen, kuiski Minttu ja jatkoimme suutelua. Kullini oli Mintun pillussa ehkä puoliväliin asti mutta se tuntui mahtavalta. Mintun nännit nöpöttivät ja hän neuvoi miten niitä voi hyväillä sormien välissä. Välillä Minttu siirsi kätensä takapuoleni päälle ja nykäisi, että kullini upposi hieman syvemmälle hänen pilluunsa. Suutelimme kuitenkin koko ajan.
-Minusta on ihanaa, että olet niin halukas nainen, kuiskin Mintun korvaan suudelmien välillä. Minttu vastasi suutelemalla ja kielellään seikkaillen suussani. Tätä hyväilyä ja suutelemista jatkui varmaan puolisen tuntia ja olimme molemmat jo hyvin kiihottuneita. Välillä Minttu paineli sormillaan kullini varta tunnustellen sen tilaa ja tehden pientä runkkausliikettä, vaikka olin koko ajan puolittain hänen sisällään täydessä seisokissa.
-Muutetaan asentoa ja tule päälleni, mutta varotaan aiheuttamasta mitään melua.
Kullini luiskahti ulos Mintusta ja aloimme etsiä uutta asentoa kiemurrellen vuoteessa. Viimein olimme klassisessa lähetyssaarnaaja-asennossa ja vedin peitteen yllemme. Suutelimme ja Minttu etsi kullini käteensä ja asetti sen häpyhuulilleen pyöritellen niitä kullilla sivummalle tehden tilaa minulle työntyä häneen.
-Tule sisälle nyt, hän kuiskasi, nostaen jalkansa koukkuun.
Painauduin hitaasti alemmas ja Mintun lämmin ja liukas pillu alkoi ympäröidä kulliani. Olin kai liian varovainen ensimmäisessä yhdynnässäni, koska Minttu otti pakaroistani kiinni ja samalla työnsi lantiotaan eteenpäin, jolloin kullini upposi häneen juurta myöden kerralla. Huokaisin ja suutelin Minttua.
-Ensimmäinen oppitunti alkaa, sopotti Minttu suuhuni.
-Mukana ollaan, vastasin.
-Otetaan tämä ensimmäinen kerta rauhallisesti ilman mitään akrobatiaa ja erikoisuuksia, eikö vaan Ripa?
– Tehdään niin.
– Seuraa nyt lantioni liikkeitä omallasi. Nussiminen on kuin tanssia, jossa täytyy pysyä rytmissä, että syntyy oikea kontakti ja syvä penetraatio.
-Mitä se on? Kysyin.
-No se on sitä, että kulli on naisen vitussa oikein syvällä ja hyvin, jolloin nussimisesta nauttii kunnolla. Ei se sen kummallisempi asia ole. Hyvässä penetraatiossa myös naisen klitoris saan hankausta ja kiihotusta, jolloin hänkin saa orgasmin. Joskus selvitän näitä juttuja sinulle perusteellisemmin. Nussitaan nyt vaan ja seuraa minua ja liikkeitäni. Tukeudu hieman kyynärpäittesi varaa, ettet makaa koko painollasi päälläni, sillä painat aika paljon.
Noudatin Mintun ohjeita ja hän alkoi hiljalleen keinuttaa lantiotaan minua vasten ja yritin seurata myötäillen hänen liikkeitään. Kullini oli koko ajan syvällä Mintun pillussa, mutta tämä ylös ja alas liikkuva keinuva liike aiheutti kuitenkin hankausta kullissani ja myös Mintun eteenpäin työntyvässä häpykummussa, jota kullinjuureni hinkkasi.
-Nythän se alkaa jo sujua, supatti Minttu iloisena.
– Minttu, mehän nussitaan nyt oikeasti!
– Niin nussitaan, miltäs tuntuu nuori mies? Olet menettänyt poikuutesi minulle?
-Aivan ihanalta entä sinusta?
-Sama juttu, tästä tämä lähtee ja paranee vaan, saat huomata vielä.
– Kumarruin alemmas suutelemaan Mintun kaulaa ja hän käänteli päätään, että ulotuin molemmille puolille.
– Älä tee kuitenkaan fritsua, – tuntuu hyvältä, oi että…
– Minttu seurasi esimerkkiäni suudellen kaulaani ja jatkoimme keinuntaamme ilman taukoa. Sanoin, että minulla alkaa lasti kerääntyä, jolloin Minttu kurotti kätensä alemmas, nosti toisen reitensä hieman ylemmäs ja alkoi hyväillä kädellään pallejani.
-Jumalauta miten sä osaat noin vaikka nussit koko ajan?
-Kokemusta, kokemusta. Miltä tämä nyt tuntuu? Kysyi Minttu hieroen pallejani samalla kun keinui allani.
– Mulla tulee kyllä kohta jos jatkat tuolla tavoin, vastasin.
-Anna tulla vaan kultaseni, meillähän on koko yö aikaa jatkaa harjoittelua. Älä luule, että tämä tähän jää. Tämä on vasta ensimmäinen oppituntisi nussimisen jalossa taidossa, sanoi Minttu jo hieman hengästyneenä.
Minttu oli hieman kiihdyttänyt keinunnan tahtia ja seurasin halukkaasti hänen liikkeitään.
-Nyt mennään ravia Ripa hop, hop! Sanoi Minttu ja vuode alkoi hieman hytkyä ja pelkäsin syntyvän jotain ääntä, jonka äiti saattaisi kuulla. Meidän molempien hengitys kiihtyi ja Minttu tarrautui pakaroihini molemmin käsin auttaen samalla rytmissä pysymistäni vetämällä minua itseään vasten voimakkaammin joka vedolla.
-Nyt minulla tulee.
– Joo huomaan, anna tulla, anna tulla vaan, sinulla on ihana kulli Ripa! Hoki Minttu kähisevällä huohottavalla äänellä.
Spermani syöksyi sykäyksinä Mintun pillun uumeniin ja koska en voinut orgasmin aikana liikkua hoiti Minttu pumppaamisen pidellen minua pakaroista ja työnnellen häpykumpuaan rytmikkäästi minua vasten. Tunsin miten hänen pillunsa supisteli miltei samaan tahtiin kuin omat orgasminykäykseni syvällä vatsanpohjassani. Pidin kullini Mintussa vielä kauan ja suutelimme pitkään. Erektio ei meinannut ollenkaan laskea. Minttu supisteli alavatsansa lihaksiaan kullini ympärillä kaiken aikaa kuin jälkihyväilynä. En tajua miten hän teki sen. Hänellä oli kai sellainen kuuluisa miesten uneksima oravapillu, josta olin kuullut.

– Meidän on löydettävä paperia jostain muuten äiti suuttuu sotkusta, sanoi Minttu.
– Minulla on se äidin antama talouspaperirulla tuolla, odota haen sen.
Kopeloin yöpöytäni laatikosta pienen led-fikkarin ja paperirullan mukaani. Hän piteli kättään pillunsa päällä, ettei sperma valusi lakanoille. Annoin fikkarin Mintulle ja hän näytti valoa pillulleen. Repäisin rullasta kunnon palan paperia ja painoin sen Mintun vitun suulle. Hän otti kätensä pois ja antoi minun hoitaa jälkieni siivoamisen levittäen reitensä kunnolla auki. Vasta nyt näin Mintun kauniin pillun ensi kerran. Hän oli ajellut karvansa ja jättänyt vain pienen kiitoradan häpykummulle. Pillu oli täysin auki ja sen vaaleanpunaisten sisempien häpyhuulten välistä valui spermaa paperille, jota pidin tuon kukkivan ja hyvältä tuoksuvan pillun alla.
-Onko tuo se kuuluisa klitoris? Kysyin Mintulta osoittaen pientä nypykkää sormellani hieman ylempänä.
Minttu istui vuoteellaan jalat koukussa ja levitettyinä näyttäen valoa pillulleen, jota olin siivoamassa
– Se on juuri se ja tulet vielä tuntemaan sen hyvin läheisesti, virnisti Minttu.

9 kommenttia viestissä: “Jihuu! Huusi sisko täysillä 2. jakso”

 1. pimpelipom says:

  Jatkoa ?
  On kyllä hyvä tarina enkä huomannut olleenkaan kirjoitus virheitä. 🙂

 2. Luumu says:

  Siskon puhevuorot on välillä aika kliinisen oloisia, ainakin noin nuorelle iälle.

 3. pervopena says:

  milloin se sisko huutaa

 4. lilli says:

  hyvä,ehdottomasti jatkoa,Äiti mukaan 5 !

 5. Haaveilija says:

  Todella hyvä tarina. Olisipa minullakin ollut tuollainen sisko, joka olisi voinut opettaa asioita. Lisää kaipaa

 6. juusto says:

  millos tulee jatkoa oli aivan mahtavaa tekstiä molemmat mitkä kirjoitit.

 7. ihana says:

  todella ihana tarina 🙂 jatko ossaa ja äti myös mukaan…

 8. sandruska says:

  Ihan vain jollei tää nuori naisen alku ole jo synnyttänyt tai 3-kymppinen niin unohdetaan ne kierukat. Joo on pilkun viilausta mutta uskottavuus on varmaan tarkoitus?

 9. umbertto says:

  Pistä jatkoa tulemaan.
  Mielestäni hyvä stoodi.

Kommentoi

top