search
top

Vaimon yllätysvideo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (95 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...

Lähdin eräänä perjantaina yksinäni appivanhempien mökille saunomaan kun oma saunamme oli remontissa ja tiesin mökin olevan tyhjä. Jätin vaimon ja lapset kotiin ja ajattelin nautiskella löylyistä oikein kunnolla muutaman oluen kanssa. Perille päästyäni tömistelin sisään ja ajattelin samantien siirtyä saunan lämmitykseen kun kiinnitin huomiota makuuhuoneesta tulevaan raadon hajuun.

Yritin selvitellä hajun lähdettä mikä tuntui tulevan kaapin takaa ja päätin siirtää kaappia kun ajattelin että sinne on joku ötökkä mennyt kuolemaan ja haju oli tosiaan karmea. Punkesin kaapin sijoiltaan ja eihän sieltä mitään eläintä löytynyt, haju vaan oli hirveä. Se mikä pisti silmään oli kaapin takaseinään teipattu muovipussi missä näytti olevan muistitikkuja.Tuli heti mieleen että appiukko on jemmannut tilitietoja tai muuta jännää ja hain läppärini jotta voisin katsoa mitä niiltä löytyy.

Avasin koneen ja tökkäsin jännittyneenä tikun sisään, eihän kukaan jemmaa tikkuja tuollaiseen paikkaan jos niissä ei jotain salattavaa ole mutta en osannut yhtään arvata mitä niiltä löytyisi. Ensimmäiseltä tikulta näytti löytyvän muutama videotiedosto missä oli vaimoni eli appiukon tyttären nimi. Klikkasin ensimmäistä ja jäin odottelemaan mitä tuleman pitää. Ruudulle ilmestyi paikallaan pysyvä kuva jostakin huoneesta. Kuvassa näkyi sänky ja ovi sekä jonkunverran lattiaa. Jopas on ukolla jännät videot mietin kun videolla ei tapahtunut mitään pitkään aikaan. Yhtäkkiä ovesta astui huoneeseen sisälle tyttö ja tajusin sen olevan oma vaimoni huomattavan paljon nuorempana, mitähän olisi noin viisitoista – kahdeksantoista. Oli vaikea sanoa mutta nuorelta näytti.

Vaimoni tai tyttö videolla puuhasi repullaan jotakin ja säntäsi huoneesta pois. Hetken päästä Minna mikä vaimoni nimi on tuli uudestaan huoneeseen ja heti perässä tuli joku poika joka näytti kyllä todella nuorelta. Poika selkeästi lähenteli Minnaa ja yritti ottaa kiinni joka paikasta. Poika istutti Minnan viereensä sängylle ja rupesi suutelemaan tätä. Käsi siirtyi Minnan isoille rinnoille ja tämä ei pannut lainkaan hanttiin. Poika näytti heti innostuvan ja siirsi kätensä jalkoväliin housujen sisään.Tämä oli todella outo katsoa omaa vaimoa lähes lapsena kopeloitavana jonkun pojan toimesta ja vielä oudompaa oli ajatella miten video oli appiukolle päätynyt

Oli kuitenkin niin kiihottavaa katsoa pojan ja vaimoni puuhastelua etten miettinyt appiukkoani sen enempää. Videolla poika kaatoi Minnan sängylle selälleen ja rupesi riisumaan tältä vaatteita. Pojalla oli selkeästi kauhea kiire saa Minna alastomaksi ja kopeloida häntä jokapuolelta. Touhu oli melkolailla koomista mutta lopulta Minna makasi selällään alastomana ja poika tuijotti keskittyneesti Minnan levittämään jalkoväliin samalla kun työnsi sormeaan Minnan pilluun. Poika selkeästi kysyi jotain ja Minna nyökkäsi. Poika nousi seisomaan ja Minnakin nousi istumaan sängyllä. Jahas tokaisin ääneen kun Minna otti pojan pystyssä jöpöttävästä munasta kiinni ja rupesi imemään sitä. Eikä näyttänyt olevan ensimmäinen kerta panin merkille touhusta ja sen että pojan värkki oli melko pieni, se mahtui juuriaan myöten Minnan suuhun.

Samassa puhelimeni soi ja huomasin Minnan soittavan. Vastasin puheluun ja kuulin Minnan kyselevän miten homma sujuu. Katselin samalla videolta miten Minna imi pojan munaa ponihäntä heiluen. Tuolloin hänellä oli vielä näemmä pitkät vaaleat hiukset. Vastasin että hyvinhän tuo imee sillä oma kiihotuksenikin alkoi tuntua. Minna jaaritteli luurissa vanhimman poikamme harjoituksiin menosta ja nuorimmaisen koulupäivästä. Örisin edelleen jotakin ja samassa videolla poika äkisti vetäytyi taaksepäin ja näin spermalastin lentävän puoliksi Minnan naamalle ja sängylle. Touhu tuli selkeästi Minnallekin yllätyksenä eli ei hän näemmä nyt niin kokenut vielä tuossa vaiheessa ollutkaan. Minua rupesi naurattamaan Minnan ilme videolla ja sanoinkin ääneen Minnalle puhelimeen että jäit sitten kylmäksi.
Minna hiljeni ja ei tietenkään tajunnut lainkaan mistä puhuin mutta jatkoi hetken päästä samaa litaniaa ihan kuin en olisi lainkaan sanonut väliin mitään.

Tämä oli niin tuttua. Vaimostani oli tullut melko tiukkapipoinen sairaanhoitaja ja kahden lapsen äiti ja en edes muistanut milloin hän olisi ottanut minulta suihin saati että olisin lauennut naamalle. Keskustelimme kotona vain lasten tekemisistä ja ruokakaupassa käynneistä. Katselin edelleen videolta miten poika selkeästi hämmentyneenä keräili vaatteitaan ja Minnakin poistui huoneesta ilmeisesti putsaamaan kuorrutusta naamastaan, Yhtäkkiä video päättyi ja tajusin Minnan edelleen pölöttävän jotakin luurissa. Sanoin että nyt täytyy lopetella, täältä kun löytyi todella mielenkiintoisia kuvia mitä haluan tarkemmin katsella.

Minna huikkasi moikat ja jäin pohtimaan tarkemmin mikä video oikein on ja miksi se on appiukollani. Ajatus että Minnan isä on katsellut tyttärensä suihinottoa tuntui aluksi todella oudolta mutta rupesi sekin kiihottamaan, ehkä isä oli laittanut valvontakameran salaa Minnalta kun oli huomannut pariskunnan harrastavan muutakin kuin läksyjen lukemista.
Päätin katsoa toisenkin videon missä tiedostonimenä oli Minna ja klikkasin kuvaketta jännittyneenä sekä kiihottuneena. Toivoin appiukon kuvanneen lisää Minnaa touhuamassa pojan kanssa ja halusin nähdä pojan naivan oikein kunnolla Minnaa. Äskeisellä videolla touhu jäi täysin kesken.

Tällä kertaa kuvaan ilmestyi liikkuva ja huojuva kuva eli selkeästi joku kuvasi kävellessään jossakin asunnossa. Kuva pysähtyi ja tarkentui makaavaan henkilöön ja samassa tunnistin appivanhempieni eteisen sekä Minnan joka makasi eteisen ulko-oven edessä päällään opiskeluajan vihreä haalarinsa. Tämä video oli siis selkeästi muutamaa vuotta myöhemmin sillä seurustelin Minnan kanssa hänen opiskellessaan sairaanhoitajaksi. Ihmettelin että mitä appiukko nyt on kuvannut ja tunsin sisälläni jopa pientä pelkoa. Sen pyyhki äkkiä pois kiihottuminen sillä appiukko tai oletin kuvaajan olevan appiukon kun heidän asunnostaan oli kyse lähestyi makaavaa Minnaa ja tökki häntä sormellaan. Kuva katkesi ja seuraavassa otoksessa Minna istui pää käsiensä varassa vanhempien olohuoneen sohvalla edelleen haalarissaan ja totesin tällä videolla olevan ääntäkin kun kuulin äänen kysyvän Minnalta mikä on olo. Minna oli selkeästi humalassa ja hän söpötti jotakin janosta. Kuva lähestyi Minnaa ja kuvaaja meni istumaan tämän viereen. Tällä kertaa vihelsin ääneen kuvan keskittyessä Minnan rintoihin jotka tulivat hyvin esille paksun opiskeluhaalarinkin alta. Appi kuului kysyvän videolla Minnalta että otetaanko tuo likainen haalari pois ja kiinnittämättä Minnan sanoihin mitään huomiota hän rupesi toisella kädellä avaamaan nappeja ja kuvasi toisella. Isukki sai vetoketjun auki mahaan asti ja totesin että Minnalla oli haalarinsa alla vain valkoiset rintaliivit, ilmeisesti oli joko lämmin kesä tai muut vaatteet olivat matkalla kadonneet. Minna nyhjötti sohvalla hiukset silmillään ja näin appiukon käden siirtävän hiukset pois edestä. Nyt ukko kuvasi rintoja ja kuulin hänen sanovan videolla että otetaanpas tämä nyt pois. Minna ei tehnyt mitään kun appiukko laittoi videon pöydälle tarkistettuaan että se kuvasi Minnaa ja rupesi riisumaan haalaria. Saatuaan kädet pois Appi kaatoi Minnan sohvalle, nosti jalat ylös ja rupesi vetämään haalareita jalasta. Lopulta Minna röhnötti selällään jalat isänsä sylissä pelkissä alushousuissa sekä rintaliiveissä.

Appiukko kurotti kameran käteensä ja rupesi kuvaamaan Minnaa läheltä. Katselin miten kuva vaelteli kieltämättä erittäin hyvännäköisen vaimoni vartalolla. Appi keskittyi kuvaamaan jalkoväliä ja levitti hieman jalkoja. Minna näytti huomaavan nyt kameran ja sähähti mitä helvettiä sä teet. Appiukon rauhallinen ääni tokaisi videolla vain että älähän nyt, ei tässä mitään. Minna tuntui rauhoittuvan ja hetken aikaa appi vain silitteli Minnan tukkaa ja kuvasi tätä. Minna näytti nukahtavan ja appi siirsi kätensä hitaasti kohti rintoja. Minna ei reagoinut käden siirtyessä hyväilemään hänen rintaansa. Appi pullautti ison rinnan ulos liivistään ja hyväili hellästi nänniä joka nöpötti pystyssä. Minna näytti olevan täysin sammunut joten Appi siirtyi kuvaamaan jalkoväliä käden hyväillessä rintoja. Kuva oli lähikuvaa Minnan pillusta ja käsi siirsi varovasti pikkuhousuja sivuun paljastaen pillun. Tässä vaiheessa Appi rupesi varovasti riisumaan housuja nostaen Minnan pyllyä kädellään ja saikin housut pois. Kuva keskittyi pilluun ja sormi hakeutui hyväilemään Minnan häpyhuulia hellästi. Sormi työntyi hitaasti ja varovasti sisään ja aloitti hitaan edestakaisen liikkeen. Jumalauta mikä ukko ajattelin, siinä se sormettaa omaa tytärtään joka on sammunut. Touhu oli kuitenkin aivan liian kiihottavaa jotta moraalinen närkästykseni olisi saanut minut sammuttamaan videon ja ryntäämään appiukon puheille kirves kädessä. Jatkoin videon katsomista runkaten samalla hitaasti ja nautinnollisesti. Olin aina toivonut salaa näkeväni Minnaa naitavan jonkun muun toimesta mutta enpä olettanut näkeväni sitä tapahtuvan hänen isänsä toimesta.

Appiukko tökki sormeaan jo hieman ronskimmin ja laittoi sisään toisenkin sormen. Kuvassa näkyi miten Minnan kasvot kurtistuivat hetkeksi mutta muuten hän jatkoi uniaan. Tässä vaiheessa appi yhtäkkiä otti sormensa pois ja kuva katkesi. Seuraavassa kuvassa kamera oli kuvasi sohvaa ja Minnaa yläviistosta kiinteästi niin että Minna näkyi selkeästi makaamassa selällään sohvalla alastomana jalat levällään ja toinen käsi sohvalta tippuneena lattialla. Ukko oli näemmä riisunut rintaliivitkin. Appi ilmestyi kuvaan kalu seisoen ja asettui Minnan kasvojen viereen seisomaan. Appi ähelsi itsensä sellaiseen asentoon että pystyi hieromaan kaluaan Minnan naamalle. Hän yritti selkeästi saada Minnaa avaamaan suunsa mutta ei tuntunut onnistuvan. Seuraavaksi hän siirtyi Minnan jalkopäähän ja asettautui jalkojen väliin polvilleen muna läpsättäen mahaa vasten. Appi rupesi varovasti työntämään munaansa Minnan sisään mikä sekin näytti tuottavan vaikeuksia johtuen myös elimen koosta. Ei minullakaan mikään pieni ole mutta ukon muna näytti kyllä vieläkin paksummalta. Muistelin myös Minnan olleen tuon ikäisenä hyvin kireän ja vaikeuksia oli minullakin saada munani sisään. Enpä tuolloin tullut ajatelleeksi että saatoimme olla työntyneet Minnaan samana päivänä hänen isänsä kanssa sillä muistan joskus harrastaneemme seksiä vappuna Minnan ollessa pukeutuneena tuohon haalariin ja hänen lähteneen siitä kotiinsa melkoisessa humalassa

Videolla kalun pyöreä pää muljahti sisään pilluun ja nyt näin MInnan ynisevän sekä liikkuvan. Appi lopetti enemmän yrittämisen ja vain odotti Minnan rauhoittumista kyrpä osittain pillussa sisällä. Näky oli äärimmäisen kiihoittava sekä myös aivan käsittämätön. Siinä isä nyt nylkee tytärtään ajattelin ja myös odotin jatkoa ja toivoin Minnan jo rauhoittuvan. Lopulta Appi jatkoi hidasta valloitusretkeään tyttärensä jalkoväliin ja työnsi paksun sarvensa pohjaan asti. Isukki aloitti hitaan ja rauhallisen edestakaisen naimisen ja pystyin kuvittelemaan miltä hänestä tällä hetkellä tuntui. Oma munani tuntui räjähtävän katsoessani vaimoani naitavan ja laukesin appivanhempien sohvalle ja lattialle. Siinä siivottavaa perkeleet ajattelin ja jatkoin videon katsomista. Appi kiihdytti tahtia ja Minnakin tuntui olevan ainakin osittain mukana sillä hän ynähteli ja kasvoilla näkyi erilaisia ilmeitä kivusta raukeaan nautintoon. Appi tuntui saavuttavan laukeamisen sillä hän vetäisi munansa pois sisältä ja siirtyi äkkiä Minnan kasvoja kohti runkaten munaansa. Appi seisoi tanassa muna Minnan kasvojen päällä ja runkkasi hurjasti. Yhtäkkiä karmea lasti lensi suoraan naamalle, hiuksiin ja osin sohvalle ja videolla kuului kuinka miehestä lähti jonkinmoista mölinää mitä hän ei pystynyt pidättelemään. Appi ynähteli ja nousi horjuvin askelin ylös ja poistui kuvasta. Katselin alastomana makaavaa vaimoani joka oli jalat levällään pillu avonaisena ison munan vierailusta ja lastit naamallaan kuin kiisselinä. Rinta kuitenkin kohoili tasaisesti hengityksen tahdissa ja kasvot olivat rauhalliset eli hän todellakin nukkui edelleen. Yhtäkkiä kuva heilahti ja katkesi. Ukko oli näemmä tullut ja lopettanut kuvaamisen

Jäin pohtimaan videota ja mietin mitä sillä tekisin, tuhoaisinko vai pitäisinkö. Päätin toistaiseksi pitää sen ja vaikka runkkailla omaksi ilokseni. Kiihotuin ajatuksesta laittaa videon nettiin jollakin wife fucked by father -kommentilla. Ainakin nyt se myös pitäisi täysin paikkansa mietin hymyillen. Vaimon ja hänen isänsä suhde tuntui pysyneen täysin normaalina joten ukko oli ilmeisesti onnistunut peittämään jälkensä eikä ollut jäänyt Minnalle kiinni. Minna varmaan oletti paikkojen käytön johtuneen minusta mikä sekin varmasti piti paikkansa. Aika juoni mies tuo appiukko. Rupesin myös pohtimaan että mitäköhän niillä muilla pussissa olleilla muistitikuilla onkaan…

11 kommenttia viestissä: “Vaimon yllätysvideo”

 1. arto says:

  Tosi hyvä,laukesin housuihini.

 2. jussi says:

  Hyvä tarina lisää tällästä kiitos!

 3. utelias says:

  Mikä siellä kaapin takana haisi?

 4. M.38 says:

  Kiihottava tilanne isän ja tyttären välillä. Kun ajattelin tilannetta, niin kiihotti niin että piti runkata. Lisää niistä toisista tikuista löytyneitä filmejä.

 5. karoca says:

  Jess – – – mitä niillä muilla tikuilla oli. Kiihotti minua….

 6. Uteliaanpuoleinen says:

  Kerro ihmeessä pian lisää, mitä niiltä muilta muistitikuilta löytyi. 🙂 Hyvä alku!

 7. umbertto says:

  lisää vain samanlaista.odotan sitä mitä vaimo sanoo.

 8. masa says:

  yes toki haluaisin lukea myös niistä muista muistitikuista löytyvistä asioista

 9. Fantti says:

  Kirjoitusasu on kaiken lisäksi surkea. Vaikea lukea noin virheellistä tekstiä.

 10. eki says:

  jatkoa,mitä niissä muissa tikuissa on ??

 11. Misu says:

  Kiihotti kovasti, jatkoa olis kiva saada… 🙂

Kommentoi

top