search
top

Uima-altaalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (119 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...

– Terve, Kari.
Vastasin puhelimeen kun vaimon veli soitti…
– terve, terve. Onko paha paikka?
– Ei. Täs kotisohvalla telkkarii…
– Ookke. Kuule miltäs sun kalenteri näyttää huomenna?
– No just niin tyhjää ku työttömällä yleensäkki..

Otin eropaketin vajaa vuosi sitte ja sen jälkeen ei sit ookkaan mtään löytyny. Vaan kukapa tällasta viiskymppistä enää palkkaa. No, onneks en oo ihan just sen vajeessa. Kaikenlaista pikkuremppaa on tullu sit tehtyä ja aika paljon just Karille. Millon pientä maalaushommaa sen omakotitalolla, millon mökillä… joskus veneen pohjaa hiottu, jne. No, mukavaahan se loppupeleissä kuitenkin. On jotain tekemistä ja Kari on reilu kaveri. Ei yleensä tartte talkoista tyhjin käsin lähteä. Sillon joku konsulttifirma ja kivasti vaikuttaa menevän. Duunia se kyllä tekee paljon.

– No hyvä. Ku aattelin, et mahtasikko huomenna vähän ehtii jeesaan ku lupasin pitää parille asiakkaalle pienet grillipartyt illalla ja aattelin, et ois makeeta ku ois uima-altaan saanu täyteen. Nyt ku on noi kesän ekat kunnon helteetki just päällä. Tankkasin sitä tänään ja jäi vähän vajaaks. Piti aamulla laskee loput, mut tuli yks pahuksen palaveri aamupäivälle enkä voi oikeen siitä luistaa. Ja Piakin lähtee aamulla duunimatkalle Ouluun pariks päiväks. Ni et ehtisitkö päivän mittaan tulla availeen hanan ja laskee sen täyteen. Pari-kolme tuntia varmaan menee. Riippuu vähän, et kuinka kauan jaksan tänään sinne vettä laskee.
– Joo, tottakai mä tuun. Paukahdan sinne aamusella varmaan joskus ysin, puol kympin pintaan.
– Joo, hei kiitti taas. Jääkaapissa on sit kaikenlaista, et käytä hyväkses. Ei tartte kuivin suin eikä tyhjin vatsoin altaan täyttymistä kattella.
– Okei, kiitti vaan. Pidetään mielessä.

Pia on Karin avokki. Yhdessä ne asuu vaikkei naimisissa olekaan. Yhteisiä lapsia niillä ei oo mut Pialla on edellisestä avioliitosta tytär. Eevi, sellanen varhaisteini. Se tosin viettää aika paljon aikaa isänsä luona. Enpä oo sitäkään vähään aikaan nähny. Tais olla sen rippijuhlissa viime kesänä. Vai olikohan sitä edellisenä. No, väliäkö hällä.

Aamulla sit heräsin mahtavaan auringonpaisteeseen. Keittelin kahvit ja lukasin just lehteä ku puhelin piippasi. Karilta tuli tekstiviesti; ”huomenta, unohdin mainita eilen et eevi on meillä yötä, sen faija hakee sen joskus iltapäivällä”.
No, mitäpä mä tuolla tiedolla teen. Paitsi etten kolua kauheeseen ääneen jos se vaikka nukkuu.
Oli viikonverran juhannukseen ja tosi kivat kelit. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja elohopee kipuu jo lähelle hellelukemia vaikkei kello oo vielä yhdeksääkään. Kuuma päivä tulossa.
Heitin sit t-paidan päälle ja urheilushortsit jalkaan ja lähdin pyöräileen Karille. Otin varoiksi lehden mukaan jos tulee aika pitkäksi. Avaimethan meillä on puolin ja toisin ennestäänkin. Kukkien kastelua lomien aikaan, jne vakkarikamaa.
Matkaa ei oo ku vajaat kymmenen kilsaa, et sitä poleksii sellasen vajaat puoli tuntia. Tai no, miten kovaa sit haluu mennä…

Laitoin pyörän parkkiin Karin autotallin eteen ja kiersin talon taakse. Kari olikin jättäny letkut ja muut jutut paikalleen. Siitä sit vaan hana auki ja altaan reunalle istuksiin ja auringosta nauttimaan. No kyllähän se bisse maistuis tässä helteessä vaikkei kello just kymmenen yli ollutkaan. Menin hissukseen takaovesta sisälle ja sieltä sit keittiöön. No, olihan se Eevikin jo heränny ja mutusteli muroja aamiaisekseen ja lueskeli jotain sarjakuvakirjaa. Heitin sille huomenet ohi mennessäni. Jotain se mumisi takas. Kai se huomenta oli.
– Mainitsiks Kari, et tuun täyttään ton altaan, kysäisin jotain sanoakseni.
– Joo, kyl siit kai jotain puhetta oli, likka vastasi hiuskuontalon takaa niin ettei näkyny ku nenänpää.
Otin sitte kaljan jääkaapista ja menin takas altaan reunalle istuksimaan ja lehteä lukemaan.

Puolisen tuntia taisi siinä lehteä lukiessa vierähtää kun yhtäkkiä kuulin kolahduksen. Ulko-ovi kolahti ja Eevi tuli takapihalle. Nostin katseeni lehdestä ja katselin ku tyttö käveli altaalle päin. Se oli laittanu vaaleen tukkansa somasti ponnarille ja pukenu päällensä pienet bikinit. Sellaset valkoset, missä on pieniä sinisiä kukkia. Alaosan yläreunaa koristi sellanen vaaleen sinivalkonen ohut nauha, joka oli nätisi rusetilla siinä navan alapuolella. Naiselliset muodot oli jo selkeästi näkyvillä vaikkei tyttö mikään aikuinen vielä ollutkaan ja kasvoissa oli vielä vähän sellaista pikkutyttömäistä pyöreyttä, mutta … hmm, siis millon ne rippijuhlat taas olikaan ja minkäs ikäisenä sitä ripille oikein päästäänkään. Huomasin kuinka ajatukseni vähän lipsahti… ei niin hyväksyttyyn suuntaan.

Määrätietoisesti tyttö käveli altaalle ja istahti reunalle mua vastapäätä. Siinä oli varmaan sellaset kolme metriä allasta välissä. Sitten Eevi katsoi mua, hymyili ja kysyi yllättäen:
– seisooks sulla?
Herranjumala mikä kysymys siihen kohtaan.
– Ääh, ei, öh, ku … ja sit vasta tajusin, et tuon tytön näkeminen ja sen aiheuttama reaktio jälkojeni välissä näkyi ohuiden shortsien lahkeessa sillai vähän. Ei mikään mahtistondis, muttei ihan lepoasentokaan. Enkä ehtinyt sen enempää änkyttämään kun tyttö jo tokaisi:
– näytä. Mä haluisin nähdä.
Ja samalla Eevi jo kahlasi altaan poikki ja hypähti mun viereen istumaan.
– hetki, ei kai, vai siis, oikeestikko, änkytin ja samalla ajatus alkoi jollain sairaalla tavalla kiihottamaan.
– kuinkas vanha sä taas olitkaan?
– kuustoista, Eevi sanoi nopsaan ja käänsi hetkeks katseensa muualle.
– laki sallii, tyttö jatkoi ja hymyili niin että tasaisen valkoinen hammasrivistö näkyi.
Hetken aikaa meni miettiessä, et kuinka tästä etenisin. Minä, viiskymppinen äijä ja just ripille päässy melkein sukulaistyttö… mutta enpä sitten voinut itselleni mitään.
– Siis, haluutko muka oikeesti
– no joo, joo
– no, mikäs siinä sitten. Täytyyhän sitä tytölle näyttää, sanoin ja aloin hissukseen vedellä shortsejani alas. Otin jo aika lailla kovettuneen kaluni käteeni ja aloin hiljakseen vedellä paljastaen esinahan alta kurkkivan punaisen terskan joka vedolla.
– makee, saanks mä koittaa, Eevi sanoi ja ojensi kättään.
– Ole hyvä vaan, vastasin. Irroitin otteeni ja levitin hieman jalkojani jotta Eevi pääsisi paremmin kaluuni käsiksi. Mikä tunne kun pienet, hennot sormet juuri ja juuri ylettivät kaluni ympäri.
– teenks mä oikein? Kysyi Eevi ja veteli kädellään kaluni vartta edestakaisin.
– kyllä vaan, sain sanotuksi ja aloin taistelemaan laukeamista vastaan.
– musta ois kiva nähdä ku se laukee
– ah, no siihen ei tällä menolla kauaa mene, sain sanotuksi.
– haluutsä nähdä mun pimpsan? kysyi Eevi sitten äkkiä.
En oikein ehtiny edes vastaamaan kun tyttö irrotti otteensa kalustani, laskeutui viereeni selälleen ja veti bikinin alaosan jaloistaan.
– tällai mä oon tehny. Tuntuu kivalta, Eevi levitti jalkojaan ja alkoi hieromaan tuota pientä pilluaan katsoen koko ajan mua silmiin. Mikä viettelijä jo tuossa iässä, ajattelin kalu kovana kädessäni. En voinut olla vetelemättä samalla kun katselin kuinka tuo tyttö hyväili itseään. Sitten Eevi kysyi yllättäen:
– haluisitsä naida mua?
Ai että haluisinko. Just nyt en mitään muuta niin olisi halunnut kuin työntää sykkivän kaluni tuohon tiukkaan kosteaan pikkupilluun kahvaa myöten. Mut sitte joku järjen hiven tuli päähäni.
– Oletko koskaan ollu miehen tai kenenkään pojan kansssa?
– En oo.
– oisko sit parempi, ettei kuitenkaan. Mut mä voin näyttää sulle yhden muuten hyvältä tuntuvan jutun.
– Ai minkä?
– Oo siinä vaan ihan rauhassa ja paina pää maahan,
Otin Eeviä käsilläni polvista ja varovaisesti levitin jalkoja sen verran, että sain pääni niiden väliin. Suutelin tytön sisäreisiä edeten hiljakseen tuota kiimasta kiiltävää pientä pillua kohti. Samalla työnsin jalkoja koko ajan kauemmas toisistaan. Nam, miten Eevin kiimaiset nesteet maistuivatkaan hyvältä. Nuolin varovasti häpyhuulia ja tyontelin välillä kieltäni niiden väliseen tiukkaan vakoon. Sitten levitin tuota pientä pillua sormillani niin että pääsin kielelläni hieromaan klitorista ja ottamaan sen huulieni väliin imettäväksi. Välillä imin, välillä hieroin kielellä. Pikkuhiljaa voimakkaammin ja voimakkaammin. Huomasin kuinka Eevi alkoi huohottamaan ja kiemurtelemaan. Sitten tyttö veti syvään henkeä ja painoi voimalla lantiotaan suutani vasten kiljaisi sen verran äänekkäästi, että oli hyvä ettei naapureita ollut lähellä.
– Uuh, voihkaisi tyttö lopuksi ja työnsi pääni pois jalkojensa välistä.
– Vau, miten ihanaa, kai sä teet ton mulle joskus uudestaan, tokaisi Eevi hetken levättyään ja nousi sitten istumaan mun viereen. Istuttiin siinä hetki hiljakseen kunnes:
– Vieläks sulla seisoo? tyttö kysyi ja laski samalla katseensa jalkojeni väliin. No seisoi kyllä, kun olin samalla omin käsin pitänyt seesteisemmän vaiheen aikana seisokkia yllä.
– Saisinks mä nähdä ku se laukee?
– No, olkoon menneeksi. Tämän kerran, sanoin hymyillen. Laskeuduin selälleni ja aloin vetelemään. Eevi naurahti kommenttiani äänekkäästi ja laskeutui vasemman kyynärpäänsä varaan aivan lähelleni ja tuijotti herkeämättä runkkaamistani.
– Saanks mä, tyttö kysyi, vei samantien kätensä kalulleni ja alkoi – nyt jo hieman tottuneemmin – vetelemään. Sehän on nopea oppimaan, ajattelin kun alkoi jo olla laukeaminen lähellä. Yhtäkkiä Eevi kumartui ja ahmaisi kaluni huuliensa väliin ja alkoi pumppaamaan päällään edestakaisin. Siihen loppui mun kestokykyni ja laukesin siihen paikkaan. Näin kuinka ensimmäiset spermat valuivat kaluni ja Eevin huulien välistä vatsalleni. Nopeasti tyttö otti kalun suustaan ja katseli haltioissaan kun loput mällit sykkivät vatsalleni.
– Ihanaa, Eevi tokaisi ja alkoi hieromaan spermaa vatsallani ikäänkuin olisi levittänyt aurinkorasvaa. Ja nuolaisi sitten vielä kullini päätä kikattaen.
Jonkin aikaa tyttö leikki vatsallani olevalla spermalla, nuolaisi välillä sormiaan ja kysyi sitten hieman varovaisesti:
– ethän sano tästä mitään Karille etkä äiskälle.
Just. Ihan ku menisin niille ekana kehumaan, et hei tyttös otti multa suihin ja mä nuolin sen pillua. Koitin kuitenkin pysyä vakavana.
– En tietenkään. Eikä sunkaan kannata kertoo tästä kenellekään, Pidetään tää tällasena meidän salaisuutena, eiks ni? ja hymyilin niin lempeaän näköisesti kuin osasin.
– Joo, hyvä. Mun tarttee varmaan mennä pakkaamaan ku iskä tulee kohta hakeen, sanoi Eevi, veti bikinit jalkaansa ja lähti kävelemään sisälle.
Uima-allaskin alkoi jo pikkuhiljaa täyttymään…

8 kommenttia viestissä: “Uima-altaalla”

 1. Lilac says:

  No jaa: niin varmaan. Viistoista-vuotiaana voisin sanoa, että nyt kelpais mikä kulli tahansa mukku semmosta ei löydy mistään läheltä..

 2. Neiti kesäheinä says:

  Mun mielestä toimii. Kivan rempsee kirjotustyyli, lisää tätä!

 3. No jaa... says:

  Täysin epäaito. Teinitytöt ei toimi noin. Isoja alkukirjaimia puuttuu, samoin kappalejako täysin surkea.

 4. jeppis says:

  epäaitous johtunee varmaan paljon siitä et kirjotustyyli on tosi rento, vähän kuin jonkun teinin päiväkirja eikä siks oikein istu 50v miehen suuhun

 5. Bigalle says:

  Tänks kommenteista. Olikin mun eka enkä tiä tuleeks tokaa 🙂

 6. Nhg says:

  Mahtavaa, ei kirjotusvirheitä, lisää tätä. 🙂

 7. umbertto says:

  lisää koska tositoimiin

 8. Clown is dancing says:

  Jotenki epäaito, ei toiminu, liian hätänen

Kommentoi

top