search
top

Aamun aikaa kahlittuna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 2.91 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: "Naapurin syli"- ja "unohdus"- tarinat saavat jatkoa. 15-vuotias Piki herää aamulla, kun 30-vuotias Toni tahtoo leikkiä.

Olin ihanan yön jälkeen nukahtanut Tonin hellään kosketukseen, kun hän silitteli raskauden pyöristämää vatsaani, joka oli kasvanut jo reilun jalkapallon kokoiseksi. Joka ilta hän muisti painaa iltasuukon vatsakummulleni, muistaen myös mainita, että pieni tulokas oli odotettu. Tonin syli oli maailman turvallisin paikka nukahtaa ja herätä.
Täyden uneni keskeytti, kun kuulin kummallista rapinaan ja tunsin ranteissani pientä hipaisua. ”Ole aivan rauhassa”, Tonin rauhallinen ääni kuiskasi korvani juurella ja painoi siihen hellän suudelman. Yhtäkkiä tunsin kuinka käteni nousivat ylemmäs ja kuului vain kaksi naksahdusta. Avasin silmäni ja näin, että Toni oli kahlinnut käteni sängyn päätyyn. Tonin katseesta paistoi himo ja halu, kun hän kuiskasi matalalla äänellä: ”Olen jo kauan tahtonut leikkiä kanssasi. Nyt olet minun armoillani.” Tonin kädet hieroivat hellästi rintojani ja hänen huulensa suukottelivat ja kieli lipoi nännini koviksi ja isoiksi. Tonin huulet laskeutuivat vatsakummulleni ja hänen matala äänensä sai ihoni värisemän, kun hän kertoi oliolle vatsassani: ”Isi antaa äidille hellää huolenpitoa.” Miehen matala ääni oli pehmeän suklainen, samoin kuin hänen kuumat huulensa vatsallani.
Hän nousi viereltäni ja siirtyi jalkopäätyyn ja alkoi hieroa hellästi, mutta varmasti jalkapohjiani, sillä hän tiesi niitä jo särkevän, sillä vatsani alkoi tuntua raskaalta jaloissani, jotka eivät olleet aiemmin sellaista taakkaa kantaneet. Huokailin hänen varmojen sormiensa painalluksesta, se tuntui hyvältä. Hänen suuret ja vahvat sormensa siirtyivät pikkuhiljaa ylöspäin ja hänen huulensa suukottelivat jalkojani, kun levitin niitä, antaen hänelle pääsyn hävylleni, jota poltteli jo kiimaisesta halusta. Värähdin mielihyvästä tuntiessani rakkaani sormen vetävän pillullani alhaalta ylös hellästi. ”Yhäkö sinä vain jaksat kiihottua minusta näin paljon?” Toni kysyi hymyillen. ”En koskaan kiihotu kenestäkään muusta kuin sinusta”, kuiskasin hiljaa hänelle vastauksen. Hän taisi pitää vastauksestani, sillä hän kumartui painamaan minulle lempeän suudelman huulille. Huulemme söivät toisiamme ja haluni vain kasvoi. ”Anna kyrpää”, kuiskasin hiljaa hänelle. ”Enpä annakaan”, Toni sanoi ja hymyili pirullisesti, siirtyen takaisin hyväilemään jalkojani ja vatsaani.

Syvä huokaisu karkasi suustani, kun tunsin hänen lämpöiset huulensa pillullani ja pian hänen kielensä lipaisi klitoristani. Käteni oli kahlittu, enkä edes voinut painautua enempää hänen ihania kasvojaan vasten. Hänen huulensa suukottelivat pilluani ja kieli välillä lipaisi herkimpiä kohtiani. ”Ole killti Toni. Anna minulle kyrpääsi ja nussi minua”, kuiskasin anovalla äänellä. ”Olen kiltti sinulle aina, mutta nyt ei pikku-Piki saa isin kyrpää heti”, hän vastasi minulle, suukotellen häpyäni. Ihoni värähteli hänen suukoistaan. Välillä Tonin huulet suukottelivat reisiäni ja vatsaani, mutta aina ne palasivat häpyni luo. Odotin vain, että saisin kyrpää, tai edes sormen sisääni, mutta hän vain kiusasi minua.
Hetken kuluttua Toni ryömi viereeni. Hän nosti toisen jalkansa ylitseni ja istui rintojeni päällä, kuitenkin paino pysyi hänen jaloissaan. ”Ime ja nuole. Kun olen saanut laueta suuhusi, on sinun vuorosi”, Toni sanoi matalalla käskevällä äänellään. Olin todellakin hänen armoillaan, enkä voinut kuin totella. Nuolin kielelläni hänen kalunvarttaan ylös ja alas. Hän nojasi toisella kädellään seinää vasten ja toisella kädellä hän piteli isoa kaluaan, niin että saatoin nuolla sitä joka puolelta, myös palleista. Lopulta hän käski minun avata suuni kunnolla ja imeä hänelle orgasmi. Imin ja nuolin parhaani mukaan ja hänen kurkustaan karkasi nautinnosta kieliviä korahduksia samalla kun hänen kätensä runkkasi kalua, jota minun suuni imi. Lopulta hän laukesi suuhuni ja työnsi sormensa kurkkuuni avaamaan nieluni, josta kaikki spermat valuivat soljuvasti läpi. ”Hyvä tyttö”, Toni sanoi ja silitti spermaisilla sormillaan hiukseni ihan tahmeiksi, tahallaan.

Kurkkuuni koski ja kyyneleet tulivat silmiini, se oli liian uutta ja liian yllättävällä tavallan. Toni katsoi minua säälivästi ja suukotteli poskiltani kyyneleet pois. ”Anna anteeksi rakas, en tee enää koskaan sillä tavalla”, hän sanoi äänessään aitoa katumusta ja hänen silmänsä anoivat anteeksi antoa. Rauhotuin lopulta ja hän lupasi antaa minulle elämäni suurimman nautinnon ja hän siirtyi jalkojeni väliin. Hänen huulensa ja kielensä alkoivat kiihkeästi suudella ja lipoa pilluani, nautinnon aallot jälleen kasvoivat sisälläni, kun hänen suunsa teki niin taivaallisen ihanaa nautintoa. Pian makuuhuoneemme täytti vain kiimaiset huokailuni ja voihkintani. ”Anna rakas kyrpää minulle”, anelin Tonilta.
Vihdoinkin tunsin hänen terskansa pään työntyvän sisääni, mutta monta kertaa hän vain käytti terskaansa hetken sisälläni, mutta veti sen aina ulos. ”Anna kyrpää minulle!” huusin niin lujaa kun kurkustani lähti. ”No hyvä on rakkaani. Kun sitä niin kovasti tahdot”, Toni vastasi ja hänen äänensä oli huvittunut. Ulvahdin nautinnosta ja pienestä tuskasta kun hän yhtäkkiä työntyi koko pituudelta sisääni ja aloitti niin taivaallisen nopeat ja syvät työnnöt. Tuska oli kuitenkin hetkessä vain pelkkää nautintoa. Toni todellakin antoi kyrpää minulle ja huusin ja ulvoin nautinnollisella äänellä. Hänen kalunsa jyysti ja jyysti sisälläni, saaden aikaan useamman orgasmin, joiden voima vain kasvoi, kun Toni laukaisi kuuman spermansa pilluni pohjalle.

Kun olimme tyydytetyt, hän vapautti käteni ja kierähti ylitseni sängyn reunalle ja otti minut syliinsä ja sanoi: ”Pesen sinut hellästi.” Hänen huulensa söivät omiani koko tuon matkan kylpyhuoneeseen asti, jossa hän istutti minut jakkaralle ja alkoi huuhteli minut ensin lämpöisellä vedellä. Hän kaatoi vanilja-suklaa shampoota käsiinsä ja alkoi hellästi pestä hiuksiani. Hän katsoi minua ylhäältä alas ja kyykistyi tasolleni. ”Kuule Piki, voitko sä antaa anteeksi, että sillä tavalla työnsin sormet sun kurkkuun?” hän kysyi ja katsoi minua silmiin. ”Annan tietenkin. Mä, mä vaan säikähdin”, sanoin hiljaa ja painoin huuleni, hänen huuliaan vasten. Suudellessamme, hän alkoi hieroa shampoota hiuksiini, kunnes nousi ylös ja huuhteli hiukseni. Sitten hän otti mantelin tuoksuista suhkugeeliä ja alkoi hieroa sitä harteilleni vahvoilla sormillaan ja siitä selkääni, välillä hän hieman kutittikin minua, saaden iloisen nauruni kaikumaan kylpyhuoneen kaakeileissa. Kun hän oli selkäpuoleni pessyt, siirtyi hän erityisellä huolellisuudella pesemään rintojani ja kaikkein hellimmän huomion sai vatsani, jota hän hieroi pitkään ja hartaasti. Juuri sillä hetkellä, pieni ihme otus vatsassani, antoi ensimmäinen näytteen jalkapallo viehtymykseensä ja sai meidät kovin iloisiksi, niin että peseytyminen meinasi unohtua.

Yksi kommentti viestissä: “Aamun aikaa kahlittuna”

  1. fani says:

    Aivan mahtava! Ehottomasti lisää jatkoa!!

Kommentoi

top