search
top

Jäin kiinni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (80 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Alistamista, sitomista, piiskaamista, suuseksiä

Palattuani koulusta asunnolleni totesin, että lähes kaikki vaatteeni olivat likaisia. Ei auttanut kuin lähteä varaamaan pesutupavuoroa. Pesutupa ja kuivaushuone olivat tyhjiä. Tosin pesukone pyöritti pyykkikoneellista ja koneen vieressä oli säkki, jonka pyykit odottivat pesua. Vilkaisin varauslistaa ja totesin, että pyykit kuuluivat Jennille ja hänen asuinkavereilleen. Jenni oli salainen ihastukseni. Olin usein tuijottanut ikkunasta hänen lähtiessään kouluun. Jenni oli vaaleahiuksinen, kauniskasvoinen ja kaikin puolin muodokas tyttö, joka sai uhkeudellaan miesten päät kääntymään. Hänen povensa oli runsas ja hänen farkkujen peittämä takamus oli kauniin pyöreä. Iältään Jenni oli kaksikymppinen.

Jennin asuinkumppanit Pia ja Kati olivat toista maata. Pialla oli vaaleat, lyhyet hiukset. Hän oli hoikka ja hänen jalkansa vaikuttivat hieman liian pitkiltä suhteessa muuhun vartaloon. Pian hoikkuus sai hänen takapuolen näyttämään luisevalta. Epäilemättä hänkin oli kaunis tyttö, mutta liian laiha minun naismakuuni. Kati oli pienikokoinen, hoikka tyttö. Hänellä oli tummat kiharat hiukset. Hänen paksupohjaiset silmälasit saivat hänet näyttämään tietoviisaalta ja sitä hän myös oli. Hänellä oli mielipide aina kaikkiin asioihin ja hän vaikutti näsäviisaalta. Ärsyttävä tyyppi.

Vilkaisin hätäisesti käytävään. Siellä ei näkynyt ketään eikä myöskään kuulunut askelia. Raotin nopeasti pyykkisäkkiä. Päällimmäisinä olivat Jennin kuvioidut farkut, samat farkut, jotka saivat hänen takapuolensa näyttämään uskomattoman sievältä ja kiihottavalta. Raotin farkkuja, niiden sisässä olivat punaiset, silkkiset alushousut. Poimin ne käteeni ja nuuhkaisin niitä. Ne oli otettu juuri jalasta ja tuoksuivat kiimalle ja hajuvedelle. Laitoin alushousut povariini ja suljin säkinsuun. Jätin varaamatta pyykkivuoron ja kävelin asunnolleni.

Nuuhkin alushousuja perusteellisesti. Niissä tuoksui hajuveden lisäksi kevyt pillun tuoksu. Pissan hajuja en tuntenut ja pyllypuolikin oli puhdas. Kaluni seisoi täydessä terässä. Riisuin vaatteeni ja menin sängylle. Nuuhkin pikkuhousuja ja runkkasin itselleni hyvän orgasmin. Minua alkoi väsyttää ja torkahdin sängylle. Unelmoin tuosta ihanasta naisesta ja hänen miedoista, huumaavista tuoksuista.

Havahduin hereille ja todellisuus palautui mieleeni. Ei minulla, kukkakepillä, ollut mitään saumaa iskeä Jenniä. Hän tuskin edes vilkaisisi suuntaani. Sitä paitsi hänellä ja Pialla oli miesehdokkaita yllin kyllin. Pettymyksekseni huomasin, että pikkuhousujen tuoksu haihtui nopeasti eikä illalla ollut enää havaittavissa kuin muisto kiimantuoksusta. Hetken mielijohteesta puin pikkuhousut ylleni. Silkkiset alushousut tuntuivat miellyttäviltä kaluani vasten. Vielä paremmalta tuntui tieto, että Jenni oli pitänyt samoja housuja yllään. Kaluni seisoi täydessä seisokissa ja runkkasin häpeilemättä Jennin pikkuhousuille.

Pari päivää jaksoin runkkailla niihin, sitten ne alkoivat olla jo niin tahmaiset, että en kehdannut enää niitä käyttää. Aloin seurata tyttöjen pyykinpesuaikatauluja. Se oli helppoa, kun asuin pesutuvan vieressä. Viikon päästä minua onnisti. Tytöt olivat varanneet pesutupavuoron.

Seisoin asunnossani seuraten rappukäytävän tapahtumia ovisilmästä. Kuuloaistini oli viritetty äärimmilleen. Viimein kuulin kenkien kopinaa sekä Jennin ja Pian äänekästä keskustelua. He kävelivät pesutupaan ja minä jäin odottamaan tilaisuutta vierailla siellä. Olin varannut mukaani Jenniltä vohkimat pikkuhousut ja ajattelin vaihtaa ne uusiin. Ei kestänyt pitkään, kun tytön palasivat pesutuvasta. Kenkienkannat kopisivat rapussa heidän kävellessään kerrosta ylemmäksi. Raotin varovasti ulko-ovea. Kuulin kuinka tyttöjen ovi ensin avautui ja sitten lyötiin kiinni.

Lähdin sydän pamppaillen pesutupaa kohden, sukkasillani. Jätin ulko-oveni raolleen, jotta pääsisin palaamaan mahdollisimman huomaamattomasti takaisin. Pesukone pyöritti pyykkiä äänekkäästi. Kuivaushuoneen ovi oli hieman raollaan, eikä siellä näyttänyt olevan ketään. Avasin jo tottuneesti pyykkisäkin ja tunnistin heti Jennin farkut päällimmäisinä. Avasin niitä hieman ja niiden sisässä oli jo totutusti tytön pikkarit, tällä kertaa mustat. Poimin ne käteeni ja samalla sulloin punaiset pikkuhousut tilalle. Nuuhkaisin hätäisesti pikkareita. Tällä kertaa ne tuoksuivat voimakkaammin ja niistä olisi enemmän iloa minulle.

Havaitsin silmäkulmasta liikettä. Käännyin ympäri ja näin Katin seisomassa kuivaushuoneen ovella kamera kädessä. Valahdin kalpeaksi säikähdyksestä, olin jäänyt kiinni rysänpäältä. “Nuuhki vielä pöksyjä, niin saadaan otettua parempia kuvia” hän ilkkui minulle. Seisoin lamaantuneena paikoillani, kun Kati selasi kameraa. “Näitä kuvia kehtaa jakaa naapureille ja laittaa ilmoitustaululle, kunhan ensin mietitään sopivat kuvatekstit”, hän jatkoi puheluaan.

Myös Jenni ja Pia palasivat pesutupaan. He olivat virittäneet ansan, johon olin langennut. Tytöt olivat poistuneet äänekkäästi pesutuvasta ja Kati oli jäänyt kameran kanssa kytikselle. Tunsin itseni todella typeräksi. “Mähän sanoin sulle, että varas on alakerran kukkakeppipoju. Ei kukaan muu tuijota sun persettä niin idioottimaisesti ja näkyvästi.” Pia sanoi Jennille, joka puhisi kiukusta. Tunteeni vaihtelivat kaiken aikaa, juuri nyt olin kasvoiltani punainen kuin rapu. Kati sanoi: “Jätkä muuten palautti sun pikkuhousut, on varmaan runkannut ne puhki.” Jenni puhisi jotain ja käveli pyykkisäkille. Hän poimi alushousunsa ja tarkasteli niissä olevia läikkiä. “Voi vittu, oleksä tosiaan runkannut näihin. Ei saatana, mä en voi enää laittaa niitä jalkaan. Saatanan pervo, sä tuut vielä kärsimään ja kunnolla”, Jenni totesi ja nappasi käsissäni edelleen olleet pikkuhousut pois. En tiennyt, mitä minun olisi pitänyt tehdä. Tilanne oli todella tukala.

“Mitä me nyt tehdään?” Kati kysyi. Jenni mietti hetken ja katsoi kelloa. “Jätkä, sä tulet meille kuudelta ja sulla on paras olla todella hyvä selitys.” Kati jatkoi: “Mikäli et tule, niin kuvat lähtevät välittömästi jakoon naapureille, koululle ja nettiin sekä tietysti lähitalojen ilmoitustauluille.” Lupasin saapua paikalle sovitusti. Kävelin apeana asuntooni ja yritin epätoivoisesti miettiä selviytymiskeinoa. Päässäni ei vain ollut yhtään hyvää ajatusta. Jenni oli ollut todella vihainen ja se näsäviisas likka oli kuvannut minua. Olin pahassa pulassa. Jos kuvat leviäisivät julkisuuteen, niin en voisi jatkaa koulussa ja minun olisi pakko muuttaa muualle.

Minulla ei olisi mitään paikkaa mihin mennä. Vanhempani erosivat muutama vuosi sitten. Isäni muutti Ruotsiin eikä ole pitänyt mitään yhteyttä. Äitini puolestaan on pahasti alkoholisoitunut enkä ole pitänyt häneen mitään yhteyttä pariin vuoteen. Sisaruksia minulla ei ole, joten jollain tapaa minun täytyy suostutella tytöt, etteivät he julkaise kuviani. Katsoin kelloa. Määräaikaan olisi vielä tunti. Kävin kaupassa ja ostin Jennille ison ruusupuskan ja suklaarasian. Ei niistä ainakaan haittaa olisi, mietin itsekseni. Kello läheni kuutta ja minua hermostutti melkoisesti. Mieleni olisi tehnyt lähteä maanpakoon.

Nöyränä soitin tyttöjen ovikelloa. Pia avasi oven ja päästi minut sisään. Jenni istui sohvalla vihaisen näköisenä. Kati oli tietokoneella. Ojensin ruusut ja suklaan Jennille. Hän katsoi minua kuin halpaa makkaraa. “Luuletko sä tosiaan, että voit kukilla ja suklaalla hyvittää tekosi. Sä voit työntää ruususi vaikka perseeseen”, hän totesi. Laskin tuliaiset pöydälle ja jäin nöyränä odottamaan mitä tuleman piti. Kati tulosti jotain paperille. Hän vaikutti voitonriemuiselta. “Hienoja kuvia vai mitä?” Hän kysyi ja näytti kuvaa, jossa nuuhkin Jennin pikkuhousuja. Kuvan yllä oli otsikko. Varo pikkuhousuvoroa. Katsoin kuvaa kasvot punaisina. En tiennyt mitä minun pitäisi tehdä.

Jenni otti ohjakset käsiinsä. “Alahan kertoa, miksi varastat pikkuhousujani nuuhkit niitä ja runkkaat niille?” Yritin epätoivoisesti keksiä jotain sanottavaa, mutta sanat juuttuivat kurkkuun. Minua hävetti. “No anna tulla”, Jenni hoputti. “Tuota, anteeksi! Emmä oikein tiedä mikä muhun meni. Mä olen ihaillut sun pers ei kun sua, kun sä olet niin kaunis. Ja sitten mä viime viikolla, kun olin menossa varaamaan pesutupaa näin teidän pyykkisäkin, niin mä en voinut vastustaa kiusausta. Anteeksi, emmä tee sitä enää koskaan. Olkaa kilttejä, älkää levittäkö niitä kuvia“, anelin. Jenni tuijotti minua jäätävästi. “Miksi antaisin sinulle anteeksi? Tajuatko sä mitä olet tehnyt. Nuuhkimalla ja runkkaamalla mun pikkuhousuihin sä olet tunkeutunut mun intiimiin yksityisyyteen. Tajuatko sä?” Nyökkäsin nöyränä. “Minusta se olisi sinulle ihan oikea rangaistus, että kaikki saisivat tietää millainen pervo sä olet”, Jenni totesi.

Laskin katseeni maahan, kyyneleet täyttivät silmäni. “Nyt on tiedostot valmiina. Vain käsky, niin kuvat lähtevät laajaan jakeluun”, Kati totesi innokkaana. “Please, älä lähetä niitä. Ole niin kiltti. Mulla ei ole mitään paikkaa minne mennä, jos joudun lähtemään koulusta. Faija asuu Ruotsissa eikä ole pitänyt vuosiin yhteyttä. Mutsi on rapajuoppo, jonka luokse ei ole menemistä. Mulla ei ole mitään muuta kuin koulu ja toi kämppä”, vuodatin epätoivoisena. “Mä teen ihan mitä vaan, kunhan ette lähetä niitä kuvia.” Huoneeseen laskeutui syvä hiljaisuus. Tytöt miettivät kuinka heidän tulisi toimia. Ilmeisesti kohtaloni järkytti heitä edes vähän. Pia kuiskutteli jotain Jennille. Minä odotin pelokkaana ratkaisua. Jenni vastasi jotain Pialle innokkaan oloisena. Tytöt punoivat juonia, minulle oli pääasia, että kuviani ei levitettäisi.

Jenni katsoi minua silmiin. “”Hyvä on, voimme tietenkin hoitaa asian toisellakin tavalla, mutta siitä tulee sinulle pitkäkestoinen ja nöyryyttävä rangaistus ja edellyttää sinun suostumustasi.” En ymmärtänyt täysin, mitä Jenni tarkoitti, mutta olin valmis suostumaan ihan mihin vain. “Tänä iltana testataan yhteistyökykysi ja rangaistuksen varsinaiset säännöt laaditaan viikonloppuna”, Jenni jatkoi. Nyökkäsin suostumuksen merkiksi.

Pia sanoi: “Riisu vaatteesi, viikkaa ne nätisti ja laita tuolille.” Katsoin häntä ensin epäuskoisena, mutta kun vakuutuin hänen olevan tosissaan, niin aloin hitaasti riisuutua. Ensin riisuin paitani, sitten farkut ja sukat. Viikkasin ne siistiin pinoon. Seisoin tyttöjen edessä pelkissä kalsareissa. “Kaikki pois”, Pia totesi määrätietoisena. Punastuin häpeästä ja käännyin ympäri. Hitaasti laskin pikkuhousut jalastani ja viikkasin ne tuolille muiden vaatteiden joukkoon. Käännyin ympäri peitellen käsilläni etumustani kolmen naisen katseelta. “Kädet sivulle”, Pia komensi enkä voinut tehdä muuta kuin totella. Seisoin alastomana kolmen tuijottavan naisen edessä. Minua hävetti todella paljon.

Pia otti vaatteeni ja vei ne huoneensa lukittuun kaappiin. Olin nyt täysin kolmen tytön armoilla ja heidän nöyryytettävänä. Minun oli pakko kestää, minulla ei ollut vaihtoehtoja. Pia palasi takaisin huoneeseen. Hän katsoi kaluani tarkasti. “Ihan mukavan kokoinen värkki sinulla on”, hän totesi saaden minut punastumaan entisestään. “Näytä meille kuinka sä runkkaat sitä”, Pia sanoi. Katsoin häntä typertyneen näköisenä. “No, eikö sana kuulu”, Pia hoputti. En voinut tehdä muuta kuin totella. Varovasti laskin käteni kalulleni ja aloin vetää esinahkaa edestakaisin naisten katsoessa toimitustani ja Katin napsiessa valokuvia, uutta todistusaineistoa. Hankalasta tilanteesta huolimatta kaluni alkoi vähitellen herätä eloon. Pia ihaili sen kokoa häpeilemättä. “Luulisi tuolla mulkulla naisia saavan, ettei tarvitsisi pikkuhousuihin runkata.” Hän totesi.

Kun kaluni seisoi kunnolla, niin Pia komensi minut lopettamaan runkkaamisen ja laittamaan kädet sivuilleni. Hän tuli luokseni ja hiveli sormillaan seisovaa kaluani. “Oleksä saanut koskaan pillua?” Hän kysyi. Punastuin entisestään ja vastasin, että en ole saanut. “No niin mä vähän arvelinkin, et sä muuten olisi kiinnostunut pikkuhousuista.” Jenni tuli myös luokseni. Hän hiveli kaluani ja puristeli pallejani hellästi. “Tämä mulkku siis on ruiskinut pikkuhousuihini”, hän totesi jatkaen kaluni tutkistelua. Pia kävi huoneestaan hakemassa jotain. “Kädet selän taakse”, hän komensi. Tottelin kiltisti ja tunsin kuinka Pia kiinnitti ranteisiini käsiraudat Jennin runkatessa kaluani. Tilanne muuttui kaiken aikaa oudommaksi ja oudommaksi. Kati napsi valokuvia, toivottavasti vain omaan käyttöön. Pia kiinnitti kaulaani kaulapannan ja kiinnitti siihen talutushihnan. Jenni ohjasi minut sohvan eteen ja komensi minut polvilleni. Hän riisui mustat farkut jalastaan ja seisoi edessäni yllään ainoastaan stringit. Kaluni pomppasi väkisin pystyyn nähdessäni ihastukseni pelkissä stringeissä.

Jenni istui sohvalle ja levitti reitensä. Hän veti talutushihnasta kasvojani lähemmäksi hänen pyhintään. Jenni alkoi hieroa sormillaan stringien peittämää etumusta. Seurasin tapahtumaa lähietäisyydeltä ja tunsin nenässäni kiiman tuoksun. Tyttö paineli pikkuhousuja tiukasti vakoaan vasten saaden ne kostumaan kunnolla. Kaluni seisoi täydessä seisokissa, niin kiihottava tilanne oli tukalasta asemastani huolimatta. Jenni tarttui kiinni hiuksistani ja painoi kasvoni kosteille pikkuhousuilleen. “Nuuhki nyt pervo”, hän sanoi. Minä haistelin kosteita, kiimalta tuoksuvia pikkuhousuja.

Pia oli kävellyt taakseni. Hänellä oli kädessä nahkaremmi, jonka hän oli taittanut kahtia. kuulin paukahduksen ja tunsin kirvelyä pakaroillani. Pia piiskasi pakaroitani remmillä samaan aikaan, kun haistelin Jennin kosteaa pillua. Jenni ohjasi liikkeitäni hiuksista vetämällä. Hän pyöritti päätäni, jotta saisi hinkkausta pillulleen. Samaan aikaan Pia jakoi kirveleviä lyöntejä pakaroilleni. Niitä kuumotti ja poltti. Olisin varmasti huutanut, mikäli kasvoni eivät olisi olleet kiinni Jennin kosteassa pillussa. “Nuole pikkareita”, Jenni komensi ja aloin lipoa kosteita pikkuhousuja pitkin vedoin, saaden Jennin huokailemaan nautinnosta.

Kun Pia lopetti piiskaamiseni, niin pakarani olivat kuin tulessa. Hän hieroi niitä viileillä käsillään ja se tuntui hyvältä saaden välillä jo lerpahtaneen kaluni uuteen nousuun. Jenni nosti jalkansa sohvan reunalle. Hän painoi päätäni alaspäin niin, että nenäni oli vasten hänen pientä ruskeaa ryppyreikää. Pylly oli onneksi puhdas ja vain mieto tuoksu tavoitti sieraimeni. Jenni alkoi sormettaa pilluaan syvästi huokaillen. Pian sormet hieroivat pakaroitani, pallejani ja kaluani. Olin lähellä laukeamista, mutta niin pitkälle Pia ei kuitenkaan mennyt. Sen sijaan Jenni sormetti itselleen orgasmin. Tiesin sen kun huomasin hänen peräaukkonsa supistelevan.

Kati oli nostanut pitkän penkin huoneen keskelle. Pia ohjasi minut penkille selälleen. Kati asetteli selkäni alle tyynyn, kun Pia sitoi jalkani penkin jalkoihin. Olin sidottu varsin avuttomaan tilaan enkä voinut tehdä muuta kuin odottaa, mitä naiset keksisivät pääni menoksi. Pia riisui farkut pois. Hän tuli luokseni pelkissä stringeissä. Hän istui kasvojeni ylle ja sain nuuhkia hänen kosteaa housujen etumusta. Pian tuoksu oli huomattavasti kirpeämpi kuin Jennin. Se ei kuitenkaan tuntunut vastenmieliseltä, varsinkaan kun Kati runkkasi hellästi kaluani.

Nuuhkittuani ja nuoltuani aikani Pian kostuneita stringejä, Jenni toi hänelle hieromasauvan. Pia laski housuja alemmaksi ja työnsi värisevän sauvan sisäänsä. Hänen sormensa hieroivat klitorista. Tunsin vahvan kiiman tuoksun katsellessani Pian runkkaamista aivan kasvojeni yllä. Kati piti huolen siitä, että kaluni pysyi pystyssä. Hänellä ei ollut aikomustakaan laukaista minua. Pian saatua orgasmin. Hän poistui päältäni tyydytettynä.

Kati kumartui eteeni. “Sä olet nauttinut kaiken aikaa, vaikka kyseessä oli rangaistus. Minä tulen korjaaman asian välittömästi“. Hän totesi itsevarmana. Kati teippasi suuni tiukasti ilmastointiteipillä. En voinut hengittää kuin nenän kautta. “Sinähän rakastat nuuhkimista”, hän totesi ivallisesti ja istui kasvojeni päälle farkkujen peittämällä takamuksella. “Mä olen syönyt tänään hernerokkaa”, hän totesi ja painoi perseensä nenääni vasten. Tuo näsäviisas likka istui kasvoillani ja nautti siitä, että sai kiduttaa minua, mietin katkerana. Jenni ja Pia olivat kuitenkin toimineet tahdikkaasti. Kati hihitti itsekseen istuessani kasvoilla ja kontrolloiden hengitystäni. Hän nosti pakaroita hieman ja pieraisi nenääni. Vahva kaasuntuoksu levisi sieraimiini. Tyttö painoi pakaransa tiukasti nenääni vasten. En voinut tehdä muuta kuin haistella epämiellyttävää tuoksua. Kati oli vittumainen nainen.

Kati kihersi tyytyväisyyttä. Hän nosti pakaransa uudelleen ilmaan ja pieraisi ivallisesti nauraen. Minun oli paha olla. Väkevä kaasunhaju etoi minua, enkä voinut tehdä muuta kuin odottaa, että tyttö kyllästyisi istumiseen ja jättäisi minut rauhaan. Onneksi Jenni puuttui asiaan ja komensi tytön pois päältäni. Kati totteli hieman vastahakoisesti. Jenni ja Pia tulivat luokseni. He irrottivat minut penkistä. Pia irrotti käsirautani selän takaa ja kiinnitti ne kaulapantaani. Väliin hän laittoi noin kymmenen senttiä pitkän metalliketjun. “Varotoimenpide, että et pääse runkkaamaan”, hän totesi minulle.

Naiset ohjasivat minut sohvalle nukkumaan. Pia toi minulle tyynyn ja peiton. “Nuku hyvin, sinulla on huomenna rankkapäivä”, hän totesi ja silitti piiskattuja pakaroitani. Nukuin yön levottomasti. Olin usein hereillä. Mietin mitä Pia oli tarkoittanut rankalla päivällä. Se selvisi minulle aamulla. Tytöt lähtivät kouluun, minä en päässyt. Minun tehtävä oli siivota asunto päivän aikana. Alastomana, kädet kahlittuina käsiraudoilla ja raudat metalliketjun avulla kiinnitettyinä kaulapantaan. Onneksi sain luvan käyttää imuria ja siivousharjaa, muuten olisin joutunut siivoamaan kontillani.

Yritin olla luottamuksen arvoinen. Siivoustyö sujui hitaasti, mutta halusin, että kaikki oli kunnossa, kun tytöt tulivat koulusta. Näin voisin saavuttaa heidän luottamuksen ja päästä pois tukalasta tilanteesta. Selkääni särki kyyryssä oleminen, mutta olin tyytyväinen itseeni, olin mielestäni selviytynyt moitteettomasti siivoustyöstäni.

3 kommenttia viestissä: “Jäin kiinni”

  1. jäin myös kiinni says:

    tulee vanhat muistot mieleen tosin en saanut teostani mitään nautintoa vaan jouduin poliisikamarille ja kaikki lähistöllä saivat tietää että minua kiihottavat naisten alusasut

  2. Hetero says:

    tosi hyvä

  3. P.Eräreikä says:

    Tykkäsin, toivottavasti jatkoa luvassa nopeasti. Pissajuttua saisi ottaa lisäksi kuvioihin mutta jättää tuon kakka/pierujutun kokonaan pois.

Kommentoi

top