search
top

Elämäni naapuri

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 3.72 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen novellini, kertoo kahden naapurin kohtaamisesta.

Kävelin rankan työviikon jälkeen portaita ylös lähes huomioimatta koko ympäristöäni väsymyksestä ja jetlagista johtuen. Saapuessani kerrokseeni käytännössä törmäsin häneen. Näkökenttääni imestyi yllättäen asuntoani vastakkain olevasta ovesta nuori, vähän päälle parikymppinen, tummahiuksinen ja erittäin kaunis nainen. Nainen kantoi tyhjiä pahvilaatikoita ja oli selvästi muuttamassa naapuriin, jopa jumissa olevat aivoni pystyivät huomaamaan tämän.

”Oho, anteeksi. En huomannut teitä” Sopersin säpsähdettyäni koomatilastani hereille.

”Ei se mitään, yhtälailla se oli minun vikani. Tosiaan, hei olen Anna ja muutan nyt ilmeisesti naapuriinne.”

Hänen kasvonsa olivat vilpittömimmässä näkemässäni hymyssä ja samalla hän ojensi kätensä kätelläksemme. Vastasin hetken jumittamisen jälkeen kättelemällä häntä ja sain jotenkuten hämilläni vastattuakin hänelle.

”Ööh, jooh. Olen tosiaan siis joo Aleksi ja asun tuossa 22:ssa”

”Hauska tavata, en vielä tunnekaan ketään täältä kun muutin vasta vanhenpieni luota maalta tänne”

”Aa, okei. Joo pahoittelen tosiaan että en ole nyt oikein terävimmilläni koska tulin juuri viikon työmatkalta takaisin. Mutta oikein hauska tavata.”

”Samoin! Jos et pistä pahaksesi niin minun täytyy mennä viemään nämä roskiin”

”Joo, toki. Olinkin tässä itse juuri nukkumaan menossa. Hei vaan.”

”Moikka!”

Hän puhui koko ajan mitä sydämmellisimmän hymyn kanssa ja vaikutti oikeasti iloiselta tavatessaan minut. Jäin paikalleni lumoutuneena seisomaan kun hän alkoi ketterän oloisesti juosta portaita alaspäin. Vielä kotonanikin mietin vielä tätä tapaamista ja sitä miten kauniilta ja mukavalta hän oli vaikuttanut. Yritin kerta toisensa jälkeen palauttaa mieleeni miltä hänen kasvonsa ja tummat hiuksensa näyttivät. Vaikka konsultintyöni vaatikin paljon matkustelua, enkä ollut kotona kovinkaan paljoa, tunsin jotenkin aivan ylitsepääsemätöntä halua tavata tämän nainen uudelleen ja saada tietää hänestä enemmän. Olin kyllä tavannut useita muitakin naisia elämäni varrella. Vaikka olinkin jo hieman yli kolmekymmentä, oli minua yhä myös komeaksikin kehuttu ja tämä naapurini näytti ainakin selvästi olevan kiinnostunut minusta. Tai näin ainakin halusin itselleni uskotella. En itse oikein usko rakkautta ensi silmäyksellä -sanontaan mutta jotenkin tämä tapaus vaikutti siltä.

Seuraavina viikkoina en ollut kotoan kovinkaan paljoa, mutta törmäsin silti tähän Annaan muutaman kerran puolivahingossa porraskäytävässä. Sain tietää juteltuamme lyhyesti että hän on muuttanu maalta vasta kaupunkiin ja työskentelee sairaalassa hoitajana. Lyhyiden jutteluidemme aikana mielessäni vain varmistui kuva siitä että kiinnostus todellakin oli molemminpuoleista, mutta ainakaan vielä emme olleet edes hymyjä enempää flirttailleet toisillemme.

———-

Vapaa viikonloppu viimein. Laahustin taas melko nuutuneena alakertaamme kohti saunaosastoa. Pääsisin sentään viimein vähän löylyihin rentoutumaan rankan viikon jälkeen. Kävin nopeassa suihkussa ja suuntasin suoraa päätä löylyihin.

”Ööh, tota oletko varmasti oikeaan aikaan täällä?”

Säpsähdin melkein säikähtäen kun aivan kulmasta kuuluikin tuttu naisen ääni. Ääni ei yllättäen kyllä kuulostanut yhtään vihaiselta vaan lähinnä uteliaalta. Kääntyessäni näin sen: Anna alasti nurkassa lauteilla käsillä hieman strategisia paikkojaan suojaten. Tunsin heti kaiken älyllisen toiminnan jättävän pääkoppani ja taisi suunikin jäädä yllätyksestä auki ammottamaan. Kiusallisen pitkän hiljaisuuden jälkeen sain vasta suustani jotain ulos.

”Ööh, tota. Kellohan on kai kahdeksan? Kyllä minulla yleensä on saunavuoro nyt ollut.”

”Talonyhtiö kyllä lähetti kirjeet uusista vuoroista, taisi ilmoitustaulullakin olla ilmoitus. Sinun vuorosi taitaa olla vasta tunnin päästä”

Niinpä tietenkin. En ollut ehtinyt edes kunnolla käydä postejani läpi ja nuutuneesta olostani johtuen joku ilmoitustaulun lukeminen ei ollut käynyt mielessänikään.

”Öö, noh tämäpä noloa.” Oli ainoa mitä sain suustani ulos ja käänsin samalla katseeni nolostuneesti lattiaan tajutessani että olin tuijottanut Annan alastonta vartaloa silmät suurina. ”Minä pervona hän minua varmaan pitääkään” -ajattelin ja taisi siinä samalla poskenikin muuttua paloauton punaisiksi.

”Mä sit taidankin tästä tota vaikka lähteä…” Sain taas soperrettua ja aloin hivuttautua kohti ovea nolostuneena.

”No, eiköhän me nyt jo sen verran tunneta että voidaan samaan aikaan saunoa niin sinun ei tarvitse ees taas rampata. Ollaanhan tässä aikuisia ihmisiä sentään.” Anna vastasi, ääni huvittuneisuutta tihkuen ja kasvot hymyyn kääntyneenä.

”E-, en halua häiritä, voin kyllä sitten tulla omalla vuorollani.” Miten vaikealta puheen tuottaminen taas tuntuikaan. En tiedä johtuiko tämä väsymyksestäni vaiko sitten siitä upeasta vilauksesta minkä Annan vartalosta olin juuri nähnyt.

”Höpsis, tule lauteille vaan.”

Epäröin hetken, mutta päätin sitten kuitenkin kavuta lauteille häveliäästi paikkojani peittäen ja varmaan posket yhä nolostusta hohkaten. Asetuin lauteille soveliaan pitkän matkan päähän Annasta ja varoin visusti vilkaisemastakaan häneen päin. Anna rikkoi hetken päästä jään aloittamalla keskustelun taas niin upean iloiselta kuulostaen. Aloimme juttelemaan niitä näitä töistä ja viimeaikojen tapahtumista. Varoin yhä aluksi vilkaisemasta Annaan päin, mutta keskustelun edetessä uskalsin kääntää kasvoni häntä kohti. Pidin silti katseeni visusti hänen kasvoissaan ja varoin kurkkimasta hänen muuta vartaloaan, vaikka todella vaikeata se olikin kun näin upea nainen vieressäni istui. Anna antoi selvästi katseensa vaeltaa ympäri kehoani juttelun lomassa. Minua tämä hieman jännitti, vaikka olinkin asettanut jalkani siten että hän ei aivan miehisimpiä osiani nähnyt.Vuoron lähestyessä jo loppuaan Anna pompsahti paikaltaan ylös ja totesi taas hymy naamalla:

”Minulle alkaa kyllä jo löylyt tältä erää riittämään. Oli oikein hauska taas jutella sun kanssa. ”

”Joo samoin.”
Sain taas vastattua. Sitten sain todistaa mitä upeinta näkyä: Anna nousi paikaltaan ja lähti laskeutumaan lauteilta pois ja suuntasi kohti ovea. Hän ei nyt yrittänytkään peittää mitään paikkojaan. Hänen melkeinpä liukuessa lauteilta pois (niin sulavalta se näytti), näin hänen täyteläiset ja kiinteät rintansa. Nännit osoittivat painovoimaa uhaten ylöspäin ja ne heiluivat rintojen mukana kauniisti Annan liikkuessa. Hänen jalkojen viimein kohdatessa saunan lattian, Anna suoristui ja alkoi kävellä lantio keinuen kohti ovea.

Miten upea leveä lantio hänellä olikaan ja viimein hänen liikkuessa näin hänen upean takapuolen välistä pilkottavan pimpsan ja sitä ympäröivän siistin tumman karvoituksen. Reaktio oli kehossani välitön ja tunsin miten veri alkoi virrata kohti haarojani hänen kävelyään takaapäin katsoessani. Anna painui suihkuun peseytymään ja minä jäin lauteille miettimään juuri näkemääni upeata näkyä siittimeni kovettuessa ja noustessa taipuen samalla kohti napaani.

Penikseni oli juuri toipunut erektiostaan ja palaamassa takaisin lepotilaan, kun yllättäen Annan hymyilevät kasot ilmestyivät vielä ovensuuhun.

”Hei, mä aattelin että voit tulla meille vielä peseydyttyäsi ottamaan vaikka viiniä jos tahdot. Voidaan samalla sit vielä jatkaa juttelua.”

”Okei, joo voin mä tulla jos se käy.”

”No hyvä. Heh, tiedät varmaan mikä asunto.” Anna sanoi nyt ehkä jopa hieman vihjaileva vino hymy kasvoillaan.

—————

Menin peseydyttyäni Annan asunnon ovelle ja painoin ovikelloa. Tunsin sisälläni uskomatonta jännitystä. ”Tämä nainen oikeasti pitää minusta, älä nyt mene ja mokaa koko hommaa” -toistelin itselleni. Sydämmeni melkein hyppäsi kurkkuuni kun hymyilevät kasvot ilmestyivät oven avauduttua näkökenttääni.

”Moi, tuu vaan sisään. Kaadoin just viiniä meille.”

Menin mitään sanomatta sohvalle istumaan ja Anna ilmestyi kaksi viinilasia kourassaan aivan viereeni istumaan. Tv oli auki mutta minulla ei ollut mitään havaintoa mitä sieltä tuli, kaikki huomioni oli keskittynyt vieressäni istuvaan upealta tuoksuvaan naiseen ja hänen hymyileviin kasvoihinsa.

”Mä jotenkin pidin susta heti kun tavattiin sillon rappukäytävässä. Sä vaikutit jotenkin niin aidolta toisin ku monet muut kaupunkilaiset. Musta se on myös jotenkin hellyttävää miten sä aina joudut hämilles.”

”Aha, no en kyllä itse niin välitä hämillään olosta, mutta joo kyllä mäkin jotenkin tykästyin suhun heti sillon.”

”Aa, no hyvä kuulla” Anna vastasi mitä upeimmat valkoiset hampaat hymyssä vilkkuen.

Juttelimme taas hieman niitä näitä ja huomasin samalla miten aloimme painautua toisiamme kohti. Olimme molemmat vielä vain kylpytakkeihimme kääriytyneitä, joten tunsimme toistemme pienetkin liikkeet erittäin hyvin. Annan kylkeeni painautunut vartalo, hänen upea tuoksunsa ja minuun lukkiutuneet silmänsä saivat minussa taas aikaan hyvin luonnollisen reaktion. Tunsin miten jalkovälissäni alkoi tapahtumaan ja viimeinen niitti oli kun Anna painaitui aivan kiinni minuun ja kuiskasi korvaani:

”Aleksi mä haluun sua niin paljon”

”Niin mäkin sua”

Aloimme suudella ja hivutin käteni Annan kylpytakin sisään avaten samalla sitä kiinni pitävän, hänen vyötäröllään olleen solmun. Tunnustelin kiihkeiden suudelmien yhteydessä hänen kiinteitä rintojaan ja etenkin hänen kovia nännejään. Annan käsi hivuttautui samaan aikaan minun kylpytakkini sisään etsiytyen pian kovan kyrpäni tienoille. Kiihotuin tästä lisää ja aloin siirtää kättäni yhä alemmas ja alemmas. Pian tunsinkin hänet siistin mustan karvoituksen käteni alla. Siirsin kämmentäni yhä alemmas ja pian tunnustelinkin hänen kiimasta kostuneita pilluhuulia sormillani. Anna todella oli kiimainen, sormeni kostuivat hänen mehuistaan lähes heti.

Heitin Annan kylpytakin liepeet sivuun siirryin hänen jalkoväliinsä haudaten kasvoni hänen upean kiimaiseen pilluunsa. Anna levitti haaransa samalla levälleen jotta pääsisin nuolemaan hänen pyhintään esteettä. Ulos valuvat pillumehut maistuivat ja tuoksuivat jotenkin niin naisellisilta, mitenkään paremmin en sitä voi kuvailla. Lipoessani häntä kielelläni Anna aloitti pienen voihkinnan ja huomasin miten hänen pillunsa aukeni avoimemmaksi, kuin kutsuen minua sisäänsä.

”Ahh, Aleksi mä oon halunnu tätä niin paljon. Nussi mua! Aleksi, nussi mua nyt ja tässä!”

Kaappasin kuitenkin annan syliini ja kannoin hänet sänkyyn. Anna heittäytyi heti selälleen ja levitti uudelleen haaransa auki jotta pääsisin työntymään häneen esteettömästi kovalla kyrvälläni. Tunsin uskomatonta, lähes eläimellistä halua naida tätä naista kun kömmin hänen päälleen ja aloin sovittaa kivikovassa erektiossa olevaa mulkkuani hänen pillunsa huulille. Tunsin terskani kärjellä Annan kosteuden kun hivuttauduin hänen pillunhuulien väliinsä. Työnnyin rauhallisesti aivan perille asti, alkaen sitten hiljalleen pumpata kyrpääni sisään ja ulos. Hänen pimpsansa kiristi juuri sopivasti kullini ympärillä.

Vedellessäni kaluani sisään ja ulos kuului välistämme pienoista litinää ja tunsin miten Annan mehut kostuttivat koko vehkeeni ja jalkovälini. Työntö työnnöltä kiimanestettä valui ulos lisää myös kiveksilleni, jotka pian aivan kiiltivätkin siitä. Kiimani oli valtava ja halusin tätä naista niin tajuttoman paljon. Aloin työntää itseäni Annan sisään yhä kiivaammiin kiveksieni alkaessa samalla hakata päin hänen pillunsa välilihaa.

”Uumh, Aleksi sä oot niin upee. Pane mua vaan kovempaa. Saat tulla ihan minne haluut”

En tiedä miksi, mutta minusta on jotenkin aina ollut kiihottavaa panna paljaalla ja varsinkin laueta naisen sisään, joten päätin tehdä nyt niin. Ehkäisy tai kondomin käyttö ei ollut käynyt missään vaiheessa kummankaan meidän mielessä, eläimellinen halu ajoi kaiken järkiajattelun yli.

”Mä tuun sun sisään. Mä haluun täyttää sut”

”Jooh tuu mun sisään, tuu mun sisään. Ruiskuta sun lastit mun pilluun vaan.”

Ajatuskin tämän naisen sisään laukeamisesta kiihotti minua entisestään ja aloinkin kiihdyttää tahtiani. Työntöjeni tihentyessä myös Anna alkoi huohottaa kuuluvasti allani. Varteni upotessa hänen sisäänsä yhä uudelleen aloin samalla myös tuntea oman huippuni lähentyvän. Kivekseni vetäytyivät kiinni kyrpäni juureen valmistautuen syöksemään siittiöni allani olevan naisen emättimen perukoille. Tiesin että en muutenkaan enää kestä tätä kauaa joten kiristin tahdin työnnöissä aivan äärimmilleen.

”Nyt mult tuleeh” oli ainoa mitä sain ärjähdettyä tuntiessani siemensyöksyni alkavan.

”Aah, joo tuu! Anna tulla. Laske mun sisään vaan”

Kyrpäni jäykistyi äkisti ja aloitti sperman syöksemisen Annan pillun perille. Työnsin sen lähes vaistomaisesti pohjaan asti. Joka nykäyksellä Annan sisällä olevasta terskani kärkestä ryöpsähti valkoinen klöntti spermaa paljaan ja halukkaan emättimen pohjille, aivan kohdun suulle. Urahdin lauetessani voimakkaasti ja mieleni täytti vain upea ajatus siitä miten siittimeni siemensi juuri allani olevaa nuorta naista. Siittimeni syöksi lastejaan erittäin monella sykäyksellä ja spermaa alkoikin roiskua jo pillusta ulos kiveksilleni. Anna kietoi kätensä ympärilleni kuin pitääkseen minua paikallaan täyttäessäni häntä.

Viimein tunsin kyrpäni erektion laantuvan ja alkavan vetäytyä. Makasin Annan päällä yhä huohottaen ja lörpsähtänyt kullini oli yhä Annan spermasta valkoisen pillun syövereissä. Makasimme näin aika kauan kunnes lopulta kierähdin sivuun Annan päältä. Annan pillusta ryöpsähti samalla iso läjä spermaani, valuen norona kohti hänen peräreikäänsä ja lopulta lakanoille.

”Se oli upeeta. Musta on jotenkin niin kiihottavaa jo ajatellakin sitä että mies tulis mun sisään. Musta se jotenkin kuuluu seksiin että mies tulee naisen sisään sit lopussa”

”Kyllä se mustakin oli upeeta.”

Samalla järki alkoi jotenkin palata päähäni ja päätinkin kysyä Annalta: ”Kai sä muuten syöt jotain pillereitä?”

”En mä syö mitään.”

Mieleni heitti tämän kuullessani kuperkeikkaa. Ei helvetti, olin juuri lauennut paljaalla kullillani suojaamattomaan naisen pilluun.

”Mut mitä jos sä tuut tästä raskaaks?”

”No sit mä tuun. Mulla on just ovulaatio et se on kyl mahdollista. Noh, sit mä kannan sun lasta sisälläni.” Anna vastasi yhä hymyillen sitä sydämmellistä hymyään.

Koko ajatus kuvotti minua aluksi, mutta jotenkin aivoni peittyivät utuiseen sumuun katsoessani Annan kasvoja ja oudosti ajatus Annasta kantamassa minun siittämääni lasta sisällään alkoikin viehättää minua. Olinhan jo kolmekymmentä joten ehkä nyt olisi jo aikakin sille. Jotenkin myös se että Anna todella vaikutti jopa haluavan saada lapsen juuri minun kanssa oli miellyttävää. Ajatella, että siittiöni tekivät juuri työtään hedelmällisen naisen pillussa ja etsivät munasolua jonka hedelmöittää. Jostain syystä pidin tästä ajatuksesta ja aloin suukotella ja halailla Annaa.

————–

Niinhän siinä lopulta kävi että hedelmälliset siemeneni tekivät työtä käskettyä ja Anna tuli raskaaksi minulle. Jatkoimme suhdetta yhä tiiviimmäksi ja muutimme lopulta Annan mahan pyöristyessä yhteenkin. Uskomatonka kyllä, mutta suhteemme tuntui täydelliseltä ja rakastuimme todella voimakkaasti toisiimme. Menimme avoliittoon ja vaihdoin työpaikkaanikin jotta voisin olla Annan tukena kun yhteinen lapsemme lopulta tulisi tähän maailmaan.

3 kommenttia viestissä: “Elämäni naapuri”

  1. tuore isä says:

    tämä on mun mielestäni koko tän palstan ihanin ja kiihottavin tarina

  2. Tosijuttu says:

    Tä oli hyvä plussaa vielä jos on tositarina 😀 kävisipä itellekki näin tuon naapurin soman emännän kans

  3. paneva says:

    ihana lisää

Kommentoi

top