search
top

Vaimoni sisko

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (78 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on todellinen tarina

Olin lähtenyt mökillemme joka sijaitsee n 450 km kotoamme talvisydämmessä auraamaan pihaa ja muutoinkin tekemään talvikunnossapitoa. Keli oli mitä melkoisin ja sain ajaa kieli keskellä suuta vaikka allani oli maasturi joka painui tiehen eikä juuri uria tunnistanut. Lunta tuli vaan niin paljon ettei juuri nähnyt edessä menevän takavaloja. Päästyäni perille huomasin etten pääse mökkimme pihalle vaan joudun hakemaan mökiltä lumilingon ja aukaisemaan tien perille. Kun olin sen saanut tehtyä vaimoni soitti ja kysyi minkälainen keli siellä on. Kun kerroin hän kauhistui sillä hänen nuorempi siskonsa joka asui kanssamme samalla paikkakunnalla, kävi etätöissä vielä mökiltämme 150 km edempänä olevassa kaupungissa ja oli lähdössä kotiinpäin sinä iltana. Hän lupasi soittaa siskollensa ja varoittaa kelistä. Lämmitin takan ja nautin olostani koska tiesin että joudun velä menemään ulos tekemään lumitöitä. Vaimoni soitti uudestaan juuri kun olin lähdössä ulos ja sanoi että oli ehdottanut siskolleen että pysähtyy mökillämme kunnes lumipyry ja kauhea keli on laantunut. Sanoin että sopiihan tuo mulle, pyydä soittamaan kun on lähempänä. Olin tehnyt lumityöt ulkona ja tullut sisälle kun Sinikka soitti ja kertoi ettei eteensä näe. Sanoin että aja varovasti ja tule tänne mökillemme niin saat odottaa täällä kelin paranemista. Hän tuli noin tunnin päästä ja kauhistelimme yhdessä keliä. Sanoin että käyn katsomassa laiturin kiinnitystä tuolla rannassa, voisitko keittää sillävälin kahvit. Hän lupasi ja kun tulin takaisin hän oli myös pannut saunamme pesään tulen ja sanoi että saa lämmitellä siellä hiukan.

Joimme kahvit ja söimme voileivät jotka hän oli tehnyt ja sanoin että sauna taitaa olla valmis, mene sinä ensin. Niin hän menikin riisuutumaan makuuhuoneeseemme ja otti päällensä vaimoni saunatakin sekä meni saunaan. Päätin viedä hänelle oluen saunaan samalla kun veisin mäyräkoiran saunan kylpyhuoneeseen itseäni varten. Huikkasin pesuhuoneesta että tuon vain oluita tänne. Olin tuolloin jo itsekin pelkillä kalsareilla koska odotin saunavuoroani. Aukaisin saunan oven ja ojensin oluen Sinikalle. Hän hymyili hiukan ja kumartui ottamaan oluen vastaan. En ollut aiemmin nähnyt Sinikkaa alastomana joten yllätyin kuinka kiinteä hän olikaan. Olinhan nähnyt hänet bikineissä kesäisin mutta alastomana nainen on kuitenkin vielä aivan kuin luonnonluoma… Taisi jäädä katseeni liian pitkäksi aikaa hänen rinnoillensa sillä kun olin lähtemässä pois hän kysyi että olisiko siinä mitään pahaa vaikka olisimme yhtä aikaa saunassa ? En miettinyt enempää vaan otin kalsarit pois ja naputtelin penistäni joka jostain syystä oli hiukan kohonnut. Kun astelin saunaan oli penikseni jälleen oma löysä itsensä. Istahdin saunan lauteilla noin metrin päähän Sinikasta ja totesin että kyllä sauna vaan onkin ihana paikka. Siihen Sinikka että taitaa olla toiseksi ihanin asia maailmassa. Keskustelimme niitä näitä ja sovimme että emme kerro tästä vaimolleni joka ei ehkä ymmärtäisi tätä että yhdessä saunomme. Samalla sovimme että emme kerro myöskään Sinikan miehelle jonka tiesin olevan mustasukkainen tyyppi joka epäili välillä että Sinikka häntä pettää kun joutuu yöpymään etätöidensä vuoksi toisella paikkakunnalla. Kysyin että oletko sitten pettänyt johon hän vastasi että ei ikimaailmassa.

Heittelimme löylyä niin että pian tuli tilanne että Sinikka halusi lähteä pesulle. Hänen sivuuttaessaan minut hänen paljon kiinteämpi peppunsa kuin vaimoni peppu ohitti minut niin että penikseni tahtomattani nytkähti. Säikähdin sitä hiukan mutta koska Sinikka ei sitä huomannut ajattelin että se on aivan normaalia. Kohta kuului suihkun ääntä ja pian Sinikka kysyi voisinko tulla pesemään hänen selkänsä… Joo tulen ja suljin saunan oven takanani. Otin pesusienen ja kun otin bliw saippua tuubin se putosi kädestäni ja jouduin kurottamaan sen lattialta. Sinikan vagina oli silmieni edessä takaapäin katsottuna ja penikseni nytkähti ylöspäin. En voinut mitään että minuun iski pikkupiru ja ajattelin kiusata Sinikkaa. Aloin pesemään hänen selkäänsä ja painoin hartioilta sen verran kovaa että hän taittoi yläselkäänsä eteenpäin ja tahtomattaan peppunsa osui puoliksi kovaan mulkkuuni. Hän veti itsensä pois pian mutta painoin itseäni mukana ja tämän seurauksena mulkkuni oli koko 26 cm pituudessaan sojottamassa kohti taivasta. Hän kurkkasi taaksensa ja totesi tilanteen mutta ei tehnyt mitään. Painoin uudestaan hänen olkapäitään ja hän taipui kuin helpommin eteenpäin jolloin taivutin polviani ja työnsi mulkkuni hänen jalkoväliinsä. Yllätyksekseni hän ohjasikin mulkkuni vaginaansa ja tunsin sen olevan lämpimänä odottamassa kun työnsi ensimmäiset sentit häneen. Heitin sienen pois ja tartuin häntä pakaroista alkaen työntämään mulkkuani yhä syvemmälle. Jossain välissä tuntui että saan tehdä enemmän työtä että hänen koko emättimensä avautuu mutta pian työntelin mulkkuani häneen pitkillä liikkeillä. Hän voihki otteessani ja pakaransa pyrkivät karkaamaan mutta pidin lujasti vastaan. Hän tuli ensimmäisen kerran niin voimalla että orgasminsa vei häneltä jalat alta.Pidin kuitenkin vastaan ja vedin mulkkuni hänen pillustaan niin että oli kuin sulkutulppa olisi suljettu. Käänsin hänet ympäri ja suutelin johon hän vastasi intohimoisesti… Nostin hänet istumaan lavuaarin reunalle ja nostin jalkansa ylöspäin sivulleni ja työnnyin häneen uudestaan. Hän nojasi lavuaarin päällä olevan peilin lasiin ja huohotti viskoen päätänsä sivuille. Tunsin että pian myös minulla tulee ja niin tunsi Sinikkakin sillä hän alkoi sen mitä pystyi edelleen painamaan tiukemmin itseään mulkkuani vasten ja varmaan ajatteli että saattaa minut siitä orgasmiin. Orgasmini tulo kuitenkin kesti niin että kun mulkkuni syöksi spermat hänen pilluunsa myös hän sai kuoristuksen omaisen orgasmin samalla hetkellä ja alkoi vaikeroida että voi voi voi….. Hän painui läjään lavuaariin josta hellästi nostin hänet itseäni vasten ja hän nojasi päätänsä rintaani vasten. Pian hän nosti päätänsä ja hymyili sanoen kiitos…. Menimme suihkuun yhdessä ja pesimme toisemme… Jo tuolloin tunsin hänen pestessään kaluni vartta ja minun hänen vakoansa että tämä ei ollut tässä.

Menimme takaisin mökin olohuoneeseen juuri samalla kun puhelimeni soi. Vaimoni kysyi Sinikasta ja kelistä. Sanoin että keli on tosi liukas ja pyryttää niin kauheasti että kun katsoo mökin ikkunasta ulos ei näe monen metrin päähän. Sanoin että olen tehnyt Sinikalle pedin vierashuoneeseen sillä en uskalla häntä päästää tuonne ajamaan. Vaimoni jutteli vielä siskonsa kanssa niitä näitä kunnes toivotti hyvää yötä. Olemmeko me kauheita kysyi Sinikka, ensin teemme noin ja sitten juttelemme Seijalle kuin mitään ei olisi tapahtunut. Nauroimme päälle mutta olimme hetken hiljaa kuin itseksemme pohtien mitä tuli tehtyä. Tehtäisiinkö paukut. Joimme niitä katsellen tv:stä tulevaa sarjaa ja nojasimme toisiimme. Sinikka, mehän sovimme että emme tästä illasta puhu…. Sinikka nyökkäsi …. Mitä jos… tässä vaiheessa Sinikka painoi etusormensa huulilleni kuin merkiksi olla aivan hiljaa. Ajattelin että tässäkö se sitten on…. Pian Sinikka kuitenkin nousi, riisui saunatakkinsa ja kumartui puoleeni suudellen minua. Samalla hän otti käsillään oman saunatakkini ja riisui sen päältäni. Hän suuteli rintaani painuen alaspäin kunnes tunsin että hänen huulensa hyväilevät mulkkuni vartta. Olin tulla hulluksi…. Vaimoni sisko ottaa minulta suihin. Sinikka veteli mulkkuani toisella kädellä ja nuoli suullaan terskaani. Mulkkuni oli jälleen kuin partiopoika. Nautin siitä ihanasta lämmöstä jota tuo suihin otto minulle antoi…. Hetken päästä hän nousi ylöspäin tarkoituksenaan asettua hajareisin päälleni kun istuin siinä sohvalla. Annoin hänen asettua päälleni mutta en antanut mulkkuni vielä painua hänen vaginaansa vaan käänsin hänen sohvalle ja laskeeduin itse hänen reisiensä väliin. Työnsin hänen jalkansa sivummalle ja aloin nuolla reisien sivuja lähestyen hurlumheita varovasti mutta varmasti. Hän oli suunnattoman kiihottunut ja hänen klitoriksensa sojotti ulospäin kuin vaatien sen nuolemista. Otin klitoriksen huulieni väliin ja imin sitä hullunlailla. Koskettelin kieleni kärjellä hänen häpyhuuliaan ja aloitin raivoisan nuolemisen jonka seurauksena Sinikka huusi että tulee ja hän räjäytti orgasminsa kasvoilleni. Hänen toipuessaan orgasmista nostin häntä syliini ja kannoin keittiön pöydän päälle. Asettelin hänet pöydän reunalle ja annoin suukon pilluunsa katsoen Sinikkaa silmiin kysyen, haluatko tätä… Hän ei sanonut mitään mutta kun aloitin rynkytyksen jossa nojasin omalla kädelläni omaan peppuuni ja työntelin itseäni häntä vasten hän itki onnesta saadessaan kyytiä. Kuiskasin että sano jotain rumaa, ja hän alkoi hokemaan että nussi mua Jussi, nussi , nussi… Se kiihotti minua niin että painoin häntä entistä lujempaa. Nostin hänet mulkkuni päälle ja kuljimme sylikkäin kohti makuuhuonetta. Menin makaamaan sängylle ja Sinikka laskeutui päälleni aloittaen raivoisan ratsastuksen… Kurotin Sinikan rinnoille ja painelin niitä samalla kun hän pumppasi itseään pitkin mulkkuni vartta. Hän nousi yhä ylemmäksi ja hieroi omia rintojaan kun orgasminsa lähestyi. Hän sai orgasmin joka vei voimansa mutta koukistin polveni jonka avulla hänen peppunsa hiukan nousi ja pääsin pumppaamaan alta päin hänen ainavaan kosteaa vakoaan. Hän tärisi käsittelyssäni ja kun spermani lähtivät lentoon altapäin hänen pilluunsa, hän huolehti että kaikki menivät perille. Hän oli hetken jo löystyneen mulkkuni varrella kunnes vaipui viereeni. Hänen huohotuksensa olisi lyönyt höyryveturin kateudesta punaiseksi. Oltuamme hetken hän sanoi että kun tulin saunaan hän meinasi häkeltyä. Kun hän näki mulkkuni joka löysänä on 20 senttinen hän oli ajatellut enttä onko tuollaisiakin. Hän oli kostunut jo löylyssä ollessamme. Hän kertoi että hänen Mikkonsa kalu on vain vähän toistakymmentä senttiä paraatikunnossa mutta että vasta nyt hän tietää mitä seksi on. Sanoin että ei ajatella muita sillä tänä yönä saat lisää jotain jonka sitten tulet muistamaan. Sinikka tuntui punastuvan vaikka olimme naineet jo kahdesti. Kai tilanne kuitenkin oli sellainen että se vain vei mennessään.

Jos olisi kesä voisimme rakastella tuolla laiturin portailla, veden alla, sanoin kun olimme jälleen kääyneet pesulla. Minulla on hiukan meidän leikkikaluja , odota hiukan…. Olimme alasti olohuoneen lattialla ja hain minun ja vaimoni hieromasauvan…. Aloin hieroa sillä Sinikan alavatsaa kunnes tulin pillun kohdalle. Käynnistin vibran ja työnsi sauvaa hänen vakoonsa. Kun se oli syvimmillään meni hajareisin hänen kasvojensa päälle ja asetuin makuulle niin että pääsin samalla nuolemaan hänen vaginaansa. Työnsin toisella kädellä sauvaa pilluunsa ja nuolin kun hän samalla otti kullini suuhunsa. Tunsin kuinka hän kuin tuntui tukehtuvan kun alavartaloni nytkyi hänen suuhunsa. Nautimme yhdessä 69 asennosta kunne nousin ja vedin sauvan pois. Suutelimme pitkään hänen kätensä kalullani joka oli jälleen valmis sotaan. Nussin häntä mitä mielikuvituksellisimmassa asennoissa ja hän valitti suoraa huutoa kunnes sai orgasmeja kuin liukuhihnalta..
Tuona yönä vaimoni sisko Sinikka sai tuntea olevansa nainen.

Seuraavan päivänä ajoimme peräkkäin kohti kotia. Kaksi kertaa pysähdyimme parkkipaikoille suutelemaan sillä tiesimme että tämä ei jää tähän. Haluatko kuulla muista tapaamisistamme ?

9 kommenttia viestissä: “Vaimoni sisko”

 1. Jussi says:

  Minä panin vaimon siskoa hänen yöpyessä meillä Suomessa ollessaan. Hän kertoi silloin elävänsä puutteessa koska miehensä ei halua seksiä ollenkaan.

 2. Tyttelsön says:

  Hätäisesti kirjoitettu, liikaa turhaa nippelitietoa (kuten jo mainittu kalun pituus) joka sekin kuitenkin liian hätäisesti kirjoitettu…jos kuvaillaan niin kuvaillaan kunnolla ja taidolla eikä vain mittoja ja asioita asioina…minua ainakin kiihottaa enemmän “kuumana sykkivä kaluni” kuin 26cm erektiossa seisova kaluni”…Aihe hyvä ja kieliasun hiomisella olisi oikein hyvä 🙂

 3. sandruska says:

  Tosiaan kalun pituus meni överiksi, varmaan noita on olemassa mutta varmaan puhuvat jotain afrikan kieltä ja tuskin osaavat kirjoittaa savannilta.
  Toinen asia joka häiritsi niin paljon etten sitten kiihottunutkaan on pillu ja vagina. Vagina???? onko ihan pakko käyttää sanaa ja ihan väärinki. vagina on naisessa sisäänpäin, pillu sanaa voi käyttää varmaan molemmista ulkoisista osista ja sisäosista.

 4. Urpo says:

  Vaimon sisko,ei tietääkseni ole mitään sukua…

 5. tumppi says:

  Kielellisesti laadutonta tekstiä, aiheena periaatteessa hyvä. 26cm kyrpä ei istu novelliin hyvin. Ei se koko, vaan se laatu 😉

 6. umbertto says:

  on se vaan kummaa kun kun kalu on aina niin mahdoton.
  sanotaan nyt vaikka että sinulla olisi siinnä 18cm niin ei puhuta palturia.
  ja vähän oli pikainen juttu .

 7. umbertto says:

  muuten hyvä, mutta pitääkö vehkeen olla aina niin iso26cm on liian pitkä

 8. pikkuinen says:

  Mm kerro lisää 🙂

 9. armasaallontie says:

  Kieliasu oli aivan hirveä. Välimerkit puutuivat täysin, sidostesanoja oli aivan liikaa. Subjekteja puuttui ja sanojen päätteet olivat pielessä. Tarina olisi muuten voinut olla ihan mielenkiintoinen, mutta kieliasu häiritsi kokonaisuutta todella pahasti.

Kommentoi

top