search
top

Naisten seksirinki

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...

Selailen puhelimeni numeroita miettien, kenelle soittaisin. Töissä on tänään ollut raskas päivä ja tarvitsen jotakin, joka saa ajatukseni pois työasioista. Numeroita selaillessani potkaisen jalastani järkevän matalakorkoiset kenkäni ja avaan harmaan kynähameeni vetoketjun. Hame solahtaa nilkkoihini ja alan rullaamaan sukkahousuja pois jalastani. Totta kai kynteni repäisee ohuihin sukkiin repeämän. Nekin pilalla! Viskaan sukkahousut kiukkuisesti pois. Laitan puhelimen hetkeksi pois kädestäni napittaakseni silkkisen paitapuseroni auki. Menisiköhän se vielä huomisen työpäivän?

Puen ylleni normaalin kotiasuni, pienen topin ja shortsit. Kukapa minun ulkoasuani täällä katsoisi, yksinelävän naisen. Jotakin syömistäkin pitäisi varmaan laittaa, mutta minua ei huvita.
Palaan puhelimeni kimppuun. Soittaisinko Pekalle vai Danielille? Ei, tänään minä kaipaan jotain helppoa, yksinkertaista huvia. Mikko saa luvan kelvata tänään. Hän ei ole minun suosikkini ringissä, vaikka onkin upean näköinen mies kaikin puolin. Hänellä ei juurikaan ole mielikuvitusta seksin suhteen, mutta hoitaa hommansa hyvin. Naputtelen viestin Mikolle: osoite ja kellonaika, ei muuta. Minulla on puolisen tuntia aikaa valmistautua Mikon tuloon.

Olemme parin hyvän naisystäväni kanssa perustaneet seksiringin, johon olemme valinneet sopivia miehiä tyydyttämään erilaisia halujamme. Rinki-idea kehittyi yhden kostean tyttöjen illan kuluessa, jossa vertailimme kokemuksiamme yhden illan jutuista. Ystäväni, minä mukaan lukien, ovat täysin kyllästyneet iskemään miehiä baareista. Lopullisen sysäyksen ringin perustamiseen saimme yhden ystäväni joutuessa raiskauksen uhriksi treffeillään. Miehet ovat tehneet kanssamme sopimuksen, joka perustuu luottamukseen ja vaitioloon. Aina tarvittaessa kutsumme jonkun miehistä tyydyttämään halumme. Rinki on nyt toiminut reilun puolen vuoden verran, eikä meidän ole tarvinnut käydä baareissa iskemässä miehiä.

Asettelen nopeasti työvaatteeni vaatepuulle odottamaan huomista ja valmistelen salaatin itselleni. Kaadan itselleni viinilasillisen ja lasi kädessä kuljen ympäri valoisaa asuntoani. Makuuhuoneessa taittelen päiväpeiton sivuun ja ihastelen huoneen rauhallista ja vaaleaa sisustusta. Katseeni kiinnittyy lipastoon, jossa säilytän leikkikalujani. Mitähän keksisin Mikon varalle tänään? Otan lipastosta hierontaöljyä; tänään kaipaan jotakin rauhoittavaa ja miedontuoksuista. Pyörittelen sormissani käsirautoja ja nahkahihnoja. Mikko ei juurikaan pidä sitomisleikeistä, mutta otan raudat kuitenkin esille. Mikko haluaa normaalia seksiä ja on mielellään määräävämpi osapuoli. Kohautan olkapäitäni; sopimuksen mukaan minä päätän, mitä tehdään ja Mikon on vain hyväksyttävä se.

Salaatin syötyäni harkitsen vaihtavani päälleni jotakin seksikkäämpää kotiasuni sijaan. Saisikohan joku seksikäs asu mieleni piristymään. Otan esille keltaisen pitsisen topin ja siihen kuuluvat alushousut ja vaihdan ne ylleni. Vedän asun päälle läpikuultavan tummemman keltaisen sifonkisen aamutakin. Juotuani toisen viinilasillisen tyhjäksi asetun valkoiselle sohvalleni selailemaan päivän postia.

Ärtyneenä viskaan kirjeet lasipöydälle. Mikko on myöhässä! Vilkaisen puhelintani, ei uusia viestejä. Harkitsen jo lähettäväni viestin Danielille, kun ovikello soi. Hitaasti kävelen ovelle ja kurkkaan ovisilmästä, Mikko. Avaan oven: ”olet myöhässä.” ”Anteeksi, en päässyt lähtemään töistä heti” Mikko sanoo. Ärtyneenä siirryn sivummalle ja päästän hänet sisään. Katselen Mikkoa hänen riisuessaan takkiaan. Vaaleat lyhyet hiukset, ruskettunut kaunis niska. Sopusuhtainen vartalo, vaikkakin hartiat olisivat saaneet olla hiukan leveämmät minun makuuni. Solakat jalat hyvin istuvissa farkuissa. Ihan perussuomalaisen miehen näköinen.

Mikko kääntyy katsomaan minua. ”Mitäs sinulla oli mielessä?” Hänen katseensa valtaa vartalollani hyväksyvän näköisenä. Oikaisen hiukan olkapäitäni ja työnnän rintojani eteenpäin. Kyllä minua saa katsoa, olen sinut vartaloni kanssa. Teini-ikäisenä inhosin pituuttani, pieniä rintojani ja hieman kyömyä nenääni. Mutta nyt aikuisena osaan jo korostaa parhaita puoliani ja arvostaa kroppaani. Rintani ovat edelleen pienet, mutta kiinteät, raajani ovat pitkät ja peppuni, se on kauniin pyöreä. Hiukseni olen leikkauttanut kehystämään kasvojani ja korostamaan korkeita poskipäitäni. Nostan haastavasti kulmakarvaani Mikolle.

Mikko astuu lähemmäksi ja kietoo kätensä ympärilleni. Tunnen hänen hengityksensä kaulallani. Olen lähes 180 cm pitkänä melkein saman mittainen Mikon kanssa. Varovasti hän alkaa suudella minua, korvanlehteä, kaulaa ja lopulta huuliani. Vastaan auliisti hänen suudelmiinsa vartaloni alkaessa herätä kosketuksista. Kädet vaeltelevat vartalollani, puristaen pakaroitani, sormien hivellessä kovettuvia rinnanpäitäni pitsin läpi. Peruutamme yhä suudellen makuuhuoneeseen.

Mikko riuhtaisee kiireesti paitansa pois päältään paljastaen ruskettuneen rintakehänsä, jossa vaaleat karvat jatkuvat ohenevana nauhana housujen vyötärön alle. Suudellen yhä kiihkeämmin avaan vyön ja farkkujen napit riuhtoen housuja alas. Pian Mikko seisoo edessäni boksereissaan kovan kalun työntyessä kangasta vasten. Hieron kevyesti kohoumaa Mikon voihkaistessa kosketuksestani. Hän nostaa minut syliinsä ja laskee sängylle asettuen viereeni. Hänen kätensä nostavat toppiani huulien hamutessa rintojani pitsin läpi. Sormet hierovat kostuvaa jalkoväliäni kankaan läpi. Voihkaisen kiihkon kasvaessa sisälläni. Mikon suu kostuttaa toppini ja hänen hampaansa näykkivät herkkiä nännejäni. Mikko siirtää alushousujen kankaan sivuun ja sormet alkavat tutkimaan vakoani. Huuliltani purkautuu uusi voihkaisu sormen työntyessä sisääni ja peukalon alkaessa hieroa klitoristani. Levitän jalkojani ja alan liikkua Mikon sormia vasten. Hampaat näykkivät rintojani lähes kipeästi. Laukean lähes heti ja tunnen kuinka nesteeni valuu vakoani pitkin kohti anustani.

Mikko nykäisee alushousuni pois ja asettuu jakoväliini valmiina työntymään sisääni. Ehei, ei se niin helposti käy. Työnnän hänet pois ja pyörähdän nopeasti istumaan hänen päällensä jalat molemmin puolin hänen reisiään. Lukitsen hänen kätensä pään yläpuolelle. ”Minä määrään.” Mikko rypistää kulmiaan. Hänen selvästä vastahakoisuudestaan huolimatta otan käsiraudat ja lukitsen kädet sängyn päätyyn. ”Minä en pidä tällaisesta”, Mikko sanoo. Hän nykäisee käsirautoja, mutta ne ovat kunnolla kiinni. Otan huivin ja sidon sen Mikon silmille hänen pudistaessaan päätään sen estämiseksi. Tunnen, kuinka hänen vartalonsa jännittyy jalkojeni alla vastustamaan. En välitä siitä, vaan otan hierontaöljyn ja kaadan sitä Mikon rinnalle. Hyvän tuoksuinen ja -makuinen öljy valuu alaspäin seuraten Mikon vaaleaa karvoitusta kohti tanakasti seisovaa kalua. Se on pitkä ja hyvänmuotoinen. Terskan päässä kiiltelee pari kiiltävää pisaraa. Alan hieroa öljyä Mikon rintaan samalla näykkien nännejä ja nykien rintakarvoja. Mikko alkaa hengittää kiivaammin. Laskeudun alaspäin nuollen samalla öljyä Mikon vartalolta. Mikon treenatut vatsalihakset värähtelevät huulieni alla.

Hieron öljyä lisää käsiini ja tartun napakasti Mikkoa kiveksistä. Mikolta pääsee voihkaisu. Pyörittelen öljyä kiveksiin antaen sormieni vaivihkaa livahtaa pakaroiden väliin hieroen öljyä sinnekin. Kierrän huuleni kalun ympärille jatkaen kivesten hieromista. Annan Mikon hiukan levittää jalkojaan allani parempaan asentoon. Lipaisen välillä kielelläni terskan päätä ja pyöritän kieltäni sen ympärillä. Liu´utan suutani koko kalun mitalta edestakaisin nauttien sen mausta ja tunnusta. Sitten otan koko kalun syvälle suuhuni ja Mikko työntää lantiotaan ylöspäin saaden minut melkein yökkäämään. ”Älä liiku”, minä komennan. Mikko makaa kiltisti aloillaan, vaikkakin vastahakoisesti. Alan imeä hänen kaluaan ottaen sen suuhuni aina vain syvemmälle ja vaihdellen imun tehoa. Mikon vartalo värisee allani. Annan hampaideni varovasti raapia pitkin kalun sileää pintaa ja kalu paisuu suussani yhä kovemmaksi. Kokeillen liu´utan öljyisen sormeni pakaroiden väliin pienelle ryppyiselle reiälle. Mikko äännähtää vastustavasti. En välitä siitä, vaan painan hitaasti sormeani reikään. Sulkijalihas vastustaa hetken sormeani, mutta antaa pian periksi. Mikko jäykistyy ja nykäisee lantiotaan poispäin. Painan vartalollani Mikkoa alas ja puristan varoittavasti hampaillani kalun vartta. Mikko pysyy paikoillaan vartalo yhä jäykkänä. Hän ei selvästikään pidä tästä. Työnnän sormeani syvemmälle hänen anukseensa liikuttaen nopeammin suutani, kalun työntyessä syvälle kurkkuuni. Liikutan sormeani ja pyörittelen sitä anuksessa rytmikkäästi. Varovasti työnnän toisenkin sormen Mikon sisälle kiihottamaan eturauhasta. Tunnen Mikon vartalon rentoutuvan pikku hiljaa kalun alkaessa nytkähdellä suussani. Kiihdytän sormien pyörivää ja painelevaa liikettä ja Mikko purkautuu sperman sykähdellessä suuhuni ja huudon karatessa hänen suustaan. Nielaisen lastin ja nousen istumaan Mikon päälle pyyhkien leualle valuneen sperman kädelläni. Mikko nykii käsirautojaan ja pyörittää päätään saadakseen siteen irti. ”No, tuntuiko hyvältä?” kysäisen Mikolta. ”Tuntui se, vaikka en pidäkään siitä, että perseeseeni työnnetään mitään” Mikko vastaa. Naurahtaen nykäisen siteen pois Mikon silmiltä. ”Avaa nämä!” Mikko vaatii nykien käsirautoja. ”En avaa, leikki ei ole vielä lopussa”, vastaan.

Riisun topin päältäni ja tartun jälleen öljypulloon valuttaen siitä öljyä rinnoilleni. Mikon katsellessa alan hieromaan öljyä rintoihini puristellen ja pyöritellen nännejäni. Painan lantiotani Mikkoa vasten jalkovälini tykyttäessä halusta. Sormeni sivelevät öljyä pehmeälle vatsalleni ja lopulta työnnän sormet sisälleni ja alan tyydyttää itseäni Mikon katsellessa. Tunnen hänen kalunsa alkavan herätä eloon. Kumarrun eteenpäin tarjoten rintojani Mikon imettäväksi. Hanakasti hän nappaa nännin suuhunsa ja alkaa näykkiä ja imeä sitä välillä vaihtaen rinnasta toiseen. Voihkaisen ja liikutan sormia sisälläni yhä nopeammin. Mikon suu on kuuma ja kieli ja hampaat saavat nännini todella koviksi. Halusta pakahtumaisillani nousen ylös ja istun Mikon kasvojen ylle. ”Nuole minua!” Mikko tekee työtä käskettyä. Kieli työntyilee kosteaan vakooni ja välillä pyörii klitoriksen ympärillä. Klitoris herkistyy kielen kosketuksesta ja lähettää sähköiskuja syvälle sisälleni. Työnnän lantiotani kovemmin Mikon suuta vasten. ”Avaa raudat, niin hoidan sinut kunnolla” Mikko kähisee altani. En vastaa, vaan käännyn kontalleni tarjoten jalkoväliäni Mikolle. Mikko jatkaa nuolemista, kielen liikkuessa edes takaisin vaossani, lipaisten välillä anustani. Hampaat näykkivät klitoristani ja kieli tökkii sitä nesteideni valuessa ja sekoittuessa Mikon kuolaan. Tartun lähes raivoisasti Mikon kaluun ja alan runkata sitä. Pian kalu onkin jo täydessä seisokissa ja kohottaudun ylös ja painaudun kalun päälle sen tunkeutuessa syvälle sisääni. Ottaen tukea Mikon reisistä alan ratsastaa kiihtyvällä tahdilla ylös alas kalun painuessa pohjaan saakka. ”Nosta jalat koukkuun”, käsken Mikkoa ja hän tekee niin. Nousen pysytympään ja kiihdytän yhä tahtiani. Annan kalun välillä liukua lähes ulos reiästäni ja painaudun taas voimakkaasti alas. Sormeni hierovat klitoristani yhä nopeammin. Voihkin hiljaa työntöjen tahtiin. Pian tunnen orgasmin olevan tulossa ja painaudun alas kaluun syvemmälle ja syvemmälle. Orgasmi saa vartaloni vapisemaan ja huuliltani pääsee parahdus. Lysähdän Mikon jalkoja vasten samalla, kun tunnen Mikon kalun sykähtelevän lastinsa sisääni. Makaan ihan rentona ja tyydytettynä Mikon päällä. Työasiat todellakin unohtuivat kokonaan session ajaksi. Nousen ylös ja avaan käsiraudat. Mikko yrittää suudella minua, mutta käännän pääni pois. ”Homma hoidettu, voit mennä” totean Mikolle kylmästi. Mikko mulkaisee minua ja alkaa pukea päällensä. Kävelen suihkuun ja sieltä palattuani huomaan Mikon lähteneen.

4 kommenttia viestissä: “Naisten seksirinki”

 1. Tammenterho says:

  Mikko, mikä nyhverö!
  Oisin itse mennyt suihkuun mukaan. Pessyt ensin Naisen hiukset, ja sitten saippuoinut hellästi ja hitaasti leuasta varpaisiin koko upean vartalonsa. Nostanut kämmenensä päänsä päälle, pitänyt niitä toisella kädellä viileitä suihkuseinälaattoja vasten. Nostanut toisen kiinteän reitensä käsivarteni kannatukseen, ja keihästänyt tiukan märän uranaisen viileitä seinälaattoja vasten! Himokas saippuainen pystypano, kestävä uusinta.., ja lopulta räjähdykseni saa Naisenkin lentoon!
  Viipyilen isona ja kovana sisällään, näykin korvalehteään ja sanon;
  Ens kerralla se oot Sä, jolla on seksikkäimmät alusasut yllään ja
  raudat ranteissa ruokapöydällä…

 2. Jellona5 says:

  Uranaiset on parhaita, ne ei turhaan
  pyydä kylään 🙂

 3. lesbo says:

  Ei tää kauheen hyvä ollu…

 4. armasaallontie says:

  Hyvin kirjoitettu novelli. En kuitenkaan pitänyt siitä, että tehdyistä sopimuksista ei pidetty kiinni, vaan toteutettiin toimintaa vasten tahtoisesti, vaikka lopputulos olikin hyvä.

Kommentoi

top