search
top

Naisten seksirinki osa 2.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (31 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...

On lauantai-iltapäivä, eikä minulla ole mitään menoja tiedossa illalle. Olen viestitellyt ystävieni kanssa, mutta kaikilla heistä on jotakin suunnitelmia viikonlopuksi, sellaisia, joihin minä en kuulu. Yksi rinkimme naisista on löytänyt itselleen kumppanin ja viettää nyt lähes kaiken vapaa-aikansa miehen kanssa. Susa on sopinut työkavereidensa kanssa saunaillasta ja Katja oli menossa auttamaan vanhempiansa muutossa.
Pureskelen harmissani huuliani. Minun olisi tehnyt mieleni baarikierrokselle, mutta yksin en viitsi lähteä. Tunnen itseni hylätyksi. Lievän itsesäälin vallassa selailen puhelimeni numeroita, päättäen kutsua jonkun rinkimme miehistä viihdyttämään itseäni. Pekka ei vastaa soittooni ja yhä lisääntyvän turhautumisen vallassa päätän laittaa viestin Danielille. Osoite ja kellonaika. Pian puhelimeni piippaa, Ok. Kaadan loputkin viinit pullosta lasiini ja kulautan sen nopeasti kurkkuuni. Nousen seisomaan hiukan horjahtaen, viini on noussut päähäni.

Pian ovikello soi, Daniel olikin nopea tällä kertaa. Viimeksi hän jätti tulematta ja Susa kertoi myöhemmin, että Daniel oli sanonut kyllästyneensä hyppäämään meidän käskystämme. Meidän täytyisi saada rinkiin uusia miehiä, mutta tarjolla ei tällä hetkellä ollut ketään sopivaa. Miehen kun pitäisi olla luotettava ja halukas järjestelyyn. Susa on kyllä puhunut jostain ehdokkaasta, jota oli jo kokeillut. Katjakin oli miehen tavannut ja hyväksynyt.

Avaan oven ovisilmään katsomatta. Ovella seisookin joku vieras mies! Vedän aamutakkiani paremmin rintojeni peitoksi. ”Daniel ei päässyt, hän pyysi minua tilalleen” sanoo tuo pitkä, tumma mies. Tämä on nyt varmaan se uusi ehdokas, päättelen ja päästän miehen sisään.
Mies on pitkä, minun lähes 180cm varttani melkein pään pidempi. Hartiat ovat leveät ja vartalo selvästi treenatun näköinen. Nami, mikä lihaskimppu!
”Hei vaan, olen Jussi” esittäytyy tuo komistus. Kerron nimeni ja pyydän miestä peremmälle. ”Tiedätkö sinä tämän kuvion?” kysyn. Jussi myöntää tietävänsä, Daniel on kertonut hänelle. Ihmettelen ohimennen, kuinka Daniel on puhunut hänelle, eikä Susa. Susa kun yleensä tekee sopimukset ehdokkaiden kanssa.

”Sinä haluat siis leikkiä”, sanoo Jussi. Hän harppaa luokseni ja nostaa minut keveästi syliinsä. ”Oh, otetaan vähän rauhallisemmin.” Jussi naurahtaa ja kantaa minut makuuhuoneeseen ja pudottaa sängylle. ”Ei tässä rauhallisesti ehditä ottaa.” Hän nykäisee paidan pois päältänsä, avaa housunsa ja astuu niistä pois. Makaan sängyllä tilanteen nopeudesta hämmentyneenä. ”Haluatko sinä käyttää jotain leikkikaluja?” kysyy Jussi. Nyökkään lipastoon päin, jossa säilytän varastoani. Jussi avaa lipastonlaatikon ja kaivelee sieltä jotain. ”Daniel sanoi, että sinä tykkäät sitomisleikeistä”, sanoo Jussi ja nykäisee käteni yhteen pään taakse. Käsiraudat kilahtavat viileinä ranteisiini. ”Hei, ei minua sidota”, vastustan heikosti. Jussin itsevarma käytös on saanut viinistä sumeat aivoni täysin jumiin. Hermostun hieman tuntiessani, ettei tilanne ole hallussani. Pelätä en kuitenkaan osaa, onhan Jussi Danielin tuttu ja Susan valitsema.

Jussi laskee alushousunsa ja vedän nopeasti henkeä nähdessäni hänen kookkaan, käyrän kalunsa sojottavan terhakkaasti. Karvoitus kivesten ympärillä on tummaa ja kiharaa. Mikä vehje! Mahtuukohan tuo edes sisälleni. Jussi laskeutuu sängylle viereeni ja repäisee kaksin käsin yöpaitani halki. Huudahdan hämmästyksestä ja kiukusta, kallis yöasuni! Minulla ei ole alla pikkuhousuja ja Jussin katse kiinnittyykin posliiniksi ajeltuun häpyyni. Vahvoin käsin hän levittää jalkani auki ja katselee vakoani. Peukalo sivelee pehmeästi klitorista ja vakoa ylhäältä alas, edestakaisin. Huokaisen hieman ja levitän jalkojani lisää halun alkaessa herätä sisälläni. Jussi huomaa kostumiseni ja naurahtaa. ”Ensin saat hoidella minut”, hän sanoo ja nykäisee minut käsiraudoista seisomaan eteensä. Saman tien hän painaa päätäni kohti kaluaan. ”Ime sitä. Ja uskallakin purra, niin saat rangaistuksen.” En oikein pidä tilanteesta. Yleensä se olen minä, joka määrää tahdin. Yritän heiluttaa päätäni irrottaakseni Jussin kädet hiuksistani siinä onnistumatta. Jussi vetää hiuksista päätäni taakse päin ja työntää väkisin kalunsa suuhuni. Yökin sen tökkiessä kurkkuani. Jussi pitää hiuksista pääni paikoillaan ja alkaa työnnellä lantiotaan. ”Ime!” hän käskee. Tukahdutan yökkäyksen ja alan imeä kookasta kalua sen tunkeutuessa suuhuni kovemmin ja yhä syvemmälle. Silmieni takana kirvelevät kyyneleet, kun alan tajuta olevani tuon miehen armoilla. Eikä hänellä taida olla mitkään mukavat leikit mielessä.

Äkkiä Jussi nykäisee kalunsa pois suustani ja pukkaa minut sängylle selälleni. ”Tee mitä haluat, mutta älä satuta minua” saan vaivoin sanottua turvonneiden huulieni välistä. Jussi ei ole kuulevinaan, vaan alkaa nipistellä rintojani. Sormet pyörittävät ja venyttävät nännejäni kipeästi, enkä voi estää parahdusta. Työnnän kahlituilla käsilläni Jussia rinnasta ja yritän potkia häntä pois päältäni. ”Alatko sinä tappelemaan minun kanssani?” Jussi nappaa vyönsä lattialta ja iskee sillä minua kipeästi rinnoille. Ja uudelleen. Suljen silmäni kyynelten valuessa poskilleni ja rintojen kihelmöidessä iskujen voimasta. Puren hampaani yhteen ja yritän uudelleen potkaista Jussia. ”Sinussahan on sisua” naurahtaa Jussi. Hän nykäisee käteni sängyn päätyä vasten ja sitoo vyön käsirautoihin. Sitten hän penkoo jotakin lipastosta. Öljyä. Jussi valuttaa sitä rinnoilleni, joita koristavat punaiset lyöntien jäljet. Sormet alkavat taas kipeästi puristella rintojani öljyn valuessa vatsaani alaspäin. Sitten Jussi asettuu hajareisin päälleni ja alkaa runkata itseään öljyisellä kädellään. Pian tunnen sperman lentävän rinnoilleni ja kasvoilleni. Jussi pyyhkii kätensä poskeeni ja hiuksiini. Käännän päätäni sivuun tuntiessani hänen kosketuksensa. ”Mitähän me sitten keksisimme?” Jussi nousee päältäni ja levittää jalkani epämukavan leveälle. Yritän puristaa reisiäni yhteen, mutta Jussin kädet ovat voimakkaammat. Sormet tunkeutuvat sisääni satuttaen kuivia paikkojani. En voi estää voihkaisua. Jussi tarttuu öljypulloon ja kaataa jalkoväliini öljyä. Sormet levittävät sitä vakooni ja pakaroiden väliin. Taas sormet työntyvät sisälleni paksuina ja satuttavina. ”Älä” saan voihkaistua neljän sormen venyttäessä paikkojani. Peukalo painelee klitoristani vaativasti. ” Etkö pidä tästä? Vaihdetaanpa sitten jotain parempaa tilalle.” Jussi nykäisee sormensa pois ja samassa survaisee kalunsa sisälleni. Tunnen repeäväni. Parkaisen kivusta; ”ei, älä, sattuu!” Jussi ei välitä, vaan alkaa survoa itseään minuun saaden työnnöillään pääni kolahtelemaan sängyn päätyyn. Kipu on uskomaton. Työntöjen jatkuessa tunnen menettäväni tajuntani hetkeksi.

Havahdun siihen, kun Jussi vetää kalunsa pois roiskien spermansa vatsalleni. Vakoani tykyttää ja pakottaa Jussin survomisen jäljiltä. ”Alatkos nyt oppia, kuinka naisen tulee käyttäytyä?” Jussi kysyy. Mulkaisen häntä vihaisena. ”Vieläkin sisua tallella” Jussi hymähtää. Hän nousee ja lähtee huoneesta. Hetken kuvittelen, että Jussi lähtee pois ja jättää minut rauhaan kipeine rintoineni ja tykyttävine paikkoineni. Vaostani tuntuu valuvan jotain lämmintä ja huomaan verta lakanoilla.

Pian Jussi palaa takaisin mukanaan jääpala- astia. Hän istuu viereeni sängylle, levittää jalkani ja työntää jääpalan sisälleni. Vedän nopeasti henkeä kylmän jääpalan työntyessä raiskattuun vakooni. Jussi työntää vielä toisenkin jääpalan sisälleni ja niiden kylmyys alkaa turruttaa kipeää sisustaani.
Sitten Jussi asettuu polvilleen päälleni rintani kohdalle, nykäisee pääni ylös hiuksista ja työntää kalunsa suuhuni. Hän antaa pääni laskeutua tyynylle ja tukee toisella kädellä itseään sängyn päädystä työnnellen samalla kaluaan suussani edestakaisin. Kalu maistuu minun eritteiltäni, vereltä ja hieman kitkerän makuiselta spermalta. Tunnen kalun paisuvan suussani, terskan tökkiessä kurkkuani. Puristan turvonneita huuliani kalun ympärille. Voi, kunpa tämä loppuisi pian! Kyyneleet polttavat jälleen luomieni takana. Viimein Jussi vetää kalunsa pois suustani. Jalkovälistäni valuu sulaneiden jääpalojen vettä ja pelkään, että Jussi tunkeutuu uudelleen kipeään vakooni. Jussin laskeutuessa alapäin kohti jalkoväliäni, kohotan pääni ja isken hampaani hänen olkapäähänsä. Jussi karjahtaa kivusta ja läimäyttää minua poskelle. ”Perhanan villikissa, sinä tarvitset opetuksen!” Jussi pyöräyttää minut mahalleni käsirautojen hiertäessä kipeästi ranteitani. Jussi pakottaa takapuoleni koholleen ja painaa päätäni tyynyä vasten. Yritän riuhtoa ja kiemurrella vastaan siinä onnistumatta. Arvaan kyllä, mitä hänellä on mielessään ja alan vapista pelosta. En ole koskaan kokeillut anaaliseksiä. Jussi levittää pakarani ja tunnen öljyn valuvan reiälleni. Yritän puristaa pakarani kiinni ja kiemurrella pois, mutta Jussi työntää sormensa ryppyiseen reikääni. Parahdan kivusta ja pelosta. ”Älä, ole kiltti, älä sinne.” yritän anella. Sormi työntyy syvemmälle ja liikkuu suolessani. ” Minä olen kiltisti, älä satuta minua sinne, anna minä imen sinua” pyydän epätoivoisesti. Vastaukseksi sormi nykäistään pois ja tunnen terskan pään painuvan sulkijalihastani vasten. Sulkijalihas antaa periksi kovan kalun edessä ja tunnen sähköiskun kaltaisen kivun kalun tunkeutuessa sisääni. Tuntuu kuin repeäisin kahtia! Itken nyt kovemmin ja valitan ääneen kalun tunkeutuessa reikääni. Jussi työntyy syvemmälle ja syvemmälle suoleeni saaden minut vapisemaan ja menettämään tasapainoni työntöjen voimasta. Kivekset paukahtelevat vasten kipeää häpyäni ja rintani heiluvat työntöjen tahtiin. Menetän jälleen tajuntani. Tajunnan palatessa huomaan raiskauksen loppuneen ja minun makaavan yksin sängylläni. Runneltu ruumiini sykkii ja säkenöi kivusta. Liikahdan varovasti vaikeroiden kivusta ja yritän katsoa ja kuunnella, näkyykö Jussia missään. Jostakin päin asuntoa kuuluu kolahdus ja jäykistyn paikalleni. Sitten tunnen jonkun kävelevän huoneeseen. Daniel! Hän katsoo alas minuun ja runneltuun vartalooni ja rypistää kulmakarvojaan. ”Jussin piti vain antaa sinulle opetus, ei tehdä tällaista väkivaltaa.” ”Sinäkö tämän takana oletkin?!” kysyn vihaisena. ”Minä olen kyllästynyt olemaan teidän leikkikalunanne ja ryntäämään luokse aina, kun te sitä vaaditte.” ”Etenkin sinä.” Daniel vastaa. ”Ehkä minä olisin halunnut jotain muutakin sinun kanssasi, kuin leikkejä ja alistamista. Siksi pyysin Jussia näyttämään sinulle. Tarkoitus oli vain pelotella sinua, ei satuttaa.” Daniel silittää varovasti reittäni. ”Anna, minä hoidan sinua.” Nyökkään hiljaa vastaukseksi.

4 kommenttia viestissä: “Naisten seksirinki osa 2.”

 1. MasterJonathan says:

  Kiva lukea tarinointia voimakastahtoisesta naisesta. Oli tämä sitten päällä tai alla. Kuvailu oli sinänsä hyvää, mutta tarnina eteni liian hätäisesti. Kun kirjoittaminen oli pitkälti yhtä pötköä, niin varsinkin tuossa lopussa oli vaikea keskittyä siihen missä kolossa ollaan.

 2. Oi kyllä says:

  Parempi kuin tuo ykkönen, ei naisen kuulu dominoida. Tämä siis minun henkilökohtainen mielipiteeni.

 3. armasaallontie says:

  Hieman liian rajua toimintaa, ilman varsinaista suostumusta. En tykännyt, kun akteihin liitettiin väkivaltainen raiskaus.

 4. Nojalla says:

  Jes jes! Tykkäsin tästä paljon. Myös ykkösosa oli hyvä. Kai tähän tulee jatkoa vielä?

Kommentoi

top