search
top

“Me haluttas kimppaa.”

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: 30-vuotias Toni ja 15-vuotias Piki, kohtaavat puistossa kummallisen parin. Jatkoa "Naapurin syli"-, ja "Unohdus"-tarinoille. Antakaa palautetta.

Ensimmäinen raskauteni päättyi keskenmenoon, joka musersi pienen sydämeni pitkäksi aikaa. Anoppi oli hankkinut minulle lahjaksi koiranpennun, jotten surisi itseäni hengiltä ja saisin muuta ajateltavaa.
Kiinnyin Sani-koiraan ja päivittäin tein sen kanssa kävelylenkkejä ja koulutin siitä itselleni ystävää.
Iltaisin ja aamuisin Toni käytti Sania lenkillä ennen töihin lähtöä ja iltaisin teimme yhdessä pitempiä kävelylenkkejä.

Uskalsin jälleen antautua Tonin syleilyyn kunnolla ja rakastella hänen kanssaan. Toisinaan hyväilymme ja suukottelumme johtivat myös kiihkeään seksiin. Näin useana yönä ns. hunajaunia, joiksi olin ne mieltänyt ja tein lopulta raskaustestin, joka osoittautui positiiviseksi.
Nyt en enää pelännyt, vaan odotin todella, että saisin sulkea pienen lapsen syliini, kun ensimmäinen sillä tavalla riistettiin minulta. Rakastin tuota lasta alusta asti ja muistin päivittäin mainita sille, että se oli odotettu.

Päivät kuluivat niin kuin ennenkin, puuhastelin keittiössä ja harjoittelin ruuanlaittoa. Lisäksi kävin Sanin kanssa kävelylenkkejä puistoissa.
Syksy toi mukanaan sateita ja pieniä syysmyrskyjä, joiden aikana vain kävimme Sanin kanssa vain pihalla, mutta iltaisin kuitenkin, kun Toni oli mukana kävimme pitempiä lenkkejä. Juttelimme kaikenlaista, eräänä iltana kun olimme iltakävelyllä, kuljimme erään puiston läpi. Viima oli aikamoinen ja tuuli suhisi puiden latvoissa ja vei lehtiä mukanaan. Yhtäkkiä Toni veti minut erään katoksen alle ja kiinnitti Sanin pylvääseen, vetäen minut lähelleen suudellen kiihkeästi huuliani.

Olin hämmästynyt, mutta vastasin suudelmaan, tunsin kuinka hän napitti takkini auki ja alkoi ujuttaa kättään housujeni alle. Vatsani oli jo pyöristynyt hieman ja muistutti puolikasta jalkapalloa. Tonin käsi silitteli hellästi vatsaani ja hänen huulensa suukottivat omiani. Hänen toisen käden sormet siirtyivät hyväilemään pimpsaani. Ryhdyin avaamaan hänen farkkujaan ja kyykistyin alas, joten hänen oli pakko päästää sormensa pillustani. Kun olin saanut hänen farkut auki, ujutin käteni farkkujen ja boksereiden sisään ja löysin hänen taivaallisen suuren kyrpänsä ja aloin kiusoitellen nuolla sitä, saaden Tonin kurkusta pakenemaan urahduksia. Kieleni vaelsi kalun vartta ylös ja alas, lipaisten välillä paljasta terskanpäätä kiusoitellen. Välillä huuleni kiertyivät kalun varren ympäri ja imin antaumuksella hänen kaluaan ja runkkasin sitä samalla kädelläni. Huuleni kävivät myös suutelemassa ja imemässä hänen pallejaan, palaten aina hyväilemään hänen kaluaan. ”Piki, kohta tulee”, Toni kuiskasi ja silloin aloin imemään kaikella teholla saaden pian herkullisen nautinnon suuhuni. Tonin käsi silitteli hiuksiani hellästi ja hän katsoi minua, omaa lutkaansa silmiin.

Katoksessa oli pöytä, jolle hän käski minut selälleen ja hän veti housuni pois. Syksyinen tuulen tuiverrus, ei tuntunut yltävän meihin, ainakin minulla oli lämmin. Tonin huulet ja kieli siirtyivät hävylleni nuolemaan ja suukottelemaan. Välillä Tonin kieli työntyi syvälle sisääni ja hän antoi hyväilyn tuoda minulle orgasmin. Puristelin kiihkeänä hänen hiuksiaan ja hän hyväili pimpsaani kielellään ja huulillaan. ”Toni”, kuiskasin hiljaa. ”Mitä kulta?” hän kysyi ja jatkoi nuolemista. ”Piki tahtoo kyrpää”, sanoin kiimaisella äänellä. Toni ohjasikin kalunsa hävylleni ja alkoi varovaiset työnnöt. Aloin huokailla ja voihkia, kun Sani alkoi yhtäkkiä haukkua. Havahduimme ja näimme nuoren, ehkä parikymppisen pariskunnan katsovan meitä ja heidän silmistään paistoi kiimainen halu. Toni veti minut syliinsä ja puristi hellästi itseään vasten, muttemme ajatelleet, että housumme oli katoksen penkillä ja alapäämme olivat paljaina.
”Pyydän jatkakaa”, pariskunnan nuori mies sanoi ääni kähisten.
Rakkaani kyrpä oli vielä sisälläni, kun hän alkoi panna minua hellästi. Pari tuli viereemme ja pian heillä oli sama asetelma kuin meilläkin. Kiimainen nuori nainen oli housuitta leveällä pöydällä vierelläni ja hänen parinsa seisoi kalu pystyssä naisensa edessä ja alkoi työntyä kiihkeästi naisensa pilluun.

”Sun naises on selvästi vielä nuori?” mies kähisi Tonille. ”Mä oon 15”, sanoin äänessäni kiimaa. Minua oikeasti kiihotti hirveästi ajatus, että olin sakkolihaa ja sain rajua panoa Tonilta, niin että ihan vieras mies ja nainen meidät näki. ”Ja vielä raskaana mulle”, Toni sanoi, saaden kiimaisen haluni kasvamaan. ”Ei vittu Emmi, nyt saat elämäsi panon”, öisen puiston äänet olivat vain navakan tuulen ujellus, ja kahden kiimaisen naispuolisen huudot, kun he anelivat vuorotellen kyrpää sisäänsä.
Tilanne oli hyvin erikoinen ja todella kiihoittava, yö yhdisti kaksi rakastunutta paria toisiinsa kiihkeästi ja kauniisti.
Kun pukeuduimme lopulta, Toni ehdotti, että tuo Emmi ja hänen poikaystävänsä tulisivat meille iltateelle ja niin he tulivatkin.

Tutustuimme illan aikana paremmin heihin ja Toni siirtyi lämmittämään saunaa. Kävimme saunassa vuorotellen, ensin minä ja Emmi kävimme saunassa.
Saunassa Emmi paljasti olevansa bi-seksuaali ja kysyi tahtoisinko kokeilla naisen kanssa. Olin hyvin epävarma, mutta hän sanoi, että oli aina tahtonut hyväillä ja sormettaa raskaana olevaa naista. Sanoin olevani epävarma, mutta hän monkui ja vonkui, joten myönnyin lopulta ja levitin jalkani hänelle. Hänen sormensa hieroivat varoen pimpsaani ja hän työnsi lopulta sormen sisääni ja alkoi sormettaa minua taivaallista nautintoa antaen. Hänen huulensa söivät omiani. Yhtäkkiä miehet päättivät tulla seuraamme ja säikähdin tosi paljon, ku he olivat siinä naureskellen katsomassa meitä, mutta Emmi ei ollut moksiskaan, hänen sormensa hyväilivät minua, en nauttinut yhtäkkiä tuosta yhtään vaan pyysin häntä lopettamaan, mutta hän vain jatkoi. Lopulta Toni tarttui hänen käteensä ja veti Emmin sormet sisältäni, sillä hän näki kyyneleet silmissäni. Toni otti minut syliin ja kääri hellästi pyyhkeeseen ja kantoi minut vuoteeseen. Saunamme oli makuuhuoneen seinän takana ja kuulimme selvästi, kuinka Emmi huokaili ja voihki kovaäänisesti: ”Jussi, nussi nussi. Tee mustakin äiti!” Kuuntelimme Tonin kanssa hieman hämmentyneinä tuota rakastelua, kunnes, Toni riuhtoi pyyhkeen päältäni ja kysyi: ”Tahtooko äiti isin kyrpää vielä tänään?” Olin heti mukana ja aloin hänen kovaa kyrpäänsä lypsämään sanoen: ”Tahtoo, tahtoo. Isi anna kyrpää Pikille.” Mitään enää puhumatta Toni kierähti päälleni ja alkoi kiihkeän panemisen. Huoneen halkoi vain meidän kiimaiset huutomme, kun sängynviereltä kuului: ”Me haluttas kimppaa.”

Katsoin järkyttyneenä Tonia ja hän minua, minä pelästyin todella tuota kommenttia ja kuiskasin: ”Mutta mä en halua.” ”Kolme vastaan yks”, Emmi totesi ja katsoin hämmästyneenä. ”Miten niin kolme vastaan yks?” Toni kysyi ja sai itsevarman vastauksen Jussilta: ”Tosi mies tahtoo aina kimppakivaa.” Toni nousi vuoteesta ja seisoi uhkaavasti noiden kahden edessä: ”Tosi mies kuuntelee rakastaan ja sydäntään. Häipykää.” Jussi ja Emmi eivät suostuneet lähtemään. Mutta Toni nappasi heidän vaatteensa ja heitti käytävälle, jonne nuo juoksivat perässä. Ovi loksahti lukkoon ja koko yön Jussi ja Emmi terrorisoivat ovikelloamme. Lopulta joku naapureista kyllästyi ja soitti virkavallan paikalle ja emme sen koommin nähneet Jussia ja Emmiä, mikä oli vain helpotus.

11 kommenttia viestissä: ““Me haluttas kimppaa.””

 1. minä ja lauri says:

  Minä ja lauri olimme parhaat kaverit. Yhtenä viikonloppuna lauri tuli yöksi ja kysyi missä nukun vastasin minun vieresä ja se ssopi laurille. Menimme saunaan jossa otimme kunnon löylyt yhtäkkiä huomasin kuinka laurin nalu alkoi nousta erektioon. Kun pääsimme saunasta peseytymään niin lauri kysi haluanko runkata vastasin kyllä ja aloi runkata laurin kalua joka oli 29 senttinen.

 2. Njam says:

  Hyviä tarinoita, mutta kun otsikot vaihtelevat, en tiedä, missä järjestyksessä ne pitäisi lukea! Joten voisiko ne laittaa johonkin järjestykseen, ettei menisi sekaisin?

  Kiitos

 3. Slavemaster says:

  Rekisteröitymättömien kirjoittajien novellit tosiaan näkyvät kaikki sekalaisena joukkona. Rekisteröitymisen suurin hyöty on juuri se että lukijan on helppo löytää muita saman kirjoittajan tarinoita. Nyt jos haluaa myöhemmin lukea koko Toni&Piki-sarjan, lukijalla on melkoinen etsintätyö.
  Ja novellien julkaisussa voi olla parin päivän viive sillä aikaa kun admin tarkastaa ne.

 4. miniboob says:

  Olen kirjoittanut vain Piki-Toni tarinat. Ja kyllä kerron teiniajastani, enkä enää ole teini-ikäinen.
  Ja ilmeisesti nimimerkkiäni klikkaamalla saatte rekisteröimättömien tarinat, sillä itsekään en ole rekisteröitynyt tänne, koska en pifä sitä tarpeellisena.

  Palautetta otan edelleen vastaan ja kiitän niistä joita olenkin jo saanut:)

 5. No..jaa says:

  Sandruska ja Luumu: Olen hieman samaa mieltä, jokin tässä novelin sarjassa ei tunnu täsmäävän, Tuntuu siltä kuin kaikki tämä Toni ja Piki seksi jutut olis aikuisen henkilön kirjoittama, vanhemman.

 6. miniboob says:

  Kiitos hurjasti palautteista. Olenkin tossa pari tekstiä yrittänyt tänne, mutta jostain merkillisestä syystä, eivät ole läpi menneet, olis kiva niistäkin saada palautetta, edes siltä adminilta, joka ne julkasee, jotta tietätsin, millä tavalla parantaa sitä, että ne teillekin rakkaat lukijat päätyisivät. 🙂

 7. Luumu says:

  Sandruska: Nuo kaikki mainitsemasihan ovat eri nimimerkkien lisäämiä. “Kirjoittajan muut novellit” -listassa näyttäisi olevan joku häiriö, sillä se näyttää ilmeisesti kaikki uusimmat novellit.

  Itse novellista: Miksi kukaan suostuisi ottamaan mukaan kämpillensä täysin tuntemattoman parin, vieläpä noin hämärissä olosuhteissa tavatun. Kummallista.

 8. sandruska says:

  Onko nää tosiaan kaikki sun kirjoittamia? unimaitoa,äiti, Toni ja Piki… on niin suuria eroja kirjoitusten tasossa. Ja miten saa aikaan hyviä ja todella huonojakin tekstejä erinlaisista mieliteoista? Osa jutuista on todella hyviä ja kiihottavia ja toiset taas laadultaan surkeita ja tynkiä… ihan vain ihmettelen voiko olla saman tekijän

 9. piuku says:

  Tykkäsin.. 🙂 piki ja toni on toosi ihana pari.. Jatkoa vaan jos jaksat kirjoitella 🙂

 10. jeesbox says:

  Jatkoa siihen asti että vauva syntyy se olin sillein hyvä 🙂

 11. Ghost love says:

  Hyvä tarina, en tiiä voiko tästä enää jatkaa

Kommentoi

top