search
top

Tunteet anoppilassa ja toivottomuudesta toivoon

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.43 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: "Naapurin syli"- ja "Unohdus"-tarinat saavat jatkoa. 15-vuotias teinityttö Piki ja 30-vuotias Toni. Tämän kertainen osa kertoo, ettei elämämme ollut pelkkää iloa, vaan tunteisiini tuli myös onnettomuutta, jonka jälkeen jälleen valo pilkisti pilven lomasta.

Minun oli vaikea hyväksyä se, että sisälläni kasvoi toinen ihminen. Neuvolassa olin kuitenkin saanut purettua epätoivon tunteeni ja täti tuntui siellä ymmärtävän. Kun sain purkaa ajatuksiani, pystyin hyväksymään tulokkaan, ainakin siinä mielessä, etten enää pelännyt sen tuloa. En kyllä tosin odottanutkaan sitä pientä ihmistä. En vain kohdistanut siihen ajatuksiani liikaa.

Päivät kuluivat melko tavanomaisesti. Olin ostanut kokkikirjan ja tein melkein joka päivä uusia kokeiluja. Eräänä päivänä Toni sanoi tahtovansa viedä minut äitinsä luo näytille ja lähdimme lopulta Kokemäelle viikonloppuvierailulle. Olin leiponut tiikerikakun ja vein sen viemisiksi, sillä en tietenkään halunnut ihan tyhjin käsin suorittaa ensivisiittiäni. Tonin äidin reaktio oli samanmoinen kun omien vanhempieni, tosin hän otti sen rauhallisemmin, sillä hänelle Toni oli antanut sulatteluaikaa enemmän.
Tonin äidillä oli Saimi niminen vehnäterrieri ja kävinkin anoppini mukana parilla pitkällä lenkillä ja tutustuimme siinä samalla ja oikeastaan pidinkin hänestä heti, sillä hän oli alusta asti jotenkin äidillinen.

Ensimmäinen ilta Kokemäellä olikin loppujen lopuksi aika väsyttävä minulle, sillä olin ehtinyt useamman päivän jännittää tuota tapaamista. Menimmekin yläkertaan nukkumaan Tonin vanhaan huoneeseen ja hänen sänkynsä oli aika kapea, mutta mahduimmehan me siihen hyvin, sillä minun mahani ei ollut vielä kasvanut. Vaihdoin yöpaidan päälleni ja kävin seinän viereen suljin silmäni, mutta väsymykseni lähti pois, sillä Toni painautui minua vasten ja veti minut itseään vasten. Tunsi pakaroillani, että hänen etumuksensa pullotti ja aloin kostua.

En liikkunut tai avannut heti silmiäni, sillä tahdoin odottaa, mikä olisi Tonin siirto. Tunsin hänen hänen kätensä sujahtavan kaula-aukosta hieromaan hellästi pienehköjä rintojani ja hänen huulensa suukottelivat niskaani ja kaulaani. “Mä haluan sua”, Toni kuiskasi korvaani, mutten vastannut, työnsin vain peppuani hänen pullottavaa etumustaan vasten. Toni huokaisi syvään ja veti kätensä rinnoiltani pois ja siirsi sen reisilleni ja silitellen vei sormen alushousujeni saumasta sisään. Suustani karkasi huokaisu, kun hänen sormensa alkoi hyväillä pimpsaani hellästi. Vein oman käteni hänen boksereidensa etumukselle ja hieroin siitä päältä hellästi, tuntien hänen kalunsa vain kovenevan. Tonin käsi veti alushousuni pois jaloista ja pian kohta perään, hän veti omat bokserinsa alas. Hänen kätensä työntyi takaapäin pilluuni ja hän alkoi sormettaa minua. Suustani karkasi ynähädyksiä, kun yritin painautua häntä vasten enemmän.

Nostin toisen jalkani, ilmaan, jotta hänellä oli helpompi pääsy teinipimpsaani ja pian hän veti sormensa pois ja ohjasi kalun sisääni, alkaen pian panna minua takaa päin. Asento oli minulle uusi, enkä saanut siitä nautintoa. “Ota mut toisella tavalla”, kuiskasin hiljaa. Toni vetäytyi sisältäni ja käänsi minut helläsi selälleni. Levitin jalkani auki ja hän pujotti paitani pois minulta ja työntyi lopulta sisääni.
Melkein heti alkoi nautinnon väreet liikkua kehossani saaden minut huokailemaan ja voihkimaan enemmän. Toni painoi huulensa omiani vasten ja hänen huulensa laskeutuivat kaulalleni ja rinnoilleni. Lopulta hän suukotteli vatsaani ja kuiskasi: “Pikkuinen siellä mahassa saa myös suukkoja.” Silloin tajusin, että Toni oli oikeasti iloinen, että olin raskaana.

Heti kun ajatukseni siirtyivät vauvaan, työnsin Tonin päältäni ja aloin itkeä. Toni kierähti vierelleni ja puristi minut syliinsä. “Älä pelkää, minä olen aina tukenasi, en koskaan jätä sinua oman onnesi nojaan”, Toni kuiskasi hellästi ja silitteli alastonta kehoani hellästi. “Etkö varmasti?” kysyin hiljaa. Sillä eniten taisin vain pelätä, että Toni jättäisi minut ihan yksin selviytymään tulokkaan kanssa. Toni tarttui leukaani ja käänsi pelokkaan katseeni itseensä. Hän katsoi minua silmiin ja sanoi: “En jätä sinua nyt, enkä tulevaisuudessa, mikäli saan itse valintani tehdä.” Käännyin ja painauduin helpottuneena hänen syliinsä. Hetken rauhoituttuani, aloin kädelläni herätellä hänen miehuuttaan ja nostin toisen jalkani hänen jalkojensa päälle ja ohjasin hänen miehuutensa sisääni ja pian hän alkoi työntyä kiihkeästi sisälläni.

Ei kulunut kauankaan, kun pienen vinttikamarin huoneen täytti nautinnolliset inahteluni ja Tonin huokaukset. Siinä jälleen rakkaus toisiamme kohtaan sai meidät yhtymään ja unohtamaan kaiken muun, kuin seksuaaliset himot ja halun vain tyydyttää oma rakas, sekä tunne siitä, että olit rakastettu.
Aamusella anoppi hymyili jokseenkin ilkikurisesti, vaikkei mitään sanonutkaan, mutta sai minut kuitenkin punastumaan tomaatin kaltaiseksi.

Kun sunnuntai-iltana palasimme kotiin, siirryimme väsyneinä vuoteeseen nukkumaan. Päivät kulkivat jälleen omaa rataansa ja aloin jutella aikani kuluksi sille pienelle oliolle, joka oli saanut vatsaani pientä pyöreyttä. Kokkailin ja leivoin ja kertoilin siinä samalla aina massulleni, mitä tein ja aloin jopa puhua itsestä sille äitinä. Toisinaan vain makoilin ja kuuntelin musiikkia, silitellen pientä vatsakumpuani ja juttelin siellä olevalle oliolle.
Aloin rakastaa sitä pientä otusta, joka sisälläni kasvoi.

Sitten kaikki muuttui yhtäkkiä. Eräänä yönä näin painajaista. Unessani oli musta hahmo, joka viilteli pientä vatsakumpuani ja heräsin omaan itkuuni. En muista tuosta hetkestä muuta, kuin että tuska oli kova ja itkin.
Seuraava muistikuvani oli, kun heräsin sairaalassa. Toni istui vuoteeni vieressä ja näytti surulliselta ja kun käänsin päätäni, toisella puolen vuodetta itki äiti ja isä puristi äidin harteita. Käänsin uudestaan katseeni Toniin, kukaan ei sanonut sanaakaan, mutta hetken päästä tajusin, että olin saanut keskenmenon ja parahdin lohduttomaan itkuun.
Vastahan minä opin rakastamaan sitä otusta ja sitten se riistettiin minulta, ennen kuin pääsin siihen edes oikeasti tutustumaan.

Kun lopulta pääsin kotiin, aikani kului kuin sumussa. Äiti vietti meillä aikaa, jotten olisi joutunut olemaan yksin, Tonin ollessa töissä. Äitini oli itse jäänyt lomalle, joten järjestely oli passeli. Sain olla jälleen se äidin pikku lapsi, joka itki hänen sylissään tuntitolkulla, sen pienen olennon takia, jota en koskaan saanut syliin asti.
Kuljeskelin asunnossa kuin haamu, Tonin ollessa kotona, hän vain makoili vierelläni vuoteessa ja piti minua tiukasti sylissään.
Eräänä aamuna heräsin, kun Toni jutteli äidin kanssa olohuoneessa ja kun menin heidän luokseen, he vaikenivat salaperäisesti. En jaksanut olla kiinnostunut heidän supatuksestaan. Äiti lähti takaisin omalle asunnolleen, sillä seuraavana päivänä hänellä taas alkoi työt.

Toni istui sohvalle ja veti minut syliinsä ja sanoi: “Kuule Piki, äiti tulee tänne ens viikoksi, sitten mulla on muutaman päivän loma ja voidaan olla taas melkein kaksistaan.” Silloin en kiinnittänyt huomiota tuohon, melkein-sanaan. Nyökkäsin vaan tyhjästi hänen kommenttiinsa.
Minä olin siirtynyt jossain vaiheessa nukkumaan makuuhuoneeseen ja Toni kävi kuiskaamassa, että hakisi äitinsä asemalta ja tulisi heti takaisin lähti. Havahduin ulko-oven ääneen myöhemmin ja kuulin koiran ulinaa. Luulin sitä anopin Saimiksi. “Yhäkö se tyttö vain nukkuu”, anoppi kuului sanovan ja nousin vaivalloisesti sängystä.

Kun sain makuuhuoneen oven auki, oli ilmeeni varmasti valokuvan arvoinen, niin Toni ainakin väitti, kun nappasi kuvan. Hieroin silmiäni, sillä en ollut yhtään varma, että näin oikein. Mutta pakko minun oli uskoa, kun anoppi ojensi syliini valkoisen lampaan, tai Bedlingtoninterrieri- pentu se oli, mutta muuten aivan kuin lammas. “Suruun paras lääke, on se, että on oikeasti jotain mielekästä tekemistä ja tässä tapauksessa, koiran koulutus on paras ratkaisu”, anoppi totesi hymyillen ja painoi äidillisen suukon otsalleni.
Siinä se viikko sujuikin anopin kanssa koiratouhuissa ja kun anoppi Saiminsa kanssa lähti, jäimme Tonin kanssa MELKEIN kahden. “Oletko miettinyt nimeä tuolle koiruudelle?” Toni kysyi hymyillen, kun puristi minut syliinsä tiukasti. “Sani, niinkuin aurinkoinen tai jotain semmosta”, kuiskasin hiljaa.

15-vuotiaaksi tytöksi olin kokenut suuren menetyksen, mutta sain kuitenkin pian sulkea syliini jonkun, joka antoi minulle uutta iloa ja ennen kaikkea muuta ajateltavaa.
Illan tullessa sulkeuduin Tonin kanssa taasen makuuhuoneeseen ja ensimmäisen kerran menetykseni jälkeen riisuuduin hänen edessään alasti ja vedin miehen sänkyyn kiihkeästi suudellen. Olin valmis taas harrastamaan seksiä.
Emme kuitenkaan käyttäneet ehkäisyä, ei se vain tullut mieleemme. Sillä ensin oli tapahtunut vahinko ja sitten sitä ei tarvittukaan ja sitten oli jonkun aikaa selibaattia.

Tunsin sydämessäni jälleen suurta iloa, kun sain tuntea Tonin alastoman vartalon omaani vasten. Tonin alaston vartalo oli ihanan lihaksikas ja hän oli minua ainakin kaksi kertaa leveämpi, mutta hän ei todellakaan ollut lihava, ei lähellekään. Hän oli vahva ja hän treenasi muutaman kerran viikossa, mutta vaikka hänen otteensa olikin vahva ja varma, se oli kuitenkin aina hellä ja lempeä.

Kiersin käteni hänen kainaloidensa alta ja puristauduin häntä vasten. Olin häntä parikymmentä senttiä lyhyempi ja kokoeromme oli aika huikea, mutta silti tuo jättiläinen, kohteli minua kuin särkyvää lasia.
Tonin huulet olivat kuumat ja pehmeät, kun hän painoi ne omiani vasten. Hänen huulensa suorastaan söivät omiani. Vatsanpohjassani tuntui useiden perhosten siivet. Minua jännitti hieman, sillä edellisestä kerrastamme oli aikaa.

Hänen suuri sylinsä puristi minut hellästi ja lempeästi syliin ja tunsin vatsallani, kuinka hänen kova kalunsa oli täysin toimintavalmis. Yhtäkkiä Toni tarttui polvitaipeisiin ja vetäisi minut selälleni, saaden hämmästyksen huudahduksen suustani. Tonin huulilla oli lempeä, mutta itsevarma hymy, kun hän painoi huulensa omiani vasten. Hänen kätensä silittelivät rintojani ja puristelivat niitä, kunnes hänen huulensa ja kielensä pääsivät nännejä kovettamaan.

Hänen huulensa ja kielensä laskeutuivat vatsalleni ja lopulta häpyhuulieni ylle. Hänen kielensä käväisi klitoriksellani, saaden inahduksen huuliltani ja jalkani avaamaan tien hävylleni kokonaan.
Hän siirtyi jalkojeni väliin ja alkoi suudella häpyäni ja antoi kielensä nuolla pitkiä vetoja hävylläni. “Ihanaa Toni”, kuiskasin hiljaa ja nautin hänen hellyydestään. Hänen sormensa siveli pimpsaani ja työntyi lopulta sisään. Tonin sormi teki kiihoittavaa liikettä sisälläni, kunnes hän veti sen pois ja asetti kalunsa hävylleni. Hetken kujeiltuaan, hän työntyi hitaasti sisääni.

Toni aloitti varovaiset työnnöt ja suuteli minua antaumuksella. Vastasin hänen suudelmaansa ja huokailin ja kitisin kun hän sai nautintoa sisälläni aikaan. Hän kovensi pikkuhiljaa työntöjään ja sai minut huokailemaan enemmän. Hänen rytminsä sai lisää tempoa, enkä enää voinut pitää ääntä sisälläni. “Vielä Toni. Anna kyrpää Pikille. Piki tahtoo kyrpää”, kuiskailin hänelle kiimaisella äänellä ja sain hänet lisäämään vauhtia. “On ilo täyttää toiveesi”, hän sanoi ja nopeutti vauhtia niin kovaksi, etten voinut kuin ulista nautinnollisesti, kun orgasmi toisensa perään hyökyi lävitseni.

Kun hän lopulta laukesi sisääni, tunsin itseni maailman onnellisimmaksi pitkästä aikaa. Painauduin hänen syliinsä ja suukottelimme toisiamme hellästi ja hyväilimme toisiamme. Huulemme lukkiutuivat toisiinsa ja kielemme tanssivat toistemme suussa ja vain pienet inahtelut karkasivat suustani, mutta huulemme eivät eronneet. Yöllä näin unta kukista ja mehiläisistä ja siitä kuinka mehiläispesästä tulvi hunajaa. Tarvinneeko muille kertoa mitä se tarkoitti, mutta Tonille en kertonut unesta mitään.

Iltaisin hyväilimme ja suukottelimme, joskus jopa rakastelimme, mutta monena yönä näin tuon saman unen. Lopulta Tonille kertomatta, menin apteekiin ja kun tein testin muutamien hunaja-unien jälkeen, sydänalassani vavahti ja pelko tulvi sydämeeni, mutta jo samana iltana ajattelin että, positiivista testiä, pitäisi ajatella positiivisesti.
Kun käperryin illalla Tonin syliin, kysyin hiljaa häneltä: “Oletko kuullut tarinoita kukista ja mehiläisistä?” Toni katsoi minua hämmentyneenä ja sanoi naurua pidätellen: “Ainahan niistä jotain silloin joskus puhuttiin, mutta keskusteluissa ei puhuttu loppujen lopuksi niistä mitään.” “No kerro minullekin kukista mehiläisistä ja hunajasta”, kuiskasin hiljaa, katsoen häntä ilkikurisesti ja silittelin sormea hänen rintakehäänsä pitkin ylös ja alas. “Ja hunajasta?” Toni katsoi minua kysyvästi, eikä selvästi heti tajunnut, mitä minä tarkoitin. Yhtäkkiä hänen silmänsä levisivät hämmästyksestä auki ja hän katsoi minua syvälle silmiin ja sai kysyttyä takellellen: “Et kai sä tarkota?” “Kauan siinä kesti, että tajusit”, sanoin hymyillen. “Vai, että niin on asiat”, Toni sanoi, hymyillen leveästi. Hän kiepsahti päälleni ja riuhtoi bokserit päältään ja suorastaan repi alushousuni jaloistani, kunnes levitti jalkani ja työntyi ilman mitään valmisteluja sisääni ja alkoi kiihkeästi panna minua. Oli minun vuoroni olla hämmentynyt, mutta vastasin hänen työntöihinsä halukkaasti ja vedin hänen kasvonsa kiihkeään suudelmaan.

Tonin kalu teki niin taivaallisen hyvää sisälläni, että suustani karkasi väkisin nautinnon huokailuja. “Sä oot maailman ihanin ihminen. Vain sä saat sydämen kokonaiseksi”, Toni huohotti ja pani minua karhun raivolla. Näin miehen silmistä rakkautta ja halua. “Sä saat mun olon onnelliseksi ja turvalliseksi”, vastasin hänelle ja kiersin jalkani hänen uumansa ympäri.

Toni kierähti ympäri istumaan ja siirsi jalkani sivuilleen, jotta pääsi makaamaan vuoteeseen. Hänen hymynsä oli lempeä ja täynnä halua, kun aloin varovaisen ratsastuksen hänen kyrvällään. Hänen kätensä voimistivat työntöjä ja pian tunsin orgasmini tulevan. “Mä tuun”, kuiskasin kiimaisena ja Toni alkoi vastata työntöihin rajusti ja voimisti käsillään ratsastustani, niin että sain orgasmeja useamman. Kun tunsin Tonin purkautuvan sisälleni, lysähdin onnellisen tyydytettynä hänen syliinsä ja siihen me nukahdimme.

2 kommenttia viestissä: “Tunteet anoppilassa ja toivottomuudesta toivoon”

  1. mkt says:

    piki, samaa mielyä ukkelin kanssa, patasta tarinaa tälä palstalla, pakko lukea aona uusi tarina,
    jatka tarinaanne ihmeessä

  2. Ukkeli says:

    Nää on niin parhaita! Nää sun piki ja toni tarinat nappaa heti kiinni! Mä tykkään näistä 🙂

Kommentoi

top