search
top

Tunteiden leikkihetki.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa "Naapurin syli" ja "Unohdus"-tarinoihin. Tonin ja Pikin yhteiseloon. Palautetta.

“Kaksi viikkoa myöhässä”, ajatukset saivat minut tekemään raskaustestin, en tosin uskaltanut itse katsoa tulosta tikulta, vaan ojensin sen kyynelsilmin Tonille, joka kertoi sen olevan positiivinen. Silloin minusta tuntui, kuin kaikki olisi loppunut. Pelkäsin jopa sitä, että Toni ajaisi minut pois luotaan, sillä ikäeromme oli kuitenkin todella suuri.
Toni kuitenkin tahtoi ottaa täyden vastuun ja menimme yhdessä juttelemaan äitini luo, jonne isäkin tuli.
Yön aikana aikuiset keskustelivat ja minä nuokuin Tonia vasten. Havahduin lopulta siihen, kun Toni sanoi, että lähtisimme kotiin.
Kun pääsimme takaisin Tampereelle, olin vieläkin ihan äimänkäkenä, kun Toni kantoi minut kynnyksen yli. Toni sanoi, että sai vanhempani vakuuttuneiksi rakkaudestaan minua kohtaan ja lupasi, että huolehtisi sekä minusta että tulevasta lapsesta. Siirryimme kiihkeisiin makuuhuonepuuhiin ja peuhasimme vuoteessa koko aamupäivän, kunnes nukahdimme väsyneinä, mutta niin onnellisina.

Eräänä päivänä olimme Tonin kanssa hakeneet äitini luota vaatteitani ja tavaroitani. Vaikka olinkin onnellinen, niin silti oloni oli jotenkin epätodellinen. Sylittelimme, suukottelimme ja rakastelimme Tonin kanssa niinkuin siihenkin asti ja nautin niistä hetkistä. Välillä minut kuitenkin valtasi epätoivo ja toisinaan kun Toni tuli töistä, minä saatoin itkeä pimeässä komerossa itkemässä, sillä en vieläkään pystynyt käsittämään sitä, että sisälläni kasvaisi pieni ihminen. Yhä jaksan ihmetellä, miten Toni kesti itkevää teinityttöä, vaikka olisi hyvin voinut lähettää minut pois. Silti hän jotenkin jaksoi minua. Vaikkei aina löydetty sanoja, niin syli oli todella tärkeä minulle silloinkin. Olinhan minä tavallaan vielä lapsi.

Kun ensi neuvola oli, neuvolan täti taisi luulla Tonia minun isäkseni. Hän sanoikin: “Kiva kun isä tuli mukaan.” Emme korjanneet heti tuota käsitystä, sillä se tuntui riskiltä. Erään kerran minulla olikin aika neuvolaan, kun Tonilla oli eräs palaveri, joten menin yksin neuvolaan silloin. Neuvolan täti, oli ehkä 22-30 vuotias ja hän oli oikein mukava, kerroin hänelle tuntemuksistani ja siitä kuinka se ajatus ei vieläkään tunnu istuvan ajatuksiini normaalisti. Täti kuunteli minua ja sai vakuuttuneeksi, etten ollut ainoa joka tunsi sillä tavalla, eikä kyse ollut pelkästään teiniäidin tunteista. Opin luottamaan tuohon tätiin ja silloin ensimmäisellä kerralla kerroinkin, että henkilö, jota hän luuli isäkseni, on oikeasti tulevan lapsen isä. Täti oli ehkä järkyttynyt siitä ja kysyi tietävätkö vanhempani. Kerroin, että Toni oli kokonaisen illan ja yön vakuuttanut vanhemmilleni, että pitäisi huolen minusta ja lapsesta, saaden vanhemmat lopulta hyväksymään tilanteen, vaikka se olikin vaikeaa.
Pyysin kuitenkin erikseen, ettei korkeimpiin tahoihin otettaisi yhteyttä siitä asiasta, sillä halusin yrittää normaalia perhe-elämää Tonin kanssa, ikäerosta huolimatta. Täti vakuuttikin, ettei ne asiat hänen toimestaan leviäisi huoneen ulkopuolelle ja ettei hän kirjaa sitä tietoa papereihinikaan. Se jos mikä sai minut täysin luottamaan tuohon tätiin, vaikkei hän nyt oikeasti niin tätimäinen ollutkaan.

Kun matkasin bussilla kotiin, oloni oli pitkästä aikaa helpottunut. Oikeastaan niinkin helpottunut, että kokatessani ruokaa, ajattelin pientä iltahupia makuuhuoneessa. Toni soitti minulle palaverinsa ja jälkeen kyseli miten neuvolassa meni. Vihjaisinkin hänelle, että kun tulee kotiin, söisi ensin ja etsisi sen jälkeen minut asunnosta, sillä halusin leikkiä piilosta. Toni nauroi puhelimeen hämillään, mutta suostui kuitenkin.
Kun ruoka oli siinä vaiheessa, että se tarvitsi enää uunia, jätin sen pöydälle ja lähdin seksikauppaan, jonka tiesin olevan parin korttelin päässä. Luit oikein seksikauppaan. Siellä oli nuori nainen myyjänä, mikä oli oikeastaan helpotus, sillä punastelin tomaatin tavoin. “Tuota, tahtoisin yllättä poikaystäväni. Haluaisin jotain tosi seksikästä päälleni ja pehmustetut käsiraudat. Myyjä oli ystävällinen ja esitteli minulle asuja.

Kotiin päästyäni vein käsiraudat Tonin tyynylle, laitoin ruuan uuniin ja menin vaatehuoneeseen valmistautumaan. Kävin vain pikaisesti uunin sammuttamassa ja palasin vaatehuoneeseen. Kun kuulin ulko-oven pamauksen, minua alkoi jännittämään.
Hiuksissani oli kissankorvilla oleva panta ja silmilläni samettinen naamio. Olin ostanut itselleni pinkin kotiapulaisen vaatteet, helma ja esiliina olivat vain puolisääreen ja b-kupin rintani korostuivat mielestäni varsin sievästija vaatehuoneen nurkasta laitoin jalkoihini ballerinat. Siivouskomerosta olin ottanut pölyhuiskan ja käänsin selkäni ovelle. Kuulin kuinka haarukka kolisi lautaselle aika nopeaan tahtiin, Tonia taisi hieman jännittää mitä oli luvassa.

Vesihana lorisi ja hetken päästä Tonin hämmästynyt ääni huudahti: “Ei hemmetti. Käsiraudat.” Purskahdin nauruun ja sitä oli vaikea lopettaa. “Vai haluaa tyttö leikkiä rajumpaa. Sehän sopii meikäläiselle”, Toni sanoi ja kuulin oven läpi hänen äänestään kuinka hän oli innostunut. Kun hän avasi vaatehuoneen oven, minua jännitti vain entistä enemmän, mutta käännyin kuitenkin häntä vasten. “Tervetuloa kotiin kulta”, sanoin hiljaa. Olin punainen kuin tomaatti, mutta kuitenkin käytin pölyhuiskaa hänen nenällään. Tonin ilme oli hämmästynyt, mutta silmistä näkyi myös halua. “Haluat siis leikkiä kanssani”, Toni sanoi matalalla äänellä. “Miksi emme voisi yhdistää hupia ja hyötyä?” kysyin häneltä. “Voimmehan me, mutta sinä siivoat, koska olet sitä varten laittautunutkin”, hän sanoi ja hymyili omahyväisesti.
Eihän meillä sotkua ollut, koska oltiin edellisenä päivänä oikeasti siivottu, mutta näön vuoksi.

“Olet luultavasti suunnitellut tarkemmin tämän?” Toni katsoi minua kysyvästi. “No ajattelin, että siivojaa sotkee ensin hieman lattiaa ja isäntä vangitsee pikkulutkan vuoteeseensa ja antaa kurinpalautusta kohtuudella”, mutisin kasvot punaisena. “Sehän sopii minulle”, Toni sanoi ja tarttui käteeni ja veti minut vaatehuoneesta pois.
Menimme keittiöön ja leikki alkoi.
Otin kahvipannusta kahvia ja kaadoin mukin ohi lattialle. “Siivoa heti”, Toni sanoi vakavalla äänellä. Otin hanan päältä liinan ja kostutin sitä. Polvistuin lattialle ja aloin peppu keikkuen siivota sotkuani. “Vittu, sulla ei mitään tuossa”, Toni sanoi matalalla äänellä ja tuli taakseni ja alkoi kädellään hieroa pakaraani. Tunsin kuinka aloin kostua. “No Piki, ei oo tarkotus, että sotkisit vielä”, Toni sanoi vakavalla äänellä ja tarrasi lantiostani, vetäen minut ylös lattialta. “Nyt lutka saa kyytiä”, Toni sanoi kehräävällä äänellä ja johdatti minut makuuhuoneeseen.

Olin jo todella kiihottunut ja tahdoin kyrpää. Neuvolassa käyntiä oli todellakin saanut minut hyväksymään omat epävarmuuden tunteet ja oikeastaan melkeínpä poistanut, niinpä tuo pähkähullu idea oli kehittynyt mielessäni ja muutamaa tuntia myöhemmin, toteutin sitä rakkaimpani kanssa.
Toni laittoi käsiini pehmustetut käsiraudat ja lukitsi ne sängyn päätyyn, en pystynyt käsiäni liikuttamaan ja aloin kiihottua tuosta vain enemmän, että saisin pian rangaistuksen sotkemisestani. Hengitykseni oli jo kiivaampaa, kun Toni riisui vaatteitaan päältään. Kun hän oli saanut ne pois, hän tuli vierelleni ja suuteli minua kiihkeästi sanoen: “Tosi kiva yllätys.” Huulemme miltei söivät toisiamme ja hänen kätensä vaelteli mekon helman alla ja puristeli pakaroitani. Sitten tuli läimäys. Toinen ja kolmas. “Saatanan sotkeva lutka”, hän sanoi matalalla äänellään. “Anteeksi isäntä”, kuiskasin hiljaa ja lisäsin: “Rankaise minua isäntä.” Tonin huulet siirtyivät kaulalleni ja hän alkoi mekon alta puristella rintojani ja sai ne pian vapauteen. Hän imi ja nuoli niitä kiusoitellen saaden minut huokailemaan ja tahtomaan häntä enemmän.
Hänen sormensa kulkiva reittäni pitkin ja löysivät kostean vakoni, jonne upposi sormi hyväilemään minua. “Lutka taitaa tahtoa jotain”, Toni kähisini korvaani. “Tahtoo isäntä”, sanoin ja katsoin Tonin vihreitä silmiä. “Mitä se lutka sitten tahtoo?” Toni kysyi ja hymyili pirullisesti. “Lutka tahtoo saada isännän kyrpää”, kuiskasin hiljaa. Katseestani paistoi kiima. “En kuullut”, Toni sanoi hiljaa. “Lutka tahtoo kyrpää”, sanoin kovemmalla äänellä. Toni painoi lantiotaan omaani vasten ja tunsin kuinka hänen kalunsa oli kova ja pystyssä, se jopa näytti isommalta kuin yleensä. Toni kuitenkin tuli päälleni, niin, että piti painon jaloillaan ja toi kalunsa kasvojeni kohdalle. “Nuole lutka ja nauti”, hän komensi minua ja minä tein niinkuin hän tahtoi. Nautin ja nuolin, imin ja nuolin, Toni ei kuitenkaan ollut raju. Hän silitteli hellästi hiuksiani, kun hoidin suullani hänen miehuuttaan. “Sä oot kyllä maailman ihanin”, Toni kuiskasi ja veti kalunsa suustani.

Toni vei sormensa hyväilemään teinipimpsaani, toisella kädellä silitellen vatsaani. Hetken perästä hänen huulensa olivat hävylläni ja kieli teki niin hyvää, että voihkin äänekkäästi. “Työnnä sisään”, anelin häneltä, mutta hän vain kiusasi minua. Nautin tuosta hetkestä. “Toni, pliis. Työnnä sisään”, anelin ja kiemurtelin nautinnosta. Kiusoitellen hän nuoli häpyäni ja välillä työnsi kieltään sisälleni, saaden minut voihkimaan kovemmin. Lopulta en enää kestänyt tuota kiusaamista vaan huusin: “Anna lutkalle kyrpää!” Sain Tonin suusta pirullisen naurun, kun hän lopulta toi kalunsa hävylleni.
Hän ei kuitenkaan työntänyt sitä sisälleni, vaan kiusoitellen hieroi sitä pimpsaani vasten.

“Pliis, anna mulle kyrpää. Anna rakas kyrpää”, anelin hiljaa saaden hänet lopulta työntymään sisääni. Molemmilta pääsi helpottunut huokaisu suusta ja Toni alkoi hitaasti työntyä sisälläni. Minun pilluani kutkutti ja tahdoin nopeampaa toimintaa. “Toni. Rakas. Nussi teinilutkaasi kovemmin”, kuiskasin, mutta hän vain vastasi: “En vielä, kiusaan nyt meitä molempia.”
“Älä kiusaa, vaan nussi mua. Nussi mua”, anelin kiimaisena. Yhtäkkiä hän aloitti rajut työnnöt, saaden minut kitisemään kovemmalla äänellä. “Nussi rakas! Anna kyrpää mulle”, huusin kiimaisena. Tunsin kuinka orgasmi teki tuloaan. “Nussi vielä. Mä saan! Toni mä saan”, mä huusin nautinnon sekaisella äänellä. “Ja saat vitun monta”, Toni huusi ja antoi palaa. Toni ei ollut koskaan aiemmin pannut mua niin kovaa ja musta tuntui, että räjähdän. Orgasmi toisensa perään iski nuoren kehoni läpi. Kitisin ja voihkin kiimaisena. En enää kyennyt ajattelemaan mitään, sillä Tonin kalu teki sisälläni niin taivaallisen hyvää. Kun hän lopulta laukesi sisälleni, tunsin olevani niin tyydytetty.

Hän vapautti minut käsiraudoista ja antoi minun käpertyä syliinsä. “Oliko sellaista kun toivoit?” Toni kysyi minulta lempeällä äänellä ja suukotteli huuliani. “Ei ollut”, kuiskasin hiljaa. “Täh?” Toni katsoi mua kysyvästi. “Se oli tuhat kertaa parempaa”, sanoin ja hymyilin ilkikurisesti. Tonin kasvoille tuli helpottunut ilme ja hän kumartui ylleni ja suuteli minua hellästi. Nukahdin hänen syliinsä ja kun illemmalla heräsin, en pystynyt kunnolla kävelemäänkään, sillä olin todella saanut. Vaikka kävely olikin seuraavanakin päivänä hankalaa, olin silti niin onnellinen.

4 kommenttia viestissä: “Tunteiden leikkihetki.”

 1. Lilac says:

  Ihan pirullisen hyvä! (: Kyllä kelpaa munki lukea! Kirjoitusvirheet ei haittaa yhtään! (:

 2. Fantti says:

  “Luit oikein seksikauppaan.” Huomaatko näitä itse ollenkaan?

 3. jeps says:

  Siis ei vitsi nää on niin hemmetin hyviä, niin hyviä, että hyvyys korjaa pienet kirjotusvirheetkin!! Jatka ihmeessä!

 4. rudi says:

  Rakastan näitä!;);) mutta huomioi k-virheet!

Kommentoi

top