search
top

Kalaatusviikonloppu 2. Osa.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Toinen novellini. Toinen osa. Palautetta kiitos

Isäni joutui lähtemään yöllä huoltokeikalle ja jäi 47-vuotiaan Samuli- setäni kanssa kaksistaan mökille. Yöllä heräsin siihen, kuinka hänen sormensa hyväilivät pimpsaani. Olin hämmentynyt, mutten estellyt häntä. Vaikka tiesin, ettei minun 14-vuotiaan olisi ollut siihen lupaa. Kun kerran olin pakotettu isän ja sedän mukaan mökille, päätin ottaa kaiken huvin irti ja antauduin setäni pantavaksi. Viimeinen muistikuva onkin, että Samuli auttoi vaatteeni takaisin päälleni ja peitteli minut.

Aamulla oli isä jo tullut takaisin ja hän nukkui vielä. Samuli laittoi aamupalaa ja oli aika vaikean oloinen, niin kuin mäkin. Emme puhuneet paljoa. Kuitenkin päivän mittaan katsoin setääni. Uusin silmin. Treenatun kroppansa perusteella ikää olisi voinut laskea ainakin 10 vuotta ja valkoinen tukka ja parta tekivät hänestä charmikkaan. Vietin päivän uiden ja laiturilla, sillä pelkäsin isän tai Samulin huomaavaan, että minua kiihotti.
Isän vielä nukkuessa Samuli rohkastui tulemaan seuraani. Hän pahoitteli tekoaan ja hänen puheensa takelteli. “Älä suotta. Mä haluan uusinnan”, huomasin sanovanu ja punastuin häpeästä. Meinasin jo paeta uimaan, mutta Samuli kyykistyi eteeni ja tarttui hetkeksi ranteeseeni, kunnes nousi ja käveli liiteriin. Hetken ehdin epäröidä, mutta nappasin pyyhkeeni ja seurasin perässä. Setä lastasi kahta puukoria, kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunut. Oli helteinen päivä ja Samulin paidaton yläkroppa houkutteli minua koskemaan ja minä kosketin.

Samuli ei tehnyt elettäkään, mihinkään suuntaan kun sivelin sormellani hänen kuumaa selkäänsä. “Samuli”, kuiskasin hiljaa, saaden ynähdyksen vastaukseksi. “Pane mua. Yöllä oli niin ihanaa”,kuiskasin hiljaa. Samuli käänty mua kattomaan ja näin hänen silmistään samalla häpeää ja halua. Aloin hivuttaa bikinien yläosaa pois ja sitten alaosaa.

Seisoin alasti setäni edessä, kun hänkin pudotti shortsinsa. Sieltä alta paljastui iso kyrpä ja kysyin hämmästyneenä, että sekö muka mahtui minuun. Samuli naurahti ja tuli luokse ja kumartui suutelemaan mua halukkaasti. Päästin hänen kielensä suuhuni leikkimään ja inahdin nautinnosta, kun hänen sormensa hyväilivät kosteaa pimpsaani. Siiesin käteni runkkaamaan Samulin kalua, kunnes hän levitti pyyhkeeni halkopinon päälle ja nosti minut pyyhkeelle.
Setä työnsi kalunsa hitaasti sisääni ja alkoi työnrää itseään sisälläni. Puristauduin häntä vasten ja vastasin parhaani mukaan hänen työntöihinsä. Nautinnon väreet iskivät kehoni lävitse ja sai suustani ulos vaimeaa kitinää. “Setä. Mä tuun”, sain kuiskattua ja hän kovensi työntöjään. Kun orgasmini sain, niin sedän orgasmi syöksyi samalla hetkellä voimistamaan omaani. Iskin hampaani hänen olkaansa, etten olisi huutanut. Hän vetäytyi sisältäni ja suukotellen pukeuduimme ja lähdimme kantamaan puita saunalle.
Isä oli sillä välin herännyt ja oli jo melkein liiterillä kun astuimme setäni kanssa tyydytettyinä ulos.

5 kommenttia viestissä: “Kalaatusviikonloppu 2. Osa.”

 1. mkt says:

  joo, hyvä mutta turhan lyhyt tarina, lisääppä pituutta, enemmän tunnetta, tuntemusta, kiihkoa, himoa peliin, niin paranee selvästi

 2. Letkuspede says:

  ja 3/5 tähteä.

 3. Letkuspede says:

  Samaa mieltä Joik2ww:n kanssa, tämä loppui ennenkuin edes alkoikaan. Mutta itse haluan painottaa, ettei tarinan pituus ole mikään itseisarvo, tuolla on hyviä rankingeja saaneita tarinoita jotka ovat aivan liian pitkiä. Väkisin ei pidä pidentää sitä juttua.

 4. joik2ww says:

  Ja ennen kuin ketään ehtii kommentoimaan mitään, niin….. Kirjota ihmeessä pidempiä, tarinasta jäi tynkä kun ei ole ruudulla edes vaaksaa. En voinut jättää julkaisematta, koska en olisi saanut tätä viestiä muuten perille, seuraava novelli jää julkaisematta jos ei ole tarpeeksi pitkä. Tässä nyt ei saanu ees munaa kouraan kun jo tarina loppui. Suosittelen kirjoittamaan sitä Notepadiin parin päivän ajan. Ensimmäinen osa oli hyvä mutta siinäki olisi pituutta kaivattu. Terveisin joik2ww

  • joik2ww says:

   Pienenä vinkkinä, että kannattaa lukea muita novelleja, jotka ovat saaneet hyviä tähtiä. Niiden pituudesta saa osviittaa minkä pituinen on hyvä. Hyvä tarina se on. Terveisin Joik2ww

Kommentoi

top