search
top

Perheen keske

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (80 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Kello oli noin 22. Olin juuri saapunut töistä kotiin.
Olin aikeissa mennä nukkumaan. Päätin kuitenkin runkata ensin. Riisuin housuni ja menin koneelle. Normaalisti suljen ja lukitsen oven. Tänään kuitenki olin unohtanut oven auki ja huomasin sen liian muöhään.

Katsoin videota koneelta ja, runkkasin kaluani. Kun tunsin laukeavani kiihdytin tahtia ja, annoinkin spermani syöksyä lattialle. Samassa kuulin ääntä ovelta. Käännyin ympäri. Näin siskoni Iidan tuijottavan minua. Olinme aivan hiljaa kunnes siskoni astui sisään huoneeseeni.

“Hei.” Iida sanoi ja käveli minua kohti.

Silloin huomasin, että hän ei etsinyt minua, vaan tuijotti kyrpääni. “H-hei” sanoin. Tunsin oloni epämukavaksi. En pystynyt liikkumaan, enkä peeittämään itseäni.

Iida pysähtyi aivan eteeni. Hänen katseensa irtosi lopulta kyrvästäni. Hän minua silmiin ja hymyili. Hän polvistui ja tarttui kyrpääni. Siskoni alkoi nuolemaan terskaani. Hän nuoli sitä muutaman kerran kunnes otti sen kokonaan suuhunsa. Iida aloitti hitaasti liikuttaa päätään edestakaisin. Minun koko kulli oli hänen suussa. Iida veti välillä kunnolla henkeä. Hän työnsi kyrpäni takaisin syvälle hänen kurkkuunsa. Laitoin käteni hänen pääntaakse ja työnsin päätä minun kohti. Välillä annoin siskon vetää syvään henkeä. Sisko alkoi hieroa kiveksiäni käsillään samalla kun kaluni liikkui edes takaisin hänen suussaan. Pian ammuin spermat hänen kurkkuun ja hän yritti niellä kaikki. Istuin tuolillani kuin siskoni yskii. Spermaani valui hänen suustaan hänen kädelle jota hän piti leukansa allaa.

Siskoni nuoli loputkin spermani kädeltään, katsoi minua hymyillen ja sanoi. “Olen niin iloinen, että jätti oven auki tällä kertaa. Olen ollut pettynyt kun lukitset oven ja pidät minut poissa.”.

“No, voisin varmaan jättää oven auki useamminkin.”

“Hyvä” Iida sanoi ja nousee ylös. Hän riisui hitaasti paitansa, jättäen ylleen mustat pitsirintaliivit. Hän jatkoi ja riisui rintaliivit, paljastaen hänen täydellisest rinnat. Kaluni heräsi nopeasti ja alkoi taas seistä, kun hän hyväili tissejään. Sitten hän alkoi riisua housujaan. Iida kääntyi selkä minuun päin kun hän veti housunsa polviin, antaen minulle täydellinen näkymä hänen perseelle. Hän alkoi sormettaa itseään. Hetken kuluttua Iida alkoi voihkia.
“Aiotko antaa minun odottaa?” Hän kysyi.

“En tietenkään.” Vastasin ja nousin ylös ja kävelin Iidan luo. Hän otti sormensa pillustaan. Aloin nuolla hänen persettä. Iida ulvoi kun pyöritin kieltäni hänen perseessä samalla sormetin hänen pillua. Nousin ylös ja aloin asettaa terskaani hänen häpyhuulien väliin. Kiusoittelin siskoa ennen kuin työnsin koko kyrpäni hänen sisäänsä. Iida huohotti. Aloin nussimaan siskoani. Aikani nussittua tunsin laukeavani.

“Laukean!” Sanoin.

“Tee se perseeseen!” Sisko sanoi.

Otin kyrpäni hänen pillusta ja asetin teskani perseelle, odotin hetken etten laukeaisi heti. Aloin hitaasti työntää kyrpääni Iidan perseeseen. Tartuin kiinni hänen tisseistä ja puristelin niitä raivokkaasti . Kehomme iski vastakkain jokaisen työnnön voimasta. Kivekseni osui äänekkäästi hänen pilluun. Iida laittoi mutaman sormensa pilluunsa ja alkoi sormettaa itseään. Siskon jalat alkoivat täristä. Tiesin että hän olisi tulossa, se oli hyvä, sillä tiesin etten kestäisi itsekkään kauaa.

“Mi-mi-minä tulen!” Iida tuskin sai sanoja suusta. Hän haukkoi syvään henkeä.

Spermani räjähtäi ulos kyrvästä syvälle siskon anaaliin. Iida sai samassa orgasmin. Hänen jalkansa petti ja hän kaatui lattialle, kaaduin hänen päälle. Kiipesimme molemmat sänkyyni. Olimme molemmat niin uupuneita, nukahdimme. Vanhemmat nukkuivat yläkerrassa. Onneksi kuitenkin heräsin kahden tunnin päästä.

Meinasin pukea bokserit takaisin jalkaani. Olin aikeissa herättää siskoni, mutta näin hänen alastoman vartalon. Kyrpäni oli taas kovana. Halusin herättää hänet niin voisimme naida uudelleen, joten en pukenutkaan boksereitani. Aloin nuolla siskoni pillua. Iida alkoi voihkia, mutta hän ei herännyt. Nopeutin vauhtia ja hän voihki yhä kovempaa, mutta hän ei vieläkään herännyt.

Nousin ylös hänen päälle ja asetin kyrvän hänen pilluun. Aloin varovasti työntämään kalua sisään ja ulos siskon märässä pillussa kun hän nukkui. Imi ja puristelin siskoni nännejä kun nussin häntä hänen nukkuessa. Yhtäkkiä huomasin, että hän puristi persettäni.

“Kun kerran heräsin. Minun piti aloittaa ilman sinua.” Sanoin.

Lisäsin vauhtia entisestään. Iida huohotti ja huotti sitä kovempaa kun nussin häntä. Tunsin itseni laukeavan, joten vedin itseni ulos ja suunnatasin kaluni siskon kasvoille. Spermaa lensi hänen silmille. Josta se valui alas hänen poskea pitkin hänen huulille. Hän nuoli spermat suuhunsa. Osa spermasta lensi tisseille ja vatsalle.

“Näyttää kivalta.” Ääni tulee oviaukosta.
“Äiti? Isä?” Vetäydyn siskostani hänen nähtyään äidin ja isän seisovan ovella.

“Hyvänen aika!” Iida huudahtaa. “Tämä ei ole sitä miltä näyttää!” Hän jatkoi.

“Toivon, että on. Koska se näytti mukavalta ” Äiti sanoo.

Tuijotan äitiä, kun hän nopeasti riisuu hänen pyjamapaitansa, paljastaen hänen isot rinnat. Äiti kävelee Iidan luo joka vielä makaa sängyllä. Äiti alkaa nuolla tyttärensä vatsaa. Äiti nuolee kaikki spermat vatsalta. Hänen tekee samoin Iidan tisseille. Äiti vie kasvonsa lähemmäksi Iidan kasvoja ja suutelevat intohimoisesti. Äiti siirtyy siskoni alapäähän. Äiti suutelee ja nuolee siskoni reidet ennen kun hänen vie kielensä pillulle. Iida ulvoi ja alkoi hyväillä omia rintojaan. Iida ulvoi kovempaa kun äitimme nuoli Iidan klitorista.

Isä kävelee Iidan luo. Isän kyrpä oli täysin pystyssä, erittäin suuri ja erittäin kova. Isä viä kalunsa Iidan huulille. Äiti jatkoi Iidan pillun nuolemista. Äidin pillu kiilsi kuin hän kostui ja siskoni ulvoi kovempaa ja kovempaa, vaikka hänen voihkina ovat vaimeaa, koska isäni oli alkanut nussia häntä suuhun. Minun kuyrpä tuntui kovemmalta kuin koskaan ennen. Minun piti nussia jotain, ja äidin pillua oli aivan tyrkyllä.

Kävelin äidin taakse kuin hän jatkoi siskoni pillun nuolemista. Työnsin kyrpää äitini vittuun. Olin oikeassa, hän oli jo aivan märkä. Äiti ei ollut läheskään niin tiukka kuin Iida, todennäköisesti kiitos isäni hirviömäisen kyrvän. Aloitin hipelöidä äidin tissejä kovaa kun nussin häntä. Isä ei voi enää pidätellä. Hän täyttää tyttärensä suun spermallaan.

Nussin vauhdilla äidin pillua, mutta isä on nussinut äitiä hänen valtavalla melalla vuosia ja pillu ei ole tiukka eikä sovi minulle niin otan kyrvän ulos äidin pillusta.
Työnnyin voimalla äidin perseeseen.

“Ai, et vain voinut tyytyä pilluun?” Äiti sanoi.

“Anteeksi, äiti, en vain voinut tyydyttää sitä.” Sanoin.

Iidan ruumis alkoi täristä ja hän päästi muutamat huudot, kun hän sai orgasmin. Iida ryömi äidin alta ja käveli lähellä olleelle tuolille ja istui alas. Iida alkoi sormettaa itseään.

“Tule Isä, älä anna heidän vain pitää hauskaa. Olisi paljon mukavampaa saada pilluun kyrpä kuin sormiani.” Iida sanoi sanoo.

“Oletko varma, että voit käsitellä tätä?” Isä sanoi.

“On vain yksi tapa selvittää.” Iida sanoi.

Isä käveli Iidan luo ja levitti hänen jalkansa, jolloin pillu paljastui. Isä upotti terskansa Iidaan. Iida ulvoi kun isä hitaasti työnsi kyrpäänsä tyttäreensä. Hidastin omia työntöjäni. Iidan ja äidin ulvoivat. Yritän olla laukeamatta ennen kun isä, mutta en voi enää voinut pidätellä. Aloin jyystää äitini persettä niin kovaa kuin pystyin.

“Nussi kovempaa! Nussi äitisi persettä!” Äidin sanat ja huudot vieivät loputkin kestävyyteni ja laukesin hänen perseeseen. Vedin kaluni pois ja sperma tihkui ulos hänen perseestä ja valui alas kohti hänen pillua.

“Mmmm, se oli todella ihanaa.” Äiti sanoi, kääntyi ja polvistu ja imi kyrpäni puhtaaksi. Kuulin siskoni huutavan kovempaa, joten käännyn katsomaan.

Isä tarttui molempiin Iidan nilkkoihin ja levitti hänen jalat erilleen toisistaan niin paljon kuin mahdollista. Isä otti kyrpänsä ulos tyttärensä pillusta ja laukesi Iidan vatsalle ja tisseille.

Isä käveli luokseni. Hän runkkasi kyrpäänsä saadakseen sen taas kovaksi. “Näen, että haluat naida ihmisiä perseeseen.” Isä sanoi.

“Niin haluan.” Sanon.

Isä käveli takseni ja laski kätensä hartioilleni ja sanoi, “Katsotaan jos voit ottaa sinne yhtä hyvin kuin voit antaa sinne.”.

Isä alkoi laittaa kyrpäänsä reikääni. Yritin rentoutua niin hyvin kuin pystyin. Isä jatoi kyrpänsä työntämistä perseeseeni kunnes hän oli puoliksi sisällä. Yhtäkkiä hän työnsi hänen lantiota eteenpäin ja työnsi loput hänen kyrvästä syvälle minuun. Isä alkoi nussia hitaasti persettäni. Kivusta tuli nopeasti nautintoa. Tunsin kun spermat ruiskui perseeni. Isä työnsi vielä kerran ja veti kyrpänsä ulos. Sperma valui hitaasti kohti lattiaa.

Isä polvistui ja tarttui minun kyrpään. Hän vei sen suuhunsa ja alkoi imeä sitä.
“Voi vittu!” Huusin. Sisareni oli parempi ottamaan suihin, mutta tämä oli aivan toinenlainen kokemus. Isä imi minut kuivaksi.

Isäni meni makaamaan sängylle selälleen. Hän levitti jalkansa, antaen minulle täydellinen näkymän hänen kyrvälle, kasseille sekä persereikään. Menin ja aloin työntymään isän perseeseen. Samalla äiti istui isäni kasvoille. Isän alkoi nuolla äidin pillua.Äiti voihkii äänekkäästi. Nussin edelleen isäni persettä

Äiti ja minä annoimme samalla toisillemme pitkä suudelma. Otin kiinni isäni kyrvästä ja aloin runkkaamaan sitä samaan tahtiin kun nussin häntä perseeseen. Samaan aikaan, minä ja äiti jatkoimme kiihkeästi suutelua. Iida tulee taakseni ja vie kielensä persereiälleni. En lopettanut nussimasta isää. Aloimme kaikki voihkia kuin aloinme olla huippunsa. Äiti kiemurtelee enemmän ja enemmän. Lopetin hänen suutelun ja keskityin enemmän isäni. Työntelin häneen kovemmin ja nopeammin. Iida työnsi kielensä syvemmälle perseeseeni. En kestäisi enää kovin kauaan. Kaikki lämmin spermani lähti isäni perseeseen. Pian laukeamiseni jälkeen isä antoi itsensä laueta. Hän ampuu spermat. Spermat lentävät äidin kasvoihin.

Äiti nousee ja sanoo. “Olipas hauskaa, mutta minä taidan mennä pesulle ja nukkumaan nyt. Te kolme voitte pitää hauskaa viellä.” Ja niin äiti käveli ulos huoneesta.

Isä makasi selällään sängyllä ja minä istuin hänen vierellä.

“Mitä? Oletteko jo valmiita?” Iida sanoi kun hän polvistui isän eteen ja alkoi imi isän kyrpää kunnes koveni taas.

“Voi kulta, en ole varma, että pystynkö viellä laukeamaan vaikka halusin.” Isä sanoo.

Iida nousi isän päälle ja alkoi pistää isän kyrpää hänen perseeseen, Iida pomppii ylös ja alas isän kyrvällä. “No mitä minun pitää tehdä, jotta saan kaksi kyrpää sisääni?”

Kyrpäni oli jo tulossa kovana. Kävelin heidän luokseen ja työnnyin Iidaa vasten. Minun ja isän kyrvät rassasi Iidan kahta reikää. Hän Ulvoi kuin meidän kyrvät työntyivät syvälle hänen sisään. Iida alkoi huutaa orgasmeista. Tästä johtuen laukesin hänen pilluun ja isä laukesi perseeseen. Me romahdimme sängylle uupuneina ja erittäin tyytyväisiä.

15 kommenttia viestissä: “Perheen keske”

 1. pan€ mua p€r$€€$€€n says:

  Kiihotrava,mutta kirjoitus virheet 2/5

 2. joo.aika.surkee.kirjoittaja says:

  “Hän Ulvoi kuin meidän kyrvät työntyivät syvälle hänen sisään”
  Korjaus ” Hän ulvoi kun meidän kyrpämme työntyivät syvälle hänen sisäänsä.

 3. uhh says:

  ois voinu käyttää muuta sanaa kun “ulvoa”

 4. seppo-olavi says:

  Äidinkielen opettelu olisi paikallaan.

 5. Sexi halukas says:

  helvetin kiihottava rakastin tota lisää tommosta

 6. Isukki says:

  Voi Iida parkaa, varmaan kova elämä yksijalkaisena 🙁

  ” Iida sai samassa orgasmin. Hänen jalkansa petti ja hän kaatui lattialle, kaaduin hänen päälle. “

 7. Pylly-poika says:

  Helvetin kiihottava, lisää!

 8. januska says:

  Ei näköjään kouluissa opeteta kirjoitustaitoa, oikeinkirjoitusta, ei mitään. Nämä nobelistit voisi ohjata kyllä aivan toisille foorumeille, kasvamaan ja harjoittelemaan.

 9. Megakrisu says:

  Taas tätä yksitoikkoistahätäilyä kirjoitusta, joka on vain kirjoitettu, muttei viimeistelty. Kirjoittaja on varmaan tekstin perusteella 12-15v

 10. rudi says:

  eeei toimi.. K-virheet ja kaikki

 11. Do me a clown says:

  Jotenki epäaito, ei iskeny. Enemmän johdattelua

 12. Letkuspede says:

  Otsikko kertoo kaike. 1/5

 13. Tronai says:

  Tarinan idea oli hyvä, mutta toteutus.. huonoa suomea osittain ja kuvailu olisi saanut olla tarkempaa esimerkiksi äidin ulkonäöstä jne jne jne.

 14. Jaska69 says:

  Really…?

 15. minääää says:

  Tää oli jotenki iha “saunan taa”- kamaa. Kaikki noi puheet yms. Tosi epäuskottavia.

Kommentoi

top