search
top

Liikematkalla Itä-Euroopassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Mielikuvitukseni innoittamana päätin julkaista ensimmäisen novellini. Jos edes jonkin verran tulee positiivista kommaa voin julkaista lisääkin.. :)

36-vuotiaana olen huomannut joka vuosi, vuosien menevän nopeammin ja nopeammin. Omistan Kaksi mersua, valkoisen ja mustan, sekä omakotitalon etelä-suomalaisen kaupungin lähiössä vartin ajomatkan päässä keskustasta. Nuoruuden avioliitosta minulla on kaksi lasta joista vielä maksan elatusmaksuja melkein kymmenen vuotta. Kiroan kun mietin miten ex-vaimoni, perkeleen lumppu ja iso huora saa minulta vielä pitkän aika rahaa ikään kuin ilmaiseksi. Kallista seksia aikoinaan ajattelen, liian kallista !! Onneksi sentään erotessamme seitsemän vuotta sitten minulle ei paljon omaisuutta ollut kertynyt, vaikka kuitenkin jouduin puolet omaisuudestani entiselle vaimolleni luovuttamaan. Kiroan ahneen entisen vaimoni ja hänen vielä ahneemman sukunsa !! Tuolla menettämälläni rahalla saisin itselleni luksushuoran varmaan puoleksi vuodeksi ajattelen. Kiroan vieläkin entistä vaimoani ja ajattelen mikä ihme hänen limavitussaan niin hyvää oikein oli..?!? Sitten muistan että vielä silloin en ollut saanut maistaa kun Suomalaista vittua, niinhän se oli. Kyllä suomalainenkin pillukin hyvää on jos vain oikeita naisia saa eikä periaatteessa ole suomalaisen vitun voittanutta sillä kaipaahan suomalainenkin suomalaista ajattelen, mutta olin huomannut että ulkomailla rahalla oli ihmeellinen vaikutus ja rahasta naiset tekivat ihan mitä vain. Suomessa noin ei yleensä tapahtunut. Olivat tottuneet liian hyvään, ajattelin…

Olen tehnyt bisnestä melkein koko pienen puhelinmyynnistä alkaen, ollen jopa nuoruudessani väli-vuotta viettäessäni vain tavallinen työntekijä, tavallinen konttorirotta. Tuon vuoden aikana kuitenkin huomasin kuinka mukavaa oli alistaa ja nöyryyttää ihmisiä, mikäs sen mukavempaa. Kohosinhan jopa sen välivuoden aikana iltavuoropäälliköksi. Ja kyllä silloinkin pillua tuli, mutta se on sitten ihan eri tarina se. Sanotaan ettei työtä tekemällä rikastu, niinhän se onkin. Just siks kannattaa tehdä pimeitä töitä tai olla niissä oikeissa töissä niin härski, että pääsee johtoportaaseen nopeesti, “kaikki keinot vaan käyttöön” oli mun motto silloin.

Täällä euroopassa olen nyt tehnyt bisnestä yli kymmenen vuotta liikekumppanini kanssa ja muutosta ollaan nähty, eli paljon ei enää niitä Ladoja kadulla näe. Plussaahan täälä oli että aina oli köyhien perheiden nuoria tyttäriä jotka tekee rahasta mitä vaan !! Yleensä jos rahaa on miehellä voit tehdä naisille ihan mitä vaan. Liikekumppanini kanssa kaupataan teollisuus-jäähdyttimiä sun muita ratkaisuja varsinkin Itä-Euroopan nousevien teollisuusmahtien meijeriteollisuuden tarpeisiin. Länsi-Euroopan maat ovat tulleet tutuksi, mm. Ranska ja Sveitsi sekä Itä-Euroopan maista Venäjä, Ukraina, Moldova, Bulgaria ja Romania ovat tulleet minulle tutuksi valtavine byrokratioineen ja lahjuksineen.

Edellisellä Moldovan matkallani tutustuin 38 vuotiaaseen Ludmillaan joka oli Moldovasta itsenäiseksi Transnistrian pääkaupungin Tiraspolin paikallisia luksushuoria. Mutta oli niin tai näin Suomalaisena liikemiehenä, minulla oli minulla mällätä vaikka en monikymmenmiljonääri kotimaassani Suomessa ollutkaan, köyhässä Itä-euroopassa minulla oli millä mällätä. Edellisellä kerralla Ludmillaa pannessani tutustuin häneen hieman paremmin. Olihan hänestä tullut Moldovassa käydessäni yksi lempihuoristani. Ludmilla kertoi suvustaan, sekä tyttärestään että juopottelevasta pelivelkaisesta tyttärensä isästä joka häntä aina toisinaan piinasi. Sanoin Ludmillalle puolileikilläni Venäjän ja Englannin sekoituksella että toisi jonkun sukulaisnaisistaan minulle ikäänkuin näytille. En vain ollut varma oliki hän ymmärtänyt minua vaikka siltä vaikuttikin.

Kun olin Venäläisten ja Ukrainalaisten liikekumppanieni kanssa liike-neuvottelussa aika ajoin mieleeni tuli loistavat paikalliset Moldovan ja Transnistrian huorat. Mietin että valtava siittimeni kaipaisi kaipaisi juuri nyt panoa ja kunnon suihinottoa jota aina ei Suomalaiselta naiselta saakaan. Onnistuneitten liikeneuvotteluitten päätyttyä itselleni suotuisaan lopputulokseen, ja lentäessäni vasta ylihuomenna moskovaan jossa liikekumppanini jo odottaisi, ajattelin mitä tekisin ruhtinaallisena vapaa-aikana, olivathan liike-neuvottelut päättyneet päivää odotettua aikaisemmin. Entisen Neuvostoliiton maissahan tämä oli yleensä päinvastoin.

Mutta uskoin että asiassa painoivat enemmän liike-kumppanini oikeille henkilöille maksamat lahjukset. Päätin soittaa kontaktilleni Ludmilalle, yllätyksekseni hän kertoi olevansa noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista Tiraspolista. Iloisena hän vastasi minulle söpöllä englannillansa ja kyseli kuulumisiani. Kerroin olevani pääkaupungissa. Ludmilla kertoi muistavansa mitä lupailin hänelle edellisellä kerralla. Olin jo ehtinyt totaalisesti unohtaa sen, yleensähän lupauksethan naisille on tarkoitettu rikottavaksi ajattelin.

Yllätykseni oli suuri kun seuraavalla kerralla tavatessani Ludmilla toi mukanaan kauniin tyttärensä. Ylätyksekseni kuulen että tyttö on vasta 15 mutta on jo harrastanut seksiä poikien kanssa. Ludmilla keroo että hänen tietääkseen kuitenkin perseneitsyys on Svetalla vielä tallella. Ja saan Halutessani panna häntä myöskin perseeseen jos vain haluan.

Yllätyksekseni Ludmilla kertoi melko hyvällä Englannilla tyttärensä Svetlanan, Siis Svetan niin kun Ludmilla häntä kutsui, täyttäneen juuri 15 vuotta mutta siltä hän näytti mielestäni vähintään 17-18 vuotiaalta. Tiesin että tässä maassa ala-ikäisen paritus on rikos mutta seksi ei. Varmistin liikekumppaniltani joka tiesi paikallisen lainsäädännön paremmin kuin minä että kyseisessä maassa seksi on laillista mutta paritus ei. Siksi päädyimme Ludmillan kanssa ratkaisuun että vielä tällä kertaa maksaisin palkkion naisten minulle tekemistä “palveluksista” suoraan Ludmillalle. Ehkä voisin Svetalle ostaa tikkunekun joka juuri ja juuri mahtuisi hänen tussuunsa, ja näin pikkuhiljaa hänenkin pikkupillunsa päätyisi aikuisten naisten revoksi, väljäksi vituksi siis.

Svetalla oli musta toppi ja vaalea kaunis tytölle sopiva kesämekko ja päässä valkoinen lippis jossa oli “D” harmaalla.. Huomasin isoksi yllätyksekseni että hänellä oli valkoiset stay-upit, ja valkoiset remmikengät melko isoilla koroilla, varsinainen kaunotar ajattelin, pikkuhiljaa “veitikkanikin” alkoi osoittamaan elonmerkkejä.. huomasin että Svetalla oli Mustan toppinsa alla söpöt “hello kitty” rintaliivit.. vaaleat remmit ja pinkit kupit.. B-75 ajattelin. Sveta oli melkein yhtäpitkä kun äitinsä ehkä 170 cm, mutta varmaan parikymmentä kiloa kevyempi. Vaalea tyttö joka ei näyttänyt kauhean Venäläiseltä tai Romanialaiselta kasvonpiirteiltään vaan enemmän keski-Eurooppalaiselta. Kesämekon alla Svetalla ei näkynyt alushousujen rajoja.. Ehkä sringit ajattelin. Svetan rinnat jos niitä rinnoiksi saattoi sanoa, olivat pienet mutta niin pyöreät tai ainakin siltä ne vaikuttivat.. Tervehdin Svetaa kauniisti Englanniksi ja Kerroin olevani Jarkko Suomesta ja tuntevani Svetan äidin jo pitkältä ajalta. Esitin tietämätöntä ja kyselin kuka Sveta on onko hän Ludmillan tyttö vai kuka vaikka tiesin. Sveta oli silminnähden ujo, mutta rentoutui pikkuhiljaa minun kertoillessani itsestäni ja kaukaisesta Suomesta niitä näitä mukavaa ja kehuessani Svetaa yhtä kauniiksi kun äitinsä. Tarjosin tytölle minibaarikaapista cocista jonka tyttö ottikin vastaan oikein mielellään. Huomasin että tyttö kuitenkin ilahtui minut nähdessään olihan hän varmasti odottanut paljon rujomman näköistä miestä, eihän ne Venäläiset sun muut itämään tietäjät monen mielestä komistuksia olekaan. Kyselin vielä tytön äidiltä tiesikö äiti kertonut tytölle miksi hän oli tytön mukaansa ottanut. Ludmlla kertoi tytölle pääpiirteittäin kertoneensa muttei ihan kaikkea. Pikku-hiljaa keskustelumme Ludmillan ja Svetan kanssa johti siihen että Sveta ymmärsi miestä on kysymys. Sveta jopa vihjasi että venäläiset ja Ukrainalaiset pojat ovat olleet hänelle pettymys ja menettäneensä neitsyytensä vajaa vuosi sitten neljätoista vuotiaana, viisi vuotta itseään vanhemmalle pojalle jollain paikallisella kesäleirillä. Sanoin Svetalle että kaluni oli varmasti isompi kun kellään Venäläisellä tai Ukrainalaisella pojalla kenen kanssa hän oli, ja Ludmilla vielä vakuutti vieressä asian olevan niin, joten eihän Sveta voinut kun kikatella tyytyväisenä ja uteliaana yhdessä äitinsä kanssa.

Ajattelin että tytärtä paljon mieluummin haluaisin panna, mutta tottakai minun piti olla korrekti myös Ludmillaa kohtaan. Nyt oli maltettava odottaa. Olihan hän Svetan äiti ja nyt siis myös hänen parittajansa. Ludmilla halusi ottaa minulta suihin, eikä minulla ollut mitään sitä vastaan. Muistinhan jo edelliseltä kerralta kolmen kuukauden takaa hänen olevan tässä varsinainen “haka”.. Ja olihan se testi myöskin Svetalle, sillä eikös sitä niin sanota että “mitä äidit edellä sitä tyttäret perässä..” ja muistinhan myös Ludmillan ihanan pillun. Ei siis mikään Suomalaisen naisen levähtänyt vittu vaan oikeen kunnon tavaraa, vaikka Ludmilla yhden muksun, nyt jo siis viisitoista-vuotiaan alateitse synnyttänyt nainen olikin. Ludmillan suihinotto oli aina aivan taivaallista niin nytkin.. Sveta katsoi vierestä.. taitavasti Ludmilla pyöritti kieltään välillä ylös ja välillä alas.. Otti kaluni suuhunsa välillä niin että vain terskan pää meni hänen suuhunsa, ja välillä koko kalu terskan vartta pitkin. Ajattelin että ainakin Ludmilla on oikea munahaukka ja hyvä panemaan viimeiseen tippaan saakka. Ja kohtelias nainen joka tekee mitä miehelle tulee vain mieleen käskeä. Kauniskin Ludmilla oli. mustat lyhyilla koroilla olevat korkkarit samoin mustat housut ja ikänsä nähden aivan melko hyvän perseen omaava nainen. Ludmillalla oli vaaleat pitkät hiukset ja valkoinen villatakkimallinen paita. Myös tissit olivat hyvää D-kuppia, Kauniit harmaat silmät. Venäläiseksi Ludmillan silti tunnisti, ei siitä mihinkään päässyt. Pituuttakin Ludmillalla oli 170 centin päälle ehkä centti pari.

Halusin Svetan seuraavan äitiään perässä.. tätähän olin varsinaisesti odottanut. Kovaäänisesti Venäjäksi tai Ukrainaksi Ludmilla käski tytärtään tekemään perässä mitä käskettiin. Kohta Sveta ymmärsi ettei ollut muuta vaihtoehtoa. Käsken Ludmillaa tuomaan melko pienikokoisen digijärkkärini minulle hotelli-huoneiston olohuoneen pöydältä. Ludmilla yllättyi mutta suostui, Englannin ja Suomes sekoituksella lupasin että Sveta ei tietysti näkyisi näissä kuvissa tai videoissa millään tavalla kasvoista, ja jos näkyisi niin rajaisin sen helposti. “Lupaukset on tehty rikottaviksi” ajattelin taas nauraen hiljaa mielessäni.. 🙂 Ludmilla toi kamerani, laitoin kameran videokuvaamaan, Ludmilla otti kaluni taas suuhuni, ja käski tytärtään tulemaan viereensä polvilleen hänen kanssaan lattialle. Empien Sveta tuli ja teki niin kuin äitinsä käski ja asettui lattialle hänen viereensä. Ludmilla otti minulta poskeen koko ajan, aloin jo pelätä että nyt ensimmäinen lemmenlasti tulee kupeistani liian nopeasti, vain vaivoin sain hillittyä itseni. Lopulta huomaan että tyttö katselee mielenkiinnolla mitä äitinsä tekee ja ajattelee varmaan että uskaltaisiko..? Lopulta se tapahtuu: hitaasti Sveta ottaa ihanien huuliensa väliin terskanpäätäni Ludmillan imiessä samaan aikaan pallejani. Aivan mahtavaa ja nautinnollista ajattelin. Tästähän mä maksan.

Yhtääkkiä noin viidentoista tai kahdenkymmenen minuutin kuluttua se vihdoin tapahtuu, en enää pysty pidättelemään ensimmäistä lastiani sisälläni. Ajattelin että tehdään tästä tytölle tällä kertaa siisti homma kaikki vain suuhun ja saa tyttö niellä, siitähän sekin rahaa saa. Sveta katsoo minua ylöspäin kun huomaa minun ähkivän ja hytkyvän eri tavalla kuin aikaisemmin. Otan Svetaa tiukasti kiinni niskasta ja samalla hetkellä lastini alkaa liikkua, vain parin imun päästä lastini saavuttaa Svetan ihanaiset huulet, pidän entistä tiukemmin Svetaa niskasta kiinni,niin että kaluni varsi on tiukasti hänen huuliensa ympärillä.

Svetan pikkupillu on tiukka kun vielunkieli, koitan asetella valtavaa moloani niin että edes pari senttiä siitä mahtuisi hänen sisäänsä. Voi miten ihanalta se tuntuukaan verrattuna kotimaani Suomen paskaisiin baariruusuihin. Liukuvoidetta ei ollut, mutta iloiseksi yllätyksekseni huomasin kuinka tämä pikkulumppu alkaa hiljalleen kostua. Tällä kertaa ei siis tarvittu Venäläistä voita liukuvoiteeksi. Ennen kun huomasinkaan melkein puolet seisokissa kokonaisuudessaan 25 centin kalustani on jo mahtunut hänen sisäänsä, en tajunnut mikä tuska ja ilo se itselleni samaan aikaan olikaan. Svetaa pelotti silminnähden repeisikö hän kahtia vai ei, en välittänyt siitä vaan painoin kaluani syvemmälle ja syvemmälle hänen sisäänsä. Katsoin omaa kaluani ihaillen kuinka valtava ja valkoinen se olikaan. Voisi olla mustalle miehellekin jo itsetuntokysymys.. !!

4 tunnin panemisen jälkeen tunnen olevani ihan lopussa, onhan joka reikä jo korvia ja silmiä myöten testattu !! Perseneitsyyttäkään Svetalla ei enää tämän jälkeen ole, pettymyksekseni ei vain mahtunut kuin pari senttiä sisään, mutta kuitenkin.. Ajattelen Svetasta ja Ludmillasta miten vitun isoja huoria kummatkin, tämän täytyy olla geeneissä. Huomaan panon jälkeen että miten valtava kusihätä minulla onkaan. Yhtään empimättä päätän kusta Svetan päälle, tiedän että loppujen lopuksi hän ajattelee ansaitsevansa sen. Tämä siis olisi hänelle vain palvelus. Ennen kun hän ymmärtää mitä tapahtuu kultainen suihkuni virtaa hänen päällensä eloisasti. Sveta alkaa itkeä, pikaistuksissani kiroan suomeksi “helvetin pikkulumppu, olen maksanut susta äidillesi, ole perkele ny hiljaa siinä” ja lyön häntä samalla äkkiarvaamatta kevyesti poskipäihin, mutta kuitenkin niin että hän saa ansaitsemansa opetuksen. Kuin taikaiskusta Sveta vaikenee ja itkee hiljaa nurkassa häpeissään ja nöyryytettynä. Minä en välitä, pääasia että itselleni tuli hyvä olo, olenhan maksanut tästä summan joka vastaa täkälaisittäin kahden viikon ruokia ja tupakkeja !!

Jalkani eivät vieläkään oikein kanna, huomaa että minulta on naitu jalat alta.. ja olo on.. niin.. aiva, vitun mahtava !! Aina ajattelee et tämmöstä on vain kerran elämässä. Kun Ludmilla käskee venäjäksi Svetaa olemaan kunnolla ja tuottamasta enempää häpeää itselleen. Käsken englanniksi Svetaa menemään suihkuun sillä välillä kun menemme Ludmillan kanssa tupakille. Vähän aikaa tupakoidessamme ja puhuessamme niitä näitä päätämme mennä Ludmillan kanssa takaisin sisälle.

Huomaan että tällä välillä Sveta on nukahtanut. Ajattelen että se ei käy päinsä, otan Svetaa niskan takaa kiinni ja kiroan Venäjäksi “ota uudestaan suihin, perkeleen likainen huora” Sveta herää nopeasti ja tekee työtä käskettyä. Otan hänen nenästään kiinni ja samalla painan kaluani tiukemmin Svetan huulia vasten. Melkein koko kaluni hänen suussaan, aika taitavaa ajattelen. Ludmilla huutaa samaan aikaan Svetalle Venäjäksi “ota hänen kalunsa kokonaan hänen suuhunsa !!” Sveta meinaa alkaa oksentaa, ajattelen että perkele eihän se käy päinsä ! Sveta imee taidokkaasti muutaman kerran, sen jälkeen päästän irti hänen nenästään ja annan hänen hengittää. Yskien ja kakoen Sveta ymmärtää selvinneensä tämänpäivän työstään ja kuolematta tukehtumiseen. Vittuilen hänelle venäjäksi ja käsken hänen lopettamaan tupakoinnin.. 🙂 Myös Sveta on iloinen, koska hänen äitinsä saa rahaa sen verran että Ludmilla voi antaa rahaa Svetan isän pelivelkojen perijöille sen verran että ainakin toistaiseksi tämän tyhmän Ukrainalaismiehen ei käy kuinkaan. Kaivan vielä Svetalle jostain taskuni pohjalta löytyneen kymmenen euron ei niin sileän setelin, olkoon se hänelle muisto komeasta Suomalaisesta viikingistä.. 🙂 Sveta on alistettu ja nöyryytetty ihan niin kuin halusinkin, tämä on parasta liikemiehenä olemisessa. Vallan tunne ja se että saa tehdä mitä haluaa.

Lopulta Ludmilla ja Sveta lähtevät kotiinsa, sovin vielä näkeväni Ludmillan seuraavana päiväni pikaisesti lounaalla.. Mitä siitä siitä sitten mahtaakaan vielä seurata..

Hyvät ihmiset, haluatteko jatkoa.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 kommenttia viestissä: “Liikematkalla Itä-Euroopassa”

 1. SirAlexx says:

  Palautteesta sen verran että tulevaisuudessa kun uusia novelleja julkaistaan, kiinnitän enemmän huomiota oikeinkirjoitukseen ja kappalejakoon.

  Pakko tunnustaa että varmasti ulkopuolinen huomaa kirjoitusvirheet paremmin kun itse, siksi harkitsenkin että ulkopuolinen saa oikolukea kirjoitukseni tulevaisuudessa tai sitten käytän kirjoitusohjelmaa joka näyttää kirjoitusvirheet.

  Varmasti tulevissa novelleissa päähenkilön mulkkumaisuutta voidaan korjata suuntaan tai toiseen, ihan kuinka lukijat vain haluavat.. 🙂 Silti päähenkilön ja novellin kritisoiville tiedoksi että nyt ei lueta mitään Reginan novellia kuitenkaan ! 😀

 2. MasterJonathan says:

  Alku vielä meni, vaikka oikeinkirjoitukseen ja huolellisuuteen voisi kiinnittää huomiota. Päähenkilön mulkkumaisuus oli ihan ok. Ei kaikkien tarinoiden päähenkilöiden tarvitse olla romanttisia ritareita valkoisella ratsulla. Mutta mutta. Viimeistään siinä kun seksin kuvaus alkoi, niin tarina lähti totaalisesti lapasesta. Vaikea lukea kun hyppi niin paljon. Ja oliko siinä peräti yksi kappale väärässä paikassa?

 3. ihmisperse says:

  johan oli pomppiva tarina, tiedä häntä onko tosissaan kirjoitettu. Päähenkilö henkilökohtasesti vitutti, ihme mulkku 😀

 4. kielioppipoliisi says:

  Kirjoittaja on varmaan melko nuori? Kaikki temput ovat kuin suoraan pornosta.
  Teksti kannattaisi tarkastaa ennen lähettämistä. Kielioppi- ja kirjoitusvirheiden takia rasittavaa lukea. Pikku vinkkinä: kansallisuudet kirjoitetaan pienellä ja huuto- tai kysymysmerkkiä ennen ei tule välilyöntiä. Kun lause jää kesken, se merkitään kolmella pisteellä, ei kahdella. Myös hymiöt tekstin keskellä häiritsivät.
  Kaiken kaikkiaan rumaa tekstiä. Ensimmäiset lauseet olivat jo luotaantyöntäviä, päätin silti lukea loppuun.
  Aiheesta olisi voinut saada hyvänkin tarinan. Itse yhdynnästä olisi muuten voinut kertoa enemmän.
  En tykännyt.

Kommentoi

top