search
top

Kalastus viikonloppu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.39 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen novellini. Antakaa palautetta.

“Vittu, et oo tosissas”, sanoin hämmentyneenä isälle. “Kylläpä vain olen. Äiti ei vielä pääsekään tänään kotiin mummon luota, joten sinä lähdet minun ja Samulin kanssa mökille”, isä totesi rauhallisena. Okei Samuli-setä oli reilu, mutta viikonloppu kahden nelikymppisen ukon kanssa, ei houkutellut tätä 14-vuotiasta. “Mä lupaan pysyä kotona”, yritin vielä. “Ei onnistu Tanja”, sain maltillisen vastauksen.

Ja missä syy? Okei, ei ehkä ois sillon kahta viikkoo aiemmin pitää pikku hippoja. Siinä meni yhen jos toisenkin kohalta vähän överiksi. Eikä tainnut olla kovinkaan kiva ollut iskälle ja äidille löytää oma pieni Tanja olohuoneen sohvalta ja vieläpä alastomana, alastoman teinipojan kanssa. Nolointa ehkä oli, että Peten kalu oli vielä mun sisällä ja oltiin sammuttu sylikkäin.

Pete lensi loivassa kaaressa pihalle ja vaatteet perässä. Onneksi oli loppukesä ja vielä lämmin. Ja minä sain kotiarestia ja seksivalistusta. Äiti hankki katumuspillerit ja vei lääkärillekin. Onneksi se oli nainen, hävetti jo muutenkin kun äiti avoimesti kertoi mitä kotiin tultua oli sohvalta löytynyt. Siinä sitä sitten lääkärin kanssa mietittiin sopivaa ehkäsyä ja äiti päätti, että mun olkaan laitettas kapseli, äiti kun ei tahtonut ottaa sitä riskiä että unohtaisin pillerin ja tulisin raskaaks.

Vaitonaisena menin huoneeseeni, josta ovi oli viety autotalliin ja yksityisyyttäni suojasi paksu verho. Avasin kaapin ja pakkasin pieneen reppuun parit alusvaatteet, kolme toppia, hupparin, legginsit,shortsit ja bikinit. Pian ovikello soikin ja Samuli tuli sisälle. “Tanja lähtee mukaan”, isä sanoi veljelleen, joka tuttuun tapaansa sipaisi valkeaa partansa ja totesi
: “Jo vain se passaa.” Samuli koitti pörröttää hiuksiani, joka yleensä oli ihan jees, mutta ei sillon. “Ootkos juonu etikkaa?” setä kysyi vähän hämmästyneenä. “Tanjan kurkusta on mennyt vähän tujumpaa ainetta”, isä sanoi rauhaallisesti ja pian isä oli kertonut niin Petestä, kuin ehkäisykapselistakin. Huomasin Samulin huvittuneen ilmeen, joka isän silmie kohdatessa, muuttui heti vakavaksi. Tiesin, ettei Samuli lörpöttelisi tuosta muille, oli hän sen verran häveliäs, mutta tiesin myös sen, että minä kuulisin siitä vielä pitkään.

Pian istuimme autossa matkalla mökille, jonne oli 130km. Isällä oli työpuhelin mukana, sillä hän teki hälytystöitä eräässä huoltoyhtiössä. Katsoin vaitonaisena ikkunasta ulos, kun ajoimme isän autolla kohti kesämökkiä.

Kun lopulta päästiin perille, Samuli meni lämmittämään saunan. Minun piti vahtia että tuli ei sammuisi ja kantaa vedet saunaan, kun äijät lähti kalastamaan. Illan hämärtyessä isä ja Samuli tulikin muutaman ahvenen kanssa rantaan ja sillä välin kun he laittoivat iltapalan, minä kävin löylyissä. Kävin löylyjen välissä uimassa ja palasin vielä hetkeksi saunaan. Peseydyttyäni kääriydyin pyyhkeseen ja kävelin mökille. Isä ja Samuli savustivat ahvenia pihalla ja setä joi bisseä. “Sauna on vapaa”, mutisin vähän viluissani ja huomasin, kuinka Samuli katsoi mua pitkään. Juoksin mökkiin ja menin pieneen kamariin jossa oli puinen sohva. Isä oli tehnyt mulle pedin sinne sohvan sisälle ja mä pukeuduin alushousuihin ja yöpukuun. Iltapalan jälkeen mä menin petiini lukemaan vanhoja akkareita. Kello oli jotai yhden kieppeillä, kun isä koputti oveen ja kertoi lähtevänsä työkeikalle. Jossain kuulemma tulvi vessa yli ja isän piti hoitaa päivystys. Isä painoi suukon otsalle ja sanoi: “Samuli lukee vielä dekkaria tuolla, joten et jää yksin.”

Kuulin kuinka ovi kolahti ja mä juoksin tuvan ikkunalle ja vilkutin isälle, isä huomasi minut ja heilautti kättään, ennen kuin ajoi pihasta pois. Kun menin takaisin omalle petilleni, vilkaisin lukevaa setääni. “Mitäs likka?” Samuli kysyi ja vilkaisi kirjan lomasta. “Varmistin vain”, mutisin hiljaa ja sipsuttelin sohvaan. Niin, olin kerran ollut mökillä yksin pari tuntia, kun oli kunnon ukkosmyrsky iskenyt. Ei riitänyt, että pelkäsin ukkosta, aloin myös pelätä yksin mökillä oloa.

Nukahdin melko pian isän lähdettyä. Näin unta, että istuin sileän ja lämpöisen kiven päällä. Keinutin häpyäni tuota kiveä vasten ja kiihotuin enemmän. Yhtäkkiä havahduin hereille ja Samuli oli kumartuneena vierelläni. “Ei hätää Tanja. Mä vaan hyväilen sua”, Samuli kuiskasi. Katsoin hämmentyneenä setääni ja nieleskelin tyhjää. Hänen sormensa samalla hieroi pimpsaani hellästi.

Tunsin kuinka Samulin yksi sormi upposi sisääni ja hän alkoi liikuttaa sitä sisälläni. “Saanhan mä hyväillä sua?” setäni kysyi. “Saat”, vastasin jonkun ajan päästä. Samulin huulille nousi hymy ja hän painoi huulensa omiani vasten. Vastasin haparoivasti hänen suudelmaansa, liikuttaen jo varsin halukkasti lantiotani ja nussin hänen sormeaan. Sedälläni ei ollut paitaa, vain pyjamanhousut, jonne ujutin kättäni. Tartuin epävarmasti hänen kaluunsa ja aloin runkata sitä varovasti, saaden Samulin myhäilemään tyytyväisenä. Hän ujutti alushousuni pois, kun nostin lantiotani hieman.

Hän levitt jalkojani ja riisui housunsa ennenkuin siirtyi jalkojeni väliin. Hän nosti minua hieman ja upotti päänsä haaroväliini. Tunsin hänen huulensa suukottelevan pyhintä aluettani ja välillä setäni kieli teki pirkiä ja hartaita vetoja. Voihkin nautinnosta, kunnes Samuli lopetti ja asetti kalunsa hävylleni ja alkou hitaasti työntää sitä sisälleni. Minusta tunti käsittämättömältä, tunsin kalun olevan iso ja se täytti minut, silti se vain jatkoi etenemistään. Odotin mitä tapahtuisi ja pian Samuli alkoi liikkua sisälläni edestakaisin.

Hetken ajan tunsin vain olevani täynnä, mutta varsin pian kalun liike sisälläni kasvatti nautintoani ja aloin vastata työntöihin voihkien. Samuli nopeutti työntöjään pikkuhiljaa ja alkoi peukalollaan hieroa klittaani. Voihkintani ja huokailuni kasvoivat haluni myötä ja pian tunsin, kuinka elämäni ensimmäinen orgasmi teki tuloaan. “Aah. Samuli. Mä tuun kohtaah”, kuiskailin kiimaisena, saaden Samulin panemaan minua kovemmin. Ja silloin tunsin sen. Aivan kuin sähköiset voltit olisivat vetäneet selkäni kaarelle, kun kipinät iskivät kehoni lävitse. Sätkin kuin kala kuivalla maalla ja ulvoin nautinnosta. Setä oli nostanut paitaani ja söi pieniä tissejäni, nuollen ne koviksi.

Kun olin rauhoittunut, hän auttoi yöpaitani päältä ja kehoitti pyllistämään. Katsoin hetken häntä arasti, kun hän sanoi, ettei oo kakkosmiehiä. Hän hieroi jälleen pimpsaani, kunnes rentouduin ja sitten hän toisti pyyntönsä. Käännyin vatsalleni ja nostin pyöreän peppuni hänen eteensä. Yhtäkkiä hän läimäytti kipeästi pakaraani ja sanoi: “Vai on veljen tytär tehnyt tuhmia, kun vanhemmat ovat olleet poissa.” “O-on setä”, kuiskasin hiljaa, kun kyyneleet alkoivat silmistäni. Hän löi uudestaan kipeästi. “Älä kiltti Samuli lyö enää”, pyysin itkuisella äänellä. Hän tarttui leukaani ja sanoi hellällä äänellä: “Ei setä enää lyö. Nyt setä panee.” Ja niin hän survaisi kalunsa kerralla pohjaan saaden minut huutamaan säikähdyksestä. Hän alkoi panna pilluani ensin rauhallisesti, mutt kovensi pian tahtia. Nautin siitä tunteesta, kun setäni iso kalu liikkui edestakaisin pillussani. Voihkin ja ulvoin nautinnosta hänen nussiessa minua kiivaasti. “Vielä. Älä lopeta. Mä tuun”, huokailin kiimaisena, saaden hänet nopeuttamaan tahtiaan. Hänen kätensä siirtyi hävylleni ja alkoi hellästi ja nopeasti hieromaan klittaani, saaden minut hetkessä tulemaan. Pian tunsin sedän kalun purkavan miehisen maktonsa sisääni ja tunsin miten pilluni lypsi hänen kalunsa tarkkaan. Lysähdin uupuneena vuoteelle ja muistan hämärästi, kuinka Samuli nuoli pilluni puhtaaksi, antaen minulle vielä yhden orgasmin. Vain vaivoin sain setäni avulla paidan ylleni ja pöksyt jalkoihin. Hän suuteli minua pehmeästi ja raukeana nukahdin, kun hän peitteli minut hyvin.

6 kommenttia viestissä: “Kalastus viikonloppu”

 1. Love me tender says:

  Ei toiminu ollenkaan. Mieti kauemmin ku kirjotat ens kerral

 2. SirAlexx says:

  Mun mielestä ensimmäiseksi kirjoitelmaksi oikein hyvä.. 😉 Tietyt asiat tietysti häiritsi kerronnassa mutta luomisen tuska on vain joskus valtava. Pakko sanoo et alko kiinnostamaan, onko novellin tekijä nainen ja minkä ikäinen jne.. 😀

 3. Gurugirl says:

  Kiihottava..! Lisää näitä 😉

 4. Letkuspede says:

  Ihan mukava tarina ja paria typoa lukuunottamatta hyvin kirjoitettu. 3/5

 5. kaksi tähteä says:

  perusjuttu, yhdyssanavirhe jo otsikossa.

 6. 4RE says:

  Sori, on pakko aloittaa ikävästi, mutta jäi vaivaamaan se että päähenkilö löytyi sangystä pojan kanssa, mutta ensimmäinen orgasmi tuli vasta sedän kanssa ?? Eikö esimerkiksi jo ennen neitsyyden menettämistä kummiskin pitäisi ensin onanoida tietääkseen miltä se edes vähän tuntuu. + kirjoitusvirheet.

  Idea ihan hyvä mutta olisi voinut kertoa isän paluusta että miten Samuli reagoisi yms.

Kommentoi

top