search
top

Hetki jona unohdin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 2.69 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kun kysyttiin kommenteissa kuinka tulin raskaaksi, kerron siitä kiihkeästä hetkestä nyt. Pikin ja Tonin tarinaan välikohtaus. Palautetta. Pahoittelen kirjoitusvirheitäni, sillä kirjoitin kännykällä ja korjaaminen oli vaikeaa.

Tämän kuuluisi olla kahden viime tarinan välissä, lukijoiden pyynnöstä tämä.

Koulua oli jäljellä vielä kaksi ja puoli viikkoa. Ajatukseni olivat viime päivät olleet jossain muualla. Lähinnä Tonissa ja autossa viettämissämme hetkissä paria päivää aiemmin. Olin toissailtana saanut Tonilta kyrpää todellakin,niin etten muuta saanut mieleeni. Tuona kyseisenä aamuna ajattelin vain, kuinka illalla taas yhtyisin rakkaimpaani täydestä sydämestäni ja kaikella kiihkeydelläni. Ei siis ihme, että e-pilleri jäi aamulla ottamatta.

Vihdoinkin koulunkello kuului kaiuttimista ja ryntäsimme lämpimän kevätauringon syleilyyn ulos. Odotin ystävieni kanssa koulubussia ja heitimme tavallista läppää. Kun bussi tuli riensin pyörällä kotiin tekemään läksyjäni. Kun Toni laittoi viestin, että lähti asunnoltaan ajamaan kohti pikkukaupunkiamme, menin suihkuun. Suihkun jälkeen valitsin päälleni tumman siniset silkkiset rintsikat ja samaa sarjaa olevat stringit. Päälle otin topin ja legginsit joiden haarasauma painoi kiihoittavasti jalkoväliäni. Vedin pitkän nahkatakkini päälle ja lähdin pyörälle.

Tulin tutulle kohtaamispaikalle, missä tummanvihreä uudehko toyota odotti minua tutusti. Lukitsin pyöräni ja nousin takapenkille.. Kurottuduin painamaan kuskille suukon ja hän hymähti ja lähti ajamaan. Istuin ja katsoin taustapeiliin, josta välillä vilkaisi kaksi nauravaa silmää.
Aloin kiusoitellen hivuttaa vaatteita päältäni ja katsoin kiimaisena taustapeilin kautta Tonia. Hän käänsi taustapeiliä niin, että näkisi selvemmin esitykseni. Jätin päälleni vain rintsikat ja stringit. Nostin jalat penkille ja levniin auki kuin sain ja ujutin sormeni stringien ohi hyväilemään pilluani.
“Rakas lutkaseni. Älä kiusaa”, Toni sanoi matalalla äänellä. Lopulta auto pysähtyi puiden keskelle ja Toni riisui pikavauhtia vaatteensa ja tuli luokseni takapenkille.

Näin, että boksereissa oli ahdasta ja terskanpää näkyi hieman ulkona. Kumarruin painamaan suukon sille ja laskin bokserien etumusta ja aloin nuolla sitä kiusoittelevasti. “Piki-rakas tätä hetkeä kannatti odottaa”, Toni huokaisi matalalla äänellä. Tartuin tarjolla olevaan isoon kyrpään ja aloin runkata sitä varmalla otteella. Tunsin kuinka Tonin vahvat sormet avasivat rintaliivini ja annoin hänen ujuttaa ne pois. Nautin kuinka hänen vahvat kätensä alkoivat lempeästi hieroa rintojani.
Toni kosketti leukaani ja veti kasvoni kiihkeään suudelmaan, johon vastasin antaumuksella. Inahtelin, kun hänen sormensa tekivät hävylläni tutkimusmatka, saaden minut kostumaan vain enemmän. Toni lopetti hyväilyn ja ujutti stringit jaloistani ja bokserit omistaan.

Toni veti minut syliinsä ja ohjasi kalunsa kiiman kostuttamaan pilluuni. Aloin ratsastaa rakkaani kyrvällä, hänen imiessään ja nuollessaan rintojani koviksi. Kitisin ja voihkin nautinnosta, kun tunsin läimäyksen pakaroillani. Kolme läimäystä kumpaankin ja haluni vain kasvoi. Pilluni alkoi supistella Tonin kalunvarrella, kun hän tarttui pakaroihini ja alkoi kiivaasti nussia työntöjä vastaan.
Auto täyttyi nautinnollisesta huudostani.
“Mitä mun lutka tahtoo?” Toni kähisi kysymyksen korvaani. Voihkin vain nautinnollisesti orgasmien lävistäessä kehoani. Toni läimäytteli pakaroitani ja sano käskellä, mutta lempeällä äänellä: “Kerro lutka tahtosi.” “Aah.. Toniih.. Tahtoo kyrpääh! Anna lutkallesi kyrpääh!” huusin kiimaisena tahtoni. Sainkin mitä tahdoin hän nussi minua karhun raivolla ja minä niin nautin siitä. Kalu souti edes takaisin pillussani saaden orgasmeja. Lopulta Toni laukesi sisääni ja ja sain raukeana lysähtää hänen syliinsä. Hengitykseni oli kiivasta ja katsoimme toisiamme simiin. “Lutkasi on tyydytetty”, kuiskasin hänen korvaansa. Tiesin, että hetkemme jatkuisi kohta ja yhtyisimme uudestaan. Tahdoin häntä niin ja tunsin haluni kasvavan. Toni kuiskaili rakkauden tunnustuksia korvaani ja alkoi hyväillä pimpsaani.

Hän suukotteli poskiani, kaulaani ja sormiensa liike nopeutui ja pian sain uuden orgasmin. “Tule”, Toni sanoi ja työnsi minut päältään ja astui ulos autosta. Alasti. Kevät oli sulattanut lumet ja ilma oli melkein kesäinen. En edes ajatellut alastomuuttamme, vaan seurasin kiimaisena rakastani.

Toni otti takapenkiltä huovan ja johdatti minut auton eteen. Hän levitti huovan konepellin päälle ja nosti minut sille. Kävin selälleni ja levitin jalkani miehelle. Hänen huulensa olivat sekunnissa märän pilluni kimpussa ja kieli teki niin taivaallista nautintoa, että huuliltani karkasi huokaus toisensa perässä. Yllättynyt huudahdus kajahti ilmoille, kun hyväilevän kielen seuraan liittyi kaksi sormea ja kolmas pian kohta. Huokailin ja voihkin. Pian hän lopetti ja asetti kalunsa pilluni suulle ja hieroi sitä kiusoitellen. “Älä kiusaa lutkaasi. Piki tahtoo kyrpää”, kuiskasin kiiman täyttämällä äänellä. Toni naurahti ja työntyi hitaasti sisääni.

Toni työnsi rytmikkäästi kaluaan sisälläni ja sai minut voihkimaan nautinnosta. Hän kovensi työntöjään ja sai minun ääneni vain kuulumaan kovemmin. “Mitä rakkaimpani tahtoo?” Toni kysyi hymyillen. “Rakkaimpansah kaluah rajummin”, kuiskasin hänelle halukkaasti. Toni naurahti ja lupasi täyttää toiveeni. Kiimainen huutoni kuului kilometrien päähän, kun sain kyrpää pilluni täydeltä. “Tonih. Mä rakastan sua”, sain huudettua orgasmien väliin. Lopulta kuuma lasti syöksyi sisääni ja tyydytetty rakkaani lysähti päälleni. Hänen huulensa söivät omiani, lun hän veti huovan päälleni ja kantoi takaisin autoon. “Minäkin rakastan sinua. Eniten koko maailmassa”, Toni sanoi suudelmien lomasta.

Vielä kerran ennen kotiinpaluutani, yhdyimme hellästi toisiimme. Vaikka olin vasta 15 ja Toni 30, se tuntui niin oikealta. Maailmassa ei ollut muita, vain me kaksi rakastunutta, nautinnolliset huokauksemme ja huudot.

Vain kolme viikkoa myöhemmin huomasin kauhukseni, ettei kuukautiset tulleet, mutta se on tarina eri ja kerrottu jo.

5 kommenttia viestissä: “Hetki jona unohdin”

 1. lukija says:

  onko jatkoa tulossa, kovasti kärsimättömänä ootellaan

 2. piuku says:

  Loistavaa lisää vaan jatkoa 🙂

 3. geo345 says:

  Toivottavasti pariskunta sekstailee myös raskausaikana.

 4. jani 20v tornio says:

  hei tämä tarina olli hyvä mutta ei niin hyvä.

 5. neiti says:

  Suosittelen koneella kirjoittamista, niin hahmottaa paremmin koko tekstin ja kirjoitusvirheet.
  Tykkäsin silti, jatkoa kiitos! 🙂

Kommentoi

top