search
top

Jotain taisi unohtua

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa Tonin ja Pikin tarinaan. Jatkoa seuraa mikäli haluatte. Minä puolestani haluan palautetta.

Toni ja minä olimme viettäneet autohetkiämme useamman kuukauden ajan. Yläastekin oli päättynyt ja saatoin olla pieniä aikoja Tonin luona yötä.
Yhteishaun tuloksia odottelin. Kyse oli minulle elämästä ja kuolemasta, en voinut kuvitella elämää ilman Tonia, vain pääsy Tampereelle opiskelemaan antaisi meille mahdollisuuden läheisyyteen. Tai niin minä luulin.

Kun sain kirjeen taidelukiosta, tunsin ilon tulvivan ja innoissani soitin siitä Tonille ensimmäisenä. Äidillekin kerroin, kun hän tuli töistä. Äiti oli vähän surullinen, että muuttaisin pois kotoa, mutta hän ei missään vaiheessa estänyt minua, vaan hän kehoittikin minua pitämään kiinni haaveistani. Haaveeni olivat vain hieman toisenlaisia kuin äiti kuvitteli.
Kauaa tuosta ajasta ei kulunut, kun totesin kauhukseni, että kuukautiset ovat myöhässä. Kun tarkistin pillerit, huomasin, että jossain kohti, oli sattunut pieni unohdus. Voin yhä muistaa sen tunteen kun kaikki kehossani tuntui pyhästyvän ja kylmenevän. Pystyin näkemään vatsani pyöreyden kun suljin silmäni. Minä täyttäysin 16 vasta vuoden loppupuolella. Olin puoli vuotta rakastellut 30-vuotiaan Tonin kanssa ja pelkäsin, että olisin raskaana. Aikuisuus oli itselläni kaukana ja saisin vastuulleni pienen ihmisen, se ei mahtunut minun järkeeni. Eniten pelkäsin sitä, että miten Toni reagoisi uutiseen, että olisin raskaana.

Kaksi viikkoa odotin sydän sykkyrällä. Näin kyllä Tonia, mutta en tahtonut kuin syliä, eikä Toni minulta muuta vaatinutkaan. Hän yritti kysyä mikä minulla on, mutta en osannut kertoa hätääni. Lopulta viimeisenä iltana, ennen kuin piti taas lähteä äidin luo, parahdin hysteeriseen itkuun. Toni piti minua sylissä ja hyssytteli. Hän puristi pääni hellästi käsiensä väliin ja katsoi minua silmiin huolestuneena ja kysyi: “Piki-kulta. Mikä sulla on hätänä?” Katsoin peloissani tuota turvallista miestä, kunnes sain lopulta sanottua: “Kaksi viikkoa myöhässä.” Tonin kasvot valahtivat kalpeiksi, kun hän puristi minut syliinsä hellästi. Emme sanoneet sanaakaan, hän vain silitteli selkääni ja keinutti sylissään.

Toni soitti eräälle ystävälleen ja pyysi tuota tuomaan raskaustestin apteekista. Tonin ystävä tiesi minusta, mutta ikääni hän ei tiennyt. Kun ovikello puolen tunnin päästä soi, menin Tonin makuuhuoneeseen, kun Toni päästi ystävänsä Arskan sisään. “Sitä on sitten siemennetty?” kuulin Arskan naureskelevan. “Ilmeisesti. Tos on viiskybää ja nyt häivyt, nähdään ylihuomenna töissä”, Toni sanoi ja ajoi kaverinsa tiehensä. “Pike-kulta. Tuu tekeen testi”, Toni kuiskasi oven raosta. “Entä jos se on positiivinen?” kysyin hiljaa. “Katsotaan sitä sitten. Tee se testi ensin”, Toni kuiskasi ja tuli vierelleni. Otin laatikon ja luin ohjeet, siirtyen vessaan.

Kun määräaika umpeutui vein tikun katsomatta Tonille. En halunnut nähdä tikkua, sillä minua pelotti. Itkin tuon turvallisen miehen sylissä, kun hän katsoi tikkua. “Positiivinen”, Toni kuiskasi hiljaa saaden minut ulvomaan pelosta. Hän puristi minua tiukasti syliin. Minua pelotti liikaa, en tiennyt miten selviäisin pienen lapsen kanssa, toisaalta taas, en voinut kuvitellakaan aborttia vaihtoehdoksi, äitini kertoi minulle, kuinka hän 17-vuotiaana oli tehnyt abortin ja hän vielä tänä päivänäkin suree tuon lapsen perään, jonka ei antanut syntyä. Olin kuullut äidiltä monet kerrat tuosta abortoidusta sisaruksesta. Äitini piti jopa tallessa sen pienen terveyskeskuksesta saadun lapun, jossa kerrottiin raskaus tuloksen olevan positiivinen ja laskun abortista. Päivittäin äiti vilkaisi niitä lappuja ja tiesin, että minä en pystyisi siihen.

Kun olin vähän aikaan istunut ja itkenyt Tonin sylissä, kuiskasin hiljaa: “Minä en voi tehdä aborttia.” Toni puristi minut syliinsä ja huokaisi syvään. Odotin sitä hetkeä kun hän sanoisi minulle: “Painu helvettiin pikkuhuora.” Mutta sitä hetkeä ei koskaan tullut. “Piki-kulta. Vaikka mitä tapahtuisi, vaikka tekisit minkä ratkaisun tahansa, niin minä olen tukenasi ja rinnallasi. Jos muut hylkäävät, minä en ikinä. Sinä olet sydämessäni tärkeimmällä sijalla nyt ja aina”, Toni sanoi lämpöisellä äänellä ja katsoi minua silmiin. Näin hänen katseestaan, että hän tarkoitti sanojaan.

Kummallista kyllä, mutta käteni siirtyivät avaamaan hänen farkkujensa nappia. Hän tarttui käsiini ja katsoi minua huolissaan kysyen: “Oletko sä varma, että sä haluat?” Katsoin häntä silmiin ja vastasin: “Aivan varma.” Minä luotin häneen.
Hetken kuluttua vaatteemme olivat jossain sohvan vierellä ja kiipesin hänen syliinsä ja ohjasin hänen kalunsa sisääni, alkaen ratsastamaan varovasti. Katsoin syvälle Tonin silmiin, eikä kumpikaan meistä laskenut katsettaan. Toni kiersi kätensä ympärilleni ja nousi seisomaan, vetäytyen minusta. Hän piti minua tiukasti sylissään ja kantoi minut makuuhuoneen puolelle, eikä katseemme laskenut. Hän kaatoi minut hellästi vuoteelle ja alkoi nussia minua rauhallisesti lisäten vauhtia. Pian huoneen halkaisi vain kiimainen huutoni, kun orgasmi iski läpi kehoni. Tunsin Tonin täyttävän minut itsellään ja kävimme vuoteelle pitkäksemme.

“Me kerrotaan yhdessä siitä sun vanhemmilles”, Toni kuiskasi ja puristi minut syliinsä.
Tiesimme molemmat, että huuto siitä tulee, mutta Toni tahtoi ottaa vastuun teoistaan.

Kun samana iltana menimme äitini luo, oli yllätys suuri, kun hän ei huutanutkaan. Hän vain katsoi järkyttyneenä meitä. “Minä kyllä tiesin, että sinulla on suhde, mutta”, äiti sanoi hiljaa ja piteli kättään rintansa päällä. “Piki, Tonihan voisi olla isäsi”, äiti sanoi lopulta, kun oli tasannut hengityksensä. Minua pelotti, enkä saanut sanaakaan suustani. Yritin seurata äidin ja Tonin keskustelua, nojaten Toniin. Hän puristi minut tiukasti itseäni vasten. Minä torkuin hänen sylissään, kun äiti soitti isän paikalle. Havahduin siihen kun ovikello soi ja isäni tuli, kuin mylvivä sonni asuntoon ja vanha tuttu raivo ja huuto täytti tuon pienen asunnon.

Minä vakuuttelin, ettei Toni ollut missään vaiheessa minua mihinkään pakottanut ja että olin aina ollut halukas hänen kanssaan. Vakuutin luottamustani ja rakkauttani häneen, vaikka isä ja äiti edelleen olivat epäuskoisia. Toni jutteli vanhempieni kanssa ja me kaikki aloimme olla väsyneitä, minä aloin jälleen nuokkua Tonia vasten ja nukahdinkin. Lopulta havahduin Tonin sanoihin: “Lähdetään kotiin.” Silmäni olivat hetkessä auki ja katsoin hämmentyneenä vanhempiani ja Tonia vuoron perään. “Minne me lähdetään?” kysyin varmistuksen ja Toni vastasi hymyillen: “Mennään kotiin.”
“Hankalalta tää tuntuu”, äiti aloitti ja isä lisäsi: “Niin helvetin hankalalta, mutta kyllä tuo Toni on selvästi tosissaan sun kanssas.” Olin edelleen hämilläni, kun Toni johdatti minut autoonsa.
Hämmennykseni oli niin valtava, etten koko ajomatkan aikana Tampereelle saanut sanaakaan suustani, eikä Tonikaan puhunut juurikaan. Kun pääsimme kerrostalon parkkipaikalle, kävelimme väsyneinä kohti oikeaa rappua ja nousimme hissillä neljänteen kerrokseen. Hän avasi asunnon oven ja olin jo astumassa sisään unisena, kun hän yhtäkkiä nappasi minut syliin ja nosti sisälleni. “Tervetuloa kotiin”, hän sanoi, kun oli sulkenut oven. “Kotiin”, sanoin hiljaa, sillä edelleenkään viesti ei ollut saavuttanut minun tajuntaani. “Mitä te oikein puhuitte?” kysyin lopulta. “Sain heidät vakuuttuneeksi, että minä rakastan sinua eniten maailmassa ja huolehdin sinusta ja uudesta tulokkaasta kaikella rakkaudella”, hän sanoi lopulta ja painoi huulensa omiani vasten. Kun olimme päässeet kengistä, siirryimme viileään makuuhuoneen puolelle ja riisuimme vähäiset kesävaatteemme ja kaaduimme vuoteelle suudellen kiihkeästi.

“Nyt saamme jakaa vuoteemme, joka yö. Eikä sitä tarvitse salata”, Toni kuiskaili korvaani työntyessään sisääni. Hän alkoi liikuttaa itseään rytmikkäästi sisälläni, saaden minut antaumuksella vastaamaan noihihn kiihkeisiin työntöihin. Huulemme söivät toisiamme.
Siinä me yhdyimme 30-vuotias treenattu miehenkörilläs ja 15-vuotias raskaana oleva teinityttö, eikä meidän tarvinnut sitä enää salata vanhemmiltani, vaan saimme heidän hyväksyntänsä. Koko aamupäivän me rakastelimme yhdessä, kunnes edellisen päivän shokkijärkytys ja sitä seuranneen yön valvominen, saivat meidät nukahtamaan tiukasti toisiamme vasten.

9 kommenttia viestissä: “Jotain taisi unohtua”

 1. lukija says:

  Koska jatkoa tulossa, hyviä tarinoita

 2. rudi says:

  jatkajatka!! Pidän tarinastasi kovasti:*

 3. miniboob says:

  Eräs: tuli pieni kirjoitusvirhe. Aikaisemmista teksteistä voit huomata, eytä kutsutaan Piki:ksi. 🙂 ja kiitti palautteesta.

 4. eräs says:

  Vähän häiritsi kun välillä oli Piki, välillä Pike.

 5. allu says:

  Yhdyn talonmiehen kommettiin, tarkemmin kuvailtut eroottiset kohtaukset olis suuri plussa. Muuten aivan loistavia tarinoita.

 6. slurps says:

  Pitkälti samaa mieltä kuin ‘talonmies’. Omasta mielestä vaan tämä sekä edellinen on molemmat tuntunu sellasilta välitarinoilta joissa kiirehditään turhan nopeasti asiasta toiseen. Ilmaisutavat vois olla huomattavastikin värikkäämpiä jotta lukemisessa kiinnittäs enemmän huomiota niihin, myös vastoinkäymisiä/luonnetta sais olla enemmän henkilöillä jotta tarina ei tuntus niin “siirappiselta”.

 7. Talonmies says:

  Erittäin kiva “välitarina” oli tämä. Mielelläni lukisin jatkoa. Toki tarkemmat kuvailut eroottisista kohtauksista olisi positiivinen lisä.

 8. piuku says:

  Mä tykkään! Lisää vaan jatkoa jos on intoa kirjoittaa! 🙂

 9. Kuuntelija says:

  Ihana tarina minua jäi vain mietityttämään se että miten sen vauvsn alun kävi?

Kommentoi

top